Telegram Web Link
Forwarded from امتداد
افشاگری بی سابقه وزیر راه دولت روحانی: داخلی ها بویینگ و ایرباس را تهدید کردند که به دولت روحانی هواپیما نفروشند!

🔹در آن زمان روزانه ۴۰۰ هواپیما از آسمان ایران عبور می‌کرد که ما این عدد را با ۱۳۵۰ هواپیما رساندیم!

🔹میانگین درامد عبور هر هواپیما از آسمان ایران برای ما ۱۰۰۰ دلار درامد داشت. یعنی ما کمتر از یک سال تمام سرمایه گذاری که انجام داده بودیم برگشت داده میشد.

🔹من به فکر این بودم در یک گام بزرگ بتوانیم با هواپیمایی ترکیش، امارات و قطر رقابت کنیم؛ و با خرید ۲۰۰ هواپیما بتوانیم ناوگان را یک دفعه نوسازی کنیم تا در شان ملت بزرگ ایران شود.

🔹ما با بویینگ مذاکره مستقیم کردیم و در تهران هم با هم قرارداد بستیم. کسی باورش نمی‌شد که بوئینگ در تهران با ما قرارداد ببندد

🔹این قرارداد از سال ۲۰۱۸ تا سال ۲۰۲۶ تنظیم شده بود.

🔹برای پرداخت این قرارداد  پول نقد نداشتیم باید فاینانس بین الملی انجام میشد و بر اساس عملکرد هواپیما قرار بود انجام شود. یعنی از محل عملکرد هواپیما پول کل خرید پرداخت شود.

🔹ما حتی با بویینگ صحبت کردیم اگر نتوانستیم تامین مالی بین المللی کنیم خود بویینگ در این حوزه کمک کند.

🔹همچنین برای خرید ۱۰۰ فروند ایرباس قرارداد بسته بودیم که  هنوز این قرارداد وجود دارد.

🔹من فکر نمی‌کردم ایرباس و بویینگ با ایران ایری که ۴۰ سال است با جهان قطع ارتباط است چنین تعاملی انجام دهند این نشان می‌دهد ایران در دنیا معتبر است.

🔹اما بعد از آن یک عده در ایران در زمین اسراییل بازی کردند و ایران را نا امن کردند

🔹مرتب شرکت‌ها را تهدید کردند، در مجلس جشن اتش زدن برجام راه انداختند و  همچنین بحث عدم الحاق به اف‌ای تی اف.بویینگ و ایرباس دیدند ریسک این کار‌ها بالاست!/عصر ایران

#امتداد
@emtedadnet
Forwarded from محمد مهاجری
لابد الان ستادهای نامزدها مشغول مرور رقم‌هایی اند که از نظرسنجی‌ها درآمده و هرکدام دارند ان را تحلیل می‌کنند.

لابد دارند به این فکر می‌کنند که کی به نفع کی کنار برود تا دستیابی به پاستور راحت‌تر باشد.

لابد اصلاح‌طلبان تحلیل‌شان این است که جناح مقابل خداخدا می‌کند که مردم کمتری پای صندوق رای بیایند تا همچون ۱۳۹۸و۱۴۰۰و ۱۴۰۲ در انتخابات مهندسی‌شده با نتیجه مطمئن ، به هدفش برسد.


لابد آقای جلیلی و هوادارانش گمان می‌کنند که اگر او رئیس‌جمهور شود «عمق راهبردی»اش کارستان می‌کند و ایران از روز شنبه بعد به اوج تاریخی خود می‌رسد. و همین خودش دلیل است که نباید به سود آقای قالیباف کنار برود.

لابد تصور باند آقای قالیباف این است که حالا و بعد از ۱۹سال حق اوست که مزه ریاست‌جمهوری را بچشد زیرا مدیری با تجربه است و باید جلیلی که حتی یک روز کار اجرایی نکرده به نفع او کنار بکشد.

لابد قالیبافی‌ها و پزشکیانی‌ها گمان‌شان این است که سعید جلیلی یعنی همان احمدی‌نژاد اما از نوع بی‌تجربه‌اش با یک قبیله افراطی تندرو که اگر رئیس‌جمهور شود باید هرصبح و شام بر سجاده نشست و برای هلاک نشدن مملکت دعا کرد.

لابد جلیلی‌چی‌ها هم گمان‌شان این است که اگر قالیباف روی کار بیاید باید با ارزشهای انقلاب خداحافظی کرد و اگر به کرسی ریاست‌جمهوری رسید هر روز علیه او افشاگری کرد . و اگر پزشکیان رئیس شود باید شمشیر را از رو بست چون نهج‌البلاغه خواندنش همان قرآن برسر نیزه کردن صفین است.

لابد تحلیل بعضی‌ها این است که نتیجه انتخابات نه در۸تیر که در۱۵تیر رقم می خورد. و چنین کفته می‌شود که اگر جلیلی همراه پزشکیان به مرحله دوم برود، بخشی از قالیبافی ها پزشکیانی می شوند و آرای خاکستری هم تحریک می شوند که به هرقیمت، راه جلیلی را ببندند.
و اگر قالیباف و پزشکیان مرحله دومی شوند کل اصولگرایان می‌آیند پشت قالیباف و کار تمام می‌شود. و البته که در این حالت چرا باید طرفداران جلیلی رای سفید و باطله ندهند؟ مگر نه اینکه از نگاه تکلیف‌گرای آنها رای به قالیباف می‌تواندخلاف شرع هم باشد؟

لابد اصلاح طلب‌ها دریافته‌اند که حتی با۵سال قبلی‌شان تفاوت دارند و بدنه اجتماعی‌شان همزچراهی‌سان‌نمی‌کند و اگر بخواهند آنها را پای صنپچدوق بیاورتچنددباید روی «رای لج» حساب کنند و چنین رایی شمشیر دو دم است چون اگر به هدف خود نرسند ، چیزی از آبرو برای اصلاح‌طلبان نمی‌گذارند.

و بالاخره لابد که نه،حتما در همه تحلیل‌های بالا، مردم فقط در شکل برگ رای دیده می‌شوند.
Forwarded from آمل فردا
درخواست ۷۵۰ چهره علمی، پژوهشی، دانشگاهی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی کشور در نامه ای به رییس قوه قضائیه برای آزادی صادق زیباکلام.

• در این نامه ۷۵۰ امضایی ، نام هایی چون :
بیژن عبدالکریمی ( فلسفه پژوه ) ؛
محمد حسین پاپلی یزدی ( جغرافیا دان) ؛
سهراب یزدانی مقدم ( مورخ و جامعه شناس)؛
علی ملک پور ( جامعه شناس ) ؛
حسین سیف زاده ( علوم سیاسی) ؛
لطف الله آجدانی ( تاریخ پژوه) ؛
الهه کولایی ( علوم سیاسی ) و ...دیده می شود.

https://www.tg-me.com/joinchat-09L4N7f8UzsyYjFk
ماجرای عجیب نظرسنجی‌ها


اولین انتخابات غافلگیرکننده‌ی ریاست‌جمهوری در ایران در دوم خرداد ۱۳۷۶ و با انتخاب سیدمحمد خاتمی برگزار شد. از جمله نکات جالب این انتخابات، نظرسنجی‌هایی بود که پیش از آن برگزار شده بود و اغلب با نتیجه‌ی نهایی همخوانی نداشت.

روزنامه‌ی Gazette پس از پیروزی خاتمی، نظرسنجی یک ماه پیش روزنامه‌ی تهران تایمز را بازتاب داده بود که در آن هزار نفر شرکت کرده بودند. نتیجه‌‌ی نظرسنجی این بود: بیش از ۴۰ درصد آراء به نفع ناطق، ۳۳ درصد به نفع خاتمی و باقی به نفع دو نامزد دیگر یا رای‌های باطله.

نظرسنجی در میان مردم تهران انجام شده بود؛ جایی که از پیش انتظار می‌رفت خاتمی رای بالاتری داشته باشد. نویسنده پرسیده بود چه اتفاقی این اختلاف میان نظرسنجی‌ها و نتایج واقعی را رقم زد؟ «همه نظرشان در طول یک ماه عوض شد؟»

و پاسخ داده بود که این‌طور نیست و دلیل تفاوت این است که نظرسنجی به شکل پرسش عمومی انجام شده و زنان در آن نقش پررنگی نداشته‌اند، چرا که در جامعه‌ی ایران زنان بابت حرف زدن با غریبه‌ها می‌توانند دچار دردسر زیادی شوند و این در حالی است که بسیاری از آرای خاتمی را زنان به صندوق‌های رای انداخته‌اند.

این اختلاف در نظرسنجی‌های اعلام‌شده و نتایج نهایی، ریشه‌های سیاسی هم داشت. عباس آخوندی که آن زمان در جناح راست و سمت رقیب خاتمی ایستاده بود، می‌گوید: «از اواخر اردیبهشت در نظرسنجی‌ها روند آرای آقای ناطق نزولی بود. برگرداندن روند نزولی در انتخابات سخت است.»

اما آن روزها برخی همچون محمدرضا باهنر، از فعالان اصلی جناح راست، موج ایجادشده برای خاتمی را چندان واقعی نمی‌دانستند. باهنر برای اثبات نظرش چندبار تا آستانه‌ی انتخابات از نتایج نظرسنجی‌ها گفت که تماما به نفع نامزد آن‌ها بود. ۲۰ فروردین، روزنامه‌ی ایران به نقل از سخنرانی باهنر نوشت: «‌نظرسنجی‌هایی که تشکل‌های همسو و نیز جناح مقابل (طرفداران دکتر خاتمی) انجام داده‌اند نشان می‌دهد که آقای ناطق‌نوری در انتخابات آینده‌ی ریاست‌جمهوری پیروز می‌شود.»

نحوه‌ی اطلاع‌رسانی او از نظرسنجی‌ها نیز بسیار جالب بود و ۱ اردیبهشت روزنامه‌ی رسالت از قول او نوشت: «طبق نتایج نظرسنجی‌های روزانه، آقای ناطق‌نوری از سایر نامزدها خیلی جلوتر است.»

جناح راست موج نظرسنجی‌ها را در دست گرفت تا نشان دهد خاتمی علیرغم آن‌چه هوادارانش گمان می‌کنند، رشد قابل توجهی در نظرسنجی‌ها ندارد و همین آن‌ها را عصبانی کرده است. روزنامه‌ی ابرار در یادداشت، «تا انتخابات» نوشت: «مردم انتظار ندارند کسی خود را غیر از آن‌چه هست معرفی کند... از مردم‌گرایی سخن بگوید اما عملکرد او چیز دیگری را نشان بدهد. از اعتبار به جوانان و زنان سخن براند اما اعتقادی به آن نداشته باشد، از قانون اساسی بگوید اما گرایش مخاطب را در نظر داشته باشد. ولایت فقیه را تبیین کند اما عملکرد او خلاف تبعیت از ولی باشد و رایزنان او چنین گفته باشند که بخاطر نظرسنجی‌های اخیر و جمله‌های حریف لازم است پاتک کنید.»

در ادامه‌ی یادداشت آمده بود: «سخنرانی در اقوام مختلف و در هر قوم بر اساس سلایق همان قوم حرف زدن شیوه‌ی پسندیده‌ای نیست. غش در معامله حرام است. برنامه‌ریزان به اشتباه فکر می‌کنند اگر در میان به قول خودشان عوام و روستایی‌ها و عشایر به مشخصه‌ی خاصی از شخصیت مورد نظر خود تأکید کنند و در میان روشنفکران روی مشخصه‌ی دیگری زوم کنند، که چه بسا مسخره‌کننده‌ی مشخصه اول باشد، به نتیجه می‌رسند... مردم به شخصیت فرد، به سوابق او، به عملکردش و به اطرافیانش رای می‌دهند.»

باهنر پس از دو دهه از آن انتخابات به من می‌گوید که تقریبا از یک ‌ماه پیش از روز انتخابات، او و ناطق دریافته بودند که «سرازیری شروع شده است.» اما گمان می‌کردند در نهایت انتخابات به دور دوم برود و می‌گوید اختلاف آرایی که در انتخابات ایجاد شد، «اصلا در مخیله‌مان نمی‌گنجید.»

https://www.tg-me.com/jafarshiralinia
Forwarded from صدای تهران
♦️تنظیم قولنامه عادی ممنوع شد

🔹رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور: هر سند عادی که پس از ۳ تیر امسال تنظیم شده باشد در دادگاه‌ها و اداره‌های دولتی پذیرفته نمی‌شود. با راه‌اندازی سامانه ساماندهی اسناد عادی یک سال به مردم فرصت می‌دهیم که اسناد عادی خود که قبل از این تاریخ صادر شده را ثبت کنند و یک سال بعد از ثبت اسناد عادی به دریافت سند رسمی اقدام کنند.

🔹طبق قانون، از این پس تنظیم قولنامه عادی ممنوع است

@seday_teh
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
پاسخ کوبنده‌ی جواد ظریف در بابل به گروه فشار سعید جلیلی


@hamidrezajalaeipour
Forwarded from شرق
🔺️افشاگری تکان‌دهنده عباس آخوندی از کاسبان تحریم؛ با بویینگ مذاکره مستقیم کردیم، بعد از آتش زدن برجام در مجلس، بویینگ و ایرباس دیدند ریسک این کار‌ها بالاست!

◽️عباس آخوندی، وزیر راه دولت روحانی:

🔹ما با بویینگ مذاکره مستقیم کردیم و در تهران هم با هم قرارداد بستیم. کسی باورش نمی‌شد که بوئینگ در تهران با ما قرارداد ببندد. این قرارداد از سال ۲۰۱۸ تا سال ۲۰۲۶ تنظیم شده بود. همچنین برای خرید ۱۰۰ فروند  ایرباس قرارداد بسته بودیم که  هنوز این قرارداد وجود دارد. اما بعد از آن یک عده در ایران در زمین اسراییل بازی کردند و ایران را نا امن کردند. مرتب شرکت‌ها را تهدید کردند، در مجلس جشن اتش زدن برجام راه انداختند و  همچنین بحث عدم الحاق به اف‌ای تی اف. بویینگ و ایرباس دیدند ریسک این کار‌ها بالاست!/اعتماد

@sharghdaily
sharghdaily.com
Forwarded from اصلاحات نیوز
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🗣 پزشکیان: کی از سفارت انگلیس بالا رفت؟ اصلاح طلبان؟ کی از سفارت عربستان بالا رفت؟ همین باعث شد بسیاری از کشورها قطع روابط کردند

_
اصلاحات نیوز
@Eslahatnews
🔗 Eslahatnews.com
Forwarded from فراسوی سیاست (Abbas Khalaji)
🔷«چرا جلیلی رأی نخواهد آورد؟»

✍️ دکتر احمد ایزدی‌طامه

یک بار آقای مهاجری ، روزنامه نگار اصول گرا گفته بود که در طالع آقای جلیلی ، ریاست جمهوری نوشته نشده است. به نظر می رسد که علیرغم تلاش های یک جریان خاص در سالهای گذشته ، به چند دلیل این ادعا درست است و امکان تکیه زدن ایشان بر صندلی پاستور بسیار ضعیف باشد:

۱_ نداشتن پایگاه قومیتی:

از یک طرف ایران از اقوام مختلفی تشکیل شده است و نگرش ها و تعصبات قومی در انتخابات ایران تاثیر گذار هستند و از سوی دیگر ، جناب جلیلی فاقد چنین پایگاهی هستند . بنابراین به نظر نمی رسد که ایشان در استانهای قوم محور مانند کردستان ، اردبیل ، آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی ، ایلام ، کرمانشاه و خوزستان رأی بالایی داشته باشد.

۲_ جناب جلیلی برآمده از یک جریان سیاسی و فکری است که این جریان در میان دانشگاهیان اعم از اساتید و دانشجویان و حتی بخش عمده ای از حوزه‌های علمیه پایگاه بالایی ندارد. بنابراین جناب جلیلی از پایگاه علمی و دانشگاهی بالایی برخوردار نیست. در نتیجه بنظر نمی رسد که ایشان در بین طبقه تحصیلکرده و اهل قلم و فرهنگ و هنر و حتی در میان حوزه های علمیه و روحانیون از آرای بالایی برخوردار باشد.

اهل فرهنگ و علم و ورزشکاران جزو گروههای مرجع هستند و رأی ندادن آنها به یک فرد و یا جریان ، بر آرای بخشی از جامعه تاثیر خواهد گذاشت.

۳_ زبان عامل بسیار مهمی برای ارتباط با دیگران است . برای ارتباط با هرکدام از طبقات مختلف مردم باید از زبان خاصی استفاده کرد.

برخلاف آقای احمدی‌نژاد که قادر به سخن گفتن با کارگران ، کشاورزان و روستائیان بود ، آقای جلیلی از ادبیات و مفاهیمی بهره می‌برند که قادر به ارتباط با این طبقه نیست.

ایشان هرچند در شعارهای خود از روستا و کارگر صحبت می کند و روستا را یک هسته برای جهش معرفی کرده است ، اما منظومه فکری و خصوصاً ادبیات ایشان مانع برقراری ارتباط با آنها و جمع آوری آرای آنهاست.

در حالی که کارگر و کشاورز و کارمند دغدغه نان و پنیر و سایر مایحتاج روزانه دارد ، جناب جلیلی با آنها از عمق راهبردی سخن می گوید و این مهمترین مانع ارتباطی و جمع کردن آرای این طبقه است.

۴_ جناب جلیلی از فاکتورهای جوان پسند مانند چهره جذاب ، خنده رو بودن و شعارهای پر کشش برای نسل جوان برخوردار نیست و در نتیجه بعید بنظر می رسد که در کشاندن نسل جوان که عمدتاً جزو قشر خاکستری جامعه هستند ، موفقیت چندانی در جذب آرا داشته باشد.

اهل علم و فرهنگ ، ورزشکاران, کارگران و دهقانان و کارمندان بخش زیادی از جامعه آماری ایران را تشکیل می دهند که شعار ، زبان ، افکار و شخصیت آقای جلیلی قادر به ارتباط گیری و سخن گفتن با آنها نیست و در نتیجه بسیار دور از ذهن به نظر می رسد که ایشان نه در این انتخابات و نه در آینده قادر به رأی گرفتن از مردم و تکیه زدن بر مسند ریاست جمهوری در ایران باشد.

دوستدار سعادت مردم ایران | احمد ایزدی.

#جلیلی #سعید_جلیلی #جلیلی_ناکام

@akhalaji
Forwarded from اصلاحات نیوز
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
‼️پاسخ تند زنگنه به جلیلی و زاکانی درباره پرونده کرسنت

🗣️ زنگنه: داداش من حرفتونم

◀️ اقای جلیلی در ابان ۹۸ گفتم با من مناظره کنید چرا فرار کردید
_
اصلاحات نیوز
@Eslahatnews
🔗 Eslahatnews.com
Forwarded from اصلاحات نیوز
✍️ حمله همه جانبه و همزمان ۴ اصولگرا به ⁧ #پزشکیان⁩ معنایش این است که اوضاع خراب است.
_
اصلاحات نیوز
@Eslahatnews
🔗 Eslahatnews.com
Forwarded from  "روزنامه‌نگاری جدید" (ادمین فصلنامه روزنامه نگاری جدید Admin newjournalism)
بدون منت کشی صداوسیما، در شبکه های اجتماعی منتشر کرد.

@NewJournalism روزنامه نگاری جدید
من برای این خودانتقادی فلسفی ایستاده کلاه از سر برمی دارم.

مسعود پزشکیان:
«صادقانه‌ گفتم من سواد برجام را ندارم، اما مشکل این بود که اینها هم (در مخالفت با آن) سواد نداشتند ولی نمی‌گفتند و اقدام می‌کردند.
من می فهمم که نمی فهمم اما عده ای عقل کل توهم دانایی در موضوعات تخصصی دارند»

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
Forwarded from تحلیل زمانه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴صادق الحسینی: پزشکیان در این مناظره‌ها ده‌ها آیه و حدیث خواند ولی اصولگرایان در کل این مناظره‌ها یک آیه خواندند آن هم یک آیه مشهور ولی آنرا هم غلط خواندند!

🔸️آیه ۴۴ بقره:«أَتَأۡمُرُونَ ٱلنَّاسَ بِٱلۡبِرِّ وَتَنسَوۡنَ أَنفُسَكُمۡ»

🔸️آقای قاضی‌زاده چی خوندن؟ ‏«اتامرون بالناس و تنسون علی انفسهم»


#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane
Forwarded from A Fateh
🔴 راه حل نهایی کمپین آقای پزشکیان، هر شهروند، ۲ رای است /یعنی هر شهروند، یک شهروند دیگر را نیز همراه سازد/


✍️ ابوالفضل فاتح

⬅️ فعلا مشارکت می تواند بین ۴۸ تا ۵۸ درصد نوسان داشته باشد /

⬅️ احتمال می رود آراء آقای پزشکیان در سه روز آخر بین ۵ تا ۱۰ درصد فزونی یابد /

⬅️ راه حل مناظرات، اتخاذ استراتژی جدید است / کمپپین پزشکیان، نیازمند وضوح گفتمانی در دو مناظره ی پیش روی و توسعه ی دامنه ی مخاطبان به ۵۰ درصد غایب، در کنار ۵۰ درصد حاضر است

⬅️ با پدیده ی وارونگی کمپین های انتخابات مواجه هستیم /

⬅️ ستادهای شلوغ، خیابان های خلوت بیانگر یک نقیصه است /

⬅️ از ابر مجازی به تنهایی، باران نمی بارد. کمپین ها به فضای واقعی بروند /

⬅️ جای خالی «اَبَر پیشنهاد» های قابل اعتماد، مشهود است /

⬅️ آشفتگی نظرسنجی ها، بی اعتمادی هایی را دامن زده است /

⬅️ نه میزان مشارکت و نه نتیجه ی این انتخابات به واقع روشن نیست /

⬅️ در سه انتخابات پیشین، بیگانگی حاکمیت با مردم، بیگانگی مردم از حاکمیت را به دنبال داشته و نصاب مشارکت را به زیر پنجاه درصد رساند /

⬅️ حق رای آزاد است، اما شایسته است رای دادن و رای ندادن، هر دو مسئولانه باشد /

⬅️ پیشنهادهایی به کمپین های انتخاباتی از پزشکیان تا قالیباف و جلیلی و پورمحمدی و .... /

👇👇👇


https://www.etemadnewspaper.ir/fa/main/detail/218698/
⿻ اطمینان داشته باشید که خوشبختی کریستف کلمب زمانی نبود که آمریکا را کشف کرد بلکه زمانی خوشبخت بود که می‌کوشید آن را کشف کند.

#فیودور_داستایفسکی
#ابله
صورت وضعیت انتخابات تا این مرحله

اگر نظرسنجی‌ها در مورد پیشی گرفتن سعید جلیلی بر محمدباقر قالیباف در جلب آراء بدنه اصولگرایان دقیق باشد، معنایش این است که آقای جلیلی با دکتر مسعود پزشکیان به دور دوم انتخابات راه خواهند یافت. در آن مرحله به احتمال بالای 90 درصد، جلیلی بازنده و پزشکیان برنده خواهد شد.
اگر مجموعه‌ای که خود را "جبههٔ نیروهای انقلاب" می‌نامد، در مدت باقی‌مانده به برگزاری انتخابات جلیلی را متقاعد به کناره‌گیری به سود قالیباف نکند، معنایش این است که این جبهه ریاست جمهوری پزشکیان را پذیرفته است.
این پذیرش آیا از صمیم قلب و به معنای آمادگی برای همکاری با دولت دکتر پزشکیان در جهت اجرای وعده‌های انتخاباتی اوست و یا اینکه برنامه‌ای برای هل دادن کاندیدای اصلاح‌طلبان به سمت باتلاقی از مشکلات و عدم همراهی و حتی کارشکنی در مسیر دولت او به منظور اعلام ورشکستگی و شکست اوست؟
این درست همان پرسشی است که من نتوانستم پاسخ متقنی برای آن پیدا کنم.
#احمد_زیدآبادی
@ahmadzeidabad
Forwarded from دغدغه ایران
اصولگرایان برای کسب کل قدرت حاضرند تن به فروپاشی اخلاقی بدهند؟

آن‌ها وعده‌های متفاوت داده‌اند. نگاه‌های کاملا متفاوت به سیاست خارجی برجام و ... ارائه کرده‌اند. حاضرند همه این تفاوتهاغرادکنار بگذارند و به نفع یک نفر کنار بروند تا نشان دهند وعده و برنامه همه هیچ است و فقط قدرت برای آن‌ها اصل است؟

روزهای آینده مشخص می‌کند.

#پزشکیان

@fazeli_mohammad
2024/07/01 00:11:33
Back to Top
HTML Embed Code: