Telegram Web Link
🔳⭕️ مطمئنا نمی توانید با کتک زدن افراد با میله فلزی، انتظار بهترین عملکرد را از آنها داشته باشید؛ بلکه باید این کار را با ابراز احترام، عادت دادن آنها به پیروزی و متقاعد ساختن شان به توانایی خود در بهبود عملکرد انجام داد.

⭕️ مربی خاصی را نمی شناسم که با حکومت وحشت توانسته باشد دوره ای طولانی موفقیتی را حفظ کرده باشد.
یکی از مهمترین کلمات در زبان انگلیسی "آفرین" است. بخش مهمی از رهبری، استخراج پنج درصد حیاتی عملکردی است که افراد خودشان هم از وجود آن بی خبرند.

📖 رهبری
👤 الکس فرگوسن




🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️قدرت حرکت آهسته و پیوسته

🔺تصور کنید یک تکه یخ روی میز جلوی شما قرار دارد. اتاق سرد است و می‌توانید نفس کشیدن خودتان را ببینید. در حال حاضر دمای اتاق منفی ۵ درجه است. دمای اتاق به شکل بسیار آرامی بیشتر می شود: منفی ۵ درجه، منفی ۴ درجه، منفی ۳ درجه...
تکه یخ همچنان روی میز جلوی شماست: منفی ۲ درجه، منفی ۱ درجه، صفر درجه...

🔺هنوز هیچ اتفاقی نمی‌افتد. سپس در دمای ۱ درجه، یخ شروع به ذوب شدن می‌کند. یک تغییر یک درجه ای که به نظر هیچ تفاوتی با درجه حرارت قبل از آن ندارد، باعث تغییر بزرگی شده است.

🔺لحظات با شکوه، اغلب در نتیجه‌ی بسیاری از اقدامات قبلی هستند. در مراحل اولیه هر تلاشی، اغلب یک دره ناامیدی وجود دارد. شما انتظار دارید که به صورت خطی پیشرفت داشته باشید و ناامید‌‌کننده است که تغییرات در روزها، هفته‌ها، و حتی ماه‌های اول چقدر بی‌اثر به نظر می‌رسند. اما این اصل را به یاد داشته باشید: قدرتمندترین و ماندگارترین نتایج زود به دست نمی‌آیند.

📖 خرده عادت‌ها
جیمز کلییر

🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔴▪️همراهان گرامی

لیست 8⃣ کانال مدیریتی که چهار سال از عمرشان در تلگرام میگذرد ارائه میشود. بازخوردی که از اعضای این کانالها گرفته شد نشان از " تولید محتوای منحصر به فرد که در دوره های آموزشی سازمانها و شرکتها از آنها استفاده میشود؛ بود".


این کانالها بهتون معرفی میشود شاید برای شما هم راهگشا باشد.

1⃣رفتار سازمانی: کانالی است که رفتار افراد در سازمانها و شرکتها را بررسی میکند 👇
@organizationb

2⃣ مدیریت منابع انسانی : کانالی است که رفتار نیروی انسانی را در شرکتهای معتبر دنیا بررسی میکند. 👇
@hrmgmt

3⃣ بازاریابی و دیجیتال مارکتینگ: چرا اینستاگرام و تلگرام برای شرکتها مهم هست؟👇
@marketingdm

4⃣ مدیریت استراتژیک: استراتژی سازمانها برای شرایط متلاطم اقتصادی چگونه باید باشد؟👇
@stramanagement

5⃣ مدیریت تغییر: آیا میخواهید تغییرات در مدیریت را به صورت علمی و کاربردی یاد بگیرید؟ پس در این کانال عضو شوید 👇
@changemanagers

6⃣ آکادمی مدیریت و صنایع: یکی از بهترین کانالهای مدیریتی که بصورت case study شرکت های معروف دنیا را مورد بررسی قرار میدهد.( آمازون؛ گوگل؛ علی بابا؛ نایک و...)👇
@miacademy

7⃣ فن بیان و مذاکره تجاری: دوست دارید تو جمع ساکت نباشید وحرفایی واسه گفتن داشته باشید؟ در این کانال اطلاعات خودتون و بالا ببرید👇
@lect_negotio

8⃣مدیریت کارآفرینی و استارتاپ: چگونه یک کسب و کار را راه اندازی کنیم👇
@startup_per

نکات:
☑️ این‌کانالها بدون تبادل است.
☑️ روزی یک پست در این کانالها گذاشته می شود.

☑️ ترجمه به‌روزترین مطالب از مجلات معتبر علمی دنیا گذاشته می‌شود.

🔅 حداقل دیدن این کانالها ضرری ندارد 🙏🌹
🔳⭕️وقتی بزرگ‌ترها اشتباه می‌کنند!

🔸چند سال پیش محققان دانشگاه هاروارد تصمیم گرفتند آزمایشی را روی دو گروه انجام دهند: در گروه اول تعدادی از بچه‌های کودکستانی حضور داشتند و در گروه دیگر تعدادی از فارغ‌‌التحصیلان رشته MBA از دانشگاه هاروارد. موضوع رقابت بین این دو گروه عبارت بود از سرهم‌‌بندی کردن بلندترین سازه ممکن با استفاده از رشته‌های ماکارونی، طناب، چسب و مارشمالو.

🔸از هردوی این گروه‌ها خواسته شد تا در یک‌‌زمان محدود و با هر روشی که خودشان صلاح می‌‌دانند عمل کنند و هدفشان هم باید افزایش ارتفاع سازه ساخته‌‌شده باشد.
هردو گروه‌ها در اتاق‌‌های جداگانه کارشان را شروع کردند و تمام فعالیت‌‌ها و گفت‌وگوهای بین اعضای دو گروه ثبت و ضبط می‌شد و پس از پایان وقت داده‌‌شده، سازه‌های ساخته‌‌شده دو گروه ازنظر ارتفاع و همچنین استحکام باهم مقایسه شد.

🔸نتیجه به دست‌آمده همه را شگفت‌‌زده کرد؛ چراکه سازه ساخته‌‌شده توسط بچه‌های کودکستانی هم بلندتر از سازه ساخته‌‌شده توسط فارغ‌‌التحصیلان MBA دانشگاه هاروارد بود و هم خیلی محکم‌‌تر از آن بود و جالب آنکه سازه موردنظر دارای شکلی عجیب و غیرمتعارف بود اما هم ‌‌ارتفاع خوبی داشت و هم خیلی محکم بود حال‌‌آنکه سازه‌‌ای که توسط گروه دیگر یعنی فارغ‌‌التحصیلان دانشگاه ساخته ‌‌شده بود باوجود ساختارمند بودن و شکل هندسی متعارفی که داشت کوتاه‌‌تر و ازنظر استحکام هم ضعیف‌‌تر بود!

🔸بررسی فیلم‌‌ها و صداهای مربوط به مکالماتی که در حین انجام این آزمایش از اعضای دو گروه ضبط شد نشان می‌‌داد گروه فارغ‌‌التحصیلان دانشگاهی بیشتر وقت و انرژی‌‌شان را صرف بررسی جوانب کار و تصور کردن و تجسم ذهنی سازه‌‌ای که قرار بود ساخته شود، می‌کردند و در این میان باهم مشاجره و چالش هم داشتند؛ حال‌‌آنکه اعضای گروه بچه‌های کودکستانی کارشان را خیلی سریع شروع کردند و با کمترین برنامه‌‌ریزی و تجسم ذهنی  سراغ استفاده از وسایلی رفتند که برای ساختن سازه در اختیارشان قرار داده ‌‌شده بود و بعدازاینکه به این نتیجه می‌‌رسیدند که در انتخاب مسیر کارشان دچار اشتباه شده‌‌اند به سرعت روشی دیگر را امتحان می‌کردند و در این میان از اشتباهاتشان به‌‌خوبی درس می‌گرفتند و سرانجام هم توانستند یک سازه بلند و محکم آماده کنند. حال‌‌آنکه سازه ساخته‌‌شده توسط گروه فارغ‌‌التحصیلان دانشگاهی که کوتاه‌‌تر بود خیلی زود فروریخت.

🔸بررسی‌‌ها و تحلیل‌‌هایی که بعدها روی این آزمایش انجام شد مشخص کرد که عامل اصلی موفقیت بچه‌ها در این رقابت یک ‌‌چیز بوده و آن اینکه عمده توجه گروه فارغ‌‌التحصیلان بر "اما و اگرها" و «اگر این کار را انجام دهیم این‌‌طور خواهد شد» متمرکز شده بود حال‌‌آنکه تمام توجه گروه بچه‌ها روی «چگونه و چطور» قرار داشت و چگونه انجام دادن کار برای آنها اهمیت بیشتری داشته تا "اما و اگر" های مربوط به نتایج کار.

◀️ در واقع شرکت‌‌هایی در دنیای پررقابت امروز می‌توانند دست بالا را داشته باشند و رقبا را کنار بزنند که ‌‌مانند بچه‌های کودکستانی خیلی سریع وارد عمل شوند و از اشتباهات خود درس گرفته و خیلی سریع سراغ امتحان کردن راه‌های نرفته بروند و برای اتخاذ تصمیماتشان منتظر تشکیل گروه‌های متعدد و تصویب کمیته‌های تخصصی نمانند.


🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺این روزها پهلوان رسول خادم عیدش را در کنار مردم سیستان و بلوچستان سپری میکند ❤️

🔹رستم را در شاهنامه شنیدیم، خادم را در دنیای واقعی دیدیم.




👉🏻 @ut_twitterr
🔳⭕️همه مشاغل مهم هستند، اما بعضی مشاغل مهم‌ترند!



این عنوان را از کتاب خواندنی قلعه حیوانات اثر جورج اورول به امانت گرفته ام آنجا که می‌نویسد "همه انسان‌ها برابرند اما بعضی‌ها برابرترند"!

مشاغل کلیدی مشاغلی هستند که شکست و یا پیروزی سازمان را رقم می‌زنند. آنها تعیین کننده سرنوشت بازی هستند. می‌گویند حدود ۲۰ درصد از مشاغل سازمان را می‌توان شغل کلیدی محسوب کرد. این ۲۰ درصد است که تکلیف ۸۰ درصد عملکرد سازمان را روشن می‌کند.


معیارهای زیر برای شناسائی مشاغل کلیدی و ارزیابی و ارزش‌گذاری آنها پیشنهاد می‌شود. شغل کلیدی شغلی است که:

🔹با ماموریت اصلی سازمان ارتباط نزدیک دارد.
🔹برای سازمان سود و درآمد تولید می‌کند.
🔹در ارتباط مستقیم با مشتری و بازار و سهم بازار قرار دارد.
🔹تامین نیروی انسانی شایسته برای آن، آسان و ارزان نیست.
🔹انجام آن نیاز به سطوح بالائی از دانش و مهارت دارد.
🔹در آن، تصمیمات پیچیده و مهم گرفته می‌شود.
🔹روی سایر مشاغل سازمان اثرگذار است.
🔹غیبت شاغل آن به سرعت احساس می شود.
🔹با اطلاعات محرمانه و باارزش سر و کار دارد.
🔹در زنجیره تولید ارزش قرار دارد و برای سازمان مزیت رقابتی ایجاد می‌کند.
🔹به راحتی و ارزانی قابل پیمان‌سپاری نیست.
🔹اشتباهات و ابتکارات در آن، آثار عمیق و بلندمدت بر سازمان دارد.
🔹پیچیده است و متغیرهای زیاد و پرتعدادی بر آن موثر است.
🔹حفظ و نگهداشت کارکنان شایسته آن، آسان نیست.


مشاغل سازمان‌مان را خوب بشناسیم و آنها را با معیارهای مناسب ارزیابی و مقایسه و طبقه‌بندی کنیم تا بتوانیم با آنها و شاغلین شان برخورد و رفتار مناسب و مقتضی داشته باشیم. 

همچنین به خاطر داشته باشیم که این مشاغل را نباید فقط در سطوح بالای سلسله مراتب سازمان و در میان مشاغل مدیریتی جستجو و پیدا کنیم. برخی شغل های ظاهرا کم‌اهمیت و غیرمدیریتی گاهی و در بعضی شرایط، تعیین‌کننده و به شدت اثرگذار هستند.



🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️سوت های زندگی شما چیست؟

🔺بنجامین فرانکلین در ۷ سالگی اشتباهی مرتکب شد که در ۷۰ سالگی هم از یادش نرفت... پسرک هفت‌ ساله‌ای بود که سخت عاشق یک سوت شده بود. اشتیاق او برای خرید سوت به‌قدری زیاد بود که یک‌راست به مغازه اسباب‌بازی‌فروشی رفت و هر چه سکه در جیبش داشت روی پیشخوان مغازه ریخت و بدون آنکه قیمت سوت را بپرسد همه سکه‌ها را به فروشنده داد.

🔺فرانکلین ۷۰ ساله، بعدها برای یک دوستی نوشت: سوت را گرفتم و به خانه رفتم و آن‌قدر سوت زدم که همه کلافه شدند، اما خواهر و برادرهای بزرگم متوجه شدند که برای یک سوت پول فراوان پرداخته‌ام و وحشتناک به من می‌خندیدند! اوقاتم عجیب تلخ شده بود و از ته دل گریه می‌کردم.

🔺بخش اعظم بدبختی افراد، با ارزیابی غلط آن‌ها از ارزش واقعی چیزها برای پرداختن بهایی بسیار گزاف برای سوت‌هایشان فراهم آمده است.
تردیدها و انتخاب‌ها، اختلافات خانوادگی، مشاجره‌ها، بحث و جدال بر سر مسائلی که حتی ارزش فکر کردن ندارند، همه سوت‌هایی هستند که بیشتر افراد با نادانی بهای گزافی برایش می‌پردازند.

📖 آیین زندگی
✍🏻 دیل کارنگی


🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️ نمونه‌هایی از تلقین پذیری گروهی در انسان ها



🚩در اواسط ۱۹۷۰ شرکت شکلات سازی "مارس" یکباره متوجه شد فروش شکلات هایش افزایش یافته است در حالی که هیچ تغییری در بودجه تبلیغاتی ایجاد نشده بود، قیمت شکلات هم تغییری نکرده بود، محصول هم همان بود، پس چرا فروششان بیشتر شده بود؟ 

کار، کار فضاپیمای مکان یاب ناسا بود! مأموریت این فضاپیما این بود که نمونه ای از خاک یکی از سیاره های نزدیک را به زمین بیاورد. فرود این فضاپیما روی سیاره مریخ (مارس) با تبلیغات زیادی همراه بود و موفقیت ناسا عنوان اول همه روزنامه ها شده بود.

نام شکلات "مارس" از روی نام بنیانگذار شرکت، "فرانکلین مارس" انتخاب شده بود، نه به خاطر سیاره مارس، ولی تکرار نام مارس در رادیو تلوزیون باعث شده بود ذهن مردم بیشتر از قبل متوجه شکلات مارس شود و فروش این شکلات بالا برود! 



🚩در یک تحقیق راجع به "روز هالووین" معلوم شد که مردم یک روز قبل از هالووین خیلی بیشتر به محصولات نارنجی رنگ (مثل نوشابه پرتقالی) تمایل پیدا می کنند! قبل از هالووین محرک های نارنجی رنگ مربوط به این سنت (مثل کدو تنبل و محرک های نارنجی) افکار را به سمت محصولات نارنجی رنگ می برند! 



🚩 در شهرهای آفتابی آمریکا مثل میامی خیلی راحت تر می توانید ببینید که همسایه تان چه ماشینی سوار می شود تا شهرهایی که مثل سیاتل اغلب بارانی هستند.

در شهرهای آفتابی تمایل مردم برای عوض کردن ماشین شان بیشتر می شود، پژوهش روی داده های حاصل از فروش یک و نیم میلیون ماشین نشان داد که از هر هشت ماشین که خریده می شود یکی به خاطر "اثر اجتماع" است: وقتی مردم می بینند همسایه شان ماشین جدید خریده تمایل به خرید ماشین جدید پیدا می کنند!




🟢تحقیقات فوق نمونه ای بودند از مطالعات گسترده ای که نشان دهنده تلقین پذیری گروهی در انسان ها هستند. انسان موجودی اجتماعی است و به شدت تمایل دارد رفتاری نشان دهد که او را "عضو" یک گروه نماید. این تمایل به تعلق به گروه باعث می شود که انسان ها به شدت تمایل به "جو زدگی" داشته باشند.


البته شدت این تمایل در افراد برون گرا - هیجانی خیلی بیشتر از افراد درون گرا - منطقی است، یعنی فردی با تمایلات شخصی "هیستریونیک" خیلی بیشتر از افرادی با تمایلات "اسکیزوئید" و "وسواس جبری" دچار جو زدگی می شود با این حال همه ما اگر حواس مان را به تصمیمات و انتخاب هایمان جمع نکنیم به شدت دچار جو زدگی می شویم و بی آن که بدانیم تصمیمات همسایه یا تیتر روزنامه ها یا حتی رنگی که در ویترین مغازه ها بیشتر به چشم می خورد بر تصمیمات ما اثر می گذارند، آن گاه خود ما نیز جزئی از این "شبکه مسری" ناقل "ویروسی" خواهیم شد که از دیگران به ما انتقال یافته است.

البته اثر اجتماع و فشار گروه
(peer pressure)
همیشه هم جنبه منفی ندارد بلکه گاهی فشار گروهی یک تغییر مثبت را تسریع و تسهیل می کند.



مثلأ موفقیت درمانی کسانی که برای ترک سیگار در یک برنامه گروهی شرکت می کنند بیش از کسانی است که از روش های انفرادی درمان استفاده می کنند، همچنین بسیاری از افراد به دلیل تمایل به تعلق به یک گروه به یک باشگاه ورزشی می روند و گروه باعث می شود برنامه ورزشی آنان استمرار داشته باشد.


به قول مولانا: 
چون بد مطلق نباشد در جهان
نیک و بد نسبی است این را بدان!




🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
چه کسی می‌تواند ثروتمند شود؟

مطالعات می‌گوید همه‌ی انسان‌ها توانایی‌های‌ بالقوه‌ برای خلق ثروت را دارند. اما سوال این است که چرا اکثر انسان‌ها نمی‌توانند این مهارت‌ها برای پول‌سازی را عینیت ببخشند؟

پاسخ یافته‌های تحقیقاتی آن است که برای تبدیل مهارت‌های بالقوه به «ثروت» باید به تعدادی موانع ذهنی غلبه کرد. اولین گام کسانی که به ثروت‌های افسانه‌ای دست یافته‌اند غلبه بر همین موانع ذهنی بوده است.

ارائه راهکارهای غلبه بر موانع
«خلق ثروت» مأموریت ماست👇🏻

@startup_per
@startup_per
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 دیجیتال مارکتینگ و ابزارهای آن را در این کانال یاد بگیرید.
👈چگونه فروش موفق داشته باشیم؟
👈چگونه محصولاتمان را به دیگران عرضه کنیم؟
👈چگونه تولید محتوا داشته باشیم؟

📍
@marketingdm
📍
@marketingdm
📍
@marketingdm
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️سندرم شیشه خیارشور:

 سندرم شیشه خیارشور به مواقعی اشاره دارد که از دور به مشکلات دیگران نگاه می کنیم و  حل آن ها را بسیار ساده می انگاریم ، بدون این که از جزئیات آن اطلاعی داشته باشیم.

درک دیگران و توانایی همدلی با آنها یکی از مهارت های کاربردی بسیار نایاب بین انسان هاست که البته قابل رشد و پرورش است. 

حتما تا حالا نسبت به واکنش و رفتار طرف مقابل در برخورد با یک بحران احساس تعجب کرده اید و با خودتان گفته اید اگر من بودم فلان کار را انجام میدادم و به او برچسب ناتوان بودن زده اید. 

سندرم شیشه خیارشور ( به انگلیسی : Pickle Jar Syndrome ) بین خیلی از افراد رواج دارد ، حتما دیده اید که یک نفر میخواهد در شیشه خیارشور را باز کند ولی هر چه زور می زند نمی تواند ، در این مواقع با خودمان فکر میکنیم که زورش کم است ولی من توان باز کردنش را دارم ، شیشه را از او میگیرید و هر چه زور می زنید فایده ندارد ، شما هم نمیتوانید در شیشه خیارشور را باز کنید. 
این سندرم به مواقعی اشاره دارد که از فاصله به مشکلات دیگران نگاه میکنیم. 


🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳موفقیت تصادفی نیست بلکه نیاز به مطالعه و یادگیری دارد.

کانالهای زیر که به شما معرفی میشود هر کدام در یک شاخه مدیریت باعث موفقیت شما خواهد شد.

کانالها زیر این شرایط ویژه را دارند:

🟢 روزی نهایت یک پست تولیدی و کاربردی گذاشته می‌شود.

🟢 تبلیغاتی هم اگر در این کانالها درج می‌شود در راستای بهبود موقعیت شغلی شما خواهد بود.



🚩 شرکتهای بزرگ چگونه با مدیریت فروش به سودآوری می‌رسند؟
@sales_managerss


🚩 کارآفرینان بزرگ چگونه به موفقیت رسیده‌اند؟
@startup_managers


🚩 رمز موفقیت شما چیست؟ مدیریت توسعه فردی
@development_management


🚩 دیجیتال مارکتینگ و ابزارهای آن را در این کانال یاد بگیرید.
@marketing_dg


🚩سخنان مدیریتی را صرفا در این کانال دنبال کنید. متفاوت ترین کانال مدیریتی👇
@Managementwords

با ما به روز باشید...
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️اثر چراغ برق!

🔸می‌گویند مردی مست زیر چراغ برق مشغول جستجو بود. پلیس به او رسید و گفت چه می‌کند؟ مست گفت دنبال کلیدهای خانه اش می‌گردد. پلیس هم شروع به گشتن کرد و البته چیزی نیافت. بعد از مدتی پرسید مطمئن است که کلیدها را همین جا گم کرده است؟ مرد گفت: نه، در پارک گم کرده‌ام، اما دیدم اینجا روشن‌تر است!

🔸در اینجا به یکی از رایج‌ترین خطاهای ادراکی و رفتاری انسان اشاره می‌شود که به آن اثر چراغ برق یا جستجوی مست می گویند.
منظور آن است که به جای جستجوی راه حل بر اساس واقعیت‌ها و شواهد، راهی که ساده‌تر و آسان‌تر است برگزیده می‌شود.

🔸شاید پاسخ سوالات ما در آن سویِ تاریک خیابان باشد.اگر می‌خواهید درباره‌ی این خطا بدانید و این که بالاخره چه می‌شود کرد، پیشنهاد می‌کنم که این مقاله‌ی کوتاه و خوبِ دکتر مارک موریتز (استاد انسان‌شناسی در دانشگاه ایالتی اوهایو) را بخوانید. او راه‌حل کارگشایی را پیشنهاد می‌کند: به جای آن که داده‌بنیاد باشید، مساله‌بنیاد شوید.

Streetlight effect


🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
◀️ اقتصاد را به زبان ساده به صورت رایگان در این کانال آموزش ببینید.

🅾قدیمی‌ترین کانال اقتصادی تلگرام

@eghtesaderooz
🔳⭕️خرد جمعی چیست؟

⭕️ فرانسيس گالتون در سال ۱۹۰۶ از یک مسابقه توانست نتایج بزرگی بگیرد.دراین مسابقه افراد باید در مقابل ۶ پنس وزن گاوی را که می‌دیدند، حدس بزنند.بهترین حدسی که به واقعيت نزدیک بود،برنده مسابقه بود.

⭕️ مجموعا ٧٨٧ نظر داده شده بود.گالتون می‌خواست ببیند«خرد جمعی» چه قضاوتی کرده است.او فکر می‌کرد عدد میانگین پیش‌بینی، فرسنگ‌ها از واقعیت فاصله داشته باشد،چراکه از ديد اواکثريت قاطع افراد ناتوان از تخمین وزن گاو بودند.

⭕️ ميانگينِ نظرات جمعيت ۱۲۱۲ پوند بود و وزن واقعی گاو ۱۲۰۸پوند! گالتون نوشت: «قضاوت‌های جمعی و دموکراتيک از اعتباری بيش از انتظار برخوردارند».
«خرد جمعی» از درک تک تک آن‌ها بهتر است، هرچند در میان این جمع پر باشد از افرادی که بدترین تصمیم‌گیری‌های شخصی را دارند!

⭕️ درحقیقت ما چاره‌ای نداریم تا باورکنیم خرد جمعی بهتر از ۹۹ درصد تک تک ماها برآورد می‌کند! حتی اگر برآیند جمع اشتباه کند و اولویت‌های نادرستی را برای جامعه‌اش انتخاب کند، به‌دلیل جمعی‌بودن‌اش، آن‌چنان مشروعیت اولویت‌گذاری اشتباه خود را بالا می‌برد که بیش از هر اولویت دیگری برای سیاست‌گذاری مناسب است!



🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️ ۴ تکنیک عملی و ساده برای پیشگیری از فراموشی و کمک به یادآوری مطالب آموخته شده

🔸ارسطو حافظه انسان را با قالب‌های مومی مقایسه کرده است. در ابتدا گرم و نرم و انعطاف‌پذیر است ولی در نهایت سرد می‌شود و دیگر قالب‌گیری آن دشوار است.
برای طولانی‌مدت، این دیدگاه غالب ما در «توانایی یادگیری» بود. یعنی تصور می‌کردیم تا وقتی جوان هستیم، مغز ما از نظر یادگیری در شرایط ایده‌آلی قرار دارد ولی با افزایش سن، کسب مهارت‌های جدید برای ما دشوارتر می‌شود.

🔸تحقیقات اخیر این باور را به چالش کشیده است و نشان می‌دهد عوامل دیگری مانند اعتماد به نفس یک فرد مسن به توانایی یادگیری نیز تاثیرگذار است. اگر این اعتقاد را کنار بگذاریم که مغز ما دقیقه به دقیقه پیرتر و فرسوده‌تر می‌شود، می‌توانیم چیزهای جدیدی یاد بگیریم.

🔸در ادامه، ترفندهایی را می‌آموزیم که با آنها می‌توانید برای یادگیری ساده‌تر و سریع‌تر، و به‌خاطرسپاری هر چیزی که یاد گرفتید، استفاده کرده و مهارت‌های خود را افزایش دهید:

1⃣ با تکرار فاصله‌ای شروع کنید

خواه در حال یادگیری یک زبان خارجی جدید هستید یا مشغول نواختن ساز، تکرار آموزش‌ها و مطالب می‌تواند تسلط شما را بر موضوع افزایش دهد. تمرین و تکرار، باعث کامل شدن آموزش‌ها و یادگیری‌ها می‌شود.
به نظر می‌رسد آموختن یک سری مطالب در چند بخش بهتر از یک جلسه باشد و موثرتر واقع شود. مثلا در یک دوره چهار ماهه، با ۳۰ دقیقه تمرین در هر روز، می‌توانید انتظار داشته باشید که ۳۶۰۰ کارت را با دقت ۹۰ تا ۹۵ درصد یاد بگیرید و حفظ کنید. این کارت‌ها می‌توانند الفبای زبان خارجی، واژگان، و حتی تلفظ کلمات باشند.

2⃣ برای تامل وقت بگذارید

تامل کردن می‌تواند برای یادگیری و بهبود عملکرد در کار بسیار ارزشمند باشد. استاد هاروارد، فرانچسکا جینو و همکارانش دریافتند کارکنانی که به مدت ۱۰ روز، در پایان روز ۱۵ دقیقه وقت خود را صرف تامل در مطالب آموخته شده می‌کنند، ۲۳ درصد یادگیری بهتری نسبت به افرادی که این کار را نکردند، داشتند.
تامل و تفکر روی آموخته‌ها، علاوه بر تحکیم چیزهایی که یاد گرفتیم، به تولید ایده‌های جدید نیز کمک می‌کند.

3⃣ مطالب را خرد کنید

«ریچارد فاینمن»، فیزیکدان برنده جایزه نوبل می‌گوید وقتی بتوانید یک مطلب اصلی را به چندین مطلب ساده‌تر و کوچک‌تر شکسته و تجزیه کنید، آن‌گاه می‌توانید به مطلب اصلی برگشته و آنچه که از دست رفته است را یاد بگیرید.

4⃣ آنچه را یاد می‌گیرید، انتقال دهید

«ایلان ماسک» استعداد یادگیری فوق‌العاده‌ای در حوزه‌های مختلف دارد. از نرم‌افزار و انرژی گرفته تا حمل‌ونقل و فضا. او همزمان مدیرعامل چندین شرکت در حوزه‌های مختلف است. طیف گسترده‌ای از دانش ایلان ماسک به خاطر توانایی یادگیری او است.
وقتی ما در یک زمینه مطالعه می‌کنیم و از آن در زمینه دیگری بهره می‌بریم، کمک خواهد کرد در هر دو زمینه به یک درک و یادگیری عمیق برسیم. این روش را «انتقال یادگیری» می‌نامند و ایلان ماسک این مهارت را خوب بلد است.
مثلاً فرض کنید در حال تحصیل در کشور ایتالیا هستید. همچنین می‌خواهید یک آشپز خوب باشید. می‌توانید به سادگی در کلاس‌ آشپزی به زبان ایتالیایی شرکت کنید. این کار به درک بهتر و عمیق‌تر شما از زبان ایتالیایی کمک می‌کند و البته به شما غذاهای ایتالیایی را می‌آموزاند.


🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️هیچ‌وقت کاری را که پتانسیل موفقیت بزرگی در آن وجود دارد، صرفا به این خاطر که نمی‌توانی فشار کنونی‌اش را تحمل کنی، رها نکن!

👤 ست گادین

🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️چرا قدرتمندان احمق می شوند؟!

🔸یک دانشمند عصب‌پژوه در دانشگاه مک‌مستر آزمایشی انجام داد. سرِ دو دسته (افراد قدرتمند و افراد نه‌چندان قدرتمند) را زیر دستگاه تحریک مغناطیسی مغز قرار داد. او دریافت قدرت در افرادی که احساس قدرت می‌کنند فرآیند عصبی خاصی به‌نام بازتاب را مختل می‌کند. چیزی که مبنای درک دیگران است و این باعث می شود که قدرتمندان در دیدنِ مسائل از نگاه دیگران ناتوان می‌شوند.

🔸یکی از دانشمندان این مساله را «پارادوکس قدرت» نام گذاری کرده: ما به خاطر یک سری توانمندی‌ها، قدرتمند می شویم، اما زمانی که قدرتمند می‌شویم بخشی از توانایی‌هایی خود را از دست می‌دهیم.

🔸تا به حال فکر می کردیم که قدرت فساد می آورد، اما یافته های دانشمندان نشان می دهد که قدرت، حماقت نیز می آورد. پژوهشگر دیگری که استاد روانشناسی دانشگاه برکلی است، پس از سال‌ها تلاش آزمایشگاهی به این نتیجه رسیده است: آزمایش‌شوندگان قدرتمند (احساس قدرت می کنند) چنان عمل می‌کنند که گویی ضربۀ مغزی خورده‌اند!

🔸در یک مطالعه در سال ۲۰۰۶، از شرکت‌کنندگان خواسته شد تا حرف E را روی پیشانی خود جوری رسم کنند که دیگران آن را ببینند، کاری که مستلزم آن است که خود را از دیدگاه مشاهده‌گر ببینید. آن‌هایی که خود را قدرتمند احساس می‌کردند، ۳ برابر بیشتر احتمال داشت که حرف E را برای خودشان درست رسم کنند، و برای دیگران وارونه.

🔸آزمایش‌های متعدد دیگر نشان داده است که افراد قدرتمند در تشخیص احساس انسان‌ها در یک عکس، یا دریافتن اینکه همکاران چگونه یک اظهارنظر را تفسیر خواهند کرد، عملکرد ضعیفی دارند. افراد قدرتمند «از شبیه‌سازی تجربۀ دیگران» نا توان می شوند و در نهایت به چیزی منجر می‌شود که «کمبود فهم دیگران و همدلی» ‌نامیده می شود. (منبع: فصلنامه ترجمان)

⭕️ تجویز راهبردی:
🔸قدرت بدان معنا نیست که ما وزیر و وکیل باشیم. معلم مدرسه هم صاحب قدرت است. پدر یا مادر نیز صاحب قدرت است. راننده اتوبوس هم صاحب قدرت است. قدرت همه جا هست. بچه ای که رستوران امشب را تعیین می کند هم صاحب قدرت است. قدرتمندی ناشی از مقام یا مرتبه نیست بلکه یک تجربه ذهنی است که حتی می‌تواند ناشی از نشستن پشت فرمان یک ماشین باشد (کاملا به شما احساس قدرت می دهد).

🔸بنابراین ما همه در معرض حماقت و فساد ناشی از قدرت هستیم. سه تجویز زیر قابل پیشنهاد است:

▪️بازگشت ذهنی به گذشته معمولی: اگر زمانی را به خاطر بیاورید که احساس قدرتمندی نمی‌کردید، مغزتان می‌تواند با واقعیت ارتباط برقرار کند. پس هر از گاهی خاطراتی را مرور کنید که  در آن زمان قدرتمند نبودید.

▪️در انتخاب اطرافیان دقت کنید: بر اساس متون مذهبی اگر قدرتمند هستید باید کسانی را برای همراهی خود انتخاب کنید که تندترین و صریح ترین زبان را نسبت به شما دارند. همین نکته کوچک بسیار راهگشاست. هر چه شما قدرتمندتر، نیازمند اطرافیان مستقل‌تر و شجاع‌تر و منتقدتر ...

▪️گاهی جای تان را با زیردستان (افراد فاقد قدرت در آن مساله) عوض کنید: مثلا رانندگی را به فرد دیگری بسپارید. تصمیم گیری را به افراد دیگر تفویض کنید. آن موقع تازه می فهمید که وقتی دیگران بدون ملاحظه اعمال قدرت می‌کنند چه حالی به انسان دست می‌دهد.

لازم نیست فرعون باشیم تا احمق شویم، پیروی چشم بسته از قدرت نیز حماقت می‌آفریند. فرعون نمی تواند برده بسازد این برده ها هستند که فرعون می سازند. همه ما وظیفه داریم قدرت را مهار کنیم چه خود صاحب آن باشیم چه در معرض آن.
جامعه ما برای پیشرفت نیازمند قدرت قاعده‌مندست. در درون همه‌ی ما یک قدرتمند احمق وجود دارد؛ ما باید کنترلش کنیم. توسعه از من و خانه من آغاز می شود./دکتر مجتبی لشکربلوکی


🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️دروغ سفید نگویید تا پیشرفت کنید!

دروغهای سفید دروغهایی است که برای آسیب به دیگران گفته نمی شوند:

▪️در جاده با سرعت ۵۰ کیلومتر در ساعت رانندگی می کند، اما در جمع دوستان می گوید که کمتر از ۱۲۰ کیلومتر در ساعت نمی رود!

▪️روزی یک صفحه کتاب می خواند، اما در حضور دیگران می گوید اگر کمتر از ده صفحه در روز بخوانم، نمی خوابم!

🔺پاول اکمن می گوید: «من دروغهای سیاه را بخشودنی می دانم، اما دروغ سفید نابخشودنی است. این دروغ انسانها را به پرتگاه نابودی می‌برد».

🔺ما با دروغ سفید دیگران را فریب نمی دهیم، بلکه «خود» را فریب می دهیم. به اندازه ای که تصویر بیرونی ما با واقعیت درونی ما تفاوت دارد، دچار تعارض و اضطراب و تنش می‌شویم. به همان اندازه وادار می شویم در مواجهه با دیگران نقاب بر چهره بزنیم و به همان اندازه از تحقق برنامه های توسعه توانایی‌های فردی خویش، جا می‌مانیم.

🔺اگر من روزی یک صفحه کتاب می خوانم و خود را متعهد کنم که در حضور دیگران نیز همین حرف را بزنم، زودتر به افزایش میزان کتابخوانی خود تشویق می‌شوم.


🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️ شما مجبور نیستید که رئیس‌تان را دوست داشته باشید و او را تحسین کنید. همچنین نباید از وی متنفر باشید؛ در هر حال باید او را به گونه‌ای اداره کنید که بتواند منبعی برای موفقیت شخصی شما و موفقیت سازمان باشد.

👤 پیتر دراکر

🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
2024/09/30 14:23:03
Back to Top
HTML Embed Code: