Telegram Web Link
Forwarded from قبل انقلاب
♦️در انتخابات ایران، هیچ نامزدی نداریم که تازه از زندان آزاد شده باشد و مثل رهبران اخوان المسلمین بعد از چند دهه کاندید انتخابات شده باشد.
همگی مسئولان مختلف در سالهای گذشته‌اند و دست اندرکاران اداره کشور بوده‌اند.
لذا الفاظ بانی وضع موجود و منتقد وضع موجود سرکاری است.


#وحید_اشتری

🔴@ghabl_enghelab
🔴دلیلی ندارند مردم در انتخاباتی شرکت کنند که معنای واقعی انتخابات در آن شکل نگرفته

عباس عبدی، روزنامه‌نگار و تحلیل‌گر مسائل سیاسی:

🔘یک گروه می‌آید و نامزدهایی که در ساختار می‌توانند کار کنند را معرفی می‌کند، اگر تایید صلاحیت گرفتند دنبال ادامه کار می‌روند.

🔘در ادامه به شرایط نگاه می‌کنند اگر بشود انتخابات معناداری شکل بدهند این کار را انجام می‌دهند اما اگر دیدند که معنا دار نیست، چرا باید در کاری شرکت کنند که صندوق به معنای رای نیست!
Forwarded from صبح ما
💠محمد مهاجری: خوشمان بیاید یا نیاید، صدور قطعنامه ‎آژانس هسته ای علیه ایران با هر نگاهی، نقطه ضعف دیپلماسی ‎دولت سیزدهم است

🔹️امید که در ‎#انتخابات پیش‌رو دولتی بر سر کار آیدکه حل چنین موضوعاتی برایش پیش‌پا افتاده باشد.
#صبح_ما

🆔 @sobhema_ir
Audio
😭 «بیاین با هم گریه کنیم»
به مناسبت شهادت امام جواد علیه‌السلام

🎙 محسن فرهمند و امید روشن بین
〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
©️ کانال مجالس مذهبی ©️
🆔
@MajaleseMazhabi
🌐
MajaleseMazhabi.ir
نامزد اختصاصی بدون «نسخه اختصاصی»؟

نویسنده: علی نصری

بخشی از جریان اصلاح‌طلب دچار یک سکون نظری‌ست. سکونی که بخشی از آن ناشی از وقایع سیاسی پُر فراز و نشیب ۲۵ سال گذشته است و بخش دیگر آن مربوط به پیشرفت تکنولوژی و تغییرات نسلی در طول این مدت است.

واقعیت این است که تکنولوژی و تغییرات نسلی بسیاری از شعارها و وعده‌های جریان اصلاح‌طلبی را - بدون اینکه دخل و تصرفی در آن امکان‌پذیر باشد - محقق نموده و نیازهایی که به ویژه نسل جوان در دهه‌های ۷۰ و ۸۰ احساس می‌کرده را برطرف ساخته است.

شعارها و وعده‌هایی از قبیل آزادی بیان، آزادی مطبوعات، آزادی‌های اجتماعی، ترویج رواداری، ترویج حقوق فردی، پذیرش تکثرگرایی، ارتباط با جهان، هر چند هنوز از نقصان‌های فراوانی برخوردارند اما دیگر به عنوان «نیاز»های اساسی جامعه مورد توجه نیستند.

به عنوان مثال، در عصری که یک جوان می‌تواند نظرات خود را در شبکه‌های اجتماعی - ولو با اسم مستعار - بدون هیچ ملاحظه‌ای به سمع و بصر میلیون‌ها مخاطب برساند، «نیاز» چندانی به «مطبوعات» آزاد - به معنی کلاسیک آن - در خود نمی‌بیند، یا در شرایطی که خانواده‌اش آزادی‌های فردی و حق انتخاب سبک‌زندگی‌ای به مرتب بیشتر و گسترده‌تر از نسل‌های گذشته به او داده‌اند، دیگر آن فضای «خفقان»ی که جوان دهه ۷۰ با آن دست و پنجه نرم می‌کرد را احساس نمی‌کند تا بخواهد با آن مبارزه کند.

پس انگیزه او امروز برای رای دادن به یک نامزد «اختصاصی» جریان اصلاح‌طلب چیست؟ اگر از آن نامزد اصلاح‌طلب بپرسد که چه نیازهایی را از او با چه نسخه‌ای برطرف خواهد کرد، چه پاسخی خواهد شنید که «مختص» جریان اصلاح‌طلب باشد و چه متاعی به او ارائه خواهد شد که نزد نامزد دیگری - با رویکرد میانه‌روی - پیدا نمی‌شود؟

جریان اصلاح‌طلب اگر می‌خواهد در این انتخابات یک «نامزد اختصاصی» داشته باشد، باید یک «نسخه اختصاصی»، فلسفه سیاسی-اجتماعی اختصاصی، شعار اختصاصی و وعده‌های اختصاصی نیز ارائه بدهد‌ تا رای‌دهندگان بتوانند میان او و سایر نامزدهای میانه‌رو تمایز قائل شوند‌.

در غیر اینصورت تفاوت او با دیگران چیزی جز عضویت در احزاب خاص یا سوابق فردی یا احیانا شدت و حدت نقدهای سلبی او به ساختار سیاسی موجود، نخواهد بود.

اگر چنین «نسخه اختصاصی» امروز نزد نامزد خاص جریان اصلاح‌طلب وجود ندارد - یا در این مقطع هنوز  نظریه‌پردازی نشده - آیا بهتر نیست که رهبران این جریان به جای مشروط نمودن مشارکت‌شان در انتخابات به تایید صلاحیت نامزد اختصاصی‌شان،‌ نقش بزرگتری در مقطع سرنوشت‌ساز تاریخی ایفا کنند و وزن سیاسی، اعتبار ملی، پایگاه اجتماعی و نیروی سازماندهی‌شان را برای یک اجماع‌سازی حداکثری و تشکیل یک «دولت وحدت ملی» برای حل بحران‌های داخلی و مقابله با تهدیدات خارجی، بکار گیرند؟ آینده ایران در میان است.

@AliNasriTelegram
Forwarded from هم‌میهن
🔴 عباس عبدی: نامزدهای انتخاباتی باید موضع صریح خود را نسبت به عملکرد سه سال گذشته روشن کنند/ کسی که موافق‌ است مسئولیت‌های آن را بپذیرد، اگر مخالف است باید صریحا نقد و اعلام برائت کند.

@hammihanonline
📌علت واقعی تغییر ندادن ساعت چیست؟

🔹️از این اختلال در زندگی مردم چه میزان صرفه‌جویی حاصل شد؟

🔹️اگر پژوهشی انجام شده، نتایج آن را برای اقناع افکار عمومی منتشر کنید.

@Mr_Economy
Forwarded from رسانه گذار
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📍 در انتخابات بی‌معنا، صندوق رای مثل سراب است

🗣 عباس عبدی، روزنامه‌نگار و تحلیل‌گر مسائل سیاسی:

▫️ مردم اگر صندوق رای را ببینند مانند یک فرد تشنه که آب می‌بیند به سمت آن می‌دوند، اما این فرد تشنه می‌بایست بی‌عقل باشد که به سمت سراب بدود.

▫️ اگر یک رای‌گیری جدی وجود نداشته باشد برای چی باید در آن شرکت کنیم؟

👈 ویدیو کامل این گفت‌وگو را در یوتیوب ببینید

🔻رسانه گذار؛ رسانه‌ای برای گذار به توسعه
📎 @GozaarMedia
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from غلامرضا مصدق
📌مقابله به مثل عادلانه با چین، جزایر سه گانه خلیج فارس در مقابل جزیره تایوان

✍️غلامرضا مصدق

🆔 @gh_mosaddegh

بعد از شکست دولت ملی گرای چین از کمونیستها در جنگ داخلی این کشور در سال ۱۹۴۹ ملی گراهای شکست خورده به جزیره تایوان(فُرمُز) که جزیره ای از خاک اصلی چین است عقب نشینی کرده و در آنجا دولت جمهوری چین را تشکیل دادند. با به رسمیت شناخته شدن دولت کمونیست چین كه بر سرزمين اصلي چين مسلط شده بود، كرسي جمهوری چین در سازمان ملل به چین کمونیست واگذار شد و اکثر کشورهای دنیا بجز واتيكان و ۱۲ دولت که عموماً کشورهای کوچک در اقیانوسیه، آمریکای جنوبی هستند روابط دیپلماتیک خود را با جمهوری چین( تایوان) را قطع کردند.
در اینکه جزیره تایوان جزء لاينفك سرزمين اصلي چين است ترديدي نيست، اما حالا که چین بی شرمانه برای چندمین بار بطور تلویحی بر ادعای واهی امارات بر جزاير سه گانه متعلق به ايران براي كسب منافع اقتصادي بيشتر از كشورهاي كرانه جنوبي خليج فارس مهر تاييد زده و در جواب آخرين اعتراض رسمي ايران در كمال وقاحت بر ثابت بودن اين سياست خود در موضوع جزاير ايراني تاكيد كرده و از آنجا كه موضعگيري چين در اين مورد بعنوان يك ابرقدرت جهاني بسيار مهم است، بعنوان يك اقدام متقابل منطقي و كاملاً عادلانه ايران هم رسماً همين موضع چين در مورد جزاير ايراني را در مورد تايوان اتخاذ نماید و از دولت چين بخواهد كه با گفتگو و مذاكره مشكل خود را با دولت تايوان حل و فصل كند. به زبان ساده معناي اين موضعگيري اين است كه حاكميت چين بر تايوان قابل مذاكره است و از كجا معلوم كه در پي اين مذاكره تايوان از چين جدا نشود؟!.
تشابه موضوع جزاير ايراني خليج فارس با جزيره تايوان درست مثل اين است كه، بقاياي رژيم سلطنتي گذشته ايران بعد از انقلاب با فرار به جزيره قشم با حمايت غربي ها به نام ايران بزرگ دولتي تشكيل دهند و ادعا كنند نماينده كل ايران هستند و چون ادعاي آنها را دنيا نمي پذيرد، بعنوان كشوري مستقل استقلال خود را از ايران اعلام كند. اگر دولت چين اين موضوع را پذيرفت شايد ما هم پيشنهاد چين در مورد جزاير سه گانه ايراني خليج فارس بپذيريم!!
🔻اگر این یادداشت را مفید می دانید برای دیگران هم ارسال کنید !
🆔@gh_mosaddegh
Forwarded from کافه مدیسین
الو ۱۹۰
این حرفا که درباره مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت
و وزیر بهداشت و طرح تخصص دختر و داماداشون میگن راسته؟ اگر راسته ما مردم شکایت داریم!
#پرسش
انتقاد شدید نماینده رشت از عین‌اللهی/کوچکی‌نژاد: وزیر بهداشت بی‌عرضه است!

🔹فانا: نماینده مردم رشت و خمام در مجلس در گفت‌وگو با "گیل خبر" با انتقاد شدید از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به گیلان گفت: به نظر بنده، آقای وزیر بی‌عرضه است و از پاسخگویی به مردم و نمایندگان مردم فراری است

🔹جبار کوچکی‌نژاد افزود: زیرساخت‌های درمانی در گیلان ضعیف است و متاسفانه کار اساسی شکل نمی‌گیرد و امروز هم دیدیم که وزیر بهداشت آمد و رفت و کار اثرگذاری انجام نشد. به نظر بنده، وزیر بهداشت بی‌عرضه است. ما انتظار داشتیم که ایشان نشستی با نمایندگان گیلان داشته باشد و راهکارهای تسریع در انجام پروژه‌های بخش سلامت مورد بررسی قرار بگیرد؛ موضوعاتی همچون بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی لاکان، بیمارستان پورسینا، بیمارستان ۸۰۰ تختخوابی و مراکز بهداشتی باید مورد بحث قرار می‌گرفت اما وزیر از مشکلات فراری است و حاضر نشد به حرف نمایندگان مردم گوش دهد و این توهین به نمایندگان است
www.daroovasalamat.ir/news/54697
@phanair
Forwarded from توئیتر داغ خبری (J)
🔻درخواست معنادار عباس عبدی از کاندیداهای ریاست جمهوری /فردا دَبه درنیاورید /شتر سواری دولا دولا پذیرفتنی نیست!
Forwarded from توئیتر داغ خبری (J)
لاریجانی شماره داد

علی لاریجانی در توییتر: نیاز دیدم و ارتباط گسترده‌تری با شما و داشته باشم و در اکثر پیام‌رسان‌ها در دسترس شما خواهم بود.
Forwarded from Aasoo - آسو
چرا بسیاری از سارقانِ ادبی منکرِ خطای خودند 🔻

✍️ ابتدا بیایید ببینیم که آیا نداشتن قصد و نیت مهم است یا نه. اخیراً یک استاد تاریخ در دانشگاه پرینستون در مقابل اتهام سرقت ادبیِ دنباله‌دار به دفاعی شبیه به همان دفاع دانشجویان متوسل شد: چنین قصدی نداشتم. جامعه‌ی علمی عمدتاً این مسئله را نادیده گرفت، شاید چون پای سیاست وسط بود (دانش‌پژوهی که چنین اتهاماتی زده بود در جبهه‌ی سیاسیِ مخالف با این استاد تاریخ قرار داشت). در پی آن، این استاد به همه گفت که از این کژرفتاری تبرئه شده است. اخیراً وقتی که رئیس دانشگاه هاروارد، پیش از استعفا، با اتهام سرقت ادبی مواجه شد، نظر دانشگاه این بود که او فقط در مورد «ارجاع ناکافی به منابع» و «همان حرف را، بدون استناد لازم، به زبان دیگری گفتن» مقصر بوده و هیچ سند و مدرکی مبنی بر «فریبکاری یا بی‌ملاحظگیِ عمدی» پیدا نشده است.

✍️ سرقت ادبی به طور ساده به معنای ارائه‌ی کلمات یا ایده‌های دیگران به‌عنوان کلمات یا ایده‌های خودمان است. این مستلزم قصد و نیت بد نیست. تعاریف سرقت ادبی، به‌ویژه در زمینه‌ی تحصیلات عالی، معمولاً چیزی درباره‌ی قصد و نیت نمی‌گوید، یا آشکارا بیان می‌کند که سرقت ادبی می‌تواند غیرعمدی باشد. سرقت ادبی نیازمند «کوشش برای مخفی کردن دِین فکری» نیست. رونویسیِ سرسری و نسنجیده، غفلت از ذکر منابع، و بازگوییِ سست و آبکی (که گاه «سرهم‌بندی‌نویسی» خوانده می‌شود) نمونه‌هایی از سرقت ادبی به شمار می‌رود.

✍️ بر اساس نوعی نگرش رایج در فلسفه‌ی اخلاق معاصر، قصد و نیت ربطی به مجاز بودن عمل ندارد. برای مثال، دادن غذای مسموم‌کننده به دیگران خطاست، حتی اگر قصد و نیتی برای آسیب رساندن در کار نباشد. اگر این دیدگاه را بپذیریم، به آسانی می‌توان فهمید که چرا سرقت ادبی، حتی وقتی که از روی قصد و نیت نباشد، باز هم خطاست. اما حتی اگر مثل من این دیدگاه کلی را رد کنید و قصد و نیت را یکی از عوامل اصلیِ خطابودن بعضی از کارها بدانید، به این معنا نیست که قصد و نیت عامل اصلیِ هر عمل خطایی است.

@NashrAasoo 💭
بيمارى بايدن
يكي از گرفتاري هاي پزشكان بخصوص نورولوژيست ها هم اين است كه وقتي علايمي از يك بيماري را ميبينند نميتوانند تشخيص نگذارند . در افرادي با ارتباط نزديك و زمان هاييي كه حريم خصوصي بيمار در خطر مي افتد بنابر وظيفه آموزش ديده از ابراز آن خودداري ميكنند اما در مورد شخصيت هاي سياسي معروف بخصوص آنها كه جهاني در مورد بيماري آنها نظر پردازي ميكند و بالأخص آنها كه نظر مثبتي هم به آنها نداري قضيه فرق ميكند بايدن ترامپ و پوتين از همين قبيل هستند
بنابراين وقتي رفتار و گفتار بايدن را ميبيني بي اختيار تشخيص DLB به ذهن مي آيد . نوعي دمانس با چند علامت برجسته كه آن را از الزايمر افتراق ميدهد .
كندي حركات نوعي اختلال در راه رفتن كه منجر به افتادن هاي مكرر در پله هواپيما و جاهاي ديگر ميشود نشانه نوعي پاركينسونيسم است كه از وجوه مشخصه اين بيماري است . صورت شبيه ماسك و گام هايي شبيه روبوت از علايم ديگر اين پاركينسونيسم هستند . توهمات زنده يكي از يافته هاي مهم به نفع اين بيماري است . بايدن بارها با افراد خيالي دست ميدهد انگار افرادي را ميبيند . يا تلاش ميكند روي يك صندلي خيالي بنشيند . در بيماري الزايمر توهمات به شكل جابجا ديدن افراد وجود دارد اما توهمات زنده به اين شكل وجود ندارد . اختلالات خواب در اين بيماران بسيار شايع است . هنگامي كه خواب ميبينند فلج نيستند و در پاسخ به روياهايشان دايما در خواب حرف ميزنند يا دست و پا تكان ميدهند در نتيجه كيفيت خواب افت ميكند و بر تمركز ايشان در ساعات بيداري تاثير ميگذارد . رفته رفته مرز خواب و بيداري در اين بيماران تغيير ميكند و در طول روز هوشياري متغيري دارند گاه كاملا هوشيار و گاه هوشياري مه آلود دارند مرز انچه در خواب ديده اند يا در بيداري آنچه از رويا به خاطر سپرده اند يا از بيداري مخدوش ميگردد و داستان پردازي ميكنند . ادعا ميكند پوتين را ٤٠ سال پيش ميشناخته زماني كه پوتين تنها يك جاسوس ساده بوده است . كسي حرف زدن در خواب بايدن را گزارش نكرده و نخواهد كرد اما از همين اطلاعات رسانه اي هم تغيير سطح هوشياري مشخص است و چندين بار ديگر هم داستان پردازي هايي مشاهده شده است .
نكته آخر اينكه بيماران دي ال بي به شدت نسبت به بيماري هاي داخلي و عفونت ها حساس هستند و كوچكترين عفونت ريوي و ادراري به شدت علايم ايشان را تشديد ميكند . كه ميتواند دليل غيبت هاي گاه طولاني بايدن از انظار عمومي باشد
جمعيت جهان به دليل پيشرفت هاي پزشكي و كاهش زادو ولد در حال هر چه سالمند تر شدن است .سالمندي جوامع ابعاد ومشكلات بسياري دارد يكي از پيچيده ترين آنها ابتلاي مسيولين و كليد داران اين جهان به انواع مختلف دمانس (زوال عقل ) ميباشد . بيماري اي كه تا انقدر پيشرفت كند تا به اثبات برسد ميتواتد بر تصميم براي يك عمل جراحي در يك جراح تا تصميم براي يك سرمايه گذاري بزرگ براي يك صاحب كمپاني تا تصميم براي يك جنگ خانمانسوز براي يك سياستمدار موثر واقع بشود آن هم دو زمان هايي كه هر تصميم ممكن است به مويي بند باشد

https://www.tg-me.com/bzyad
Forwarded from تحلیل زمانه
‏انقلابیون جوان پرمدعایی که ۴دهه پیش به دنبال اصلاح کل جهان بودند؛ امروز در قامت پیرمردان از رمق افتاده، تامین اولین نیازهای معیشتی ملت را بعنوان وعده انتخاباتی عرضه می‌کنند.

کاش لااقل ملت می‌توانستند حرف امروزشان را بیش از حرف ۴۰سال پیش‌شان جدی بگیرند!

حسین سلاح ورزی



#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane
Forwarded from تحلیل زمانه
‏۱۵۰۰ میلیارد تومان( ۲۵۰ میلیون دلار) بودجه برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری تصویب شده ، ناامیدانه منتظریم سرفصل های این ریخت و پاش عظیم رو اعلام کنند!!!!



#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane
2024/10/05 07:33:37
Back to Top
HTML Embed Code: