Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
زبان بدن دروغ گوها ...
✍🏻 #حمید_شکری_خانقاه
همهٔ انسان‌ها دروغ می‌گویند. دروغ‌ها گاهی به اندازه‌ای روشن و بدیهی هستند که به سادگی می‌توانیم بفهمیم طرف مقابل دروغگو است. اما برخی از دروغ‌ها هیچ‌گاه آشکار نمی‌شوند. دروغ واکنشی کلامی و بیشتر غیر کلامی برای کاهش اضطراب ناشی از بیان حقیقت است. افسران پلیس و سرویس‌های امنیتی راهکارهای گوناگونی برای شناسایی دروغ دارند. برخی از این تکنیک‌ها بر پایهٔ تجزیه و تحلیل زبان بدن انجام می‌شود. اما آیا واقعا می‌توانیم دروغ را تشخیص دهیم؟

💭 روابط عمومی ها برای حرفه ای شدن و رسیدن به مرحله تخصصی بایستی اصول اولیه ارتباطات را بدانند. نگرش و مهارت ارتباطی، آداب ارتباطات اجتماعی، آشنایی با نظریه‌های ارتباطی، آگاهی از رمزگان و نشانگان ارتباطی و چگونگی واکنش و بازخورد به آنها در ارتباطات میان فردی و ارتباطات سازمانی اصول روابط عمومی پایه هستند. برای گام نهــــادن به روابـــط عمومی حرفــــه ای و تخصــصی اصول اولیه روابط عمومی پایه را فراموش نکنیم.
یکی از این اصول #زبان_بدن و آشنایی با رمزگان و نشانه های دروغگویی بویژه برای #خبرنگاران است .
#روابط_عمومی
#روابط_عمومی_پایه
#ارتباطات
🔳⭕️چگونه احمق نباشیم!
دکتر مجتبی لشکربلوکی

احتمالا شما هم در شبکه های مجازی خوانده اید که زیباترین مجری دنیا ایرانی است. یا اگر سارقان شما را مجبور کردند که رمز کارت بانکی تان را وارد کنید، آن را برعکس وارد کنید آنگاه پلیس می فهمد و به کمک شما می آید. یا دیوار چین از ماه دیده می شود. یا نام کرم بستنی (و در نتیجه آیس کریم) از کریم باستانی که در شهر ری یخ فروش می کرده گرفته شده.
وقتی با یک مطلب برخورد کردیم باید چیکار کنیم؟ نشریه گمان ۱۴ قاعده و سرنخ کاربردی برای تفکر انتقادی (موشکافانه) ارایه کرده که کمی آن را بازنویسی کردم.

◾️ اولین تست؛ منبع (رفرنس): آیا منبع معتبر دارد؟ این مطلب یا ادعا بر چه مبنایی است و از کجا چنین حرفی درآمده؟

◾️کل ماجرا یا یک قطعه فیلم و تکه عکس: یک عکس همان قدر که به اندازه‌ هزار خط نوشته حرف دارد میتواند هزار داستان تخیلی نیز درست کند. زاویه‌ خاص فیلمبرداری، مشخص نبودن اتفاقات قبل و بعد از آن تکه‌ جدا شده از فیلم، ربط دادن عکس به مطلب نامرتبط، دستکاری عکس و فیلم (فتوشاپ) و … فرصت را برای داستان‌ سازی تخیلی ایجاد می‌کند. مثلا عکس کودکی که مار داخل سرش است.بعضی اصلا از روی یک عکس مخدوش، شروع می کنند و یک خبر می سازند!

◾️اعلام زمان‌های نسبی به جای ذکر تاریخ مشخص: یک‌ساعت پیش، دیشب، به تازگی، از فردا، آخرین دستاوردها و … برای مثال بیش از سه سال است که شایعه‌ «به تازگی گوگل برای تغییر نام خلیج فارس رای‌گیری اینترنتی گذاشته». یا «آخرین تحقیقات دانشمندان ژاپنی…»

◾️دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا: عباراتی که نشان می‌دهد رازی مخوف یا سندی فوق‌محرمانه کشف شده: شرکت‌های دارویی برای کم نشدن سودشان نمیگذارند شما بدانید لیمو همه بیماریهای لاعلاج را درمان میکند! یا نامه‌ی فوق‌ محرمانه و مسقیم درباره‌ زلزله‌ تهران!

◾️جملات خبری علمی‌طور اما مبهم: دانشمندان [سریع بپرسید کدام دانشمندان؟] کشف کرده‌اند که خوردن کره در ساعت ۱۲ ظهر باعث .... کدام پژوهش؟ چه سالی؟ نتایج آن در کدام نشریه علمی کجا منتشر شده؟ نمونه آماری چند نفر بوده است؟

◾️آدم های بدون نام: هر جا شنیدید که گفته شد «کارشناسان معتقدند» یا «به گزارش شاهدان عینی» رد نکنید اما شک کنید.

◾️ارجاع دروغین خبرهای ناشنیده به خبرگزاری‌های بسیار مشهور و معتبر برای اعتبار بخشی به مطلب: در اینگونه مطالب به صورت خیلی کلی نوشته میشود منبع: سی.ان.ان یا بی.بی.سی. یا پلیس فتا. یا ارجاع به منابع غیرواقعی با اسمهای عجیب و غریب و پر ابهت: شبکه‌ خبری Alien News فرانسه، شبکه آزادنگاران بدون مرز، تیم تحقیقاتی دکتر چوانگ در مرکز توکیو!

◾️تحریک شدید احساسات از طریق اغراق در داستان‌های غم‌انگیز، عکس‌های دلخراش، تحریک حس وطن‌ پرستی یا اعتقادات مذهبی و... نشانه اولیه برای دروغ بودن است.

◾️عدم ارتباط منطقی و تخصصی منبع با متن: مثلا رئیس مرکز «قلب» ژاپن گفته است سیگنال موبایل برای «مغز» مضر است!

◾️اینترنت و گوگل منبع نیستند! اینها ابزارهای جستجو هستند. هر چیزی در آن پیدا شود درست نیست حتی اگر صد جا تکرار شده باشد. انگلیسی بودن یک مطلب هم به معنی معتبر بودنش نیست! انگلیسی زبان ها هم به اندازه ما استعداد گول خوردن دارند.

◾️«آیا میدانید»ها! نادانسته‌های کوچک و سطحی جهان آنقدر زیاد است که تشخیص راست بودنشان بسیار مشکل است. زیاد آن‌ها را باور نکنید حتی اگر هم راست باشند تغییری در زندگی شما ایجاد نمی کنند.

◾️شاهدان غیبی! همه ما افرادی را دیده‌ایم که در دفاع از یک ادعای عجیب می گویند: «یکی از دوستانم با چشم خودش دیده!». برای احترام به شعور خودمان هم که شده درخواست کنیم با آن شخص سوم گفتگو کنیم.

◾️شیوه‌ نگارش و سطح علمی‌ بودن: اشتباه املایی و نگارش شتابزده و غیرحرفه‌ای هم نشانه خوبی است.

◾️زیبایی مساوی صحت نیست: داشتن عکس‌ها و ظاهر گرافیکی زیبا یا تدوین یک ویدئوی حرفه‌ای دلیلی برای درست بودن آن نیست. بسیار دیده شده برای مطالب چرند تصاویر گرافیکی زیبا یا حتی ویدئو ساخته اند و افراد فریب ظاهر آن را خورده اند.

☑️⭕️تجویز راهبردی
▫️ برای وقت خود ارزش قائل باشیم و اصولا به هر چیزی گوش نکنیم و مطالبی را بخوانیم که فکر می کنیم هم درست باشد هم بدردبخور.
▫️ برای شعور خود ارزش قائل باشیم و اجازه ندهیم دیگران هر ادعای غلطی را به ما بفروشند.
▫️ برای زمان و شعور جمعی نیز ارزش قائل باشیم و سواد رسانه‌ای و تفکر انتقادی را توسعه دهیم. در کتاب استراتژی توسعه ایران (لینک دانلود) گفته شده برای تربیت نسل توسعه آفرین، باید به تفکر انتقادی مجهز شویم تا در مقابل زودپذیری، تلقین پذیری، القاء پذیری، خرافه پرستی، فرمان برداری، شخصیت پرستی و تقلید و سلطه گری و سلطه پذیری بایستیم. این ۱۴ سرنخ اولین گام.

روابط عمومی راهبردی
🔶️💎🔸️انتخاب پوستری در سازمان ملل متحد برای*روز جهانی زنان روستایی*
با عکس بانوان شمال ایران؛
🔸️این بانوان خانواده دوست، باتقوی،مومنه،باحیا و باوقار، پاکدامن،سختکوش،با کمال شایستگی نه تنها الگوی بانوی سختکوش ایرانی؛بلکه، الگوی زنان روستایی دنیاهستند.
🔸️الگوی خوبی است برای #فرهنگ_سازی در همه زمینه های مناسبتی ایران اسلامی تا در زمینه های مختلف برای *تولید محتوا* به عنوان متولیان بخشهای مختلف کشاورزی، صنعت، خدمات،فرهنگی،اقتصادی و... *الگوهای* موثری درقالب چهره های موفق و گروههای مختلف برای*الگو سازی*و تصویر سازی ایجادشود.
نتیجه کلیدی ارتباطی:
#روابط_عمومی_هوشمند برای تصویر سازی خوب، فرهنگ سازی وایجاد #سرمایه_اجتماعی در تمام سطوح طرحی نو دراندازند و تقویم کلیه مناسبتهای ملی و بین المللی را درحوزه های مختلف جمع آوری و #کارخانه_تولید_محتوا را در زمینه های مناسبتی وغیر مناسبتی،میراث ملموس و ناملموس بخش مربوطه راه اندازی کنند.
نکته #راهبردی:
🌻#روابط_عمومی کارآمد وحرفه ای صرفا" #اطلاع_رسانی نیست،روابط عمومی؛مدیریت هوشمندانه #ارتباطات انسانی با بهره گیری ۳۶۰ درجه از رسانه ها است.
#حمید_شکری_خانقاە
#روابط_عمومی_تخصصی
دکتر حمید شکری خانقاه:

روابط عمومی های ما باید مسئله محور و سناریست ارتباطی سازمان باشند و برنامه های راهبردی ۳۶۰ درجه برای حل مشکلات ارتباطی سازمان طراحی کنند و کارخانه تولید محتوا را در تعامل نزدیک با تمام رسانه ها راه اندازی کنند.

#گراف‌دی
🔖 روابط عمومی دانش بنیان؛
🔖 دانش بنیان سازی روابط عمومی در گرو سرمایه گذاری رویِ منابع انسانی خلاق و متخصص

✍🏻 #حمید_شکری_خانقاه، استاد دانشگاه

💭 برای ایجاد روابط عمومی دانش بنیان باید رویِ منابع انسانی خلاق و ارتقای مهارت‌ها و توانایی‌های علمی روابط عمومی‌ها سرمایه گذاری کرد و توانمندی آنها را برای بکارگیری فناوری‌های نوین ارتباطی بالا برد.

💭 دانش بنیان سازی روابط عمومی با تمرکز بر پژوهش ها و مطالعات ارتباطی، تولید محتوای دانش محور و نه داده محور، تخصصی کردن برنامه‌ها و اقدامات ارتباطی جامعه محور و توسعه روابط عمومی علمی و حرفه‌ای در یک سازمان دانش بنیان میسر است.

شنبه دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱
#روابط_عمومی_علم_تا_عمل
#شنبه_های_روابط_عمومی
#روابط_عمومی
@strategicPR
@PublicRelationsIR


اولین کارگاه آموزشی “روابط عمومی دانش بنیان” با برنامه ریزی باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو ایران و تدریس دکتر حمید شکری خانقاه در هفته روابط عمومی ۱۴۰۱ برگزار می شود.

حمید شکری خانقاه نویسنده کتاب برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی و مدرس این کارگاه آموزشی تخصصی روابط عمومی در توصیف این حرکت ارتباطی گفت: سرمایه گذاری بر روی منابع انسانی و فن آوری های نوین ارتباطی به گونه ای که امکان دسترسی به مهارت ها و توانایی ها و آشنایی با فناوری های جدید از طریق آموزش های رسمی و همگانی برای همگان فراهم شود از جمله پیش شرط های اصلی توسعه روابط عمومی دانش بنیان است.
شکری خانقاه اظهار داشت: به عبارتی توسعه روابط عمومی دانش بنیان مستلزم توسعه منابع انسانی خلاق با رویکرد ارتباطات نوین و توسعه سواد ارتباطی است.
وی با تاکید بر توسعه سواد ارتباطی برای مدیران نظام ارتباطات کشور گفت: ایجاد و توسعه روابط عمومی دانش بنیان بستگی به افزایش و توسعه سواد ارتباطی و سواد رسانه ای و نوآوری و خلق ایده های جدید در نظام ارتباطات سازمان ها و جامعه مخاطب دارد. دانش بنیان سازی روابط عمومی مستلزم ایجاد بستری مناسب برای انجام فعالیت های تحقیقاتی و پژوهش های ارتباطی و طرح و برنامه ریزی ارتباطی براساس تحقیق و توسعه است.
نویسنده کتاب برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی با تاکید بر نقش محوری مطالعات ارتباطی بیان داشت: به منظور توجه به مقوله نوآوری و به تبع آن، رشد و توسعه روابط عمومی های دانش بنیان باید سرمایه گذاری و توجه کافی به پژوهش، تحقیق، تولید دانش، جامعه محور بشود و سازمان ها شرایط مناسب را برای توسعه روابط عمومی و اجرای برنامه های ارتباطی دانش محور_ و نه داده محور _ فراهم کنند.
این مشاور و برنامه ریز ارتباطی در ادامه گفت: یکی از شاخص های نظام نوآوری در تعیین میزان روابط عمومی دانش بنیان تعداد محققان این حوزه در هر روابط عمومی نسبت به تعداد روابط عمومی ها و سازمان هاست. البته امیدواریم اساتید و پژوهشگران حوزه مدیریت رسانه و روابط عمومی، برای توسعه سواد رسانه ای و سواد ارتباطی و ایجاد روابط عمومی دانش بنیان متمرکز شوند.
حمید شکری خانقاه با تاکید بر نقش سواد روابط عمومی در دانش بنیان سازی روابط عمومی ها تصریح کرد: حرکت به سمت ایجاد و توسعه روابط عمومی دانش بنیان با اشاعه و بکارگیری فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی و مدیران و متخصصان حوزه روابط عمومی و رسانه امکان پذیر است، در نتیجه روابط عمومی دانش بنیان با توانایی منحصر به فرد ارتباطی خود در استفاده از دانش و نوآوری در فناوری های روز، برای تحقق اهداف سازمانی و جلب اعتماد مردم و هدایت افکار عمومی در زمره‌ی یک از مشاغل کاملا حرفه ای و تخصصی قرار می‌گیرند که می توانند موفقیت سازمانی را دو صد چندان کنند.
گفتنی است؛ این کارگاه آموزشی تخصصی در هفته روابط عمومی ۱۴۰۱ و تاریخ ۳۱ اردیبهشت ساعت ۱۷ الی ۱۹  که از سوی شورای سیاستگذاری هفته روابط عمومی به نام روابط عمومی دانش بنیان نام گرفته با برنامه ریزی باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو ایران به صورت رایگان برگزار و در صورت انجام مراحل اداری به شرکت کنندگان گواهینامه آموزشی اعطا می شود.
لینک ثبت نام:
https://eseminar.tv/wb65982
وبینار تخصصی "روابط عمومی دانش بنیان"

با برنامه ریزی باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو در ایران، اولین کارگاه آموزشی تخصصی "روابط عمومی دانش بنیان" با تدریس حمید شکری خانقاه مدرس دانشگاه و نویسنده کتاب برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی به صورت رایگان برگزار می شود.

زمان : 31 اردیبهشت ساعت 17 الی 19

لینک مشروح خبر:
http://ertebatatoresaneha.ir/9858/

لینک ثبت نام در وبینار:
https://eseminar.tv/wb65982
روابط عمومی دانش بنیان
توسط باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو در ایران برگزار می شود...
🔖 روابط عمومی دانش بنیان؛
🔖 دانش بنیان سازی روابط عمومی در گرو سرمایه گذاری رویِ منابع انسانی خلاق و متخصص

✍🏻 #حمید_شکری_خانقاه، استاد دانشگاه

💭 برای ایجاد روابط عمومی دانش بنیان باید رویِ منابع انسانی خلاق و ارتقای مهارت‌ها و توانایی‌های علمی روابط عمومی‌ها سرمایه گذاری کرد و توانمندی آنها را برای بکارگیری فناوری‌های نوین ارتباطی بالا برد.

💭 دانش بنیان سازی روابط عمومی با تمرکز بر پژوهش ها و مطالعات ارتباطی، تولید محتوای دانش محور و نه داده محور، تخصصی کردن برنامه‌ها و اقدامات ارتباطی جامعه محور و توسعه روابط عمومی علمی و حرفه‌ای در یک سازمان دانش بنیان میسر است.

شنبه دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱
#روابط_عمومی_علم_تا_عمل
#شنبه_های_روابط_عمومی
#روابط_عمومی
@strategicPR
@PublicRelationsIR
خیلی ساده است...
نیاز به هوش بالایی ندارد !!!
 ارتباطات و روابط‌عمومی در شرایط بحران اقتصادی

نویسنده| لوئیس کورتاواریا چکلی و آلوارو پیری
|مترجم|حمید شکری خانقاه || 

روابط عمومی پنجشنبه، 22 اردیبهشت 1401 - 11:35

بی‌شک آمادگی قبلی، از جمله در مواقع عادی از طریق کمیته مدیریت بحران، یکی از کلیدهای موفقیت روابط‌عمومی در شرایط بحران است.

[...]
- اخبار بد را به صورت واضح، قطعی، اما نه هشداردهنده ارائه کنید.
- دقت کنید که برقراری ارتباط با مشکلات بدون راه حل، عدم اطمینان را افزایش می دهد.
- بیش از حد قول ندهید: مهم است که مشکلاتی را که به وضوح شناسایی شده اند، بدون گفتن یا اشاره به اینکه دیگر خبری بد وجود نخواهد داشت، در صورتی که هنوز نامشخص است، بررسی کنید. به عنوان مثال، گفتن اینکه در حالی که شرایط آشفته قیمت کالایی افزایش نمی یابد، ممکن است منجر به از دست دادن اعتبار شود.
• "با یک صدا صحبت کنید": مقامات ارشد بخش اقتصادی باید به طور واضح و مداوم، بدون تناقض یا پیام های متناقض بین سازمان های دولتی مختلف ارتباط برقرار کنند.
• برای "جنگ رسانه ای" آماده باشید.
ادامه کامل مطلب :
شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی ایران (شارا)
https://www.shara.ir/view/49478/
🔶🔸کتاب «روابط عمومی ایرانی با استانداردهای جهانی» در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

کتاب «روابط عمومی ایرانی با استانداردهای جهانی» نوشته حمید شکری خانقاه به اهتمام محمدرضا پارسیان توسط نشر پشتیبان در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به نمایش گذاشته شد.

🔶کتاب «روابط عمومی ایرانی با استانداردهای جهانی» شامل‏ ۳۰۰ اندیشه ناب با استانداردهای جهانی و نکته‌های‌ ارتباطاتی تخصصی بومی‌ از ۸۵ استاد و ‏متخصص روابط عمومی و ارتباطات جهانی، ‏۱۰۰ ایده تخصصی و راهبردی از حمید شکری خانقاه نویسنده کتاب برای توسعه روابط عمومی ایرانی ‏هم‌سو با استانداردهای جهانی، ‎عصاره‌ی دیدگاه‌های بزرگ در جمله‌های کوتاه است و نخستین کتاب جملات القصار ایرانی ویژه سخنرانان، مدیران موفق و کارشناسان حرفه ای حوزه روابط عمومی و ‏ارتباطات است.
#حمید_شکری_خانقاه
#محمد_رضا_پارسایان
#روابط_عمومی_ایرانی_با_استانداردهای_جهانی
#روابط_عمومی_راهبردی
#نشر_پشتیبان
#نمایشکاه_بین_المللی_کتاب_تهران
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
وبینار تخصصی "روابط عمومی دانش بنیان"

با برنامه ریزی باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو در ایران، اولین کارگاه آموزشی تخصصی "روابط عمومی دانش بنیان" با تدریس حمید شکری خانقاه مدرس دانشگاه و نویسنده کتاب برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی به صورت رایگان برگزار می شود.

31 اردیبهشت ساعت 17 الی 19

لینک ثبت نام در وبینار:
https://eseminar.tv/wb65982


🔖 دانش بنیان سازی روابط عمومی در گرو سرمایه گذاری رویِ منابع انسانی خلاق و متخصص

✍🏻 #حمید_شکری_خانقاه

💭 برای ایجاد روابط عمومی دانش بنیان باید رویِ منابع انسانی خلاق و ارتقای مهارت‌ها و توانایی‌های علمی روابط عمومی‌ها سرمایه گذاری کرد و توانمندی آنها را برای بکارگیری فناوری‌های نوین ارتباطی بالا برد.

💭 دانش بنیان سازی روابط عمومی با تمرکز بر پژوهش ها و مطالعات ارتباطی، تولید محتوای دانش محور و نه داده محور، تخصصی کردن برنامه‌ها و اقدامات ارتباطی جامعه محور و توسعه روابط عمومی علمی و حرفه‌ای در یک سازمان دانش بنیان میسر است.

#استانداردهای_جهانی_روابط_عمومی
#باشگاه_مدیریت_رسانه_توسعه_سواد_رسانه_یونسکو_ایران
https://www.tg-me.com/StrategicPR
کمیته روابط عمومی پتروشیمی های منطقه پارس همزمان با روز روابط عمومی و ارتباطات سمینار تخصصی روابط عمومی هوشمند با استانداردهای جهانی را برگزار می‌کند.

سمینار یک روزه *روابط عمومی هوشمند و استانداردهای جهانی* در عسلویه برگزار می شود.

این سمینار تخصصی با تدریس *حمید شکری خانقاه* مدرس دانشگاه، مشاور برنامه ریزی ارتباطی و نویسنده کتاب برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی با ارائه گواهینامه آموزشی ساعت ۱۰ صبح در سالن همایش VIP هتل شیرینو عسلویه برگزار می شود.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔶️🔸️ برگزاری وبینارهای فیروزه ای:

*روابط عمومی در هزار سوم*
روز *دوشنبه مورخ ۲ خرداد ساعت ۱۷ * برگزار می شود.
🔶️🔸️عزیزانی که به موضوع روابط عمومی در هزاره سوم علاقه مند هستند آمادگی خود را با ارسال عدد ۵۵ به شماره ۱۰۰۰۲۸۲۸۰۱ اعلام کنند.
🔶️🔸️این وبینار تخصصی و آموزشی به همت موسسه آموزش عالی فن آوران حکیم و همراهی اینجانب در راستای مسئولیت های اجتماعی و ارتقای سطح کیفی و علمی علاقمندان به روابط عمومی و به صورت رایگان برگزار می شود.
🔶️🔸️موسسه آموزش عالی فن آوران حکیم
متخصص در اجرای آموزش های عالی کاربردی و مهارتی در سطوح DBA ، MBA و Post DBA است.
🔶️🔸️ثبت نام دوره پنجم DBA مدیریت روابط عمومی به زودی آغاز می شود.
#روابط_عمومی
#حمید_شکری_خانقاە
#فن_آوران_حکیم
#موسسه_آموزش_عالی_فن_آوران_حکیم
#مدیریت_استراتژیک_روابط_عمومی
#Dba
#PR_DBA
#professional_pr
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اولین وبینار تخصصی "روابط عمومی دانش بنیان ۱ " برگزار شد.
#حمید_شکری_خانقاە :
جاده #روابط_عمومی_دانش_بنیان از #مدیریت_نادانی می گذرد.
برای دانش بنیان سازی روابط عمومی باید گامهای اساسی را برای "مدیریت نادانی" برداشت. مسئله اساسی روابط عمومی ها دانش کم یا چگونگی استفاده از دانش خود نیست بلکه مدیریت نادانی و مدیریت ناآگاهی بسیار بالای آنها است...

🔶️🔸️برای اولین بار، کارگاه آموزشی “روابط عمومی دانش بنیان ۱” با برنامه ریزی باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو ایران، در آخرین روز از هفته روابط عمومی ۱۴۰۱ برگزار شد.

🔶️🔸️۲۰ ثانیه از یک کارگاه آموزشی تخصصی ۱۲۰ دقیقه ای.
#کارگاه_آموزشی_رایگان
#باشگاه_مدیریت_رسانه_و_توسعه_سواد_رسانه_ای_یونسکو_ایران
#روابط_عمومی_دانش_بنیان

#حمید_شکری_خانقاە
#مدیریت_نادانی
https://www.instagram.com/p/Cd1e_Wgoy69/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
حمید شکری خانقاه:
جاده *«روابط عمومی دانش‌بنیان» از «مدیریت نادانی»* می‌گذرد

🔶️🔸️سمینار آموزشی «روابط عمومی دانش‌بنیان ۱» برای نخستین بار، با برنامه‌ریزی باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه‌ای یونسکو ایران، در آخرین روز از هفته روابط عمومی ۱۴۰۱ برگزار شد و در آن بر ضرورت «مدیریت نادانی» برای تحقق روابط عمومی دانش بنیان تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو ایران، دکتر حمید شکری خانقاە ـ در این وبینار گفت:
🔶️برای دانش‌بنیان‌سازی روابط عمومی باید گام‌های اساسی برای “مدیریت نادانی” برداشت.
🧩 مسئله اساسی روابط عمومی‌ها دانش کم یا چگونگی استفاده از دانش خود نیست بلکه مدیریت نادانی و مدیریت ناآگاهی بسیار بالای آنها در انجام ماموریت‌های ارتباطی است.

🔶️ادامه گزارش در *پایگاه خبری* *_*باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو_ در ایران*
https://b2n.ir/h42196
خبر گزاری ارتباطات و رسانه:
https://ertebatatoresaneha.ir/13434/
پایگاه خبری هنر هشتم:
https://pra8.ir/11525/
خبرگزاری شارا:
https://b2n.ir/g30967
خبر گزاری شفقنا:
https://media.shafaqna.com/news/540162/
🧩🧩🧩
شکری خانقاه: جاده «روابط عمومی دانش‌بنیان» از «مدیریت نادانی» می‌گذرد

۰۹:۳۹ | دوشنبه ۲ خرداد، ۱۴۰۱

شفقنا رسانه-  سمینار آموزشی «روابط عمومی دانش‌بنیان ۱» برای نخستین بار، با برنامه‌ریزی باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه‌ای یونسکو ایران، در آخرین روز از هفته روابط عمومی ۱۴۰۱ برگزار شد و در آن بر ضرورت «مدیریت نادانی» برای تحقق روابط عمومی دانش بنیان تاکید شد.
 
به گزارش شفقنا رسانه از روابط عمومی باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو ایران، حمید شکری خانقاە ـ در این وبینار گفت: برای دانش‌بنیان‌سازی روابط عمومی باید گام‌های اساسی برای «مدیریت نادانی» برداشت. مسئله اساسی روابط عمومی‌ها دانش کم یا چگونگی استفاده از دانش خود نیست بلکه مدیریت نادانی و مدیریت ناآگاهی بسیار بالای آنها در انجام ماموریت‌های ارتباطی است.
نویسنده کتاب برنامه‌ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی با تاکید بر اینکه رسیدن به روابط عمومی دانش‌بنیان بر مدیریت نادانی استوار است، گفت: «مدیریت نادانی» فرآیندی برای کشف، کاوش، درک، شناخت و مدیریت ناآگاهی در خارج و داخل سازمان از طریق یک فرآیند مدیریتی مناسب برای برآوردن خواسته‌های فعلی و آتی مدیران و مخاطبان، طراحی استراتژی ارتباطی بهتر و اصلاح اقدامات به منظور دستیابی به اهداف سازمانی و حفظ مزیت رقابتی و ارزش‌آفرینی از بعد ارتباطی است.
وی با طرح این سوال که آیا روابط عمومی‌ها بر ناآگاهی و نادانی‌های خود غلبه کرده‌اند یا در مسیر درست دانش، مهارت و فناوری جهانی قرار دارند، ادامه داد: با توجه به گستردگی دامنه علوم شناختی، دانش و فناوری، روانشناسی شناختی، کسب و کار شناختی، عصب‌شناسی شناختی، رسانه شناختی، آموزش شناختی، امنیت شناختی، معناشناسی شناختی، فرآیند شناختی، محتوا شناختی، رفتار شناختی، انتخاب شناختی، رفتار درمانی شناختی، رفتار شناختی، زبانشناسی شناختی و… جایگاه ما در میان این همه دانش و فناوری کجاست؟
 
این مدرس دانشگاه با ارایه راهکارهای دانش‌بنیان‌سازی روابط عمومی گفت: روابط عمومی‌ها برای مدیریت نادانی و رسیدن به یک ساختار دانش‌بنیان باید گام‌هایی را بردارند.
وی تصریح کرد: در گام نخست خودارزیابی دانشی و شناختی بخش جدی و کلیدی گذار از نادانی به دانایی است. یعنی روابط عمومی‌ها باید از خود بپرسند چقدر برای ارتقای دانش و مهارت ارتباطی خود وقت می‌گذارند؟ از دانش و تخصص روز و تکنولوژی‌های مدرن چقدر شناخت دارند؟ برای رشد شخصی و سازمانی خود چقدر حاضرند از هر لحاظ سرمایه‌گذاری کنند؟ رابطه آنها با علوم شناختی چیست؟ و چقدر با علوم شناختی، دانش و فناوری آشنا هستند؟ آیا در مسیر دانش و مهارت و فناوری جهانی قرار دارند؟ آیا روابط عمومی‌ها بر ناآگاهی و نادانی‌های خود غلبه کرده‌اند؟
ادامه مطلب در شفقنا رسانه :

https://media.shafaqna.com/news/540162/
" گروه تخصصی روابط عمومی باشگاه مدیریت رسانه یونسکو با مدیریت حمید شکری خانقاه راه اندازی شد."
این خبری بود که امروز عصر در سایت باشگاه مدیریت رسانه یونسکو منتشر شد و مسئولیت اجتماعی مرا نسبت به توسعه سواد ارتباطی و نظام ارتباطات و روابط عمومی زیست بوم ایران با استانداردهای جهانی دو صد چندان کرد.

🔶️🔸️از دکتر علی نوریجانی عزیز، رییس کل فدراسیونهای یونسکو و رئیس باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو، با اهدای حکم انتصاب اینجانب به عنوان رییس گروه تخصصی روابط عمومی باشگاه صمیمانه سپاسگزارم.
🔸️امیدوارم با توجه به ظرفیتهای باشگاه مدیریت رسانه و مدیریت هوشمندانه رئیس باشگاه و تیم خوش فکر و متعهد و توانمند آن و همراهی ارزشمند دوست ارجمندم،جناب میلاد زارعی به عنوان دبیر گروه تخصصی روابط عمومی، بتوانیم در کنار همه متخصصان و فعالان عرصه روابط عمومی و رسانه و هم افزایی با همه تشکلهای این حوزه بیش از پیش برای ایران عزیز مفید باشیم.
#باشگاه_مدیریت_رسانه_و_توسعه_سوادرسانه_یونسکو_ایران
#گروه_تخصصی_روابط_عمومی
#حمید_شکری_خانقاه

اصل خبر:
https://ertebatatoresaneha.ir/14949
برای ارتباط با نسل جدید روابط عمومی برنامه عملیاتی نداریم / روابط عمومی های اکوسیستم استارتاپی مقتدر اما محجورند

نخستین جلسه گروه تخصصی روابط عمومی باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو ایران با دستورکار برنامه ریزی و هدف گذاری برنامه های کوتاه و بلند مدت و بررسی ابعاد شکاف نسلی ارتباطات و روابط عمومی کشور با حضور علی نوریجانی رییس کل باشگاه ، حمید شکری خانقاه، حمید ضیایی پرور، محمد رضا محمد یوسفی، اکرم صوفی، علیرضا حقیقی، سینا تفنگچی و میلاد زارعی به عنوان اعضای گروه تخصصی روابط عمومی برگزار شد .

در این جلسه علی نوریجانی رییس کل باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو ایران با اهدای حکم انتصاب، حمید شکری خانقاه را به عنوان رییس و میلاد زارعی را به عنوان دبیر گروه تخصصی روابط عمومی باشگاه منصوب کرد.


https://ertebatatoresaneha.ir/14934/
2024/09/29 22:20:17
Back to Top
HTML Embed Code: