Telegram Web Link
⛔️خطر مهاجرت شغلی پزشکان جدی‌تر از مهاجرت جغرافیایی

‼️مدیریت کسب‌وکار پزشکان با قوانین دوره قاجار

فرهیختگان: آنقدر شرایط فعالیت در حوزه طبابت را سخت‌ کرده‌اند که دیگر میلی به ادامه فعالیت برای پزشکان نیست، نه میلی برای رفتن به دوره طرح و نه اشتیاقی برای ادامه فعالیت حتی پس از پایان طرح اجباری! طی 4 دهه اخیر، پزشکان برای تاسیس مطب موظف به جمع‌آوری امتیاز از طریق فعالیت در بخش دولتی شده‌اند. این محدودیت با هدف هدایت پزشکان جوان به سمت مراکز دولتی مناطق محروم که امتیاز بالاتری دارند و تضمین دسترسی مردم این نواحی به خدمات پزشکی صورت گرفته است. اما بررسی وضعیت توزیع پروانه طبابت‌های فعال در کشور نشان می‌دهد چنین رویکردی منجر به توزیع پایدار پزشکان در این مناطق هم نشده است. عجیب‌تر آنکه شرایط امتیازدهی برای شهرها هم متفاوت است و استانی مثل کرمانشاه سالانه 30 امتیاز و شهری مثل کیش سالانه 140 امتیاز دارد، اما به جز این سوال که آیا کیش جزء مناطق محروم به شمار می‌رود یا خیر، بسیاری از فارغ‌التحصیلان پزشکی عنوان می‌کنند پذیرش در کیش و دماوند مخصوص آقازاده‌هاست و برای دانشجویان عادی چنین مجوزهایی را صادر نمی‌کنند و مجبور به کسب مجوز در شهرهای بسیار محروم با کمترین امکانات هستند. شرایط سخت صدور مجوز پروانه طبابت و مطب، یک دوراهی سخت پیش روی پزشکان قرار داده؛ یا حضور در بخش خصوصی با درآمدهای ناچیز یا مهاجرت‌های شغلی که حداقل معیشت‌شان را تامین کند. این نکات را دکتر محمدمهدی نوریه، یکی از پزشکان عمومی که خودش هم همین هفت‌خوان رستم را طی کرده تایید و در توضیح بیشتر به نکات جالبی اشاره می‌کند.

⬅️چرا مناطق محروم فقط پزشک می‌خواهند؟

🤔نوریه معتقد است اگر قرار بود اجبار پزشکان در مناطق محروم برای کسب امتیاز راهگشا باشد، شبیه اجرای طرح تحول سلامت در اوایل دولت دهم باید منجر به افزایش رغبت پزشکان جوان به حضور در مناطق محروم می‌شد، اما چنین چیزی رخ نداده و حتی تعهدات هم به شکل کار در اردوگاه‌های اجباری شده است.

او ادامه می‌دهد: «دانشجوی رشته پزشکی مثل تمام رشته‌های دیگر، با استفاده از رتبه کنکور وارد رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی می‌شود. اما چند دهه قبل وزارت بهداشت تصمیم گرفت برای ایجاد عدالت درمانی، فارغ‌التحصیلان این رشته‌ها را در مناطق محروم مجبور به گذراندن دوره‌های طرح کند. عجیب است برای توجیه این شرایط هم بارها از هزینه‌کرد بیت‌المال برای این پزشکان صحبت می‌شود اما سوال اینجاست که آیا این هزینه برای دکترای هواوفضا از دانشگاه شریف یا برای دکترای اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی وجود ندارد؟ یا سوال دیگر اینکه آیا مناطق محروم به مهندس، معلم و حتی مدیریت صنعتی نیاز ندارند؟»
Forwarded from قنات (Majid Moradi)
🔸پزشکیان و بازگشت به قانون و کارشناسی

✍️ مجید مرادی

🔺مصاحبه پنجشنبه شب دکتر پزشکیان در شبکه یک سیما با همراهی دکتر عبده و دکتر میدری حاوی چند نکته کلیدی بود و کانونی ترین آنها بازگشت به قانون و اعاده اعتبار به کارشناسی بود.

🔺 این نکته شاید ساده به نظر آید اما به گمانم بی اعتباری قانون و کارشناسی اساسی‌ترین معضل ایران است. آقای احمدی‌نژاد زمانی که رئیس جمهور بود در سفر به امارات اعلام کرد آماده است تا شب نشده روابط دیپلماتیک با مصر را از سر بگیرد. او در همه زمینه‌ها رهنمودهای خلق الساعه و فاقد نظریه کارشناسی داشت که زیان های بزرگی به ایران زد. گفته می‌شود او در تاجیکستان در مراسم افتتاح یک سد گفته است این سد هدیه ایران به کشور دوست و برادر تاجیکستان است. در خصوص طلب ایران از نیکاراگوئه هم چیزی مشابه این گفته شده است که اگر صحت داشته باشد نتیجه اش برباد رفتن ده‌ها میلیون دلار است. آقای رئیسی هم مرتب نظر خود را بر کارشناسان تحمیل و آنان را به تکالیف ناممکن مکلف و مامور می‌کرد.

🔺دکتر علی‌اکبر صالحی وزیر خارجه دوم احمدی‌نژاد می‌گوید در جلسه‌ای خصوصی و دو نفره با رهبری، ایشان را به مذاکره با آمریکا اقناع کرده و همین که موافقت رهبری را گرفته است پای کوبان و دست افشان به سراغ رئیس‌جمهور احمدی‌نژاد رفته تا از او مژدگانی دریافت کند اما او آب یخی می‌ریزد روی صالحی و می‌گوید من نیستم تو هم وارد نشود!

🔺البته وطن‌دوستی دکتر صالحی جای سپاس دارد اما آیا بهتر نبود چنین موضوع مهمی در مطبخ مراکز پژوهشی و از سوی کارشناسان پخته می‌شد؟! چرا باید تصمیم‌گیری در خصوص حیاتی ترین موضوعات سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و محیط زیستی، حسب الامری انجام شود؟

🔺اصلا چرا این همه کارشناس در استخدام وزارت خارجه و دانشکده‌ها و پژوهشکده‌های سیاسی و اقتصادی هستند و حقوق می‌گیرند اما ایده‌های راه‌گشا در زمینه سیاست خارجی و روابط بین الملل و تجارت خارجی درست درمان از دل این همه حقوق بگیر و کارشناس کمتر در می‌آید؟
چرا همه منتظرند تا در رأس هرم اراده ای شکل بگیرد و همه در ستایش آن سخن بگویند و هرگاه اراده بالایی ها عوض شد همه تغییر جهت دهند؟ پس کارشناسان کجا هستند؟!

🔺 دکتر پزشکیان به درستی بر اهمیت عمل به قانون و اهمیت کارشناسی انگشت نهاده است. دولت احمدی‌نژاد و دولت رئیسی، شخص‌محور یا رئیس‌محور بودند. بهادری جهرمی گفته که آداب سخن‌گویی! را هم از رئیسی آموخته است. (اگر راست یا دروغ گفته باشد در هر دو حالت وای بر او!) بقیه وزرا هم از آب و برق تا پیمان شانگهای و بریکس ما را مدیون شخصیت نابغه و همه‌چیزدان رئیس‌جمهور می‌دانند، گویا این همه وزیر و مدیر کل و مدیر و کارشناس همگی نادان و بی‌کارند و منتظر افاضات یک رئیس‌جمهور قهرمانند که همه چیز را بلد است. اما دولت پزشکیان بر شانه نخبگان و کارشناسان و متخصصان استوار خواهد بود.

🔺 دولت سیدمحمد خاتمی را هم نخبگان سیاسی و اقتصادی و اداری مدیریت کردند و گرنه خاتمی هم متفکر اقتصادی نبود.

🔺پزشکیان دهان‌هایی را که به تملق‌ باز شود خواهد بست، قلم‌ها را به مزد نخواهد گرفت، به جای تکیه بر عضلاتی که دیوار سفارت‌خانه‌ها را درنوردند و پرچم نصر من الله دروغین خود را بر فراز سفارت‌خانه ها به اهتزاز در آورند از مغزها مدد خواهد گرفت.

🔺پزشکیان انگشتانی را که چای فساد دبش را سر می‌کشند قطع خواهد کرد. پزشکیان حتی از راه حلال و حرفه شرافت مندانه جراحی خود مال نیندوخته است و زهد از حلال را به همه آموخته است پس زهد از حرام برای او بسی آسان‌تر است.

🔺کسانی که از هم‌اکنون قصد همراهی با پزشکیان را دارند بدانند که او شاگرد مکتب نهج‌البلاغه است و داستان آهن گداخته علی و دست عقیل را نیک می‌داند.

پ.ن: در یادداشت بعدی در باره زهد از حلال پزشکیان خواهم نوشت.
با من بمانید!
تا هشتم تیر
تا بعد از آن
تا هست ایران!

https://www.tg-me.com/K_MjM
⭕️راست و دروغ می‌گویند ما از رسانه‌ای‌ها شکایت نمی‌کنیم. شکایت کنید هیچ ایرادی ندارد خیلی هم خوبه. بشرطی که داوری بیطرفانه و به اتهامات علیه صاحبان قدرت هم رسیدگی شود.
‏روشن است در اغلب موارد این اتهامات نادیده گرفته می‌شود ولی با افشاگران انها برخورد می‌کنند. ایراد اصلی اینجاست.

🆔 @abdiabbas
⭕️نامزد انتخاباتی طرفدار وضع موجود:
‏تضمین میکنم که تک رقمی کردن تورم شدنی است.

‏مثل حل بورس در ۳روز.
‏از آقای پزشکیان خواسته شده حتی در انتخابات هم دروغ نگوید و به فهم مردم و مخاطبان احترام بگذارد و هیچ وعده دروغ و فریبکارانه ندهد.
‏نجات از دروغگویی اَبَر پروژه سیاسی ایران است.

🆔 @abdiabbas
⭕️یک سوال؛
‏چرا نامزدها از نقد دولت کنونی پرهیز می‌کنند؟ در حالی که همه می‌دانند اگر شور و شوق مشارکت انتخاباتی هم ایجاد شده برای خلاص شدن از این وضع ناهنجار است.
‏این منع را نادیده بگیرید. برای احترام به این خواست مردم شجاعانه و صریح وعده‌های تحقق نیافته و خیالی آنان را آشکار کنید.

🆔 @abdiabbas
⭕️در مورد انصراف نامزدهای طرفدار وضع موجود به نفع یکدیگر، غیر ممکن است که به طیب خاطر نامزدی را ول کنند، مگر این که دستوری صادر شود، که بعید می‌دانم چنین شود. چون انتخاب پزشکیان برای مصالح ملی بهتر است.

🆔 @abdiabbas
Forwarded from شرق
صفحه اول روزنامه شرق

‌شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۳؛ شماره ۴۸۵۶

sharghdaily.com
Forwarded from توییتر_بورس (Reza Habibtamar)
قالیباف:

شب میخوابیم صبح پامیشیم یک تصمیم میگیریم


@twitter_bourse 🐦
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from توییتر_بورس (Elham Masoumzadeh)
یجوری حرف میزنن انگار عمه بزرگ من تا حالا رئیس مجلس و جزو ارکان قدرت بوده!!

@Twitter_bourse 🐦
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from اندیشکدهٔ خرد (Amir Dabirimehr)
‏مردم بویژه جوانان می پرسند آیا با پیروزی ⁧ #مسعود_پزشکیان ⁩ مشکلات حل می شود؟
‏پاسخ من کاملا روشن و واقع‌بینانه است :خیر با وضع مطلوب و نامزدهای واقعی ملت خیلی فاصله داریم

‏اما در بین گزینه های موجود با پیروزی پزشکیان شاید بخاطرشکسته شدن انحصار طلبی موجود، وضع‌عمومی موجود حداکثر ۲۰ درصد بهبود یابد اما دست کم برمشکلات موجود افزوده نمی‌شود.
‏اما با ادامه روند‌موجود که نامزدهای دیگر مدعی آن هستند روزبه‌روز برفلاکت و فقر و‌تحقیر و‌محدودیتها افزوده خواهد شد
دیگر خود دانید باز هم #برای_ایران در این باره سخن خواهم‌گفت.
Forwarded from اندیشکدهٔ خرد (Amir Dabirimehr)
‏رفع شبهه :
‏بیان مزیت‌های ⁧ #مسعود_پزشکیان ⁩ به دیگر نامزدهای واقعی و پوششی به هیچ وجه به این معنا نیست که :
‏۱- من پزشکیان را نامزد مطلوب می‌دانم و تبلیغ او را می کنم
‏‌۲-مخاطب را دعوت به رای دادن یا ندادن می‌کنم
‏۳- ازجناح با حزبی‌حمایت می‌کنم
‏هنوز زمان این توصیه ها نرسیده و زوده

https://www.tg-me.com/andishkadeye_kherad
🟢 چرا «رای ندادن» طرفدار بیشتری دارد؟

🔸 هنوز، علی‌رغم همه‌ی تبلیغات و امیدآفرینی‌ها، «رای ندادن» به عنوان انتخابی آگاهانه و مبتنی بر تجربه، گزینه‌ی مورد نظر بسیاری از اقشار جامعه است. رای ندادنی که نه منفعلانه است و نه حاصل دوری از سیاست، که رفتاری است سیاسی و فعالانه؛ این را می‌توان از هزارها نشانه‌ای که در فضای واقعی و فضای مجازی است درک کرد: کسانی که نمی‌خواهند رای بدهند و دیگران را هم دعوت به این نافرمانی مدنی می‌کنند، حجت خود را از لابلای وعده‌های فریبنده و تبلیغات تکراری و گل‌درشت نامزدهایی پیدا می‌کنند که متاسفانه برای مخاطبان شعارهای‌شان کمترین شعوری قائل نیستند!

🔸 یکی با وعده‌ی تحقیر‌آمیز ارسال گوشت به در خانه‌ی مردم آمده است، دیگری که خودش رئیس قوه مقننه‌ی چهار سال گذشته است چنان سخن می‌گوید که انگار تازه می‌خواهد مسئولیتی در این کشور پیدا کند، کسی که چهار سال پیش وعده داده بود که سه روزه مشکل بورس را حل می‌کنم (و پاسخ گرفته بود که تو فرق بورس و ماست‌بندی را نمی‌دانی که چنین حرفی می‌زنی) این بار با وعده‌ی «ملی کردن» شرکت ملی نفت آمده است! و از همه عجیب‌تر کسی که چنان در اوهام خویش غرق است که خیال می‌کند جهان روی کاکل شعارهای او می‌چرخد و دون‌کیشوت‌وار رجز می‌خواند...

🔸 این‌ها مشتی نمونه‌ی خروار است، و این افراد عصاره‌ی نظر کارشناسی شورای نگهبان هستند که از بین رجال سیاسی، «مدیر و مدبر‌»ی‌شان را انتخاب کرده است! و همین‌ها سال‌هاست که هر یک بخشی مهم از اختیار مملکت را در دست دادند و دارند با زندگی و حال و آینده‌ی مردم بازی می‌کنند. نشان دادن این رفتار و گفتارها برای این‌که وارد بازی این چنین نشدن و «رای ندادن» دلیل روشن و کافی داشته باشد، بس است.

🔸 در کنار این‌ها، تجربه‌ی بی‌اعتنایی به رای‌های اعتراضی سال ۸۸ و فجایعی که پس از آن رقم خورد، و تجربه‌ی تلخ ویران‌سازی امید در دولت روحانی از یاد مردم نمی‌رود؛ صاحبان این تجربه‌های تلخ اما ارزشمند حق دارند که از طرفدار رای به پزشکیان بپرسند که آیا فکر فردای انتخاب را کرده‌اند؟ فکر کانون‌های قدرتی که در مقابل هر امکان تعامل با دنیا، هزار و یک ماجراجویی و جنگ‌طلبی راه می‌اندازند را کرده‌اند؟ و در حالی که افتضاح مدیریتی دولت رئیسی به عنوان الگو معرفی می‌شود، چه راه و چشم‌اندازی را پیش‌روی خود و دولت آینده می‌بینند؟!

🔸 به نظرم تا پاسخی دقیق به این سوالات داده نشود، همچنان جماعت مخالف مشارکت، جمعیتی محق و بزرگ در مقابل آن‌هایی هستند که امیدی تازه پیدا کرده‌اند؛ و حرف‌شان خریدار و همراه بیشتری خواهد داشت.

🖋 محمدحسین روانبخش
 
@shoukarani
📌سوال از آقای #قالیباف این است که با این وضعیت افتضاح تولید و صنعت که شما جزئیاتش را ذکر می‌کنید:

🔹️۱. چرا در مجلس به جای اصلاح اقتصاد، زمان مجلس صرف طرح‌هایی مثل لایحه حجاب شد؟

🔹️۲. چه تضمینی دارد در دولت هم بر خلاف شعارهای اقتصادی تبلیغات، دنبال محدودیت‌های اجتماعی نباشید؟

🔹️۳. چطور با این وضعیت نگران کننده، هنوز در تبلیغات می‌گویید راه دولت قبل را ادامه خواهید داد؟

@Mr_Economy
🔹 مسعود پزشکیان و پرونده کشته‌شدن زهرا کاظمی در سال ۸۲

🔹عملکرد مسعود پزشکیان به عنوان وزیر بهداشت در زمان کشته‌شدن زهرا کاظمی در زندان اوین، همزمان با آغاز رقابت‌های انتخاباتی، یکی از سوژه‌هایی است که در شبکه‌های اجتماعی دنبال می‌شود.

🔹گروهی از حامیان او با اشاره به گفتگوی او با صداوسیما در سال ۱۴۰۱ می‌گویند پزشکیان در سال ۸۲ «شفاف عمل کرده» و با تهیه گزارش به عنوان نماینده دولت، دلیل کشته‌شدن زهرا کاظمی را ضربه به سر او اعلام کرده است.

🔹گروهی دیگر اما می‌گویند مسعود پزشکیان در همان سال، در چند گفتگو، وجود آثار ضرب و جرح را بر بدن زهرا کاظمی انکار کرده است و این مساله را به عنوان تلاش او برای پنهان کردن واقعیت در این پرونده توصیف می‌کنند.

🔹زهرا کاظمی در تیر ماه ۱۳۸۲ پس از آنکه مجوز گرفتن عکس را از مقامات رسمی دریافت کرد، بازداشت شد و ۱۷ روز بعد از بازداشت، پس از آنکه چند روز در کما بود، از دنیا رفت.

🔹گزارش کمیته ویژه دولت که مسعود پزشکیان نیز آن را امضا کرده تاکید می‌کند زهرا کاظمی در زمان بازداشت و بر اثر ضربه سر، جان باخته است. در آن گزارش آمده علائم دیگری مبنی بر ضرب و جرح دیده نمی‌شود.

🔹ادعای نبودن علائم ضرب و جرح، در دو مصاحبه دیگر مسعود پزشکیان هم دیده می‌شود.

🔹این در حالی است که در گزارش کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به اظهارات خانواده و برخی از مسئولان اشاره می‌شود که به «آثار جراحت» در بدن زهرا کاظمی اشاره کرده‌اند؛ موضوعی که در گزارش و مصاحبه پزشکیان، تکذیب شده است.

👈 در فکت‌نامه بخوانید

👈 در تلگرام بخوانید
🌐 @Factnameh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from صبح ما
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 توهین عجیب کارشناس اقتصادی همراه قالیباف به کارمندان دولتی: تو اگر شعور داشتی و میتونستی بیزینس پلن را بفهمی برای ۲۰ الی ۳۰ میلیون  خودت را علاف نمیکردی!!

#صبح_ما

🆔️ @sobhema_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اظهارات توهین امیر سیاح، مشاور اقتصادی قالیباف و معاون فعلی وزیر اقتصاد به کارمندان دولتی:

تو اگر شعور داشتی و می‌تونستی بیزینس را بفهمی برای ۲۰ الی ۳۰ میلیون خودت را علاف نمی‌کردی!

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
اگر دریافت ۲۰ میلیون حقوق از منظر ایشان یه معنای علاف شدن است کارگران حداقل یگیر تکلیف شان در این کشور چیست؟
Forwarded from پزشکان گیل
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
آقایان کاندیدایی که پزشک هستید، لطفا آبروی پزشکان را نبرید!

حالا با #سهمیه قبول شده‌اید یا هر چی...

آخر تولید اینترنت جهانی؟ 😳

Tel: www.tg-me.com/pezeshkangil
Site: pezeshkangil.com
Insta: instagram.com/pezeshkangil
Forwarded from عبدی مدیا
🔴 وزارت ارشاد از حسین انتظامی شکایت کرد

💢 رئیس مرکز روابط عمومی وزارت فرهنگ اعلام کرد: پیگیر اتهامات معاون مطبوعاتی ‌و سینمایی دولت قبل هستیم!

#عبدی_مدیا
🆔
@AbdiMedia
Forwarded from توئیتر داغ خبری (J)
🔴استقبال مسعود پزشکیان از پیشنهاد تاسیس سازمان ملی هوش مصنوعی ایران
2024/06/25 06:09:18
Back to Top
HTML Embed Code: