Telegram Web Link
📝📝📝مطهره گونه‌ای به دانشگاه بازگشت

✍🏻مطهره گونه ای فعال سابق دانشجویی از ادامه تحصیلش در دانشگاه خبر داد:

‏به لطف خدا و بعد هم شما عزیزان و اساتید و مقاومت ستودنی دکتر ظفرقندی و دکتر رییس کرمی، امروز نامه بازگشت بنده به دانشگاه علوم پزشکی تهران صادر و ابلاغ شد. فردا اگر مشکلی پیش نیاد، برای ترم جدید انتخاب واحد می‌کنم. دستبوسم و ارادتمند.

@MostafaTajzadeh
Forwarded from کامبیز نوروزی-حقوق و جامعه (Kambiz Norouzi)
فوتبال ایران علیه انسانیت

فوتبال ایران را تعطیل کنید تا زمانی که کارگزاران فوتبال در سراسر کشور بفهمند که جان انسان‌ها ارزشمندتر از فوتبال است.

در هفته اخیر دو حادثه دردناک در فوتبال کشور نشان داد که این ورزش مردمی با کارگزارانی اداره می شود که از چیزی به نام انسانیت درکی ندارند.

در حادثه اول یک نفر در مسابقه تیم‌های سپاهان و ملوان در ورزشگاه اصفهان دچار عارضه شدید قلبی می‌شود. در حالی که وضعیت او به شدت بحرانی‌است ناظر بازی دستور به ادامه بازی می‌دهد. در موارد مشابه در جاهای دیگر دنیا عرف است که به احترام آن تماشاچی مسابقه را متوقف می‌کنند. اینجا اما جان آدمی در این فوتبالِ هشت‌الهفت جان آدمها اهمیتی ندارد.

در حادثه دیگر دو کارگر براثر انفجار پست برق ورزشگاه شهدای شهرک قدس قرار است میزبان مسابقه استقلال و الغرافه باشد دچار سوختگی می‌شوند. دو آمبولانس که در محل حضور دارند از انتقال دو کارگر مصدوم خودداری می‌کنند به این بهانه که آنها فقط بخاطر تمرین دو تیم در محل حضور دارند!

شعارهای توخالی می‌دهند که اخلاق ورزشی باید رعایت شود و ورزش برای جوانمردی است و .... اما این مدیران ساده‌ترین حق انسانی را پایمال می‌کنند. حق حیات برترین حق از حقوق اساسی که بر هر حق و هر چیز دیگری رجحان دارد.

این فوتبال را که بعد از انواع بی‌کفایتی‌ها و فساد، به جایی رسیده که جان انسان‌ها را هم بی‌اهمیت می‌بیند تعطیل کنید.

فوتبالی که کارگزارانش به منافع و قدرت خود بیش از هر چیز دیگر اهمیت می‌دهند و حتی آبروی کشور را می‌برند و به احدی هم جواب نمی‌دهند را چه زمانی باید مواخذه کرد و سزا داد؟
https://www.tg-me.com/kambiznouroozi
Forwarded from امتداد
کمیته های انضباطی چگونه نقشه اخراج دانشجویان را عملی کردند؟/ تعداد زیادی از احکام تعلیق دانشجویان را با احتساب سنوات در نظر گرفته‌اند/ ممکن است پس از اتمام لغو حکم، سنوات دانشجو تکمیل شده باشند و دیگر نتواند به تحصیل ادامه دهد

محمد ترابی، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران به جماران گفت:

🔹 نکته مهمی که باید خاطرنشان کنم این است که بعضی از دانشجویانی تعلیق‌شده به علت احکامی که گرفتند سنوات‌شان پر شده است؛ یعنی یک‌جوری از بازه سنوات مجاز آموزشی خارج شده‌اند و عملاً بعد از دوره تعلیق‌شان اخراج می‌شوند.

🔹کمیته‌های انضباطی با این کارشان از زیر بار هزینه اخراج در رفتند؛ حکم‌های تعلیق را با احتساب سنوات زدند. در حالی که می‌توانستند بدون احتساب سنوات بزنند، اما با احتساب سنوات زدند تا پر بشود و به نتیجه مطلوب‌شان یعنی همان اخراج دانشجو برسند.

🔹یکی از خواسته‌ها همین است که این احکام لغو اثر بشود، تا اینها به دانشگاه برگردند. الآن که به اول مهر نزدیک می‌شویم، ممکن است بعضی از اینها با مشکلات جدی و جبران‌ناپذیری مواجه شوند و نتوانند سر کلاس بروند. به دلیل تعلیق‌هایی که دارند، سنوات‌شان کامل پر شده است، دیگر نمی‌توانند تمدید کنند و ممکن است اخراج آموزشی داده شوند.

🔹مطالبه اصلی ما همین است که این شیوه‌نامه و احکام دانشجویان در اسرع وقت بررسی بشود./ جماران

#امتداد
@emtedadnet
🔴نقض وفاق ممنوع

🔺سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳

✍️عباس عبدی

🔘یکی از مهمترین مسایلی که در جریان وفاق باید مورد توجه قرار گیرد توقف کامل اظهارات مقامات حکومتی علیه یکدیگر در فضای عمومی است. هیچکدام از مقامات حکومتی نباید در عرصه عمومی برای یکدیگر تعیین تکلیف کنند. آنها از طریق جلسه سران قوا یا سایر جلسات مکرری که با هم دارند می‌باید مسایل و اختلافات خود را حل کنند.

🔘من نمی‌دانم که رییس دیوان چه گفته است ولی در هر حال باید به این مسأله توجه کرد. اکنون دو ماه است که خوشبختانه از این گونه حرفها نشنیده بودیم. این بدترین اقدام علیه وفاق درون ساختاری است.

▪️اظهارات منتسب به رئیس دیوان عالی کشور در انتقاد از رئیس جمهور صحت ندارد

🔹ساعتی پیش خبری منتسب به رئیس دیوان عالی کشور در برخی رسانه‌ها منتشر شد که در آن، حجت‌الاسلام منتظری انتقاداتی را نسبت به رئیس جمهور مطرح کرد.
🔹این در حالی است که رسانه رسمی قوه قضاییه، خبرگزاری میزان، خبر اظهارات رئیس دیوان عالی کشور را منتشر کرده که در این خبر بخش ادعا شده با عنوان انتقادات رئیس دیوان عالی کشور از رئیس جمهور وجود ندارد.
🔸بررسی سایت رسمی دیوان عالی کشور نیز نشان می‌دهد این بخش از اظهارات در سایت دیوان عالی کشور هم وجود ندارد و واقعی نیست.
جنگ های امروز نامردی است

تا ساعت ۱۹/۳۰ امروز، ۲۷۰۰ تن از اعضا و سمپات های حزب الله لبنان با انفجار دستگاه‌های پیجو(پیجر) ی خود، زخمی و ۸ تن کشته شده اند.‌ آن هم با داغ کردن این بیسیم ها از راه دور.‌ یعنی هک کردن آنها احتمالا از سوی اسرائیل(اشغالگر). تا چند سال دیگر ممکن است میلیون ها زنبور رایانه ای از هواپیماها بر سر سربازان و ابزارهای جنگی ریخته شوند که هر کدام قاتل یک رزمنده و یا از کار انداختن نفربر یا تانک باشند. به هر روی به گمانم‌ از امروز(۲۷ شهریور=۱۷ سپتامبر) دوره نبردهای نوین نسل پنجمی آغاز شد.

کوتاه آن با وجود هوشمند شدن جنگ، ظرفیت میدان های نبرد برای فداکاری، ایثار و از خودگذشتگی کاهش یافته و بلکه به کلی پایان خواهد یافت. دیگر جنگ تن به تن یا جومونگ وار از میان رخت بر بسته و جنگ از راه دور یا جنگ نامردی جایگزینش شده و می شود. البته هنوز هم کم نیستند کسانی که در تخیلات و بلکه توهمات خود، جنگ را رو در رو و تن به تن می پندارند. من که تصور می کنم تا بیشینه ۲۰۳۴، دیگر ماهیت، استراتژی، تاکتیک، تکنیک و ابزارهای جنگ به کلی با آن چه امروزه روز جاری و ساری است،‌ متفاوت خواهد شد. ولی عجالتا خوشا به خوش خیالی کسانی که هنوز هم امیرارسلانی به مقوله جنگ می نگرند.
#یدالله_کریمی_پور
@karimipour_k
Forwarded from صبح ما
🔴کرباسچی: هیچکس قبول نمی‌کند بعد از انتخابات، بازندگان و جبهه مقابل دوباره به کار گرفته شوند؛ بگذاریم حرف‌هایشان را بزنند

🗣غلامحسین کرباسچی، فعال سیاسی اصلاح طلب:

🔹هیچ کس قبول نمی‌کند که پس از انتخابات، بازندگان و جبهه مقابل دوباره به کار گرفته شوند. این حرف‌های سیاسی طبیعی است و نباید به آن دامن بزنیم. بگذاریم آن‌ها حرف‌هایشان را بزنند. اگر این مسأله هم طی شود، به بند کفش پزشکیان ایراد می‌گیرند./انتخاب

#صبح_ما

🆔️ @sobhema_ir
Forwarded from صدای تهران
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران: بیشتر پرونده‌های دانشجویان به‌خاطر فضای مجازی و پوشش است

🔹با وجود اعلام فراخوان، نگرانی از محرومیت مجدد باعث شده بسیاری از دانشجویان حاضر به خوداظهاری در مورد محرومیت قبلی خود نباشند.
🔹حراست دانشگاه تهران در طول این سه سال از ضرب و شتم دانشجو در سطح دانشگاه گرفته تا استفاده از شوک کلاه کاسکت، برخوردهای فیزیکی، توهین، تحقیر و... هیچ ابایی نداشته است.
محمد ترابی گفت:
🔹جدای از این موارد، پرونده‌سازی و سرک کشیدن در زندگی شخصی دانشجویان و اساتید و برخورد انضباطی با آنها به‌خاطر همان پرونده‌سازی‌هایی که کردند، به‌صورت مکرر توسط حراست دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران انجام شده است.
🔹به این موارد، باید دخالت‌های متعدد، سلیقه‌ای و ناموجه در امور فرهنگی و تشکل‌ها را هم اضافه کرد؛ یعنی حراست دانشگاه تهران حتی از دخالت در امور فرهنگی تشکل‌ها و... نیز هیچ ابایی نداشته و هیچ چیزی هم جلوگیری از آن نکرده است.
@seday_teh
با ابلاغ رییس کل سازمان نظام پزشکی، سرپرست حوزه ریاست سازمان منصوب شد.

🟢در حکم دکتر رییس زاده ضمن تقدیر از تلاش های محمدرضا اسدی در مدت مسئولیت، خطاب به دکتر علی سلحشور آمده است:

نظر به مراتب تعهد و دانش ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ با حفظ وظایف محوله به عنوان سرپرست حوزه ریاست سازمان نظام پزشکی منصوب می‌شوید.

🟢انتظار می‌رود در فرصت ذیقیمت حاصل شده با پیگیری مجدانه مصوبات شورای معاونین، هماهنگی مؤثر بین ارکان سازمان و تنظیم برنامه‌ها در همکاری کامل با معاونین ‌و نظام پزشکی های شهرستان ها با اتکال به خداوند متعال در اعتلای اهداف سازمان و جامعه خدوم پزشکی موفق و منصور باشید.

🟢از تلاش های ارزنده جناب آقای اسدی در مدت تصدی این سمت نیز صمیمانه سپاسگزاری می نمایم

دکتر محمد رییس زاده- رییس کل سازمان

سه شنبه، ۲۷ شهریورماه ۱۴۰۳

🔴 رسانه سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران

تلگرام | اینستاگرام | آپارات | سایت👍
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from کامبیز نوروزی-حقوق و جامعه (Kambiz Norouzi)
🔴تغییر نگرش به بحران فساد
   شرق ۱۴۰۳/۶۲۸

ده بار از آن راه بدان خانه برفتید

آقای رئیس قوه قضائیه با اشاره به ضرورت مبارزه با انواع فساد در عرصه های مختلف تأکید کرد"به هیچ وجه نباید از مبارزه با فساد در عرصه‌ها و ساحت‌های گوناگون اعم از اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی غافل شویم؛ فساد، مُسری است و از درون تهی می‌سازد".

از تفاوتهاهای مهم آقای محسنی اژه‌ای با  رؤسای پیشین قوۀ قضا این است که ایشان تمام ۴ دهه طول خدمتی خود را در رده‌ها و سمتهای مختلف قضایی گذرانده و از پیچ و خم‌ها و ظرایف امر قضا آگاه است. نیز با این تجربه طولانی، مشکلات و بحرانهای کشور در عرصه های مختلف فرهنگی، سیاسی، امنیتی، اجتماعی و... را نوعاً می‌شناسد. معمولاً قضات به دلیل مشاهدات عینی روزمره که  در کار خود دارند، آشنایی تجربی خوبی با مسائل جامعه پیدا می کنند.

طبعاً ادبیاتی که ایشان کار گرفته است، ظاهری ملایم و آرام دارد اما وقتی چنین مقامی با این خصوصیات چنین می‌گوید باید باطن سخن را دریافت و آن را نشان از وضعیت بحرانی فساد و ضرورت فوری مقابله با آن تلقی کرد.

موضوع مبارزه با فساد همواره در ایران مطرح و مورد تأکید و اصرار ارکان نظام بوده است.

سازمانهای متعددی متصدی مبارزه با انوع فساد بوده اند. بودجه‌های هنگفتی در این مسیر به مصرف رسیده اند.

در اهداف نظام هیچگاه این نبوده است که اعتیاد افزایش یابد، کارتن خوابی و تکدی رواج یابد، فقر توسعه پیدا کند، طلاق زیاد شود، رانتهای مدیران افزایش یابد، جرائم یقه سفیدها مانند اختلاس و ارتشا فزونی بگبرد، از تقلب در انواع آزمونها گرفته تا جعل مدرک برای نامزدی در انتخابات مجلس رونق پیدا کند، آمار جرائمی همچون قتل و نزاع فردی و جمعی بالا برود، پرونده های جرائم مالی همچون سرقت وکلاهبرداری و چک بی محل قفسه های دادسراها و دادگاهها را پر کند،. قاچاق کالا و باندهای پنهان مبادلات غیرقانونی ارز و طلا اقتصاد کشور را به بازی بگیرد، موضوع پوشش زنان چنان شود که چه در سازمانهای حکمرانی و در چه مردم مسأله‌ای وخیم شده و دردسرهای پرشمار بار آورد، زمین‌خواری و کوه‌خواری و جنگل‌خواری  محیط زیست کشور را به ویرانی بکشد، این فهرست طولانی تر هم می‌شود. همه می‌خواهند این وضعیت بهبود یابد و بیمار سلامتی اش را بازیابد.

در تمام عرصه ها سیاستها، برنامه ها و قوانین و مقررات متعددی برای مقابله با انواع فساد وضع شده‌اند. اما وضع موجود نشان می‌دهد که  موفق نبوده و اثر قابل اعتنایی نگذاشته اند.

نیاز به آمار نیست. وضع موجود و اظهارات مقامات آگاه و ارشد کشوری کفایت می کند. وقتی بعد از سالها تلاشِ درمانی، بیمار همچنان رنجور و و فرسوده و تکیده و کم توان و پر درد است و مرض در حال پیشرفت، فهمیدنش آسان است که برنامه های درمانی درست نبوده اند و چه بسا اصلاً بیماری غلط تشخیص داده شده است.

باید تا دیرتر نشده بی مهابا و شجاعانه خود را با پرسشهایی بزرگ رو در رو کنیم. چرا این همه  برنامه و قانون و بودجه، به توفیق دندانگیری نرسیده‌اند؟ آیا روش‌های تکراری که تاکنون برای این هدف به کار گرفته شده، درست بوده اند؟ چرا دستگاههای اجرایی و سازمانهای عمومی در اجرای همین مقدار برنامه‌ها و قوانین برای مقابله با فساد توفیق چندانی نداشته اند؟

و بالاخره مهمترین پرسش: آیا سیاستگذاران، برنامه‌ریزان و  قانونگذار توانسته اند علل و اسباب اصلی مؤثر بر تولید فساد در عرصه های مختلف را به درستی شناسایی کنند؟

مسئولان ارشد کشوری از توجه به این احتمال نهراسند که شاید تاکنون در ساختار سیاستگذاری و برنامه‌ریزی و قانونگذاری تعریف مسأله از فساد نادرست بوده و علل اصلی مؤثر بر فساد به درستی شناسایی و تحلیل نشده و در نتیجۀ این خطا، برنامه‌ها و قوانین نیز به خطا رفته اند. تشخیص اشتباه بیماری به درمان اشتباه می انجامد. درمان اشتباه بیماری را مزمن، وخیم تر، سختتر وگاهی هم ناممکن می کند.

مشکل با آموزش حل نمی‌شود. همه می‌دانند فساد از نظر اخلاقی قبیح  و از نظر قانونی موجب تنبیه و مجازات است. فساد مولود ندانستن نیست. اتفاقا اغلب آنها که مرتکب فساد می شوند دانا، باهوش و اغلب جسورند.

ضروری است با استفاده از کارشناسان مستقل در جامعه شناسی، روانشناسی اجتماعی، جرمشناسی، و  رشته‌های مرتبط دیگر، و با همکاری مؤثر نهادهای مستقل مدنی آن سؤال اصلی بررسی و تحقیق شود تا علل مؤثر بر تولید و توسعۀ فساد معلوم و براساس نتایج به دست آمده برنامه‌ها و قوانین مناسب تأمین شوند.

نیاز به تغییر نگرش اساسی در دلایل فساد و شیوه های مقابله با آن مشهود است.

  دستگاه قضا، تحت مدیریت آقای محسنی اژه‌ای در کنار دولت جدید که در آن گرایش کارشناسی غالب است می توانند از عهدۀ این مهم برآید.  فرصت کم است و چون ابر می گذرد.

یک بار از این خانه بر این بام برآیید

https://www.tg-me.com/kambiznouroozi
Forwarded from انصاف نیوز
مطهره گونه‌ای به دانشگاه باز خواهد گشت

مطهره گونه‌ای، دانشجوی دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر سیاسی سابق انجمن اسلامی این دانشگاه، که پیش از این به اردبیل تبعید تحصیلی شده بود در حساب توئیتر خود خبر از بازگشت به دانشگاه علوم پزشکی تهران داد.

او در متن توئیت خود به تلاش دکتر ظفرقندی و رئیس کرمی اشاره کرده است.

@ensafnews
Forwarded from انصاف نیوز
پریسا صالحی، خبرنگار، آزاد شد

پریسا صالحی، خبرنگار در حساب توئیتر خود خبر از آزادی‌اش از زندان کچویی کرج شش روز زودتر از موعد داد.

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#کیف_کوله_مهرورزی
🟥🟧🟨🟩🟦
🛵 ارسال با کمترین قیمت پیک در تهران و پست پیشتاز برای شهرستان
📥 با ما در تماس باشید:
☎️ 02183383
☎️
02188951112
📱 telegram:
09365552085
Admin:
@teimourzadehbookshop
🌸
@teimourzadeh_market
🌺
@teimourzadehpub
🌹
www.teimourzadehmarket.com
Forwarded from Doctors Farm قلعه پزشکان (Ardavan Bahrami)
صاحب این توئیت برکنار شد❗️

هدف وی از توئیت به کنار اما گویا قرار نیست نظام‌پزشکی انتقاد را به رسمیت بشناسد بلکه ترجیح می دهد برخی از آنها را توهین قلمداد کند!
اگر او مستحق برکناری بود چرا زودتر برکنار نشد؟

آیا با برکناری این منتقدِ صادق یا فتنه گر شورایعالی، سوال شورایعالی از رئیس کل نیز منتفی خواهد شد؟
یا مثلا سوال از وی مانند جلسه چک ۷ میلیاردی اصفهان پیش خواهد رفت؟

⚠️هشدار: هرگاه در هر جا جلو روزنامه ها گرفته شود شبنامه ها زیاد خواهند شد.
انفجار پیجرها در لبنان

رسانه‌های لبنانی از انفجار پیجرهای اعضای حزب الله لبنان در جنوب بیروت و سایر نقاط آن کشور خبر داده‌اند.
تعداد مجروحان بین صدها تا هزاران نفر اعلام شده است. شماری از مجروحان جان خود را از دست داده‌اند.
انگشت اتهام به طور طبیعی به سوی اسرائیل نشانه رفته است، هر چند که دولت نتانیاهو در تلاش است سیاست سکوت و عدم پذیرش مسئولیت این اتفاق را در پیش گیرد.
در چند روز اخیر، تنش بین حزب‌الله و ارتش اسرائیل به طرز کم سابقه‌ای بالا گرفته است به طوری که برخی رسانه‌ها از احتمال حملۀ زمینی اسرائیل به جنوب لبنان سخن گفته‌اند.
انفجار پیجرها می‌تواند مقدمه‌ای برای حملۀ زمینی اسرائیل به لبنان باشد، اما از آنجا که این پدیده امری بی‌سابقه و هضم و تحلیل اصل و تبعات آن زمانبر است، چه بسا زمینه‌ساز تحرک دیپلماتیک تازه‌ای برای توقف جنگ و یا جلوگیری از گسترش آن شود.
#احمد_زیدآبادی
@ahmadzeidabad
Forwarded from متخصصین‌ بهداشت‌ ایران (Ahmad Mehri)
🔴 این آمار زنگ خطر برای نظام سلامت کشورها بویژه ایران است/ جهان در حال چاق شدن و مقدمه ای به افزایش سرطان، دیابت و بیماریهای قلبی عروقی!

در گزارش اخیر سازمان جهانی بهداشت، به تفکیک مناطق، روند رو به رشد چاقی آمده است. شیوع چاقی در سطح جهان به حدود 20 درصد در زنان و حدود 15 درصد در مردان رسیده است.

در منطقه EMR که ایران هم به این منطقه تعلق دارد، شیب رشد چاقی تندتر از سایر مناطق است(زنان: 35 درصد و مردان: 23 درصد).

🔹 این آمار به ما چه میگوید:

رشد روز افزون سرطان ها
رشد روز افزون بیماری های قلبی عروقی
رشد روز افزون دیابت
و رشد نگران کننده 15 پیامد بیمارگونه وابسته به چاقی

🔹 پیامد این رشد چیست؟

افزایش ناتوانی در گروههای جمعیتی پرخطر
افزایش پرشدن تخت های بیمارستانی
کاهش توان دولت در پرداخت هزینه های درمان و دارو
رشد روز افزون مصرف دارو برای درمان

و در نهایت: افت کیفیت زندگی و جامعه ای بیمار تر...


کدام سیاست های سلامت میتواند برای آینده ای سالم برنامه ریزی کند؟


📮 پایگاه خبری متخصصین بهداشت ایران:
وبسایت | اینستاگرام | ایتا | تلگرام
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 خسرانی به وسعت نابودی یک سرزمین
مرضیه حاجی هاشمی

🗒 یک اتفاق عجیب و هالیوودی! پیجرهای ارتباطی اعضای «حزب الله لبنان» به صدا در می‌آیند و بعد منفجر می‌شوند، این است ماهیت یک جنگ قرن بیست و یکمی اصیل بدون هیچ نشانی از عناصر جنگ‌های قرن بیستمی و ماقبل آن. در قرن بیست و یکم، قدرت‌های بزرگ با سیاستمداران دوراندیش، کاملا از برپاکردن یا درگیر شدن جنگ هایی که دیگر صرفا ماهیت نظامی ندارند، به شدت پرهیز می کنند؛ چرا که دیگر اهمیت چندانی ندارد، کشور درگیر، مایل ها از میدان جنگ دور باشد یا نباشد، تنها طی چند دقیقه، جنگ می‌تواند، به قلب کشوری نفوذ کند و حتی تردد هوایی، ریلی، شبکه برق و هر نوع ارتباط سایبری را به میزان گسترده‌ای مختل نماید. در جنگ‌های قرن بیست و یکم، دیگر پیروزی و شکست معنا ندارد و نمی‌تواند جنگ موفقی باشد.

⬅️ به گفته «یووال نوح هراری» در این قرن «اگر کسی فرمولی پیدا کند که با آن بشود تحت شرایط قرن بیست و یک، جنگ‌های موفق به راه انداخت، دروازه‌های جهنم به سرعت باز خواهد شد». از نظر وی این فقط یک «خوش اقبالی ترسناک» بود که روس ها توانستند، در این قرن در «کریمه» پیروز شوند و شاید به همان سودا دوباره هوای حمله به اوکراین کرده و در باتلاق جنگ زمین‌گیر شدند.

⬅️ این روزها حتی ناسیونالیست‌ترین رهبران دنیا نیز از وارد شدن به جنگ‌های قرن ۲۱ با ماهیتی پیچیده پرهیز دارند و اگر رهبری، کشورش را به ورطه جنگ بکشاند با دیده تحمیق بدان نگریسته می‌شود؛ چرا که حتی به فرض برتری نظامی، تعیین کننده برنده میدان، عامل نظامی نیست و دانش و تکنولوژی غیرنظامی در کنار بنیه‌های اقتصادی و مهمتر از همه سرمایه‌های اجتماعی، توان ادامه جنگ را تضمین می‌کند، چیزی که فرماندهان نظامی درک چندانی از آن ندارند.

⬅️ با اندکی تامل بر روی ماهیت آنچه در لبنان رخ داده است، می‌توان پی برد که صرفاً سرمایه‌گذاری بر روی ساخت سلاح‌های هزینه بر مادی و معنوی برای ایجاد بازدارندگی یا بالا بردن توان بالقوه نظامی تهاجمی و دفاعی به جای سرمایه‌گذاری و سیاست گذاری حول محور افزایش بنیه‌های حیاتی اقتصادی، اجتماعی، علمی و فناوری‌های پیشرفته روز دنیا به ویژه اگر دسته دوم توانمندی‌ها قربانی و هزینه دستیابی به دسته اول آنها شود، چقدر می‌تواند موجب خسران باشد، خسرانی به وسعت نابودی یک سرزمین.


https://www.tg-me.com/M_Hajihashemi_iran1
اهسته نقد کنید؛خونشوران مشغول فعالیتند!

سه سال است که مصیبت‌ پشت مصیبت بر ما نازل شده‌است. از سیامک بهروان تا مهران خسروانیان، پرستو بخشی و مهتاب جمشیدی‌راد (مادری باردار)، این‌ها اسامی‌ای هستند که رفتنشان روان جامعه علمی را آشفته کرد و تأثیر آن تا آن‌سوی مرزها نیز احساس شد.

جناب آقای دکتر ظفرقندی، در برابر دیدگان همه کسانی که این متن را می‌خوانند، به تمام مقدسات سوگند می‌خورم که هیچ‌کس به‌اندازه من با مشکلات قشر پزشکان جوان درگیر نبوده است. با صدور هر بخش‌نامه‌ای، گاهی تا ۴۸ ساعت و در روز بیش از ۱۰۰۰ پیام دریافت می‌کردم و از ترس اینکه مبادا کسی دست به خودکشی بزند، به همه پاسخ می‌دادم. در مقابل وزارتخانه‌ای قانون‌گریز و بی‌توجه به قوانین، سعی می‌کردم مسیر دیوان عدالت اداری را به همکاران نشان دهم و در اکثر موارد نیز موفق به پیروزی شدیم.

بارها از جیب خودمان مشکلات همکاران را حل کردیم، و بارها به‌خاطر حمله به پانسیون پزشکان در نقاط دورافتاده، تا صبح بیدار بودیم. از درد و رنج همکارانمان بارها گریسته‌ایم و من هنوز هم با اخرین استوری مهران خسروانیان که بعید میدانم حتی سرگذشتش را بدانید اشک می ریزم.

در تمام این مدت که شاید شما از مشکلات صنفی دور بودید، ما در اعتراضات ۱۴۰۱ به دانشجویان کمک کردیم تا از آسیب‌های ناشی از سیاست‌های ناعادلانه شیراوژن و آیین‌نامه انضباطی جلوگیری کنیم. در تمام این سال‌ها، با هزینه شخصی و بدون هیچ حمایت نهادی، به‌اندازه یک روابط عمومی فعال بوده‌ایم و به مشکلات همکاران پاسخ داده‌ایم. گاهی با تیمی ۴-۵ نفره به سوالات همکاران پس از هر ابلاغیه پاسخ می‌دادیم.

روزهای سختی بود؛ در ساختمان ایوانک، ابتدا گفتند این سختی‌ها شیرین است، بعد گفتند خودکشی‌ها آن‌قدر هم زیاد نیست، و اکنون همچنان در حال اذیت کردن همکاران ما هستند!

جناب آقای وزیر؛ اما اکنون باید وضعیت را بررسی کنیم:


امید واقعی، ناامیدی واقعی، امید کاذب؛

سه واژه‌ای که باید یکی را برای توصیف شرایط حضرتعالی انتخاب کنیم تا به نقطه شکست برسیم.

اگر بنا بر امید واقعی وجود داشت، باید حداقل در این دو ماه اخیر، فعالان جوان و صنفی شما جایی برای ابراز نظر و مشورت پیدا می‌کردند، نه اینکه به‌محض پایان انتخابات و دریافت رأی‌ها، مانند دستمال کاغذی کنار گذاشته شوند. البته، بخشش احکام انضباطی ظالمانه، هرچند دیرهنگام، نوعی امید واقعی بود.

ناامیدی واقعی ما ناشی از به‌کارگیری افرادی است که بارها آزموده شده‌اند و هنوز هم همان‌ها مشغول اذیت کردن همکاران جوان ما هستند ؛دله دزد هایی که به عنوان مقام مسول در این سالها نه تنها علاج مشکل نکردند بلکه خونشور بودند. و در کمال حیرت حتی مشاورین عالی شما نیز به دنبال حفظ و ابقای همین افراد است!

امید کاذب هم در وعده‌های تغییراتی دیده می‌شود که با وضعیت اقتصادی فعلی و شرایط کشور عملیاتی نخواهند شد.

ما در ترکیبی از هر سه وضعیت قرار داریم. با این‌حال، جناب وزیر محترم، راهی که برای شما در برخی معاونت ها درنظر گرفته‌اند، به ترکستان ختم خواهد شد!



خودتان می دانید و وزارتتان!

توماج خسروی بیگدلی
واپسین روزهای شهریور ۱۴۰۳
نود درصد بهبود شرایط در وزارت بهداشت ایران نیازمند هیچ بودجه و اقدام خاصی نیست،فقط تبعیت از قانون مملکت !

چندبار درخواست دادم که یکبار قوانین مشخصی برای کادر درمان طرحی بنویسید تا کسی به شعور و شخصیت اونها توهین نکنه ولی هیچی!


https://www.tg-me.com/toumajkhosravi/1931
2024/10/05 05:18:49
Back to Top
HTML Embed Code: