Telegram Web Link
Forwarded from صبح ما
🔰 بایدن ایران را «فوری‌ترین تهدید» علیه آمریکا توصیف کرده است 

🔹جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفته «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا در دیدار روز چهارشنبه با «دونالد ترامپ» از ایران به عنوان «فوری‌ترین تهدید» علیه امنیت ملی ایالات متحده یاد کرده است.

🔹سالیوان در جمع خبرنگاران مدعی شد تشدید تنش‌ها در منطقه خاورمیانه پس از جنگ غزه موجب شده تهران و گروه‌های متحدش تهدیدی ادامه‌دار متوجه آمریکا و شهروندانش کنند.

🔹وی تصریح کرد: «بعد از آن مهم‌ترین معضل قرار دارد که عبارت است از اینکه ایران و گروه‌های نیابتی‌اش کماکان دست به اقداماتی می‌زنند که به صورت مستقیم آمریکا و منافع آمریکا در خاورمیانه را تهدید می‌کند و باید به این مسئله به صورت فوری پرداخته شود.»

🔹بایدن و دونالد ترامپ روز چهارشنبه در کاخ سفید با یکدیگر دیدار کردند تا درباره انتقال قدرت به دولت جدید گفت‌وگو کنند./فارس

#صبح_ما

🆔 @sobhema_ir
🔴عینیت اجتماعی
▪️بررسی و تحلیل موج چهارم پیمایش ملی ارزشها و نگرشهای ایرانیان – آبان ۱۴۰۲

🔹نگاه اقتصادی مردم(۲)

🔺 نوآوران ۲۳ آبان ۱۴۰۳

🔘پرسش مهم و بعدی از مردم در باره نگاه آنان به گذشته و آینده اقتصاد کشور است. از مردم پرسیده شده است که: «شرایط اقتصادی کشور نسبت به ۵ سال گذشته چه تغییری کرده است؟ پاسخ‌ها به این شرح است.
☑️بهتر شده است ۱۰٫۶ درصد
☑️بدتر شده است ۸۰٫۳ درصد
☑️فرقی نکرده ۹٫۱ درصد

🔘این پرسش ناظر به تغییرات اقتصادی از آغاز تحریم‌های سال ۱۳۹۷ تا زمان پرسشگری یعنی ۱۴۰۲ است. قاطبه مردم وضعیت اقتصادی را نسبت به ۵ سال پیش بدتر توصیف کرده‌اند. هر چند شدت و ضعف این بدتر شده پرسیده نشده است. نسبت کسانی که وضع را در ۵ سال گذشته بدتر ارزیابی کرده‌اند به کسانی که بهتر ارزیابی کرده‌اند، ۷٫۶ برابر است.

https://telegra.ph/عینیت-اجتماعی-11-13
Forwarded from کانال مشرق

📣جزئیات دیدار ایلان ماسک با نماينده ایران در سازمان ملل

🔸طبق گزارش نیویورک تایمز، این دیدار که به تقاضای ایلان ماسک صورت گرفت، بیش از یک ساعت طول کشید و در مکانی محرمانه که ایروانی انتخاب کرده بود، برگزار شد. این دو مقام جمهوری اسلامی دیدار ایلان ماسک و ایروانی را «مثبت» و «خبری خوب» ارزیابی کردند.

🔹به گفته یک مقام وزارت خارجه جمهوری اسلامی، ایروانی در این دیدار به ایلان ماسک گفت که او باید از وزارت خزانه‌داری آمریکا برخی معافیت‌های تحریمی را اخذ کند و برخی از کسب‌وکارهای خود را به ایران بیاورد.

@mashreghnews_channel
صدا و سیمای ملی یا صدا و سیمای میلی؟

🟢 از سخنان انتقادی رئیس سازمان نظام پزشکی در مراسم مرحوم دکتر داوودی، تنها چند ثانیه پخش می‌شود، در حالی که گزارش صدا و سیما روایت دیگری از این صحبت‌ها ارائه می‌دهد.

🟢 آیا سانسور سخنان رئیس سازمان نظام پزشکی و تغییر نام وی در صدا و سیمای ملی تصادفی است؟

🟢 حتی در پخش گزارش مراسم تشییع پیکر دکتر مسعود داوودی، آن بخش از صحبت‌های رئیس سازمان نظام پزشکی که به سهم صدا و سیما در برنامه‌سازی‌های نفرت‌پراکنانه علیه کادر درمان اشاره می‌کند، سانسور شده و تنها قسمت‌هایی که مد نظر خودشان است، منتشر می‌شود.

🟢 در کدام فضای غیرحقیقی و انتزاعی ضد پزشکی سیر می‌کنید که نام رئیس سازمان نظام پزشکی را، که بارها در آن مراسم برده شد، اشتباه می‌نویسید؟

🟢 اعتراض ما به شماست که حتی نقدی نرم از عملکرد صدا و سیمای ملی را برنمی‌تابید و نام رئیس سازمان نظام پزشکی مظلوم کشور را نیز تغییر می‌دهید.

سیدمحمد میرخانی
مشاور اجتماعی سازمان نظام پزشکی



🔴 رسانه سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران
تلگرام | اینستاگرام | آپارات | سایت👍
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
ظاهرا هم‌اکنون، ظهرجمعه ۲۵آبان‌ماه۱۴۰۳ مراسم تشییع و تدفین دکترمسعود داودی‌منش در آرامستان وادی‌السلام شاهرود درحال برگزاری است.
آقای رئیس قوه قضائیه اگر برخورد قاطع قضائی با عامل قتل دکترفدوی صورت گرفته و رسانه‌ای شده بود نقش بازدارندگی در تکرار چنین حوادث ناجوانمردانه و تلخی ایفا می‌کرد.
پزشکان هم همانند ...و.... و.... جزئی از این مردم هستند.
#فرهادتیمورزاده_طبیب_رسانه_نگار
#مدیرمسئول_انتشارات_تیمورزاده
#مدیرمسئول_نشریه_طبیب

🌻 @teimourzadehpub
🔴بدون شک پزشک هراسی مشارکت در قتل مردم و پزشکان است

"پزشک هراسی را تبلیغ کنید بجز پزشکان معتقد به طب اسلامی" این سخن عباس تبریزیان سردمدار جریان طب اسلامیست.
بار ها گفته ام بخش بزرگی از پزشک هراسی در ایران توسط شیادان طبی و طرفداران طب مدعی اسلامی بودن صورت می گیرد تا با ایجاد نفرت از کادر درمانی مردم را از سلامت دور و وابسته ی خود کنند تا بتوانند نفوذ خود بر جامعه را گسترش دهند.
زمان زیادی نخواهد برد تا عده ای دست به تکفیر کادر سلامت اعم از پزشک و پرستار بزنند.

آیا قانون نمی خواهد برخوردی شایسته با ترویج کنندگان خشونت علیه مدافعان سلامت کند؟!
https://www.tg-me.com/drmohammadmirkhani
Forwarded from اعتمادآنلاین
🔻دیدار پزشکیان و وزیر فرهنگ با محمدعلی موحد

🔹در دومین روز از هفته کتاب و کتابخوانی، رئیس جمهور به همراه سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ با حضور در منزل محمدعلی موحد با وی دیدار کردند.

🔹محمّدعلی موحّد، عرفان‌پژوه، تاریخ‌نگار، پژوهشگر ادبی، حقوق‌دان و عضو پیوستهٔ فرهنگستان زبان و ادب فارسی است‌ که تالیفات متعددی در زمینه‌های یادشده دارد./ایسنا

#سیاسی

@EtemadOnline
🔴 نگاهی به یک خودکشی سیاسی

شهاب الدین حائری شیرازی

ما فعالان سیاسی در ایران با انواع فشار، مخیر می شویم بین فعالیت سیاسی انتقادی یا داشتن یک زندگی معمولی.
سیستم امنیتی به شما با رفتارش تفهیم می کند تو اگر بخواهی از سیاستهای مملکت انتقاد کنی مجبوری دائما استرس تشکیل پرونده جدید و نداشتن یک شغل و نداشتن آرامش را با خود همراه داشته باشی.
وحید اشتری یک نمونه بود که خواست در کنار منتقد بودن یک رستوران داشته باشد که دستگیر شد و روانه زندان تا کارش تعطیل شد و ازاد شد و وسائلش را حراج کرد و رفت پی زندگیش!

این یک سیستم خودویرانگر هست که اجازه نقد کارهایش و سیاستهایش را نمی دهد.
ما چهارتا، یک نمونه هستیم از عملکرد سیستم امنیتی با منتقدین.
مهدی نصیری اخیرا شهریه و بیمه اش قطع شد، رحیم قمیشی و ناصر دانشفر هم خیلی وقت است از تدریس محرومند.
بنده هم از امامت جماعت و کار تبلیغی و طلبگی و تدریس محرومم.
خوب؛ کیانوش سنجری علاوه بر همه این مصائب تحمل زندان و بازجویی و تحقیر و بستری شدن در تیمارستان را هم کرده بود.
مگر روح و روان یک انسان چقدر تحمل دارد؟!
این کارها با منتقد یا معترض چه تاثیر اصلاحی دارد؟
جز اینکه منتقد را به دشمن خونی خود مبدل می کنید؟
آیا با این کارها میزان انتقاد و اعتراض کم شده؟
یا هم چوب را می خورید و هم پیاز.
هم منتقد را به دشمن مبدل می کنید و هم انتقاد و اعتراض کم نمی شود که گسترده تر می گردد.
سیستم امنیتی به جای درگیر کردن خود با آنچه نظام را در معرض متلاشی شدن قرار می دهد مثل علل سیستمی و نفوذ، که به استمرار سیاستی براندازانه انجامیده مثل سیاست ستیزه با امریکا، به منتقدین بند می کند تا آن سیاست غلط با قدرت استمرار یابد و حکومت را متلاشی کند.

به نظر می رسد ناتوانی سیستم و نظام برای توجیه سیاستها، به جای انکه حکام را به عقلایی کردن سیاستها بکشاند، آنها را به سمت و سوی زمینه استمرار سیاست غلط با بستن دهان منتقدین کشانده.
سخن گفتن ما که جز پند و اندرز نیست این که نمی تواند موجب زوال حکومتی شود، آنچه موجب زوال حکومت خواهد شد سیاست مخرب است.

https://www.tg-me.com/virayeshe_zehn
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
این آقای محترم که امیدوارم خداوند امثال ایشان را در این مملکت زیاد کند، آقای ملک است، ایرانی و تبریزی‌ که به جای چرتکه انداختن و استفاده انتفاعی از این مکان در جای گرانقیمتی مثل ولنجک تصمیم گرفته است به یاد پدر و مادرش این کتابخانه را تاسیس کند( کتابخانه باغ ملک ولنجک) و بدون دریافت پول یا حتی داشتن کارت عضویت، هر کتابی را که می‌خواهید به شما امانت بدهد. با دوستان یا خانواده‌تان به کتابخانه‌اش سر بزنید (همه روزه ۱۰ صبح تا ۸ شب)، به او خسته‌نباشید بگویید، برای پدر و مادرش فاتحه بخوانید، کتابخانه‌اش را به دیگران هم معرفی کنید و اگر کتابی دارید به کتابخانه‌ ملک اهدا کنید… خلاصه به‌جای نق‌ونوق، هرکدام‌مان برای آگاهی و رشد جامعه‌مان هر کاری از دست‌مان برمی‌آید ولو اندک انجام بدهیم یا حداقل به کسانی مثل آقای ملک انرژی بدهیم.
✍️سهند ایرانمهر
#هفته_کتاب

@sahandiranmehr
Forwarded from راهبرد
💥خبر: "شگفت‌زدگی" مقام ارشد پنتاگون از تسلیحات پیشرفته حوثی‌ها

👈 معاون وزیر دفاع آمریکا در امور تسلیحات می‌گوید، شبه‌نظامیان #حوثی یمن با نمایش تسلیحات پیشرفته‌ای که قابلیت‌های حیرت‌انگیزی دارند او را حیرت‌زده کرده‌اند.

🔹به گزارش وبسایت آکسیوس، بیل لاپلانته در نشستی به نام "آینده دفاع" در واشنگتن گفت: «آنچه در شش ماه اخیر از حوثی‌ها دیده‌ام، واقعاً شگفت‌انگیز است.»

🔹او که سابقه‌ای طولانی در زمینه مهندسی و فیزیک موشکی دارد، از تکنولوژی پیشرفته موشک‌های این گروه ابراز نگرانی کرد و افزود: «حوثی‌ها اکنون موشک‌هایی در اختیار دارند که قادر به انجام کارهایی هستند که فراتر از تصور است.»

@javadrooh
🔴گفتگو با یورونیوز ۲۳ آبان ۱۴۰۳

🔹آیا دولت آقای پزشکیان به رغم کشته شدن قاسم سلیمانی اجازه پیدا می‌کند که با دولت ترامپ وارد مذاکره شود تا در همین ماه‌های آغازین فعالیتش دچار ناکارآمدی مفرط نشود، سوالی است که عباس عبدی، تحلیلگر مسائل سیاسی ایران در پاسخ به آن می‌گوید:

🔘«اتفاقاتی که[اخیراً] رخ داده ماجرا را بسیار پیچیده کرده است و رسیدن به آن هدف عادی‌سازی روابط را سخت - اگر نگوییم که غیرممکن - کرده است. ولی سخت‌شدن شرایط گاه، حیات و ممات یک سوی ماجرا را نشانه می‌رود و در این صورت تنش را تشدید خواهد کرد. اما اگر راهی برای بقای منافع طرفین باشد احتمال اینکه طرفین به تفاهم نسبی برسند، افزایش خواهد یافت. به نظرم وضعیت کنونی ایران و آمریکا مطابق حالت دوم است. یعنی احتمال اینکه تفاهم کنند وجود دارد. هر چند ترور سردار سلیمانی نقطۀ منفی مهمی برای رسیدن به توافق است. با این حال توافق غیرممکن نیست.»
جوانان خود را آن‌گونه که هستند دریابیم!

توییت: رحمت‌اله بیگدلی

از حادثه ناگوار خودکشی کیانوش سنجری عمیقا متاسف و ناراحتم.
او تهدید کرده بود در صورت آزاد نشدن چند زندانی سیاسی خودکشی خواهد کرد.
ما باید جوانان عزیز خودمان را با هر عقیده و سلیقه‌ای دریابیم.

تلاش شبانه‌روزی من برای حل مشکل تأثیر قطعی معدل در کنکور هم برای این است که می‌دانم‌ عدم حل این مشکل با روان جوانان ما چه می‌کند!
اخبار نگران‌کننده‌ای در این زمینه دارم که امیدوارم هرگز شاهد وقوع تحقق آن‌ها نباشیم.

🔻کانال رسمی جدید رحمت‌اله بیگدلی:
🆔 @rahmatollahbigdeli
Forwarded from قبل انقلاب
🔺هرچقدر اکانت ‎#کیانوش_سنجری و مطالب مرتبط‌اش را می‌خوانم بیشتر سرم درد می‌گیرد.
چه روزگاری را گذرانده است.
طفل معصوم بخاطر بی پولی و بی کاری و آوارگی، در توییتر از فروختن اکانت تا کارگری و نقاشی ساختمان را هم اعلام کرده ولی رفقایش خم به ابروی‌شان نیامده است.(تصویر۱)

🔺تاسف برانگیز اینکه با شرح حال‌هایی که رفقایش دارند می‌نویسند معلومست از آوارگی و بی پولی و تالمات روحی‌اش سالهاست همه مطلعند.
رفیق‌اش علی عجمی ۴ سال پیش خودکشی کرد و حالا هم خودش!
تصورش هم غصه دار است که انگار همه منتظرند بالاخره بمیری تا بالا سر جنازه‌ات سلفی بگیرند.(تصویر۲)

🔺دادسرا و دادگاه همینجوری یک شهروند معمولی را فرسوده می‌کند.
چه رسد به نوجوانی که از ۱۷ سالگی گرفتار زندان شده و بالاخره یک جا زیر این بار شانه خالی می‌کند.
درست است که زندان و انفرادی فرستادن آدم‌ها در مملکت ما مثل آب خوردن شده ولی حقیقتا روح نوجوان تحمل چنین فشاری را ندارد.

🔺تمام مطالب مرتبط‌اش را مرتب می‌خوانم و افسرده‌تر می‌شوم ولی باز دست‌بردار نیستم.
این همذات پنداری شاید از اثرات زندان است.
صحبت در مورد زندگی سختی که داشته و رویکردهای سیاسی‌اش در دوم خرداد و ۸۸ و سالهای گذشته به کنار!
ولی بالاخره آدم غصه می‌خورد.
بالاخره ما با هم هموطن‌ایم!(تصویر۳)

🔺از یک طرف زندان و بازداشت و جنس برخوردهای امنیتی قضایی در داخل کشور و از یک طرف کف و سوت فاندبگیرها و رسانه‌های خارج نشین یک جوان را به رادیکال‌ترین مواضع علیه ساختار سیاسی کشورش ترغیب کرده است.(ویدئو۱)
با این تصور که حالا قهرمان یک ملت است و می‌خواهد آرزوهای ایران را برآورده کند.

🔺طبق معمول بعد از مدتی چنان مصرف‌اش کرده‌اند و در غربت دورش انداخته‌اند که مرورش هم غصه دار است.
هی به جزئیات اتاق محقرش نگاه می‌کنم.
از بی پولی در یک روستای دورافتاده در تگزاس در مرز آمریکا ساکن بوده است.
حتی با امکانات اتاق ما در زندان تهران بزرگ وسط فشافویه قابل قیاس نیست.(تصویر۴)

🔺این دو روز صدبار این کار قدیمی سیاوش قمیشی را پلی کردم.(ویدئو)

ای پرنده مهاجر
سفرت سلامت اما
به کجامیری عزیزم
قفسه تموم دنیا

تصویری که جنازه‌اش جلوی چارسو زیر پل حافظ در باران افتاده از جلوی چشمم نمی‌رود.

روی شاخه های دوری
چه خوشی داره صبوری
وقتی خورشیدی نباشه
تا همیشه سوت و کوری

🔺با هزار وعده و وعید آواره غربت شده و به چنان وضعی افتاده که حتی پول خرید بلیط نداشته است.
اینهمه برای ‎#KingRezaPahalvi هشتگ زده ته‌اش که از دفتر شاه بالقوه درخواست کمک کرده ایمیل‌اش را با «بنال» جواب داده‌اند.(تصویر۵)
همین‌ شاه تخیلی که برای سگ سالومه پیام تسلیت فرستاد…

🔺قبلا بارها نوشته‌ام امثال پهلوی و مسیح علی نژاد و علی کریمی و هیچکس در ینگه دنیا نشسته‌اند و صرفا توئیت می‌زنند و بیانیه می‌دهند که فاند بیشتری بگیرند.
حتی ترویج مبارزه مسلحانه می‌کنند.
دلم برای جوان‌هایی که با طناب این‌ها به چاه می‌روند و اینجا خون‌شان زمین می‌ریزد می‌سوزد.(تصویر۶)

🔺یک مدل تلف شدن جوان‌های کشور هم اتفاقی است که در این سالها بر سر امثال کیانوش سنجری آمد.
جوان معترض را به رادیکال‌ترین مواضع علیه ساختار سیاسی بدون داشتن هیچ افقی برای اصلاح و تغییر وضعیت سوق می‌دهند و تهش با کوله‌باری از آرزوهای موهوم، افقی زیر پل حافظ در باران رهایش می‌کنند

🔺دو سال پیش درگیر زندگی غصه دار نیکا شاکرمی بودم و فشاری که روح نوجوان ۱۶ ساله بخاطر موضوعات خانوادگی متحمل شده بود. حالا چند روز است ذهنم گرفتار کیانوش سنجری است.
آنموقع برایم سوال بود که در درون یک نوجوان چه می‌گذرد که در همان روز که کنش اعتراضی دارد دست به خودکشی می‌زند.

🔺آن‌موقع در همین توئیتر با همین سوال با چند تا روانشناس در مورد خودکشی حرف زدم.
بالاخره آن کنش اعتراضی و آن تصمیم که معلوم بود مدتها بهش فکر شده تامل برانگیز است.
تحلیل‌شان این بود دنیای درون آدم‌ها با دنیای بیرون‌شان کلا دو دنیای متفاوت است و بعضا بی ارتباط و جدا از یکدیگر.

🔺نمونه‌اش سلبریتی‌هایی که بعضا تا شب آخر خیلی سرحال و سرزنده با مخاطبان‌شان لایو می‌گذارند و فردا خبر خودکشی‌شان پخش می‌شود.
کیانوش هم پدیده عجیبی است.
با کوله‌باری از مشکلات و ناکامی‌های شخصی در یک روز بعنوان یک کنشگر سیاسی توئیت زده و در همان روز خودکشی کرده است.

🔺حالا حرف زیاد است ولی بگذریم. الغرض حاکمان که بعید بدانم در قصه‌هایی مثل آنچه برای امثال سنجری رخ داد برای خودشان عبرت نهفته‌ای متصور باشند.
ولی امیدوارم حداقل جوان‌ها و نوجوان‌های مملکت در قصه‌هایی چون قصه کیانوش خوب تامل کنند.
نکات و عبرت‌های فراوانی در آن نهفته است.

[مستندات را اینجا ببینید]

#وحید_اشتری

🔴@ghabl_enghelab
دادستان علیه تحریک‌کنندگان کیانوش سنجری به خودکشی اعلام جرم کند

توییت: رحمت‌اله بیگدلی

طبق بند ب ماده ۱۵ قانون جرایم رایانه‌ای ترغیب و یا دعوت افراد به ‎#خودکشی جرم محسوب و مرتکب به مجازات مقرر در قانون محکوم می‌شود.
دادستان باید درباره امثال ‎#علیرضا_وهاب‌زاده مشاور مطبوعاتی پیشین وزارت بهداشت که درزیر توییت ‎#کیانوش_سنجری او را تحریک به خودکشی کردند اقدام قضایی کند.

🔻کانال رسمی جدید رحمت‌اله بیگدلی:
🆔 @rahmatollahbigdeli
🔸 رئیس شورای هماهنگی نظام پزشکی‌های استان خراسان رضوی در نامه‌ای خطاب به رئیس شورای هماهنگی نظام پزشکی‌های استان کهگیلویه و بویراحمد خواستار شد

🔴 برای مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه، پرونده‌ای در کمیسیون اخلاق پزشکی استان تشکیل دهید



درنامه دکتر علیرضا صداقت خطاب به دکتر محمد کاظم نظری آمده است:

جامعه پزشکی کشورمان، امروز در غم سنگین قتل ناجوانمردانه و مظلومانه یکی از اعضای مظلوم و وظیفه شناس خود به سوگ نشسته است. در سالهای اخیر آمار فزاینده خشونت، ضرب و جرح و هتک حرمت کادر درمان، امنیت  روحی روانی و حتی جانی جامعه پزشکی را با تهدید جدی مواجه ساخته است. لذا ابراز نگرانی و اعتراض اعضای جامعه پزشکی جهت رساندن پیام "نه به خشونت علیه کادر درمان" به گوش مردم و مسئولان، امری پذیرفته شده و قطعا منطقی است.

اخیرا مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگلویه در نامه ای خطاب به رییس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، اعتراض همکاران جامعه پزشکی شهرستان را با الفاظی که موجب وهن جامعه پزشکی است توصیف نموده و با عباراتی که ناشی از ناآگاهی مطلق ایشان از قوانین میباشد، موجبات تشویش اذهان عمومی و بی‌اعتمادی به جامعه پزشکی را فراهم ساخته است.

جامعه پزشکی ضمن تاکید بر اعتقاد ذاتی به ارائه خدمات سلامت به بیماران در شرایط فوریت و اورژانس، اعتراضات مدنی و قانونی را حق مسلم خود میداند.
لذا ضمن عرض تسلیت خدمت حضرتعالی و جامعه پزشکی استان ، از حضرتعالی به عنوان رییس شورای هماهنگی استان درخواست مینمایم:

1⃣ مراتب اعتراض و ناراحتی جامعه پزشکی را به اطلاع ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی یاسوج رسانده و از ایشان بخواهید که شرایط جبران و دلجویی از همکاران و کادر درمان شهرستان کهگلویه را فراهم آورند.

2⃣ برای مدیر  شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگلویه پرونده ای در کمیسیون اخلاق پزشکی استان تشکیل داده و ایشان جهت ارائه توضیحات احضار گردند.


پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)
@pezeshkanghanon
قتل در عرصه عموم
راستي پزشكان چه ميبينند ؟

يك متخصص قلب در شهري بسيار دورتر از زادگاه خود توسط همراه يك بيمار سكته قلبي كه چند ماه پيش فوت كرده بود به قتل ميرسد . در چند كميسيون پزشكي قانوني تاييد شده بوده كه پزشك به وظايف خود با صداقت عمل كرده است . قاتل خود و الات قتاله را در فضاي مجازي با افتخار به نمايش ميگذارد .
جامعه پزشكي در همه رشته ها و شاخه ها به شدت از اين ستم و مظلوميت بي تاب ميشود. عكس وتفصيلات اين قتل همراه با يادداشت ها ودل نوشته هاي متعدد صفحات مجازي را پر ميكند . بيشترين تعداد اين نوشته ها از آن شاغلين سلامت بالاخص پزشكان است .عرصه عمومي ، هنرمندان اصحاب رسانه گهگاه در اين مورد اظهار نظري ميكنند اما كميت و كيفيت آنچه اينان ميگويند با آنچه پزشكان ميگويند و مينويسند قابل مقايسه نيست . بسيار اندك است . حتي با ساير مواردي هم كه عرصه عمومي تحت تاثير قرار ميگيرد اين حجم از اظهار نظرات و اين تفاوت قابل مقايسه نيست .
ميخواهم ببينم ريشه اين تفاوت كجاست ؟ اين تنها يك كنجكاوي براي سر درآوردن نيست .ترديد نبايد كرد تنها نوري كه عرصه عمومي بر نواحي درد مي اندازد ميتواند راه را بر حل مصايب و بحران هاي اجتماعي بگشايد .
راستي پزشكان چيزي ميبينند كه ديگران قادر به ديدن آن نيستند ؟ آيا جوشش احساسات بسيار بيشتر از يك همدردي صنفي نيست ؟
تقريبا همه غير پزشكان هم قتل را محكوم ميكنند اما در عمق نگاهشان ميخواني " اما حالا بايد ديد چكار كرده بوده ."
برخي قتل را البته محكوم ميكنند اما بلافاصله اضافه ميكنند به تخلفات پزشكي بايد طوري رسيدگي كرد كه اعتماد مردم بازگردد .ميگويند اعتماد مردم به جامعه پزشكي سست شده است .
عجيب است اما گويا تنها جامعه پزشكي است كه تفاوت بين انواع " پزشك " را تشخيص ميدهد .پزشك عمومي اي كه حرفه اش سالها پيش منقرض شد .دستيار تخصصي اي كه به بيگاري گرفته شده و نيمه شب سخت ترين بيماري ها را درمان ميكند پزشك متخصصي كه در دورترين شهرها به درمان و دشوار ترين بيماري ها ميپردازد هم البته پزشك هستند اما گويا به چشم نمي آيند . باور كردني نيست اما گويا جمعيت آن جمعيت عظيم را نميبينند و تنها اقليتي از پزشكان را ميبينند . پزشكاني را كه خود مهم ترين قربانيان اين سيستم هستند مسئول پديد امدن اين وضع و آماج خشم خود ميكنند .
راستي پزشكان چه ميبينند ؟
تنها پزشكان هستند كه ميبينند فاصله ما با دنيا بخصوص در بخش هاي درماني وواورژانس ها و مراكز توان بخشي روز به روز در حال افزايش است . تنها پزشكان هستند كه ميبينند دوام آوردن ، باقي ماندن در رشته هاي درماني بخصوص اورژانس ها چه كار دشوار و طاقت فرسايي است . تنها پزشكان هستند كه ميفهمند كدام پزشك تا چه حد به اصالت كارش پايبند مانده و تاچه حد به فرعيات آسان تر فرو غلطيده . تنها پزشكان به وسعت و فراگير شدن مهاجرت در دوستان و همكارانشان اشراف دارند در يك كلام تنها پزشكان هستند كه از جايي كه ايستاده اند ميتوانند اينده سياهي را در دوردست ببينند كه با اين شتاب و اين نشانه ها سيستم سلامت كشور كاملا فروخواهد ريخت . به همين جهت است كه قتل اين پزشك جوان به جرم تلاش در درمان سوزشي عميق و صعب العلاج در قلب هاي ايشان پديد مي آورد .
پيام قتل دكتر داودي براي ايشان اشاره به راه درازي است كه تا درك ريشه هاي بحران سلامت توسط عرصه عمومي داريم و اينكه اصلاح خرده فرهنگ هاي خشونت زده اي كه بايد تحت تاثير نخبگان عرصه عمومي اصلاح شوند چقدر دشوار است
. https://www.tg-me.com/bzyad
Forwarded from محمد مهاجری
🔹چرا امامان چمعه خودشان را سرگرم حمله به رفع‌فیلترینگ می‌کنند؟

🔸امروز چندامام‌جمعه مشهور ضمن حمله به دولت که در حال فراهم کردن مراحل اجرای رفع‌فیلترینگ است حمله کردند.

🔸دغدغه این بزرگواران، حول دو محور است: ناهنجاری های اخلاقی و ناامنی روانی. این هردو ارزشمند است و هیچ انسان عاقلی حتی اگر متدین هم نباشد از آنها نگران است.

🔸اما پرسشی که امامان محترم جمعه باید پاسخ دهند:
مگر الان چیزی بنام فیلترینگ در عالم واقع وجود دارد؟ آمار رسمی می‌گوید حدود 85درصد کاربران از فیلترشکن استفاده می کنند. به این ترتیب حفظ وضعیت فعلی(یعنی بقای فیلترینگ) هیچ دردی را دوا نمی کند زیرا آنها که دلشان بخواهد به سادگی فیلترینگ را دور می زنند.

🔸بر فرض که چندصباحی توانستیم با فیلترینگ، دسترسی به برخی محتواها را محدود کنیم. اگر تکنولوؤی پیشرفت کند و فیلترینگ عملا ناممکن شود چه خواهیم کرد؟

🔸دسترسی به فضای فساد در سالهای قبل از انقلاب هم وجود داشت. چرا همان نسلی که در جامعه‌ی پرفساد آن روز زندگی می‌کرد، تا اندازه ای سالم ماند که توانست در یک خیزش فرهنگی، انقلاب اسلامی را به وجود اورد؟ دلیلش کاملا روشن است. در آن هنگام متولیان فرهنگ دینی ( روحانیت) با انگیزه کافی و سواد لازم توانسته بود سدی در برابر نابسامانی‌های اخلاقی ایجاد و عملا بخش مهمی از جامعه را واکسینه کند.

🔸پس از پیروزی انقلاب، روحانیت و متولیان فرهنگ دینی تقریبا همه امکانات رسانه‌ای و فرهنگی را در اختیار داشته و در همه دستگاههای آموزشی نفوذ دارند و از بودجه‌های قابل توجهی برخوردار هستند حال آنکه پیش از انقلاب یک ریال هم بودجه نداشتند.

🔸به نظر می رسد آنچه امامان جمعه در حمله به رفع فیلترینگ انجام می‌دهند فرار به جلو و گریز از پاسخ به این سوال است که چرا وظیفه خود را انجام نداده‌اید و مردم را در برابر فرهنگ غاط صیانت نکرده‌اید؟

🔸متاسفانه باید گفت مشغول شدن به درگیریهای سیاسی و ورود به بازیهای جناحی از یکسو و بی خبری از تازه ترین تکنولوژی های تربیتی ، متولیان دین را خلع سلاح مرده است.

🔸این درست است که خیلی دیر شده اما جلوی سد شکسته را هروقت بگیرید از آسیبهای بیشتر، جلوگیری می‌کنید.

🔸جسارتا حمله به رفع فیلترینگ فقط سرگرم کردن خودتان است. همت کنید و به شیوه اسلاف خود عمل کنید. کار فرهنگی البته سخت، دیربازده و نیازمند حوصله است. شما لباس پیامبر را برتن دارید. همچون ایشان، صبور و مهربان و پرجرات عمل کنید.

@mohajerimohamad
2024/11/16 01:10:41
Back to Top
HTML Embed Code: