Telegram Web Link
Forwarded from شرق
🔺وزیر کشور پزشکیان با زنان و دختران با زبان نرم سخن خواهد گفت و وزیر علومش به دانشجویان و اساتید احترام می‌گذارد

جعفر گلابی:

🔹️پزشکیان در صورت پیروزی با غول‌های افسارگسیخته‌ای چون تورم و فساد و تهدیدهای خارجی و شکاف میان دولت و ملت گلاویز خواهد شد. او قرارنیست معجزه کند، ولی وزیر خارجه‌اش زبان دنیا را خوب خواهد دانست و در رفع تحریم‌ها ابتکارات عملی به خرج خواهد داد، وزیر اقتصادش تمام ظرفیت‌های علمی کشور را به‌ کار خواهد بست، وزیر ارشادش با سینما و هنر و فرهنگ و روزنامه‌ها و دنیای مجازی آشتی خواهد کرد.

🔹️وزیر کشورش با زبانی نرم و فروتنانه با زنان و دختران و جوانان و نوجوانان سخن خواهد گفت، وزیر کارش بدون شعار کارگران را بر صدر خواهد نشاند و وزیر علومش در اکرام و احترام اساتید دانشگاه و دانشجویان عملا وارد میدان خواهد شد.

🔹️با آقای پزشکیان اخلاق و برادری و آگاهی و دوستی و عدالت جانی تازه خواهند گرفت و چه بسا آشتی بزرگی صورت گیرد و حبس‌ها و حصرها به حداقل برسند./ اعتماد
@sharghdaily
sharghdaily.com
Forwarded from قبل انقلاب
♦️‏اگر این رو فهمیدید بعد توضیح بدید آقای پزشکیان چه کار کرده بود که در سال ۱۴۰۰ صلاحیت ریاست جمهوری نداشت و رد شد ولی الآن یکهو واجد صلاحیت شناخته شد؟


#وحید_اشتری

🔴@ghabl_enghelab
Forwarded from محمد مهاجری
🔹چرا قالیباف رئیس جمهور خوبی نخواهد بود؟

🔸ابروباد و مه و خورشید و فلک در کارند تا آقای قالیباف به پاستور برود. اگر همین خودش دلیل بر این نباشد که او رئیس جمهور خوبی نیست، دلایل محکمتری هم وجود دارد.

🔸به حلقه اطراف آقای قالیباف نگاه کنید. 5 نفر که بتوانند مثلا وزیرخارجه یا اقتصاد یا صنعت یا آموزش وپرورش یا ارتباطات بشوند و طبقه متخصص جامعه قبولشان داشته باشد، می‌بینید؟

🔸آقای قالیباف خیلی روی شفافیت مانور می‌دهد و تلاش می کند تلاشهایی را که در این زمینه انجام گرفته به نام خود سند بزند، اما آیا کتمان‌گری در زمینه خودروهای شاسی بلند، املاک نجومی شهردای، داستان قائم مقامش در شهرداری و... کافی نیست برای اینکه او را رئیس جمهور خوبی ندانیم؟ (قطعا ورود به مسائل زندگی خصوصی اش را غیراخلاقی می دانم هرچند توضیح ندادن در باره آنها هم ضعف اوست)

🔸همه حرفهای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی قالیباف را از سال 1384 تا امروز جمع کنید. بیش از نصف ورق دفتر مشق دانش آموزان می‌شود؟ آیا حرفهای تکراری، روبنایی، بی‌مطالعه و شعاری کافی نیست که رای دهندگان اسمش را روی برگ رای ننویسند؟

🔸او در زمینه سیاست خارجی چه می داند؟ آیا جز جوگیرشدن در زمستان 1399 برای به تصویب رساندن مصوبه ای که امید اکثر مردم را با هوا کردن برجام به یاس تبدیل کرد، هنر دیگری هم دارد؟ شاید سفر او به مسکو و تلاش ناکامش برای دیدار با پوتین به عنوان دستاورد تلقی گردد اما آخرش معلوم شد این دستاورد را یک عضو ساده کمیسیون امنیت ملی مجلس هم می‌توانست کسب کند!

🔸قالیباف بعد از دوران دفاع مقدس، هیچ سابقه شگرف و افتخارآفرینی ندارد، هرچند که در دوران فرماندهی نیروی انتظامی موفق‌تر از اخلاف و اسلاف خود عمل کرده. با این حال او در شهرداری تهران آثاری از خود به جا نگذاشته که در افکار عمومی پایتخت نشینان، برجسته باشد. حتی اگر کار قابل قبولی هم صورت گرفته حتما در فساد عیسی شریفی، غرق و مضمحل شده است.

🔸قالیباف نشان داده مجلس را پادگان می بیند و نمایندگان نیز سرباز و امربر هستند. اما در طرف مقابل، نمایندگان چنین وقعی به او نگذاردند و رئیس مجلس را از چهره ای که می‌توانست پارلمانتاریست باشد ، فقط به یک اداره کننده جلسه تنزل دادند.

🔸قالیباف هرگز چهره پرنفوذ سیاسی نبوده و اوج آن در انتخابات اخیر مشاهده شد. او با اینکه با جبهه پایداری زدوبند کرد و دوستان نزدیکش را هم قربانی ائتلاف با این تشکیلات کرد، در تهران فقط 400 هزار رای آورد که نسبت به دوره قبل مجلس، حدود یک میلیون کاهش داشت. سوای این، قالیباف هرگز در فضای سیاسی کشور به عنوان یک متفکر سیاسی جدی گرفته نشده است؛ نزد اهل فرهنگ و هنر جایگاهی ندارد؛ فاقد ایده اقتصادی است و نزد اقتصاددانان کشور در حد رئیس مجلس، با نفوذ نیست و با اینکه در دانشگاه درس می دهد ، دانشگاهیان خیلی تحویلش نمی‌گیرند؛ در گروههای مرجع مانند روحانیون نیز برد چندانی ندارد و....

🔸اینها و دلایل دیگر باعث می شود او حتی اگر رای بیاورد، رئیس جمهور خوبی نباشد. هرچند او را به مراتب از مرحوم شهید رئیسی عملیاتی‌تر و قدرتمندتر می دانم و در اکثر اختلافات اساسی که در ماههای آخر عمر آن مرحوم با او داشت، قالیباف را محق می‌دانم.

🔸پ.ن: در روز تایید صلاحیتها، دونفر از روزنامه نگاران منتقد آقای قالیباف روانه زندان شدند که پیش از این به افشاگری در باره قالیباف دست زده بودند. با آن دو همکار رسانه ای قطعا سلیقه ام همراه نیست و کارشان را نمی پسندم اما آقای قالیباف می توانست فقط یک ژست بگیرد و اعلام کند شکایت خودش را از آنها پس می‌گیرد. او این کار را هم نکرد و یک دلیل دیگر بر خوب نبودنش برای پست ریاست جمهوری اضافه کرد.

@mohhajerimohamad
Forwarded from تحکیم ملت
♦️واکنش فاطمه هاشمی به ابلاغ دستورالعمل ملی البسه ویژه بیماران:

خانه از پای بست ویران است.
خواجه دربند نقش ایوان است
:

🔻اخیراً، مسئول دبیرخانه عفاف و حجاب وزارت بهداشت، با استناد به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، از ابلاغ دستورالعمل ملی البسه استاندارد ویژه بیماران، برای حفظ کرامت حقوق و امنیت روانی بیماران، به همه مراکز و موسسات درمانی دولتی و خصوصی خبر داد.
🔻 هرچند تلاش برای ایجاد استانداردهای حداقلی و ضروری، برای رعایت حقوق بیمار، به ویژه بیماران نیازمندی که مجبور به مراجعه به مراکز درمانی دولتی می‌شوند، امری لازم و پسندیده است ولی این حجم از سطحی‌نگری و نادیده گرفتن سایر مشکلات اساسی و اخلاقی مربوط به حفظ کرامت حقوق و امنیت روانی بیماران، جای تاسف و شگفتی فراوان دارد.
📌 وزیر محترم بهداشت:
گذشته از پدیده شوم مهاجرت روزافزون پزشکان به ویژه متخصصین و پرستاران که معضل کمبود کادر درمان و پرستار را روز به روز تشدید می کند، مشکلات کمبود تخت بیمارستانی، هزینه‌های گزاف و کمرشکن درمان و کمبود و گرانی دارو در بیمارستان‌ها که البته موضوع این مقال نیست ،آیا از لحاظ اخلاقی، نوع پوشش و لباس کادر درمان و بیماران فقط به عنوان مشکل و معضل امروز ما در مراکز درمانی مطرح است یا مشکلات و معضلات بزرگتری هم وجود دارد که متأسفانه مورد غفلت قرار گرفته و می‌گیرد؟
🔻هر کس مراجعه‌ای به مراکز بستری بیمارستانی و مراکز درمانی داشته باشد، کاملا مشهود است که به ضوابط حقوقی و اخلاقی بیماران، بی‌توجهی می‌شود.
🔻خود به عینه شاهد بوده‌ام که در بیمارستان، تعویض لباس بیمار زن، توسط مرد انجام می‌شود و وقتی اعتراضی هم صورت گرفته، اینگونه توجیه می‌شود که چون بیمارخانم، سنگین است و جابجایی و تعویض لباس آن از توان خانم‌های پرستار خارج است، باید توسط مردان انجام شود.!!
حتی در برخی موارد،بدتر از آن را در بیمارستان‌ها شاهدیم، لگن بیمار زن، توسط پرستار مرد گذاشته می‌شود و بالعکس.!!
📌وزیر محترم بهداشت :
آیا این اقدامات از نظر جناب عالی، تعدی به حقوق بانوان و نادیده گرفتن کرامت امنیت روانی اخلاقی بیماران در برخی بیمارستان‌ها نیست؟!!
🔻 یا نمونه دیگر، تردد کارگران نظافتچی مردی است که در اتاق های زنان، به سهولت تردد کرده و بدون رعایت شئونات بیماران، وارد می‌شوند.
🔻آیا بهتر نیست به جای پرداختن به ظواهر کار و ابلاغ دستورالعمل ملی البسه بیماران، به این گونه مشکلات و پدیده‌های غیر اخلاقی در بیمارستان‌ها هم اندک توجهی شود؟


🆔️@tahkimmelat
📸 بیانیه لاریجانی در مورد رد صلاحیت به ملت شریف ایران
_
اصلاحات نیوز
@Eslahatnews
🔗 Eslahatnews.com
Forwarded from مصطفی فقیهی
♦️چرا ⁧ #پزشکیان⁩ به صندلیِ ریاست‌جمهوری خیلی نزدیک است؟ در چه شرایطی انتخابات به ⁧ #دور_دوم⁩ کشیده می‌شود؟ و در چه صورت، در همان دور اول «پزشکیان» کار را تمام می‌کند؟

▪️مصطفی فقیهی

‏۱. اگرچه بسیاری با شنیدن خبر ردصلاحیت ⁧ #لاریجانی⁩ شگفت‌‌زده شدند، اما آن‌چه حقیقتاً برای نگارنده، جای تعجب داشت، تایید صلاحیت دکتر مسعود پزشکیان و اساساً ترکیب ۶ کاندیدای تأیید شده بود که کمکی ناخواسته اما قابل‌توجه به جریان اصلاحات-میانه‌رو محسوب می‌شود.

‏بی‌تردید تایید «پزشکیان»، اتفاقی بزرگ در صحنه انتخابات است که بار دیگر، احتمال قدرت گرفتن اصلاح‌طلب-میانه‌روها را چند برابر افزایش خواهد داد.

‏۲. پزشکیان چندین دوره نماینده مجلس، نائب رییس مجلس و وزیر بهداشت خاتمی بوده که نامش در میان ۳ کاندیدای مورد حمایت جبهه‌ی اصلاحات (منتقد دولت و برخی نهادها در ساختار قدرت) دیده می‌شد. و اتفاقاً همین حمایت جبهه‌ی شبهِ‌مطرود اصلاحات از او و تحریم ضمنیِ انتخابات در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۲ توسط همین جبهه، منجر به تولیدِ وسیعِ یک پیش‌بینیِ قابل‌انتظار مبنی بر «ردصلاحیت پزشکیان» شده بود.

‏۳. حمایت انحصاری و تام‌وتمامِ این جبهه و بالاخص شخص ⁧ #خاتمی⁩ از او نیز، آراءِ تشکیلاتیِ نسبتاً قابل توجهی را به سوی سبد آراء پزشکیان سرازیر می‌کند.

‏۴. خودِ «پزشکیان» که به حُریت و اخلاق‌مداری‌ -حتی در جبهه‌ی رقیب- شُهره است، از مخالفان رویه‌ی گشت ارشاد است و حتی در ماجرای فوت مهسا امینی، با حضور در تلویزیون حرفهای صریح و به شدت انتقادآمیزی بر زبان راند که خشم جریان رقیب را برانگیخت.

‏۵. پزشکیان متولد مهاباد است، زبان کردی می‌داند و می‌تواند بخش زیادی از آراء قومیتی مردم کُردزبان را تصاحب کند. از طرفی، او که اصالتا آذری است و بیش از ۲۰ سال نماینده‌ی مردم تبریز در مجلس است و کاملاً مورد شناخت اهالی مناطق آذری‌زبان است. ضمن آن‌که به نظر می‌رسد، برای آذری‌زبان‌های ما نیز، حضور فردی از دل و ریشه‌ی آن‌ها در کاخ ریاست‌جمهوری، اهمیتِ ویژه‌ای دارد.

‏پس می‌توان ادعا کرد، آراء کردها و آذری‌زبان‌ها برای پزشکیان بسیار کارساز خواهد بود.

‏۶. در انتخابات پیش‌رو ۶ کاندیدا، تایید صلاحیت شده‌اند. در نگاه اول، صحنه‌ی انتخابات و چیدمان‌ش، درست به مانند سال ۱۴۰۰ به نظر می‌رسد؛ ۴ کاندیدای اصولگرا - انقلابی، ۱ کاندیدای میانه‌رو و ۱ کاندیدای اصلاح‌طلب.

‏۷. اما تفاوت بزرگ این دو انتخابات، تفاوتِ اخلاقی-شخصیتیِ رقبای پزشکیان از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ است که هم‌اینک، به دلیل تشدید سنگین درگیری‌های درون‌گروهی میانِ «دو قطب اصلی اصولگرا» (⁧ #قالیباف⁩ - ⁧ #جلیلی⁩)، کناره‌گیری و انصراف به نفع دیگری، بسیار بعید به نظر می‌رسد؛ مگر آن‌که از سطوح بالا به آن‌ها حکم شود. درست برعکس انتخابات ۱۴۰۰ که همه‌ی رقبای اصولگرای رییسی به سود او کنار رفتند و آراء آن‌ها به سبدِ رأیِ رییسی اختصاص یافت.

‏۸. بر همین اساس، به نظر می‌آید که در انتخابات ۱۴۰۳، آراء جلیلی و قالیباف به سود پزشکیان شکسته خواهد شد و عدم انصراف زاکانی و قاضی‌زاده نیز، کار را برای انقلابی‌ها سخت‌تر می‌کند؛ هر چند انصراف آن‌ها نیز تفاوتی جدی‌ در کشاندنِ رقابت‌ها به دور دوم نخواهد داشت.

‏۹. با این شرایط انتخابات ۱۴۰۳، اگرچه از لحاظ شاخص ردصلاحیت‌ها شبیهِ انتخابات ۱۴۰۰ است، اما از منظرِ شکلی، شباهتی با انتخابات ۸۴ دارد که به احتمال قوی، به دور دوم کشیده خواهد شد.

‏در واقع، حضور پزشکیان با آن موارد پیش‌گفته در دور دوم، بسیار جدی به نظر می‌رسد که به احتمال قوی، یا با جلیلی یا همراهِ قالیباف به رقابت خواهد پرداخت.

‏۱۰. قالیباف در انتخابات مجلس اخیر که ۴ ماه قبل برگزار شد، مانند دیگر هم‌قطارانِ خود، با رای ۴۰۰ هزار نفره در تهران، تحقیر شد و حتی یک‌سوم آراء سابقِ خود در دوره‌ی پیش‌تر را کسب کرد.

‏شاید اگر پزشکیان تاییدصلاحیت نمیشد، قالیباف می‌توانست آراء بخشی از ‌میانه‌روها را تصاحب کند و بخش زیادی از سبدِ رأیِ نظام را از آنِ خود کند، اما تاییدصلاحیتِ پزشکیان، ورق را علیه قالیباف برگرداند؛ به‌طوری‌که به‌نظر می‌رسد این اتفاق، منجر به سرازیریِ بخش بیش‌تری از «آراء حامیان نظام» و «آراءِ رییسی» به «سبد رای جلیلی» خواهد شد و مابقی، به سبد رأی قالیباف اضافه خواهد شد.

‏۱۱. در چنین شرایطی، حدس من این است که پزشکیان با حمایت‌های پیش‌گفته و توانایی‌های خود در مناظرات، می‌تواند با کفِ ۶ میلیون از آراء، به دور دوم برود. و در انتخابات دور دوم نیز، با برانگیختگی قشر خاکستری، پیروز خواهد شد.

‏۱۲. در عین حال، اگر پزشکیان در ایام پیش‌رو و بالاخص در مناظرات، خوب عمل کند و آراء قشر خاکستری را تصاحب کند، می‌تواند مشارکت در انتخابات را افزایش دهد. و اگر مشارکت در انتخابات پیش‌رو از ۶۰٪ عبور کند، پیروز قطعی، پزشکیان خواهد بود.

@mostafafaghihi
Forwarded from فراسوی سیاست (Abbas Khalaji)
🔷 دلجویی از جنس شورای نگهبان!

🔸 لاریجانی ردصلاحیت شد چون ممکن است راه روحانی را ادامه دهد

✍️ علی مطهری

🔹 بنا بود شورای نگهبان ظلمی را که در حق آقای لاریجانی در انتخابات گذشته کرده بود به توصیه رهبر انقلاب جبران کند. به راستی با رد صلاحیت مجدد ایشان خوب جبران کرد! شنیدم گفته‌اند چون ممکن است راه روحانی را ادامه دهد رد صلاحیت شده است. آیا تشخیص این مطلب به عهده مردم است یا شورای نگهبان؟

@chandsanieh

#لاریجانی #علی_لاریجانی

@akhalaji
Forwarded from هم‌میهن
🔴حمایت محمد جواد ظریف از مسعود پزشکیان: برای ایران


@hammihanonline
Forwarded from اعتمادآنلاین
🔻توئیت جدید دکترمحمدجواد ظریف در حمایت از دکتر مسعود پزشکیان

#سیاسی

@EtemadOnline
انتشارات تیمورزاده
https://x.com/DrTeimourzadeh/status/1800106636193009667?t=ZaexRMXuGMPY9_4zCaQf5g&s=35
‏مهم است آقای دکتر ‎#پزشکیان نظراتشان در باره:
وضعیت اسفبار رزیدنتی،
خودکشی رزیدنت‌ها و کادر درمان
معیشت پزشکان، متخصصان و فوق‌تخصص‌های طرحی،
راه‌های افزایش انگیزه خدمت در مناطق محروم و
کاهش انگیزه مهاجرت کادر درمان
احترام به کرامت انسانی پزشکان
با شفافیت مطرح کنند.
#برای_ایران
Forwarded from مصطفی فقیهی
♦️نقش ویژه‌ی پورمحمدی در انتخابات

▪️مصطفی فقیهی

🔹#مصطفی_پورمحمدی ⁩ هم سخن‌ور است و هم باهوش؛ او می‌تواند چهره‌ای به مراتب قوی‌تر از ⁧ #علی‌اکبر_ولایتیِ ⁩ میانه‌رو در انتخابات ۹۲ باشد که تاثیری جدی در پیروزی ⁧ #روحانی ⁩ در مناظرات داشت؛ «پورمحمدیِ میانه‌رو» نیز می‌تواند چنین نقشی برای ⁧ #پزشکیان ⁩ ایفا کند و حتی آراء اصولگرایان سنتی را به سوی پزشکیان، سرازیر کند.

@mostafafaghihi
Forwarded from محمد مهاجری
توضیح در باره اجرای حکم زندان برای دو همکار رسانه ای

طبق اطلاعی که به دستم رسید آقای قالیباف از شاکیان پرونده ای که یکی از همکاران رسانه ای به واسطه آن زندانی شده،نیست.
کردها هم...

آن چه مرا به پزشکیان امیدوارتر می کند، نقشی است که وی در همدلی و همزبانی ترک-کرد به خوبی می تواند ایفا نماید. وی گرچه  ترک آذربایجانی است و چندین دوره نماینده تبریز در مجلس بوده است، ولی زاده مهاباد قلب تپنده کردستان است. هم چنین خوانده ام که به خوبی با کردی سورانی گپ و گفت می ورزد و بس دلباخته فرهنگ کردی است. به گمانم پزشکیان در رقابت استراتژیکی پیش رونده هویتی انکارا-باکو، با فرض دخالت دادن عنصر کرد، حتی می تواند با تغییر اندک در بستر ساختار دولت-حکومت به نفع کردها،‌ گوی سبقت را در میدان هویت سازی از ترکیه برباید. بعید نیست که جامه یکپارچه سازی قویتر ایرانیان بر تن پزشکیان خوش نما باشد.
#یدالله_کریمی_پور
@karimipour_k
Forwarded from انصاف نیوز
گزارشی از یک تأیید صلاحیت متفاوت

آسیه توحیدنژاد، انصاف نیوز: متن پیش رو گزارشی‌ست از روز اعلام تایید صلاحیت دکتر مسعود پزشکیان.

ساعت ۲:۴۷ بعد از ظهر یکشنبه ۲۰ خرداد
اسلامی، سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور: اسامی چهاردهمین دوره‌ی انتخابات ریاست جمهوری ایران که صلاحیت آنان مورد تایید قرار گرفته است به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر می‌باشد: یک، آقای مسعود پزشکیان، فرزند محمدعلی … و مابقی خبر دیگر مهم نبود. صدای هیجان‌زده‌ی اعضای تحریریه.

علیرغم اخبار غیررسمی و موثقی که پیش از اعلام رسمی منتشر می‌شد کسی تا همین اعلام رسمی باورش نمی‌شد که شورای نگهبان اینقدر با ما، اصلاح‌طلبان، دوستداران پزشکیان و حتی تحریمی‌های مشروط راه بیاید.

تحریریه را جمع کردیم به سمت ساختمانی که موقتا در اختیار مسعود پزشکیان برای دیدارهایش قرار گرفته است. راننده اسنپ که هنوز خبر را نشنیده بود با بی‌میلی نسبت به شرکت در انتخابات و کنجکاوی می‌گفت ‘قالیباف رای میاره!’ خبر تایید صلاحیت پزشکیان را که شنید همشهری پزشکیان از آب درآمد. برایش آرزوی موفقیت می‌کرد.

طبقه‌ی دهم تعداد زیادی از آدم‌ها منتظر پزشکیان نشسته بودند. پزشکیان همراه جمعیت و با سلام و صلوات‌های بلند حاضرین وارد اتاق شد. رسانه‌ای‌ها از الیاس حضرتی تا دین آنلاین و تحریریه‌ی انصاف نیوز حضور داشتند. نمایندگانی از معلمان، کارگران، شهرستان‌ها و غیره آمده بودند برای اینکه حضورا تایید صلاحیتش را تبریک بگویند یا با او عکس سلفی اختصاصی بگیرند. همه تلاش می‌کردند با او روبوسی کنند و شخصا به او تبریک بگویند.

رسانه‌های نزدیک و معاون رسانه‌ای ستاد مسعود پزشکیان، علی‌اصغر شفیعیان، جلسات و گعده هایشان گوشه به گوشه‌ی این دو طبقه در جریان بود.

یکی از دیدارهای اولین روز تایید صلاحیت، دیدار با تعدادی از اعضای کانون وکلا بود. یکی از وکلا با صدای بلند می‌گفت: امیدواریم تَکرار ۲ خرداد دیگری را این بار در ۸ تیر داشته باشیم. آن دیگری می‌گفت: وکلا آدم‌ها سیاسی هستند. دوستان دفاتر خود را در اختیار دکتر پزشکیان قرار دهید. جمعیت به هیجان می‌آمد. وکیل زنی که این گوشه نشسته بود می‌خواست که کانون وکلا مورد حمایت دولت پزشکیان قرار بگیرد.

ادامه‌ی گزارش را در لینک زیر بخوانید:

https://ensafnews.com/528104
اساسی‌ترین پرسش!

مهمترین پرسش در مورد انتخابات جاری این است که دکتر مسعود پزشکیان مشخصاً به چه دلیل از طرف شورای نگهبان تأیید صلاحیت شده است؟
آیا صرفاً به امید بالابردن نرخ مشارکت در انتخابات بدون درنظر گرفتن تبعات پیروزی احتمالی‌اش؟ یا آمادگی برای همراهی و همکاری با دولت او در جهت اصلاح وضع موجود؟
اگر منظور مورد نخست باشد، چه تضمینی وجود دارد که آقای پزشکیان پس از پیروزی احتمالی در انتخابات امکان اجرای وعده‌ها و پیشبرد برنامه‌های خود را داشته باشد؟ و اگر مورد دوم قرین واقعیت باشد، نشانه و اماره و شاهد و دلیل قاطع و دلگرم‌کنندۀ آن چیست؟
به نظرم بدون روشن شدن این دو مطلب نمی‌توان تصمیم قابل دفاعی در بارۀ حمایت یا عدم‌حمایت از آقای پزشکیان گرفت.
#احمد_زیدآبادی
@ahmadzeidabad
Forwarded from دیدن
‏از آنجا که تایید صلاحیت ‎#مسعودپزشکیان مشارکت را به بالای ۵۰% می‌رساند، هر نوع قهر اعتراضی با صندوق نه تنها بلاموضوع شده، بلکه با پیروزی هریک از پنج‌تن آل نظام، جامعه هم پیاز و هم چماق را خواهد خورد. آرایش زمین بازی طوری است که مشارکت نه یک انتخاب که به نظر به ضرورت بدل شده
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📸 جدول زمان بندی حضور دکتر پزشکیان در مناظره‌ها

◀️ اطلاع رسانی کنید
_
اصلاحات نیوز
@Eslahatnews
🔗 Eslahatnews.com
Forwarded from javad kashi (Javad Kashi)
خیمه را فرونشاند
---
قطع نظر از آنکه انتخابات این دوره چه نتیجه‌ای داشته باشد، مسعود پزشکیان متولی بازسازی گفتمان اصلاحات شد. گفتمان تازه اصلاحات در اولین برنامه تلویزیونی او ظهور پیدا کرد. مشخصات اصلی این گفتار بازسازی شده به شرح زیر است:
• اصلاحات با زبان پزشکیان از سنخ تداوم است نه آغازی تازه.
• تداوم بر اساس برنامه‌های کارشناسی شده است و مضمون ایدئولوژیک و آرمان‌گرایانه ندارد.
• تقریباً هیچ نشانی از تقابل سیاسی در آن مشاهده نمی‌شود. از همین روز نخست، در آشتی با ارکان اصلی نظام است.
• پزشکیان جایگاهی جز اجرای درست برنامه برای خود قائل نیست. هیچ کجا از امکان معجزه در اقتصاد و پیشرفت سخن نگفت و هیچ کجا خود را یک مجری معجزه‌گر، قدرتمند و توانا جلوه نداد.
• عقلانیت بوروکراتیک با هدف مدیریت عقلانی امور عمومی ماحصل کلام او بود.
• می‌توان از آنچه گفت، یک کلام محوری استخراج کرد و آن هدایت قوه مجریه به سمت یک دستگاه کارآمد است.
• از اسلام سخن گفت. اما شاید نحو خوانش او از اسلام را بتوان اسلام بوروکراتیک خواند. اسلامی که به یک نظم عقلانی بوروکراتیک نیرو می‌بخشد.
این مولفه‌های گفتمانی چرخش مهمی در گفتار مالوف اصلاح‌طلبان محسوب می‌شود. گفتاری که اصلاح طلبان از اوایل دهه هفتاد به صحنه آوردند، یک خیمه قدرتمند هویت‌گرایانه در کنار یا تقابل با خیمه هویتی نظام مستقر بود. سرآغازی دیگر و غایتی متمایز را هدف گرفته بود. شاید در رفتار و سیاست‌های عملی اهل مسالمت و گفتگو بود، اما در غایات خود انقلابی و مبشر روز و روزگاری دیگر بود. از انباشت احساسات و هیجان و امید فشرده در سطح عمومی تغذیه می‌کرد و مدعی تحقق فردایی به کل متفاوت بود.
پزشکیان خیمه هویت‌گرایانه اصلاحات را فرونشاند. این اتفاق درست در زمانی روی نموده است که خیمه هویت‌گرای رقیب بی مشتری است.
@javadkashi
2024/10/04 19:25:33
Back to Top
HTML Embed Code: