Telegram Web Link
🔳⭕️ در مورد اهدافتان حرف نزنيد !


تصور كنيد كه دركافه اى كنار دوستانتان مشغول صحبت كردن درباره مسائل كارى و زندگيتان هستيد
هركدام مشتاقانه درباره موفقيت ها و دستاوردهايتان در زندگى صحبت ميكنيد.

وقتى نوبت به شما ميرسد ، ناخودآگاه تصميم ميگيريد درمورد روياها و اهدافتان و برنامه هايى كه براى رسيدن به آنها داريد ، صحبت كنيد ميگوييد : "احساس ميكنم وقتش رسيده كه كسب و كار شخصى خودم را راه بياندازم ، ميخواهم خودم را در اتاق كارم حبس كنم ، سخت كار كنم تا به هدفم برسم . حتما موفق ميشم ، از حالا به خاطر اين موفقيت خوشحالم "

دوستانتان خواهند گفت : " آه البته كه توانايى اين كار را دارى تو انسان موفقى هستى " و به شما پيشاپيش تبريك ميگويند

🔹تاييد و تشويق آنها احساس رضايت درونى عميقى درون شما ايجاد ميكند به طوريكه شادى درونى خود را كاملا احساس ميكنيد

🔴اما چه باور كنيد چه نه دراين لحظه مرتكب خطايى بزرگ شديد !! مطالعات روانشناسى بسيارى از سال ١٩٣٣ انجام شده اند كه نشان ميدهند بسيارى از افرادى كه درباره اهداف و تصميم هاى مهم در زندگى شخصى و كاريشان با ديگران صحبت ميكنند ، شانس كمترى براى موفقيت دارند

اما چرا ؟

مطالعات نشان ميدهند كه در مغز انسان سمبل هايى براى تشخيص هويت وجود دارد كه تصويرِ ما از هويت شخصى مان را ميسازد
اين سمبل ها در مغز ما از دو طريق توليد ميشوند :
1 )  صحبت كردن
2 )  عمل كردن

🔹بنابراين صحبت كردن راجع به يك هدف و هيجان زده شدن قبل از رسيدن به هدف باعث ساخته شدن يك سمبل هويتى مربوط به آن در مغز ميشود
و اين تصور در ناخودآگاه شكل ميگيرد كه كار مورد نظر انجام شده

نتايج منتشر شده از مطالعه اخير پيتر گلويتزر ، پروفسور روانشناسى دانشگاه ان واى سى نشان ميدهد كه اعلام كردن اهداف ، سمبل هاى هويتى را در مغز ايجاد ميكند كه باعث ميشود از آن لحظه به بعد انگيزه و اشتياق كمترى براى تلاش به سوى هدف داشته باشيم

شايد اين مسئله براى شماهم اشنا باشدكه بلافاصله پس از تصميم گيرى هيجان و اشتياق زيادى داريد ولی به مرور زمان بی انگيزه ميشويد

🔹بنابراين ، ازين لحظه به بعد سكوت كنيد و اهدافتان را شخصى و مثل يك راز حفظ كنيد
در شرايطى كه نميتوانيد جلوى خودتان را بگيريد و بسيار مشتاقيد كه هدفتان را باكسى در ميان بگذاريد

💡 لطفا از كلماتى استفاده كنيد كه رضايتمندى كمترى در مغز شما ايجاد كند 

⛔️در مورد اهدافتان حرف نزنيد !




🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷  دیجیتال مارکتینگ و ابزارهای آن را در این کانال یاد بگیرید.

👈چگونه فروش موفق داشته باشیم؟
👈چگونه محصولاتمان را به دیگران عرضه کنیم؟
👈چگونه تولید محتوا داشته باشیم؟

@marketing_dg
@marketing_dg
@marketing_dg
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️ دام احتمال در تصمیم‌گیری چیست؟


فرض کنید می خواهید یک رستوران راه اندازی کنید، پیش از هر چیز باید دنبال محلی مناسب باشید. محل مناسب هم جایی است که "احتمال" مراجعه مشتریان بالا باشد. در دیگر کسب و کارها هم قضیه متفاوت نیست و باید در گام نخست این پرسش را پاسخ داد که "احتمال" خرید محصول چقدر است و آیا می توان روی درآمد آینده حساب کرد. لازم به گفتن نیست که در بسیاری تصمیم گیری های هرروزه با مسئله "احتمال" سروکار داریم.


در یک پژوهش، اطلاعات مقدماتی در مورد بانویی به نام "کارول" را به آزمایش شوندگان داده شد و "کارول" کسی معرفی شد که در دوران دانشجویی بسیار به موسیقی و هنر علاقه داشته است و هزینه و وقت زیادی را برای فعالیت های هنری صرف می کرده است. سپس از افراد خواسته شد بگویند کدامیک از این دو گزینه "محتمل تر" اند:

الف: "کارول" کارمند بانک است.
ب: "کارول" کارمند بانک است و به فعالیت هنری هم مشغول است.


کاشف به عمل آمد که بسیاری از افراد گزینه دوم را انتخاب کردند! در صورتی که روشن است گزینه نخست عام تر و کلی تر است و دومی را هم در بر می گیرد و "احتمال" بالاتری دارد. (دو گزینه "فردا باران می بارد" و "فردا از ساعت 2 تا 3 باران می بارد" را در نظر بگیرید). علت این است که افراد اغلب آن چیزی را انتخاب می کنند که بازنمای اطلاعات بیشتری باشد و این شاید "محتمل ترین" گزینه نباشد.



در تصمیم گیری های ساده هم دام احتمال بسیار جدی است، تصور کنید که در یک تصمیم گیری واقعی با هزار پیچیدگی و ابهام تا چه اندازه می تواند کار دشوار باشد.



🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 و اما انتظارات بالاخره به پایان رسید


کانالی که دوستان پیگیر آن بودند.

موفقیت در زندگی کاری و شخصی نیازمند دانش خاصی است که باید به آن دست یابید یعنی اکتسابی است؛ پس‌با تمرین کردن این نوع دانش را بدست خواهید آورد. اما در کجا؟؟

این کانال حداقل های لازم را به شما آموزش می‌دهد.

نکته مهم: پستها در طول روز کوتاه ، کم و کاربردی
( حتما ببینید)


موفقیت و توسعه فردی

.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️وارد بازی‌ که درکش نمی‌کنید نشوید، حتی اگر می‌بینید که آدم‌های زیادی از آن طریق پول به‌ دست ‌می‌‌آورند.

👤تونی هسیه

#سخنان

🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |✉️  Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️۸۵ درصد خطاها ناشی از کاستی‌هایی در سیستم ها و فرآیندهاست تا ناشی از کارکنان. بنابراین نقش مدیریت، تغییر فرآیند است، نه آزار افراد برای بهتر کار کردن.

👤ادوارد دمینگ
#سخنان
🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️چرا ارائۀ بازخورد مثبت به دیگران مهم است؟



امروزه در محل کار، بازخورد دادن در بهبود روحیه، همسویی در تیم‌ها، حل مسائل و افزایش سودآوری نقشی حیاتی دارد. بازخورد ابزاری برای کمک به تغییرات رفتاری در محیط کار است.

سازمانها سالانه میلیاردها دلار هزینه می‌کنند تا نحوۀ بازخورد دادن مؤثرتر را به سرپرستان، مدیران و رهبرانشان آموزش دهند. بازخورددهندگان یاد می‌گیرند که اگر بازخوردشان با مقاومت روبه‌رو شد، روی حرفشان پافشاری کنند. با این حال اگر بازخوردگیرنده تمایل یا توانایی درک بازخورد را نداشته باشد، هرچه هم پافشاری کنید یا بازخورد را با مهارت بیان کنید فایده‌ای ندارد.
فرقی نمی‌کند بازخورددهنده تا چه حد اختیار یا قدرت داشته باشد، افسار امور در دست بازخوردگیرندگان است که چه چیزی را بپذیرند و چه چیزی را نپذیرند، برداشتشان از آنچه می‌شنوند چه باشد و آیا می‌خواهند تغییر کنند یا نه.
از طرفی ارائۀ بازخورد مثبت نیز به همان اندازۀ نقد سازنده لازم است.



بازخورد مثبت چیست؟

بازخورد مثبت پیامی است که نقاط قوت، دستاوردها یا موفقیت‌های فردی دیگر را تصدیق می‌کند. تبادل بازخورد مثبت برای همه سودمند است. با اینکه شاید به نظر برسد ارائۀ بازخورد جزو وظایف مدیران است، باید بازشناختن نقاط قوت همکاران را نیز در اولویت قرار داد، زیرا این امر آنها را در شناخت و تقویت مهارت‌های‌شان یاری می‌دهد، زمینه‌های لازم را بهبود می‌بخشد و حس کلی مثبتی را در محیط کار برقرار می‌کند.


ارائۀ بازخورد مفید

برای اینکه بازخوردی مثبت (یا منفی) اثربخش باشد، باید قبل از مطرح شدن کاملاٌ تمام جوانبش را سنجید. اگر در موقعیتی هستید که بازخورد مثبت بدهید فکر کنید چطور می‌توانید جزئیات دقیقی را به مخاطب انتقال بدهید تا او دقیقاً به علت بی‌نظیر بودن کارش پی ببرد. مورد زیر مثال خوبی از ارائۀ بازخورد مثبت و مفید است:
«ارائه‌ات عالی بود! استدلالت را با داده‌ها تقویت کردی و تحلیلت هم خلاقانه بود، هم درست. مخاطب نیز به مهارت‌های ارائه‌ات واکنش مثبتی داشت، زیرا اطلاعات را به روشی واضح و جالب مطرح کردی و انتقال دادی.»

در این مثال، جزئیات دقیقی را از نحوۀ ارائۀ همکارتان به او می‌دهید و او می‌تواند در آینده آنها را به‌کار بگیرید؛ همکارتان این‌طور جمع‌بندی می‌کند که:
استدلالش را با داده‌های قوی تقویت کرده است.
داده‌هایی که برای تحلیل خود استفاده کرده مناسب بوده است.
ارائه‌اش قوی بوده و نظر مخاطب را جلب کرده است.
اگر به جای این، بازخورد مبهمی می‌دادید، همکارتان متوجه نقاط قوت ارائه‌اش نمی‌شد و درنتیجه، نمی‌دانست در ارائه‌های بعدی خود کدام کارش را ادامه بدهد و کدام را نه.


#بازخورد
#بازخورد_مثبت
#قسمت_اول


🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
قاتلان بهره وری در کار و زندگی را در اینجا بشناسید👇


@time_managers
@time_managers
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️ گروه خونی افراد موفق چیست؟


تحقیقات نشان می دهد، بیشتر افراد موفق و متعهد به کار، گروه خونی مشترکی با هم دارند.


افرادی که گروه خونی آنها O است، در منصب های مهمی مشغول به کار هستند، اما حقیقت چیست؟ افرادی که گروه خونی آنها، O است، بیش از  سایر گروه های خونی، مبتلا به کم کاری یا پرکاری تیروئید می شوند و این باعث چاقی یا لاغری بیش از حد این افراد، احساس خستگی و احتباس آب می شود. همچنین افرادی که گروه خونی آنها O است، به دلیل ترشح زیاد اسید معده، بیشتر دچار زخم معده می شوند. 


ژاپنی ها به افرادی که گروه خونی آنها O است توجه ویژه ای دارند و  معتقدند؛ این افراد، شخصیتی مسئولیت پذیر، متعهد، منظم دارند. از این رو تلاش می کنند تا بیشتر کارمندان خود را از میان افرادی که گروه خونی آنها O است، برگزینند. 

بهتر است این افراد از مصرف قهوه، کافئین و الکل خودداری کنند؛ زیرا مصرف زیاد این مواد باعث افزایش سطح آدرنالین، نور آدرنالین می شود.  
افرادی که گروه خونی آنها، O است، از توانائی های خارق العاده ای  برخوردارند، اما با هزینه کردن مبالغ زیاد و تصمیم گیری های مهم، دچار استرس می شوند.



🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |✉️  Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️چطور بازخورد مثبت بدهیم؟



با اینکه بازخورد باید مختص فرد و موقعیت باشد، چند روال مطلوب هست که می‌توانید برای بازخورد دادن مدنظر داشته باشید:
-هرگاه امکانش بود، رفتار مثبت را به نتایج کسب‌وکار پیوند بدهید.

-بازخوردتان در مورد کاری را در زودترین زمان ممکن بدهید.

-اگر ممکن و مناسب بود، بازخورد مثبت را در جمع بگویید.

-تا حد ممکن دقیق و جزئی بازخورد بدهید تا طرف مقابل بتواند بازخورد مثبت را در موقعیت‌های آتی به‌کار بگیرید.

-به‌دفعات و برای مسائل بی‌اهمیت بازخورد مثبت ندهید تا ارزش آن حفظ شود.

-با رفتار یا لحن تکبرآمیز بازخورد مثبت ندهید و هنگام ارائۀ بازخورد مثبت به مافوق خود درایت به خرج بدهید.

-اگر مدیر هستید، برای ارائۀ بازخورد مثبت، منتظر بازبینی عملکرد سالانۀ کارمند نمانید. درعوض، تصمیم بگیرید مرتب بازخورد مثبت و سازنده بدهید تا انگیزه و مشارکت کارکنان حفظ شود.


مزیت‌های بازخورد مثبت

با اینکه برخی افراد با دریافت بازخورد سازنده رشد می‌کنند، تأکید صرف بر بازخورد منفی یا سازنده روحیه را تضعیف می‌کند، بهره‌وری را کاهش می‌دهد و در لایه‌های پنهانی، به کارکنان این احساس را می‌دهد که قدرشان دانسته نمی‌شود یا تأثیری در کار ندارند. درنتیجه، ارائة منظم بازخورد مثبت در محیط کار سودمند است، زیرا مزیت‌هایی را برای کارکنان، تیم و به‌طورکلی، سازمان به ارمغان می‌آورد.

🚩بازخورد مثبت مشارکت را بالا می‌برد.

بازخورد دادن دربارۀ کارهای درست افراد، مشارکت در کار و مشارکت با همکاران را بالا می‌برد. به‌راحتی در میان گذاشتن ایده‌های جدید و بیان کردن مشکلاتی که لازم است حل شوند ازجمله مزیت‌های مشارکت بالا محسوب می‌شود.

🚩بازخورد مثبت استاندارد مشخصی را در کار حفظ می‌کند.

تبادل بازخورد مثبت در جهت استانداردهای سازمان به شما و همکاران‌تان کمک می‌کند کیفیت کار و رفتار موردانتظار کارفرمای خود را حفظ کنید. این امر کمک می‌کند با موفقیت نقش خود را ایفا کنید و مسیر افزایش حقوق و ترفیع را هموار سازید.


🚩بازخورد مثبت عملکرد را بهبود می‌بخشد

حتی اگر همین حالا هم عملکردتان بالا باشد یا در سطح مدیریت باشید، بازخورد مثبتْ مهارت‌ها و ویژگی‌های مشخصی را بهبود می‌بخشد. بهبود عملکرد بهره‌وری را افزایش می‌دهد و ثمراتی را برای حرفه و سازمان‌تان به ارمغان می‌آورد.


🚩بازخورد مثبت مقرون‌به‌صرفه است.

ایجاد محیطی حمایتی و مثبت بهره‌وری را افزایش و اختلاف میان اعضای تیم را کاهش می‌دهد. این دو عامل با هم در نتیجۀ بازخورد مفید و مستمر بین همکاران، و بین سرپرستان و زیردستان مستقیم‌ به صرفه‌جویی در هزینه‌ها منجر می‌شود.



#بازخورد
#بازخورد_مثبت
#قسمت_دوم


🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️حد و مرز داشته باشید.


مؤثرترین رهبران یک برنامه ساده دارند. آنها بر اساس ارزش ها و اهداف خود زندگی می کنند و مرزهای محکمی در مورد کار و زندگی خود دارند. و هیچ مشکلی برای نه گفتن ندارند.

اگر چیزی به شما خدمت نمی کند، ارزش زیادی ندارد، و اگر باعث نمی شود فردا بهتر از امروز باشید، به سادگی به آن “نه” بگویید.




🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️چطور می‌توانیم هزینه استرس کاری را کاهش دهیم؟


استرس محیط کار علاوه بر لطمه های اقتصادی به سازمان ها، می‌تواند روی بهره‌وری و سلامت شخصی شما نیز اثر بگذارد.

راب کوک در این ویدئو ۱۰ دقیقه ای، راهکارهایی را با شما درمیان می‌گذارد تا به سلامت روانی، فیزیکی و احساسی خود بازگردید.



🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️”دستت رو از جیبت در بیار "


🟢انیمیشن فوق العاده مفهومی و زیبا.




🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️شوخی و سرگرمی، بخشی از فرهنگ سازمانی باشد.



پروفسور "جنیفر ایکر" استاد دانشکده‌ کسب‌وکار استنفورد و نائومی بگدوناس، سخنران این دانشگاه که با یکدیگر کلاسی را با عنوان «شوخ‌طبعی: کسب‌وکار جدی» برگزار می‌کنند، دریافته‌اند که سرگرمی و شوخ‌طبعی نقش یک استراتژی قدرتمند را در حفظ کارمندان بازی می‌کند. 
همچنین استرس محیط کار را کاهش می‌دهد و کمک می‌کند مشکلات سازمانی، با راه‌حل‌های نوآورانه‌ای حل شوند.

طبق تحقیقات علمی، این استراتژی کارایی بالایی دارد؛ زیرا خندیدن ترشح هورمون اکسی‌توسین را افزایش می‌دهد. اکسی‌توسین نه‌تنها احساسات خوب انسان را تقویت می‌کند، بلکه تمایل به روابط اجتماعی را نیز افزایش می‌دهد و میزان اعتماد را بالا می‌برد. بگدوناس «طنز و شوخ‌طبعی» را سرمایه‌ قدرتمند کسب‌وکار می‌داند.




🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️ارائۀ نقد سازنده


قطعاً بازخورد مثبت لازم است، اما همچنین باید شرایطی را فراهم کنید که دیگران متوجه شوند چطور می‌توانند آن دسته از مهارت‌ها و ویژگی‌هایی را که به موفقیت در حرفه‌شان کمک می‌کند بهبود ببخشند. باوجوداین، برعکس بازخورد مثبت، دانستن زمان و روش مناسب برای ارائۀ نقد سالم، دشوار است.


موارد زیر چند نکته برای ارائۀ نقد سازنده است:

🚩«بازخورد ساندویچی» ندهید

نقد منفی باید سازنده باشد. مطمئناً می‌توانید جملة مثبتی بگویید تا مطمئن شوید که طرف مقابل بر عملکرد خوب خود واقف است، اما قبل و بعد از نقدتان از او تعریف نکنید. ممکن است این کار بازخوردی مفید و مهم را از نظر مخاطب کم‌رنگ کند. درعوض، با کارهای خوب‌شان سر صحبت را باز کنید و با ذکر نظرتان در مورد چگونگی بهبود گفتگو را خاتمه بدهید.

🚩مفید و سازنده بازخورد بدهید

برخلاف بازخورد منفی، نقد سازنده کمک می‌کند کارمند بداند چه‌چیز را باید بهبود ببخشد و چرا این بهبودها اهمیت دارند. نقد سازنده هم حاوی ایراد است هم راه‌حل. به این ترتیب، تصویر واضحی از نحوۀ بهبود برای کارمند ترسیم می‌شود.
برای مثال، اگر کارکنان دائماً در ایمیل‌های خود غلط املایی داشته باشند، به جای اینکه فقط به آنها بگویید دیگر اشتباه نکنند، برای‌شان توضیح بدهید که چرا ارسال ایمیل بدون غلط اهمیت دارد. یک مثال بزنید و تصریح کنید که چرا باید قبل از ارسال پیام، غلط‌ها را اصلاح کنند. حتی می‌توانید به آنها کمک کنید برنامه‌ای طرح کنند تا املای‌شان بهتر شود و غلط‌های تایپی را اصلاح کنند.


🚩بازخورد منفی باید استثنا باشد نه قاعده.

ارائۀ بازخورد سازنده و مستمر بخشی لازم و خوب در کار است، اما منفی‌نگری، گلایه و همیشه انتقاد کردن ممکن است اوضاع را خراب کند. یک راه برای اجتناب از این امر این است که با هر نظر منفی که مطرح می‌کنید یا به گوش‌تان می‌خورد، از چیزی تعریف کنید یا بازخورد مثبتی بدهید.



🚩بازخورد منفی را در ایمیل یا چت‌باکس مکتوب نکنید.

تقریباً همیشه بهتر است نقد سازنده حضوری مطرح شود. امکان برداشت اشتباه از پیام‌های مکتوب بیشتر است، زیرا طرف مقابل لحن شما را نمی‌شنود یا حالت‌های چهره‌تان را نمی‌بیند.


🚩به بهانۀ اینکه دل‌تان را خالی کنید بازخورد منفی ندهید.

نقد سازنده فقط باید در حکم روشی برای تشویق دیگران به بهبود و رشد در حرفه‌شان به‌کار برود. درنتیجه، بازخوردتان را به هیچ‌کس دیگری جز خودشان نگویید.


🚩بازخوردتان را با مثال‌های مشخص توضیح بدهید.

چه به زیردستی مستقیم و چه به همکاری بازخورد بدهید، همیشه بهترین راه این است که انتقادتان را در حیطۀ خود به کار ببندید. اگر خودتان نیز در همان چیزی که به دیگران می‌گویید اصلاح کنند ضعف دارید، بازخوردتان دروغین و غیرقابل اعتماد به نظر می‌رسد.


🚩خودتان هم پذیرای بازخورد گرفتن باشید.

از آنجایی‌که شاید دریافت نقد سالم دربارۀ کار گاهی دشوار باشد، دقیقاً همان‌گونه که بازخورد دادن را تمرین می‌کنید، باید شنیدن و پذیرفتن بازخورد را نیز تمرین کنید. این کار کمک می‌کند مهارت‌های‌تان را بهبود ببخشید و در طول زمان در حرفۀ خود موفق عمل کنید.


🚩قبل از ارائۀ بازخورد سازنده اجازه بگیرید.

ابتدا همیشه برای ارائۀ بازخورد سازنده اجازه بگیرید، مگر اینکه مشخصاً از شما خواسته شده باشد بازخورد بدهید یا طرف مقابل زیردست مستقیم‌تان باشد. این کار اعتماد می‌آورد و طرف مقابل را برای گفتگو آماده می‌کند.


#بازخورد
#بازخورد_مثبت
#قسمت_سوم



🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️نکاتی دربارۀ بازخورد مثبت که باید به ذهن بسپارید.


چه با بازخورد مثبت سروکار داشته باشید و چه منفی، لازم است شفاف و مختصر حرف بزنید. چند نکتۀ دیگر دربارۀ ارائۀ اثربخش بازخورد عبارت‌ است از:

✔️ سر بزنگاه بازخورد بدهید.

بازخورد باید بی‌درنگ گفته شود تا اثر کند. هرگاه دیدید کسی کار خوبی می‌کند، به محض اینکه وقت و ظرفیت ذهنی لازم برای پذیرفتن کامل بازخوردتان را داشت، به او بگویید.


✔️ بگذارید بازخورد مثبت، مثبت بماند.

کاملاً مقبول است که فقط بازخورد مثبت بدهید. به عبارت دیگر، فکر نکنید باید تا وقتی که نقدی سازنده در چنته داشته باشید، برای ارائۀ بازخورد مثبت صبر کنید.


✔️ دقیق باشید.

همیشه دقیق بازخورد بدهید تا مخاطب متوجه شود چه کاری را باید ادامه بدهد.


✔️ دستاوردها را به همه نشان بدهید.

بازخورد مثبت را حضوری و بازخورد منفی را در خلوت مطرح کنید. اگر مناسب بود، در جلسات تیم یا ایمیل‌های گروهی کارکنان از کار خوب کارمندی قدردانی کنید.
فارغ از موقعیت خود در حرفۀ فعلی‌تان، باید اهمیت بازخورد مناسب و مثبت را نیز بدانید. بر تبحر یافتن در ارائة بازخورد تمرکز کنید تا محیط کاری مثبت، سازنده و حمایتی خلق کنید یا در آن سهیم شوید.

#بازخورد
#بازخورد_مثبت
#قسمت_چهارم




🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️پاداش و خانواده کارکنان

🔹بردن پاداش کارکنان به درون خانواده آنان از توصیه‌های انگیزشی مهمی است که هر روز اهمیت بیشتری می‌یابد. خانواده کارمند سهم زیادی در انگیزش او برای کار در سازمان و بر وفاداری او برای ماندن در سازمان دارد. خانواده‌ها حامی کارکنان هستند. آن‌ها می توانند کارمند را برای ماندن در سازمان تشویق کنند.

🔹این تدبیر، یعنی وارد کردن خانواده‌ها به موضوع پاداش یا وارد کردن پاداش به دنیای خانواده‌ها می‌تواند موجب شود که خانواده کارکنان، کار و سازمان را رقیب خوشبختی و موفقیت خانواده تلقی نکنند.

🔹پاداش خانوادگی به کارکنان پیام می‌دهد که خانواده آن‌ها برای سازمان مهم هستند. پاداش خانوادگی، کارمند را در بین اعضاء خانواده‌اش سرافراز می‌کند. این نوع پاداش شاید بتواند روی معمای توازن بین زندگی شخصی و زندگی شغلی کارکنان اثرگذار باشد و به کارمند اجازه دهد بخش بیشتری از انرژی خود را در اختیار سازمان قرار دهد. پاداش های خانوادگی معمولا اثرات انگیزشی ماندگارتری دارند.

#دکتر_بهزاد_ابوالعلائی
#خانواده
🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️شخصیت‌هایی که هر کسب و کار بین‌المللی موفقی به آن‌ها نیاز دارد.

۱. کوچ بیزنس حرفه‌ای
۲. مدیر هوش تجاری
۳. رهبر خلاق تفکر سیستمی
۴. مدیر آینده پروژه تحقیق و توسعه
۵. مدیر ارشد حرفه‌ای حوزه کاری
۶. مدیر لجستیک متخصص
۷. مدیر عملیاتی مهندسی بازار
۸. مدیر دیپلماسی حرفه‌ای
۹. مدیر مالی و سرمایه‌گذاری حرفه‌ای
۱۰. مدیر رسانه و فعالیت‌های اجتماعی
۱۱. مدیر ارتباطات و روابط عمومی بین‌المللی
۱۲. مدیر اتاق فکر
۱۳. مدیر حقوقی حرفه‌ای بین‌المللی
۱۴. مدیر بازرسی و کنترل کیفیت

#موفقیت
#کسب_و_کار
🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️ قانون ۲۵_۵ وارن بافت

۱. لیستی از ۲۵ کاری که دوست دارید تو زندگی تون انجام بدید رو استخراج کنید.
۲. پنج کار که اولویت بالاتری دارند را به ترتیب بنویسید‌.
۳. بیست تای دیگه را خط بزنید.
۴. هرگز به بیست تای بعدی فکر نکنید.
۵. تمام انرژی تون را متمرکز بر محقق ساختن همان پنج اولویت اصلی کنید.

#قانون_وارن_بافت




🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |✉️  Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️داستان فیل سفید

🔴فیل سفید در مدیریت استعاره از موضوعیست که هزینه زیادی برای آن شده است و هیچ خاصیت مفیدی ندارد و از آن جهت کنار گذاشته نمی‌شود که صرفا برای آن هزینه شده است.

در نظر بگیرید کسی وارد دانشگاه می‌شود و متوجه می‌شود استعدادی در آن رشته ندارد اما آن را رها نمی‌کند به خاطر هزینه‌هایی که برای قبولی آن داده است و زمانی که صرف کرده است و می‌داند در آینده نیز آن رشته منبع درآمد او نخواهد شد، به آن رشته دانشگاهی و آن مدرک می‌توان فیل سفید آن فرد گفت.

در مورد کسب و کار هم همینطور است. شاید محصولی آنقدر ارزش ندارد که برای آن هزینه بیشتر صرف گردد. در زندگی فیل‌های سفید زیادی داریم و بدون آن که خاصیتی داشته باشند برای آن‌ها هزینه می‌کنیم.
فیل‌های سفید زندگیتان را رها کنید.

#فیل_سفید
#هزینه

🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
2024/10/02 12:22:35
Back to Top
HTML Embed Code: