Telegram Web Link
Forwarded from صدای دانشجو
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 انبوه جمعیت در محل سخنرانی پزشکیان در تبریز

دکتر پزشکیان : من اجازه نمی‌دهم دانشجو به خاطر فکرش از دانشگاه محروم شود.

@S_Daneshju
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 پزشکیان کیست؟ از زبان حسن آقامیری

_
اصلاحات نیوز
@Eslahatnews
🔗 Eslahatnews.com
Forwarded from صبح ما
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 دیروز احمدی نژاد مردم را خس و خاشاک نامیده و امروز رییس ستاد جلیلی می گوید: دور ریزها و‌پسماندها

🔹️اظهارات توهین آمیز منصوری رییس ستاد جلیلی:رقیب ما در انتخابات آن آقای ناظریف و اون برادری که رگ گردن برای مردم کلفت می کنه نیست.
اینها عددی نیستند که وقت این تریبون ها را صرف این افراد بکنیم.

🔹️رقیب ما جبهه کفره. جبهه استعمار و استکباره بعضی از این افراد در کشور ما دور ریز ها و پسماندها و امتداد کمرنگ آن جبهه هستند.

#صبح_ما

🆔️ @sobhema_ir
Forwarded from دکتر پزشکیان
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📢 بیانیه جمعی از جامعه‌شناسان در حمایت از دکتر پزشکیان

◀️ ما جمعی از جامعه‌شناسان و دانش‌آموختگان علوم اجتماعی با درک شرایط موجود و با احساس مسئولیت ‏در برابر سرنوشت کشور، یکایک مردم ایران بویژه جوانان را به شرکت فعّال و گسترده در چهاردهمین دوره انتخابات ‏ریاست جمهوری فرا خوانده و از شما می‌خواهیم تا با مشارکت در انتخابات، به دکتر مسعود پزشکیان رای دهید.

◀️ عملکرد او و نیز آنچه در این مدت بیان کرده، این امید را در ما ایجاد کرده که ملتزم به پاکدستی، تجارب مدیریتی منطقه‌ای و ملی، نگاه فراگیر، اعتقاد به مرجعیت علمی و بهره‌گیری از ‏متخصصان و اندیشمندان برای برطرف کردن‌ مشکلات کشور، تعامل با سلیقه‌ها و گروه‌های معتقد به سر ‏بلندی ایران، پای‌بندی به تعامل سازنده و گسترش روابط خارجی، پرهیز از هر نوع رادیکالیسم ویرانگر،‌ و باور
به توسعه ‏ملی متوازن و پایدار، باشد و بماند و موجب رشد و پیشرفت ایران بشود.

https://eslahatnews.com/?p=30179
_
اصلاحات نیوز
@Eslahatnews
🔗 Eslahatnews.com
Forwarded from فلاخن||سلمان کدیور (سلمان کدیور)
✳️ آقای جلیلی یک شب در تلویزیون گفت که با ساخت 5 پتروپالایشگاه مثل ستاره خلیج فارس از فروش نفت خام بی نیاز می شویم.
دو روز بعد توییت زد و همین حرف را تکرار کرد، منتها 5 تا را کرد 10 تا!

حالا یکی نبود بگویید آقای جلیلی، در جزوه هایی که دستت است ننوشته که خوراک پتروپالایشگاه ستاره خلیج فارس، نفت خام نیست و میعانات گازی است؟
ننوشته که اگر شما 10 تا بسازی، باید ظرفیت تولید پارس جنوبی را چند برابر کنی که خوراک آنها را تامین کنی؟
اصلا چطور یک شبه 5 تا گذاشتی روی آمار. مگر داری در مورد سیب زمینی حرف می زنی؟
این حرف ها را کسی می‌زند که تا الان از نزدیک پروژه پالایشگاهی ندیده. وگرنه هر پتروپالایشگاه در شرایط کنونی تقریبا یک دهه زمان می برد ساختش. اگر هزینه سرمایه گذاری آن را هم بتوانی جفت و جور کنی، که نمی توانید!

حالا حکایت این شده صادرات فلان میلیارد تن صیفی جات به روسیه.
آخه برادر عزیز دقیقا با کدام آب می خواهی این حجم صیفی را تولید کنی؟
🔹 حرف های آقای جلیلی حکایت درست کردن یک دریا دوغ با یک سطل ماست است!
کشور آزمایشگاه طرح های خیالی ایشان نیست!
....
....
@Falaakhon
Forwarded from آخرین خبر (M.B)
💐 ولادت هفتمین ستاره تابناک امامت و ولایت، امام موسی‌ کاظم علیه‌السلام مبارک باد
@Akharinkhabar |akharinkhabar.ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
آخوندی نوشت: کمیسیون محترم بررسی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری امروز آقای قالیباف نامزد انتخابات ریاست جمهوری طی پیامک به تمامی دارندگان تلفن سیار اعلام کرد: • سه سال مسکن رایگان به زوج‌های جوان • زمین رایگان به خانوارهای بی‌مسکن واگذار خواهد کرد. با کدام پشتوانه‌ی قانونی، بودجه‌ای و امکان تامین زمین دولتی در کلانشهرها؟ یا آقای زاکانی وعده اعطای ۲۰ گرم طلا را داد. وضعیت حقوقی و قانونی چنین وعده‌های بی‌پشتوانه‌ی قانونی از منظر ماده ۶۴ قانون انتخابات چیست؟ از منظر عقلایی این گونه وعده‌ها بی‌گمان در حکم فریب افکار عمومی است. به عنوان یک شهروند، انتظار چه اقدام قانونی از کمیسیون بررسی تبلیغات ریاست جمهوری باید داشته باشم؟
جولیا کوک در کتابی به نام #خالی‌بندی که برای کودکان نوشته، این اخلاق زشت را در قالب یک داستان کودکانه نقد می‌کند؛
"چارلی رابرت ویلسون" که هم‌کلاسی‌هایش او را به اختصار "چارلی چاخان" صدایش می‌کنند، پسری است که در مدرسه مرتبا درباره‌ موضوعات مختلف درحال #خالی_بندی  است. هرگاه یکی از همکلاسی‌هایش درباره‌ی موضوعی صحبت می کند، او آن کار را کوچک و بی ارزش جلوه داده و خود را در موقعیتی بالاتر از آن برای دوستانش توصیف کند. اما بچه‌ها توجهی به #چارلی ندارند. او در حالی که یکی از دانش آموزان کوتاه کلاس است، خودش را قد بلندترین دانش آموز مدرسه معرفی می‌کند.
تا این که معلم از دانش آموزان کلاس می‌خواهد درباره‌ی موضوعی که انجامش محال است داستانی بنویسند و این‌جاست که چارلی در گِل گیر می‌کند.
🔻توصیه می‌کنم نویسنده‌ای هم با استناد به خالی‌بندی‌های نامزدها یک کتاب بنویسد از جمله؛ «پرداخت ۶گرم طلا به هر نفر در سال»، «پرداخت وام ازدواج یک میلیاردی»، «بنزین ۱۵۰۰تومانی»، «حل مشکل مسکن و خودرو»، «برقراری نظام تامین اجتماعی و عادلانه‌تر کردن توزیع ثروت در ۲سال اول»، «پر کردن یخچال بازنشسته‌ها» و...!

اکبر اعلمی
@alami_akbar
Forwarded from سهام نیوز
جبههٔ پر افتخار انقلاب اسلامی دو دسته شده! نصفشون میگن ⁧ #قالیباف⁩ قدرت طلب و متوهم و اطرافیاش فاسد و خطرناکن! نصف دیگه دقیقا همینو در مورد ⁧ #جلیلی⁩ میگن. این از موارد نادریه که همشون درست میگن!

@Sahamnewsorg
Forwarded from مکتوب هفته
💠مکتوب هفته💠
خودزنی نمی‌کنم!
🖋دکتر محمدعلی فیاض‌بخش

📚روزنامه اطلاعات
شماره 28701
پنج‌شنبه ۷ تیرماه ۱۴۰۳

مناظرات پایان یافت و روسپیدی به گچ دیوار ماند!

🔹اول: برای من -که در زمره‌ی نسل «رأی‌دهنده» در تمام دوران چهل‌‌وپنج‌ساله بوده‌ام- دیگر نه جای تعجب، بلکه تأسف و تحیّر داشت که‌ کسانی که بدون استثنا در این دوران، یا بر صندلی اجرا نشسته بودند یا در مقام تقنین غنوده بودند، سرسختانه کمر به اصلاح امور و جبران مافات بسته‌اند!

🔹دوم: همگی یکدیگر را به تقوا و خویشتن‌داری و گفتن راست و دوری از ریا سفارش می‌کردند؛ نوبت به سخن گقتن یکایکشان که می‌رسید، خویشتن خویش را مخاطب این تذکار و هشدار نمی‌دیدند!

🔹سوم: آن‌گاه که یکی آن دیگری را به ضرب قصور یا تقصیر در گذشته‌ها می‌نواخت، حوصله نمی‌کرد که همین ضربت را از حریف به حوصله و انصاف دریافت کند؛ همه، بیش و پیش از آن که برنامه‌ی آتی خود را برای بهتر شدن حال ملت بیان کنند، در توافقی نانوشته بنای گرفتن حال یکدیگر را داشتند.

🔹چهارم: وعده‌های اقتصادی، تکراری‌تر و خسته‌کننده‌تر از آن بود که محلی برای کلام و ارزیابی جدیدی گذاشته باشد؛ ناامیدکننده‌تر اما زمانی بود که پای مباحث فرهنگی به میان می‌آمد. فرهنگ‌سازانِ دیروزی -که نتیجه‌ی قول و فعلشان امروز اظهر من الشمس است- در این موضع، یا طفره می‌رفتند و از سخن به سراشیب سکوت می‌غلتیدند یا آن‌گونه شعار می‌دادند که انگار با رسالت و هدایتی جدید در باب فرهنگ مبعوث شده‌اند.

🔹پنجم: نوع غربالگری برای نامزدی در چنین امر سترگی نشان داد که صدها ظرفیت و لیاقتِ آشکار و‌ نهان برای مدیریت اجرایی کشور، چگونه در مضیقه و تنگنایی که مشاهده کردیم قرار می‌گیرند و از دایره‌ی انتخاب طبیعی و اصلحِ مردم خارج می‌شوند و محدوده‌ی انتخاب در چنین تراز متوسطی تنگ می‌شود.

🔹ششم: …و اما برای منِ دارای حق زندگی و صدها حقوق شهروندی، شرکت در این کنش مدنی، یعنی شرکت فعالانه در انتخابات، در حکم امید به رفع انسدادها و احیای گلوگاه‌هاست؛ ...و انزوا و بی‌عملی در حکم خودزنی است و من خود، خود را نمی‌زنم!

🔠 #مکتوب_هفته
🔠 #تیر
🔠 #سال1403
🔠 @Maktoob_Hafte
Forwarded from پزشکان گیل
در حالی که سه کاندیدای پزشک انتخابات ریاست‌جمهوری درباره #طب_اسلامی سکوت کرده‌اند، یک کاندیدای معمم نظر خود را درباره این نوع شیادی اعلام کرد 👌

#شبه_علم #شارلاتانیزم

Tel: www.tg-me.com/pezeshkangil
Site: pezeshkangil.com
Insta: instagram.com/pezeshkangil
🔴 ثمرات ناخواسته انتخابات

تمام حرفهایی را که بازجوها از ما منتقدین می شنیدند، این چند روز از کاندیداها شنیدند.
اینکه تا تحریم حل نشود وتعامل با امریکا آغاز نشود خبری از بهبود اوضاع نیست.
اینکه تندروهای متوهم منفعت طلب چه خسارتهایی به ملت زده اند با ریل گذاری تحریم و نپیوستن به اف ای تی اف.
اینکه کسانی به قصد خودشیرینی یا از روی ناآگاهی نامه نوشتند که واکسن وارد نکنید، خودمان می سازیم و نتوانستند تا به مرگ ده ها هزار انسان منجر شد.

معلوم شد نه کسانی که مسیر تحریم را هموار کردند با کارشکنی در برجام یا بستن راه تصویب اف ای تی اف و نه کسانی که مسیر ورود واکسن را ناهموار کردند، هیچکدام مواخذه نشدند که پاداش گرفتند!

با این چنین حاکمیتی که بر سر لجاجت است چه می توان کرد؟
با چنین انسانهای هیولا شده ای که که برای خوشنودی قدرت چنین خود فروشی می کنند چه می توان کرد؟

یا بایست بگذاریم آنها آنچنان که تاکنون کردند و بردند و خوردند و نابود کردند ادامه دهند و یا در حد مقدور جلو ویرانی ایران را بگیریم.

به قدر مقدور دغل کاری ها را رسوا کنیم.
به قدر مقدور زخمهای این بلای جانکاه بر ایران عزیز را پانسمان کنیم.
به قدر مقدور بازی مافیای زر و زور و تزویر را به هم بزنیم.

عقل حکم می کند زخمیِ نیمه جان، ایران را نفسی تازه ببخشیم تا قدرت خود را جهت استقامت بیشتر، باز یابد.
عقل حکم می کند به شخصی پاک دست از جنس خودمان اعتماد کنیم تا در حد توان جلو سیاستهای مخرب مارکسیستی بایستد.

عقل حکم می کند لنگ لنگان هم شده برای بهبود حال مردم قدمی برداریم.
ما با چشمانی اشکبار بر سر صندوق رای می رویم و به پزشکیان رای می دهیم تا مسیر گذشته را تکمیل کنیم و ایران را از چنگ جهل و تعصب نجات دهیم.

#شهاب_الدین_حائری_شیرازی

https://www.tg-me.com/virayeshe_zehn
.
.
👈برای ایران و احتمال انقراضش

بخش دوم:
از «فرصت انتخاب» تا «خلق امکان»


✍️ محسن رنانی


گزیده متن:


حامیان تحریم انتخابات می‌گویند تحریم، مشروعیت نظام را کاهش می‌دهد. گیرم چنین باشد؛ جز خنک شدن چندماهه دل تحریمی‌ها و هلهله‌‌کردن چند هفته‌ای‌شان، چه ثمری برای کشور دارد؟ آیا چند تحریم قبلی تاثیری در رفتار حکومت گذاشت؟ آیا خارجی‌ها پس از تحریم‌، دیگر سفرای ما را راه نمی‌‌دهند و با آنها دیدار نمی‌کنند؟ آیا دیگر با حکومت ایران قرارداد نمی‌بندند؟ آیا دیگر با مقامات ما دست نمی‌دهند؟ آیا منافع کشورشان را برای حمایت از تحریم‌کنندگان ایرانی نادیده می‌گیرند؟ تجربه جهانی می‌گوید برای نمایش مشروعیت یک نظام سیاسی حمایت ۱۵ درصد از مردم آن کشور کافی است و تنها کافی است حکومت بتواند بخشی از آنها را به خیابان بیاورد تا مشروعیت و اقتدار بیرونی خود را به نمایش بگذارد.

برخی هم فکر می‌کنند با رای ندادن و کاهش مشروعیت نظام، امکان براندازی از خارج فراهم می‌شود. این تصور اشتباهی است. باتوجه به این که وجود جمهوری اسلامی با ساختار و رفتار کنونی‌اش به نفع همه قدرت‌های بزرگ (آمریکا، چین و روسیه) و به نفع اسرائیل و سایر کشورهای منطقه است، هیچ کشوری تمایل ندارد به ترکیب این نظام خدشه‌ای وارد شود. اما البته همه‌شان عزم جدی دارند که رفتار حکومت ایران مدیریت شود که خیلی هم در نظم ‌جهانی شِلتاق نکند.

اما تحریم انتخابات، که قاعدتاً منجر به سرکارآمدن یک رئیس‌جمهور جزم‌اندیش تندرو می‌شود، سه پیامد محتمل پرهزینه و خسارتبار دارد که دستکم یکی از آنها محقق خواهد شد:

یک: جامعه در سکوت و سرخوردگی فرو رود: دراین حالت با یک دولت تمامیت خواه روبه‌رو خواهیم بود که در تمام عرصه‌های زندگی مردم مداخله می‌کند و با اخراج و تعلیق و خالص‌سازی و سانسور و فیلترینگ و گشت ارشاد و پلمپ و زندان و حصر و خلع‌لباس و ممنوع التصویری و ممنوع‌الخروجی و اتهام جاسوسی و جنگ و سرکوب و زندان، زندگی را به کام ایرانیان زهر می‌کند. ادامه این فرایند به استهلاک تمدنی ایران و نابودی تتمه منابع و مواهبی می‌انجامد که متعلق به نسل‌های آینده است.

دو: اعتراضات فراگیری شکل بگیرد اما حکومت موفق به سرکوب آن شود: در این صورت حرکت به سوی فاشیزم آغاز می‌شود (در حکومت‌های فاشیستی، قانون و اخلاق و شرع و وجدان دیگر کاربردی ندارند و نظر پیشوا معیار درستی و نادرستی هر اندیشه، تصمیم و اقدامی است).

سه: اعتراضات فراگیری شکل بگیرد ولی سرکوب سنگین و خون‌بار حکومت هم نتواند آن را مهار کند: دراین‌صورت کشور به سوی هرج‌ومرج و فروپاشی یا تجزیه سوق داده خواهد شد.

هیچکدام از این سه نتیجه، برای یک ایرانی عاقل و منصفی که برای زندگی نسل‌های بعدی نیز حقی قائل است و فقط به بیرون ریختن خشم و نفرت خویش نمی‌اندیشد، مطلوب نیست.

اکنون ببینیم مشارکت گسترده منتقدان و معترضان و اصلاح‌جویان و تحول‌خواهان در انتخابات چه نتایجی خواهد داشت؟ برای این نیز سه وضعیت متصور است:

یک: رای نیاوردن پزشکیان
دو: تقلب برای ممانعت از پیروز شدن پزشکیان
سه: رای آوردن و رئیس‌جمهور شدن پزشکیان

در بخش اصلی این یادداشت، مورد به مورد نشان‌داده‌ام که هر کدام از این سه حالت که محقق شود، باز، دربلندمدت نتیجه به نفع جامعه است و در نهایت بازنده اصلی ساختار سیاسی موجود است. تنها در یک مورد (شکست پزشکیان) ممکن است طرفداران وضع موجود برای چندماهی دلشان خنک شود و هلهله کنند (مثل وقتی تحریمی‌ها از مشارکت پایین شادمان می‌شوند) اما هلهله‌ها خیلی زود تمام می‌شود و واقعیت‌های عریان و بحران‌های ویرانگر سربرمی‌آورد. همان واقعیت‌هایی که با استهلاک انرژی سیستم، سقوط نهایی ساختار را در یک بحران غافلگیرکننده رقم می‌زنند.

اما مهم‌ترین دستاورد مشارکت در این انتخابات را «خلق امکان» برای لحظه جانشینی می‌دانم. می‌توان احتمال داد که در سالهای آینده لحظه جانشینی فرا برسد. در دوره گذار فرصت‌هایی برای خلق امکان پدیدار می‌شود که فقط اگر یک فرد شرافتمند و توسعه‌خواه و معتقد به دموکراسی و متعهد به حق و رأی مردم در صندلی ریاست جمهوری نشسته باشد آن فرصت‌ها امکان بروز خواهند داشت. بنابراین رأی امروز ماست که تعیین می‌کند در لحظه جانشینی کدام خلق امکانی رخ بدهد یا ندهد و سرنوشت نسل‌های آینده در چه مسیری قرار گیرد.

رئیس‌جمهور، رئيس «شورای عالی امنیت ملی» و نیز رئیس «شورای امنیت کشور» است که در شرایط بحرانی تصمیمات امنیتی اصلی کشور ....

ادامه متن را در یکی از پیوندهای زیر بخوانید:
در تارنمای رسمی محسن رنانی:

https://renani.net/texts/notes/create-posibility/

به صورت فایل پی‌دی‌اف:

https://www.tg-me.com/Renani_Mohsen/630
---------

بخش اول این مقاله را نیز می‌توانید در پیوند زیر بخوانید:

https://renani.net/texts/notes/nursing-for-iran/

.
.
Renani (Election 14) Part 2.pdf
335.3 KB
فایل پی‌دی‌اف یادداشت محسن رنانی درباره انتخابات چهاردهم:

👈 برای ایران و احتمال انقراضش...

✍️ بخش دوم:


از «فرصت انتخاب» تا «خلق امکان»

۵ تیر ۱۴۰۳
.
.
.
👈 برای ایران و احتمال انقراضش

✍️ بخش سوم:

منطقِ موقعیتِ پزشکیان


محسن رنانی

تغییرات شدید سنی در مقامات دولت‌ها، که موجب دست‌به‌دست شدن بوروکراسی ایران بین «دولت‌ عصا» و «دولت‌ پستانک» شده است، امکان انباشت یادگیری را از بین برده و ساختار بورکراسی ایران را ویران کرده است. پزشکیان اگر رأی آورد البته باید مراقب باشد که دولتش «دولت عصا» نشود. اما در پاسخ به برخی گمانه‌ها و انگیزه‌خوانی‌ها درباره خودم، می‌گویم که از سال ۱۳۸۱ با خدای خود عهد کرده‌ام که در این نظام، هیچ پُست و مسئولیتی نگیرم و تاکنون بر عهد خویش مانده‌ام و البته اگر پزشکیان هم بیاید بر این عهد می‌مانم و کار فکری و مدنی خودم را ادامه می‌دهم. بنابراین آنچه این‌روزها می‌نویسم درچارچوب وظیفه روشنفکری من است و هزینه‌اش را پرداخته‌ام و بازهم می‌پردازم.

اما امروز رأی من به پزشکیان رأی به شخص پزشکیان، یا رأی به اصلاح‌طلبان نیست. رأی من به پزشکیان رأی به «منطق موقعیت پزشکیان» است. این منطق موقعیت را در بخش دوم همین نوشتار شرح داده‌ام (در لینک پایین بخوانید).

همانگونه که درپاسخ به سوال دوستی نوشتم (و متاسفانه او بدون اجازه، بازپخش کرد)، دراین انتخابات، با رأی به پزشکیان ما پای‌مان را می‌گذاریم لای درْ. چون اگر درْ بسته شود دو راه داریم: یا از خفگی بمیریم یا در و دیوار را به آتش بکشیم و سقف را بر سر خود خراب کنیم تا راهی بیابیم؛ وهر دو نتایجی اسفناک خواهند داشت. عقلانیت و حتی حس طبیعی خوددوستی حکم می‌کند پای‌مان را بگذاریم لای درْ تا هوای تازه را ازدست ندهیم. که اگر هوا نباشد مغزمان هم درست کار نمی‌کند. بعد، با مقاومت ما ممکن است خیلی گشایش‌ها رخ دهد؛ چون زمان به نفع ماست (به «خلق امکان» که در بخش دوم آمد بیندیشیم). بویژه آن که این ساختار، تمام منابع و فرصت‌های خود را یا مصرف کرده یا سوزانده و اکنون در محاصره دهها «بحرانِ اینکْ حل‌ناشدنی» است.

پزشکیان به خودیِ خود مطلوبیت و مزیت ویژه‌ای ندارد که مثلا قبلی‌هایی که رأی ما را ربودند، نداشته‌اند. مزیت پزشکیان در «منطق موقعیتی»‌ است که اکنون در آن قرار دارد. درک منطق موقعیت، مهم‌ترین وظیفه روشنفکران یک جامعه برای روشنگری است. و اصولا تفاوت روشنفکر با دیگران همین است که او برای تحلیل و تصمیم، امروز را با گذشته مقایسه نمی‌کند بلکه منطق موقعیت امروز را در کنار منطق موقعیت فردا قرار می‌دهد و از این طریق، به خلقِ امکان و خلقِ افق می‌اندیشد.

بنابراین، در پاسخ به خیلی از نقدها و پرسش‌های این دو روز، من همچنان معتقدم نظام در مرحله چهارم «سقوط» است و در همان مقاله هم (در لینک پایین) خیلی پوشیده گفته‌ام: این مرحله ممکن است خیلی کوتاه یا خیلی بلند باشد، اما نظام در ابتدای مسیر آن است، مگر آن که دراین فاصله تصمیم بگیرد انقلاب از بالا را شروع کند. و البته امروز معتقدم که این ساختار دیگر چنان در ناکارآمدی و فساد فرو رفته است، که توان افق‌گشایی یا انقلاب از بالا را هم ندارد.

و اکنون با ملاحظه تمام این نکات، می گویم: اگراصلاح طلبید، اگر اعتدالگرایید، اگر تحول‌خواهید، اگر گذارطلبید و حتی اگر رفراندوم یا انقلاب می‌خواهید، همه این اهداف با حضور پزشکیان در پاستور کم هزینه‌تر قابل تحقق است تا با حضور یک جزم‌اندیش تندرو. همین!

عرصه منافع بین نسلی عرصه‌ای نیست که به خودمان اجازه بدهیم بر اساس احساس و هیجان و غیرت تصمیم بگیریم. تا نگاهمان را تغییر ندهیم، روی بهروزی را نخواهیم دید. آخر پس‌از نیم قرن تجربه پرهزینه، چه فرقی است بین آنانی که در اوایل انقلاب به مخالفانِ اعدام لقب «بی‌شرف» می‌دادند و مدال شرافت به سینه خلخالی می‌زدند با آنانی که امروز به هر کس تصمیم به رأی داشته باشد برچسب «بی‌شرف» می‌زنند؟

از نظر من و با خط‌کش توسعه، در هنگام کنش‌های ‌اجتماعی، میزان شرف هر کس (مردم یا حاکمان) به اندازه فاصله‌ای است که از خشونت می‌گیرد. و دقیقا با همین خط‌کش است که می‌گویم پزشکیان گزینه‌ مناسب‌تری برای امروز ماست. چون با توجه به چهل میلیون جمعیت جوان کشور که اکثریت آنها خواسته‌هایی کاملا در تضاد با نظام سیاسی دارند، آمدن هرکدام از پنج گزینه رقیب پزشکیان، احتمال خشونت را در هر دو طرف بالا می‌برد.

هر تصمیمی که نتیجه آن ریختن قطره خونی بیشتر باشد پیشاپیش ضدتوسعه و ضدملی است. تمام هنر توسعه‌خواهی در این است بکوشیم در بازی جمعی، گزینه‌‌ای را انتخاب کنیم که در دل خود خشونت کمتری داشته باشد. همین یک نکته تمام هنر یک ملت برای گذار به توسعه است. اگر ملتی همین یک هنر را داشته باشد، کارْ تمام است. این آن هنری بود که ژاپنی‌ها و کره‌ای‌ها داشتند و توانستند راه چهارصد ساله پر خون اروپا را در پنجاه سال و بدون خون طی کنند. و البته تصمیم با ملت ایران است.
۶ تیر ۱۴۰۳


بخوانید:

بخش اول این‌جا

بخش دوم این‌جا

مقاله «سقوط» این‌جا

renani.net
.
.
Forwarded from انصاف نیوز
بیانیه دکتر مسعود پزشکیان برای زنان و دختران ایران منتشر شد

مسعود پزشکیان، کاندیدای ریاست جمهوری ایران، در بیانیه‌ای ، برنامه‌های خود را برای بهبود وضعیت زنان و دختران ایران تشریح کرد. وی بر تحقق عدالت جنسیتی در تمامی عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی تأکید نمود.

پزشکیان در این بیانیه، بر موارد زیر تمرکز کرده است:
- حمایت از استقلال اقتصادی زنان و توسعه کارآفرینی
- افزایش مشارکت زنان در سطوح مدیریتی و تصمیم‌گیری
- بهبود امنیت اجتماعی و مبارزه با انواع خشونت علیه زنان
- احترام به حق انتخاب زنان در زمینه‌های مختلف زندگی
- ایجاد توازن بین کار و زندگی خانوادگی

وی اظهار داشت که تحقق عدالت جنسیتی نه تنها به بهبود وضعیت زنان، بلکه به پیشرفت کل کشور منجر خواهد شد.

#بازگشت_زندگی
#برای_ایران

متن بیانیه:
https://ensafnews.com/530444
@ensafnews
بوی شکست!

کناره‌گیری کاندیداهای "جبههٔ نیروهای انقلاب" به نفع یکدیگر، حتی اگر در فرصت باقیمانده عملی شود، بعید است کمکی به آنها کند.
آنها اصولاً دچارِ سوءتفاهم عمیقی نسبت به گرایش مردم شده‌اند.
تصورشان این است که رویگردانی جامعه از اصلاح‌طلبان پس از به بن‌بست رسیدن دولت شیخ حسن روحانی، به معنای بی‌تفاوت شدن مردم نسبت به اصلاح حکمرانی در کشور و یا اقبال به ایدئولوژی آنان شده است.
این تصوری باطل است. در تمام سطوح جامعه نارضایتی و سرخوردگی از عملکرد آنان عیان‌تر از درخشش آفتاب است. بنابراین، بخش قابل توجهی از مردم همچنان اگر احتمال دهند فرصتی برای اصلاح حکمرانی و رهایی از سلطهٔ انحصاری این نیروها پیش آمده است، آن را از دست نمی‌دهند.
به نظرم بوی احساس شکست از اردوگاه آنان به هوا برخاسته است و اگر وضع به همین منوال پیش رود، تجربهٔ سال‌های 76 و 92 و 96 برای آنها تکرار خواهد شد.
برای من پرسش اصلی این است که بعدش چه می‌شود، اما افرادی که برای دادن رأی بسیج شده‌اند، گوششان به این نوع نگرانی‌ها بدهکار نیست و به واقع حرف دل‌شان این است که بعدش هرچه می‌خواهد بشود، بشود. همین‌که فعلاً روی اینها کم شود برای ما کافی است.
#احمد_زیدآبادی
@ahmadzeidabad
Forwarded from خبرفوری (خبر فوری ۱۲۳)
🔺️ مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری: مبلغ علی‌ الحساب متناسب‌ سازی امشب به حساب بازنشستگان کشوری واریز می‌ شود

🔹️ تا پایان امشب مبلغ ۳ میلیون تومان به حساب بازنشستگان واریز خواهد شد...


@khabarfouri
2024/10/01 15:33:34
Back to Top
HTML Embed Code: