Telegram Web Link
🔳⭕️بهترین راه برای تبدیل شدن به یک مدیر صاحب نفوذ

🔴در اینجا لازم است به چند نکته پرداخته شود:

1⃣ ایجاد ارتباطات
کلارک می‌گوید در یک سطح اساسی یکی از دلایلی که مردم برای شما کاری انجام می‌دهند این است که شما را دوست دارند.

2⃣ قبل از تلاش برای متقاعد کردن گوش دهید
بهترین راه برای اینکه همکاران از شما پشتیبانی کنند اینست که آنها احساس کنند شما شنونده نظرات آنها هستید.

3⃣ مراقبت از زبان بدن
زبان بدن شما در درستی شکل انتقال پیام مدنظر شما، نقش بسیار مهمی دارد.

4⃣ توسعه تخصص
راه دیگر برای افزایش نفوذ در محل کار این است که در صنعت یا سازمان خود به ‌عنوان یک متخصص شناخته شوید.

5⃣ نقشه راه استراتژیک
یک نمودار سازمانی از تصمیم‌گیرندگان مرتبط با موضوع مد نظر خود ایجاد کنید و از خود بپرسید بر چه کسی می‌توانید نفوذ داشته باشید؟

6⃣ به مردم آنچه می‌خواهند ارائه دهید
شما می‌توانید به‌وسیله شرح صادقانه به‌عنوان یک مزیت برای افرادی که می‌خواهید در کنار شما باشند، نفوذ خود را افزایش دهید.

#نفوذ
#مدیر
🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️مدیریت به سبک هاروارد

اولویت بندی اهداف
🔴 اهداف از نظر میزان اهمیت و زمانی که باید محقق شوند باهم فرق دارند. طبقه بندی اهداف به ما کمک می کند تا میان اهداف توازن ایجاد کنیم. در ادامه انواع اهداف را به ترتیب اهمیت توضیح می دهیم.

1⃣ اهداف حیاتی
2⃣ اهداف توانمندساز
3⃣ اهداف خوب


اهداف حیاتی برای ادامه کار ما ضروری هستند. این اهداف باید برای تداوم درست کارها و یا حفظ مزیت رقابتی مورد توجه قرارگیرند.

اهداف توانمندساز شرایط مطلوب تری برای کسب و کار خلق کرده و یا فرصت جدیدی را برای شرکت ایجاد می کند.این اهداف مهم هستند اما در بلندمدت شرایط بهتری را در سازمان ایجاد میکنند تا اینکه به توفیق کسب و کار در حال حاضر کمک کنند.

اهداف خوب بهبود هایی ایجاد می کنند که باعث تقویت کسب و کار می شوند. این اهداف به انجام سریعتر و یا آسان تر کارها مربوط می شوند.

#مدیریت
#هاروارد
#اهداف
🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️باغبان یا نجار؟

🔴 نجار، قبل از اینکه شروع به ساختن چیزی کند، باید نقشه همه‌چیز را بکشد. او پیش از اینکه یک صندلی بسازد، دقیقا می‌داند نتیجه کارش چه خواهد شد و اگر تجربه داشته باشد، خطایی رخ نخواهد داد.

اما باغبان چطور؟ او هم همه تلاشش را می‌کند، به جزئی‌ترین نشانه‌ها توجه دارد و بهترین شرایط را برای رشد گیاهانش فراهم می‌کند. اما با وجود این، نمی‌تواند تعیین کند که درختی که کاشته چه شکلی خواهند شد.

بعضی از پدر و مادرها می‌خواهند برای بچه‌شان نجار باشند. پسرم باید دانشمند شود و بعد لحظه لحظه زندگی کودکشان را مثل نجارها با خط‌کش و پرگار و گونیا اندازه می‌گیرند. دو ساعت درس، ۲۰ دقیقه تلویزیون و همین‌طور تا آخر. آن‌ها اما نکته بزرگی را فراموش کرده‌اند: نجارها با چوب بی‌جان کار می‌کنند، ولی بچه‌ها نهال‌های زنده‌اند.

آلیسون گوپنیک، نویسنده کتاب علیه تربیت فرزند، می‌گوید باید برای بچه‌ها باغبان بود. و یادمان نرود که مرغوب‌ترین میز و صندلی‌ها هم هیچ‌وقت شکوفه نخواهند داد.

👤دکتر فرهنگ هلاکویی
#باغبان
#نجار
#تربیت
🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️حکیم ابوالقاسم فردوسی طوسی ۱۰ صفت در انسان را با عنوان ده ديو بر می‌ شمرد:

➊ آز
➋ نياز
➌ ننگ
➍ كين
➎ رشک
➏ خشم
➐ دورویی
➑ ناسپاسی
➒ سخن‌چينی
➓ ناپاک دینی(بی‌دانشی)

👈وقتی روان انسان در دست اينان باشد، روشنی و فروغ می ميرد و انسان در ظلمات گم می‌ شود!

🔅 ۲۵ اردیبهشت، روز بزرگداشت بزرگترین حماسه‌سرای ادب پارسی، حکیم ابوالقاسم فردوسی است. ابرمردی که با کاربرد واژه‌های پارسی در شاهنامه، ضمن نجات‌بخشی این زبان از زوال، گنجینه بزرگی از خرد و دانش ایرانی را به ابنای بشر در تمام اعصار ارزانی داشته تا چراغ راه آنان در هر دوره و زمانی باشد.

#سخنان
🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
@tarfandemodiriat
🔳⭕️۱۱ نشانه‌ یک کارمند خوب

🔴ارزیابی عملکرد شخصی در محیط کار، کار ساده‌ای نیست؛ به‌ویژه اگر رئیس‌تان اهل تعریف و تمجید از عملکرد مثبت کارکنان نباشد. اما فارغ از اینکه در چه صنعت یا پستی مشغول به خدمت هستید، شاخص‌های قابل‌اعتمادی وجود دارند که شما را در ارزیابی عملکردتان یاری می‌کنند. به شاخص‌ها و نشانه‌های زیر دقت کنید و ببینید که آیا کارمندی ایده‌آل هستید یا در مسیر رسیدن به چنین جایگاهی قرار دارید.

1⃣ در جلسات به جای مشکلات از راهکارها حرف می‌زنید.
مطرح کردن مشکلات و حرف زدن از ایرادات محیط کار از سوی کارمندان در جلسات، چندان برای مدیران خوشایند نیست. درمقابل، مدیران دوست دارند که از راهکارها بشنوند. مثلا بهتر است به مدیرتان بگویید: «فرصت بزرگی برای رفع مشکل موجود در اختیار داریم. من ایده‌هایی دارم که به این شرح هستند….».

2⃣ می‌دانید چگونه امور و وظایف‌تان را اولویت‌بندی کنید.
در محیط‌های کاری جدید، مسئولیت‌های مختلفی برای کارمندان وجود دارد. کارمند خوب، کسی است که می‌تواند این وظایف و مسوولیت‌ها را اولویت‌بندی کند.

3⃣ زمانی را به یادگیری اختصاص می‌دهید.
با این کار، امکان خلاق ماندن برای‌تان به وجود می‌آید و هم‌زمان با رشد شرکت و سازمان از اوضاع عقب نمی‌مانید و بر شرایط حاکم کنترل خواهید داشت.

4⃣ وقت‌تان را به بررسی ایمیل‌ها و پیام‌های‌تان نمی‌گذرانید.
شاید فکر کنید که تبادل پیام‌ها و خواندن یا ارسال ایمیل درطول روز، کار بسیار مهمی است. اما یک کارمند خوب می‌داند که باید زمان خود را به‌ شیوه دیگری استفاده کند. هر کس می‌تواند درطول روز کاملا درگیر و مشغول باشد اما به هیچ عنوان کارآمد نباشد.

5⃣ در کمال احترام به مدیرتان «نه» می‌گویید.
«نه گفتن» به مدیران هنگامی که از شما درخواست انجام کاری را دارند، کمی سخت است. کلید حل مشکل، آگاهی از شیوه «بله» گفتن خواهد بود. مثلا شاید در زمانی که پروژه‌ای دیگر در دست دارید، مدیرتان از شما بخواهد تا پروژه تازه‌ای را برعهده بگیرید. در این مواقع باید بگویید: «من مشتاق انجام این کار هستم اما اگر آن را شروع کنم، رسیدگی به پروژه قبلی به فردا موکول خواهد شد. این از نظرتان مانعی ندارد؟».

6⃣ برای خود اهداف متعالی طراحی می‌کنید.
بهترین کارمندان کسانی هستند که اهدافی متعالی طراحی می‌کنند و در مسیری بسیار فراتر از تصور دیگران پیش می‌روند. این نیروها، دیگران را هم برای دستیابی به نتایج استثنایی تشویق می‌کنند.

7⃣ به قول و تعهدات خود پایبند هستید.
کسانی که به حرف‌های خود عمل می‌کنند و به‌طور کلی میان حرف و عمل‌شان تفاوتی وجود ندارد، در جلب اعتماد دیگران موفق‌اند و الگوی خوبی برای تیم هستند. اگر هیچ‌یک از کارمندان به تعهدات و قول‌های خود پایبیند نبودند، شما روی حرف‌تان بمانید و متعهد باشید.

8⃣ خود را در مسیر اهداف و موفقیت مدیریت و سازمان قرار می‌دهید.
کارمند نمونه و موفق، همسو با مسیر موفقیت و اهداف مدیران خود حرکت می‌کند و وظایف حرفه‌ای‌ خود را انجام می‌دهد. برای رسیدن به چنین هدفی، ۱۵ دقیقه در روز زمان بگذارید و از خود بپرسید که دقیقا در حال انجام چه کاری هستید.

9⃣ روند عملکردتان را پیگیری و بررسی می‌کنید.
باید به عملکرد خود نگاهی داشته باشید و فهرستی تهیه کنید که شامل این موارد است: وضعیتی که در محیط کار در آن قرار دارید، کارهایی که می‌توانند به بهبود وضعیت کمک کنند، آنچه انجام داده‌اید، نتیجه عملکردتان و سطح رضایت‌مندی شما از اقداماتی که صورت داده‌اید. اگر روند عملکردتان را زیر‌نظر داشته باشید، گزارش عملکرد کامل‌تر و شفاف‌تری به مدیرتان ارائه خواهید کرد.

🔟 بدون اسارت در فرسودگی شغلی به دیگران کمک می‌کنید.
افراد بخشنده در محیط کار موفقیت‌های بیشتری خواهند داشت ولی این موفقیت تنها زمانی تحقق می‌یابد که این افراد، روش صحیح و مؤثر بخشش را بدانند.
مثلا شما زمانی می‌توانید به‌طور موثر به دیگران کمک کنید که برنامه‌ریزی دقیقی برای این کار داشته باشید و مدام به‌ خاطر وقت گذاشتن برای دیگران، مجبور به متوقف کردن کارتان نباشید.

1⃣1⃣ برای ایجاد شبکه ارتباطی موثر با دیگران تلاش می‌کنید.
هرچند برقراری ارتباطات مفید با دیگران در محیط کار بسیار موثر است، اما بهتر این است که آن‌قدر وظیفه خود را خوب انجام دهید که شبکه‌های ارتباطی با دیگران به‌طور طبیعی و بدون هیچ تلاشی در محیط کار شکل بگیرند. درواقع، با بالا بردن کیفیت عملکردتان، ناخودآگاه شبکه‌ای ارتباطی میان شما و دیگران ایجاد خواهد شد.

#کارمند_خوب
#راهکار
🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️ ماجرای ساعت ها



یک وقت در میدان مخبرالدوله دو تا ساعت بود که شهرداری نصب کرده بود، یکی رو به جنوب و یکی روبه شمال. این دو ساعت هیچ وقت نبود که با هم مطابق باشند، اغلب یکی دو دقیقه و گاهی یکی دو ساعت با هم تفاوت داشتند.


خدا رحمت کند محمد مسعود را، در روزنامه مرد امروز نوشته بود: هر وقت این دو ساعت با هم میزان بشوند، کار مملکت هم میزان خواهد شد. این نکته آن قدر ظریف بود که دهان به دهان می گشت و سهرداری چون دید که واقعا نمیتواند این نقص را رفع کند، برای رهایی از شماتت مردم، آن ساعت ها و ستون ساعت را از میدان برداشت. حاجی مرد و شترخلاص!


به عقیده من معجزه کشور سوئیس در بانکداری و ثبات اقتصادی آن نیست، در این که تورم در آن جا از همه کشورها کمتر است هم نیست، در بی طرفی نیست، در عدم شرکت در جنگ نیست، در عدم قبول عضویت در اتحادیه اروپا هم نیست، در آب و هوا و نظافت و لطافت و ادب مردم آن نیست، معجزه سوئیس در این است که بیش از پنجاه عدد ساعت، با شکل و شمایل های مختلف فقط و فقط در سالن فرودگاه آن است، و هیچ کدام از این ساعت ها حتا یک ثانیه با هم تفاوت ندارند.


توفیق سوئیس در همین امرجزئی ما را آگاه می کند چنین ملت هایی می‌توانند معجزه سیاسی و اقتصادی هم داشته باشند.

برگرفته از کتاب هزارستان ، محمد ابراهیم باستانی پاریزی



🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️نکته مدیریتی:

خطرناک ترین فرد کسی است که تنها یک کتاب خوانده باشد!




شاید تا به حال این جمله را دیده باشید. همه ما کم و بیش با افرادی برخورد داشته ایم که در یک حوزه خاص اطلاعات بسیار کمی دارند ولی به گونه ای رفتار می کنند که گویا در آن زمینه تخصصی صاحب نظر هستند. برعکس افرادی را هم دیده ایم که با وجود توانایی و تسلط در یک حوزه، توانایی خود را بسیار پایین تر از چیزی که واقعا وجود دارد، برآورد می کنند. این خودکمتربینی و خودبیشتربینی به اثر دانینگ - کروگر مشهور است.


دیوید دانینگ (David Dunning) و جاستین کروگر (Justin Kruger)، روان شناسان آمریکایی، در دسامبر 1999، با انتشار مقاله ای بیان کردند که ارزیابی نادرست نسبت به توانایی های فردی ممکن است باعث شود افراد به تخمین اشتباه در مورد توانایی های خود دست یابند.


همین عامل است که باعث می شود فردی که حتی نمی تواند یک کارگاه کوچک را اداره کند، توانایی مدیر یک کارخانه را زیر سوال می برد و یا در طرف مقابل فردی که به درجات بالایی در یک زمینه علمی رسیده است، فکر می کند که کار ویژه ای نکرده است و هرکس دیگه ای نیز جای او بود، می توانست به این جایگاه دست پیدا کند.

برای در امان ماندن از این اشتباه استراتژیک می توان با دوستان نزدیک به گفت و گو پرداخت و نقاط ضعف و قوت خود را از آن ها پرسید. هم چنین می توان از آزمون های رایج سنجش میزان هوش و آزمون های خودشناسی بهره گرفت. این آزمون ها ممکن است زوایای پنهانی از شخصیت و میزان توانایی شما را برایتان مشخص کنند.




🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️تكنيك بسيار ساده و كاربردي برایان تریسی براي تعيين اهداف و تحقق انها

🟢حتما ببینید و لذت ببرید.


🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️ به صحيح‌ترين روش!



دانماركی‌ها اصطلاحى دارند كه به آن مى گويند: på den rigtig måde، يعنى به صحيح‌ترين روش! آنها مى‌گويند حرف را بايد به صحيح‌ترين روش بيان كرد، كه هيچگونه مشكلى پيش نيايد و به هدف رسيد.

همین ديروز با ۱۲ دانمارکی در زمین فوتبال بودیم، تيم ما ۶ نفره بود، تيم مقابل ٧ نفره. یک نفر از آنها اضافی بود. من با خودم گفتم حالا بايد قرعه بياندازند تا يک نفر را بيرون كنند و مدتی وقت تلف خواهد شد. بر خلاف تصورم، یکدفعه همهٔ‌شان رفتند سراغ يكى از هم‌تيمى‌هايشان و او را بالاى دست گرفتند و دور زمين چرخیدند و گفتند اين مورينيوى ماست!


[مورینیو بهترين مربى سال ٢٠١٠ فوتبال بوده است.] و با شادى، او را بردند بيرون از زمين و روى صندلى گذاشتند و تشویقش کردند. به همین سادگی یک نفرشان را بدون دلخوری از زمین خارج کردند، خودش هم قانع شد. من فكر مى‌كردم شايد كسى بيرون نرود يا قهر كند يا ناراحتی پيش بيايد. دانماركيها به اين روش بيان تبحّر خاصى دارند.




🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
ترفند مدیریت
🔳⭕️داستانی معروف درباره اثر آیکیا


این داستان را شاید خودتان شنیده باشید، اما خواندن آن یکبار دیگر از زبان ما نیز، خالی از لطف نخواهد بود. چه باور کنید چه نه، شرکت آیکیا اولین برندی نیست که اثر آیکیا را برای فروش محصولات خود به کار گرفته است؛ در حقیقت خیلی قبل‌تر از او، شرکت صنایع غذایی «جنرال میلز» چنین تکنیکی را مطرح کرده است.
شرکت جنرال میلز، در دهه 50 میلادی، تصمیم گرفت که محصول جدیدی را تولید کند؛ آن محصول هم چیزی نبود جز پودر کیک آماده!


بدون شک اگر خودتان را در دهه 50 میلادی تصور کنید، این محصول شما را شگفت‌زده خواهد کرد؛ اینکه یک بسته پودر را از بازار بگیرید و آن را با آب و شیر مخلوط کنید و هم بزنید و در نهایت کیک تحویل بگیرید، در آن زمان ایده‌ای بود بسیار جلوتر از زمانه. اما در کمال تعجب و ناباوری، مشتریان آنطور که باید و شاید، از آن استقبال نکردند.


طرح این محصول نیز در نهایت شکست خورد. اما دلیل این شکست چه بود؟ جواب این سوال را «ارنست دیچرِ» روانشناس کشف و بیان کرد.
دلیل آن بود که مشتری، با پودر کیک آماده چندان ارتباط برقرار نمی‌کرد، به کیکی که از این محصول پخته شده بود، احساس تعلق خاطر نداشت و این کیک در ذهن مشتری، جایگاه واقعی خودش را به دست نیاورده بود.


چاره کار را هم همین جناب دیچر مطرح کرد. او پیشنهاد داد که یک تخم مرغ را از پودر کیک حذف کنند و به جایش روی دستورالعمل بنویسند تا مشتری، به هنگام آماده کردن مواد، تخم مرغ را خودش اضافه کند.


همین راه حل به ظاهر ساده، در حقیقت اثر آیکیا را بر روی مشتری داشت و باعث شد که برخلاف شکست گذشته، پودر کیک آماده اتفاقا به محصولی بسیار محبوب تبدیل شود.



🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️داستانهای مدیریتی( بی شرمانه زیستن):


روزی، در مجلس ختمی، مرد متین و موقری که در کنارم نشسته بود و قطره اشکی هم در چشم داشت، آهسته به من گفت آیا آن مرحوم را از نزدیک می شناختید؟
گفتم: خیر قربان! خویشِ دور بنده بوده و به اصرار خانواده آمده ام، تا متقابلا در روز ختم من، خویشان خویش، به اصرار خانواده بیایند.
حرفم را نشنید، چرا که می خواست حرفش را بزند.

پس گفت:  بله.. خدا رحمتش کند! چه خوب آمد و چه خوب رفت. آزارش به یک مورچه هم نرسید. زخمی هم به هیچکس نزد. حرف تندی هم به هیچکس نگفت. اسباب رنجش خاطر هیچکس را فراهم نیاورد. هیچکس از او هیچ گله و شکایتی نداشت. دوست و  دشمن از او راضی بودند و به او احترام می گذاشتند… حقیقتا چه خوب آمد و چه خوب رفت…

گفتم: این، به راستی که بیشرمانه زیستن است و بیشرمانه مردن. با این صفات خالی از صفت که جنابعالی برای ایشان بر شمردید، نمی آمد و نمی رفت خیلی آسوده تر بود....
آخر آدمی که در طول هفتاد سال عمر، آزارش به یک والا مقام دزد منحرف، به آدم بدکار هرزه، به یک چاقو کش باج بگیر هم نرسیده، چه جور جانوری است؟ آدمی که در طول هفتاد سال، حتی یک شکنجه گر را از خود نرنجانده و توی گوش یک خبرچین  خودفروش نزده است، با چنگ و دندان به جنگ یک رباخوار کلاه بردار نرفته،  پسِ گردن یک آدم فروش متقلب نزده، و تفی بزرگ به صورت یک سیاستمدار خودباخته وابسته به اجنبی نینداخته، با کدام تعریفِ آدمیت و انسانیت تطبیق می کندو به چه درد این دنیا می خورد؟

آقای محترم! ما نیامده ایم که بود و نبودمان هیچ تاثیری بر جامعه بر تاریخ، بر زندگی و بر آینده نداشته باشد.
ما آمده ایم که با دشمنان آزادی دشمنی کنیم و برنجانیم شان، و همدوش مردان با ایمان تفنگ برداریم و سنگر بسازیم، و همپای آدمهای عاشق، به خاطر اصالت و صداقت عشق بجنگیم. ما امده ایم که با حضورمان، جهان را دگرگون کنیم.

نیامده ایم تا پس از مرگمان بگویند: از کرم خاکی هم بی آزارتر بود و از گاو مظلومتر، ما باید وجودمان  و نفس کشیدنمان، و راه رفتنمان، و نگاه کردنمان،و لبخند زدنمان هم مانند تیغ به چشم و گلوی بدکاران و ستمگران برود…
ما نیامده ایم فقط به خاطر آنکه همچون گوسفندی زندگی کرده باشیم که پس از مرگمان، گرگ و  چوپان و سگ گله، هر سه ستایشمان کنند…
نادر ابراهيمی، کتاب ابوالمشاغل

💡 تجزیه و تحلیل مدیریتی:
در دانش مدیریت استراتژيک مفهوم جالبی وجود دارد که می شود بدین صورت بیان کرد:

شاید رمز موفقیت سخت باشد اما رمز شکست آسان است و آن اینست: راضی نگاه داشتن همه از خود.

کسانی که در پی کسب رضایت همگان بر می آیند به مرز بی خاصیتی می رسند. مرزی که فقط مصالحه و ماندن معنا پیدا می کند. بنابراین از خودمان بپرسیم آیا بود و نبودمان باعث دگرگونی می شود (با تعارضی که به وجود می آوریم) یا باعث تداوم وضعیت موجود.



🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️ شورشی ها، پیتزا سرو می کنند!

🔸آخر هفته بود و زوجی با دو پسربچه کوچکشان برای شام به یکی از بهترین رستوران‌های شهر مُدِنا رفتند. مُدِنا شهری در ایتالیا است که به خاطر رستوران‌ها و سرآشپزهای منحصربفردش از مشهورترین منطقه‌های گردشگری است. این رستوران‌ها معمولا با غذاهای کلاسیک (غیر فست‌فودی) ایتالیایی از مهمانان پذیرایی می‌کنند.

🔸پدر یکی از منوهای محبوب رستوران را که شامل ۱۰ نوع از بهترین غذاها بود انتخاب کرد. پیشخدمتی که برای گرفتن سفارش به سر میز خانواده آمده بود، قبل از اینکه میز را ترک کند متوجه نکته‌ای شد. پیشخدمت متوجه شد که به نظر می‌رسد پسربچه‌ها از سفارش پدر خوشحال نیستند و برای همین بی درنگ از پسر کوچکتر پرسید شما چی دوست دارید بخورید؟! پسر کوچک هم بی‌معطلی گفت: پیتزا!

🔸خب مساله این بود که در چنین رستورانی اصلا پیتزا سرو نمی شد! اما پیشخدمت کار عجیبی کرد. همانجا با بهترین پیتزا فروشی شهر تماس گرفت و پیتزا سفارش داد. کمی بعد پیتزا به رستوران رسید و پیشخدمت آن را به میز خانواده رساند؛ و این کاری بود که در رستوران سطح بالایی مثل رستوران آنها، غیرقابل‌تصور بود!
شاید برای مدیر رستوران وجود چنین پیشخدمتی اصلا اذیت کننده باشد و ترجیح بدهد عذرش را بخواهد، اما پدر، مادر و بچه‌ها هیچ‌گاه حرکت متفاوت و محبت‌آمیز پیشخدمت را فراموش نکردند. 

🔸فرانچسکو گینو، نویسنده و استاد دانشگاه هاروارد معتقد است افرادی مانند پیشخدمت این رستوران، هم برای ما بسیار قابل احترام بوده و هم رفتارشان برایمان بسیار قابل تامل است، چرا که اینگونه افراد چیزهای زیادی برای آموختن به ما دارند.

🔸ایشان کتابی دارد که به بررسی چنین رفتارهایی پرداخته و در سال ۲۰۱۸ به تازگی منتشر شده است. نام کتابش «استعدادهای شورشی: چرا شکستن قوانین کار و زندگی ارزش دارد؟!» است و در آن توصیف می‌کند که چنین افرادی چگونه شادی و معنی را به زندگی ما می‌آورند.

⭕️تجزیه و تحلیل راهبردی:

نکته عمیقی که در داستان رستوران ایتالیایی و پیشخدمت متفاوتش وجود دارد این است که اغلب ما عادت داریم تا به این فکر کنیم که چه کاری را باید انجام دهم؟ چه کاری وظیفه من است؟ به جای آنکه به این فکر کنیم که چه کاری را می‌توانم انجام دهم؟
پیشخدمت رستوران خیلی راحت مانند اغلب پیشخدمت ها می‌توانست بگوید ما اینجا پیتزا نداریم، اما بجای آنچه باید و وظیفه‌اش بود، آن کاری را که می‌توانست انجام دهد، انجام داد!

معمولاً سه چیز ذهن ما را محدود می‌کند: قواعد بر آمده از دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌ها، سنت‌های برگرفته از تجربیات پیشینیان و اراده یا اعتماد به نفس ناکافی برای شکستن قواعد یا سنت‌ها.
هر از چندگاهی می توان اینگونه اندیشید که چه کار می‌توان کرد که همان نتیجه موردنظر را داشته باشد اما لزوما همان مسیری که سنت‌ها و قواعد می‌گویند را طی نکنیم؟ اینگونه پنجره‌های جدیدی پیش روی ما باز می‌شود.


🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️ "اثر برخورد اولیه" در روابط فردی و شغلی اهمیت فراوانی دارد.

اگر شما بجای مصاحبه کننده ها بودین، کدام فرد را استخدام می کردین؟



🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️ما به میانگین پنج آدمی تبدیل می‌شویم که بیشتر وقتمان را با آن‌ها سپری می‌کنیم.

ما می‌توانیم با بررسی آدم‌های اطرافمان، کیفیت سلامتی، نگرش و درآمدمان را بگوییم. آدم‌هایی که وقتمان را با آن‌ها می‌گذرانیم، تعیین می‌کنند که کدام گفت و گوها توجهمان را جلب کنند و مرتب در معرض کدام نگرش‌ها و عقیده‌ها باشیم. در نهایت شروع می‌کنیم به خوردن چیزی که آن‌ها می‌خورند، مثل آن‌ها صحبت می‌کنیم، مثل آن‌ها فکر می‌کنیم، چیزی را تماشا می‌کنیم که آن‌ها می‌بینند و حتی مثل آن‌ها لباس می‌پوشیم.

#کتابخانه
#اثر_مرکب
#دارن_هاردی
🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
⚜️ @tarfandemodiriat
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️نظر مدیرعامل اپل درباره برنامه‌ریزی درازمدت زندگی


🔹شما معمولا برای چند سال آینده از زندگی خود برنامه‌ریزی می‌کنید؟ یک سال؟ پنج سال؟ ده سال؟ تام نیلور، استاد رشته ام‌بی‌ای سال‌ها پیش، از تیم کوک، مدیرعامل فعلی شرکت اپل خواسته بود تا برای ۲۵ سال آینده‌ زندگی خود برنامه‌ای بنویسد.

🔹 او که حالا جانشین استیو جابز فقید شده است، می‌گوید که آن برنامه فقط تا دو سال درست از کار درآمده و محقق شده است. و بقیه پیش‌بینی‌های زندگی‌اش هیچ‌ یک محقق نشده‌اند. او در این ویدئو درباره علت محقق نشدن این برنامه ۲۵ ساله زندگی‌اش توضیح می‌دهد.

#تیم_کوک
#مدیرعامل_اپل

🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️داستان مدیریتی: نحوه مدیریت انسان‌های خلاق

🔴مردی بود که پاییز هر سال در آبگیر مزرعه‌اش به تماشای مرغابی‌های مهاجر می‌نشست و به آن‌ها غذا می‌داد. او مرغابی‌ها را دوست داشت و با حسن نیت این‌کار را می‌کرد.

🌀اما به مرور متوجه شد که آن‌ها از پرواز و مهاجرت به جنوب منصرف شده‌اند. مرغابی‌ها با غذایی که مرد برایشان تامین می‌کرد، زمستان را در آبگیر سپری کردند و پس از گذشت چند سال چنان چاق و تنبل شدند که دیگر توانایی پرواز نداشتند.

🔴ما می‌توانیم همواره اندیشمندان خلاق و توانا استخدام کنیم، اما در صورت ورود رسمی به سازمان و تضمین آب و نان، ویژگی‌های خود را از دست می‌دهند.

🔴شما می‌توانید مرغابی‌های وحشی و مرزگستر را اهلی کنید، اما نمی‌توانید از مرغابی‌های اهلی، مرغ‌های وحشی بسازید.

#مدیریت
#مرغابی
🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
@tarfandemodiriat
🔳⭕️ چطور انسان‌هایی که به اخلاق باور دارند دست به شرارت می‌زنند؟




هیتلر مشروبات الکلی مصرف نمی‌کرد و سیگار نمی‌کشید و عاشق موسیقی و نقاشی بود. از آزار دیدن حیوانات ناراحت می‌شد و برای اولین بار در تاریخ اروپا، قوانین حمایت از حیوانات را وضع کرد. وی حامی محیط زیست و خانواده بود و به زنان احترام می‌گذاشت.


این ویژگی‌ها در کنار کشتارهای وسیع سردرگم کننده است با این حال این تضادها در هیتلر خلاصه نمی‌شود، بی‌رحم‌ترین شکنجه‌گران هم چه بسا پدرانی دلسوز باشند و از دیدن زخمی در انگشت فرزندشان ناراحت شوند. پرسش اصلی این است که چطور انسان‌هایی که باور قوی به ارزش‌های اخلاقی دارند و در سایر بخش های زندگی دل‌رحم هستند می‌توانند دست به اعمال غیراخلاقی بزنند؟


پاسخ "بندورا" استاد دانشگاه استنفورد چنین است "افراد معمولا دست به اعمال ناپسند نمی‌زنند مگر آنکه جنبه‌های غیراخلاقی آن اعمال را برای خودشان توجیه کرده باشند."
او این حالت را "غیرفعال کردن کنترل درونی" نامید.

این اتفاق چگونه روی میدهد؟

"بندورا" چند مکانیسم شناختی-روانی را که می‌توانند باعث غیرفعال شدن کنترل درونی افراد شوند توضیح داد:

1⃣ توجیه اخلاقی

با تاکید بر اهداف متعالی رفتار غیراخلاقی طوری توجیه می‌شود که قابل دفاع یا حتی ستایش‌آمیز به نظر برسد.
شستشوی مغزی هم مثالی از این روش است. ترویست‌های انتحاری با همین روش اقناع می‌شوند، پاک کردن زمین از گناه، رفتن به بهشت موعود و...


2⃣ تلطیف لغوی یا حسن تعبیر

نامگذاری یک فعل غیراخلاقی با کلمات متفاوت که چهره‌ی آن را می‌پوشاند.
فرماندهان در ابوغریب از لفظ "نرم کردن" به جای شکنجه کردن استفاده می‌کردند و رهبران نازی کشتار یهودیان را "پاکسازی اروپا" مینامیدند. نمونه های دم دستی تر این روش استفاده از "اختلاس" به جای دزدی و "شیطنت" به جای خیانت های جنسی در ازدواج است.


3⃣ مقایسه با دیگران

در این روش فرد با مقایسه ی رفتار خود با نمونه هایی بدتر از سوی دیگران از عذاب وجدان خود کم میکند.
"آنقدر تو این کشور دزدی میشه که از زیر کار در رفتن ما جلوش هیچی نیست".



4⃣ جابجایی یا تقسیم مسئولیت

فرد در این حالت مسئولیت را به گردن یک منبع خارجی می‌اندازد یا آن را میان جماعت بزرگی تقسیم می‌کند.
در قتل عام "می لای" یک گروه از سربازان امریکایی پانصد غیر نظامی ویتنامی را شکنجه کردند، مورد تجاوز قرار دادند، کشتند و بدن بعضی‌ها را مثله کردند. وقتی چهارده نفر از افسران بابت این ماجرا محاکمه شدند مسئولیت را به گردن مافوق انداختند و البته رفع اتهام هم شدند!


5⃣ انسانیت‌زدایی از قربانی

منطق کلی این روش مادون انسان در نظر گرفتن سایرین است. هرچه کیفیت انسانی قربانی بیشتر خدشه دار شود، آسیب رساندن به او سهل‌تر میشود.
کاکاسیا خواندن برده ها، کم عقل دانستن زنان و... در واقع پیش درآمدی برای همین رفتارهاست.


6⃣ مقصر دانستن قربانی

در این روش خود قربانی مسبب اصلی شرارت قلمداد میشود.
کارگرانی که بدرفتاری کارفرما را دلیل دزدی خود می‌دانند، متجاوزی که می‌گوید سر و وضع قربانی تحریک آمیز بوده نمونه‌هایی ازین مکانیسم هستند.




🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️چرا باید خودتان سرمایه گذاری را یاد بگیرید؟

🔴بهترین جواب رو توماس ساول، اقتصاددان مشهور داده است: احمقانه‌ترین و خطرناک‌ترین روش برای تصمیم‌گیری این است که تصمیم گرفتن‌ها را به افرادی بسپاریم که هیچ هزینه‌ای برای اشتباه بودن آن تصمیمات نمی‌پردازند.

👤توماس ساول

#سخنان

🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️هر زمان شنيديد كه مدير شما می‌گويد: "بايد تلاش‌مان را دو برابر كنيم." بدانيد كه به سخنان يک بازنده گوش می‌دهيد. شما با استراتژی و تاكتيک بهتر موفق می‌شويد، نه با تلاش بيشتر.

#استراتژی
#تلاش
🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
⚜️ @tarfandemodiriat
🔳⭕️9 کاری که شما مدیران انجام می‌دهید و باعث بی‌انگیزگی در کارمندان خود می‌شوید:

1⃣شما خیلی ریزبین هستید.
2⃣روی اشتباهات آن‌ها تمرکز می‌کنید.
3⃣ایده‌های آن‌ها را نادیده می‌گیرید.
4⃣جلسه‌های بی‌هدف تشکیل می‌دهید.
5⃣قول‌های توخالی می‌دهید.
6⃣روی حرفتان نمی‌ایستید.
7⃣موفقیت‌های آن‌ها را نادیده می‌گیرید.
8⃣کاری که برای آن‌ها تعیین می‌کنید خیلی بیشتر از توان یک نیروی کاری است و از آن‌ها توقع زیادی دارید.
9⃣به برخی نیروهای خود بیش‌ازحد بها می‌دهید.

#بی‌_انگیزگی
🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
⚜️ @tarfandemodiriat
2024/10/03 04:26:22
Back to Top
HTML Embed Code: