Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
به مناسبت روز جهانی روابط عمومی؛ و برای ارتقای حرفه ای و تخصصی جامعه روابط عمومی ایران در مسیر تعالی سازمانی و ادامه راه دکتر حمید نطقی پدر روابط عمومی ایران،
دوره تخصصی DBA *مدیریت روابط عمومی* با حضور اساتید برجسته کشوری و توسط
موسسه آموزش عالی فن آوران حکیم با شرایط و تسهیلات حمایتی آموزشی و به صورتی کاملا کاربردی ثبت می کند.
برای سازمان ها و دستگاههای دولتی و غیر دولتی تسهیلات خاصی برای دوره های مقطع دار MBA ، DBA و PostDBA در گرایشهای مختلف مدیریت روابط عمومی ، مدیریت رسانه پیش بینی شده است.
لازم به ذکر است موسسه آموزش عالی آزاد فن آوران حکیم، زیر نظر مستقیم وزارت علوم تحقیقات و فناوری متخصص در آموزش های تخصصی MBA و DBA با برگزاری بیش از ۱۵۰ دوره تخصصی، به یکی از دانشکده های تخصصی کشور تبدیل شده است. مدارک آموزش عالی اعطایی با هولوگرام وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری به فارغ التحصیلان اهدا می شود.
برای مشاوره و نحوه بهره گیری از این موقعیت ویژه، عدد ۲۰ را به شماره ۱۰۰۰۲۸۲۸۰۱ ارسال کنید.
🔺🔺چگونه می‌توان تاکیتیک‌های جریان های مخالف را تشخیص داد؟/نوشتاری از حمید شکری خانقاه

شفقنا رسانه- حمید شکری خانقاه، مدرس دانشگاه و نویسنده کتاب برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی در یاددشتی «چگونگی تشخیص تاکیتیک‌های جریان های مخالف را مطرح کرده است؟»
 
این متن را بخوانید؛
اولین گام پاسخگویی به حملات، به سازمان شما تشخیص آن‌هاست. مخالفان ما ممکن است از انواع حملات استفاده کنند. فهرست زیر حاوی ده گونه از انواع حملات رایجی است که ممکن است مخالفان علیه ما در هر سازمانی به کار گیرند. درک بهتر آن‌ها به روابط عمومی ها این امکان را خواهد تا در برابر حملات بهترین پاسخ‌ها را انتخاب کنند.
ادامه مطلب:
https://media.shafaqna.com/news/541750/
Forwarded from روابط عمومی راهبردی (ℍ𝕒𝕞𝕚𝕕 𝐒𝐡𝐨𝐤𝐫𝐢)
🔺🔺چگونه می‌توان تاکیتیک‌های جریان های مخالف را تشخیص داد؟/نوشتاری از حمید شکری خانقاه

شفقنا رسانه- حمید شکری خانقاه، مدرس دانشگاه و نویسنده کتاب برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی در یاددشتی «چگونگی تشخیص تاکیتیک‌های جریان های مخالف را مطرح کرده است؟»
 
این متن را بخوانید؛
اولین گام پاسخگویی به حملات، به سازمان شما تشخیص آن‌هاست. مخالفان ما ممکن است از انواع حملات استفاده کنند. فهرست زیر حاوی ده گونه از انواع حملات رایجی است که ممکن است مخالفان علیه ما در هر سازمانی به کار گیرند. درک بهتر آن‌ها به روابط عمومی ها این امکان را خواهد تا در برابر حملات بهترین پاسخ‌ها را انتخاب کنند.
ادامه مطلب:
https://media.shafaqna.com/news/541750/
🌈سمینار تخصصی *"مثلث طلایی روابط عمومی حرفه ای"* برگزار می شود.

🌈 سه ضلع مثلث بزرگ روابط عمومی حرفه ای با حضور سه استاد فعال و مجرب روابط عمومی کشور برای "توسعه سواد روابط عمومی ایران" با استانداردهای جهانی در قالب یک مثلث طلایی شکل می گیرد.

به گزارش روابط عمومی باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو_ایران
از آنجا که روابط عمومی یک فرایند علمی، تخصصی و برنامه ریزی شده برای اقناع و متقاعد سازی افکارعمومی در تعامل موثر با سازمان و جامعه است، روابط عمومی های کشور به عنوان یک ضرورت بایستی در تمام سطوح سازمانی، سه مرحله:
*برنامه ریزی کاربردی ارتباطی* ،
کارخانه تولید محتوا*
و *شیوه های موثر انتشار گسترده پیام های ارتباطی* را به صورت حرفه ای در دستور کار خود قرار دهند.

🔶️ضلع اول این مثلث تحت عنوان اصول و شیوه های تدوین برنامه راهبردی ارتباطی در سازمان بر عهده حمید شکری خانقاه نویسنده کتاب برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی است. برنامه ریزی کاربردی ارتباطی در قالب پیوست های ارتباطی پروژه ها و تدوین برنامه های موضوعی برای حل مشکلات و بحرانهای ارتباطی پیشران کلیه اقدامات روابط عمومی ها است.

🔶️ضلع دوم مثلت روابط عمومی حرفه ای "کارخانه تولید محتوا" نام گرفته است که مسئولیت ارائه آن را احمد یحیایی ایله ای نویسنده کتاب روابط عمومی حرفه ای و دهها کتاب تخصصی در حوزه روابط عمومی و ارتباطات برعهده دارد.شیوه های نوین تولید محتوای اثر گذار از جمله دغدغه های کلیدی بسیاری از روابط عمومی ها است. پاسخ به بسیاری از این دغدغه ها در حوزه چگونگی تولید محتوا در این سمینار تخصصی توسط این استاد برجسته مطرح خواهد شد.

🔶️ضلع سوم مثلث روابط عمومی حرفه ای، انتشار گسترده محتوا پس از تولید آن است. ارائه شیوه های نوین انتشار محتوا در قالب های نوین ارتباطی توسط حمید ضیایی پرور نویسنده کتاب تکنولوژی های نوین ارتباطی و چندین کتاب در حوزه روابط عمومی الکترونیک و شبکه های اجتماعی ارائه می شود.
امروزه متاورس و روابط عمومی نوین به یک دغدغه کلیدی برای سازمانها تبدیل شده است.
🌏این سمینار تخصصی به صورت آنلاین و به همت گروه تخصصی روابط عمومی باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو_ایران برگزار می شود.

🔶️در پایان فراگیران از مهارت و دانش ارائه "برنامه مدون ارتباطی" برای ایجاد یک روابط عمومی حرفه ای برخوردار خواهند شد؛ و گواهینامه معتبر باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو_ایران را دریافت می کنند.
🔸️سمینار تخصصی مثلث طلایی روابط عمومی حرفه ای در اواخر بهمن ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩
🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩

#باشگاه_مدیریت_رسانه_وتوسعه_سواد_رسانه_یونسکو_ایران
#حمید_شکری_خانقاە
#احمد_یحیایی_ایله_ای
#حمید_ضیایی_پرور
#مثلث_روابط_عمومی_حرفه_ای
#توسعه_سواد_رسانه
#روابط_عمومی_راهبردی
#برنامه_ریزی_راهبردی_ارتباطی
#کارخانه_تولید_محتوا
#رسانه_های_نوین
#عصر_هوشمندی
...
🔶️🔸️ن وَ اَلْقَلَمِ وَ مٰا يَسْطُرُونَ ...
سوگند به قلم و آنچه می نویسد.

📚مسئله شناسی پژوهشگرانه،
🧩روشنگری امید آفرینانه،
آگاهی بخشی مسئولانه،
🔄نقادی مردم مدارانه،
رویکرد مثبت گرایانه
🌻و تعامل هوشمندانه با نظام ارتباطات یکپارچه کشوری...
کارتان بسی دشوار است، گام هایتان بسی ارزشمند و اهدافتان بسیار متعالی ...

📲قلم اتان پر توان باد
#حمیدشکری‌خانقاه
🎤فرخنده روز خبرنگار
🎬بر شما دوست و همکار ارجمندم مبارک باد.

#حمید_شکری_خانقاه
#خبرنگار
#روز_خبرنگار
#ارتباطات
#روابط_عمومی
#خبرنگاری
تکمیل ظرفیت دوره پنجم DBA مدیریت روابط عمومی

در پی استقبال خوب علاقمندان به آموزشهای مهارتی و تخصصی، دوره پنجم DBA
(Doctor of Business Administration)
با گرایش "مدیریت روابط عمومی"، ظرفیت آن تکمیل شد.

به گزارش دپارتمان روابط عمومی موسسه آموزش عالی فن آوران حکیم، دوره مقطع تحصیلی DBA "مدیریت روابط عمومی" پس از اعلام ثبت نام، با استقبال علاقمندان به آموزشی مهارتی مواجه و ظرفیت آن تکمیل شد.
مدیر دپارتمان روابط عمومی و رسانه موسسه آموزش عالی فن آوران حکیم با اعلام این خبر گفت :اول شهریور ما امسال کلاسهای آموزشی پنجمین دوره تخصصی DBA مدیریت روابط عمومی به صورت آنلاین شروع می شود.
به فارغ التحصیلان پس از طی مراحل آموزشی و طبق ضوابط و مقررات دانشگاهی، مدارک آموزش عالی اعطایی با هولوگرام وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعطا می شود.
🔶️آغاز ثبت نام دوره ششم DBA در دو شاخه مدیریت روابط عمومی و مدیریت رسانه

علاقمندان به آموزشهای مهارتی و تخصصی DBA می توانند برای ثبت نام در "دوره ششم" دو دوره جدید " مدیریت روابط عمومی " و مدیریت رسانه " و مشاوره در خصوص شرایط آن عدد ۵۵ را به شماره ۱۰۰۰۲۸۲۸۰۱ ارسال کنند.
#Dba
شکری خانقاه: نظام ارتباطات و روابط عمومی کشور، نیازمند ارتقاء کیفیت است

۱۳:۳۸ | سه شنبه ۲۵ مرداد، ۱۴۰۱

شفقنا رسانه_ مدیر گروه تخصصی روابط عمومی باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو_ایران گفت: روابط عمومی و نظام ارتباطات در کشور نیاز به ارتقاء کیفیت دارد.
به گزارش شفقنا رسانه، حمید شکری خانقاه در پنجمین نشست شورای هماهنگی روابط عمومی های استان یزد، افزود:‌ با توجه به پیشرفت های اخیر، تغییرات اساسی در سبک زندگی و غلبه فضای مجازی بر تربیون های رسمی رسانه ای، سبک های خبری و اطلاع رسانی نیازمند تغییر اساسی و حرکت به سمت اِلمان های خبر بصری و کوتاه است.

شکری خانقاه به ضرورت تدوین《منشور نظام ارتباطات یکپارچه 》 در کشور اشاره کرد و ابراز داشت: ارتباطات و مراودات اجتماعی، خبری و رسانه ای در کشور دارای پراکندگی و نابسامانی است که منشور نظام ارتباطات و اجرایی شدن آن می تواند در سامان دهی ارتباطات موثر واقع شود.
لینک مطلب در شفقنا رسانه :
https://media.shafaqna.com/news/542402/

#حمید_شکری_خانقاه
#روابط_عمومی
#ارتباطات
#باشگاه_مدیریت_رسانه_وتوسعه_سواد_رسانه_یونسکو_ایران
#سمینار_تخصصی
کارگاه آموزشی تخصصی مدیریت روابط عمومی هوشمند و ارتباطات رسانه ای ویژه خبرنگاران برگزار می شود

کارکاه آموزشی تخصصی ده روزه روزنامه نگاری  به همت دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانه و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان در ۵ سرفصل برگزار می شود. دو روز از این دوره آموزشی به مدیریت روابط عمومی اختصاص دارد.
حمید شکری خانقاه رئیس گروه تخصصی روابط عمومی باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو ایران مدرس این کارگاه آموزشی است که تاکنون در ۹۰ درصد از استانهای کشور برگزار شده است.
مدیریت روابط عمومی هوشمند نیاز اساسی جامعه رسانه ای ، سردبیران ، مدیران مسئول و خبرنگاران خبرگزاری ها ،  پایگاه های خبری ، روزنامه ها و نشریات تخصصی است.
این دوره آموزشی تحت عنوان روزنامه نگاری مقدماتی است که حدود ۱۰ سال از اجرای آن می گذردویکی از دوره های آموزشی موفق دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و با همکاری خانه  مطبوعات استانها و شهرستانهای کشور به طور مستمر در حال اجرا است و تاکنون صدها خبرنگار موفق به اخذ گواهینامه معتبر بین المللی از دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانه شده اند.
#روابط_عمومی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌻روابط عمومی ها داستان موفقیت های خود را برای مردم روایت کنند

📚برای روشنگری و اقناع افکار عمومی، داستان تحولات سازمانی و موفقیت های خود را برای مردم روایت کنید. برنامه اقدام داشته باشید، سناریو بسازید، از تولیدات چند رسانه ای مانند کلیپ ، فیلم کوتاه ، موشن گرافی، اینفو گرافی، عکس خبری و.... در روایت داستان خود برای جامعه مشتاق به دیدن و شنیدن این داستان بهره بگیرید
و نهایتا ارزیابی اثر بخشی برنامه ها و اقدامات ارتباطی سازمان را آخر کار انجام دهید....
روابط عمومی حرفه ای برای احیای اعتماد اجتماعی، سناریو داشته باشند.
#حمید_شکری_خانقاە
#روابط_عمومی_تخصصی
#روابط_عمومی_ایرانی_با_استانداردهای_جهانی
#روابط_عمومی_دانش_بنیان
#روایت_مردم
#داستان_دولت
📚🧩برخی واقعیت‌های مفید در مورد مخالفت
• مخالفت سطوح مختلفی دارد. همه مخالفان تا آخرین نفس به مخالفتشان با شما ادامه نمی‌دهند. کسانی که مخالفت کم تر یا ملایم‌تری از خود نشان می‌دهند، هدف‌هایی هستند که بالقوه‌ای امکان تغییر در آن‌ها وجود دارد. و برخی از افراد ممکن است به این دلیل با شما مخالفت کنند که مسئله شما را نمی‌فهمند یا از سر عادت این کار را بکنند – آن‌ها فقط عادت کرده‌اند که با شما مخالف باشند! وقتی با آن‌ها بیش تر صحبت می‌کنید ممکن است ببینید اصلا آن‌ها مخالفتی با شما ندارند.
• مخالفت به مسئله وابسته است. یک نفر ممکن است بر سر مسئله الف با شما مخالف باشد ولی این به معنی مخالفت او با شما در مورد مسئله ب نیست. در مسئله ب او ممکن است قوی‌ترین متحد شما باشد. پس از تعمیم دادن پرهیز کنید.
• مخالفت همیشگی نیست. موضع مخالفان شما می‌تواند به مرور زمان تغییر کند. موضع شما نیز می‌تواند تغییر کند. به همین دلیل داشتن روابط محترمانه (و اگر نگوییم الزاما دوستانه) با مخالفان معمولا فکر خوبی است. هرگز نمی‌دانید چه زمان این روابط ثمر خواهد داد.
این یک نکته کلیدی است که باید در نظر داشته باشید: کسی که با شما موافق نیست لزوما دشمنتان نیست!
📚حمید شکری خانقاه
نویسنده کتاب *مدیریت برند و برنامه ریزی کمپین با روابط عمومی*
🧩چرا باید به‌ دنبال جلب مشارکت مخالفانتان باشید؟
•  ممکن است بتوانید منتقدی را که بالقوه توانایی آسیب به شما را دارد، حذف یا خنثی کنید.
• ممکن است بتوانید شناختی در مورد فعالیت‌های مخالفانتان کسب کنید.
• ممکن است بتوانید به گروهی که پیش از این به روی شما بسته بود، دسترسی پیدا کنید.
• ممکن است بتوانید منابع جدیدی را برای حل یک مشکل مشترک به کار گیرید (برای حل مشکلات دشوار گاهی ممکن است به توان گروه‌های مختلف نیاز داشته باشید).
• می‌توانید ارزش‌ها و عقاید مشترکی بیابید که پیش از این از وجودشان بی‌اطلاع بوده‌اید. 
• می‌توانید مخالفانتان را به عنوان انسانی مثل خود بنگرید.
• می‌توانید بنیانی برای اعتماد متقابل ایجاد کنید که در آینده بتواند به شما کمک کند.
• مشارکت مخالفانتان می‌تواند وضعیت موجود را تغییر دهد و به پیشرفت شما کمک کند.
آیا آن‌ها واقعا مخالفان من هستند؟
*حمید شکری خانقاه*
نویسنده کتاب *مدیریت برند و برنامه ریزی کمپین با روابط عمومی*
🟢 ویژگی‌های یک «برنامه اقدام ارتباطی» خوب چیست؟

💠 حمید شکری خانقاه| با پاسخ مناسب به این سوالات می‌توانید اطمینان حاصل کنید برنامه اقدام ارتباطی  خوبی طراحی کرده‌اید:

🔻آیا برنامه اقدام:

▪️ کامل است؟
آیا تمام مراحل اقدام و یا تغییراتی را که در بخش‌های مختلف جامعه  (مثلا مدارس، اماکن کسب و کار، دولت، مکان‌های مذهبی) به دنبال آن هستید، فهرست کرده اید ؟

▪️روشن است؟
آیا معلوم است که چه کسی چه کاری را تا چه زمانی انجام خواهد داد؟

▪️به‌روز است؟
آیا برنامه اقدام روابط عمومی شما بازتاب‌دهنده کاری است که جریان دارد؟
آیا فرصت‌ها و یا موانع جدید را پیش‌بینی می‌کند؟

🔴 چرا باید برنامه اقدام تدوین کنیم؟

🔸تدوین یک برنامه اقدام ارتباطی  اولین گامی به سوی تضمین موفقیت پروژه است.
چنین برنامه‌ای می‌تواند برای سازمان شما و ابتکارات آن اعتبار به همراه داشته باشد، توانمندی آن را افزایش دهد و زمینه پاسخگویی را فراهم سازد.

🔸افزون بر این‌ها، برنامه اقدام به مثابه‌ ابزاری برای بسیج اجتماعی  و یا گروه‌های ذینفع شما کار می‌کند و اعضا را تشویق می‌کند که در حل مشکلات و بهبود وضعیتی که تصمیم به تغییر آن گرفته‌اید، سهیم شوند.

🔻دلایل معقول زیادی وجود دارد برای این‌که جزییات کار سازمان خود را در یک برنامه اقدام ارتباطی  بگنجانید، از جمله:

▪️اعتبار بخشیدن به سازمان
برنامه اقدام به اعضای جامعه  و حتی حامیان مالی نشان می‌دهد که سازمان شما از نظم خوبی برخوردار است و در انجام کارها مصمم است.

▪️اطمینان یافتن از این‌که جزییات کار از نظر دور نمی‌ماند.

▪️درک این‌که چه کاری برای سازمان شما ممکن و یا ناممکن است.

▪️برای کارآمدی: صرفه‌جویی در وقت، انرژی و منابع در درازمدت.

▪️برای پاسخگویی: ترغیب مردم به انجام کاری که باید صورت گیرد.

♦️#برگی_از_کتاب #مدیریت_برند_برنامه_ریزی_کمپین_با_روابط_عمومی
✍️ نوشته: #حمید_شکری_خانقاه
🔶با مردم گفتگو کنید، ارتباطات بی گفت و شنود، مرده و عقیم است!!
🔶حمید شکری خانقاه
🔷نویسنده کتاب برندسازی و مدیریت کمپین های ارتباطی

[...]شاخص ارتباطات موثر و زنده،  گفتگو است!
واحد اساسی ارتباطات انسانی همان چیزی است که همیشه بوده و خواهد بود  : گفتگو، گفتگو و باز هم گفتگو . ما و جامعه پیرامونی نیاز به گفت و شنود داریم ، برای ایجاد روابط و درک واقعیت ها با هم  گفتگو می کنیم. با گفتگو بر افکار، احساسات و اعمال یکدیگر تأثیر می گذاریم. برای حل مشکلات، همکاری و یافتن کارهای جدید صحبت کنیم. گفتگو راهبرد اساسی  ما برای تصور و خلق آینده ای  است که در پی کشف آن هستیم.
هر گفتگویی فرآیندی پویا از گوش دادن و صحبت کردن است. در گفتگو از  از زبان و کلمات  استفاده می‌کنیم :  زبان گفتگو  یعنی : زبان بصری، ژست‌ها و تماس چشمی و زبان آوایی و لحن هایی که در تن  صدای ما ظاهر می شود.
گفتگو  یک رقص کلامی است . گفتگو حرکت در«پیرامون و  عمق یک رابطه است» .  انواع مختلف گفتگو ، هر یک  به خودی خود قوانین متفاوتی دارند. مسئولان ما باید قوانین گفتگو را برای تعامل بیشتر و درک مشترک عمیق تر فرا بگیرند.همانگونه  که مکالمات دو طرفه   در مسیر گفتگو رشد  و توسعه می یابد، مهارت های گوش دادن و صحبت کردن به مهارت های گسترده تر و عمیق تر، مسئله یابی ارتباطی ، متقاعدسازی، روایت گری  و داستان گویی تبدیل می شوند.

«سکوت جایز نیست با مردم گفتگو کنیم»

🟥مطالعه متن کامل در خبرگزاری بین المللی شفقنا:

https://fa.shafaqna.com/?p=1450576

#حمید_شکری_خانقاە #مدیریت_برند_برنامه_ریزی_کمپین_با_روابط_عمومی
#روابط_عمومی_راهبردی
#برنامه_ریزی_راهبردی_ارتباطی
#دیپلماسی_ارتباطی
#اعتماد_سازی #گفتگو
🔶سکوت جایز نیست با مردم گفتگو کنیم
🔶خبرگزاری ایسنا
#حمید_شکری_خانقاە
استاد ارتباطات و نویسنده کتاب برندسازی و مدیریت کمپین های ارتباطی با ارائه توصیه هایی به مدیران نوشته است:
«روابط عمومی های کنشگر و کارآمد میدان دار بافت موقعیت ارتباطی هشدار باشند، توصیه راهبردی ما به  مدیران این است که: الگو و سبک ارتباطی خود را با الگو و سبک ارتباطی جامعه منطبق کنند. مدیران سواد ارتباطی و مهارت های روابط عمومی خود را تقویت کنند. سکوت جایز نیست با مردم گفتگو کنید. با تولیدات چند رسانه ای گفتگومحور رضایت مردم را جلب کنید. تهدید، خشونت ، ارعاب و تحقیر جامعه را از کلام و گفتگوی خود با مردم حذف و تعدیل کنید. به دغدغه های اجتماعی واکنش مثبت نشان دهید. گفتگو فقط حرف زدن نیست. ما و جامعه پیرامونی نیاز به گفت و شنود داریم، برای ایجاد روابط و درک واقعیت ها با همه گفتگو کنید. با گفتگو بر افکار، احساسات و اعمال یکدیگر تأثیر بگذارید. برای حل مشکلات، همکاری و یافتن راهکارهای جدید صحبت کنید. گفتگو راهبرد اساسی ما برای تصور و خلق آینده روشن جامعه ایرانی و ایرانی قوی است که در پی تحول آن هستیم. هر گفتگویی فرآیندی پویا از گوش دادن و صحبت کردن است. در گفتگو  از زبان و کلمات و حرکات احترام آمیز استفاده ‌کنید: زبان گفتگو  یعنی: زبان بصری، ژست‌ها و تماس چشمی و زبان آوایی و لحن هایی که در تن صدای ما ظاهر می شود. نگذاریم مدیری با سبک ارتباطی خشن با مردم گفتگو کند و احساسات جامعه را خدشه دار کند. شعور ارتباطی و درک معانی مردم را در کاربرد و بیان واژه ها دست کم نگیرید. بیان هر واژه با لحن و آوا و ژست و حرکاتی همراه است که باعث درک مشترک یا شکاف عمیق می شود. با مردم گفتگو کنید و بدانید ارتباطات بی گفت و شنود مرده و عقیم است!!»

🟥مطالعه کامل مطلب در ایسنا ✓

http://isna.ir/xdMttB

#حمید_شکری_خانقاە
#گفتگو #دیپلماسی_ارتباطی #برنامه_ریزی_راهبردی_ارتباطی #مدیریت_برند_برنامه_ریزی_کمپین_با_روابط_عمومی #روابط_عمومی_راهبردی
#ایسنا #خبزگزاری
PUBLIC RELATIONS THEORIES .pdf
3.1 MB
PUBLIC RELATIONS THEORIES .pdf
📚الگوی ارتباطی همدیگر را بشناسیم.

•حمید شکری خانقاه
● ارتباط نه با انتقال اطلاعات و پیام ، بلکه با درک آنها آغاز می شود.
● درک یک فرآیند تطبیقی الگویی است.
● گاهی برای ساخت الگوی ارتباطی باید جاهای خالی ذهن دیگران را پر کنیم.
● با پرسیدن: این جمله از خودمان که «چه تأثیری دارم؟ » ««و چه اثری می توانم در حل دغدغه های اجتماعی بگذارم »» در هر گفت و گویی ، می‌توانیم آغاز گر و یا خالق یک رابطه موثر باشیم.
● همه در هر مقامی می‌توانیم عمداً با مدیریت موارد زیر ارتباط برقرار کنیم:
- رفتار فیزیکی(ارتباط غیر کلامی و ژست ها و ..)؛ - رفتار صوتی(لحن و آوا و ...)؛ و - رفتار کلامی(کلماتی که بر زبان جاری می کنیم)
● ارتباطات فرآیند ایجاد «درک مشترک» است.
● گفت و گو و گفت و شنود ابزار اصلی ارتباطات موثر است.

#حمید_شکری_خانقاه
#روابط_عمومی_ایرانی_بااستانداردهای_جهانی
🔷لزوم شناخت الگوهای ارتباطی

📚روابط عمومی ها الگوی ارتباطی جامعه مخاطب خود را بشناسند

🔶حمید شکری خانقاە
نویسنده کتاب برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی/ استاد دانشگاه

🟥الگوی ارتباطی گروههای گوناگون اجتماعی باهم  متفاوت است؛ روابط عمومی ها برای تاثیر گذاری و تاثیر پذیری در مدل ادراکی ارتباطات باید قادر به شناسایی الگوهای رفتاری مخاطبان باشند.

🔷ارتباط نه با انتقال اطلاعات، بلکه با درک فرآیند تطبیقی الگویی جامعه و سازمان شکل می گیرد.
🔶برای ساخت الگوی ارتباطی موثر باید  نوع تأثیر گذاری و ایفای نقش روابط عمومی درحل دغدغه های اجتماعی مشخص شود.
روابط عمومی ها باید  آغاز گر و خالق ارتباط  موثر با جامعه پیرامون خود باشند.
🟥 ارتباطات فرآیند ایجاد «درک مشترک» است.  «گفت و گو»و ««گفت و شنود» نیز  رویکرد اصلی ارتباطات موثر برای تعامل و درک متقابل است.

#حمید_شکری_خانقاه
#شنبه_های_روابط_عمومی
#روابط_عمومی_علم_تا_عمل
#روابط_عمومی_ایرانی_بااستانداردهای_جهانی
*آیا شما باسواد هستید!؟*


■یادتان هست سعدی در گلستان می گفت: دو کس رنج بیهوده بردند و سعی بی‌فایده کردند: یکی آن که اندوخت و نخورد، و دیگر آن که آموخت و نکرد.
حالا یونسکو هم در جدیدترین تعریفش از *سواد* همان حرف سعدی را زده است.

□شاید برای‌تان جالب باشد که بدانید مفهوم سواد در قرن گذشته، تغییرات بسیاری کرده است و این چهارمین تعریف سواد است که توسط یونسکو به صورت رسمی اعلام می‌شود. به طور خلاصه و طبق این تعریف، باسواد کسی است که بتواند از خوانده‌ها و دانسته‌های خود تغییری در زندگی خود ایجاد کند.

●با تعریف جدیدی که یونسکو ارائه داده باسوادی، توانایی *تغییر (Change)* است و باسواد کسی است که بتواند با آموخته‌هایش، تغییری در زندگی خود ایجاد کند. در ادامه و بعد از مروری کوتاه بر تعاریف سواد از ابتدا تا امروز، نکاتی درباره ایجاد تغییر در زندگی بر اساس دانسته‌ها و راهکارهای دست‌یابی به این مهم، مطرح خواهیم کرد.

○اولین تعریف: توانایی خواندن و نوشتن. اولین تعریفی که از سواد در اوایل قرن بیستم ارائه شد، صرفا به توانایی خواندن و نوشتن زبان مادری معطوف بود. طبق این تعریف، فردی با سواد محسوب می‌شد که توانایی خواندن و نوشتن زبان مادری خود را داشته باشد.

■دومین تعریف: اضافه‌شدن یادگرفتن رایانه و یک زبان خارجی
در اواخر قرن بیستم. سازمان ملل تعریف دومی از سواد را ارائه کرد. در این تعریف جدید، علاوه بر توانایی خواندن و نوشتن زبان مادری، توانایی استفاده از رایانه و دانستن یک زبان خارجی هم اضافه شد. بدین‌ترتیب به افرادی که توان خواندن و نوشتن، استفاده از رایانه و صحبت و درک مطلب به یک زبان خارجی را داشتند، باسواد گفته شد. قاعدتا طبق این تعریف بسیاری از دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهی کشور ما بی‌سواد محسوب می‌شوند چون دانش زبان خارجی بیشتر افراد کم است.

□سومین تعریف: اضافه‌شدن ۱۲ نوع سواد. سازمان ملل در دهه دوم قرن ۲۱، باز هم در مفهوم سواد تغییر ایجاد کرد. در این تعریف سوم کلا ماهیت سواد تغییر یافت. مهارت‌هایی اعلام شد که داشتن این توانایی‌ها و مهارت‌ها مصداق باسوادبودن قرار گرفت. بدین ترتیب شخصی که در یک رشته دانشگاهی موفق به دریافت مدرک دکترا می‌شود، حدود ۵ درصد با سواد است. این مهارت‌ها عبارت‌اند از:

۱- سواد عاطفی: توانایی برقراری روابط عاطفی با خانواده و دوستان.
۲- سواد ارتباطی: توانایی برقراری ارتباط مناسب با دیگران و دانستن آداب اجتماعی.
۳- سواد مالی: توانایی مدیریت مالی خانواده، دانستن روش‌های پس‌انداز و توازن دخل و خرج.
۴- سواد رسانه‌ای: این که فرد بداند کدام رسانه معتبر و کدام نامعتبر است.
۵- سواد تربیتی: توانایی تربیت فرزندان به نحو شایسته.
۶- سواد رایانه‌ای: دانستن مهارت‌های راهبری رایانه
۷- سواد سلامتی: دانستن اطلاعات مهم درباره تغذیه سالم و کنترل بیماری‌ها و داشتن یک برنامه فعالیت بدنی منظم در زندگی.
۸- سواد نژادی و قومی: شناخت نژادها و قومیت‌ها بر اساس احترام و تبعیض نگذاشتن.
۹- سواد بوم شناختی: دانستن راه‌های حفاظت از محیط زیست.
۱۰- سواد تحلیلی: توانایی شناخت، ارزیابی و تحلیل نظریه‌های مختلف و ایجاد استدلال‌های منطقی بدون تعصب و پیش فرض.
۱۱- سواد انرژی: توانایی مدیریت مصرف انرژی.
۱۲- سواد علمی: علاوه بر سواد دانشگاهی، توانایی بحث یا حل و فصل مسائل با راهکارهای علمی و عقلانی مناسب.
●چهارمین ‌و جدیدترین تعریف: علم با عمل معنا می‌شود. با این حال و به تازگی «یونسکو» یک بار دیگر در تعریف سواد تغییر ایجاد کرد. در این تعریف جدید، توانایی ایجاد تغییر، ملاک باسوادی قرار گرفته است، یعنی *شخصی با سواد تلقی می‌شود که بتواند با استفاده از خوانده‌ها و آموخته‌های خود، تغییری در زندگی خود ایجاد کند.*
در واقع، این تعریف مکمل تعریف قبلی است؛ چرا که، صرفا دانستن یک موضوع به معنای عمل به آن نیست. در صورتی‌که مهارت‌ها و دانش آموخته شده باعث ایجاد تغییر معنادار در زندگی شود، آن گاه می‌توان گفت این فرد، انسانی با سواد است...
_______
_________
🟨🟩🟦🟪🟫🟥🟧
‎‌
#ارتباطات
🔸 سوپر ماركت معانی
▫️گزارش یک سخنرانی‌: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۱
🔻دنیا سوپر ماركت معانی شده است و همه معانی اصلی و بدلی و جنبه‌های مثبت و منفی در آن، خواه ناخواه در قفسه‌های فروش قرار گرفته‌اند و این ما هستیم كه باید تشخیص دهیم و گزینش كنیم.
به گزارش ایسنا، دكتر #یونس_شكرخواه، استاد دانشگاه، كه در همایش یكروزه پیامدهای تكنولوژیكی ارتباطات كه به مناسبت روز جهانی #ارتباطات در دانشكده علوم اجتماعی دانشگاه تهران تشكیل شده بود، همچنین از تأثیر #اینترنت بر روزنامه‌نگاری سنتی سخن می‌گفت، با اشاره به سه #گفتمان مختلف در حوزه‌ی #معرفت‌شناسی ارتباطی، از گفتمان چهارمی با عنوان #گفتمان‌قدرت محور نام برد و گفت: امروزه همه نهادها‌ اعم از سیاسی، اقتصادی و فرهنگی، رسانه‌ها و مخاطبان در عرصه‌ی روزنامه‌نگاری الكترونیك دارای قدرت هستند.
شكرخواه با بیان این كه در #روزنامه‌نگاری ‌مدنی هر فرد یك روزنامه‌نگار است، اظهار داشت: #اینترنت باعث مرگ تئوری #دروازه‌بانی شده است و دیگر هیچ فرستنده‌ای نمی‌تواند خبرها را سانسور كند؛ زیرا هر خبری در هر جایی قابل دسترسی است. شكرخواه، سرعت پیشرفت تكنولوژی‌های ارتباطی را مشكلی بزرگ برای قوانین حقوقی سایبر ارزیابی كرد و افزود: اكنون ترافیك در اینترنت هر صد روز دو برابر می شود یعنی اگر با ایجاد راه‌آهن سرعت و غلبه بر زمان افزایش یافت، در جغرافیای ذهنی اینترنت، زمان دیگر وجود ندارد و مرده است. وی با اعلام این مطلب كه امروزه كتابخانه‌ها به دو نوع باسواد و بی سواد تقسیم شده‌اند گفت: امروزه كتابخانه مورد قبول و باسواد، كتابخانه‌ای است كه ٢۴ در ٧ باشد، یعنی تمام كتاب‌ها و اطلاعات آنها ٢۴ ساعته در هر هفت روز هفته در فضای اینترنت قابل دسترسی باشد. شكرخواه گسترش گستره‌همگانی را یك سنت تاریخی و اساسی در دموكراسی دانست و ادامه داد: اینترنت این گستره‌ همگانی را گسترده‌تر كرده و گزینش خبرهای مناسب را از دست فرستنده‌ها خارج کرده است و اكنون روزنامه‌نگاری سایبر جانشین نهادهای مدنی شده و این موضوع در جوامعی كه امكان ایجاد نهادهای مدنی در آن‌ها با مشكل مواجه است سرعت بیشتری می‌یابد. وی انعكاس آرای اقلیت را از جمله دستاوردهای مهم روزنامه‌نگاری سایبر ذكر كرد و افزود: اینترنت این دیگربینی را افزایش داده كه البته ضرورتا به هم‌پذیری منجر نمی‌شود. شكرخواه با اشاره به اینكه شهرها به عنوان مركز تمدن به فضای سایبر منتقل شده‌اند گفت: روزنامه‌نگاری سایبر از هر موضوع عالم فیزیکی‌ چهره‌ای دیگر را كه الزاما مشابه چهره واقعی آن پدیده نیست، ارائه می‌کند.
*سمینار تخصصی رویکردها واستانداردهای جهانی روابط عمومی نوین*

🎓  *حمید شکری خانقاە*
📙 مدیران روابط عمومی حرکت آفرین واعتماد آفرین باشند
رئیس گروه تخصصی روابط عمومی باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو-ایران، دراولین دوره تخصصی فنون ورویکر دهای روابط عمومی های استان،گفت: روابط عمومی اثر بخش روابط عمومی است که مشارکت آفرینی،عدالت مداری، فکر آفرینی، شفافیت آفرینی، صداقت آفرینی،رضایت آفرینی وارزش آفرینی را از اهداف مهم خود قرار دهد.

«روابط عمومی پاسخگو باشیم»
حمید شکری، تاکید کرد: از ارکان اصلی روابط عمومی پاسخگو، پاسخ یابی، پاسخ دهی و پاسخگو ماندن است
نویسنده کتاب برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی ادامه داد:  در حوزه ارتباطات با افزایش شایستگی های فردی،مهارتهای حرفه ای و دانش وتخصص ارتباطی باید  تغییر باورها را دنبال کنیم.

🔶جملاتی کوتاه از یک همایش یک روزه
🗓 *سه شنبه ۲۴-آبان‌ماه ۱۴۰۱

🏫 *مکان:شهرکرد
❇️ *ویژه مدیران و کارشناسان روابط عمومی های استان
🔰 *شورای هماهنگی روابط عمومی های استان چهارمحال و بختیاری*
2024/09/29 20:15:35
Back to Top
HTML Embed Code: