Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
فیلم/انتقاد مرندی از ظفرقندی: اگر معاونان قبلی هنری داشتند که قبلا انجام داده بودند؛ چرا زودتر تکلیف معاونت‌های وزارتخانه را روشن نمی‌کنید؟
@phanair
Forwarded from Doctors Farm قلعه پزشکان (Ardavan Bahrami)
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 کره‌جنوبی: بمب‌گذاری پیجرها نقض حقوق بشر است

🔹نماینده کره‌جنوبی در شورای امنیت: در لبنان وسایل انفجاری مثل پیجرها را بمب‌گذاری کرده بودند و این نقض حقوق بشر است. باید چارچوب‌های قانونی برای منع این‌گونه اقدامات وضع شود.

🔹اسرائیل امروز بیروت را هدف قرار داد و این کارها صلح را به خطر می‌اندازد. همۀ منطقه در آستانۀ یک جنگ گسترده و فراگیر قرار دارند. از همۀ طرف‌ها می‌خواهیم برای توقف جنگ در غزه به میز مذاکره برگردند.
@Farsna
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
انتشارات تیمورزاده
🎥 کره‌جنوبی: بمب‌گذاری پیجرها نقض حقوق بشر است 🔹نماینده کره‌جنوبی در شورای امنیت: در لبنان وسایل انفجاری مثل پیجرها را بمب‌گذاری کرده بودند و این نقض حقوق بشر است. باید چارچوب‌های قانونی برای منع این‌گونه اقدامات وضع شود. 🔹اسرائیل امروز بیروت را هدف قرار…
آمریکا: ایران و حزب‌الله اسرائیل را تهدید می‌کنند

🔹نماینده آمریکا در شورای امنیت: حزب‌الله از ایران سلاح می‌گیرد و به اسرائیل حمله می‌کند و ده‌ها هزار نفر را در شمال اسرائیل آواره کرده است.
@Farsna
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from خلیل امیرزاده
‏در فرم تعهد محضری رزیدنتی
‏اگر رزیدنتی فوت کنه ، ضامنش هم فوت کنه
‏وزرات بهداشت خودش رو وصی هر دو تا میدونه
‏و از اموال ضامن دو برابر خسارت میگیره:)

#دکتر_جکول



@med_info
انتشارات تیمورزاده
‏در فرم تعهد محضری رزیدنتی ‏اگر رزیدنتی فوت کنه ، ضامنش هم فوت کنه ‏وزرات بهداشت خودش رو وصی هر دو تا میدونه ‏و از اموال ضامن دو برابر خسارت میگیره:) #دکتر_جکول @med_info
این تخلف وسیع از قانون اساسی که در متن تعهدنامه‌ها مشاهده‌ می‌کنید یکی از ملاک‌ها و ترازهای راستی‌آزمایی شعارها و دغدغه‌های آقای دکتر #ظفرقندی است. اگر این مظالم و نظیر آن از متن تعهدات حذف شد می‌توان به اصلاحات در بدنه وبدا امیدوار شد.
البته که ابقای معاون حقوقی‌ای که در مجموعه کاری او چنین متونی تدوین می‌شود تا گلوی جوانپزشکان را بفشارد، تصمیم پرانتقاد و پرچالشی بود که مدافعان وزارت دکتر #ظفرقندی را بسیار آزرده خاطر و نومید ساخت و آن را در تعارض با شعارهای انتصاباتی‌اش ارزیابی می‌کنند.
#فرهادتیمورزاده_طبیب_رسانه_نگار
🔴اوایل سقوط صدام و بازگشایی مرز، هر هزار دینار عراقی حدود هزار تومانِ ما بود و الان هر هزار دینار نزدیک به ۵٠ هزار تومان است؛ یعنی تغییری ۵٠ برابری!
‏در این ٢٠ سال، اقتصاد عراق ۵٠ برابر شده یا مردم ایران ۵٠ بار فقیرتر شده‌اند؟!

@democracykhahanir
Forwarded from خلیل امیرزاده
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from نیستان5
نعیم حمیدی فعال رسانه ای خوزستان و گلایه از نصب مجسمه ده میلیاردی رئیس جمهور فقید در اهواز:

شهرداری اهواز با این مجسمه روح شهید رئیسی را آزار می‌دهد./خبرآنلاین


@neyestan5
ترکیب ثابتی که وزیر یا معاونش بودند،بعدا مشاور شده اند،الان منتقد وضعیتی که خودشون ایجاد کردند شده اند و تلاش می کنند خودشان را صاحب عزا جا بزنند در حالی که بانی وضع موجودند!
در رسانه هم می گویند نباید کار به یک جوان بدهیم چون تجربه ندارد؛
کاش بیست سال پیش یکی همین حرف را به حضرتعالی می زد!



کامران باقری لنکرانی (1384-1388):

• معاون درمان: محمداسماعیل اکبری
• معاون آموزش: محمدرضا ظفرقندی
• معاون بهداشت: محمدحسین آقاجانی
• معاون دارو و غذا: رسول دیناروند

مرضیه وحید دستجردی (1388-1391):

• معاون درمان: حسن امامی رضوی
• معاون آموزش: باقر لاریجانی
• معاون بهداشت: غلامرضا مصداقی‌نیا
• معاون دارو و غذا: رسول دیناروند

محمدحسن طریقت منفرد (1391-1392):

• معاون درمان: حسن امامی رضوی
• معاون آموزش: باقر لاریجانی
• معاون بهداشت: علی‌اکبر سیاری

حسن قاضی‌زاده هاشمی (1392-1398):

• معاون درمان: محمد آقاجانی (تا 1396)، قاسم جان‌بابایی (از 1396)
• معاون آموزش: باقر لاریجانی
• معاون بهداشت: علی‌اکبر سیاری (تا 1396)، علیرضا رئیسی (از 1396)
• معاون دارو و غذا: رسول دیناروند (تا 1396)، غلامرضا اصغری (از 1396)

سعید نمکی (1398-1400):

• معاون درمان: قاسم جان‌بابایی
• معاون آموزش: علی‌اکبر حق‌دوست
• معاون بهداشت: علیرضا رئیسی
• معاون دارو و غذا: محمدرضا شانه‌ساز

بهرام عین‌اللهی (1400-1403(

• معاون درمان: سعید کریمی
• معاون آموزش: ابوالفضل باقری‌فرد
• معاون بهداشت: کمال حیدری
• معاون دارو و غذا: بهرام دارایی
Forwarded from شهرزاد
خداحافظی
محمود حکیمی رفت.
بگذارید این‌طور بگویم بالاخره محمود حکیمی هم رفت.
حالا همه از او می‌نویسند و عکس‌هایشان با او را به اشتراک می‌گذارند.
الان زمان مناسبی برای نوشتن حرف‌های جدی و تحلیلی درباره این ابر ستاره تاریخ ادبیات کودک و نوجوان ایران نیست اما دلم می‌خواهد چند سطری درباره مهم‌ترین صفت آن بزرگمرد بنویسم.
به نظرم مهم‌ترین صفت محمود حکیمی تنهایی‌اش بود. حکیمی با همه ارتباطات وسیع، تواضع شدید و خوش‌صحبتی عمیقا تنها بود‌. جریان‌های ادبیات کودک از دهه چهل تا به امروز یا دین‌گریز بوده‌اند یا دین‌ستیز و یا دین‌فروش؛ و او از هیچ‌کدام نبود. و این سه گروه در ظلم به او هیچ کوتاهی نکردند. درباره نویسنده‌ای با دو کتاب،  کتاب تحلیل و تجلیل نوشتند و او را با ده‌ها کتاب ندیدند، تاریخ ادبیات دوره پهلوی نوشتند و محبوب‌ترین و پر مخاطب‌ترین نویسنده دوران را ندیدند، از نمد ادبیات دینی برای خود صد کلاه بافتند و ده‌ها موسسه و جشنواره ساختند اما مهم‌ترین نویسنده ادبیات دینی کودک تاریخ کشورمان را انکار کردند. در محفل و جشن و نهاد و جشنواره و نمایشگاه بین‌المللی و چه و چه از قِبَل ادبیات کودک خوردند و بردند و اندوختند و صدها جایزه به همفکران دادند اما درباره مردمی‌ترین نویسنده این عرصه خود را به تغافل و بی‌خبری زدند‌.
دانشگاهیان روش‌محور و معنون تهی‌انبان، همچون روشنفکران بی‌عمق و پر ادعا و ادا، همچون سیاستمداران ریاکار و بی‌خدا، همچون نویسندگان قداره‌بند ایدئولوژیک در این رویکرد انکار یکسان بودند.
مکلاهای فکلی او را آخوند مخفی خواندند و معممین او را عوام‌.
حکیمی نماد و نمود روشنفکری دینی دهه چهل و نهضت آزادی در ادبیات کودک ما بود. انگار بازرگان و طالقانی و یدالله سحابی نویسنده کودک شده باشند.
طبیعی بود چپ‌ها و مارکسیست‌ها و چریک‌ها، سلطنت‌طلب‌ها و ناسیونالیست‌های شوونیست و قوم‌گرا، سینه‌چاکان هنر برای هنر و حذف اخلاق و آرمان، فرقه سیاسی به‌ظاهر اسلامی حاکم و طرفدار آپارتاید و خالص‌سازی، دشمنان تسامح و منکران عرفان و بسیاری گروه‌های دیگر او را دوست نداشته باشند و جایگاه منحصر به فردش را منکر شوند.
***
شک ندارم که حکیمی و آثارش از نقص خالی نبودند اما این‌طور می‌فهمم که او در همه عمر خالصانه، فروتنانه، بی‌حاشیه و‌ پیرایه، با جدیت و حسن نیت و پیگیری و پایمردی قلم زد‌‌.
روحش شاد
سفرت به سلامت استاد حکیمی، خدایت با خوبان‌ خود که دوستشان می‌داشتی محشور فرماید.

@shahrzadquotes
شهرزاد؛
نوشته‌هایی از سیدعلی کاشفی خوانساری
🌐سطح دستمزدها در خاورمیانه

@economistfarsi
🌐کانال اکونومیست فارسی
پیامد باخت پوتین برای ایران

روشن و بلکه بدیهی است که پوتین در اوکراین استراتژی را از ناتو باخته و راهی در جهت برونرفت از آن نمی یابد. گسترش شگفت ناتو، اعمال گسترده ترین تحریم های بین المللی علیه روسیه، تضعیف بزرگ در قفقاز و شاید آسیای مرکزی و افزایش روند بی اعتمادی شهروندان، با تحرکات گاه به گاه تاکتیکی ارتش ولادیمیر در خاور دنیپر، جبران کننده باخت استراتژیک فدراتیو روسیه نیست.

البته در این میان توانمند شدن شانگهای و بازوی اعتباریش بریکس، پیروزی چشمگیر استراتژیک ی برای مسکو-پکن به شمار می رود،‌ ولی هنوز این دو، ناتوان تر از آن هستند که موجبات افول تحریم های جهانی و پیروزی در میدان اکراین شوند. پکن نیز هنوز تصمیمی برای کلید زدن پشتیبانی استراتژیک از مسکو در برابر ناتو نگرفته است.
با چنین چشم اندازی، فدراتیو روسیه بر بهره‌برداری از ایران و موقعیت ارزنده ژئوپولیتیک ش چشم دوخته است.‌ بخش بزرگی از تحولات امروز و فردای ایران، به شدت متاثر از این معادله است.‌ ولادیمیر با دستیازی به هر ابزاری قصد دارد مانع غربگرایی و حتی ایجاد تعادل و توازن در سیاست خارجی جمهوری‌اسلامی شود.
#یدالله_کریمی_پور
@karimipour_k
موجودیت طالبان

طالبان یک موجودیت پیش‌مدرن است، بنابراین نمی‌توان از آن درک و فهمِ مؤلفه‌های مدرن مربوط به پدیدۀ ملت-دولت و احترام به آنها را داشت همانگونه که از همتایان داخلی آن نمی‌توان داشت!
خلاصه بلایی است که در عصر پسامدرن بر کشور همسایۀ ما نازل شده است. راه رفع این بلا، درگیر شدن با آن نیست، اجتناب از آن است! از این رو، آنان که جنگ و ستیز را با آن توصیه می‌کنند به همان اندازۀ کسانی که آنان را "جنبش اصیل" می‌دانند، به راه خطا می‌روند.
زمان مهار طالبان همان دوران ریاست جمهوری حامد کرزای بود و آن هم به همکاری نزدیک آمریکا و ایران در این زمینه بستگی داشت. آن فرصت از دست رفته است و تا ظهور فرصتی از نوعی دیگر، راهی جز صبر و شکیبایی وجود ندارد.
#احمد_زیدآبادی
@ahmadzeidanad
Forwarded from تحلیل زمانه
⭕️ سعید جلیلی تنها مخالف آرام شدن اوضاع کشور در سال ۱۳۸۸ بود!

✍️داوود حشمتی، روزنامه‌نگار:

اخیرا لاریجانی گفته که سعید جلیلی در سال ۸۸ مانع از نطق تلویزیونی میرحسین موسوی شد که می‌توانست اوضاع را آرام کند.

این روایت بسیار مهمی از نقش جلیلی در وقایع ۸۸ است.

لاریجانی تایید کرده که مقامات عالی نظام هم به این نطق تلویزیونی موافق بودند.

‏⁧ ⏺️آگاهی‌نو⁩ نوشته:

انتخابات سال ۱۳۸۸ که این امکان به وجود آمده بود که با نطق تلویزیونی میرحسین موسوی کشور آرام گیرد اما با وجود موافقت مقامات عالی کشور، سعید جلیلی در مقام دبیر شورای عالی امنیت ملی با این کار مخالفت کرد.



#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane
«زنگ حساب!»

هر کسی میداند مهم ترین عامل و اولین قدم برای تاثیرگذاری آموزش در هر زمینه ایی محرز بودن مقبولیت فرد آموزش دهنده برای فراگیر است. حالا با مقوله ایی مواجه هستیم افرادی در راس امور آموزش یک وزارتخانه پیشنهاد به ابقا میشوند که نه فراگیران نه آموزش دهندگان و نه حتی دغدغه مندان این کشور ، هیچ یک کوچکترین مقبولیتی را برای وی اعلام نمی‌دارند.
استاد ظفرقندی عزیز ، حرف ها گفته شد تلاش ها انجام شد هر چه بلد بودیم انجام دادیم زنگ انشا گذشته و اکنون زنگ حساب است. انتظار نمره ۲۰ نداریم اما نمره ۲ هم قطعا ناامید کننده است.

«هر رزیدنت یک امید»
Shab 6 - Part 2
Siavash Kasraee
🎧 «وحدت» به مناسبت بعثت پیامبر اکرم

صوتی که می‌شنوید بخشی از شعرخوانی سیاوش کسرایی در شب ششم رویداد «شب‌های شعر گوته» در سال ۱۳۵۶ است.

این شعر در مجموعه‌ی «چهل کلید» این شاعر منتشر شده است.

«والا پیامدار!
محمد!
گفتی که یک دیار
هرگز به ظلم و جور نمی‌ماند
بر پا و استوار.

آنگاه
تمثیل وار کشیدی
عبای وحدت،
بر سر پاکان روزگار

در تنگ پر تبرک آن نازنین عبا
دیرینه ای محمد!
جا هست بیش و کم
آزاده را که تیغ کشیده است برستم!؟»

@ensafnews
2024/10/04 07:39:08
Back to Top
HTML Embed Code: