Telegram Web Link
Forwarded from هاشم
دادنامه_14هیات_عمومی_دیوان_عدالت_اداری.pdf
57.3 KB
مستند به رای وحدت رویه شماره ۱۴ مورخ ۲۳ فروردین ۱۳۸۸:
مبلغ پرداخت شده به رزیدنت <حق الزحمه> نام دارد!
اطلاق کمک هزینه تحصیلی به این پرداختی و مطالبه <دو برابر> آن در صورت انصراف وجه قانونی ندارد!
رزیدنتی که <حق الزحمه> دریافت می‌کند، می‌بایست توسط وزارت/دانشگاه تحت پوشش بیمه درمانی و بازنشستگی تامین اجتماعی قرار گیرد.
Forwarded from Reza Laripour
Forwarded from هم‌میهن
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥میدری، وزیر کار: تخلفی صورت نگرفته و این رویداد واقعا یک حادثه بوده است

🔹مستمری حادثه دیدگان انفجار معدنجوی طبس به سرعت و کامل پرداخت می‌شود.

🔹۶۰۰۰ معدن فعال در کشور داریم و ۲/۵ درصد حوادث ناشی از کار در معدن رخ می‌دهد.

@hammihanonline
hammihanonline.ir
Forwarded from FARID VAHIDI
قاعدتا تا زمان صدور نظریه مقام قضایی، هیچ مقام رسمی نمی بایست اظهار نظر نماید...
Forwarded from دغدغه ایران
سوء تدبیر و سوگ طبس

محمد فاضلی

آقای رئیس‌جمهور شما قرار است صدای بی‌صدایان باشید و کارگران معدن از بی‌صداترین بی‌صدایان در این کشور هستند. همین صدا نیز زیر آوارها مدفون می‌شود و به جایی نمی‌رسد. شما نگذارید این بار این صدا خفه شود.

حادثه در #معدن_طبس جان ده‌ها انسان، کارگران شریف معدن، را گرفته است. خسته شده‌ایم از بس که برای این گونه حوادث تسلیت گفته و شنیده‌ایم. کاری فراتر از این‌ها لازم است، تدبیری برای افزایش ایمنی ضرورت دارد.

من از زمان عضویت در #کمیته_ملی_پلاسکو بیشتر به عمق و ابعاد فقدان جایگاه داشتن ایمنی در نظام حکمرانی، ذهنیت و الگوهای رفتاری مردم، و بی‌توجهی به آن در کشور پی بردم. همه یافته‌های پژوهش اجتماعی ایمنی آتش را هم که برای #گزارش_ملی_پلاسکو تولید شد، در آن گزارش گنجاندم و بارها در جاهای مختلف ارائه شد.

ایمنی از گمشده‌های نظام تدبیر، ذهنیت، الگوها و عادات رفتاری، شیوه ساخت بناها، روش کار کسب‌وکارها و ... در این کشور است. حاصل این گمشدگی ایمنی، سالیانه هزاران قربانی حوادث کار، آتش‌سوزی، و مواردی نظیر همین فروریختن معدن است.

کارگران معادن صدای ناشنیده‌ای هم هستند. کارگرانی که در دشوارترین شرایط کار می‌کنند، همواره جان بر کف هستند، و هر سال ده‌ها نفر از آن‌ها قربانی شرایط فقدان ایمنی می‌شوند. گاه فاجعه ابعاد بزرگ‌تری دارد – نظیر حادثه امروز اول مهر ۱۴۰۳ در طبس – و گاه حادثه حتی بازتاب رسانه‌ای گسترده هم پیدا نمی‌کند.

رئیس‌جمهور می‌تواند دستور دهد سازمان‌های مسئول یک #گزارش_ملی_حوادث_معدن ارائه کنند. لازم نیست این کار چند ماه طول بکشد. سازمان‌دهی خوب اگر باشد، ظرف یکی دو ماه می‌شود گزارشی درباره این همه حادثه منجر به فوت کارگران معدن تهیه شود. جایی مثل مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری می‌تواند مأموریت پیدا کند برای انجام پژوهشی سریع و تدوین گزارشی که ابعاد مختلف این نوع حوادث و تکرار آن‌ها را روشن کند.

من یاد ندارم در روزها و ماه‌ها و سال‌های بعد از بارها فروریزی و حادثه در معادن، گزارشی منتشر شده باشد که علل بروز و تکرار، مقصرها و مسئولیت‌های سازمان‌ها و افراد در برابر حوادث را مشخص کرده باشد. نمی‌دانم چه اصلاحاتی در نظام تدبیر صورت گرفته تا تکرار حوادث کمتر شود.

آن‌چه به چشم می‌آید سوءتدبیر و عاقبتش سوگ طبس است. آقای رئیس‌جمهور، این بار کوتاه نیایید. نقش عوامل مختلف در بروز این نوع حوادث باید مشخص شود. سازوکارهای منتهی به بروز چنین حوادثی باید مشخص شود. قصور و تقصیرها باید مشخص شود. آقای رئیس‌جمهور از کنار حادثه معدن طبس به سادگی نگذرید، این جان انسان‌هاست که در چنین حوادثی از دست می‌رود.

آقای رئیس‌جمهور دستور دهید گزارشی روشن و قابل اعتماد، در زمانی معقول، بی‌طرفانه و با بررسی همه‌جانبه تهیه شود که بتوان بر مبنای آن اصلاحات ضروری در بخش معدن کشور را شناخت و برای جلوگیری از کشته شدن معدن‌کاران اقدام کرد. آقای رئیس‌جمهور، این کار از دست شما برمی‌آید.

@fazeli_mohammad
🔴خودکشی؛ حجتی برای مسئولین

🔺اعتماد ۲ مهر ۱۴۰۳

✍️عباس عبدی

🔘کسی سیگاری بود هر چه گفتند سیگار نکش زیان‌بار است، گفت نکشیدنش تلخ است! بالاخره یک روز بر اثر مشکل ریه دچار سرفه‌های پیاپی و شدید شد، به طوری که زندگی را بر او تلخ کرد، تلخ‌تر از نکشیدن سیگار! پس آن را ترک کرد.

🔘حالا چرا ما به عنوان شهروند یا فعال سیاسی یا مسئول حکومتی نباید نسبت به نشانه‌های آشکار ناهنجاری بیرون از خود حساس باشیم؟ معاون دادستان کشور اعلام کرده که؛ سالانه ۱۳۰ هزار(آمار دقیق ۱۴۰ هزار است) اقدام به خودکشی در ایران ثبت می‌شود که ۷ هزار نفر جان خود را از دست می‌دهند. خودکشی سومین علت فوت در جمعیت ۱۵ تا ۲۴ سال است.

🔘مطالعات نشان می‌دهد که حداقل ۲۰ برابر تعدادی که اقدام به خودکشی می‌کنند، به خودکشی فکر کرده‌اند، که سالانه حداقل ۲٫۸ میلیون نفر یا برابر ۵ درصد جمعیت کشور را شامل می‌شود که شاید در باره جوانان به ۱۰ درصد هم برسد که رقم بسیار بالایی است. یعنی از هر ۱۰ جوان یکی به خودکشی فکر می‌کند.

🔘خودکشی دلایل و علل گوناگونی دارد. ریشه‌های روانی و اجتماعی و جامعه‌شناسی دارد. مشکلات اقتصادی و شغلی، بیماری‌های جسمی، مشکلات شخصی و ارتباطی و ناتوانی در حل آنها، رواج مصرف مواد مخدر، تجارب تلخی که برای افراد پیش می‌آید، اختلالات روانی و... از مهم‌ترین علل خودکشی هستند.

🔘ولی هنگامی که آمار خودکشی به عنوان بالاترین شاهد گسست فرد از زندگی، افزایشی می‌شود، این به منزله وجود علل و عوامل منفی اجتماعی است. گر چه اقدام به خودکشی در نهایت یک رفتار روان‌شناسانه و فردی است ولی عوامل اجتماعی و اقتصادی است که آن را ایجاد یا تشدید می‌کند.

🔘متاسفانه از معدود کشورهایی هستیم که مرگ ناشی از خودکشی در آن افزایشی است و روند این پدیده نشان می‌دهد که با یک وضعیت خاص مواجهیم، و در ۴ سال گذشته حدود ۴۴٪ بیش‌تر شود، فقط طی یک سال از ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۲ خودکشی‌های منجر به مرگ، حدود ۱۶٪ افزایش پیدا کرده که جای تأمل جدی دارد. متاسفانه هر گاه شاخص‌های اجتماعی روندی منفی پیدا می‌کنند در اولین اقدام انتشار اطلاعات آن محدود می‌شود. دست کم از سال ۱۴۰۰ یعنی در دولت آقای رییسی انتشار رسمی آمار خودکشی متوقف شد، آماری که قبلا هم محدود اما دست کم در قالب سالنامه آماری پزشکی قانونی و گزارش وزارت بهداشت منتشر می‌شد. برخی شنیده‌ها حکایت از گذشتن شاخص خودکشی از ۱۰ در ۱۰۰ هزار نفر است.

🔘هدف این یادداشت پرداختن به مسأله خودکشی نیست که در صلاحیت کارشناسان آن است. این مقدمه کوتاه فقط باز کردن دریچه‌ای بود برای طرح مسأله‌ای مهم‌تر از خودکشی. این نوشته خطاب به مسئولین محترم است که فراتر از گزاره‌های مرسوم پیشین فکر کنند. هیچ راهی جز وفاق و همفکری میان همه اجزای قدرت برای حل مسایل کشور نمانده است.

🔘اولویت‌های ذهنی خود را باید تغییر داد. مسایلی که بسیاری از آقایان یا برخی از اعضای مجلس می‌گویند، نشان می‌دهد که اصلاً متوجه وضعیت کشور نیستند و شاید بکلی از مرحله پرت‌اند. به قول سپهری «جور دیگر باید دید.» جامعه ایران توانایی‌ها و پویایی‌های فراوانی دارد، ولی اغلب آنها دچار رکود یا حتی تخریب شده است. با نگاه گذشته، نمی‌توان هیچ مسأله‌ای را حل کرد.

🔘مهم‌تر از هر چیز دادن پیامی روشن از جانب حکومت به مردم است. این پیام که مسئولین کشور تصمیم به اتحاد گرفته‌اند و اجازه نمی‌دهند برخی از افراد غیر مسئول و تندرو با اتکای به منابع عمومی و رانت‌های گوناگون به قول معروف در این وفاق موش بدوانند. رویکردهای قاطع و روشن بگیرید. استخوان لای زخم نگذارید. فرصتی برای مجامله و مماشات در حل مسایل کشور ندارید و نداریم.

🔘وضعیت ما مثل کوه یخی است که به دلیل گرما همه آن در حال آب شدن است و آب‌ها نیز در اقیانوس هرز رفته و پس از مدتی تمام می‌شوند. ناترازی‌های کشور به مرحله بحران‌زا رسیده است. در جهان به ما می‌خندند که چرا در چنین شرایطی ۵ میلیارد دلار از منابع کشور را صرف واردات بنزین کرده و برای سوزاندن در خودروهای بی‌کیفیت و جاده‌های خطرناک هزینه می‌کنیم، در حالی که ده‌ها اولویت دیگر مثل دارو و غذا، سرمایه‌گذاری و... وجود دارد که ارز ندارند. این ناشی از یک ذهن جمعی و اجتماعی یا سیاسی معیوب است.

🔘مسئولین باید مسایل کشور و راه‌حل‌های آن صریح‌تر طرح و در باره آنها به توافق برسند، سپس در اجرای آن اقدامات قاطع انجام دهند، و اجازه ندهند که نیروهای غیر مسئول بر اثر بی‌اطلاعی یا از روی آگاهی در آن اخلال ایجاد کنند. وفاق حکومت با مردم در گرو وفاق درون حکومت به علاوه انتخاب یک سیاست اصلاح‌گرانه برای حل مشکلات اصلی مردم است.

🔘🔘مردم عادی بیش از هر گروه دیگری آماده حمایت هستند، به شرطی که مسئولین این دو گام را بردارند، نه اینکه در فضای عمومی برای یکدیگر درس انقلاب و اخلاق و سیاست دهند.
دکترهادی عبداللهی

باور کنیم فقط پروسهٔ استعلام بیش از یکماه به طول می انجامد. آنهم با دفتر و دستکی که آقایان درست کرده‌اند. پیشتر برای انتصاب افراد، صرفاً از وزارت اط. استعلام می شد و چنانچه ظرف دو ماه پاسخ استعلام نمی آمد، مقام مسئول مختار بود جکم فرد را صادر کند. الآن باید از چهار مرجع استعلام صورت بگیرد که هر کدام از این مراجع مصائب خود را دارد. بگذریم از اینکه با این سیر رد صلاحیت های افراد، چه میزان وقت و انرژی باید صرف شود تا شاید بشود برخی افراد رد صلاحیت شده را برگرداند.
امیدوارم عزیزانی که به روند انتصابات در وزارت بهداشت معترضند، این مشکلات را درک کنند و کمی صبورتر به فرآیند تغییر مسئولیت ها در دستگاهها از جمله وزارت متبوع نگاه کنند.
#ظفرقندی
Forwarded from هم‌میهن
به سوگ کشته‌شدگان معدن طبس

🖊جمال رحمتی | کارتونیست
Forwarded from پُست کشیک
🔹 شکایات وزارت بهداشت از اهالی رسانه پس گرفته می شود

🔹با نظر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و در راستای وفاق ملی و ایجاد همدلی، شکایات این وزارتخانه، دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و سازمان های تابعه از اهالی رسانه استرداد می شود.

🌐 به اينستاگرام پُست كشيك بپيونديد
🆔 instagram | telegram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from هم‌میهن
واکنش آیت‌الله سیستانی به حمله اسرائیل به لبنان

🔹مرجعیت عالی دینی ضمن درخواست از هر تلاشی برای توقف این تجاوز وحشیانه مستمر و محافظت از مردم لبنان در برابر تاثیرات ویرانگر آن، از مومنان می خواهد آنچه را که به کاهش رنج و تامین نیازهای انسانی آنها کمک می کند، انجام دهند


📌 ادامه مطلب در لینک زیر:

https://hammihanonline.ir/fa/tiny/news-21484

@hammihanonline
hammihanonline.ir
🔴‏با تغییر شیوه نامه انضباطی دانشگاهها در آغاز سال تحصیلی جدید،توسط وزیر بهداشت آقای دکتر ظفرقندی و وزیر علوم آقای دکتر سیمایی صراف، کمیته‌های انضباطی مجاز به تجسس در حریم شخصی و صفحات مجازی دانشجوها نیستند.

🔘https://www.tg-me.com/senfikarshenasianjoman
🔺بر اساس #شنیده‌ها فرایند انتخاب معاونین وزارت بهداشت نهایی شده در صورت عبور از استعلامات مراجع قانونی، این تغییرات به سرانجام خواهد رسید.

گزینه های احتمالی و نزدیک به این معاونت‌ها:

🔺دکتر #نادر_توکلی معاون درمان

🔺دکتر#سید_جلیل_حسینی, معاونت #آموزشی

🔺معاونت #تحقیقات دکتر #شاهین_آخوندزاده

🔺اداره #بازرسی دکتر یوسف #کاظمی_نژاد می‌باشند.

🔺همچنین با توجه به حساسیت و تاکید وزیر بهداشت، نسبت به موضوع تعارض منافع، برای سازمان #غذا_و_دارو در این انتصاب، یک داروساز جوان که دانش آموخته #اقتصاد_دارو بدون داشتن تعارض منافع مورد تاکید وزیر بهداشت می‌باشد.

نکته مهم اینکه با توجه به نقدهای اخیر در تاخیر جابجایی‌ها در وزارت، از قرار علت‌ اصلی و مهم این تاخیر و انتصابات معاونین و رؤسای دانشگاهها، نرسیدن استعلامات مراجع چهار گانه در گزینه‌های انتخاب شده می‌باشد که از خبر می‌رسد وزیر بهداشت با مسئولین مربوطه در این جهت مذاکراتی در جهت تسریع آن داشته‌اند.

همچنین در ادامه این تغییرات شنید‌ها حاکی است، مدیر کل حقوقی وزارت بهداشت به زودی تغییر خواهد کرد.

#انتصابات


@SedayeBeSedayan
Forwarded from ایران پزشک
💠 رطب خورده، منع رطب شد؛ معاونت حقوقی وزارت بهداشت مجبور به پس گرفتن شکایت از رسانه‌ها شد

آشتی با رسانه‌ها در وزارت بهداشت کلید خورد

💢 ایران پزشک: سید حمید جمال الدینی، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت در نامه‌ای به مدیرکل حقوقی وزارت بهداشت، روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی و سازمان‌های تابعه وزارت بهداشت، بر استرداد شکایت از اهالی رسانه که صرفا به واسطه فعالیت رسانه‌ای از آنان شکایت شده، تاکید کرد.

🔺نکته قابل تامل این‌جاست که همین معاونت حقوقی در دوره گذشته از برخی خبرنگاران و رسانه‌های تخصصی سلامت شکایت‌هایی کرده بود که به نتیجه نرسید و مهم نیست؛ اما حالا هرچند در این سمت ابقا شد، با دستور محمد رضا ظفرقندی باید شکایت‌ها را پس بگیرد.

🔸امیدواریم با حضور امثال حسین کرمانپور در روابط عمومی وزارت بهداشت، مفهوم رسانه و اهمیت ارتباط با رسانه در این وزارتخانه احیا شود تا شاهد رفتارهای عجیب با خبرنگاران نباشیم.

iranMD.com
@iranMDnews
🔰 حدود ۳ سال پیش در چنین روزهایی رییس‌جمهور دولت سیزدهم در حضور وزیر صمت، کشور و بقیه مسئولان وقت به پیمانکار وقت داد تا وضعیت معدن‌کاران #معدن_طبس را سروسامان دهند و ایرنا هم از تحقق وعده‌ها تیتر زد

🔹 حالا پیکرهایشان از زیر خاک بیرون می‌آید...


#صبح_ما

🆔 @sobhema_ir
🔴انتصاب دکتر عباس عطوف به سمت مشاور اجرایی و مدیر حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران



🔸به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن حکم به شرح زیر است:

برادر ارجمند جناب آقای دکتر عباس عطوف
با سلام و احترام؛
با عنایت به مراتب تعهد و سوابق ارزشمند جنابعالی در امور مدیریتی و اجرایی در سطوح مختلف دانشگاهی و ملّی، به موجب این ابلاغ به عنوان مشاور اجرایی اینجانب و مدیر حوزه ریاست دانشگاه منصوب می‌شوید.
مسئولیت ارتباط و هماهنگی واحدهای مختلف با حوزه ریاست دانشگاه و در صورت لزوم شرکت در جلسات مختلف به عنوان نماینده اینجانب بر عهده جنابعالی است. همچنین جهت تسریع و تسهیل امور و فرایندهای جاری، مجاز هستید مکاتبات مربوطه را امضاء فرمایید.
امیدوارم جنابعالی که متنعّم به مراتب ایثار و جانبازی و شهره به مردمداری و سعه صدر هستید با استعانت از خداوند متعال و عنایات حضرت ولی عصر(عج) در ادای امانت الهی و مسئولیتی که به شما واگذار می‌گردد، موفق و موید باشید.
🔘https://www.tg-me.com/senfikarshenasianjoman
از جمله سوابق اجرایی دکتر عطوف پیش از این می توان به مشاور معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه، رییس مرکز بهداشت و درمان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، عضو حقوقی هیات داوران جشنواره ابن سینا، مدیر مرکز مهارت های بالینی دانشکده پزشکی، معاون پشتیبانی و جانشین رییس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور، مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت، مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان بهزیستی کشور، جانشین رییس سازمان بهزیستی کشور اشاره کرد.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🗣 محمدرضا تاجرنیا:

◀️ همراه رئیس‌جمهور فقط ۱۲ نفر با مسئولیت‌های مشخص رفتند آمریکا.

◀️ گذشت دورانی که ۴۰ نفر شاعر و مداح و … راه می‌افتادند آخرشم با پوشک بچه ‌و مکمل غذایی برمی‌گشتند.!
خیلی از حمله‌ها به #پزشکیان هم از همین درده، این خریدها باید تمدید میشد که الحمدالله باختند.
_
اصلاحات نیوز
@Eslahatnews
🔗 Eslahatnews.com
Forwarded from پُست کشیک
🔹 عدم ثبت نام در دوره دستیاری پزشکی مشمول جریمه نخواهد شد

🔹انصراف بعد از ثبت نام دوره ؛ شامل جریمه می‌شود

🌐 به اينستاگرام پُست كشيك بپيونديد
🆔 instagram | telegram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/10/04 01:31:32
Back to Top
HTML Embed Code: