Telegram Web Link
Forwarded from هاشم
مضحک است که در متن تعهد بردگی دو بار به ماده ۱۰ قانون مدنی اشاره شده، اما بار بارها و مفادی در مخالفت صریح با حقوق مصرح در قانون اساسی و قوانین مصوب مجلس در آن نوشته شده.
کدام حقوقدان نمایی این تعهد رو نوشته؟
Forwarded from انتظار
زین پس وزیری که اجازه می‌دهد چنین متن فجیعی نوشته و بچه‌های مردم با دست زیر ساطور آن را امضا کنند. و سپس معاون حقوقی ای را که در زیرمجموعه‌اش این فجایع مکرر در مکرر رخ داده را ابقا می‌کند تا باز چنین شود.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⁉️ دلیل عصبانیت مجری صدا و سیما علیه پزشکیان چیست؟

_
اصلاحات نیوز
@Eslahatnews
🔗 Eslahatnews.com
Forwarded from انصاف نیوز
جنگِ موجودیت، انتخابات آمریکا و وقایع منطقه: تسلط تکنولوژیک یا شقاوت ایدئولوژیک؟

ابوالفضل فاتح


▫️ در انتخابات تنگاتنگ و «سانتی متری» آمریکا، اینک زنگ های خطر برای «ترامپ» بیش از «هریس» به صدا در آمده اند. طبیعتا کمپین ترامپ و حامیان بین المللی اش چون نتانیاهو هر چه در چنته دارند، به انجام خواهند رساند

▫️ ترامپ و نتانیاهو و راست های افراطی تلاش دارند که جنگ را «جنگ موجودیت» نشان دهند، یا بحران جاری را تا سطح «جنگ موجودیت» شعله ور سازند تا با حضور جدی تر متعصبان یهودی و مسیحی، احتمال برد خود را افزایش دهند

▫️ حتی در شرایط «جنگ موجودیت»  تضمینی بر برد ترامپ نیست و  این چرخه بازی های برد – برد نتانیاهو نیز تا جایی کارآمد است که نتانیاهو ضربه ی بسیار بزرگی نخورده باشد

▫️ از سوی دیگر، اگر تهاجمات نتانیاهو به جنگ موجودیت حزب الله و ایران تبدیل شود، دیگر ملاحظه ی موضوعاتی نظیر انتخابات آمریکا از سوی ایران یا حزب الله توجیهی نخواهد داشت

▫️ وقایع  تروریستی سایبر - تکنولوژیک سه شنبه و چهارشنبه، رخنه  و شوک امنیتی بزرگی بود که متوجه «حزب الله» لبنان شد و بدل هفتم اکتبر را تداعی کرد. البته این رخنه می توانست در بحبوحه ی یک جنگ تمام عیار بسیار گرانتر تمام شود و بعید نیست که در طی یک سال گذشته،  رخنه های دیگری هم شکل گرفته باشد که نمونه اش را در وقایع جمعه در ضاحیه شاهد بودیم

▫️ همچون ۱۱ ماه مقاومت غزه، انتظار نمی رود نهایتا نتانیاهو  با همه ماشین ترور و نابودگری اش به اهداف اعلام شده اش دست یابد،


▫️ وقایع سه شنبه و چهارشنبه نظیر مسموم سازی آب شرب یک شهر ( که حتی از سوی اسفل دشمنان بشریت در دوران جاهلیت پرهیز می شد)، بیش از آن که نیازمند تسلط تکنولوژیک باشد، نیازمند شقاوت ایدئولوژیک است

▫️ این پرده برداری از چهره ی بدون روتوش اسرائیل و «هیولای صهیونیزم افراطی»  و معرفی خود به عنوان خطری جهانی، هزینه ای بسیار سنگین تر از هزینه ای که به حزب الله تحمیل شد، برای «ایده ی صهیونیسم» به دنبال خواهد داشت.

▫️ اینک هر کس موبایل یا ابزارهای ارتباطی یا الکترونیکی را در هر جای اروپا و جهان به دست می گیرد، می تواند به یاد بیاورد که طرفداران «ایده صهیونیسم»، نه تنها «حریم خصوصی» که چشمان و انگشتان و قلب و آینده ی او را نشانه رفته اند تا هر که را با «آپارتاید» و «اشغال» و «تروریسم» مخالف است، نشانه بروند و اگر بتوانند «بشر اخلاقی» را منقرض نمایند.

▫️ "خطای راهبردی" حامیان  "ایده ی صهیونیسم" این است که گمان می کنند، در قرن بیست و یکم با «اختناق تکنولوژیک» و «ارعاب سایبری و هوش مصنوعی » و عبور از خطوط قرمز اخلاقی و انسانی می توان «سیطره ی ایدئولوژیک» را دیکته کرد

▫️ وظیفه همه روشنفکران است که نسبت به خطرات این اختناق مافیای تکنولوژی و قدرت که چون «اسب تروآ» در جیب و «شمشیر داموکلس» بر سر، آزادی و استقلال انسان ها را هدف قرار داده چاره اندیشی نمایند

متن یادداشت:
https://ensafnews.com/548069
@ensafnews
Forwarded from تحلیل زمانه
‏یکی در تلویزیون گفته که شرمش می‌آید آقای ‎#پزشکیان رئیس‌جمهور است و این موجب خشم طرفداران وی شده است.
فراموش نکنیم که ‎#آزادی_بیان همین است. آنچه باید مورد انتقاد قرار گیرد این است که چرا صداوسیما نمی‌گذارد دیگرانی هم که شرمشان می‌شود کسان دیگری بر مسند قدرت باشند در تلویزیون آن را بیان کنند. یا اینکه چرا یک نظرسنجی نمی‌گذارد که مردم بگویند از کدامیک از سیاستمداران و مسئولان شرمشان می‌شود؟
برای آزادی بیان بجنگید دوستان، نه برای تقدیس و تقدس این و آن!


پدرام سلطانی

#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane
🟠 تلویزیون و پزشکیان؛ یک داستان قدیمی!

🔸 چند سال پیش به‌واسطه‌ی یکی از دوستانم فهمیدم روزنامه‌ای چاپ می‌شود که مدیرمسئولش در سرمقاله هر روزش که می‌نویسد، هر چه می‌خواهد درباره‌ی افرادی از قبیل هاشمی و روحانی (رئیس‌جمهور وقت) و ظریف و... می‌نویسد، سرمقاله‌هایی که هر کدامش می‌توانست مصداق هزار تهمت و شکایت باشد، اما جالب این‌جا بود که هیچ‌کس محل آن روزنامه نمی‌گذاشت!

🔸 آن بنده‌خدا هر چقدر تندتر می‌نوشت کمتر توجهی را جلب می‌کرد و نهایتش هم این شد که روزنامه را خودش - به علت یا بهانه‌ی گرانی کاغذ و چاپ - تعطیل کرد. من و آن دوستم گهگاه سرمقاله‌های او را می‌خواندیم و می‌خندیدیم که آن بنده‌خدا چقدر برای دیده شدن ادعاهای عجیب و غریب می‌کند و هیچ فایده‌ای ندارد! واقعا هم مضحک بود و هم آدم دلش برای آن بابا می‌سوخت.

🔸 این را اضافه کنید به یک داستان دیگر که از یکی از مبارزان زمان شاه شنیدم، که یک منبری کم‌سواد بود که خیلی دلش می‌خواست گل کند و مهم شود. بالای منبر انواع و اقسام چیزها را علیه شاه می‌گفت ولی ساواک که می‌دانست آن بنده‌خدا کیست و چه‌کاره است، کاری به کارش نداشت؛ در حالی که اگر یک‌دهم آن حرف‌ها را دیگران می‌زدند حتما احضار می‌شدند...

🔸 حالا چرا این‌ها را تعریف کردم؟ یک بنده‌خدای تازه‌کار جویای نام و نان، در یک رسانه‌ی ورشکسته‌ی میلی توهینی به رئیس‌جمهور کرده است. من حاضرم شرط ببندم خود عوامل تهیه‌ی آن برنامه و دور و بری‌های آن شخص آن حرف‌های توهین‌آمیز را برای رسانه‌های مجازی طرفدار دولت فرستاده‌اند و آن را وایرال کرده‌اند که دیده شود و مشهور شود. احتیاج داشته بنده خدا، و کمی هم موفق شده!

🔸 چندین سال است که تهیه‌کنندگان تلویزیون عمدا گاف‌هایی در برنامه‌های‌شان می‌گذارند و بعد خودشان آن‌ها را در فضای مجازی افشا می‌کنند (چون کسی برنامه‌شان را نمی‌بیند که متوجه گاف شود!) و حتی خودشان شروع به تمسخر برنامه‌ی خودشان می‌کنند تا شاید دیده شوند... و از این بدبختی بزرگتر برای رسانه‌ای هست که بودجه‌ی نجومی دارد، انحصار دارد و حمایت‌های عجیب و غریب می‌شود اما ته تهش محتاج این است که صاحب یک صفحه‌ی اینستاگرام مسخره‌اش کند تا کمی دیده شود!

محمدحسین روانبخش

@shoukarani
Forwarded from MEDYAR | مدیار
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پزشک تازه فارغ التحصیل شده چه مسیرهایی پیش رو دارد؟و از چه چیزهایی باید آگاهی داشته باشد؟
برای شروع طرح چه پیش نیازهایی وجود دارد؟
مدیار را دنبال کنید تا هرآنچه که نیاز شما برای آینده تان است را یاد بگیرید




🔷️مدیار
🔶️همراه کادر درمان
@med_yar
نتیجه برخورد قهری با کادر درمان و عدم انجام اضافه کار اجباری طبق قانون بهره وری


@med_info
Forwarded from دغدغه ایران
دبیر شورای انقلاب فرهنگی اختیار گفتن چنین جمله‌ای را دارد؟ جایی در قانون به او چنین اختیاری داده شده است؟ اصلا او‌حق دسترسی به چنین داده‌ای (به شرط صحت) را دارد؟ اگر دارد، حق گفتنش را هم دارد؟

چه زمانی در این کشور نظم در دسترسی به اطلاعات، و نظم در اختیار و‌مسئولیت بیان گفته‌ها ایجاد می‌شود؟

کسی از او خواهد پرسید چرا، با چه اختیاری، به چه حقی، و با کدام مسئولیت چنین گفته‌ای؟

@fazeli_mohammad
#روزه_سکوت

شاید بهتر باشد مدتی ننویسم.
گروه بی‌قانون عین‌اللهی که بودند روز به روز وضعیت جوانپزشکان بدتر شد، اکنون نیز که دوستان و رفقایمان هستند هم هیچ تاثیری در پاکسازی آن خرابی‌ها و توجه به حقوق جامعه پزشکی رخ نداده و اولویت مهم، تسخیر میزها و تقسیم قدرت توسط خودی‌ها و حمایت‌شوندگان است. تنها اتفاقی که عملاً نمی‌بینیم حق‌طلبی، قانون‌مداری،  اصلاح و توجه به کرامت انسانی است. وقتی هر طیف برقدرتی با هر شعاری سواد  خواندن اصل۳۰ قانون اساسی را ندارد و راه خدمت به محرومان را در تضییع حقوق نخبگان کشور و جامعه پزشکی و اخذ تعهدات ظالمانه از دستان زیر ساطور و برده‌داری برای تحصیل مثلاً رایگان می‌بیند و از سویی بیش از یک‌ماه است چشم بر تظلم جوانپزشکان و رزیدنت‌ها بسته‌اند و حتی ظالمان بی هیچ توضیحی ابقا  شده و حق مظلوم را استیفا نمی‌کنند، وظیفه‌ای در اقناع جامعه پزشکی نیز احساس نمی‌شود، نوشتن را چه سود؟
آقای دکتر #پزشکیان این نبود قرارمان!
جامعه پزشکی یتیم بود، یتیم نیز ماند.
فعلا نخواهم نوشت. قلم حرمت دارد.

#فرهادتیمورزاده_طبیب_رسانه_نگار
#مدیرمسئول_انتشارات_تیمورزاده
#مدیرمسئول_نشریه_طبیب

🌻 @teimourzadehpub
🔴حاشیه ای بر نقد رییس محترم فرهنگستان علوم پزشکی

دکتر هادی عبداللهی


💢استاد گرامی جناب آقای دکتر مرندی

▫️با سلام و احترام

🔶حجم آشفتگی وزارت بهداشت دولت سیزدهم که  مورد حمایت حضرتعالی بود  در سه سال گذشته بحدی است که مدتها  برای اصلاح  آن فرصت لازم است.
بعنوان یک  عضو از جامعه پزشکی و فعال صنفی مصاحبه  جنابعالی با شبکه‌ سلامت  را دیدم بدین جهت نکاتی که خدمت شما استاد عزیز و گرامی بعنوان یک شاگرد یادآوری کنم که شاید به انصاف نزدیک تر باشد.

♦️ طبق استخراج از رسانه رسمی وبدا  اقدامات طی یک ماه گذشته وزیر بهداشت جدید از زمان استقرار بدین شرح می‌باشد:

1⃣-تامین اعتبار و‌ پرداخت قسمتی از معوقات پرستاران معترض

2⃣-تشکیل کمیته ساماندهی وضعیت ترمیم معیشت پرستاران، کادر درمان، پرسنل بهداشت  و بهورزان و جذب آنها که بسرعت انجام شده و مصوبات کمیته توسط وزیر محترم و معاون محترم توسعه در سازمان برنامه برنامه‌ برای تامین منابع آن در حال پیگیری می‌باشد که بگفته فعالین صنفی با اجرای آن تحولی بی نظیر  در پرداختی ها جهت ارتقاءوضع معیشتی این قشر شریف و زحمتکش خواهد بود.

3⃣-تامین ارز جهت کمبود 300 قلم از اقلام دارویی بسیارمهم مورد نیاز و تلاش برای تامین ارز تجهیزات مورد نیاز کشور در ماههای باقیمانده سال  از طریق  کمیسیون بهداشت مجلس و مراجع مربوطه

4⃣-تامین اعتبار بازسازی ناوگان کلیه آمبولانسهای اورژانس 115 با جایگزینی آمبولانس ها و تجهیزات جدید و تعمیر آنها

5⃣-طبق نظر و دستور رییس جمهور محترم, پیگیری و بازگرداندن دانشجویان و اساتید اخراجی و تعلیقی و تبعیدی در زمانی کوتاه بعد از استقرار در وزارت بهداشت که توسط رؤسای دانشگاههای همفکر حضرتعالی در دورهُ قبل صورت گرفته بود.

6⃣-جلسات متعدد کمیته انتصابات و بررسی انتخاب های جدید معاونین وزارت و روسای دانشگاهها و معرفی به وزیر که‌ یقینٱ طبق خبر وبدا در آینده ای نزدیک‌ با عبور از استعلام‌های مراجع چهار گانه به نتیجه نهایی خواهد رسید.

7⃣-اقدام‌ به  تشکیل کمیته های پیگیری سیاستهای جوانی جمعیت و....

♦️این خلاصه ای از اقدامات اعلام شده بعد از استقرار یک ماهه  وزیر جدید دولت چهاردهم بود و ایکاش مسائل و رانت ها سوء مدیریت ها و فجایع مدیریتی صورت گرفته توسط وزیر دولت سیزدهم و خطاها و‌ جفاهای رؤسای دانشگاهی که در اصلاح آن زمانبر است و حداقل در بخش اعظمی از این اقدامات در سکوت شخصیت وزین و اثر گذاری مثل حضرتعالی صورت گرفت‌ واگر اعتراضی داشتید مربوط به موضوعات محدودی بود.

🔸استاد ارجمند، با شما موافقیم فرصت کم است و مسئولین جدید مستقر در وزارت بهداشت نباید تعلل کنند، بشرطی که موانع متعدد که در نظام اداری کشورٍ ما و مداخلات بیجا بین قوَه‌ ای و ملاحظات محدود کننده و متولیان متعدد، پیدا و ناپیدا این سرعت و زمان را کند نکنند و کاش این موانع را هم که در دوره های قبل و همه‌ وزارتخانه ها است هم روشنگری می‌کردید.

🔸استاد گرامی جناب آقای دکتر مرندی بنظر می‌رسد  اگر فرصت های  از دست رفته در سه سال گذشته را همه جانبه و با این دقت مورد واکاوی و پیگیری قرار می‌دادید، شاید وضع دارو،تجهیزات، درمان  مردم محروم و‌ معیشت کادر درمان و همچنین وضع شبکه‌ و نظام ارجاع و پزشک خانواده در کشور به این حال و روز نبود و شاید! فاجعه خودکشی پزشکان و رزیدنت ها اتفاق نمی افتاد.
🔸 جناب آقای دکتر مرندی با توجه به ارتباطات و نزدیکی حضرتعالی به رییس جمهور محترم  و حمایت های اخیرتان از برنامه های دولت چهاردهم و وزیر محترم بهداشت هم اکنون  فرصت پیش آمده از جنابعالی میخواهیم از ظرفیت های خود در جهت حل مسائل و مشکلات اساسی بهداشت و درمان کشور دریغ ننمایید.

♦️وای  کاش مسببین وضع موجود دارو و درمان کشور روزی پاسخگو باشند و قطعٱ یوم الحساب پاسخگو خواهند بود.!!!

🔹شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۳

🔘https://www.tg-me.com/senfikarshenasianjoman
Forwarded from محمد مهاجری
🔹کاش محمدمخبر هنوز معاون اول بود!

🔸انصافا آقای مخبر ، از آدم‌حسابی‌های دولت شهید #رئیسی بود. نه اینکه انتقادی به او وارد نبود و نیست. اتفاقا در قضیه واکسن کرونا عامل دلخوری بود اما اگر پشت صحنه را بدانیم، اشتباهاتش را آنقدری که در رسانه ها پیچید بزرگ نمی‌دانیم.

🔸او در همه 3سالی که معاون اول بود، مورد کینه #پایداریچی های کابینه بود. نه فقط کینه در دل، که هرکاری برای کنار زدنش توانستند کردند و پیش رئیس‌جمهور وقت برایش زدند و اگر حمایت فراقوه ای نبود، قطعا دوام نمی آورد.

🔸بعد ازمرحوم رئیسی معلوم شد او در جای درستی نشسته بوده است و اگر او آنجا نبود، پایداریچی‌ها نه فقط دولت که رئیسی را هم به فنا داده بودند.

🔸مخبر بعد از شهادت رئیس‌جمهور مرحوم، می‌توانست جور دیگری رفتار کند. می‌توانست مثل آن چندعضو کابینه که عشق رئیس‌جمهور شدن داشتند، کاندیدای ریاست‌جمهوری شود و دولت را رها کند.همانطور که معاون اجرایی مرخصی گرفت و رفت. و دست آخرمعلوم شد در همه دوره ای که مسئولیت داشته،بود و نبودش فرقی نمی کند. دقیقا مشابه زاکانی که خدمت به مردم را رها کرد و رفت دنبال اینکه پزشکیان رئیس جمهور نشود. او هم وقتی برگشت به شهرداری متوجه شد چه باشد چه نباشد شهرداری کار خودش را می کند و اگر او کلا نباشد چندده میلیون تومان بجای اینکه برای حقوق او هدر برود ، در بیت المال می ماند. نفر دیگر قاضی زاده هاشمی بود که مثل زاکانی کاندیدای پوششی شد و در مدت تبلیغات، سر کار نرفت و او هم فهمید، بودن و نبونش یکی است. کلا در دولت سیزدهم خیلی از وزیران ، بود و نبودشان یکی بود. نه، انصاف بدهیم، اگر نبودند بیشتر به نفع کشور بود.

🔸مخبر، اما هوس ریاست‌جمهوری نکرد. ماند تا شیرازه مملکت - ونه دولت- از هم نپاشد. او اگر نامزد می‌شد از همه اصولگراها باآبرو تر بود. حتی اگر رای نمی‌آورد کلاس انتخابات را برای اصولگراها بالاتر می‌برد و شاید نوبت به سعیدجلیلی نمی رسید که خودش بیش از هرکسی می دانست نامزد ناکامی است که هرگز به گندم ریاست جمهوری نمی رسد.

🔸مخبر ماند تا انتخابات، خوب ودرست برگزار شود و پایداریچی ها صندق رای را انگولک نکنند. همچنین دولتی ها در 50روز دولت، آدمهای خود را توی دولت نچپانند. پولهای الکی خرج نکنند و خدای ناکرده فسادی مانند آنچه در چای دبش اتفاق افتاد تکرار نشود.

🔸او ماند تا دولتی ها خلافی نکنند و تعداد وزرای محکوم به زندان یا آزاد با وثیقه در دولت سیزدهم بیشتر نشود. ماند تا امام‌صادقی‌های کابینه دسته‌گلهای بیشتری به آب ندهند و...

🔸اما مگر مخبر در برابر چندنفر می‌توانست قد علم کند؟ تازه او همه تلاشش را باید صرف انتخاباتی می‌کرد که نه فقط اصولگراها که اصلاح طلبها هم علی الدوام غر می‌زدند. باید کاری می کرد که وزیرکشور و دستگاه متبوعش، گافی ندهند و...

🔸 زاکانی که می‌خواست پزشکیان انتخاب نشود تا آخر نماند وخیط شد. قاضی زاده هاشمی هم برای اینکه معلوم نشود چقدر رای می آورد کنار کشید. انتخابات به مرحله دوم رفت و نتیجه اش پایداریچی های دولت را عصبانی تر کرد. چه بسا این نتیجه را زیر سر مخبر دیدند. مدافعان جلیلی که در مناظره های آخر، اخلاق و ادب را با هم قورت داده بود، یکبار دیگر طعم شکست را چشیدند و رفتند دنبال دور جدید کارهای تخریبی و دروغ و تهمت و ...

🔸مخبر اما ماند تا پرونده دولت را ببندد. دوسه باری دستور داد دستگاههای دولتی هیچ تعهدی را برای دولت بعد ایجاد نکنند، با افراد قرارداد نبندند. عزل و نصب نکنند و خلاصه هر اقدامی که برای دولت پزشکیان دردسر شود انجام ندهند.بعضی گوش کردند و بعضی هم نکردند. حتی قرارداد هایی با دهها نفر (آن هم خلاف دستور مخبر) امضا کردند و برایشان حقوق تعیین کردند و از جیب دولت بعدی پیش خور کردند.

🔸کاش سازمان بازرسی کل کشور که وام غیرقانونی و عشقی رئیس بورس را به اطلاع وزیر اقتصاد دولت جدید رساند، یک توک پا به وزارتخانه ها و معاونتهای رئیس جمهور برود و ببیند آنجاها چه خبر است.

🔸اصلا چرا سازمان بازرسی این کار را بکند؟ کاش محمد مخبر باقی می‌ماند و خودش سراغ وزارت صنعت و اقتصاد و راه و رفاه و نفت و هر سازمان و وزارتخانه ای که هزار سوراخ سنبه دارد، می رفت و هر جا متخلفی می دید، دستش را می گذاشت توی دست پلیس و وقتی خاطرش از مجازات متخلفین راحت می شد، معاونت اول ریاست جمهوری را می داد دست کسی که پزشکیان معلوم می کند و خلاص!

@mohajerimohamad
Forwarded from جماران
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 محمد مهاجری: جبهه پایداری به هیچ عنوان اجازه وفاق را نخواهد داد

🔴 وقتی در کشور وفاق و همدلی باشد جبهه پایداری باید تعطیل کند و برود!

🔴 آقای پزشکیان این پالس را به جامعه داد که می‌شود رئیس‌جمهور شد و دعوا نکرد

🔴 پزشکیان کاری کرد که
قالیباف که باید از مخالفان او باشد در مشهد گفت یک عده‌ای نمی‌خواهند بگذارند آقای پزشکیان کار کند

✔️ محمد مهاجری فعال اصولگرا
گفت: این روشی که پزشکیان ابداع کرده حتی اگر یک ادبیات ساده هم باشد نشان دهنده این است که جمهوری اسلامی می خواهد به سمت وفاق برود./ جماران

میزگرد «وفاق ملى؛ فرصت‌ها و تهديدها» در پایگاه خبری جماران

jamaran.news
🕌 @jamarannews
Forwarded from دلنوشته ها - رحیم قمیشی (Rahim Ghomeishi)
دانشگاه‌های بی‌نفس!

✍️ رحیم قمیشی

۳۴ سال پیش همزمان با ورودم به دانشکده حقوق دانشگاه تهران، با تعجب دیدم دانشجویان در حیاط دانشکده متحصن شده‌اند.
دانشجویان به اخراج سه استاد دانشکده اعتراض داشتند، یادم هست یکی از آن‌ استادها دانشمند کشورمان آقای جواد طباطبایی بود.
دانشجو‌ها می‌گفتند هم باید رئیس نالایق دانشگاه تهران عوض شود و هم استادهای اخراجی برگردند.
کلاس‌ها را تعطیل کرده و همه به تحصن نشسته بودند.

با دامنه‌دار شدن تحصن در سایر دانشکده‌ها وزارت علوم مجبور شد رئیس دانشگاه را تغییر دهد، یادم هست آن موقع آقای دکتر عارف شد رئیس جدید دانشگاه تهران. اما تحصن تمام نشد!
- فقط رئیس عوض شود برای ما چه فایده‌ای دارد!؟ استادها باید برگردند.
آقای عارف به محل تجمع دانشجویان آمد، التماس که به کلاس‌ها برگردیم تا شخصاً موضوع را حل کند.
دانشجویان قبول نکردند.
تا استادها برنگردند کلاس بی کلاس.
دانشگاه بود و عظمت روح سرکش دانشجویان!
قدرت بلامنازع در دست دانشجویان بود.

نمی‌دانم چه کردند که بیشتر دانشگاه‌ها تبدیل شدند به قبرستان‌هایی سوت و کور.
دانشجویانی بی‌انگیزه، اساتیدی بی‌تفاوت.
استاد اخراج کنند، معلم زندان کنند، نیازی به هیچ توضیحی نیست.
هر چه حاکمان بفرمایند
هر چه حراست امر کند
آئین نامه انضباطی اجازه نمی‌دهد حتی سؤال شود. تجمع و تحصن که دیگر هیچ!
اساسا چرا اساتید دانشگاه‌ها هیچ نقشی در تعیین روسای دانشگاه‌ها و دانشگاه‌ها ندارند؟
چرا نظر معلم‌ها در ساختار مدارس و آموزش و پرورش هیچ ارزشی ندارد.
چرا دانشجویان شده‌اند ربات‌هایی درسخوان!

در هر کجای دنیا زندان کردن یک استاد دانشگاه، یک ننگ است برای حاکمیت. لکه ننگی پاک نشدنی!
در هر کجای دنیا یک وکیل را ببرند زندان حاکمیت بی‌آبرو می‌شود.
در کره زمین به‌جز دیکتاتورها، جرئت نمی‌کنند شخصیت‌های فرهنگی، اموزشی و دانشگاهی را حبس کنند.
دکتر محسن برهانی در آغاز سال تحصیلی چرا در سلول است؟ دکتر مدنی چطور؟ و بسیار معلمان و اساتیدی که شهرت آن دو را ندارند.
وقتی که دانشگاه‌ها در خوابند.

شک ندارم دانشجو همان دانشجوست
اما دانشگاه‌های ما دیگر نفس نمی‌کشند.
آنها برایشان مهم نیست مهمترین قشر تزریق امید و سرزندگی در اجتماعند.
شده‌اند پادگان‌هایی با فرماندهی بسیج و حراست‌ها
و حجاب بان‌های استخدامی
اساتیدی تحقیر شده
و دانشجویانی ترسانده شده

اگر به دانشجویان و دانشگاه‌ها گفتند نفس کشیدن ممنوع است
چه خواهند کرد.
آیا زندانی بودن اساتید و نبودن مدرسان آزاد اندیش برای آنها مهم است؟
و بناست تحرکی نشان دهند؟
یا منتظر نمره بهترند!!
و زودتر فارغ‌التحصیل شدن.
آیا دانشگاه‌های نیمه‌مرده ما
نفسی خواهند کشید!؟
اگر جامعه دانشگاهی ما بمیرد
اگر معلمان ما بی‌تفاوت و منفعل شوند
اگر دانشجوها سرشان تنها در کتاب‌های درسی‌شان باشد
آیا جامعه ما
هرگز روی پیشرفت و توسعه را خواهد دید؟
به نظر من که "خیر".

@ghomeishi3
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from خبرفوری
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی (حسین خِزلی)
چقدر باید این فجایع تکرار بشه؟

چند نفر دیگه باید بمیرن و خفه بشن؟؟

تا کی باید آبروی مملکت در رسانه‌های ملی و جهانی با انتشار این بی‌عرضه‌گی و مفاسد بره و سرافکنده بشیم؟؟؟

چه باید کرد؟؟؟؟
Forwarded from هم‌میهن
حسین انتظامی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ارشاد شد

@hammihanonline
hammihanonline.ir
Forwarded from هم‌میهن
دغدغه‌های جدی بیمه‌شدگان کارگری از سختی‌های درمان

🔹روایت بازنشستگان از سختی‌های درمان/ «درمان طبقاتی» در بیمارستان‌های تامین اجتماعی!

🔹بخش VIP در بزرگ‌ترین بیمارستان ملکی تامین اجتماعی کشور چه معنایی دارد؟ چرا بیمارستانی که متعلق به کارگران و بیمه‌شدگان است به اغنیا و ثروتمندان به صورت «خاص» سرویس می‌دهد؟!

📌ادامه مطلب در لینک زیر:

https://hammihanonline.ir/fa/tiny/news-21349

@hammihanonline
hammihanonline.ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 یک خیّر بابلی اورژانس مازندران را نونوار کرد

🔹این خیّر که نخواسته نام و چهره اش مشخص شود، ۱۳۰ میلیارد تومان برای خرید ۱۰ آمبولانس و ۶ موتورلانس و تعمیرِ اساسی ۱۵ آمبولانس پرداخت کرده است.
.
🆔 @webda
🔵روایت وزیر بهداشت از داستان تلخ فوق تخصصی که اورژانس به او دیر رسید

🔺تجمع در حوادث برابر با اختلال در امدادرسانی
.
🆔 @webda
2024/10/05 17:39:01
Back to Top
HTML Embed Code: