Telegram Web Link
-اگر قدری به صحبت آنها شک دارید شما را متهم به بی اعتمادی می کند و خیلی سریع با این کار به بحث خاتمه می دهد.
آدم های دروغگو معمولا پر حر ف هستند و در مورد هر چیزی اظهار نظر می کنند.
تن صدای افراد دروغگو در هنگام دروغ گفتن معمولا بالاتر از حد طبیعی است.
خنده های بی دلیل و بی گاه در هنگام صحبت کردن یکی دیگر از علائم افراد دروغگو است
آدمهای دروغگو همیشه سعی می کنند حرفهای زیبا و جذاب به زبان بیاورند و با این کار می خواهند امکان کشف حقیقت را از ما سلب کنند.
نکته پایانی این که اگر چه که شاید افراد دروغگو در کوتاه مدت بتوانید حقیقت را از دیگران پنهان کنند اما زمان باعث خواهد شد که همیشه افراد دروغگو رسوا شوند و هیچ گاه حقیقت پنهان نخواهد ماند, اگرچه شاید مدت زمان طولانی پنهان بماند .....
🔴روانشناسی ارتباطی
@StrategicPR
دوستان خوبم ...اینجا بحث شناسایی دروغگوو رو به پایان میبرم...امیدوارم هرگز هیچ کسی دروغی نگوید تا ما بخواهیم آنرا کشف کنیم
🎯روابط عمومي براي روابط عمومي

وقتي از ‹‹لرنر›› علت شكست ‹‹الگوي توسعه›› پيشنهادي در كشورهاي جهان سوم را پرسيدند وي پاسخ داد كه در اين كشورها، همه چيز جنبه نمايشي، كليشه اي و تبليغي دارد. البته اين حرف، حرف درستي است و همه ما در اطراف و اكناف خود مصداق هاي زيادي سراغ داريم كه جنبه نمايشي دارند و به منظور فريب ديگران انجام مي شود.

يكي از اين مسائل كه در كشور ما جنبه نمايشي و تبليغي پيدا كرده، روابط عمومي است. مدير سازمان به روابط عمومي نگاه تبليغي دارد، مدير روابط عمومي، هنرهشتم را وسيله اي براي كسب محبوبيت و ارتزاق و معيشت و ماشين و ميز و مقام مي داند، كارگزار روابط عمومي هم چنين تلقي از روابط عمومي دارد.

منتهي تعدادي هم هستند كه عاشق روابط عمومي هستند و روابط عمومي را براي مردم مي خواهند نه روابط عمومي براي روابط عمومي، نه روابط عمومي براي مدير سازمان، نه روابط عمومي براي مدير روابط عمومي، نه نه نه، روابط عمومي براي مردم و دفاع از منافع عمومي و ذيحق و در يك كلمه، روابط عمومي براي انساني كردن فرآيند ارتباطات...

وقتي در روابط عمومي چنين زمينه يي براي فعاليت مهيّا و فراهم نشود، مقررات حرفه اي نقض و زير پا گذاشته مي شود. در حقيقت آن چه به عنوان روابط عمومي مطرح مي شود پذيراي خواست مردم و منافع آنان، ارزش هاي ملي، بسترهاي حقوقي، مقررات حرفه اي و شغلي و استانداردهاي اخلاقي نبوده و البته سازماني كه به روابط عمومي اجازه فعاليت برمبناي اهداف فلسفي و تاسيسي خود نمي دهد بيانگر اين است كه آن سازمان وارد مرحله عمل و تعامل نشده و چه بسا ممكن است در اين جريان، خود از صحنه واقعی حذف شود.

منبع: فصلنامه کارگزار روابط عمومی


🎯🎯🎯🎯🎯
🔻 میزگرد روزنامه صمت با حضور استادان عرصه روابط عمومی برگزار شد (بخش سوم)
🔺 آسیب‌شناسی عملکرد تیم اطلاع‌رسانی دولت

🔖 میزگرد روابط عمومی با موضوع «عملکرد روابط عمومی #دولت_یازدهم» و پیش‌بینی عملکرد #دولت_دوازدهم در این بخش با حضور استادان و صاحب‌نظران این حوزه در محل #روزنامه_صمت برگزار شد.

🔖 دکتر حمید شکری‌خانقاه، از پیشکسوتان عرصه روابط عمومی در ادامه این نشست در پاسخ به این پرسش که نقش روابط عمومی در شکل‌گیری جایگاه خود در دولت یازدهم چگونه است و چطور می‌توان معایب اطلاع‌رسانی در دولت یازدهم را در ادامه راه مسیر اعتدال در دولت دوازدهم رفع کرد؟ گفت: دولت یازدهم در حوزه اطلاع‌رسانی نتوانست عملکرد مناسبی داشته باشد. در حوزه ارتباطات کسی که بتواند عملکرد خوبی داشته باشد باید نگرش راهبردی را مدنظر قرار دهد. افرادی که در راس هرم اطلاع‌رسانی در دولت یازدهم قرار داشتند متاسفانه فاقد نگرش ارتباطی بودند و خیلی از خط و ربط‌هایی که از شورای اطلاع‌رسانی دولت بیرون می‌آمد کمتر ارتباطی با حوزه روابط عمومی داشت. در دولت یازدهم شاهد بودیم افرادی در حوزه روابط عمومی دولت مشغول فعالیت هستند که سابقه و دانش کمی در این حوزه داشتند و نگرش و سابقه کار و تحصیلات در این حوزه را نداشتند. باید در دولت دوازدهم این نواقص برطرف و افرادی در این حوزه مشغول فعالیت شوند که نگرش ارتباطی در حوزه روابط عمومی داشته باشند. افرادی که دغدغه ارتباطی داشته باشند و مسئله‌شناسی را به عنوان یکی از راهبردهای حرکتی خود مدنظر قرار دهند.
#روابط_عمومى
@publicrelationsir
Forwarded from عکس نگار
‍ ‍ ‍ ‍ «هوشمندسازی روابط عمومی»

🔴حمید شکری خانقاه ؛
در همایش سراسری خبرنگاران خانه مطبوعات شهرستانهای استان تهران عنوان کرد...
🌐در روابط عمومی هوشمند باید برای دسترسی به مخاطبان وجلب اعتماد ومشاركت آنان برنامه ریزی ارتباطي راهبردی کنیم.
🌐ابزارهای هوشمند کار ساز نیست!! روابط عمومی هوشمند مدیرارتباطی هوشمند می طلبد.
🌐روابط عمومي هوشمند ، پویا و كارآمد ، روابط عمومي است كه بتواند براي حل مشكلات ارتباطي سازمان، برنامه‌ ارتباطي راهبردي منطقي و هوشمندانه ای طراحي و ارایه و عملیاتی کند.
🌐روابط عمومی هوشمند؛ باید با استفاده از نگرش ارتباطی و مهارت تجسم آينده ارتباطی (ونه امنیتی و...) آینده دلخواه سازمان مربوطه را به تصویر کشیده و در راه رسيدن به آن هوشمندانه ، برنامه استراتژیک ارتباطات را ارایه کند.
🌐تفكر استراتژيك ارتباطی «پيش بيني» آينده نيست.
تفكر استراتژيك؛ تشخيص به موقع خصوصيات ميدان رقابت، ارزش آفرینی و ديدن فرصتهايي است كه دیگران نسبت به آن غافل هستند.
🌐تفكر استراتژيك ارتباطی ازطريق تشخيص و تقويت برنامه هایی كه ارزشهاي منحصر به فردي بـــراي مخاطب ايجاد مي كند، مزيت رقابتي مي آفريند. این یعنی همان آینده اندیشی ارتباطی...
@StrategicPR
Forwarded from اتچ بات
هشدارهایی به رسانه‌ها برای انعکاس مراسم تحلیف

حمید شکری خانقاه در آستانه برگزاری مراسم تحلیف رییس جمهور کشورمان در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: رسانه‌های ما بزرگترین و تنها کاری که باید انجام دهند این است که از جناح‌بندی‌های سیاسی و انتقام‌جویی های جناحی دوری کنند.
ایشان با اشاره به اهمیت مراسم تحلیف رییس جمهور کشورمان، گفت: مراسم تحلیف در هر جای دنیا چند مفهوم خاص دارد که یک مفهوم آن، نمایش قدرت است. عظیم‌ترین نمایش قدرت در امریکا انجام می‌­شود که تمام رسانه­های دنیا به صورت زنده پخش می‌کنند زیرا انتقال قدرت سیاسی از منظر جهانی مهم است. مراسم‌ تحلیف ریاست جمهوری کشور ما هم یک رویداد فراملی و جهانی و از همه مهمتر نشانه اهمیت و اعتبار کشور است زیرا سران کشورهای مختلف وارد کشور ما می‌شوند و بسیار مهم است که چنین رویدادهایی به صورت نمادی از یکپارچگی ایرانی و ثبات نظام به نمایش گذاشته شود.

او افزود: در حال حاضر بیشترین بخش هویت انسان مدرن را «هویت رسانه‌ای» تشکیل داده است؛ به دلیل اینکه رسانه‌ها فراگیر شده‌اند و ما تمام افکار خوب و بد خود را از رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی می‌گیریم.

این مدرس دانشگاه با اشاره به عملکرد رسانه‌های خارجی در پوشش خبری مراسم تحلیف بیان کرد: ما از رسانه‌های خارجی انتظار یکپارچگی و تثبیت نظام را نداریم زیرا رسانه‌های خارجی رویدادهای خبری را با تفکری که دارند پوشش می‌دهند. در حال حاضر ما در شرایط خاص منطقه خاورمیانه هستیم و نیاز به آرامش داریم به همین دلیل رسانه‌های ارتباطاتی ما به هوش ارتباطی فوق‌العاده نیاز دارند.

نویسنده کتاب «برنامه‌ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی» به  وظیفه رسانه‌های داخلی در پوشش خبری مراسم تحلیف اشاره و اظهار کرد: رسانه‌های داخلی ما باید بر یکپارچگی نظام تاکید و توجه کنند. مقام معظم رهبری، دکتر حسن روحانی را به عنوان رییس جمهور تنفیذ کرده‌اند، همچنین او رأی اکثریت مردم را گرفته و سران قوا هم وی را تایید کرده‌اند. یک مراسم فراملی هم در آستانه برگزاری است؛ بنابراین رسانه‌های ما نباید ساز مخالف بزنند و باید بدانند که امروز فضای انتقام‌جویی و جناحی عمل کردن نیست بلکه زمان نمایش اقتدار است. رسانه‌های ما بزرگترین و تنها کاری که باید انجام دهند این است که از جناح‌بندی‌های سیاسی و انتقام جویی‌های جناحی دوری کنند.

این جامعه‌شناس ارتباطات با بیان اینکه رسانه‌های مخالف و موافق باید نظام یکپارچه جمهوری اسلامی را به تمام جهان نمایش دهند و مخابره کنند، ادامه داد: خبرنگاران خارجی که برای پوشش مراسم تحلیف آمده‌اند تنها مسائلی که می‌بینند و با دوربینشان عکس می‌گیرند را مخابره نمی‌کنند بلکه آشنا و آگاه به پایش اخبار و رویدادها هستند و تمام خبرگزاری‌ها و سایت های خبری داخلی ما را بررسی می‌کنند. در نهایت رسانه‌های خارجی اغلب اخبار خود برای انتشار را از رسانه‌های داخلی می‌گیرند.

او  اضافه کرد: یکی از قدرت‌های یکپارچه رسانه‌ها، استفاده از دانش، توان و گستردگی فراگیر دیگر رسانه‌هاست. رسانه‌های خارجی،  رسانه‌های داخلی ما  را به عنوان یک منبع خبری و موثق پایش می‌کنند و بالای ۶۰ تا ۷۰ درصد از اخبارشان برگرفته از رسانه‌های ما خواهد بود و در رسانه های خودشان منتشر خواهند کرد.

این جامعه شناس ارتباطی با ارائه پیشنهادی به رسانه‌های داخلی برای پوشش مراسم تحلیف رییس جمهور کشورمان گفت: ما از رسانه‌های داخلی هوش ارتباطی هوشمند و قدرتمند می‌خواهیم که بتوانند این انسجام و یکپارچگی ایرانی را در این شرایط خاص به تمام دنیا منتقل کنند. بهترین ژست رسانه‌های موافق و مخالف در این ایام پایبندی به قوانین است. رییس جمهور هفتاد میلیونی ما امروز می‌خواهد سوگند یاد کند و قانون هم به او قدرت می‌دهد و همچنین رأی اعتماد مردم و مقام معظم رهبری را هم گرفته است.

شکری خانقاه در پایان با تاکید بر یکپارچگی رسانه‌های داخلی بیان کرد: در حال حاضر رسانه‌ها به صورت استراتژیک نیاز به یکپارچگی دارند و باید امروز از این قدرت استفاده کنند و کشورمان را قدرتمند، با ثبات در منطقه و موثر نشان دهند. ما به دلایل مختلف یک کشور معتبر جهانی هستیم و تمام دنیا هم به دلایل مختلف منتظرند ببینند که آیا بین سران کشور اختلافی وجود دارد؟ آن‌ها می‌خواهند که این اختلاف وجود داشته باشد و آبشخورشان رسانه‌های ماست. البته شبکه‌های اجتماعی تا حدی رسانه‌های رسمی به خصوص مخالف را ناکارآمد کرده است و مردم به صورت مستقیم تحلیلگر شده‌اند و افکار و اندیشه‌شان را به اشتراک می گذارند. این به اشتراک گذاشتن  افکار باعث شده که بسیاری از بدخواهان نظام ناکارآمد جلوه کنند.
http://www.isna.ir/news/96051408387/
لینک متن اصلی خبرگزاری ایسنا...
فهرست ۲۰ کانال مفید مدیریت، روابط عمومی و رسانه

۱- کانال کافه مدیریت
نکته های مدیریتی، تجربه های موفق
@Cafemodiriyat

۲- کانال ماهنامه مدیریت ارتباطات
رسانه، روابط عمومی، جامعه اطلاعاتی، تبلیغات
@cm_magazine

۳- کانال کنفرانس روابط عمومی
سخنان بزرگان روابط عمومی ایران، گزارش همایش های تخصصی روابط عمومی
@prconference

۴- کانال مردم داران ایران
برگزیده های روابط عمومی و ارتباطات
@mardomdaran

۵- کانال شارا
رسانه ای برای روابط عمومی
@sharapr

۶- کانال مسیر رسانه
هر روز یک نکته برای استفاده هوشمندانه از رسانه ها
@massir_resane

۷- کانال روابط عمومی ایران
@pr_ir

۸- کانال ماهنامه مدیریت رسانه
@mediamgt_ir

۹- کانال کاوشگران روابط عمومی
@prrir

۱۰- کانال روابط عمومی هوشمند
@shokriPR

۱۱- کانال انتشارات سیمای شرق
ناشر تخصصی کتاب های روابط عمومی و رسانه
@simayeshargh

۱۲- کانال جامعه مجازی روابط عمومی
@Prsocietyir
۱۳- روابط عمومی؛ علم تا عمل
@publicrelationsir

۱۴- پویش سواد رسانه ای ایران
@MLiteracy

۱۵- کانال جامعه مدیریت رسانه
@mediatheory

۱۶- کانال روابط عمومی راهبردی
@StrategicPR

۱۷- کانال جامعه، ارتباطات و رسانه ها
@SCMEDIA

۱۸- کانال باشگاه روزنامه نگاران ایران
@iranjc

۱۹- کانال خانه فرهنگ هنر و رسانه
@javaneschool

۲۰- کانال مدیریت به زبان ساده
@bamodiran

🔸 با انتشار و به اشتراک گذاشتن این مطلب، امکان بهره مندی علاقمندان از کانال های مفید را فراهم کنیم.
#دولت برای گسترش شتابان«سرمایه ارتباطی»در سایه اعتمادسازی ویکپارچگی کشور،تغییرات چشمگیردرنظام ارتباطات را از"تحول در#روابط_عمومی ها"آغاز کند
@StrategicPR
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔹روابط‌عمومی حرفه‌ای و اثربخشی تبلیغات
🖊 حمید شکری خانقاه
- نخستین کنفرانس حرفه‌ای‌گرایی در روابط‌عمومی (۲۹مهرماه ۱۳۹۲)

🌐 شبکه تلویزیونی روابط‌عمومی ایران👇
⚜️ @iranprtv
@StrategicPR
@shokriPR
شکاف موجود در جامعه روابط عمومی ایران

1- شکاف تحول:
فاصله بین تحولات گوناگون در « محیط ها، صنعت ؛ خدمات وبازار» با « سازمان، مدیران و مدیریت ها »

2- شکاف رابطه:
فاصله بین « مردم، مخاطبان و مشتریان » با « سازمانها،مدیران ومدیریت ها » ناشی از بدبینی، شک،بی اعتمادی ونگرانی مردم نسبت به وعده ها، تعهدات و رفتار سازمانها ؛ شرکتها و مسئولان.

3- شکاف وظیفه:
فاصله وهم گریزی و واگرائی بین واحدهای گوناگون از جمله « روابط عمومی و تبلیغات و اطلاع رسانی و بازاریابی » در سازمانها وتداخل وظایف ودرگیری های زیانبار و مخرب

4- شکاف رسانه :
فاصله بین نقش وآثار و نحوه استفاده بین « رسانه های معمولی و سنتی » و « رسانه های اجتماعی ونوین»

5- شکاف اصل ها:
فاصله بین اصول ارزشی و بینشی و نگرش ارتباطی در کارکنان وفعالان واحدهای گوناگون و روابط عمومی ها

6- شکاف نسل ها:
فاصله بین « نسل نو » و « نسل گذشته » مخاطبان وفعالان روابط عمومی در ابعاد گوناگون

7- شکاف پذیرش:
فاصله بین « گرایشات، انتظارات،منافع » مخاطبان با« اقدامات ، امکانات ومنابع » سازمانها و روابط عمومی های مربوطه و در نتیجه عدم هم پذیری و منافع مشترک

8- شکاف درونی :
فاصله بین کارکنان وواحدهای درون سازمان و عدم همکاری و همیاری و عدم استفاده از نیروی هم افزا و مشترک برای پاسخگوئی به مخاطب

9- شکاف حرفه ای و تخصصی:
تفاوت بین رفتار حرفه ای و آماتوری در در روابط عمومی ها

و اما واقعیتهای دنیای روابط عمومی و ارتباطات چیست؟

روانشناسی ارتباطی
روابط عمومی هوشمند

@strategicPR
@shokriPR
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔹روابط‌عمومی حرفه‌ای و اثربخشی تبلیغات
🖊 حمید شکری خانقاه
- نخستین کنفرانس حرفه‌ای‌گرایی در روابط‌عمومی (۲۹مهرماه ۱۳۹۲)

🌐 شبکه تلویزیونی روابط‌عمومی ایران👇👇
⚜️ @iranprtv

@strategicPR
🔹 تجلیل از تلاش‌های علمی و عملی امیرهوشنگ عباس‌زاده در حوزه‌های ارتباطات و روابط‌عمومی

🌐کانال کنفرانس روابط عمومی👇
⚜️ @prconference
واقعیتهای روابط عمومی در دنیای امروز


🌎 ارتباط فراگیر، نوعی « دارائی نامحسوس » و « مزیت برجسته » و « سرقفلی ارزشمند » است.
🌎ارتباط فراگیر ،ایجاد،تقویت وحفظ ارتباطی «هدفمند، ارزشمند ونظام مند» با ذینفعان،تأثیرگذاران ومخاطبان مورد نظر برای موفقیت وماندگاری است.

🌎رشد چشمگیر رسانه های اجتماعی ونوین و هوشیاری اجتماعی.
BUSH (2009)
🌎حساس شدن سازمانها به بازاریابی و برند سازمان و شهرت،ذهنیت ومنزلت در جامعه
🌎توسعه کانالهای ارتباطی و بهبود ارتباط وتعامل با استفاده از فناوری های نوین
🌎حساسیت سازمانها به « برند الکترونیک» و نقش آن و انتظار از واکنش و باز خوردهای آنی و گسترده و مستقیم
🌎تغییر و جابه جائی مرزبندی،مبانی ورابطه مندی بین «روابط عمومی و بازاریابی» و
« تبلیغ وترویج و ارتباطات وبرندسازی»
🌎 کهنگی ، یکنواختی ، عدم پویائی و عدم اثربخشی رفتارها،راه کارها و سبک مدیریت روابط عمومی ها وضرورت بازآزمائی وبازآفرینی آنها
(BASKIN ,HEIMAN & TOTH)
🌎نسل نوین مخاطبان و انقلاب « انتخاب و انتظار»
🌎بی اعتنایی،بی اعتمادی و بی تفاوتی به فعالیتهای روابط عمومی و بازاریابی ناشی از تجربیات ورفتارهای غیرحرفه ای، بداخلاقی ها، نادرستی ها و خلافکاری ها
(MAXHSM 2008)
🌎نقش آفرینی مهم روابط عمومی ها در اداره کردن برند در شرایط رکود،کسادی و شرایط دشوار بازارها و اثربخشی بیشتر روابط عمومی نسبت به تبلیغات
(GLOBAL PUBLIC RELATIONS 2010)
🌎نیاز به پیام رسانی همیشگی «برند سازمان» در هر نقطه تماس وارتباط با مخاطب توسط روابط عمومی ها
(BARUZZI 2010)

@strategicPR
@shokriPR
کارگاه آموزشی مدیریت استراتژیک روابط عمومی در شرایط بحران برای مدیران و کارشناسان روابط عمومی سراسر کشور در سطح ملی در مرکز آموزش مدیریت دولتی با تدریس استاد حمید شکری خانقاه برگزار شد.

@Prsocietyir
حمید_شکری_خلق_ارزش_در_بازاریابی.pptx
6.2 MB
مقاله ارائه شده توسط دکتر حمید شکری خانقاء در پنجمین کنفرانس حرفه ای گرایی در روابط عمومی

🌐کانال کنفرانس روابط عمومی👇
⚜️ @prconference
حمید_شکری_خلق_ارزش_در_بازاریابی.pptx
6.2 MB
مقاله ارائه شده توسط دکتر حمید شکری خانقاء در پنجمین کنفرانس حرفه ای گرایی در روابط عمومی

🌐کانال کنفرانس روابط عمومی👇
⚜️ @prconference
2024/10/03 23:31:12
Back to Top
HTML Embed Code: