Telegram Web Link
Forwarded from آینده
30
♦️پست اینستاگرامی آسیه باکری دختر شهید باکری!


@A_pajhohi
Forwarded from Doctors Farm قلعه پزشکان (Ardavan Bahrami)
بیرانوند برکنار شد

وی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان بود همانجایی که دکتر پرستو بخشی طرح خود را میگذراند
Forwarded from تحلیل زمانه
📌مدیریت و اقتصاد علمند، متخصص میخواهند

🔹️‏اینهایی که دنبال رئیس‌جمهور شدن فلان منبری تندرو یا توهمی‌ترین مذاکره‌کننده تاریخ هستند هنوز نمی‌دانند این سه‌سال چه بلایی سر تولید کشور، زندگی حال و آینده ایرانی‌ها آوردند؟

🔹️مدیریت و اقتصاد، علم هستند. متخصص می‌خواهند. آدم خوب را بگذارید امام‌جمعه، نه رئیس‌جمهور.
سامان صحرایی

#بورس



#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane
Forwarded from محمد مهاجری
🔹انتخابات پسارئیسی، پنجره ای به امید باز می‌کند؟

🔸آینده ایران در ماههای آینده ، روش حکمرانی تازه‌ای می‌خواهد.
شاخصهای اقتصادی و اجتماعی فریاد می‌زند که باید طرحی‌نو در انداخت و دولت بعدی،چه اصولگرا و چه غیراصولگرا ، کشور را از حال فعلی به حال بهتر سوق دهد.

🔸بعضی اخلاقیات مرحوم شهید رئیسی از جمله خستگی‌ناپذیری‌اش ارزشمند بود و باید توسط آیندگان هم دنبال شود اما ملک و مملکت را جز پرکاری، تدبیر و آینده نگری و سیاست و کارآمدی هم لازم است.

🔸اگر رئیس‌جمهور بعدی نخستین وعده‌اش، بکارگیری وزیران و مدیرانی متفاوت از اکثراعضای دولت سیزدهم که بانیان وضع نامناسب‌موجودند و مهمتر از آن تغییر سیاستها باشد، می‌توان به آن دل بست و امیدها را زنده کرد.

🔸نتیجه این امیدبخشی، بالارفتن مشارکت است. کدام کاندیداها می‌توانند مردم را پای صندوق بیاورند؟ و آیا سیستم سیاسی، اراده ای برای حضور مردم دارد یا به آماری شبیه انتخابات مجلس دوازدهم قانع است؟

🔸وقت تنگ است و فرصتها مثل باد می‌گذرد.

@mohajerimohamad
🔴رهبرشان هم گفت شهادت‌گونه...!

🔸این همه القاب و تقدس‌سازی برای مرحوم رئیسی چه معنایی دارد؟ اختلال دارید؟ مریضید؟ این چه عادت و اخلاقی است که تا شخصی از خودی‌ها! می‌میرد تمام فضیلت‌های اخلاقی را به او نسبت می‌دهید و تمام کارهای نکرده و کرده دیگران را به پایش می‌نویسید و تمام تلاشتان را می‌گذارید که قدیس‌سازی کنید؟! چه لزوم و دلیلی دارد تا کسی از شما میمیرد را مقدس می‌کنید و به همان شیوه‌ای که برای اهل بیت عزاداری می‌کنید برایش عزاداری می‌کنید و با الفاظی که خاص ائمه است وصفش می‌کنید؟

🔸آش انقدر شور شد که روز میلاد امام رضا(ع)، پرچم گنبد حرم علی‌بن موسی‌الرضا(ع) را به دلیل مرگ رئیس‌جمهور، سیاه کردند! حتی صبر نکردند فردای میلاد امام‌رضا پرچم را عوض کنند...

🔸وضعیت به قدری بغرنج و مضحک شد که پناهیان گفت میترسم دیگر در تاریخ! فردی شبیه رئیسی هم پیدا نشود! این مدل رفتارها که ناشی از کیش شخصیت و شخصیت‌پرستی است، نوعی بیماری نیست؟! با این ادبیات اسطوره‌سازی بدنبال چه هستید؟!

🔸چرا اصرار دارید از قاسم سلیمانی تا رئیسی، هر کسی که از خودتان است و به هر دلیلی از دنیا رفته را مقدس کنید؟! آخرش که چه؟! مگر عملکرد ۳۰ ساله رئیسی پیش چشم ما نیست؟! فکر می‌کنید این تقلاهای رسانه‌ای، می‌تواند عملکرد رئیسی را بزک کند؟! همان رئیسی ۶۷؟ همان رئیسی ۸۸؟ همان رئیسی ۹۸؟ و همان رئیسی ۱۴۰۱؟ همان رئیسی که با حداقل آراء رئیس‌جمهور شد؟! گرانی‌ و فروبستگی و بی‌افقی و بی‌ثباتی و فقر، همه‌مان را از طول و عرض و پهنا دریده، آقایان هم در روز روشن مشغول اسطوره‌سازی از ضعیف‌ترین رییس‌جمهور تاریخ ایران هستند!

🔸دست بردارید از این رفتارهای کودکانه...انقدر دنبالچه امثال پناهیان و صدا و سیما نباشید...کمی استقلال و عزت‌نفس داشته باشید...

@aghalyyat
Forwarded from روایت حق
🍁
🔻ظاهراً تکرار رئیسی
#سعید_جلیلی
🔺️باطناً انکار رئیسی
ح‌سین ق‌دیانی: حالا به‌تر می‌فهمم چرا ابراهیم رئیسی در دولت خود حتی از محسن رضایی نخ‌نما استفاده کرد و از سعید جلیلی هرگز. فی‌الواقع رئیسی با عناوین انتزاعی ملیحی تحت عنوان دولت سایه یا مشاور و مباشر و از این حرف‌ها، تا حدی موفق شد زبان دراز تندروترین حلقه‌ی مصباحیست‌ها را کوتاه کند. نیز حالا به‌تر می‌فهمم چرا سرداری که اینستا به نام‌ش آلرژی دارد، حتی با روحانی و ظریف بیش‌تر حال می‌کرد تا نام‌زد اصلح مصباح. نکته‌ی مهمی که بارها در گعده‌های خصوصی به این و آن گفته بود و به تواتر این طرف و آن طرف پیچیده بود. باری پای‌داری همین قدر عجول است در دلگی قدرت اما در اوج شیادی اسم‌ش را می‌گذارد اطاعت از ولایت. این وسط دلم برای حزب‌اللهی‌های صاف و ساده‌ای می‌سوزد که هیچ خبری از لایه‌های پشت پرده‌ی قدرت ندارند و یکی در مایه‌های سعید جلیلی را تنها با ظاهر مثلاً مردمی سکناتش قضاوت می‌کنند. خدایی دلم می‌سوزد برای این دوستان؛ ولو آن‌که ناظر بر امر و نهی بزرگ‌ترهای‌شان، مرا با اوصافی مثل حرام‌زاده یا حرام‌لقمه بنوازند. این تهمت‌ها مهم نیست؛ مهم این است که چیزی به مراتب بدتر از این تی‌وی مضحک و نچسب در انتظار کشور است، اگر سعید جلیلی ره‌سپار پاستور شود. این را حتی سوپرانقلابی‌های اندکی عاقل‌تر هم فهم می‌کنند. سلمنا! سعید جلیلی همان ابراهیم رئیسی است اما منهای اغلب خصوصیات مثبت رئیسی و محمود احمدی‌نژاد است ولی به علاوه‌ی ده‌ها اسفندیار رحیم‌مشایی. باری وحید جلیلی فقط مشتی از خروار است...
▪️
لیکن به راستی سعید جلیلی کیست؟! شما فرض کن صدیقی می‌خواست مکلا باشد، نه ملا. از سویی بیش‌ترین ارتزاق را از جیب گشاد صادق محصولی می‌کند؛ از سویی با #پراید نمایش #پوپولیسم می‌دهد تا به جز زمین، دین خلق‌الله را هم تیغ زده باشد. از من به شما نصیحت: از وحید جلیلی بترسید اما از سعید جلیلی #فرار کنید. یعنی فرارها...
به شدت ح‌سین به حدت قدیانی
#حسین_قدیانی

لینک پیج کافه‌ی حق [پیج فرهنگی ح‌ق]
https://www.instagram.com/hosein.ghadyani1401?igsh=MWxraWVlZjExeWNobA==

لینک پیج حق‌نامه [پیج سیاسی ح‌ق]
https://www.instagram.com/hosein.ghadyani1400?igsh=MXQ0bGQwdjR4anNvcA==

لینک کانال ح‌سین ق‌دیانی:
https://www.tg-me.com/ghete26
Forwarded from مصطفی فقیهی
♦️اصلی‌ترین عاملِ وضعِ موجود؛ این واپس‌گرای بدون روتوش!

▪️مصطفی فقیهی

‏۱. اگر ⁧«سعید جلیلی»⁩ رییس‌جمهور شود، بر ریاستِ دولتی «حَی‌وحاضر» تکیه می‌زند که سربازان‌ش آماده به اجرای دستوراتِ او هستند؛ چندان‌که در ۳ سال فعالیتِ دولت سیزدهم، با چیده‌مان‌سازیِ نیرو‌های‌ش در لایه‌های عالی و میانیِ دولتی و فرادولتی، پشت‌پرده‌ی تصمیماتِ کلان دولت و حتی تئوریسین و حامیِ سرسختِ سیاست‌های خشنِ فرهنگی چون ⁧«گشت ارشاد»⁩ و دوپارگیِ جامعه در سال‌های اخیر نیز بود.

🔹نمونه‌ی بارزِ نیروهای قالب شده‌ و نیابتی‌اش، ⁧«وحید جلیلی⁩» همه‌کاره‌ی این سال‌های تلویزیون است که مدلی واقعی برای شناختِ مردم از «دولتِ جلیلی» شناخته می‌شود؛ که کافی‌ست نگاهی بیاندازید به حذف ته‌مانده مجریانِ مشهور، جمع‌آوریِ برنامه‌های مردم‌پسند، سلبریتی‌سازی‌های فیک، تولید طیف خاص مخاطبان تلویزیون و برنامه‌های مبتذلی چون ⁧معلی⁩ و ⁧پاورقی⁩.

‏۲. «جلیلی» از اصلی‌ترین «عواملِ وضع موجود» است؛ که از سال ۸۶ با جذبِ انواع تحریم‌ها، کمر اقتصاد کشور را شکست و از ۹۲ تا ۱۴۰۰ نیز، با جُنباندنِ انواع دسیسه‌های ظالمانه در راهِ مذاکراتِ برجام، پسابرجام و بعدتر در مسیرِ احیای آن، تلاشی مضاعف و بسیار اثربخش داشت.

🔹او حتی در سال ۱۴۰۱ و در «دولت رییسی» نیز، با وجود قطعی شدنِ احیای برجام، در آخرین لحظات، چنان سنگ بزرگی پرتاب کرد که «برجامِ نیمه‌جان» را نابود و احیای آن را ناممکن کرد؛ آن‌چنان که باقری یار غار پیشین خود را نیز، دل‌چرکین کرد تا باز هم، مانع رفع تحریم‌های کمرشکنِ اقتصادی و تداومِ اوضاع پریشان معیشتی مردم شود.

۳. خوبیِ سعید جلیلی⁩ این است که «تعارف» ندارد؛ تا دسته فرو می‌کند و با افتخار، گردن فراز و سینه‌ ستبر؛ که «من بودم کسب‌وکار ملت را در اینستاگرام، منهدم کردم»

🔹در مناظرات، دم از «گشت ارشاد مدیران» نمی‌زند؛ یک‌راست می‌رود سراغِ ایدئولوژیِ خطرناک‌ش؛ اسم طرح تازه‌ی ⁧«گشت ارشاد»⁩ را تغییر می‌دهد به «طرح ضربتیِ مبارزه با ظلمت». با کلمات بازی نمی‌کند تا اسم بی‌ربطی چون ⁧«طرح نور» ⁩ بسازد!

🔹یا مثلاً ⁧«طرح صیانت» ⁩را علناً به طرح «فیلتر رسانه‌های دشمن و مبارزه با بی‌حیایی و ولنگاری در اینترنت» تغییر می‌دهد.

@mostafafaghihi
Forwarded from مصطفی فقیهی
♦️«فتاح»⁩ هم کاندیدا می‌شود؛ ⁧«محسن منصوری» رییس ستاد او شد

▪️مصطفی فقیهی

🔹‏«منصوری» که به لطف «فتاح»، آن‌چنان شگفت‌آور و آسانسوری در دولت سیزدهم رشد کرد، قبل از این‌که به دولت بیاید، در یکی از زیرمجموعه‌های فتاح در ⁧ #بنیاد_مستضعفان ⁩، مسئولیت داشت و این‌که آن‌جا چه‌ها کرد، احتمالاً بزودی فاش شود.

@mostafafaghihi
Forwarded from سهام نیوز
کار رئیس جمهوری غلطیدن در خاک‌و‌خل و سفر استانی رفتن نیست!

خاکی شدن لباس و نامه گرفتن از مردم و صدقه دادن به مردم اهیچ ارزشی ندارد

در تمام دنیا عملکرد رییس جمهور را با شاخص های مشخص مانند نرخ تورم، رشد اقتصادی و شاخص کیفیت زندگی است

@Sahamnewsorg
تغییر برخی از مسئولین سلامت استان لرستان با حکم رئیس دانشگاه علوم پزشکی

🟢 با حکم رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، دکتر رامین خسروی به عنوان سرپرست معاونت درمان این دانشگاه منصوب شد. پیش از این سیاوش بیرانوند عهده دار این مسئولیت بود.
🟢همچنین طی حکمی از سوی رئیس این دانشگاه علوم پزشکی، دکتر صالح آزادبخت فوق تخصص گوارش و عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان مدیر گروه داخلی دانشگاه منصوب و جایگزین دکتر علی امیری شد.
🟢 دکتر علی بختیاری رییس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز، با حفظ سمت، به عنوان معاون آموزشی بیمارستان رحیمی خرم‌آباد منصوب شد. پیش از این دکتر کوروش قنادی(فوق تخصص گوارش) معاونت آموزشی بیمارستان رحیمی خرم آباد را بر عهده داشت.

🔴 کانال سازمان نظام پزشکی ایران
💻 www.tg-me.com/IRIMCCHANNEL

🇮🇷جان_ما_ایران_ما🇮🇷
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from بوران
رئیس‌جمهوری که خواستندعاقبت بخیرش کنند

- قربان! ایشان نه توانایی اداره کشور را دارند، نه اینکه می‌توانیم تغییرشان دهیم!

قربان: عاقبت بخیرش کنید! او قهرمان باشد، بهتر است تا یک ناتوان!

آقای رئیس‌جمهور
میگل‌آنخل آستوریاس

🔗 نعیمه‌عطامنش

کانال بوران
❄️ @BoUraAn
☔️
@BaRAAn_IR
Forwarded from آینده
صدرا فرهمند

بسته پیشنهادی جلیلی برای مذاکره با ۱+۵ در شهریور سال ۸۸:

۱.  اصلاح ساختار سازمان ملل و شورای امنیت
۲. ارتقای وزن موضوعات زیست محیطی در مسائل بین المللی
۳.  تعریف و تدوین عادلانه حقوق فضا
۴. ریشه یابی عوامل بحران اقتصادی و مالی جهانی
۵. فقرزدایی از جهان و کاهش فاصله طبقاتی

شش سال ‎تور مذاکره او بی‌نتیجه نبود؛ مذاکرات او سراسر خسارت برای ایران بود. مذاکرات او در شش سال، ۶ قطعنامه ذیل فصل هفت منشور ملل متحد برای ایران به ارمغان آورد. پیش‌تر لیبی و عراق نیز ذیل فصل هفت منشور سازمان ملل رفته بودند.


@A_pajhohi
بوق و کرنا ندارد...

زحمت کشیدین عزل کردین، که چی!!!


http://www.tg-me.com/nima_shahryarpour
🔴گفتگو درباره انتخابات ۱۴۰۳

🔺یورونیوز فارسی، ۷ خرداد ۱۴۰۳

✍️عباس عبدی

🔹دربارۀ مرگ ابراهیم رئیسی، این گمانه نیز مطرح است که اساسا رئیسی را حذف کرده‌اند تا انتخابات زودهنگام برگزار شود چراکه اگر او زنده می‌ماند، ممکن بود تا سال ۱۴۰۸ رئیس‌جمهور ایران باشد. دربارۀ این تحلیل چه نظری دارید؟

🔘این گمانه‌زنی‌ها بیشتر بر اساس تحلیل است تا شواهد. تحلیل مخالف این تحلیل‌ها را هم کاملا می‌توان مطرح کرد. من در این ماجرای سقوط هواپیما، حداقل تا الان قرائنی که موید تحلیل مطرح در سوال شما باشد ندیده‌ام. چیزی که در درجۀ اول بیشتر مطرح است، این سقوط ناشی از یک ناکارآمدی مدیریتی بوده.

🔘اگر تناقضات و گزاره‌های عجیب هم در سخنان رئیس دفتر رئیس‌جمهور یا معاون اجرایی‌اش یا سایر مقامات وجود داشته، بیشتر برای ندیده شدن ناکارآمدی است؛ چون مسلم است که نیازی به استفاده از هلی‌کوپتر نبوده؛ هوا خوب نبوده؛ به طور قطع و یقین وضعیت آن‌جا نارنجی بوده و مسئول هواشناسی کشور هم این نکته را صریحا گفته.

🔘شاید همراهان رئیس‌جمهور اصرار کرده‌اند که نارنجی بودن هوا چیز مهمی نیست و به آن‌جا رفته‌اند. در بازگشت هم به جای اینکه در فرصت مناسب محل را به سوی تبریز را ترک کنند، باز احتیاط نکرده‌اند و این اتفاق رخ داده. البته مشکلاتی نظیر تحریم هم در این واقعه دخیل است که آن را باید سر جای خودش بررسی کرد. بنابراین با داده‌های موجود این واقعه یک رویداد کاملا داخلی است.

🔘بی‌کفایتی در پیدا کردن لاشۀ هلی‌کوپتر هم در جای خودش اهمیت دارد. در نتیجه من تا حالا شواهدی دال بر حذف آقای رئیسی ندیده‌ام و فکر هم نمی‌کنم که ساختار ایران با نیروهای خودش به این شکل رفتار کند. این دو احتمال مطرح در سوال هم ممکن است با هدف پوشاندن خطاهای مدیریتی مذکور باشد.

https://telegra.ph/گفتگو-درباره-انتخابات-۱۴%DB%B0۳-05-27
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اوباش عامل درگیری در بیمارستان زاهدان دستگیر شدند

🔹جانشین رئیس پلیس سیستان‌وبلوچستان از دستگيری عوامل درگیری در بیمارستان خاتم الانبیا خبر داد.

@SaberinFa
جنگ حکومت با مردم

بانکی‌پور نماینده و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفته: اگر زنان بی‌حجاب نگذارند از آنها عکس بگیریم، بازداشت می‌شوند.

‏کمتر حکومتی سراغ دارم که در عصر شعور و تجدد نماینده‌اش اینگونه به جنگ با مردم خود برود.

‏البته کره شمالی و طالبان را فاکتور بگیرید.


@yashar_soltani | یاشار سلطانی
Forwarded from دلنوشته ها - رحیم قمیشی (Rahim Ghomeishi)
مردم اشتباه سال ۸۸ را تکرار نمی‌کنند!

رحیم قمیشی

با همه ارادتی که به شخصیت آقای میرحسین موسوی داشته و بسیار نگران سلامتی ایشان پس از ۱۴ سال حبس و حصر غیرقانونی و ظالمانه‌شان هستم اما ایشان سال ۱۳۸۸ اشتباه بزرگی را مرتکب شد. نباید از گفتن اشتباهات و خطاها ترسید.
ایشان داوطلب پست ریاست جمهوری در سیستمی شد که هم شورای نگهبانش، هم مجلسش، هم قوه قضاییه‌اش، هم مجمع تشخیصش، و هم رهبری‌ مطلقه‌اش، او را مضر به حال کشور می‌دانستند، ولو رأی اکثریت مردم را داشته باشد!
او شانس آورد شکست خورده در انتخابات معرفی شد و گرنه شکست خورده در ۴ سال ریاست جمهوری معرفی می‌گردید، اگر سوار بر هلیکوپتری عیب‌دار نمی‌شد!

او مگر می‌توانست سیاست‌های کلی و معیوب نظام را برطرف کند؟ مگر می‌توانست با جهان غرب رابطه برقرار کند؟ مگر می‌توانست وزرایش را خودش تعیین کند؟ مگر می‌توانست سپاه را به پادگان‌ها برگرداند یا جلوی گشت ضد ارشاد را بگیرد؟ مگر می‌توانست جلوی زندانی شدن متفکران را بگیرد، یا اعدام جوانان را؟ مگر قادر بود بودجه‌های ارسالی به خارج از کشور و یا مراکز خاص و ایدئولوژیک را بگیرد؟
هرگز!
او اشتباه کرد. اگر زمان برگردد به ۱۵ سال پیش، و اطلاعات امروز را داشته باشد، به یقین داوطلب نخواهد شد.
عقلانیت به نظرم همین را می‌گوید.

از آن سال تا الان چه چیزی تغییر کرده که باز عده‌ای با وعده تغییر، خود را آماده کاندیداتوری می‌کنند!؟
شرایط اگر بدتر نشده، بهتر نشده است.
اگر کاندیدایی جرئت کند و بگوید سیاست خارجی باید تغییر کند، بگوید سختگیری به خانم‌ها باید خاتمه یابد، بگوید هیچکس حق استفاده مخفیانه از درآمدهای کشور را ندارد و واقعا بخواهد جلوی فساد در رده‌های بالا را بگیرد، مگر تأیید می‌شود، تایید شود، مگر رأی او خوانده می‌شود؟ خوانده شود، مگر اجازه کار کردن پیدا می‌کند!؟

یک راه بیشتر وجود ندارد؛
رهبری صراحتا بگوید اگر کاندیدایی گفت من راه رئیس‌جمهور سابق را نمی‌خواهم ادامه بدهم، و او رأی آورد، من قبول می‌کنم با توجه به دریافت واضح خواست مردم، خط قرمز‌های شخصی و یا ایدئولوژیکم را تغییر می‌دهم، اجازه رابطه با همه جهان را می‌دهم، در سیاست‌های کلی منجر به فساد، تجدید نظر می‌کنم، اجازه نمی‌دهم نیروهای نظامی و انتظامی مقابل مردم قرار گیرند و سد راه پیاده کردن سیاست‌های وعده داده‌اش، هرگز نخواهم شد.
آیا ایشان آمادگی چنین کاری را دارند؟
یا تنها بدنبال کارگزاری بی‌اراده‌ می‌گردند که همان خط سابق را ادامه بدهد؟
خطی که به فقر شدید مردم و ایجاد فاصله طبقاتی و دوری مردم از حاکمیت و بغض بسیاری از مردم و زنان نجیب کشور گردید.
اگر هیچ قولی نمی‌دهند، عملا انتخابات بی‌معنا می‌شود، چه نیازی به رقابت، و سر و صدا و صرف بودجه برای انتخابات است؟

راه را تا آخر بروند.
مردم هم تکلیف خود را خواهند دانست.
ما نباید از یک سوراخ چند بار گزیده شویم.
همه چیز در دست رهبری و نهادهای وابسته به ایشان است. رئیس جمهور هیچ کار مهمی نمی‌تواند بکند و او تنها یک خدمتکار موقت برای رهبری خواهد بود.
مشکل در اشخاص نیست. سیستم مجموعه‌ای فاسد و ناکارآمد است، و تا سران کشور متوجه اشتباهاتشان نشده‌اند، امام زمان هم بیاید، در این سیستم و با الزام به همین سیاست‌های کلان کشور، و پذیرش تبعیت محض از ولایت، هیچ چیزی تغییر نخواهد کرد.

مردم ایران بسیار فهمیده‌اند.
نگاه به آرامش و سکوت آنها نکنید.
آن‌ها مردم دقیقۀ نود هستند.
و به شما نشان خواهند داد، فریب بازی‌های کودکانه و انتخابات‌های تشریفاتی را نخواهند خورد.
آنها که ادعا دارند اکثر مردم قبول‌شان‌ دارند، خودشان هم می‌دانند دروغ می‌گویند.
و گر نه، این گوی و این میدان.
بزودی خواهند دید با تهییج احساسات مردم، با چاپ عکس‌ها و بنرهای متعدد، با شهیدسازی و با خلق قهرمان‌‌های دروغین، مردم هرگز تحت تاثیر قرار نمی‌گیرند.

یا شرکت در انتخابات تبدیل به یک رفراندوم عملی و یک انتخاب راه باید بشود، و یا عرصه برای یک رفراندوم دیگر باز می‌شود؛
جمعیت بزرگی که آن را تحریم خواهند کرد!
مردم اشتباه سال هشتاد و هشت را
دیگر تکرار نخواهند کرد.

@ghomeishi3
Forwarded from امتداد
شکوری راد خبر داد: صدر و ظفرقندی، نامزدهای پیشنهادی حزب اتحاد به جبهه اصلاحات

🔹عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت و نماینده این حزب در جبهه اصلاحات، «سید محمد صدر» و «محمدرضا ظفرقندی را دو نامزد پیشنهادی این حزببه جبهه اصلاحات برای انتخابات ریاست جمهوری 1403 معرفی کرد.

🔹شکوری راد در پاسخ به این سوال که آیا حزب اتحاد نامزدی برای انتخابات معرفی خواهد کرد؟ به جماران گفت: حزب اتحاد عضو جبهه اصلاحات است و در چارچوب آن عمل خواهد کرد. ما نامزد اختصاصی نداریم، اما پیشنهادات خود را به جبهه اصلاحات اعلام می‌کنیم و این افراد در کنار نامزدهای پیشنهادی سایر احزاب مورد بررسی قرار می‌گیرند و‌ نهایتا از بین آنها نامزد جبهه اصلاحات انتخاب خواهد شد.

🔹نماینده حزب اتحاد در جبهه اصلاحات در ادامه سخنان خود افزود: نهایتا در شورای مرکزی حزب اتحاد در مورد معرفی دو نفر به جبهه اصلاحات توافق صورت گرفت که عبارتند از دکتر محمد صدر و دکتر محمدرضا ظفرقندی./ جماران

🔸متن کامل

#امتداد
@emtedadnet
Forwarded from قبل انقلاب
♦️ما کاری جز بغض از دست‌مون برنمیاد.
خدا خودش شاهده از دیدن تصاویر و فیلم‌های حمله وحشیانه به رفح تاب‌مون بریده شد.
اونم تو مناطقی که نقطه امن اعلامش کردند تا خانواده‌ها جمع شن و بعد حمله کنند.
تف به این دنیای ساکت…

#وحید_اشتری

🔴@ghabl_enghelab
2024/09/28 20:52:55
Back to Top
HTML Embed Code: