Telegram Web Link
🕊 واکنش محسن برهانی به حضور پزشکیان در دانشگاه/ حداقل او انکار نکرد!


محسن برهانی، حقوقدان:
▫️باز خدا پدر ⁧پزشکیان ⁩ را بیامرزد که اقلاً رنج‌ها و محدودیت‌ها و فشارهای بر دانشجویان و اساتید و احضار و تعلیق و اخراج آنها را انکار نکرد و قول داد مشکل را حل کند.

▫️برخی انگار در دنیایی موازی زندگی می کنند و یا کور تشریف دارند و موضوعی به نام تعلیق و اخراج و قطع قرارداد را نمی‌بینند.

یک معلق در شرف اخراج


#انتخابات1403
@KhabarOnline_ir | Khabaronline.ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
✍️ انتقاد گسترده به نگهداشتن دکتر #صادق_زیباکلام در زندان، بعد از انتشار خبر ابتلا به سرطان به معنای این نیست که اگر مبتلا نشده بود، حبس او موجه بود.
اصولا در یک جامعه آزاد، اشخاصی چون دکتر #مصطفی_تاج‌زاده، دکتر #سعیدمدنی، دکتر زیباکلام، #احمدرضا_حائری، #فائزه_هاشمی، #یاشار_سلطانی، #صبا_آذرپیک، و افراد دیگری مانند آنها را با این قبیل اتهامات که متوجه شان شده به زندان نمی‌برند.
آزادی زندانیان وجدان، می تواند گامی در جهت بازآفرینی امید و اعتماد و اعتبار باشد.

📡 کانال گفتارهای باقی
https://www.tg-me.com/emadbaghi
وبسایت
 www.emadbaghi.com
با #جلیلی می‌توان گذشته را زندگی کرد


• وحید حاجی‌‌پور •

@uttweet
Forwarded from توئیتر داغ خبری (J)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پزشکیان: آقای دکتر مگر نمی‌گفت سه روزه مشکل بورس را حل می‌کنم! همه یک جا بودند پس چرا حل نکردند؟


🔹مگر قرار نبود ۴ میلیون مسکن بسازند، بیش از سیصد هزار تا ساخته شده؟

🔹گفتند با یک میلیون شغل ایجاد میکنم،این توهین به شعور انسان است

🔹یکی می‌گفت که با یک میلیون تومان شغل ایجاد می‌کنم، چه شد؟
Forwarded from توئیتر داغ خبری (J)
🔹نکات یک اقتصاددان از مباحث اقتصادی مناظره اول
Forwarded from توئیتر داغ خبری (J)
🔹توییت پورمحمدی در وقت استراحت میان مناظره
شش پرسش انتخاباتی

به گفته سرلشگر یحیی رحیم صفوی مشاور ارشد نظامی رهبر انقلاب اسلامی، رئيس جمهوری اسلامی ایران، شخص دوم مملکت است. حتی شماری از مفسرین برای ریاست جمهوری نقشی حدود 20% در کشورداری قائلند. با وجود ناچیز شمردن مسئولیت رئیس جمهور و مثلا نقش کاریکاتوری وی، برای من شش پرسش سرسری و شتابزده پیش آمده است:

۱- چرا رئیسان جمهور پیشین با عنایت به بی خاصیت بودن این جایگاه، باز هم در در پی دستیابی به آن بر آمده اند(بنگرید به احمدی نژاد، رفسنجانی و میرحسین با وجود ۸ سال نخست وزیری)؟
۲- چرا بیشتر و بلکه همه نهادها و تشکیلات سیاسی، امنیتی-نظامی، فرهنگی-دینی، قومی-قبیله ای و... در پی دستیابی همراهان و همکاران و رفقای خود به این کرسی فانتزی برآمده و برایش ماه‌ها تلاش می کنند؟
۳- چرا دولت ها و سازمان و تشکیلات امنیتی خارجی، از جمله همسایگان، قدرت های فرامنطقه‌ای، انتخابات ایران را با تمرکز رصد می کنند؟(اگر نگوییم دخالت دارند)
۴- چرا طیف گسترده مخالفین و براندازان، از پا ننشسته و بی وقفه  در پی بایکوت آن بر می آیند؟
۵- چرا با وجود فانتزی بودن، بی خاصیتی و تدارکاتچی بودن رئیس جمهور، داوطلبان این پست باید از هزار توی شورای نگهبان قانون اساسی گذشته و در این صیرورت، بسیاری مقامات و مدیران کلان ناک اوت شده و تنها افراد دلخواه و شایسته از منظر این نهاد برگزیده و به ملت معرفی شوند؟
۶- چرا این جایگاه فانتزی در عین حال این قدر مهم است که در مناظره انتخاباتی حتی دوستان قدیمی، همفکران، همزبانان، همدلان و همسویان علیه یکدیگر شمشیر از رو بسته و پته هم را روی آب می اندازند؟ چرا باوجود عاقبت نابخیری تقریبا همه رئیسان قوه مجریه، باز هم فعالیت نهادی و تشکیلاتی در جهت دستیابی به آن دغدغه شبانه روزی است؟
به گمانم این نقش 20% رئیس جمهور، گونه ای بیست درصدی خاص است که اشخاص، نهادها و تشکیلات و خارجی ها را به سوی خود می کشاند.
#یدالله_کریمی_پور
@karimipour_k
Forwarded from javad kashi (Javad Kashi)
جلیلی و کلام سکولار
--
سعید جلیلی دقیقاً در نقطه مقابل پزشکیان است. به عنوان یک فرد دانا، قدرتمند و معجزه‌گر ظاهر می‌شود. قرار است مطابق یک «نقشه جامع و فراگیر یک جهان فرصت و یک ایران جهش» خلق کند.
نظم کلامی سعید جلیلی مملو از شوق به ایجاد امید فراگیر در سطح ملی است. این نظم کلامی در ادوار قبلی انتخابات هم ظاهر شده بود. اما مشاوران او نتوانسته‌اند بفهمند چرا این همه شوق و امید، در کلام باقی می‌ماند و در واقعیت مادی ظهور پیدا نمی‌کند. چندانکه مردم سر از پا نشناسند و به سمت صندوق‌های رای بدوند.
امید، شوق افکنی و خلق چشم‌انداز تازه در کلام سعید جلیلی، نیازمند یک قاب تازه است. جلیلی در قابی سخن می‌گوید که پیشترها عکسی دیگر در آن نهاده شده بود. عکسی که رنگ قدسی داشت. اینک قدسیت از جمال آن گرفته شده و در سخن جلیلی سکولار شده است.
آن قاب و عکس قدسی، از یک هدایتگر مقدس و متصل به منابع متعالی آغاز می‌شد. مقرر بود مردمان همه با یک صدا و رنگ واحد به صف شوند و به سمت تحصیل سعادت‌های دنیوی و اخروی حرکت کنند. این موضع البته هیچ‌گاه به رئیس جمهور ربط نداشت. قبل از جلیلی احمدی نژاد بود که در موقعیت ریاست جمهوری مدعی چنین رهبری قدسی و فرهمند شد. خود را در هاله‌ قدسی می‌یافت و مرتبط با امام زمان. خیال می‌کرد در موضعی هست که ملت ایران را یکصدا و یکرنگ به سمت تبدیل شدن به یک قدرت جهانی حرکت دهد و از حیث معنوی نیز مردمان را متعالی کند.
جلیلی گفتار احمدی نژاد را از سویه‌های قدسی‌اش بیرون آورده است. به جای ادعای ارتباط با منابع قدسی، مدعی است نقطه جامع و بی‌بدیل دانش و تجربه است. جلیلی با این مدعاها در همان قاب کلامی ایدئولوژیک اما در بیانی سکولار شده سخن می‌گوید. در متن گفتاری جلیلی مردم همه باید به صف شوند، هدایت و راهبری این تنها مغز هوشمند را بپذیرند او که طی سال‌های گذشته هزار متفکر و کارشناس و اهل فن را به خدمت گرفته است. ده‌ها سفر کرده، وقت خود را صرف جلسات بیهوده نکرده و به دولت‌های متعدد راهبردهای کارشناسانه داده است.
مردم همه باید یکصدا و یک رنگ، پشت سر این رهبر دانشمند و مجرب حرکت کنند تا دریایی از فرصت‌های بر زمین مانده فعال شود و ایران جهش کند و عقب ماندگی‌های سالیان متمادی طی یک مدت کوتاه جبران شود.
خوب است مشاوران جناب جلیلی به ایشان گوشزد کنند، سخنانش را در قابی به نمایش می‌گذارد که برانگیزاننده نیست. حتی رماننده هم هست. قابی که چارچوبش بر وجود یک هدایتگر همه چیز دان استوار شده، پیشاپیش سیاست را به یک نفر تقلیل داده و مردم را از فاعلیت سیاسی محروم کرده است. جان و جوهر دورانی که در آن زندگی می‌کنیم، پذیرش فاعلیت سیاسی مردم است. آنکه همه چیز را می‌داند و برای همه مشکلات کشور برنامه از پیش طراحی شده‌ای در جیب دارد، پیشتر به جای همه مردم فکر کرده و تصمیمات خود را اخذ کرده است. برای مردم چه جایی خواهد ماند الا تبعیت و تسلیم. خوب است همراه با سکولار کردن آن کلام قدسی، فکری هم برای دمکراتیک کردن آن کنند.
این تحلیل بر اساس اولین فیلم تبلیغاتی ایشان نوشته شد که در روز سه شنبه 22 خرداد ماه از شبکه اول منتشر شد.
@javadkashi
Forwarded from اسکان نیوز
🔻اطلاعات غلط زاکانی درباره اقتصاد ترکیه

رضا قنبری

زاکانی در مناظره انتخابات ریاست جمهوری ایران: ترکیه با سرمایه گذاری خارجی و عضویت در FATF بیش از ۷۰ درصد تورم دارد.

برخلاف تحلیل شهردار تهران اتفاقا مهمترین عامل تورم ترکیه پس از سال ۲۰۱۷ به تحریم‌های آمریکا و ترامپ بر علیه این کشور مربوط است.

در پی چرخش اردوغان به شرق پس از کودتای ۲۰۱۶ و خرید سامانه موشکی اس ۴۰۰ از روسیه روابط ترکیه و غرب تیره و ترامپ تحریم‌های را بر علیه صنایع این کشور اعمال کرد که به خروج شرکت‌های بین.المللی و سقوط ارزش لیر در برابر دلار انجامید.

ضمنا WHO «سازمان بهداشت جهانی» است و سازمان مورد نظر شهردار تهران WTO «سازمان تجارت جهانی»است.

به‌ علاوه ترکیه در بخش خاکستری FATF  قرار دارد و هنوز تاییدیه‌های لازم را کسب نکرده است
./تلخند

@eskannews_com
instagram.com/eskannews
Forwarded from مهمات
سه شنبه ۲۹ خرداد ، ساعت ۱۴:۳۰ الی ۱۶ شبکه سه ، میزگرد سیاست خارجی دکتر پزشکیان با حضور دو مشاور ارشد و برجسته سیاست خارجی .
پیشنهاد میکنم این برنامه را به هیچ وجه از دست ندهید . در چند سال اخیر بی نظیر خواهد بود .

http://x.com/m_h_mohammadi/

🔗 hadi mohammadi (@m_h_mohammadi)

کی رو مثلا می خواهد بیاورد ؟ ظریف ؟
وزیر امور خارجه سابق مشاور مسعود پزشکیان در سیاست خارجه شد.

🔹ستاد پزشکیان: ظریف در میزگرد سیاست خارجی، پزشکیان را همراهی خواهد کرد.
او در کمیته سیاست خارجی ستاد هم حضور دارد.

@EntekhabatFouri
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from اخبار منتخب
کنایه رضا رشید پور به #زاکانی: عزیزمان نمی‌داند WHO با WTO فرق دارد
@akhbar_montakhab
دور اول «مناظره اقتصادی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری» ثانیه‌هایی پیش به پایان رسید.
شما برنده مناظره تا این مقطع را کدام نامزد می‌دانید؟
Anonymous Poll
39%
پزشکیان
8%
پورمحمدی
43%
جلیلی
1%
زاکانی
1%
قاضی‌زاده هاشمی
8%
قالیباف
خوبی حضور قاضی‌زاده در مناظرات اینه که موقع حرف زدنش آدم می‌دونه چهارپنج دقیقه وقت داره به امورات شخصیش برسه!



-seyedin-

@uttweet
2024/10/03 21:36:44
Back to Top
HTML Embed Code: