Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴👈دکتر عارف:برای اجرای حداقل وظایف دولت ۸۵۰ تا هزار همت نیاز است

🔵👈 دکتر عارف در آیین تکریم و معارفه وزیر تعاون در ارتباط با برنامه هفتم گفت:تشکر میکنم از مجلس که برنامه خوبی تدوین شده منتها منابع مورد نیاز برنامه تامین نشده مشخص نیست به آینده موکول شده که دولت بررسی کند طی یک لایحه چگونگی تامین منابع را به مجلس بگوید وبه همین دلیل اصرار داریم آیین نامه ها و ضوابط لازم برای اجرای برنامه هرچه سریع‌تر مشخص بشود

🔵👈وی افزود:بار مالی اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان با منابع دیده شده قابل مقایسه نیست

🔵👈به گزارش کانال شبکه خبری بازنشستگان دکتر عارف با بیان اینکه برای اجرای حداقل وظایف دولت ۸۵۰ تا هزار همت نیاز است که در شش ماه آینده کاری دولت چهاردهم با این شرایط روبرو هستیم، گفت:درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان که مدیون این بخش از جامعه هستیم وباید درشرایط آرام و خوبی زندگی کنند، بندی دربودجه وجود دارد که در دولت مطرح شده است اما بار مالی آن با منابع دیده شده قابل مقایسه نیست و باید تا۶ ماه آینده و برگزاری جلسات تعیین تکلیف نماییم

🔴کانال شبکه خبری بازنشستگان🔴

👇👇👇
🆔
@bazneshasteganirani
Forwarded from چند ثانیه
🔹گفته می شود کمیسیون امنیت ملی مجلس با طرح لغو فیلترینگ اینستاگرام و واتساپ موافقت کرد.

#چند_ثانیه
@chandsanieh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from چند ثانیه
🔹توئیت مدیر عامل شرکت شاتل

#چند_ثانیه
@chandsanieh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔸آمار زائران اربعین که از مبادی رسمی اعلام میشود تفاوت معناداری با مشاهدات میدانی دارد،امسال حجم زائران پیاده اربعین در مسیر اصلی نجف_کربلا کاهش مشهودی داشته است.سالیان قبل در سه روز منتهی به اربعین، مسیر پیاده روی؛ دو لاین شامل یک لاین از اتوبان در امتداد لاین پذیرایی و هر دو مملو از جمعیت بودند.امسال اما لاین پذیرایی مکفی بود و از اتوبان همچنان خودرو تردد میکرد. وضع بهداشت نیز علی رغم کاهش زائر و تزریق اعتبارات هنگفت دولتی رشدی نداشت،همچنان مستراح بهداشتی به ندرت یافت میشد.اربعین محصول تدبیر مسئولان مدام العمر ایرانی نیست،بلکه ریشه در اندیشه سنتی عاشورا دارد اما مسئولان پرمدعای ایران زایل کننده آن خواهند بود، اساسا این مسئولان هر جا دست بگذارند تباهی سرنوشت آنجا میشود،همچنانکه در سوریه،غزه،یمن و ایران مصادیقش را دیده ایم.
برخی زائران از خدمات موکب های ایرانی بعلت شائبه حکومتی آنها حذر میکردند، نقل است امیر مومنان خرج کرد فرهنگی از محل بیت المال را ممنوع کرد،در سنت علوی بر خلاف سنت جمهوری اسلامی خدمات دینی و فرهنگی به مردم سپرده میشود و حکومت فقط مسئول امنیت و معیشت مردم است.

علیرضا مکرمی

🇮🇷 @dolat_irani
Forwarded from انصاف نیوز
ماجرای بازداشت خبرنگار گیلانی | «تنها راه تظلم‌خواهی را مراجع داخل ایران می‌دانم»

مهتا صدری، خبرنگار گیلانی است که خرداد امسال، پس از سانحه‌ی بالگرد رئیس فقید دولت سیزدهم با عنوان اتهامی فعالیت تبلیغی علیه نظام بازداشت و با فیش حقوقی آزاد شد.

خانم صدری در گفت‌وگو با خبرنگار انصاف نیوز مدعی شد بار دوم پنج خرداد با «خبرسازی و تلاش گروه‌هایی خاص در این شهر» مجددا بازداشت شده و عنوان اتهامی نشر اکاذیب نیز به پرونده‌ی او «بدون مصداق قابل اثبات» اضافه شده است.
این خبرنگار معتقد است که روند پرونده‌ی او و ۱۵ روز حبسش غیرقانونی بوده.

یکی از سوالات خانم صدری این است که دلیل استنکاف قاضی از قبول وثیقه چه بوده است؟ و می‌گوید: برای جرایم فوق به دلیل اینکه طبق قانون؛ مجازات پایین تر از درجه پنج دارند؛ صدور قرار بازداشت موقت ممنوع است.

این خبرنگار گفت: بعد از این تاریخ؛ بار دیگر روز ۵ خرداد با تماس تلفنی از بازپرسی احضار و همان روز هم بدون دریافت هیچ ابلاغ رسمی بازداشت شدم و این بار عنوان اتهامی دیگری یعنی نشر اکاذیب به پرونده اضافه می‌شود.

صدری می‌گوید: هیچ مصداقی برای این اتهام وجود ندارد زیرا هیچ خبر کذبی منتشر نکرده‌ام. به‌عنوان یک خبرنگار هیچ قصد سوئی نداشته و قضات اظهار نظرهایم که حاوی هیچ خبری نیست را مصداق این جرم دانسته اند.

او گفت: بازداشت برای ۱۵ روز غیرقانونی بوده است. در این فاصله با وجود مراجعه مکرر خانواده و دوستانم به شعبه رسیدگی هیچ وثیقه‌ای هم از سوی قاضی پذیرفته نشد.

این خبرنگار گیلانی مدعی است که فشارها بر خودش حاصل کار رسانه‌ای و فضاسازی برخی ارگانها و گروه‌های تندروی این استان است. 

دادگاه این خبرنگار، سومین روز حبس بدون ابلاغیه به او و خارج از مهلت ۷ روزه قانونی تعرفه وکیل و آمادگی برای دفاع تشکیل شده است. صدری به خبرنگار انصاف نیوز گفت که حتی اجازه‌ی حضور وکیلش در دادگاه را نداده‌اند.

این خبرنگار گفت: جالب اینکه در دادگاه بدوی از همان جرم  امنیتی با عنوان «فعالیت تبلیغی علیه نظام» نیز تبرئه شدم و در خصوص جرم نشر اکاذیب که در ابتدا محکومیت دو ساله‌ حبس تعزیری دریافت کرده بودم نیز ۶ ماه حبس که بدل به ۶ میلیون جزای نقدی شده دریافت کردم. هم اکنون هم منتظر رای دادگاه تجدیدنظر هستم.

متن کامل این خبر
@ensafnews
Forwarded from پُست کشیک
⭕️ دکتر جعفریان در توئیتی خبر از نهایی شدن گزینه های پیشنهادی معاونت های وزارت بهداشت و روسای دانشگاه های علوم پزشکی در کمیته انتصابات داد.

🔹طبق شنیده ها بعد از پایان ماه صفر تغییرات در وزارت بهداشت شروع خواهد شد.

☑️ پست کشیک، باشگاه دانشجويان علوم پزشکی کشور

🆔 instagram | telegram | group
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from رزیدنتــگرام
❇️ دکتر جعفریان در توئیتی خبر از نهایی شدن گزینه های پیشنهادی معاونت های وزارت بهداشت و روسای دانشگاه های علوم پزشکی در کمیته انتصابات داد.

🔹طبق شنیده ها بعد از پایان ماه صفر تغییرات در وزارت بهداشت شروع خواهد شد.

🆔  @residentgram  📡
Forwarded from دلنوشته ها - رحیم قمیشی (Rahim Ghomeishi)
چقدر هزینه برای حفظ یک نفر!؟

✍️ رحیم قمیشی

حوادث شهریور سال ۱۴۰۱ با یک اشتباه نیروی انتظامی شروع شد. اشتباهی که به جای عذرخواهی و دستور تنبیه نیروهای متخلف، متکبرانه گفتند هیچ اشتباهی نشده و این اتفاق دسیسه و نقشه بیگانگان بوده است.
و در ادامه‌اش کشته و نابینا شدن و مجروحیت صدها شهروند بیگناه.
حادثه کشتار در زاهدان نیز دو ماه بعد از آن، همین حکایت بود. ظاهراً نظام هیچ اشتباهی نداشته، نمازگزاران زیاده‌روی کرده و به مقر نیروی انتظامی سنگ پرتاب کرده بودند و بستن رگبار مردم وظیفه نیروی انتظامی بوده!
آنهم وقتی شایعه تجاوز در نیرو مطرح شده بود.

در اوج جنبش مهسا فرمانده نیروی انتظامی تغییر کرد و فردی به ریاست آن رسید که شهرتش به خشونت و قاطعیت بیش از حدش بود. فردی که افتخارش توان سرکوبش بود.
نیروی انتظامی در شب باخت تیم ملی فوتبال ایران از آمریکا، یک راننده را کشت، که چرا بوق می‌زده.
پافشاری بر طرح گشت‌های ارشاد و سپس نور زمینه‌ ناهنجاری‌ها و هزینه‌های فراوانی را به‌وجود آورد.
خانمی در شهرهای شمالی هدف گلوله قرار گرفت و قطع نخاع شد.
آقایی پس از دستگیری زیر شکنجه کشته شد.
نیروی انتظامی در جلوگیری از موج مهاجران غیرقانونی از شرق کشور عملا شکست خورد و یا نخواست اقدام مهمی داشته باشد.
مهاجران غیرقانونی در شهرهای بزرگ احساس امنیت داشته و دارند، کسی از آنها مجوز اقامت نمی‌خواهد. مردم از وضعیت جاری به‌شدت وحشتزده و به‌حق نگرانند.
کدام نیرو مقصر است؟ جز نیروی انتظامی!
سرقت در شهرها و روستاهای کشور به شکل سرسام‌اوری بالا رفته، مشکلات اقتصادی زمینه آن بوده، اما ضعف فرماندهی نیروهای انتظامی در اولویت‌بندی واضح است. وقتی همچنان خود را ملزم به دخالت در امور خصوصی مردم دانسته و امنیت خیابان‌ها و شهرها از اراذل و متجاوزین و مهاجران غیرقانونی، در درجه چندم کارشان تعریف شده است. اگر تعریف شده باشد!

نه نیروی انتظامی خود را مسئول افزایش ناهنجاری‌ها دانسته و نه هرگز برابر افکار عمومی و خبرنگاران حاضر شده‌اند تا توضیح دهند چرا نیرویی که باید نقطه اتکای مردم باشد و محور امنیت آنان، خودش به عامل تشنج تبدیل شده و یکی از عوامل مهم ناامنی و هراس مردمان.

چرا وقتی حکمی برای فردی از سوی حاکمیت صادر می‌شود تحت هیچ شرایطی آن حکم مورد ارزیابی و یا تجدیدنظر قرار نمی‌گیرد؟
عدم تغییر فرماندهی نیروی انتظامی آیا عملا تأیید تمام سیاست‌های ناکارآمد ایشان نیست؟
آیا امنیت در شهرها از دید حکمرانان کشور رابطه مستقیمی با خشونت ظابطان و مجریان قانون دارد؟!
برای حفظ یک نفر و دوری از شائبه انتخاب نادرست، کشور چقدر باید هزینه بدهد؟
چقدر باید جان از دست برود!

باور کنید فقط دیکتاتورها و افراد ترسو و ضعیف هستند که از تغییر می‌ترسند.
فرهنگ بالای مردم، دیگر تحمل تحکم‌های قرون وسطایی را ندارد.
مردم دیگر از بیان نظرات به‌حق خود نمی‌ترسند.
تحریم‌ها را نمی‌توانید رفع کنید
عضو FATF نمی‌توانید بشوید
برای بهبود وضع اقتصادی مردم، می‌گویید خزانه خالیست!
ادامه کار فرماندهی نیروی انتظامی با وجود این همه ضعف مهم، ادامه کار ریاست صدا و سیما با این مدیریت در حد صفر، ادامه کار آقایان جنتی و ولایتی و حداد و بسیاری افراد ناتوان دیگر
تنها یک لجبازی است
و پرداخت هزینه سنگین
برای هیچ...
برای خرابی کشور!

@ghomeishi3
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from عصر خبر (R_H)
آغاز روند کاهش دمای هوا از پایان هفته

اصغری، کارشناس هواشناسی:
🔺روند کاهش دما در پایان هفته آغاز خواهد شد، مخصوصا در نیمه شمالی کشور.
🔺دریای خزر در پایان هفته آرام نخواهد بود.
🔺بادهای ۱۲۰ روزه در روز جمعه تشدید خواهد شد.
@asre_khabare
Forwarded from جماران
👈 پاسخ شورای عالی انقلاب فرهنگی به لغو «تاثیر قطعی معدل» در کنکور

🔹بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی سهم نمره سابقه تحصیلی برای سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی در رشته‌های پرمتقاضی برای سال تحصیلی ۱۴۰۲- ۱۴۰۳ در پایه دوازدهم به میزان ۴۰ درصد با تاثیر قطعی است.

🔸وزیر جدید آموزش و پرورش در زمینه لغو تاثیر قطعی معدل در کنکور: این قانون شورای عالی انقلاب فرهنگی است. در این زمینه ما به عنوان منعکس کننده صدای دانش آموزان به این شورا عمل خواهیم کرد.

🔷 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: بعید می دانم که اعضای شورا بخواهند (مصوبه تاثیر معدل) را لغو کنند و هیچ دستگاهی امکان لغو آن را ندارد.

🔷 شورا اصرار دارد که مصوبه ادامه پیدا کند چراکه پیش از این دانش‌آموزان در آستانه کنکور مدرسه را رها و تست‌زنی را شروع می‌کردند، اگر این مصوبه جایی ایراد داشته باشد اصلاح می‌کنیم.

🕌 @jamarannews
Forwarded from چند ثانیه
برخی داوطلبان کنکور امروز تجمع کردند

🔹عده‌ای از پذیرفته‌شدگان کنکور ۱۴۰۲ در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی که بنا به مصوبه کنکور می‌توانستند در آزمون سراسری امسال نیز شرکت و انتخاب رشته کنند نسبت به تغییر یک شب این مصوبه و ممنوعیت انتخاب رشته برای آنها اعتراض کردند.

محسن محمدی پدر یکی از معترضان گفت:

🔹سال ۱۴۰۲ مصوبه‌ای در دفترچه انتخاب رشته آمده بود مبنی بر اینکه تراز داوطلبان کنکور تا دو سال ذخیره می‌شود و سال آینده طبق همان تراز می توانند انتخاب رشته کنند. این مصوبه موجب شد فرزند من با اطمینان خاطر انتخاب رشته کرد و به عنوان دانشجوی پزشکی پردیس کرمانشاه پذیرفته شد، تصمیم گرفتیم در کنکور ۱۴۰۳ نیز شرکت کند و چنانچه تراز بالاتری کسب کرد و در تهران قبول شد به کرمانشاه نرود.

🔹حال که تمام اقدامات انجام شده و ما هزینه‌های شرکت در کنکور، ترمیم معدل و بسیاری موارد دیگر را پرداخت کردیم و دخترم در کنکور امسال تراز بالایی را کسب کرده است؛ یکباره این قانون (گویا منظور مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد کنکور است) را عطف به ماسبق کردند و شاهد روند جدیدی بودیم. این مصوبه حاکی است داوطلبانی که سال گذشته انتخاب‌رشته کردند و این انتخاب برای آنها ثبت شده و ثبت‌نام نکرده‌اند امسال مجاز به انتخاب رشته نیستند، در حالیکه اعلام نشده بود حق انتخاب رشته سال آینده نداریم.

#چند_ثانیه

@chandsanieh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from صدای تهران
محمد مهاجری: این بود اسب زین شده ای که تحویل دادید؟

@seday_teh
Forwarded from Majid Moradi
آقای دکتر میدری
تو را چه به آقا محمدی؟
این ویرانگر بورس و فریبنده سهام داران در سال ۹۹ در این آخر عمری چه می خواهد از شما؟!ها؟!
🔴درباره نامه آقا مصطفی

🔺۱۳ شهریور ۱۴۰۳

✍️عباس عبدی

🔘آخرین نامه آقا مصطفی در باره پرونده جدید نشانه وجود دوری باطل است. خیلی صریح باید گفت یک سوی این ماجرا اتخاذ این رویکرد را حق خود می‌داند و سوی دیگر هم برای برخورد با این رویکرد به قانون استناد می‌کند. بی شک این راه بن‌بست و بی‌نتیجه است. تنها راه؛ شکستن این دور باطل است. هر که برای شکستن آن پیشگام شود برنده است.

🔘راه مقابله با مبارزه جویی یا حتی سبک زندگی مردم و زنان اتکا به مواد قانونی کشدار و مطلوب حکومت و زندان کردن و بگیر و ببند و اعدام نیست. همچنان که راه عبور از فضای انسدادی مبارزه‌جویی و ادبیات متناظر آن و حمایت صریح یا ضمنی از تقابل های تند نیست. این دور باطل است.

🔘اتفاقا تجربه ۱۵۰ سال اخیر ما نشان داده است که در پسِ انگیزه‌های بظاهر امنیتی و ثبات اجتماعی در برخورد با شهروندان منتقد و مخالف؛ حفظِ منافع است و از مبارزه‌جویی خیرخواهانه و از خودگذشتگی‌های صادقانه نیز محصولی جز خشونت و تکرار گذشته با هزینه کلان به دست نیامده است.

🔘جالب این که نحوه برخورد حکومت با منتقدان نیز بسیار متفاوت است و به تجربه دیده است که اگر قدری گشودگی را پیشه کند، عدم برخورد با نتایج موثرتری دارد؛ و با برخورد تند نه فقط آثار گشودگی‌ها زایل می‌شود بلکه مواجهه‌ای تند علیه خود را هم کارکردی‌تر و‌ موثرتر می‌کند. در نقطه مقابل تقابل‌های تندتر هم در چنین فضایی به نتایج معکوس و انزوای سیاسی منجر می‌گردد.

🔘مختصر این که مقابله با امر سیاسی و فرهنگی را نمی‌توان با اتکا به قانون‌های خودمصوب و با تفاسیر شاذ حقوقی و زندان حل کرد. در تاریخ اخیر ایران حتی یک مورد که این شیوه موفق باشد نمی‌توان سراغ گرفت مگر این که زمینه‌هایی اجتماعی و سیاسی، چنین برخوردی را تایید کند یا موجه بداند. زمینه‌ای که در حال حاضر مطلقا وجود ندارد.

🔘در نقطه مقابل مواجهه و ادبیات رادیکال نیز حتی اگر ادعای تامین منافع مردم را داشته باشد، در نهایت هزینه‌های این مواجهه برای مردم نقد و فراوان و منافعش نسیه و اندک و سراب‌گونه بود و معمولا هم محقق نشده است.

🔘جنبه دیگر این بن‌بست، سنگین شدن هزینه اصلاح مواضع برای هر دو طرف است. در این جنبه دو نکته وجود دارد‌. یکی این که کدام طرف، گام اول را بردارد. دوم این که اگر یک طرف گام اول را برداشت ولی طرف دوم آن را عقب‌نشینی و به سود اثربخشی و حقانیت روش خود تعبیر کرد، دوباره بر می‌گردند به وضعیت پیشین. باید سوال کرد که آیا دو‌طرف می‌خواهند از این وضعیت خارج شوند یا بقا و هویت خود را با این وضعیت تعریف کرده‌اند؟

🔘گام اول باید به گونه‌ای باشد که وضعیت تغییر کند. در این زمینه، ابتکار عمل با حکومت است. در آن صورت، نیروهای سیاسی هم باید از این گام استقبال کنند. گام دوم از سمت آنهاست که عمل حکومت را تعبیر به شکست نکنند و به همین صورت گام‌های متقابل برداشته شود تا از وضعیت ستیز و بازی با جمع جبری صفر و حتی منفی خارج شویم.

🔘راه حل کنونی چیست؟ یک راه این است که آقا مصطفی با ادبیاتی متناسب با فرآیند شکل گرفته موجود همراهی یا حتی سکوت کند و نقد وضعیت خود را به عهده دیگران بگذارد. شاید این راه موثرتر باشد هم برای جامعه و هم برای پرونده.

🔘حکومت چه باید کند؟ کار آن ساده‌تر است. همین امروز امکان آزادی بدون قید و شرط اغلب زندانیان مشابه را فراهم کند. یقین دارم که در برابر منافع سرشار آن شاهد عوارض چندانی نخواهند بود. اگر عفو معیاری زمستان ۱۴۰۱ نبود الان بزرگترین بحران سیاسی ادامه می‌داشت. اگر خیلی نگران هستند به همه آنان حداقل مرخصی دهند. این بزرگترین دستاورد سیاسی برای حکومت خواهد بود.

🔘از زندان بودن این افراد چه نتیجه‌ای حاصل خواهد شد که تازه برای زیدآبادی هم پرونده جدیدی باز شده است؟ بر فرض که قدری مشکلات برای حکومت پیش‌آید، پس «گل بی خار کجاست؟» فرایند جدید را تکمیل کنید دور مواجهه سنتی و امنیتی با منتقدان را خط بکشید. این نیز نیاز به یک تصمیم شجاعانه دارد. اگر جواب نداد می‌توانید دوباره مسیر خودتان را برگردید مشکل خاصی نیست. ولی پذیرش ریسک و هزینه‌های احتمالی این راه به تجربه آن و منافع قطعی آن کاملا می‌ارزد.

🔘امروز می‌توان مواضع خیلی‌ها را نقد و درباره آنها گفتگو‌ کرد ولی زندان بودن آنان مانع جدی است. مگر از آزادی آقای زیباکلام چه زیانی دیدید که از دیگران ببینید. همه می‌خواهند زندگی آرامی در کنار دیگران و مردم خود داشته باشند کسانی که بیمارگونه کنش سیاسی می‌کنند بسیار اندک هستند. «چشم‌ها را باید شست جور دیگر باید دید.»

🔘در این زمینه توصیه‌های هم به آقای پزشکیان دارم که در ادامه خواهم نوشت. نباید گذاشت که تحول اخیر دچار سرنوشت برجام شود. این آخرین فرصت برای عبور مسالمت‌آمیز از بن‌بست کنونی است. پس از شکست، محکوم کردن یکدیگر فایده‌ای ندارد، همه بازنده هستند.
#خود_دانید
اعلام جرم

صابرین‌نیوز از اعلام‌جرم دادستانی علیه من به اتهام بیان اظهارات غیرواقع و نشر اکاذیب در جریان مناظره‌ام با شیخ مهدی طائب خبر داده است.
اطمینان از صحت و سقم این خبر در تعطیلات کنونی برای من امکانپذیر نیست، اما اگر خبر صحت داشته باشد، یادآوری چند نکته ضروری است.
یک. در این فرصت اندک دادستانی به چه طریقی کذب ادعاهای من و صدق ادعاهای آقای طائب را دریافته است؟
دو. پیگیری قضایی ادعاهای افراد به خودی خود، نه فقط مشکلی نیست بلکه من به شخصه از آن استقبال می‌کنم.
سه. می‌دانم که درخواست علنی بودن دادگاه احتمالی و یا حضور هیئت منصفه در آن، اجابت نمی‌شود، بنابراین درخواستم، حضور نمایندگانی از نهاد رهبری و دفتر ریاست جمهوری در دادگاه احتمالی است تا گزارش آن را به مقام‌های بلندپایه منتقل کنند.
چهار. من در سال‌های اخیر بارها این پرسش را مطرح کرده‌ام که آیا یک نفر در این کشور پیدا نمی‌شود که به من بگوید در سال 88 من به کدامین جرم دستگیر و به کدامین گناه مورد آن نوع رفتارها قرار گرفتم، اما هیچ پاسخی از هیچکس نشنیدم. امیدارم اعلام جرم مطرح شده در رسانه‌ها از سوی دادستانی، منجر به پاسخ روشنی به این پرسش شود.
پنج. همانطور که پیش از این هم نوشته‌ام تخلف و تجاوز به حقوق دیگران از سوی کارگزاران حکومتی در همهٔ نظام‌های سیاسی رخ می‌دهد. تفاوت نظام‌های سیاسی در این نیست، بلکه در نوع مواجهه با نقض حقوق شهروندان و یا ادعا و انتشار گزارشی در این مورد است. حالا خدا خواسته است که من ادعایم را در تریبونی عمومی مطرح کنم، ببینیم نوع مواجههٔ دستگاه‌ها با آن چگونه خواهد بود.
شش. متأسفانه در مسائل سیاسی هرگاه پای دستگاه قضایی به وسط می‌آید، به دلیل نوع اقدامات گذشته، دل دوستان و خانواده‌های افراد ذیربط به لرز می‌آید.
خانوادهٔ من هنوز از "سندرم زنگِ‌خانه" به سختی رنج می‌برند و همین‌که پای احضار یا رسیدگی قضایی به موضوعی وسط می‌آید، آن را مترداف هجوم به منزل و بازداشت و بی‌خبری و فشار تلقی می‌کنند و به شدت نگران و ناامن می‌شوند. من امیدوارم رئیس دستگاه قضا با اجرای سند تحول تصویب شده، به این سندرم در بین خانواده‌های ایرانی پایان دهد.
هفت. افراد و تیم‌های متخلف، همیشه خود را پشت مقام‌های عالی پنهان می‌کنند، چنانچه سعید مرتضوی هم چنین می‌کرد و بعدها مشخص شد که به شخص رهبری هم گزارش دروغ می‌داده است. اکنون هم فرد مشکوک و ابن‌الوقتی که معمولاً آتش‌بیار هر معرکه‌ای است، با تظاهر به حمایت از رهبری، در بارهٔ موضوع مناظره‌ام با آقای طائب، بد جوری گرد و خاک می‌کند! هدف از این فضاسازی چیست؟ او چه نقشی در آن ماجراها داشته که از رسیدگی عادلانه به آن، به هول و هراس افتاده است؟
هشت. هدف من از طرح موضوع، انتقام‌جویی و یا افشاگری‌ سیاسی نیست، قصدم فقط پایان دادن به رفتارهای غیرقانونی و برخورد با ناقضان حقوق شهروندان در هر لباس و موقعیتی و کمک به اصلاح امور در دولت آقای پزشکیان است.
#احمد_زیدآبادی
@ahmadzeidabad
دیدار وزیر بهداشت و فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران

🔵دکتر ظفرقندی:

🔹هدف اصلی ما و خلاصه همه برنامه های ما در وزارت بهداشت، تلاش برای رسیدن به این است که به فرموده رهبر معظم انقلاب، بیمار جز درد بیماری، رنج دیگری نداشته باشد.

🔹خوشبختانه امروز با فضای وفاق و انسجامی که شکل گرفته امیدواریم بتوانیم مشکلات و نیازمندی های مردم و نظام سلامت را حل کنیم.

🔹یکی از اصول اجرای برنامه ها، تعهد مدیریت ارشد است و خوشبختانه دکتر پزشکیان، از متخصصان و صاحبنظران حوزه سلامت است.

⚪️امیر سرلشکر موسوی:

🔺ارتش برای کمک و موفقیت دولت و وزارت بهداشت، آمادگی کامل دارد.

🔺روابط ارتش و وزارت بهداشت، تعاملی و دو طرفه است.

http://behdasht.gov.ir/XYja
.
🆔 @webda
Forwarded from از پنجره اسليت (Dr.Mirhashemi)
حجاب برتر

درست ۱۷ سال پیش یعنی سال ۱۳۸۴ بود که در یک زمستان بسیار سرد به مشهد رفته بودم. یک روز اول صبح که برای زیارت به حرم امام رضا رفتم، جلوی یکی از دروازه‌های ورودی به صحن‌ها بیست سی‌ تایی مرد و زن ترکمن را دیدم که همه در آن هوای سرد منتظر بودند. منتظر چه؟ همگی‌شان، زن و مردشان، لباس‌های بسیار فاخر، پروقار و زیبای ترکمن را داشتند. با این حال به ایشان گفته شده بود که حق ورود ندارند، چون که زن‌هایشان چادر نداشتند! لباس محلی زنانشان بسیار ساده و با رنگ‌های یکنواخت بود، و حتی خبری از رنگ‌های شادی که بعضی از لباس‌های محلی دیگر دارد نبود. تصورش را بکنید که این ترکمنان اهل تسنن سال‌ها و قرن‌ها با همین لباس‌ها به زیارت امام می‌آمدند، ولی حالا به خاطر این که تعدادی شعارشان شده بود "چادر، حجاب برتر"، بایستی در زمهریر زمستان منتظر چادر می‌ماندند.

جنگ فرهنگی را ما متدینین و مذهبی‌ها امسال و پارسال نباختیم. ما این جنگ را آن سال‌ها و سال‌های قبلش بود که باختیم.

ما جنگ فرهنگی را آن زمانی باختیم که فکر کردیم با اتکاء به تعدادی قلدر و گردن‌کلفتِ وصل به مرکز، می‌توانیم فرهنگ و جامعه را به دلخواه خود شکل دهیم. آن موقع باختیم که تمام صورت‌های متنوع فرهنگی را به نفع صورتی خاص که از مرکز برایمان تجویز کرده بودند کنار زدیم و حتی قلع و قمع کردیم.

ما جنگ فرهنگی را وقتی باختیم که خواستیم با استفاده از گناهِ تشکیلاتی، با استفاده از گناهِ سازمان‌یافته (یعنی همان دولت مدرن) جهان را بهشتی مومنانه کنیم، گرچه خودمان در ایمانمان و دینداری‌مان سست و سرد بودیم. در این کار از ایمان خارج شدیم و شرک ورزیدیم. آن وقتی باختیم که دل در گرو تعدادی ریاکار نهادیم و گذاشتیم آن ریاکاران برایمان دینمان را تعریف کنند، چون آن چه را تعریف می‌کردند به مذاقمان خوش می‌آمد.

شش سال بعد از واقعه‌ی فوق، یعنی در سال ۱۳۹۰، با یک دانشجوی دختر چادری بحثی داشتم در مورد ممنوعیتِ پوشیدن لباس‌های محلی در دانشگاه و ادارات. با تعجب گفت: "شما چه طور انتظار دارید که هر کسی لباس محلی خودش را در دانشگاه بپوشد؟!" گفتم: "عجب! لباس‌های محلی ایرانی مشکل دارد، ولی اینکه همه مانتوی ملهَم از چینِ کمونیستی، این پوشش اسلامی-کمونیستی، را بپوشند مشکل ندارد؟!" جواب داد: "نه! چون طوری نیست همه همشکل باشند!"

نمی‌دانم آن‌خانم الان کجاست، ولی اصلاً تعجب نخواهم کرد اگر ده سالِ دیگر، دخترش در خیابان نه تنها بدون روسری، بلکه با شلوارک یا مینی‌ژوپ بگردد؛ همشکل با خیلی‌های دیگر با همین نوع پوشش!

ما باختیم! و این باخت تقصیر خودمان بود. راه نجاتمان هم چنگ زدن به قدرت‌های فاسد این دنیا نیست؛ تنها راه نجاتمان پذیرش حقیقت است….


فَاَقِم وَجهَکَ للدّین حَنیفا...


@Slitdrmirhshemi
Forwarded from هم‌میهن
واکنش احمد زیدآبادی به خبر تایید نشده اعلام جرم علیه او: خانواده من هنوز "سندروم زنگ خانه" دارند

🔹  احمد زیدآبادی در واکنش به خبر اعلام جرم علیه خود، ضمن ابراز نگرانی از تکرار تجربه‌های تلخ گذشته برای خانواده‌اش، خواستار حضور نمایندگانی از نهاد رهبری و دفتر ریاست جمهوری در دادگاه احتمالی شد.

@hammihanonline
hammihanonline.ir
🔴آخرین دستاوردهای قانون فرزندآوری

✍️عباس عبدی

🔘هر چه جلوتر می‌رویم، عوارض و ناکارآمدی قانون فرزندآوری بیش از پیش روشن می‌شود. سازمان ثبت احوال که در نیمه دوم سال گذشته آرایه داده‌های ثبتی را دوباره آغاز کرده بود از ابتدای امسال به روال سابق برگشت و انتشار آمار را متوقف کرد تا این که چند روز پیش با تأخیر فراوان آمار بهار ۱۴۰۳ را به این شرح منتشر کرد.

🔘آمار ثبت احوال شخصی در بهار ۱۴۰۳
تولد ۲۳۹ هزار ۵/۵٪- کاهش نسبت به بهار ۱۴۰۲
فوت ۱۰۷ هزار به اندازه بهار سال گذشته است‌
ازدواج ۱۲۸ هزار که ۱/۵٪- کمتر از پارسال است.
طلاق ۴۲هزار که ۱۱٪ بیش از بهار ۱۴۰۲ است.

🔘نسبت ازدواج به طلاق از ۳/۴۲ در بهار ۱۴۰۲ به ۳/۰۵ در بهار امسال رسیده است.
هزینه‌های سرسام آور این قانون مثل پرداخت بودجه برای حفاری در کویر برای رسیدن به آب شیرین است.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اجرایی خالصانه و متفاوت از صلوات خاصه امام رئوف(ع)
زیارتش را برایتان آرزو می کنیم.

❤️ @teimourzadehpub
2024/10/07 17:31:29
Back to Top
HTML Embed Code: