Telegram Web Link
Forwarded from پُست کشیک
🔹 اضافه شدن ۲ واحد درس الزامی به دروس عمومی دانشجویان وزارت بهداشت

🔹الزامی شدن گذراندن ۲ واحد درسی (علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت) به عنوان درس عمومی با رعایت سقف مجاز واحد های درسی ویژه دانشجویان ورودی سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳ به بعد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

www.tg-me.com/postkeshik
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
کار عبث و بیهوده و مایه متلک‌پرانی
دست بکشید از این کارهای بیهوده و اول خودتان نسبت به حقوق بچه‌های مردم #قانون_اساسی_مدار باشید.
Forwarded from پُست کشیک
بررسی خارج از دستور بحث سهمیه‌های ناعادلانه در شورای عالی انقلاب فرهنگی

@postkeshik
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from محمد مهاجری
🔹آقای رئیس سازمان بورس! چشم هزاران‌هزار نفر به تصمیم شماست

🔸آقای دکتر حجت‌الله صیدی به ریاست سازمان بورس منصوب شد. این انتصاب را مبارک می‌دانم زیرا او علاوه بر سواد کافی، از مدیران باتجربه‌ای است که اقتصاد ایران را خوب می‌شناسد و می‌توان به موفقیت او در سمت جدید دل بست.

🔸با این حال، دکترصیدی وارث شرایطی ناگوار در بورس است. تقریبا همه سه سال دولت سیزدهم و نیز بخشی از دولت دوازدهم، بازار سرمایه با تجربه های تلخی همراه بود. بسیاری از سهامداران‌متضرر شدند و بخش بزرگی از آنها که به وعده‌های مدیران دل بسته‌بودند، ناامید و افسرده شدند.

- 🔸بورس در عین استقلال، نمی‌تواند بدون همکاری سایر دستگاه‌ها اصلاح شود. قیمت اوراق بهادار و شاخص بورس، همواره تأثیر قابل توجهی از نرخ سود بانکی، مکانیزم قیمت‌گذاری کالاها و خدمات، میزان رقابتی بودن بازار ، برنامه‌وبودجه‌ی سالیانه و نظایر آن پذیرفته است. توقع آن است که رئیس جدید با روحیه‌ی تعاملی که از او سراغ داریم، سایر دستگاه‌ها را با خود همراه کند.

🔸 مسئولان بورس باید تلاش کنند تا اطلاعات درست، به‌موقع در اختیار ذی‌نفعان قرار گیرد و به عبارت دیگر شفافیت را بالا ببرند .

🔸 ⁠ریسک جزء ذاتی بورس است. برخی سرمایه‌گذاران و حتی مدیران فکر می‌کنند می‌شود ریسک را حذف کرد در صورتی که مدیریت ریسک مهم است و مسئولان بورس می‌توانند در این زمینه کمک خوبی به بازار کنند.

🔸 ⁠بورس میزان‌الحراره‌ی اقتصاد و حتی برآیند رویدادهای سیاسی و اقتصادی است. خطاست که به جای اصلاح امور اقتصادی و سیاسی و اجتماعی، فشار بیاوریم که دماسنج اصلاح شود و آن‌چه را که می‌خواهیم نشان دهد (این رویکرد را همه‌ی دولت‌ها در دهه‌های اخیر داشتند).

🔸این قابل فهم است که اصلاح اساسی بورس زمان می‌برد. هم صبر نیاز دارد و هم تحمل برخی سختی‌ها. نباید انتظارات کوتاه مدت از مسئولان بورس را به قدری بالا برد که مجبورشوند نفع درازمدت را به پای منافع کوتاه‌مدت قربانی کنند.
-
@mohajerimohamad
Forwarded from هم‌میهن
در آستانه بازگشایی مدارس، قیمت لوازم‌التحریر افزایش یافت

🖊
کیوان زرگری | کارتونیست

@hammihanonline
hammihanonline.ir
🔴مسأله اول؛ فیلترینگ

🔺اعتماد ۲۴ شهریور ۱۴۰۳

✍️عباس عبدی

🔘پیرو یادداشت هفته پیش(با عنوان بخش اصلی وفاق) درباره اقداماتی که برای تقویت وفاق با مردم باید انجام شود به ۵ موضوع اشاره شد که اکنون به شرح مختصر اولین مورد آن یعنی فیلترینگ پرداخته می‌شود. مساله‌ای که مطابق معیارهای پیش‌گفته حل آن کم‌هزینه و بسیار پر سود است و باید در فوریت قرار گیرد.

🔘واقعیت این است که به عنوان یک شهروند و روزنامه‌نگار هر چه گشتم که دلایلی قابل اتکا برای فیلترینگ پیدا کنم نیافتم. اگر گزارش رسمی در این باره وجود دارد آن را منتشر کنند. به هر حال اینترنت موضوعی است که با زندگی روزمره اغلب مردم مرتبط است و سیاست‌گذار باید پاسخگو باشد. شاید دلایلی دارند، پس چرا از بیان رسمی آن عاجز و شاید هم شرمنده هستند؟ سرنوشت قاضی فیلترینگ‌کننده که معلوم شد، ولی هنوز این سیاست زیان‌بار تغییر نکرده است؟ شاید ناشی از ضعف سیستم سیاسی ما است که در گرفتن تصمیمات سلبی؛ فوری و بی‌پروا عمل می‌کند در مقابل در تصمیمات ایجابی و مثبت بسیار محتاط و دیر و بد تصمیم است.

🔘به طور کلی روشن است که دسترسی آزاد به همه آنچه که در اینترنت هست، عوارض گوناگونی دارد. چه برای فرد و چه برای حکومت. ولی راه مقابله با آنها نباید به گونه‌ای باشد که هم شکست بخورد و هم عوارض را بیش‌تر کند. فیلترینگ در ایران از نوع شیوه‌های مقابله غیرموثر و زیان‌بار است.

🔘اولین مسأله‌ای که موجب تعجب می‌شود، ناکارآمدی فیلترینگ است، به عبارت دیگر هم اکنون ده‌ها میلیون نفر از فیلترشکن استفاده می‌کنند و آن را هر چند با صرف زمان و هزینه دور می‌زنند. همان گونه که حکومت ایران تحریم‌ها را دور می‌زند. البته تحریم‌کنندگان جهانی با علم به اینکه ایران تحریم‌های آنها را دور می‌زند بر تداوم تحریم اصرار می‌کنند، زیرا موجب افزایش هزینه برای ایران می‌شود. در واقع تحریم جز سخت شدن صادرات و واردات شاید ۲۵ تا ۳۰ درصد هم به زیان مردم و اقتصاد ایران است.

🔘این کار مطلوب کشور تحریم‌کننده است، چون می‌خواهد، حکومت و مردم ایران اذیت و از یکدیگر دور شوند، ولی آیا حکومت ما هم می‌خواهد مردم اذیت و از خودش دور شوند؟ حتی اگر با خرید فیلترشکن خارجی، فیلترینگ را دور بزنند؟ اگر بلی، دیگر حرفی نمی‌ماند. ظاهراً چنین چیزی را نخواهند گفت و نمی‌گویند. پس علت فیلترینگ چیست؟ از سوی دیگر همانگونه که مبارزه علیه ماهواره شکست خورد بزودی استارلینک هم فیلترینگ را بلاموضوع خواهد کرد. و بدتر این که موجب خروج سرمایه از کشور و بی‌اعتباری بیشتر اینترنت داخلی می‌شود.

https://telegra.ph/مسأله-اول-فیلترینگ-09-13
Forwarded from سینانیوز (P Dr.H)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🛑 فرق وزیر با وزیر !
🛑 تمام دستیاران جدیدالورود که مشکل ضمانت دارند،بدون قید و شرط باید ثبت نام شوند.
🛑 نحوه اخذ ضمانت و متن تعهد ظرف دو ماه آینده در کمیته های ذیربط با هماهنگی وبدا بازبینی و اصلاح خواهد شد.

@sinanewsir
علت تاخیر در ابلاغ احکام جدید وزارت بهداشت چیست ؟

🔹طى پيگيرى هاى به عمل آمده انجمن اسلامى جامعه پزشكى ايران،علت تاخیر احکام وزارت بهداشت به این دلیل است که طبق آیین نامه جدید انتصاب معاونین وزرا و پست‌های حساس وزارت می‌بایست با مشورت و تایید رئیس جمهور و دفتر ایشان  صورت گیرد.

🔹ابلاغ‌های جدید وزارت بهداشت به دفتر ریاست جمهوری از روز سه شنبه یا چهارشنبه ارسال شده است ولی به خاطر سفر به عراق رئیس جمهور و تیم همراه ابلاغ‌های وزارت بهداشت معطل مانده است

🔹تعيين معاونت بهداشت نيز احتمال می‌رود با نظر مشورتی آقای دکتر پزشکیان بوده و این ابلاغ‌ باید توسط ایشان تایید گردد که متاسفانه به خاطر این سفر به تاخیر افتاده است.

☑️کمیته صنفی و کارشناسی انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران
🔘https://www.tg-me.com/senfikarshenasianjoman
Forwarded from آخرین توییت (n. k)
بگومگوی ظریف و زاکانی در جلسه هیات دولت

@AkharinTwiit
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥تلخ‌ترین اتفاق تریاژ است

🔹دکتر ظفرقندی: تریاژ قلب و روح من را جریحه‌دار می‌کرد. دو بار در جنگ گریه کردم. یک بار عملیات کربلای 4 که عملیات لو رفته بود و ما با تعداد غیرقابل تصوری مجروح مواجه شدیم. یکبار هم در بمباران شیمیایی حلبچه.

🔹عملیات لو رفته بود و حجم مجروحان بسیار زیاد بود. مجروحان را با لباس گلی و لباس غواصی می‌آوردند و باید با تیغ آن را پاره می‌کردیم چون درآوردن این لباس‌ها اصلاً امکان‌پذیر نبود. باید ‌‌مجروحان را ارزیابی و بر اساس تریاژ و اولویت تصمیم‌گیری می‌کردیم. مجروحی که ترکش به مغزش خورده  بود از اولویت خارج می‌شد و مجروحی را به اتاق عمل می‌فرستادیم که شانس زنده ماندنش ۵۰ درصد بود. این تصمیم‌گیری از نظر عاطفی و احساسی بسیار سخت بود.
.
🆔 @webda
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♦️بازداشت دختر نوجوان اسرائیلی در اعتراضات تل آویو توسط پلیس.
مظلوم پلیس ایران
مظلوم فراجا
مظلوم نیروهای امنیتی ایران
https://www.tg-me.com/+e_a1hPOP3kwwYW..

بطلان قیاس با بدتر:
✍️ ذیل پست بالا که در یکی از گروه‌های تلگرامی فرستاده شده بود(دوحرف آخر لینک را حذف کردم) نوشتم:
رفتار وحشیانه اسرائیلی ها، دلیل بر درستی همان رفتار در جای دیگری نیست، به ویژه کشوری که مدعی عدالت علوی است. ما الگوی مان را از وجدان و خرد و از علی(ع) می گیریم یا از صهیونیست ها؟
در نفرت انگیز بودن این نوع رفتارها چه توسط پلیس رژیم صهیونیستی، چه هر کشور دیگری، تردیدی نیست ولی چرا عده ای به جای مقابله با اعمال نادرست، در پی هر بهانه ای برای توجیه هستند؟
یکی از بزرگترین آفت‌ها، افتادن در دام "قیاس با بدتر" به جای "قیاس با احسن" است. به جای مقایسه با آدم‌های خوب، کشورهای خوب و کارهای خوب، همیشه با بدترین، مقایسه می‌کنند تا خودشان و کارهای شان، خوب جلوه کند یا از قبح عمل شان کاسته شود. این روش، برآیندی جز قهقرا و سقوط ندارد.

📡 کانال گفتارهای باقی
https://www.tg-me.com/emadbaghi
وبسایت
 www.emadbaghi.com
☀️اقناع افکار عمومی
(درباره لزوم روشنگری در پرونده های سیاسی)

#عمادالدین_باقی
📜 سرمقاله روزنامه سازندگی، شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۳
( اینجا متن کاملتر منتشر می‌شود)

✍️ اقناع افکار عمومی شرط ضروری حکمرانی خوب و دوام یک حکمرانی و بازسازی مستمر مشروعیت است زیرا هیچ مشروعیتی ابدی و چک سفید نیست، مشروعیت، امری است که لحظه به لحظه باید بازسازی شود. نکته مهم این است که مشروعیت به آسانی از دست می‌رود ولی به آسانی به دست نخواهد آمد و به میزان افول مشروعیت؛ استعداد بحران خیزی بالا می‌رود.
کارآمدی سیستم، بحث فساد و پیامدهایی که در یک جامعه دارد، و مقوله فقر و درماندگی، هر کدام نقش کلیدی در مشروعیت سازی و مشروعیت زدایی دارند و باید افکار عمومی نسبت به آنچه پیش می‌آید توجیه باشد اما یکی از حوزه‌های بسیار مهم. حوزه قضایی است. این موضوع انقدر مهم است که نه تنها از نظر اسناد بین‌المللی حقوق بشر و یا در عرف جهانی، محاکمات و آراء قضایی مانند خانه شیشه‌ای و در معرض افکار عمومیست و وجدان عمومی از طریق هیئت منصفه در صدور احکام، تعیین کننده است حتی در کشور ما نیز که آن درجه شفافیت پذیرفته نشده، بند پ ماده۵ سند امنیت قضایی و جهت گیری سند تحول قضایی درباره لزوم انتشار آرای قضایی و نقد آنها است اما در عمل از آن امتناع شده و نه رایج است و نه کسی پاسخگوست.
برای مثال تصور ۹ سال حبس(تا امروز) برای دکتر #مصطفی_تاجزاده و نزدیک به۸ سال برای دکتر #سعید_مدنی بعلاوه دوسال تبعید، و تصور اینکه #ضیاءالدین_نبوی تاکنون بیش از ۹ سال از عمرش را در زندان سپری کرده است، به ویژه با نگاهی به اتهامات انها و ایرادات اصولی که از نظر جامعه حقوقی وجود دارد و در لوایح وکلا منعکس شده است، نتیجه ای جز جریحه دار شدن اقشاری از جامعه را در پی ندارد. بی تفاوتی مقامات عالی قضایی نسبت به این دست از موضوعات و زندانیان هم پیام ناخوشایندی را به جامعه مخابره می کند و گویی مسئول اصلی این بخش از زندانیان نیستند اما هر بذری که کاشته شود محصولی متناسب با خود را به بار می آورد.
درباره دکتر #محسن_برهانی طبق آنچه در رسانه‌ها منتشر شده و مسئولان قضایی هم تکذیب نکرده‌اند، مواردی که بعنوان اتهاماتش مطرح شده، مصداق آزادی بیان بوده و گرچه ممکن است بعضی سخنان متهم، گزنده باشد اما واجد وصف کیفری نبوده وحتی در یک دیدگاه رادیکال و جرم انگار هم مستحق صدور چنین حکمی نبوده است.
درباره رای #توماج_صالحی، نقدها، ابهامات و سوالات حقوقی جدی وجود دارد که در فضای عمومی هم مطرح و حتی در رای قضات دیوان عالی کشور هم به آن توجه شده است اما هیچکس پاسخگو نیست.
ممکن است بگویید توده مردم دانش حقوقی ندارند که سوالاتشان اعتبار داشته باشد. گرچه این حرف مخدوش است اما جامعه حقوقی هم قانع نشده و هیچ مقام رسمی هم حاضر به مناظره و روشنگری نیست.
در پرونده وکلای زندانی مانند #محمد_نجفی و #امیرسالار_داوودی نیز ایرادات معتنابهی وجود دارد ولی چندسال است در زندان بسر می برند و فریادرسی نیست. درباره آقای نجفی حتی کار ساده تجمیع پرونده های او که می تواند موجب گشایشی باشد دوسال است طول کشیده و هنوز به جایی نرسیده است. 
درباره بسیاری از زندانیان مثل آقای #داوود_رضوی از سندیکای کارکنان اتوبوسرانی که بیش از ۷۰۰ روز از بازداشت او می گذرد و محکومان زیاد دیگری، اساساً اطلاع رسانی وجود نداشته و کمتر کسی از وضعیت و حتی نام آنها اطلاع دارد.
به نظر می رسد تصور عده ای اینست که همیشه باید تعدادی در زندان باشند. منطق نگه داشتن زندانی سیاسی این است که همیشه این پیام را مخابره کند که اگر از آستانه تحمل وخطوط قرمز ما ( نه قانون) عبور کنید کارتان با کرام الکاتبین است.
این سخن متکی به یک استدلال خیلی ساده و روشن است و آن اینکه درتعداد زیادی از پرونده ها قطعا ازنظر حقوقی نمی توان مجازات زندان را توجیه کرد و فقط با معیارهای سیاسی قابل توجیه است. نقدحقوقی برخی از احکام سیاسی را در روزنامه های داخلی منتشر کرده ام و اماده مناظره صرفا حقوقی در هر رسانه ای با هر مقام قضایی که مدافع این احکام باشد هستم.
حال این پرسش پیش می آید که به چه قیمتی؟
من معتقدم برخلاف تصور، استفاده از ابزار زندان بطور موردی و در کوتاه مدت کارکرد داشته است اما این نتیجه به بهای سنگینی به دست آمده است.‌ فرسایش اعتبار و مشروعیت نظام قضایی و سیاسی (که در انتخابات اخیر آثار آن دیده شد)، ثبت بدنامی برخی چهره ها در تاریخ، چالشی که به صفر شدن برایند نیروها انجامیده است و...
بدون شک هر خردمند وحقوق گرایی نمی تواند مخالف مجازات مجرم باشد اما در حوزه سیاست با رعایت دو اصل ۱- تسامح و تحمل مخالف و۲- دادرسی منصفانه با حضور وکیل در تمام مراحل از تحقیقات تا محاکمه و با حضور هیأت منصفه غیرفرمایشی، اگر فردی به زندان محکوم شود، ‌وجدآن عمومی حتی اگر ناخشنود باشد نیز با آن مقابله نخواهد کرد.
ادامه👇
.‌
تکمله:

بجز آقای ‎#احمدرضا_حائری که با نقض حکمش درشعبه ۳۹دیوان عالی، امید است بزودی از زندان آزاد شود، و خانم #هستی_امیری که به دلیل حضور در تجمع اسفند ۱۴۰۱ دانشجویان درباره حملات شیمیایی و مسمومیت سریالی دانش‌آموزان، به حبس محکوم شده،
از جزییات پرونده زندانیانی مانند اقای #علی_معینی از فعالان مدنی اصفهان، خانم ها #فائزه_هاشمی و محمدی، آقایان #یاشار_سلطانی، #حسین_شنبه_زاده، ‎#سیامک_ابراهیمی، خانم #صبا_آذرپیک، و بسیاری دیگر که در زندان بسر می برند اطلاعی ندارم تا بلحاظ حقوقی، پرونده شان را مورد بررسی قرار دهم ولی به قرینه پرونده های مشابه می توان حدس زد که ایرادات حقوقی وجود دارد و امیدوارم هرچه زودتر راهی برای رهایی شان پیدا شود.

📡 کانال گفتارهای باقی
https://www.tg-me.com/emadbaghi
وبسایت
 www.emadbaghi.com
Forwarded from ایسنا
دیوان محاسبات: ۸۱ میلیون ایرانی در سال گذشته یارانه گرفتند

دیوان محاسبات کل کشور:
🔹در سال ۱۴۰۲، حدود ۸۱ میلیون ایرانی یارانه دریافت کرده‌اند.

🔹همچنین ۱۶۰ هزار و ۲۰ نفر از فهرست یارانه بگیران حذف شدند.

🔹تعداد ۲ میلیون و ۲۲۸ هزار و ۵۲۷ نفر نیز توسط وزارت تعاون به عنوان متقاضیان جدید، مشمول دریافت یارانه شده‌اند.

isna.ir/xdRRmb
@isna94
Forwarded from ایسنا
عارف: آمادگی داریم زندان اوین را به دانشگاه تبدیل کنیم

معاون اول ریاست جمهوری در مراسم اجلاس روسای دانشگاه‌های کشور:
🔹آمادگی داریم مصوبه واگذاری زندان اوین به دانشگاه را احیا کنیم و این به نفع کشور است  و این پیام را به دنیا می دهیم که زندان را به دانشگاه تبدیل می کنیم.

🔹از عمر این مصوبه ۲۱ سال می گذرد از نوجوانی عبور کرده امیدواریم به پیری نرسد.

@isna94
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from MEDYAR | مدیار
#پیام_مخاطبان

دانشگاه های علوم پزشکی با اعلام عدم ابلاغ بخشنامه در خصوص ثبت نام بدون ضامن و وثیقه
بر لزوم داشتن ضامن با شرایط خاص برای ثبت نام از دستیاران ورودی ۱۴۰۳ اصرار می ورزند

#بله_بله_ابلاغ_شده

🔷️مدیار
🔶️همراه کادر درمان
@med_yar
Forwarded from پزشکان گیل
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from شرق
🔺 ناجیِ بجنوردیِ زائران کربلا آسمانی شد

🔹جلال اسدی فرد فداکار بجنوردی در ماجرای آتش‌سوزی هتلی در کربلای معلی با از خودگذشتگی ناجی ۱۵۰ تَن از زائرین اربعین حسینی شده بود.

🔹او که بیش از یک ماه در یک بیمارستان تهران بستری بود بر اثر جراحات ناشی از سوختگی شدید ساعاتی پیش درگذشت.
@sharghdaily
sharghdaily.com
Forwarded from متخصصین‌ بهداشت‌ ایران (Ahmad Mehri)
در جلسه ستاد بودجه وزارت بهداشت تاکید شد:
🔹تامین منابع اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع اولویت است

📽سه شنبه گذشته، اولین جلسه ستاد بودجه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزار گردید.

📽 موهبتی معاون توسعه وزارت بهداشت اعلام کرد: "لزوم تامین منابع اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع و تامین منابع مالی پایدار حوزه سلامت از مهمترین اولویت های نظام سلامت است."

📽در این جلسه کلیات بودجه سال ۱۴۰۳ و پیشنهادات برنامه‌های سال ۱۴۰۴ و برنامه هفتم نیز مورد بررسی قرار گرفت.

📮 پایگاه خبری متخصصین بهداشت ایران:
وبسایت | اینستاگرام | ایتا | تلگرام
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
داستان ناترازی‌ها
مسائل مهم امروز ایران را می‌توان با استفاده از دو معیار مهم و سرنوشت‌ساز دسته‌بندی کرد؛ نخست مسائلی که موجودیت یا آیندۀ سرزمینی کشور را دچار چالش می‌کنند و دوم، مسائلی که پایداری جامعه را مورد تهدید قرار می‌دهند. مسائلی که یک یا هر دو این معیارها را داشته باشند، خطیرترین مسائل کشورند و برای حل آن‌ها باید یک «اصلاح راهبردی» صورت بگیرد. اصلاح راهبردی به این معناست که باید تغییر مسیر حرکت انجام شود. اما در برخی موارد هم می‌توان از «اصلاح رویکرد» استفاده کرد که به معنای تغییر نگاه است. به‌طور طبیعی اصلاح رویکرد مقدم بر اصلاح راهبردی است، چون در برخی مسائل می‌توان با همین تغییر نگاه به دستاوردهای قابل قبولی رسید. گام بعدی نیز «اصلاحات سیاستی» است، یعنی در همان مسیری که حرکت می‌کنیم، می‌توان بهبودهایی موضعی انجام داد و در نهایت در صورت نیاز به‌سمت اصلاح راهبردی رفت و اساساً مسیر حرکت را تغییر داد.

پی‌نوشت: این مقاله به‌دلیل طولانی بودن در دو قسمت آورده شده است.
https://shorturl.at/CQ1x7
2024/10/05 17:37:51
Back to Top
HTML Embed Code: