Telegram Web Link
🔳⭕️قدرت حرکت آهسته و پیوسته

🔺تصور کنید یک تکه یخ روی میز جلوی شما قرار دارد. اتاق سرد است و می‌توانید نفس کشیدن خودتان را ببینید. در حال حاضر دمای اتاق منفی ۵ درجه است. دمای اتاق به شکل بسیار آرامی بیشتر می شود: منفی ۵ درجه، منفی ۴ درجه، منفی ۳ درجه...
تکه یخ همچنان روی میز جلوی شماست: منفی ۲ درجه، منفی ۱ درجه، صفر درجه...

🔺هنوز هیچ اتفاقی نمی‌افتد. سپس در دمای ۱ درجه، یخ شروع به ذوب شدن می‌کند. یک تغییر یک درجه ای که به نظر هیچ تفاوتی با درجه حرارت قبل از آن ندارد، باعث تغییر بزرگی شده است.

🔺لحظات با شکوه، اغلب در نتیجه‌ی بسیاری از اقدامات قبلی هستند. در مراحل اولیه هر تلاشی، اغلب یک دره ناامیدی وجود دارد. شما انتظار دارید که به صورت خطی پیشرفت داشته باشید و ناامید‌‌کننده است که تغییرات در روزها، هفته‌ها، و حتی ماه‌های اول چقدر بی‌اثر به نظر می‌رسند. اما این اصل را به یاد داشته باشید: قدرتمندترین و ماندگارترین نتایج زود به دست نمی‌آیند.

📖 خرده عادت‌ها
جیمز کلییر

🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️همه مشاغل مهم هستند، اما بعضی مشاغل مهم‌ترند!



این عنوان را از کتاب خواندنی قلعه حیوانات اثر جورج اورول به امانت گرفته ام آنجا که می‌نویسد "همه انسان‌ها برابرند اما بعضی‌ها برابرترند"!

مشاغل کلیدی مشاغلی هستند که شکست و یا پیروزی سازمان را رقم می‌زنند. آنها تعیین کننده سرنوشت بازی هستند. می‌گویند حدود ۲۰ درصد از مشاغل سازمان را می‌توان شغل کلیدی محسوب کرد. این ۲۰ درصد است که تکلیف ۸۰ درصد عملکرد سازمان را روشن می‌کند.


معیارهای زیر برای شناسائی مشاغل کلیدی و ارزیابی و ارزش‌گذاری آنها پیشنهاد می‌شود. شغل کلیدی شغلی است که:

🔹با ماموریت اصلی سازمان ارتباط نزدیک دارد.
🔹برای سازمان سود و درآمد تولید می‌کند.
🔹در ارتباط مستقیم با مشتری و بازار و سهم بازار قرار دارد.
🔹تامین نیروی انسانی شایسته برای آن، آسان و ارزان نیست.
🔹انجام آن نیاز به سطوح بالائی از دانش و مهارت دارد.
🔹در آن، تصمیمات پیچیده و مهم گرفته می‌شود.
🔹روی سایر مشاغل سازمان اثرگذار است.
🔹غیبت شاغل آن به سرعت احساس می شود.
🔹با اطلاعات محرمانه و باارزش سر و کار دارد.
🔹در زنجیره تولید ارزش قرار دارد و برای سازمان مزیت رقابتی ایجاد می‌کند.
🔹به راحتی و ارزانی قابل پیمان‌سپاری نیست.
🔹اشتباهات و ابتکارات در آن، آثار عمیق و بلندمدت بر سازمان دارد.
🔹پیچیده است و متغیرهای زیاد و پرتعدادی بر آن موثر است.
🔹حفظ و نگهداشت کارکنان شایسته آن، آسان نیست.


مشاغل سازمان‌مان را خوب بشناسیم و آنها را با معیارهای مناسب ارزیابی و مقایسه و طبقه‌بندی کنیم تا بتوانیم با آنها و شاغلین شان برخورد و رفتار مناسب و مقتضی داشته باشیم. 

همچنین به خاطر داشته باشیم که این مشاغل را نباید فقط در سطوح بالای سلسله مراتب سازمان و در میان مشاغل مدیریتی جستجو و پیدا کنیم. برخی شغل های ظاهرا کم‌اهمیت و غیرمدیریتی گاهی و در بعضی شرایط، تعیین‌کننده و به شدت اثرگذار هستند.



🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️اثر چراغ برق!

🔸می‌گویند مردی مست زیر چراغ برق مشغول جستجو بود. پلیس به او رسید و گفت چه می‌کند؟ مست گفت دنبال کلیدهای خانه اش می‌گردد. پلیس هم شروع به گشتن کرد و البته چیزی نیافت. بعد از مدتی پرسید مطمئن است که کلیدها را همین جا گم کرده است؟ مرد گفت: نه، در پارک گم کرده‌ام، اما دیدم اینجا روشن‌تر است!

🔸در اینجا به یکی از رایج‌ترین خطاهای ادراکی و رفتاری انسان اشاره می‌شود که به آن اثر چراغ برق یا جستجوی مست می گویند.
منظور آن است که به جای جستجوی راه حل بر اساس واقعیت‌ها و شواهد، راهی که ساده‌تر و آسان‌تر است برگزیده می‌شود.

🔸شاید پاسخ سوالات ما در آن سویِ تاریک خیابان باشد.اگر می‌خواهید درباره‌ی این خطا بدانید و این که بالاخره چه می‌شود کرد، پیشنهاد می‌کنم که این مقاله‌ی کوتاه و خوبِ دکتر مارک موریتز (استاد انسان‌شناسی در دانشگاه ایالتی اوهایو) را بخوانید. او راه‌حل کارگشایی را پیشنهاد می‌کند: به جای آن که داده‌بنیاد باشید، مساله‌بنیاد شوید.

Streetlight effect


🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️چرا قدرتمندان احمق می شوند؟!

🔸یک دانشمند عصب‌پژوه در دانشگاه مک‌مستر آزمایشی انجام داد. سرِ دو دسته (افراد قدرتمند و افراد نه‌چندان قدرتمند) را زیر دستگاه تحریک مغناطیسی مغز قرار داد. او دریافت قدرت در افرادی که احساس قدرت می‌کنند فرآیند عصبی خاصی به‌نام بازتاب را مختل می‌کند. چیزی که مبنای درک دیگران است و این باعث می شود که قدرتمندان در دیدنِ مسائل از نگاه دیگران ناتوان می‌شوند.

🔸یکی از دانشمندان این مساله را «پارادوکس قدرت» نام گذاری کرده: ما به خاطر یک سری توانمندی‌ها، قدرتمند می شویم، اما زمانی که قدرتمند می‌شویم بخشی از توانایی‌هایی خود را از دست می‌دهیم.

🔸تا به حال فکر می کردیم که قدرت فساد می آورد، اما یافته های دانشمندان نشان می دهد که قدرت، حماقت نیز می آورد. پژوهشگر دیگری که استاد روانشناسی دانشگاه برکلی است، پس از سال‌ها تلاش آزمایشگاهی به این نتیجه رسیده است: آزمایش‌شوندگان قدرتمند (احساس قدرت می کنند) چنان عمل می‌کنند که گویی ضربۀ مغزی خورده‌اند!

🔸در یک مطالعه در سال ۲۰۰۶، از شرکت‌کنندگان خواسته شد تا حرف E را روی پیشانی خود جوری رسم کنند که دیگران آن را ببینند، کاری که مستلزم آن است که خود را از دیدگاه مشاهده‌گر ببینید. آن‌هایی که خود را قدرتمند احساس می‌کردند، ۳ برابر بیشتر احتمال داشت که حرف E را برای خودشان درست رسم کنند، و برای دیگران وارونه.

🔸آزمایش‌های متعدد دیگر نشان داده است که افراد قدرتمند در تشخیص احساس انسان‌ها در یک عکس، یا دریافتن اینکه همکاران چگونه یک اظهارنظر را تفسیر خواهند کرد، عملکرد ضعیفی دارند. افراد قدرتمند «از شبیه‌سازی تجربۀ دیگران» نا توان می شوند و در نهایت به چیزی منجر می‌شود که «کمبود فهم دیگران و همدلی» ‌نامیده می شود. (منبع: فصلنامه ترجمان)

⭕️ تجویز راهبردی:
🔸قدرت بدان معنا نیست که ما وزیر و وکیل باشیم. معلم مدرسه هم صاحب قدرت است. پدر یا مادر نیز صاحب قدرت است. راننده اتوبوس هم صاحب قدرت است. قدرت همه جا هست. بچه ای که رستوران امشب را تعیین می کند هم صاحب قدرت است. قدرتمندی ناشی از مقام یا مرتبه نیست بلکه یک تجربه ذهنی است که حتی می‌تواند ناشی از نشستن پشت فرمان یک ماشین باشد (کاملا به شما احساس قدرت می دهد).

🔸بنابراین ما همه در معرض حماقت و فساد ناشی از قدرت هستیم. سه تجویز زیر قابل پیشنهاد است:

▪️بازگشت ذهنی به گذشته معمولی: اگر زمانی را به خاطر بیاورید که احساس قدرتمندی نمی‌کردید، مغزتان می‌تواند با واقعیت ارتباط برقرار کند. پس هر از گاهی خاطراتی را مرور کنید که  در آن زمان قدرتمند نبودید.

▪️در انتخاب اطرافیان دقت کنید: بر اساس متون مذهبی اگر قدرتمند هستید باید کسانی را برای همراهی خود انتخاب کنید که تندترین و صریح ترین زبان را نسبت به شما دارند. همین نکته کوچک بسیار راهگشاست. هر چه شما قدرتمندتر، نیازمند اطرافیان مستقل‌تر و شجاع‌تر و منتقدتر ...

▪️گاهی جای تان را با زیردستان (افراد فاقد قدرت در آن مساله) عوض کنید: مثلا رانندگی را به فرد دیگری بسپارید. تصمیم گیری را به افراد دیگر تفویض کنید. آن موقع تازه می فهمید که وقتی دیگران بدون ملاحظه اعمال قدرت می‌کنند چه حالی به انسان دست می‌دهد.

لازم نیست فرعون باشیم تا احمق شویم، پیروی چشم بسته از قدرت نیز حماقت می‌آفریند. فرعون نمی تواند برده بسازد این برده ها هستند که فرعون می سازند. همه ما وظیفه داریم قدرت را مهار کنیم چه خود صاحب آن باشیم چه در معرض آن.
جامعه ما برای پیشرفت نیازمند قدرت قاعده‌مندست. در درون همه‌ی ما یک قدرتمند احمق وجود دارد؛ ما باید کنترلش کنیم. توسعه از من و خانه من آغاز می شود./دکتر مجتبی لشکربلوکی


🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
توجه🧨 توجه🧨 توجه🧨 توجه
📢 فرصتی ویژه برای افرادی که وقت برای آموزش ندارند!!!!!

📌با دوره EMBA از بقیه جلوتر باش!!!

🎯تکنیک ها و استراتژی های حرفه‌ای رو یادبگیر و جایگاه بیزینست در بازار رو بالا ببر!

📣برای اطلاع از شرایط دوره و ثبت نام همین حالا به آیدی زیر پیام دهید:👇🤩

💥@Ayabs_support💥


🌐Www.ayabs.com
☎️02126407570
Instagram: ayabusinessschool
🔳⭕️ اندر حکایت قدرت کار تیمی!

گویند دویست نفر را سه نفر سرباز لاغر اندام به اسارت گرفته و به صف کرده و می‌بردند. تعدادی نظاره‌گر بر این جماعت اسیر می‌خندیدند و می‌گفتند: "ای بیچاره‌ها، چگونه است این سه نفر نحیف بر شما چنین چیره گشته و این‌چنین خوار شدید؟"

یکی جهاندیده درمیان آنان فریاد زد که ای مردم بر ما نخندید، که آن سه نفر با هم هستند و ما دویست نفر تنها...

امثال و حکم - علامه دهخدا


🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️خطاهای شناختی


🔻ذهن خوانی mind reading

فکر می کنید، بدون شواهد کافی می دانید که دیگران به چه چیزی فکر می کنند. مثل : ”جواب سلامم را نداد، پس حتما از دست من ناراحت است.


🔻پیش گویی furtune telling

پیش بینی می کنید که حوادث آینده، بد از آب در می آیند یا این که خطرات زیادی شما را تهدید می کند. مثل : ”در امتحان شکست می خورم” یا ”کاری گیر من نخواهد آمد”.



🔻فاجعه سازی catastrophizing

معتقدید هر چه اتفاق افتاده یا خواهد افتاد به شدت افتضاح، ناخوشایند و غیر قابل تحمل است. مثل : ”افتضاح می شود اگر در دانشگاه قبول نشوم”.



🔻برچسب زدن labling

به خودتان یا دیگران، صفات کلی و منفی نسبت می دهید. مثل : ”من آدم بدبختی هستم” یا من آدم بی ارزشی هستم”.



🔻نادیده گرفتن جنبه های مثبت discounting positives

مدعی هستید که کار های مثبت خودتان یا دیگران پیش پا افتاده و ناچیز هستند. مثل: ”این کار از عهده همه بر می آید” یا ”قبول شدن در کنکور که کار مهمی نیست”.



🔻فیلتر منفی negative filter

تقریبا همیشه جنبه های منفی را می بینید و به جنبه های مثبت توجه نمی کنید. مثل: ”هیچ کس مرا دوست ندارد”.



🔻تعمیم افراطی overgeneralizing

بر پایه یک حادثه، الگو های کلی منفی را استنباط می کنید. مثل: ”این اتفاق همیشه برای من اتفاق می افتد” یا ”در همه کار ها شکست می خورم”.



🔻تفکر دوقطبی dichotomus thinking

به وقایع پیرامون و انسان های اطراف با دید همه یا هیچ نگاه می کنید. مثل : ”همه مرا طرد می کنند” یا همه وقتم تلف شد“.



🔻باید اندیشی should

به جای این که حوادث را بر پایه چیزی که هستند ارزیابی کنید. بیشتر آن ها بر اساس چیزی که باید باشند، تفسیر می کنید. مثل : ”باید کارم را خوب انجام بدهم” یا ”باید در کنکور قبول شوم”.



🔻شخصی سازی personalizing

علت بروز حوادث منفی را به خودتان نسبت می دهید و سهم دیگران را در بروز مشکل نادیده می گیرید. مثل : ”ازدواجم بهم خورد، چون من مقصر بودم”.



🔻سرزنش گری blaming

دیگران را علت مشکلات و احساسات منفی خود می دانید و از طرفی مسئولیت تغییر رفتارتان را نیز فراموش می کنید. مثل : ”دیگران باعث عصبانیت من می شوند” یا ”والدینم باعث و بانی همه مشکلات من هستند”.



🔻مقایسه های نا عادلانه unfair comparisons

حوادث را طبق معیار های ناعادلانه تفسیر می کنید. خودتان را با کسانی مقایسه می کنید که از شما برترند و به این نتیجه می رسید که آدم حقیری هستید. مثل : ”او خیلی موفق تر از من است” یا ”شاگرد اول کلاس در امتحان خیلی بهتر از من عمل کرد”.



🔻تاسف گرایی regret orientation (کشکول ای کاش)

به جای این که در حال حاضر به کاری فکر کنید که از دستتان بر می آید، بیشتر به این مسئله می اندیشید که ای کاش در گذشته بهتر عمل می کردید. مثل : ”اگر تلاش کرده بودم ، شغل بهتری پیدا می کردم” یا ”ای کاش این حرف را نمی زدم”.



🔻چی می شد اگر what if

دائم از خودتان سوال می کنید چی می شود اگر چنین اتفاقی بیفتد و با هیچ جوابی راضی نمی شوید . مثل : ”حرف شما درست است، اما چی می شود اگر مضطرب شوم؟” یا ”چی می شود اگر نفسم در سینه حبس شود؟”



🔻استدلال هیجانی emotional reasoning

از احساسات خود برای تفسیر واقعیت استفاده می کنید. مثل : ”چون دلم شور میزند، پس اتفاق ناگواری می افتد."



🔻نادیده انگاری شواهد متناقض ignoring counter evidences

شواهد یا استدلال های ناهمخوان با تفکر خود را ردرد می کنید. مثل : ” هیچ کس مرا دوست ندارد”. هر گونه شواهد متناقض را نادیده می گیرد و در نتیجه فکرتان همیشه تایید می شود.



🔻قضاوت گرایی judgment focus

به جای این که خودتان، دیگران و حوادث پیرامون را بپذیرید و درک کنید، اغلب آن ها را در قالب ارزیابی های سیاه و سفید می نگرید. دائم خودتان و دیگران را طبق یکسری معیار های دلبخواهی، ارزیابی می کنید و متوجه می شوید که خودتان و دیگران پایین تر از آن حدی هستید که باید باشید. مثل : ”در دوران دانشگاه خوب عمل نکردم” یا ”اگر تنیس بازی کنم، از پس آن بر نمی آیم” یا ”سارا چقدر موفق است، ولی من اصلا موفق نیستم”.


خطاهای شناختی
منبع: تکنیک های شناخت درمانى
نوشته: رابرت لی هی
ترجمه: حسن حميدپور




🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️ اثر مقایسه چیست؟

🔺در این تصویر، دو دایره وسط به یک اندازه هستند. اما به نظرمان می‌رسد دایره وسطی سمت راست بزرگتر باشد.

🔺اگر ما یک دستمان را در آب سرد، و دست دیگرمان را در آب گرم قرار دهیم و پس از حدود ۳۰ ثانیه دو دستمان را وارد آب ولرم کنیم، دستی که در آب سرد بوده است، آب ولرم را گرم احساس کرده و دستی که در آب گرم بوده است، آب ولرم را سرد احساس می‌کند.

🔺یا هنگامی که یک جعبه سنگین را بلند می‌کنیم و بلافاصله بعد از آن یک جعبه سبک‌تر را بلند می‌کنیم، جعبه دوم به نظرمان سبک‌تر از وزن واقعی آن به نظر می‌رسد.

🔺علت چنین برداشت‌های غلطی این است که مغز ما تمایل به سنجش و ارزیابی چیزها بر مبنای مقایسه دارد؛ حتی اگر استانداردهای مشخص و ثابتی برای ارزیابی آن ها وجود داشته باشد. زیرا مقایسه، برای ذهن راحت‌ترین و در دسترس‌ترین راه است.

◀️ در مصاحبه‌های استخدامی و ارزیابی افراد نیز فردی که بلافاصله بعد از یک فرد ضعیف مصاحبه می‌شود، ممکن است به دلیل خطای مقایسه بین این دو نفر توسط مصاحبه‌گر، واجد شرایط شناخته شود.


🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️ضرب‎المثل “افسار شتر بر دم خر بستن”

⭕️نقل است ساربانی در آخر عمر خود، شترش را صدا می‌زند و به دلیل اذیت و آزاری که بر شترش روا داشته از او حلالیت می‌طلبد. یکایک آزار و اذیت‌هایی که بر شتر بیچاره آورده را نام می‌برد از جمله زدن شتر با تازیانه، آب و غدا ندادن همه را بر می‌شمرد و می‌پرسد آیا مرا حلال می‌کنی؟

⭕️شتر در جواب می‌گوید همه این‌ها را که گفتی حلال می‌کنم اما یک بار با من کاری کردی که آن را هرگز نمی‌توانم حلال کنم و تو را ببخشم. ساربان پرسید آن چه کاری بود؟
شتر جواب داد یک بار افسار مرا به دُم یک خر بستی. من اگر تو را بخاطر همه آزار و اذیت‌ها ببخشم، بخاطر این تحقیر هرگز تو را نخواهم بخشید.

⭕️این ضرب المثل اشاره به سپردن عنان کار به افراد نالایق دارد و این‌که افرادی نالایق بدون داشتن تخصص و شایستگی لازم، متصدی پست و مقامی شوند.

وجود این افراد در راس امور باعث وارد شدن خسارات زیادی به سازمان می شود مانند نخبه گریزی و فرار مغز ها ، دلسرد کردن افراد متخصص، کاهش روحیه خدمتی ساز مان ها ،کاهش تعداد گزارش های تخصصی.

🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️چگونه امنیت شغلی خود را تضمین کنیم؟

راز امنیت شغلی این است که این نکته را به یاد داشته باشیم که ما امنیت شغلی‌مان را خودمان ایجاد می‌کنیم. این روزها هیچ کارفرمایی نمی‌تواند امنیت شغلی شما را تا پایان عمرتان تضمین کند. به همین منظور، باید این مهارت‌ها را کسب کنید:

🔺نباید به خودتان به عنوان مجموعه‌ای از مدارک تحصیلی و آموزشی یا سال‌ها تجربه نگاه کنید. درست مثل هر متخصصی (وکیل، لوله‌کش یا نماینده بیمه)، شما نیز باید بدانید که در حل چه مشکلاتی مهارت دارید و این مشکلات را به خوبی بشناسید. باید بدانید حل یک مشکل چقدر برای مشتریانتان هزینه دارد، چگونه ایجاد شده و چطور رفع می‌شود.

🔺باید همواره در جریان تحولات بازار باشید تا ببینید مشکلی که در حل آن مهارت دارید، چگونه در گذر زمان دستخوش تغییر می‌شود. اگر خودتان را محدود به دیوارهای دفتر کارتان کنید، از تحولات بازار استعدادها بی‌خبر خواهید ماند.

🔺باید ارزش خودتان را بدانید. اینکه بگویید «آخرین حقوقی که گرفتم، ۷۰ هزار دلار بود» کافی نیست. این اطلاعات به درد کسی که می‌خواهد شما را استخدام کند نمی‌خورد. ممکن است بگوید: «چه عالی، اما حقوق پیشنهادی ما ۶۰ هزار دلار است.» آیا می‌توانید به آنها توضیح دهید که وجود شما در سازمان، چگونه باعث افزایش درآمد یا کاهش هزینه‌هایشان می‌شود؟ آیا می‌توانید برای حقوق پیشنهادی‌تان یک دلیل قانع‌کننده بیاورید؟

🔺حتی اگر شاغل هستید و از شغلتان راضی هستید، باید بازار استعدادها را زیر نظر داشته باشید و ببینید آیا به خدمات شما نیاز هست یا نه. هوشیار باشید و آگهی‌های استخدام را همیشه مرور کنید، حتی وقتی مشغول کار هستید.

🔺باید مهارت‌هایتان را به‌روزرسانی کنید. ممکن است برای سازمانی کار کنید که از زمانه عقب باشد یا با تکنولوژی‌های روز بیگانه باشد. شاید این سیستم جوابگوی نیازهای آنها باشد، اما برای شما این‌طور نیست. برای آنکه قابل عرضه به بازار باشید، باید مهارت‌هایتان را به روز کنید.

🔺ارتباطاتتان را حفظ کنید و گسترش بدهید. بسیاری از مردم وقتی شغل دارند، به ارتباطات اهمیت نمی‌دهند و فقط وقتی به دنبال برقراری ارتباط هستند که شغل خود را از دست داده باشند. این یک اشتباه بزرگ است. اگر تا به حال ارتباطاتتان محدود بوده، سعی کنید هر هفته یک دیدار رو در رو با یک دوست جدید یا قدیمی داشته باشید یا در یک رویداد شرکت کنید. عادت کنید با افراد جدید صحبت کنید.

🔺مهارتی را فرا بگیرید که کمتر کسی آن را بلد است. صرف نظر از اینکه چه کارهایی را به خوبی انجام می‌دهید، باید در یک زمینه خاص تخصص داشته باشید تا ارزش واقعی خود را نشان دهید.

🔺از آنجا که مشکل را می‌شناسید و ارزش خودتان را می‌دانید، می‌توانید همزمان که به دنبال کار می‌گردید یا حتی وقتی شاغلید، به صورت پاره‌وقت یا تمام‌وقت مشاوره ارائه دهید. این روزها همه ما، چه بدانیم چه ندانیم، مشاوریم. خودتان را مثل یک کالا برندسازی کنید. هیچ چیزی به اندازه برندسازی نمی‌تواند عرضه‌پذیری شما را افزایش دهد.

🔺همزمان که به مهارت‌هایتان افزوده می‌شود، به‌عنوان یک شخص حرفه‌ای شناخته خواهید شد. کسانی که شما را می‌شناسند پروژه‌هایشان را به شما خواهند سپرد. می‌توانید شغل‌های قراردادی یا تمام‌وقت پیدا کنید. به مرور میان گروه بزرگی از افراد که حتی آنها را نمی‌شناسید، وجهه و اعتبار پیدا می‌کنید. ارتباطات به شما کمک می‌کند که همیشه شغل داشته باشید. به لطف انجام پروژه‌ها آنقدر پول دارید که اگر چند ماه بیکار شدید، نگران مخارجتان نباشید.

🔺نهایتا به نقطه‌ای خواهید رسید که به راحتی و بدون استرس، یک ماه به خودتان مرخصی بدهید. البته اگر به دنبال شرکتی باشید که تا زمان بازنشستگی برایشان کار کنید، هرگز به این نقطه نخواهید رسید. به دنبال امنیت در یک شغل یا سازمان نباشید. امنیت را خودتان ایجاد کنید تا کسی نتواند آن را از شما بگیرد.


🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️ ۱۰ ویژگی مشترک بین تمامی مدیران موفق دنیا

▪️خوب ارتباط برقرار کردن
▪️خوش‌بینی نسبت به آینده
▪️توانایی اعتماد به دیگران
▪️توانایی در تفویض اختیار
▪️اعتماد به نفس بالا
▪️دانش کافی در حوزه تخصصی
▪️دادن فیدبک به اعضای تیم
▪️ارزش قایل بودن برای همه
▪️قدرت بالا در سخنرانی
▪️داشتن انگیزه و اشتیاق بالا


🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️ "خیلی از مدیران فکر می‌کنند به راحتی می‌توانند برای هرکسی جایگزین پیدا کنند، یا حتی فردی بهتر رو استخدام کنند. پس به کارمندان فعلی‌شون توجه کافی ندارند. اما آن‌ها با این کار به سازمان زیان می‌زنند."

یک کارمند خوب، در مورد سیستم‌ها، محصولات و فرآیندها دانش و تسلط داره. اون‌ها با مشتریان و همکاران ارتباط برقرار کرده‌اند.

وقتی شما یک کارمند خوب رو از دست میدید، شما بخشی از فرهنگ شرکتتون رو از دست میدید. و حتی ممکنه آینده سازمانتون رو از دست بدید. هرگز کارمندان وفادارتون رو به مرز بی‌تفاوتی و سکوت نرسونید!»

📚 کتاب «رهبری آینده نیروی انسانی» 


🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️۱۰ عادت اصلیِ افراد کاریزماتیک

1⃣ بیشتر از آنکه سخن بگویند، می‌شنوند.
2⃣ صرف‌نظر از افراد به دیدگاه‌هایشان خوب گوش می‌دهند.
3⃣ در هنگام ارتباط خود را مشغول حاشیه و لوازم شخصی نمی‌کنند.
4⃣ به جای تمرکز بر چیزهایی که به دست می‌آورند، به چیزهایی که برای دیگران می‌توانند فراهم کنند فکر می‌کنند

6⃣ به گونه‌ی افراد از خود راضی که خود را مهم می‌پندارند عمل نمی‌کنند.
6⃣ مردمان دیگر را مهم می‌دانند، چون می‌توان از آنان آموخت.
7⃣ نقاط مثبت دیگران را می‌بینند و آن را تقدیر می‌کنند.
8⃣ در انتخاب کلماتی که به کار می‌برند دقت می‌کنند.

9⃣ بر نقاط ضعف دیگران تمرکز و پافشاری نمی‌کنند.
🔟 نقاط ضعف خود را با گشاده‌رویی می‌پذیرند.


🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران برگزار می‌کند:

☑️ دوره تخصصی بازاریابی حرفه ای ( marketing plan pro)

🔹تدوین Marketing Segmentation
🔹تدوین POD & POP
🔹تدوین استراتژی بازاریابی Marketing Strategy
🔹تدوین Brand Positioning Statement
🔹تدوین بودجه‌بندی بازاریابی 👤 مدرس: دکتر کیوان طالب

طول دوره: 28 ساعت

📜 در انتهای دوره، گواهینامه دوزبانه از دانشگاه تهران دریافت خواهید نمود.

🔗 جهت دریافت اطلاعات بیشتر دوره، کلیک کنید.

ارتباط با ما:
📞 0218333117

واتساپ:
📱09128408043
🔳⭕️ اصول هفت گانه چشم‎انداز شركت تویوتا

۱.احترام گذاشتن به زبان و روح قانون هر ملت و گشاده بودن و صادق بودن فعالیتهای شركت در جهت اینكه یك شهروند جهانی خوب باشد.

۲.احترام به فرهنگ و آداب هر ملت و سهیم شدن در توسعه اقتصاد و اجتماع از طریق فعالیتهای شركت در جامعه.

۳.وقف كردن خود برای تولید محصول ناب و ایمن و بهبود كیفیت فعالیتهای خود در هر كجا.

۴.خلق و توسعه فناوری‌‎های پیشرفته و تولید محصولات و خدمات نمونه و برجسته كه نیازهای مشتریان جهانی را برآورده سازد.

۵. فرهنگی را در شركت ایجاد كنید كه خلاقیت فردی و ارزشهای تیمی را بگسترد، درعین اینكه اعتماد متقابل را ارج می‎نهد و احترام كاركنان و مدیران را در نظر می‎گیرد.

۶. رشد و توسعه را از طریق مدیریت نوآوری دنبال كنید.

۷. با شركای كسب‎وكار در تحقیقات و خلق رشد پایدار و سود متقابل كار كنید.

#شرکت_تویوتا
#چشم‌انداز


🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
دوره جامع سئو با رویکردی اجرایی و کارآمد

👨🏻‍💻مدرس دوره : علی حسینی بنیان‌گذار و مدیرعامل سئولب و اسکات، مدیر سئو سابق آژانس مسافرتی علی بابا و دیجی کالا

🔹ویژگی‌های دوره جامع سئولب:

آموزش ویدیویی پروژه محور
یادگیری استراتژی‌های موثر سئو
به‌روزرسانی مستمر دوره
امکان معرفی به بازار کار
مدرک معتبر سئولب
امکان پرسش و پاسخ آنلاین و حضوری

🔻این دوره به‌صورت آنلاین می‌باشد و به ۳ روش می‌توانید آن‌را تهیه کنید:👇🏼

۱- خرید پکیج VIP
۲- خرید تک اپیزود از دوره
۳- خرید قسطی ، پرداخت در ۳ قسط

برای ورود به دنیای جذاب سئو، این دوره کوتاه‌ترین مسیر یادگیری برای شماست؛ برای ثبت‌نام کلیک کنید😉

یا برای اطلاعات بیشتر کافیست به ما پیام دهید👈🏻 @seolab_98


🆔@seolabir
🔳⭕️ ⁣۵ اصل مدیریتی پیتر دراکر

پیتر  دراکر در کتاب The Practice of Management توضیح می‌دهد اصلی‌ترین هدف یک مدیر این است که به دیگران انگیزه داده و بهره‌وری آن‌ها را افزایش دهد. برای رسیدن به این هدف، یک مدیر ۵ وظیفه دارد که باید آن‌ها را به درستی انجام دهد:

۱.  برای کارمندان خود اهداف قابل دست‌یابی تعیین کند.

۲.  وظایف تیم را سازماندهی کند و برای افراد نقش و وظایف درست تعیین کند.

۳. پس از تعیین اهداف، نتایج به دست آمده را بررسی کند تا مطمئن شود که سازمان در مسیر درست قرار دارد.

۴.  با اعضای تیم در ارتباط باشد، به آن‌ها انگیزه بدهد و از درستی اطلاعاتی که آن‌ها در اختیار دارند اطمینان حاصل کند.

۵.  کارمندان خود را به عنوان مهم‌ترین منابع مجموعه بشناسد و به رشد و تربیت آن‌ها کمک کند.



🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️ همنشینی با افراد موفق!


🔹مردی تلاش می کرد که قاطرش را وارد مسابقات اسب سواری کند.

🔹مسئولین مسابقه به او گفتند:قاطر تو شانسی برای موفقیت ندارد.

🔹مرد پاسخ داد: می دانم، اما همنشینی با اسب های اصیل می تواند برای او مفید باشد.

🔴هم نشینی با برندگان، از شما یک برنده می سازد.

#نکات
#هم_نشینی


🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🟥ثبت نام طرح استعدادیابی دانش آموزان 7 الی 18 سال
(فقط تا پایان هفته)

🟥بزرگترین طرح استعدادیابی
دانش آموزان 7 الی 18 سال

🟥توسط سامانه رشد خوش نظر
با همکاری بیش از 150 متخصص و مشاورتحصیلی در حال برگزاریست .

برای اولین بار در سطح کشور به صورت آنلاین و تلفنی انجام می شود.

🟥مراحل رزرو نوبت

👇بر روی لینک ثبت نام که در پایین این پیام قرار داده شده کلیک کنید

👇و به صورت آنلاین مراحل استعدادیابی دانش آموز خود را انجام دهید

🟥لینک ثبت نام استعدادیابی آنلاین👇
(ظرفیت محدود)👇
https://jryn.me/AP9Lw
🔳⭕️ "در شرکت های ضعیف، سیاست برنده است، اما در شرکت های قوی بهترین ایده هاست که برنده می شود."

👤 استیو جابز

#سخنان

🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
2024/09/29 08:24:18
Back to Top
HTML Embed Code: