Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بابلی‌ها به این مشاهده رسیده بودند که خورشیدگرفتگی‌ها و ماه‌گرفتگی‌ها در دوره‌های معینی تکرار می‌شوند و نتایج مشابهی دارند. آن‌ها اسم این دوره‌ها را «ساروس» نامیدند.

از آنجایی که گرفتگی‌ها به افسانه اژدها (سر و دم اژدها) مربوط است، ۳۶ گروه خورشید گرفتگی به ۳۶ خانواده اژدها معروف شدند که هر کدام ویژگی‌های خاص خود را دارند.

خورشیدگرفتگی ۲ اکتبر ۲۰۲۴ از چرخه ساروس ۱۴۴ متعلق به اژدهای جوانی است که در سال ۱۷۳۶ متولد شده. این مجموعه گرفتگی از این سال آغاز شده است و تا ۲۹۸۰ میلادی ادامه دارد.

درست در همین درجه و دقیقه گرفتگی دیگری در سال ۱۶۱۴ رخ داده است که به سال‌های ۸۰۳ تا ۲۰۸۳ تعلق دارد که اژدهای پیری است. به این معنی که حدود ۶۰ سال از عمر اژدهای پیر ۱۲۰۰ ساله باقی مانده است.

این گرفتگی ملاقات و تبادل قدرت میان دو کانون کارمیک، یکی اژدهای پیر ۱۲۰۰ ساله رو به زوال و دیگری اژدهای جوانِ ۲۰۰ ساله‌یِ رو به رشد است.
حدود ۴ سال بود که ربات تلگرام تشتر به صورت رایگان در اختیار دوستان عزیز بود. تقریبا ۲۰۰ هزار نمودار با آن رسم شد و خیلی خوشحال بودم که خدمتی رایگان ارائه کرده‌ام.

به دلایلی که گفتنش بسیار طول می‌کشد امروز این ربات به کار خود پایان داد.

هدف از راه‌اندازی این ربات با هدف گسترش بیشتر دانش نجوم بود و پایان دادن به کارش هم با هدف پیشبرد رویکرد صحیح به این دانش است.

برای دوستانی که استفاده‌کننده دائم این ربات بودند به زودی جایگزین مناسبی ارائه خواهیم کرد.

با سپاس از شما و همراهی و درک همیشگی‌تان 😇🙏🌺
یوگانیدرا یکی از تمرینات سطوح پیشرفته یوگا میباشد.در عین اینکه تمرین پیشرفته ای هست بسیار ساده میباشد و در حالت درازکش طبق دستورالعملی بدن ریلکس و وانهاده میشود.

یوگانیدرا،برای بیماری های روان تنی مانند آسم،زخم معده و اثنی عشر،سردرد میگرنی،فشار خون،بیماری های قلبی
و همچنین بی خوابی و اعتیاد و....بسیار موثر است.

کتاب یوگانیدرا هنر وانهادگی نوشته سوامی ساتیاناندا و ترحمه استاد جلال موسوی نسب تقدیم دوستداران یوگا و علوم روحی می شود.
این کتاب در دو بخش مطالعات علمی و تمرینات عملی به موضوع یوگانیدرا پرداخته است.

در بخش اول کتاب به تاریخچه تعاریف و اصول یوگانیدرا پرداخته شده تحقیقات علمی و آزمایشات پزشکان و دانشمندان آورده شده است

در بخش دوم به تمرینات متنوع در پنج سطح پرداخته است. متون و دستورالعمل متنوعی برای انجام یوگانیدرا داده شده است. که حاوی الگوی تنفس و تصویرسازی های مختلف متنوعی می باشد که با آنها می توان یوگانیدرا را از سطح مبتدی تا پیشرفته آموزش دید
گروه آتماجیوتی پشتیبان فنی کتاب و پاسخگوی سوالات شما می باشد برای سفارش می توانبد به ای دی زیر پیام دهید
@Aj_admin1
در روز‌های گذشته «مشتری راجعه» شد، «پلوتو مستقیم» شد و «عطارد وارد برج عقرب» شد و «ماه کامل» نیز در راه است.

بجز این‌ها آخرین روز‌هایی است که پلوتو را در برج جدی می‌بینیم. ۳۰ آبان پلوتو دوباره وارد برج دلو می‌شود و تا سال ۱۶۳۴ دیگر انرژی پلوتو در دلو وجود ندارد. شاید برایتان جالب باشد که از زمان کشفِ پلوتو تا امروز هنوز بشر یک دورِ کامل پلوتو را در بروج رصد نکرده. پلوتو بدون هیچ عجله‌ای به سوی «موضعِ قِران» که همان ۰ درجه دلو است نزدیک می‌شود. جایگاهی که حضور پلوتو در برج دلو را دو چنان مهم می‌کند.

پلوتو نمادِ قدرت‌ها و نیروهای بزرگ است. با خروج پلوتو از برج جدی بسیاری از نهادهای قدرتِ متمرکز قدرت خود را از دست می‌دهند - چنانچه اکنون نیز شاهد آن هستیم.

راجعه شدنِ مشتری بیشتر از هرچیز مسئله «حق» را به دغدغه درونی آدم‌ها تبدیل می‌کند. وقتی مشتری راجعه می‌شود همه «حق به جانب» می‌شوند. احساس می‌کنند به حق‌شان نرسیده‌اند. ممکن است موضوع حق و حقوق واقعی، نمک‌نشناسی، زیاده‌خواهی یا بیرون زدن طرحواره «استحقاق» و نیز عذاب وجدان و جبرانِ گذشته باشد.

پ.ن: مشتری مدت‌ها راجعه است و فرصت کافی برای پرداختن به این موضوع وجود دارد.

عطارد در عقرب مرا یاد آن جمله اشتباه ولی کاربردی با این مضمون از هالینگز جکسون می‌اندازد: «تمدن از جایی آغاز شد که به جای سنگ پرتاب کردن به یکدیگر فحش دادند.» معمولا هنگام عطارد در عقرب رفتار‌ها بی‌اعصاب، بی‌حوصله و بی‌ملاحضه و گستاخانه می‌شود.

ماه کامل هم در پیش است که در پست بعدی می‌نویسم
مینوی آسمان اندیشمند و سخنور و کیش‌مند و آگاه و افزونگر و برگزیننده است.
«بندهش»

در اندیشه ایرانی، هر بار که خورشید به سرآغاز باز می‌گردد، برشی از زمان را رقم می‌زند تا روح بهانه حضور خود در تن را به خاطر آورد.

سپس همان‌طور که سالِ عالم با نوروز تازه می‌شود، روز تولد هر کسی نیز جانی تازه می‌شود تا سالی دیگر را به سر برساند و خویشکاری‌اش به انجام برساند.

پس به همان سان که برای نوروز جشنی برپا می‌شود برای زادروز هرکس نیز جشنی بر او شایسته و بایسته است به شکرانه به هم رسیدن مینوی جان و مینوی سال.

با سپاس از همه پیام‌های پر مهرتان 🌺🙏😇
احسان خازنی
۵ آبان ۱۴۰۳
هفتم آبان روزِ کورشِ بزرگ فرخنده باد
عصر جمعه ۱۱ آبان ساعت ۱۶:۱۷ ماه نو می‌شود.

این ماهِ نو از چند نظر دارای اهمیت است:

۱- طالع ماهِ نو برج حمل است. طالع تحویل سال ۱۴۰۳ هم برج حمل بود که اهمیت این ماه نو را بیشتر می‌کند.

۲- درجه ماهِ نو ۹ درجه عقرب است. این درجه دقیقا روی درجه مریخ در زمان قانون مشروطه قرار دارد.

۳- پلوتو در ۲۹ درجه جدی و مریخ در ۲۹ درجه سرطان دقیقا در برابر هم قرار دارند. چیزی که این مقابله را برای ایران مهم‌‌تر می‌کند این است که مریخ دقیقا روی درجه مشتری نمودار روز جمهوری اسلامی است.

۴- زحل روی درجه زحلِ امضای فرمان مشروطه است. قانونی که شاه را ناچار کرد فرمان مشروطه را صادر کند. ‍

به نظر می‌رسد این ماه باید تصمیم‌ و اقدام‌های جدی و بنیادین برای بازنگری قوانین صورت بگیرد. سوال اینجاست که با توجه به حکمران خانه اول در چهارم در هبوط و حکمران خانه دهم در دوازدهم در حالت راجعه چه اهرم قدرتی باعث این تغییرات می‌شود؟
چند نکته در مورد انتخابات پیش‌ روی آمریکا

در انتخابات چند روز دیگر آمریکا اتفاق نادری می‌افتد. هر دو کاندیدا در ساختار جهانی با «راس» (راهو) حضور دارند. به این معنی که حتی اگر ترامپ انتخاب شود همچنان روند رویدادهای دموکرات‌ها پیش‌خواهد رفت...

هریس در زایجه تولدش «راس» در طالع در ۲۴ درجه جوزا دارد. ترامپ هم خورشید در ۲۲ درجه جوزا و راهو در ۲۰ درجه جوزا دارد. دی ماه امسال دور انتهایی قران به برج جوزا می‌رسد که در آن راس در ۱۹ درجه جوزا قرار دارد.!

جمع بندی:

خورشید ترامپ: ۲۲ جوزا
راس ترامپ: ۲۰ جوزا
طالع هریس: ۲۴ جوزا
راس هریس: ۲۴ جوزا
انتهای قران هنگام رفتن رئیس جمهور به دفتر: جوزا
ساکن برج انتها: راس در ۱۹ جوزا


حالا داستان جالب‌تر می‌شود:

ترامپ در فردار خورشید-عطارد است که هر دو در جوزا هستند.
هریس در فردار زحل - عطارد است. زحل هریس در وسط‌السماء راجعه است و حکمرانش مشتری راجعه در خانه ۱۲ عطاردش هم در عقرب محترق.


حالا به این نکته توجه کنیم که هم در نمودار تولد هریس و هم نمودار قران «عطارد توسط خورشید سوخته» به این معنی که حمکران طالع ترامپ حکمران طالع هریس را شکست داده.
نام اثر: هنر اعتراضی 😂

معمولا بعد از نوشتن مطالب پیچیده بعضی از دوستان و شاگردان مستقیم یا غیر مستقیم از پیچیدگی مطلب گله می‌کنند. راستش حق هم دارند.

از اینکه در بعضی موارد شیوه بیانم پیچیده و آموزشی است و برای همه قابل استفاده نیست عذرخواهی می‌کنم.

با این حال اگر دانش‌آموز نجوم ایرانی هستید قدم به قدم این نمودارها را رسم کنید:‌

۱- ترامپ
۲- هریس
۳- قران سال ۱۳۹۹

تکنیک‌های بکار رفته در متن عبارتند از:

-قران مشتری و زحل
:-فردار
-انتهاآت

همه این‌ها در سه دوره «قرانات»،«فردار» و «تکنیک‌های همزمان۱» آموزش داده شده‌اند. خوب است آن‌ها را بگذرانید یا دوباره مرور کنید.

غربی‌ها از دو تکنیک Natal to Natal (مقایسه نمودار دو نفر)‌ و Natal to Transit برای ارزیابی وضعیت فعلی استفاده می‌کنند.

در نجوم ایرانی روش دیگری هم داریم که من برایش عنوان Natal to Mundane را تعریف و استفاده کردم.

این همان روشی است که وضعیت چارت فرد با چارت قران را می‌سنجد ولی اسمی نداشت. .

امیدوارم با دنبال کردن قدم به قدم این نوشته کاملا بر این شیوه تفسیر مسلط شوید.

پ.ن: اسکرین‌شات با کسب اجازه ارسال شده
پیرو مطلب پیشین، یکی از مصاحبه‌های قدیمی‌ام را پیدا کردم که توضیح داده بودم که چارت ۲۸ می ۲۰۰۰ را برای انتخابات سال ۲۰۱۶ ترامپ بررسی کرده بودم.

خیلی جالب است که در قران ۲۸ می ۲۰۰۰ مریخ در ۱۷ درجه جوزا قرار داشته!

این را هم بر توضیحاتم درباره اهمیت برج جوزا در انتخاب رئیس جمهور بعدی آمریکا اضافه کنید.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
نکاتی درباره پس‌روندگی (رجعت) مشتری

دنبال فرصت خوبی بودم که درباره «مشتری پس‌رونده» مطلب دیگری بنویسم. مشتری به‌عنوان رکن اصلی «سعادت» در زایجه دیده می‌شود. چنانچه به آن لقب «سعد اکبر» را داده‌اند. مشتری در صورتی که خوب واقع شده‌باشد نشان از جاری شدن برکت در زندگی است. بجز آن، سیاره‌ای که ارتباط خوبی با مشتری داشته باشد زمینه رشد و فعالیت و بهره‌مندی را در زندگی جاری می‌کند.

برکت مشتری مانند «زیرساخت» زندگی عمل می‌کند. تحصیلات و آموزش، فرهنگ، موقعیت اجتماعی، خوشبینی به زندگی، قانون‌مندی، شانس، رشد و ... همه موضوعات زیربنایی هستند که اگرچه خودشان به تنهایی موضوعیت دارند اما بستری می‌شوند برای دیگر نتیجه گیری‌های خوب خوب در زمینه‌های مختلف زندگی.

وقتی مشتری راجعه باشد یا و خوب عمل نکند خیلی از ما به جای استفاده از موهبت‌ها و برکت‌هایی که در اختیار داریم جاهای دیگر و بعضاً اشتباه دنبال نتیجه می‌گردیم. مثلا کسی که تخصص و توانایی خوبی در زمینه هنری دارد ناگهان تصمیم می‌گیرد وارد فضای تجاری شود درحالی‌که هیچ شناختی از آن ندارد. یا مثلا فردی که ارتباطات اجتماعی خیلی خوبی دارد ناگهان تصمیم می‌گیرد یک رشته مهندسی بخواند.

مشتری ارتباط مستقیمی با «فضا، پیرامون و محیط جامعه» دارد. مشتری راجعه ممکن است باعث فقدان یا انقطاع یا عدم بهرمندی از مزایای محیطی و پیرامونی شود. همچون مزرعه‌ای که ثمر‌دادن درختانش مشروط به ریشه داشتن در خاکِ آن مزرعه دارد.

در دوران مشتری راجعه افراد خیلی بیشتر از اینکه میل به استفاده از «داشته‌هایشان» داشته باشند، میل دارند از «نداشته‌هایشان» بهره‌مند شوند. گروهی ممکن است به بیراهه بروند و گروهی ممکن است تجربیات خارج از تخصص‌شان را بیازمایند.

یک حالتِ دیگر اینکه در مشتری راجعه بخش زیادی از افکار «کارهایی که باید می‌کردم و نکردم» و «چیزهایی که باید می‌آموختم و نیاموختم» از زمینه ناخودآگاه بیرون می‌زند. احتمالا به یاد «فضاها و محیط‌هایی که ترکشان کرده‌ایم» می‌افتیم.

همه‌این‌ها می‌تواند خوب یا بد، خوشایند یا ناخوشایند، مخرب یا سازنده باشد.

دوران پس‌روندگی سیارات می‌تواند هم آورنده و هم تباه کننده فرصت‌ها باشد. بیشتر از همه چیز باید شناخت خوبی از «موقعیت‌» خود پیدا کنیم. آیا میان دانش، رشد شخصی، فضای اجتماعی، موقعیت شغلی، تخصص و برکاتی که در زندگی دریافت می‌کنیم هارمونی و هماهنگی وجود داشته یا دارد؟ آیا در جامعه و پیرامون و محیط در نقطه درستی قرار گرفته‌ام؟ اگر این نقطه درست نباشد باید نقطه درست را شناسایی کنیم. اگر نقطه درست باشد اما نتیجه درست نباشد باید کاستی‌ها را دریابیم.

مشتری سیاره «گسترش دیدگاه» و «بلندی‌نظر» است. وقتی راجعه می‌شود باید مراقب باشیم دچار «کوتاه‌بینی» و «تنگی‌نظر» نشویم. اگر کمبود و فقدانی احساس می‌کنیم بیش از هرچیز باید افقِ دیدمان را با «یادگیری» و «دانش» گسترش دهیم.

در بسیاری از علوم، فارغ‌التحصیلان باید برای بالابردن مهارت خود در دروه‌های «باز‌آموزی» شرکت کنند. مشتری راجعه هم فرصت مناسبی برای باز‌آموزی، درست‌آموزی و رفع نقصان‌ در دانش و مهارت‌ها است و می‌تواند به ما بیاموزد تا از فرصت‌هاییمان بهتر استفاده کنیم.

احسان خازنی
۱۸ آبان ۱۴۰۳
این هفته دومین کارگاه نجوم ایران باستان بر اساس کتاب «بُندَهِش» برای دانشجویان بلغارستانی برگزار شد.

بندهش متنی ارزشمند به زبان پهلوی است که به موضوع آفرینش می‌پردازد. در ظاهر سه-چهار فصل از کتاب به دانش نجوم می‌پردازد اما مطالب نجومی بسیاری در سراسر کتاب پراکنده است که می‌تواند به بسیاری از پرسش‌های بنیادین ما درباره نجوم ایران باستان پاسخ دهد.

راستش فکرش را هم نمی‌کردم از پسش بربیایم. هنوز هم احساس می‌کنم سنگ بزرگی برداشته‌ام. باید هر واژه و جمله و اسلاید را بارها از پهلوی و فارسی و انگلیسی چک کنم تا تصمیم بگیرم کدام برای انتقال مفاهیم مناسب‌تر هستند. متن را باید بریده بریده در کنار بخش‌های دیگر متن و متون دیگر قرار داد تا معنایی که لازم باشد را منتقل کند.

در کنار متن اصلی ترجمه‌های دیگر و تفسیر‌ها را هم می‌خوانم تا شاید آن‌ها بهتر باشند. چند ترجمه فارسی و انگلیسی از این کتاب وجود دارد اما مباحث نجومی همچنان گنگ باقی مانده‌اند. بزرگترین مشکل ترجمه بخش‌هاش نجومی این کتاب این است که بسیاری از اصطلاحات نجومی، نام ستاره‌ها، نام صورت‌های فلکی و بخش‌های آسمان در زمان ما شناخته‌شده نیست. بجز آن بندهش کتابی چند‌-دانشی است که گشودن گره‌هایش به این آسانی هم نیست و نیاز به مطالعه و شرح بسیاری دارد.

شناخته‌شده‌ترین بخش نجومی بندهش «زیگ کیهان» یا «زایجه عالم» است که در دوره‌های مختلف به‌آن اشاره کرده‌ایم. در آن نگاره همه سیارات در «بالِست» یا شرف خود قرار دارند.

با مطالعه شش آفرینش نخست مادی (آسمان، زمین، آب، گیاه، گوسفند، انسان) و شش گاهِ گاهنبار‌ می‌توانیم ایده نخستین شرفِ سیارات را پیدا کنیم. سپس با انتقال این ایده به دستگاه پیشرفته‌تر اخترشناسی و گاه‌شماری ،مدلِ پیشرفته‌تر شرف‌ها که امروز مورد استفاده قرار می‌گیرند طراحی می‌شود.

بندهش همچنین شیوه گذار از سیستم‌های کهنِ اندازه‌گیری آسمان به شیوه‌ی دقیق و امروزین را در متنی واحد به نمایش می‌گذارد که با گزارش آن می‌توانیم امیدوار باشیم آنچه بندهش «اخترشناسی بهدینِ مزدیسنی» می‌شناسد را به درستی پیدا کنیم. امیدوارم بتوانم بعد از پایان این دوره آن را به شکلی کامل‌تر به فارسی هم ارائه کنم.

احسان خازنی
۱۹ آبان ۱۴۰۳
یک برنامه ریزی به موقع برای آغاز یا ادامه یادگیری

ششم آذر عُطارِد راجعه می‌شود. حدود «دو هفته» آینده بهترین فرصت برای جمع‌بندی یا شرکت در دوره‌های آموزشی جدید است.
به مانند همیشه، در دوره‌های پَسروی عُطارِد ثبتِ نام جدید نخواهیم داشت. بنابرین برای ثبت‌نام دوره‌ها می‌توانید تا ششم آذر یا بعد از ۲۷ آذر اقدام کنید.

دوره جامع ۲۰۰ ساعته ایرانی توسط احسان خازنی طراحی و تدوین شده است. برای دوستانی که تازه به گروه‌ پیوسته‌اند فهرستی از دوره‌های نجوم ایرانی را ارائه می‌کنم.
با جست‌و‌جوی نام هر کارگاه‌ در کانال می‌توانید اطلاعات بیشتری درباره آن‌ها پیدا کنید. همچنین با عضویت در «پرتال جامع آموزش نجوم استاندارد» می‌توانید از بخش‌های رایگان دوره‌ها استفاده کنید.

💎مدخل منظوم*
در سیستم آموزشی ایرانی، مدخل‌ها کتاب‌هایی هستند که برای آموزش مقدماتی تالیف می‌شوند. در دوره مدخل منظوم ۱۲۰ عنوان آموزشی می‌آموزیم و برای دوره‌های پیشرفته‌تر آماده می‌شوم. دوره مدخل منظوم به همراه ۱۳۰ صفحه هند‌آوت و ۲۰ ساعت ویدئوی آموزشی به صورت ضبط شده ارائه می‌شود.

💎سی‌فصل
کتاب ارزشمند «سی‌فصل در معرفت تقویم» دومین دوره‌ای است که می‌خوانیم که مکمل مدخل منظوم است.

💎شناخت آسمان و زمین*
این دوره در سه سرفصل «صورت برین» «صورت زیرین» و «دل زمین» به بررسی مفاهیم بنیادین آسترونومی می‌پردازد و بسیاری از چرایی‌های نجوم را پاسخ می‌دهد. فرقی ندارد چه سبکی از نجوم را خوانده‌اید! این دوره برای همه منجمان ایرانی، غربی و ودایی توصیه می‌شود.

💎روابط سیارات
دوره روابط سیارات به بررسی انواع داینامیک‌های نجومی می‌پردازد. روابط میان سیارات در نجوم ایرانی بسیار پیچیده‌تر از مفهوم ساده نظرات در نجوم غربی یا هستند. این دوره مهارت‌های بسیاری به ما می‌آموزد که در همه دوره‌های دیگر کاربرد دارد.

💎قرانات
مفهوم قران در نجوم ایرانی به طور خاص به مقارنه مشتری و زحل مربوط می‌شود. موضوعی بسیار مهم که در مطالعه مفاهیم اجتماعی و جهانی کاربرد دارد.

💎فردار
فردار یکی از مهم‌ترین ابزار نجوم ایرانی است. از نظر مقایسه چیزی شبیه داشاها در نجوم ودایی است اما این کجا و آن کجا! فردار عمیقا با مفاهیم متافیزیک ایرانی پیوند دارد.

💎ستارگان ثابت
در نجوم ایرانی نقش ستارگان ثابت بسیار ارزشمند است. ارتباط سیارات و نقاط حساس نمودار با ستارگان می‌تواند بسیاری از تفسیر‌ها را تغییر دهد

💎تکنیکهای همزمان ۱
این دوره به چند تکنیک همبسته به نام‌های «انتهاآت» «نمودار سالانه» «سهام‌ها» و تفسیر همزمان آن‌ها می‌پردازد.

💎 منازل قمر در نجوم ایرانی*
منازل قمر ایرانی تفاوت عمده‌ای با ناکشاتراهای هندی دارند. ۲۸ منزل هر کدام ویژگی‌هایی دارند که در این دوره بررسی می‌شوند. در تصوف و عرفان به این منازل اهمیت زیادی داده شده‌است.

💎 سفری به زایجه اکبر*
این دوره بسیار مهم به بازخوانی نمودار تولد اکبرشاه گورکانی توسط چهار منجم بزرگ زمان خود می‌پردازد. دو منجم هندی و دو منجم ایرانی زایجه اکبر را به چهار روش تفسیر کرده‌اند که می‌تواند نگاه ما را به تفسیر در سبک‌های گوناگون بازتر کند.

💎 قوت و ضعف
داستان قوت‌ها و ضعف‌ها در نجوم ایرانی بسیار مفصل است. ۱۷۷ قوت و ضعف برای هر سیاره معرفی شده‌اند که در سه گروه «عظیم اثر» «میانه اثر» و «حقیر اثر» امتیاز بندی می‌شوند. هر گروه هم برای خودش زیر مجموعه‌های دیگری دارد.


💎 منتخبات الاحکام

در این دوره به یادگیری روش پاسخ دادن به سوالات از روی نمودار می‌پردازیم. این تکنیک در غرب Horary و در هند «پراشنا» نامیده می‌شود. در این دوره به پاسخ به ۲۰۹ نوع الگوی پرسشی می‌پردازیم.

💎 ستاره پنج‌پر زهره
*
در این کارگاه به طور تخصصی به رقص زهره-خورشید-زمین می‌پردازیم و جنبه‌های مختلف آن را بررسی می‌کنیم. زهره و ۵ راس ستاره شش نقطه مهم در نظم و هارمونی و تحلیل روابط هستند.


* دوره‌هایی که با ستاره مشخص شده‌اند نیازی به گذراندن دوره‌های دیگر را ندارند اما نیاز به آشنایی مقدماتی با یکی از سبک‌های نجومی دارند. پیش‌نیاز بقیه دوره‌ها گذراندن دوره مدخل منظوم است.

برای اطلاعات بیشتر برای دوره‌ها و نرم‌افزار تشتر به @ehsankh322 و برای ثبت‌نام دوره‌های بعدی به @ashiimaaa مراجعه کنید.
فراخوان سخنران در همایش بین المللی نجوم اروپایی

ششمین همایش نجوم اروپایی با حضور نمایندگان مدرسه‌های ۱۸ کشور اروپایی برگزار می‌شود. امسال قرار است موضوع همایش «نجوم ایرانی» باشد و برگزاری همایش برعهده ما است.

دوست دارم سخنرانانی از میان منجمان ایرانی در این همایش حضور داشته باشند. اگر این شرایط را دارید یا کسی با این شرایط را می‌شناسید با من تماس بگیرید:

*دانش نجومی استانداردی داشته باشد:
یکی سبک‌های دیگر نجوم را از مدرس معتبری فراگرفته باشد. همچنین موضوعات دیگرِ مرتبط با فرهنگ ایران همچون تاریخ، فلسفه، نسخه‌شناسی و ایرانشناسی که به نجوم مرتبط باشد نیز اهمیت دارند.

*توان ارائه به زبان انگلیسی یا زبان‌های دیگر اروپایی داشته باشد
اگر تجربه سخنرانی داشته باشید که چه بهتر.

* موضوعی برای پژوهش یا سخنرانی داشته باشد
موضوعات باید نو و در سطح همایش‌ها باشد.

دوستانی که علاقمندند در این همایش شرکت کنند، رزومه مکتوب و موضوعات پیشنهادی خود را به صورت مکتوب یا «فایل صوتی» به زبان انگلیسی ارسال کنند.

موضوع مقاله و ارائه می‌تواند شامل اختربینی، اخترشناسی، کیهانشناسی، هیئت، نجوم در حکمت ایرانی، نجوم در ایران باستان یا هر موضوع دیگری باشد.

👈مهلت ارسال: ۲۵ نوامبر
👈تاریخ همایش: ۱۴ و پانزده دسامبر


برگزار‌کنندگان همایش:

فیلیپ‌ فیلیپ‌اف (بلغارستان)
احسان خازنی (ایران)
⭕️برنامه درست و تمرین منظم موفقیت در یوگا را تضمین می کند.
⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
با تمرین روزانه بصورت انلاین همراه ما باشید


سطح تمرین: متوسط

پیش نیاز:

۱-آشنایی با اصطلاحات یوگا
۲- پاوان موکتاسانا.
۳- سلام بر خورشید و سایر اساناهای سطح متوسط کتاب هاتایوگا استاد موسوی نسب

۴- تنفس نادی شودانا، اوجایی شکمی
۵- آشنایی با چاکراها، مودراها و باندا و مانتراها

زمان؛ ۵:۳۰ تا ۶:۳۰ صبح روزهای زوج
۶-۷ عصر روزهای زوج

پلتفرم: گوگل میت انلاین یک طرفه

هزینه: شهریه ماهانه ۵۴۰ هزار تومان

دوستان عزیزی که پیشنیاز های بالا را دارند ولی نیازمند برنامه و راهنمایی برای تمرین منظم هستند می توانند برای شرکت به ادمین کلاس پیام بدهند
@aj_admin1
Audio
فایل صوتی لایو ۱۱ نوامبر

موضوعات:

- ۱۰‌هزار نفری شدن صفحه تشتر 🥳
- فراخوان سخنران برای همایش اروپایی
- اصول نجوم حرفه‌ای
- معرفی اجمالی نرم‌افزار «نیلام»
- پرسش و پاسخ
حرکتِ مستقیم زحل

جمعه ۲۵ آبان ۱۴۰۳ زحل حرکت مستقیم خود را آغاز می‌‌کند. خبری خوش برای کسانی که در چهار ماه گذشته کنترل یا مدیریت بخشی از موضوعات دراز‌ مدت زندگی از دستشان خارج شده بود و از روال برنامه‌های درازمدت‌شان دور افتاده بودند.
2024/11/16 11:22:35
Back to Top
HTML Embed Code: