Telegram Web Link
Forwarded from توییتر_بورس (Reza Habibtamar)
گمرک:

کل تجارت سالانه صیفی‌جات دنیا سه میلیارد دلار بیشتر نیست!

پ.ن: خیلی خوبه وقتی با عدد مثال میزنن

#عدد_نمیفهمند

@twitter_bourse 🐦
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from تحلیل زمانه
قاضی زاده اولین خلاف رو گفت: «تا پایان سال دوم کلید ۲.۵ میلیون واحد مسکونی رو تحویل میدم»
کل ساخت مسکن در کشور بصورت متوسط حدود ۴۰۰-۵۰۰ هزار واحده. حداقل یه عدد چک کنید قبل از رگباری وعده دادن.



-صادق الحسینی-

#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane
Forwarded from صدای تهران
🔻 تیکه سنگین پورمحمد به جلیلی: مدیر ارشد باید سابقه داشته باشه نه اینکه فقط اطلاع داشته باشه

@seday_teh
Forwarded from محمود فرجامی (Mahmud)
🫵🏻 بی‌شرف‌ها رای (ن)می‌دهند
✍🏻وحید وحدت (یادداشت وارده)

یکی رای می دهد و دیگری نمی‌دهد. هر دو دل در گرو ایران دارند، آزادی‌اش را می خواهند و سرافرازی‌اش را آرزو می‌کنند. یکی از این دو نفر اشتباه می‌کند. ولی کدام؟ معمایی که باید حل کنیم این است. اما پرسشی که به اشتباه پیش روی بسیاری از ما قرار گرفته چنین طرح شده که کدام یک موضعی غیراخلاقی دارد؟ اگر بپذیریم که مساله دوم از اساس پرسشی بی‌اعتبار است می‌توانیم به جواب معمای اول هم برسیم. پس عجالتا به این بپردازیم که چرا انتخاب میان رای دادن یا ندادن را نمی‌توان با معیارهای پیشینی (اخلاقی یا ایدئولوژیک) سنجید؟

رای دادن یا ندادن هر دو می‌توانند کنش‌های جدی سیاسی تلقی بشوند، دقیقا به همان شکل که می‌توانند از سر عادت یا بی‌عملی باشند. رای دادن همیشه روزنه گشودن نیست و رای ندادن همیشه مقاومت نیست، همانطوری که رای دادن ضرورتا به معنای تمکین کردن و رای ندادن الزاما به معنای انفعال نیست. نسبت آدم ها با رای را نمی‌توان گره زد به ارزش‌هایی نظیر عرق ملی، حافظه تاریخی، استبدادستیزی، خشونت‌پرهیزی، یا آزادی‌خواهی. تحریم انتخابات ناسازگاری با تمامیت ارضی ندارد و رای دادن به معنای تایید کردن جنایت‌ها نیست. تحریم‌کننده خواستار بدتر شدن شرایط معیشتی جامعه نیست و رای دهنده تمایل ندارد به ظلم و فساد مشروعیت ببخشد. این ادبیات گمراه کننده است. سوای این که منطقا درست نیست به لحاظ استراتژیک هم به دوستداران جامعه‌ای پیشرو و آزاد ضربه می‌زند، چون از امکان گفتگو ممانعت کرده و مبارزان راه آزادی و پیشرفت کشور را دچار گسست می‌کند.

این که مناسبت ما با رای نمی‌تواند ایدئولوژیک یا اخلاقی باشد به معنای آن نیست که کنشگری سیاسی رای‌دهندگان یا تحریم‌کنندگان را نمی‌توان بسته به شرایط انتخابات ارزیابی کرد. رای دادن و ندادن مانعه‌الجمعند. تعارف که نداریم؛ نمی‌شود هر دو در شرایط یکسان پاسخ درستی به پرسش آینده کشور تلقی شوند. پس چطور می‌توان جواب معمای نخست را داد؟ کسانی که در هرشرایطی به رای دادن توصیه می‌کنند یا همیشه تحریمی‌اند، همیشه روی یک اسب شرطبندی می¬کنند. استدلالی هم اگر ارائه کنند به بافتار عینی (مانند تفاوت هر انتخابات و موقعیت خاص تاریخی آن) بی‌اعتناست و از این نظر موضعی ایدئولوژیک تلقی می‌شود و به دلایلی که ذکر شد موضوعیت ندارد.

مابقی دلایلی که طرفین می‌آورند لاجرم باید محصول تحلیل شرایط موجود و صورت‌بندی فضای جامعه و پیشبینی تاثیر هر موضع باشد. این جاست که بحث و حتی نزاع میان کسانی که غم آزادی ایران را دارند اهمیت دارد، معنی‌دار است و می‌تواند روشنگر باشد. اینکه موضع کدام گروه راهگشا بوده را شاید نتوان پیش از انتخابات با قطعیتی عینی نشان داد. اما در فضایی که هر دو گروه سعی در عرضه ادله خویش و اقناع جامعه دارند، لازم است از آن‌ها معیارهایی را مطالبه کرد که معرف پیروزی یا شکست نظریه‌شان در فردای اعلام نتایج باشد.

تحریمی غیرایدئولوژیک برای مثال ممکن است شکست موضع‌اش را در مشارکت جدی جامعه یا عدم تغییر در وضعیت مشروعیت رژیم یا تاثیرناپذیری شاخص‌های اقتصادی فرهنگی از تغییر دولت تعیین کند. روزنه‌گشا هم برای مثال ممکن است ناکامی رفتار سیاسی‌اش را به عدم حضور پرشور مردم در پای صندوق رای، یا نشمردن رای مردم توسط حکومت، یا به بهره‌برداری رژیم از مشارکت مردمی برای سرکوب بیشتر، یا به عدم توان دولت مدنظرش برای اعمال تغییرات مطروحه گره بزند. در هر دو حالت ادله‌ای ارزش دارند که ابطال‌پذیر باشند. ارزیابی‌ها و تحلیل‌هایی که متاثر از نتیجه بازی نشوند، از ابتدا محلی از اعراب نداشتند. مساله تحریم یا شرکت در انتخابات پیش رو برای کسانی که موضعی نامنعطف ندارند علی‌السویه نیست. در حالی که استدلالات طرفین را با گشودگی می‌شنویم، از آن‌ها شاخص‌های شکست نظریه‌شان را هم مطالبه کنیم. بپرسیم چه وضعیتی باعث می‎شود در دیدگاهشان بازنگری کنند. گروهی که شهامت بیان شفاف این شرایط را ندارند، از راستی‌آزمایی موضعشان طفره می‌روند. آن‌هایی که آمادگی پذیرش احتمالی خطا را نداشته باشند، اراده تصحیح و تغییر را از دست داده‌اند.

@FarjamiMahmud
Forwarded from آینده
⭕️ کنایه علی خامنه‌ای به پزشکیان

کسی که با انقلاب، نظام و امام ذره‌ای زاویه دارد به درد شما نمی‌خورد. کسی که دلبستۀ آمریکا باشد برای شما همکار خوبی نخواهد بود.

کسی که به راهبرد دین و شریعت بی‌اعتنایی کند همکار خوبی برای شما نخواهد بود.

🔻پ ن: ظاهرا برای آقا مسلم شده که جلیلی و قالیباف رای نمی آورند که برای دکتر پرشکیان دارد خط و نشان می کشد
/ سهام نیوز


@A_pajhohi
Forwarded from شرق
واکنش مجید نوری پسر حمید نوری به اشتباه دیشب قاضی‌زاده هاشمی:
پدر من هیچوقت دیپلمات نبوده است

@sharghdaily
sharghdaily.com
Forwarded from صدای تهران
🔺پزشکیان با اشاره به قاضی زاده: ایشان میگفت سه روزه مشکل بورس را درست میکنم/ مشکل ما نبود راه حل نیست

🔹 اقای قاضی زاده که دائم گیر می دهد یک تماس با جانبازان بگیرند و بپرسند اوضاع شان چطور است

🔹تصور نمیکنم آقای قاضی زاده تا آخر انتخابات بماند

@seday_teh
Forwarded from صدای تهران
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺پزشکیان: عامل تورم و گرانی گوشت و نان و مسکن چه کسی است؟ حتما آمریکا کرده!

@seday_teh
Forwarded from صدای تهران
🔺توییت جدید پورمحمدی کاندیدای ریاست جمهوری

@seday_teh
Forwarded from عصر خبر (R_H)
اعتبارِ طلایی که #زاکانی می‌گوید یعنی افزایش قیمت بنزین به ۳۶۰۰۰ تومان ؟!

🔺علی قلهکی در توییتی نوشت: اعتبارِ طلا نیازمند افزایش قیمت بنزین به ۰.۶ دلار (بیش از ۳۰۰۰۰ تومان!) است. چگونه بدون افزایش قیمت بنزین _یا حتی کاهش قیمت آن!_ این ادعا را برآورده می‌کنید؟! آنهم در شرایط تحریم که محقق‌کردن حداقل‌های ارزی سخت است!
@asre_khabare
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پاسخ به اظهارات دیشب وزارت ارتباطات:

خدا بیامرزد رئیس جمهور شهید را.
وقتی در قم و در افتتاحهای پروژه فیبر نوری تذکری دلسوزانه برای ایشان نوشتم، چند روز بعد و شاید سه روز قبل از آن سانحه دلخراش به وزارت ارتباطات رفت و اینگونه به مسئولین امر تذکر داد. لذا پاسخ آن اطلاعیه دیشب وزارت ارتباطات را ایشان داده اند.

زمان ما هم فیبر نوری کشیدیم. حدود ۲ میلیون پورت. در سایت وزارت ارتباطات دولت سیزدهم هم این مساله روشن است. اما صرفا نزدیک ۲۰۰ هزار پورت در طی ۴ سال مشتری داشت. ما ترجیح دادیم منابع محدود دولت را بجای اینکه خرج یک پروژه ناکارآمد در آن شرایط کنیم، خرج اتصال ۳۰ میلیون روستایی به اینترنت کنیم. ما باید دنبال منافع مردم باشیم نه صرفا پرداخت پول دولت به چند شرکت بخش خصوصی!

ضمنا من چند روزی است جهرم هستم. اگر علاقه مندید با دوربین سراغ مردم بروم و از آنها درباره وضعیت کیفیت ارتباطاتشان سئوال بپرسم و برای خودتان ارسال کنم. حتما خوشحال نخواهید شد!

@azarijahromi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
مادرم در جهرم زندگی می‌کند. برای مردم جهرم، بیش از آن‌که مادر محمد جواد آذری جهرمی باشد؛ مادر ۲ فرزند شهید و جانبازست. صبح وقتی فهمیدند که آقای پزشکیان به شیراز می‌آیند دستم را محکم گرفتند و گفتند من سوال مهمی از آقای پزشکیان دارم! گفتم مادر سخت است؛ جمعیت زیادی می‌آید؛ به من بگو از ایشان حتما می‌پرسم. هر چه‌قدر اصرار کردم نگفت! گفت خودم و چشم در چشم باید بپرسم.
و سوال ایشان این بود:
«آقای پزشکیان می‌تونی همانطور که بعد از فوت همسرت پای بچه‌هات موندی، پای مردم ایران هم بمونی؟»
پای ایران بمانیم…


@azarijahromi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
کل برنامه دولتتان این است که گوشت یا لیمو را در خانه مردم تحویل دهید؟ دلالی را حذف کنید؟ خب این که اسنپ و تپسی انجام می دهند چه نیاز به دولت شما!

@azarijahromi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
به جواد ظریف غبطه می خورم؛ او به دنبال دور کردن سایه توهم از ایران است…

@azarijahromi
Forwarded from جماران
📸 دیدار آذری جهرمی به نمایندگی از پزشکیان با نماینده تام الاختيار آیت الله العظمى سیستانی

🔹محمدجواد آذری جهرمی صبح امروز در سفر به قم با حجت الاسلام و المسلمین شهرستانی، نماینده تام الاختيار آیت الله العظمی سیستانی در ایران دیدار کرد.

🔸در جریان این دیدار، مسعود پزشکیان طى يک تماس تلفنی با ایشان گفت و گو کرد.

🔹حجت‌الاسلام والمسلمین شهرستانی در این گفت و گوی تلفنی، برای توفیق خدمت به مردم دعای خیر کردند./ جماران

🗳 @jamarannews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
پاسخ سخنان دروغ کاندیدای پوششی جبهه پایداری را مردم در روز جمعه و پای صندوق‌های رأی خواهند داد! ان شالله…

دیروز در جمع مردم عزیز در قم، ارومیه، بندرعباس و جم اشاره ای به اظهارات دروغشان کردم، خودتان ببینید.
#برای_ایران

@azarijahromi
🔴 نیازی به پاسخگویی خودتان نیست؟

احمد زیدآبادی

ظاهراً از نظر محمدباقر قالیباف این فقط مسعود پزشکیان است که باید پاسخگوی سخنان اعضای ستادش باشد و خودِ او در این زمینه از هر جهت معاف است!
اگر قرار به پاسخگویی کاندیداها در برابر اظهارات اعضای ستادشان باشد، آقای قالیباف باید جواب دهد که چرا علی نیکزاد رئیس ستادش انتخابات جاری را به جنگ احد تشبیه کرده و از ضرورت حفظ تنگه سخن به میان آورده است؟ حفظ تنگه در مقابل چه کسانی؟ یعنی بخشی از مردمی که قصد دادن رأی به آقای پزشکیان دارند، مشرکان قریش‌اند و شما اصحاب پیغمبرید؟
گذشته از این، خوب است آقای قالیباف، به اظهارات و مواضع شیخ غلامرضا قاسمیان هم نگاهی بیاندازد و توضیح دهد که آیا با پشتیبانی افرادی با افکار آخرالزمانی او قرار است تحریم‌ها را لغو و جامعۀ ایرانی را به پیشرفت اقتصادی برساند؟

@ahmadzeidabad
https://www.tg-me.com/virayeshe_zehn
🎥 مخالفت اکید و کارشناسانه سید مسعود خاتمی (عضو کمیسیون بهداشت مجلس) با افزایش بی‌رویه‌ی دانشجویان پزشکی و شرح عوارض رخ داده با افزایش ظرفیت اخیر طبق مصوبه‌ی شورای عالی انقلاب فرهنگی:

الان نه خوابگاه دارن برای دانشجویان، نه زیرساخت دارن برای آموزش دانشجو، نه کلاس دارند!

جوانهای مردم را گرفتن، نمی‌تونن به اینها آموزش بدن، اینها پزشکان حاذقی از آب در نمیان!

آقایانی که اینجا داد و فریاد می‌کنن، خدا می‌دونه که اینها بچه‌های خودشون رو به این پزشکها نمیدن! کی باید فردا پیش این پزشکها درمان بشه؟!

تا زیرساختهاش رو دولت تهیه نکنه، آمار غیرتخصصی دادن به اینکه تعداد پذیرش شده زیاد بشه، ظلم به این جامعه است!

یه عده جوون وقتشون رو‌ می‌گیریم! اینها ازشون پزشک در نمیاد!

تربیت پزشک زیرساخت می‌خواد، بیمارستان می‌خواد، استاد می‌خواد، بیمار می‌خواد.

از معاونت آموزشی وزارت بهداشت بپرسید؛ دانشجوها الان دلسرد شدن، جایی ندارند که به اینها اسکان بدن!

اونوقت هر روز می‌گیم ۱۲ ٪ و ۲۰٪ افزایش بدیم! با یک آمار غیرکارشناسی؟!

آمارهایی که نسبت به متخصصین داده شده رو از نظام پزشکی بگیرید!
چرا آمار غیرکارشناسی میدین؟!!!

علیرغم این سخنان، در نهایت، مجلس با افزایش ظرفیت سالانه ۱۲٪ در کلیه رشته‌های تخصصی پزشکی موافقت کرد!/ پالنا

پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)
@pezeshkanghanon
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from شرق
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 دکتر روحانی:
مجلس یازدهم می‌خواست کار بسیار خطرناکی کند/ شورای عالی امنیت ملی جلوی آن را گرفت

🔹نامزدی در جریان یک نطق انتخاباتی مدعی شده دکتر روحانی گفته است اگر با اجرای قانون اقدام راهبردی مجلس یازدهم، از پروتکل الحاقی خارج شویم، جنگ می‌شود.

پاسخ حسن روحانی:
🔹می‌گویند دولت دوازدهم با خروج از پروتکل الحاقی مخالف بود. ما کی مخالفت کردیم؟ من در سخنرانی گفتم خروج از پروتکل الحاقی نمی‌تواند بهانه‌ای برای ۱+۴ یا اروپایی‌ها باشد. ما داوطلبانه پروتکل الحاقی را پذیرفته بودیم، داوطلبانه هم خارج شدیم. منتهی مجلس می‌خواست کاری انجام دهد که بسیار خطرناک بود و خوشبختانه شورای عالی امنیت ملی جلوی آن را گرفت. نمایندگان مجلس یازدهم می‌خواستند کاری کنند که دوربین‌های آژانس جمع شود. ما جلوی آن ایستادیم.

🔹نسبت به برجام در این سه سالی که تأخیر افتاد، حداقل ۳۰۰ میلیارد دلار ضرر کردیم، فقط برای اینکه ضربه بزنند به دولت دوازدهم و برای آن دولت مشکلات ایجاد کنند.
@sharghdaily
sharghdaily.com
2024/10/02 10:29:36
Back to Top
HTML Embed Code: