Telegram Web Link
تکنولوژی مدرن، تولید محتوای بی کیفیت، تله جدید روابط عمومی ها

#حمید_شکری‌خانقاه پژوهشگر و نویسنده دانشگاه در پنجاهمین سالگرد تشکیل انجمن روابط‌عمومی ایران با اشاره به اینکه راز موفقیت یک روابط عمومی خوب همان شور و شوق است، گفت: دام های روابط عمومی این است که اغلب روابط‌عمومیها محتواهای بی کیفیت تولید می کنند در حالی که درگیر تکنولوژی عالی هستند

در ادامه با #شارا همراه باشید

http://www.shara.ir/view/48179/
*تکنولوژی مدرن ،تولید محتوای بی کیفیت، تله جدید روابط عمومی ها*

حمید شکری خانقاه پژوهشگر و نویسنده دانشگاه در پنجاهمین سالگرد تشکیل انجمن روابط عمومی ایران با اشاره به اینکه راز موفقیت یک روابط عمومی خوب همان شور و شوق است، گفت: دام های روابط عمومی این است که اغلب روابط عمومی ها محتواهای بی کیفیت تولید می کنند در حالی درگیر تکنولوژی عالی هستند
🔸 وی ادامه داد: ما در موقعیتی قرار گرفته ایم که چرخه روابط عمومی سنتی با روابط عمومی مدرن دچار تناقض شده اند و هنوز نتوانسته ایم بین این دو روابط درستی را ایجاد کنیم.
🔸شکری خانقاه بیان کرد: دنیای امروز دنیای رسانه نگاری است و همه‌مردم و جامعه خودشان به نوعی یک روابط عمومی و رسانه نگار هستند.
🔸 این پژوهشگر با اشاره به اینکه دام های روابط عمومی محتوای تکراری، بی ربط و طولانی و عدم استفاده از عکس و فیلم و موشن گرافی و اینفو گرامی و....از همه مهمتر اغلب بدون استراتژی مشخصی هستند ، تصریح کرد: روابط عمومی های بخش خصوصی موفق تر از روابط عمومی های دولتی هستند زیرا روابط عمومی های دولتی هنوز در حال سنتی اداره کردن نظام کلیشه ای روابط عمومی هستند.
🔸دبیر کل همایش استانداردهای جهانی روابط عمومی بیان کرد: روابط عمومی نیاز به سازماندهی مجدد، مهندسی مجدد و الگوسازی دارد. ما الگوی مشخصی نداریم و این یک آفت است لذا روابط عمومی به *پوست اندازی جدی* نیازمند است.
🔸نویسنده کتاب برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی در خصوص چیستی روابط عمومی گفت: روابط عمومی تخصصی یعنی خوب شناساندن کارهای خوب سازمان به مردم و ارتباط با مردم، دیده شدن و مورد توجه قرار گرفتن است.
🔸وی با بیان اینکه یک روابط عمومی قدرتمند دارای نگرش نو، رفتار حرفه ای، دانش روز و نیاز به حرکت نو دارد، تصریح کرد: دنیای امروز عصر انفجار اطلاعات و توسعه شگفت انگیز ارتباطات است.
🔸شکری خانقاه برای اولین بار روابط عمومی را در سه سطح پایه، حرفه ای و تخصصی تقسیم کرد و افزود: انسان های درون گرا در روابط عمومی ها هیچ جایگاهی ندارند و انعطاف پذیری، هوش هیجانی، مدیریت توسعه یافته، مهارت های ذهنی، ارتباطی و اخلاقی با عنوان اصول پابه ای روابط عمومی است. این استاد دانشگاه تصریح کرد: روابط عمومی پایه امری شخصی است که باید در خود شایستگی فردی، مهارت های حرفه ای، دانش و تخصص ارتباطی را تقویت کند.
🔸شکری خانقاه در خصوص اینکه معیار شایستگی، دانش و مهارت تخصصی در روابط عمومی چیست نیز گفت: نگرش ارتباطی مثبت، ارتباطات کلامی و ارتباطات غیر کلامی باید در روابط عمومی ها تقویت شود چراکه روابط عمومی مدیریت هوشمند ارتباطات انسانی است.
🔸وی با بیان اینکه لازمه روابط عمومی پایه تقویت شایستگی ها، صلاحیت و مهارت های ارتباطی است، افزود: روابط عمومی ها نباید کارمند باشند بلکه باید متخصص و حرفه ای و استراتژیست ارتباطی باشند.
🔸شکری خانقاه در خصوص روابط عمومی حرفه ای نیز خاطرنشان کرد: دنیای امروز دنیای شبکه های اجتماعی، دانش محوری و دیجیتالی شدن است و روابط عمومی حرفه ای فرآیند چندگانه بهره گیری از تکنولوژی مدرن ارتباطی با تولید محتوای کیفی و تاثیر گذار است که در کنار ابزارهای سنتی از ابزارهای مدرن استفاده می کند. وی گفت: امروزه در حوزه اینترنت سیار از صفر در سال ۹۲ به ۷۶ میلیون نفر در سال ۹۹ رسیده ایم و این حجم از کاربران در دنیای اینترنت نشان می دهد روابط عمومی ها به رسانه های نوین نیاز شدیدی دارند و روابط عمومی ها لازم است از فنون متقاعدسازی استفاده کنیم تا دیگران را در شرایط خاص جامعه اقناع و متقاعد و در صورت مخالفت با سازمان انها را متقاعد سازیم.
🔸شکری خانقاه با بیان اینکه در هر عضو سازمان یک روابط عمومی بالقوه است، افزود: باید روابط عمومی ها مبتکر، خلاق، انگیزه دهنده باشند و بتوانند مدیریت بحران را مدیریت کنند. وی با اشاره به اینکه روابط عمومی مدیر نظام ارتباطی سازمان و مدیریت هوشمند ارتباطات انسانی است، تصریح گرد: روابط عمومی فقط به معنای اطلاع رسانی و خبر نیست.
🔸این پژوهشگر و نویسنده و استاد دانشگاه در مورد روابط عمومی تخصصی نیز گفت: روابط عمومی تخصصی برنامه نویس و سناریست سازمان است و روابط عمومی تخصصی به معنای تخصص راهبردی و نگرش ارتباطی باید استانداردسازی، برنامه سازی و برنامه محوری را پیاده می کند.
🔸شکری خانقاه با بیان اینکه روابط عمومی با تحقیق آغاز و با تحقیق پایان می پذیرد، افزود: تحقیق اول مساله شناسی و تحقیق آخر ارزیابی اثربخشی است و در نهایت روابط عمومی ها باید سه سطح پایه، حرفه ای و تخصصی را به خوبی در خود و سازمان پیاده سازی کنند.

شارا :
http://www.shara.ir/view/48179/
🔸پایگاه خبری ارتباطات و رع
https://pra8.ir/8726/
توسعه پویا:
https://toseepooya.ir/تکنولوژی-مدرن،-تولید-محتوای-بی‌کیفیت/
#حمید_شکری_خانقاه
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
یک تعریف خوب از روابط عمومی برای جامعه روابط عمومی

*روابط عمومی نقاشی در هواست*!
.....
هر چه این نقاشی زیبا تر و هنرمندانه تر باشد این عرصه بهتر خواهد شد...
_______

زیباترین، هنرمندانه ترین و خلاقانه ترین تعریفی که از روابط عمومی تا کنون شنیدم :
*روابط عمومی نقاشی کردن در هواست ...*
و این هنر ماست، خلاقیت ماست که چه بکشیم و چه ارائه کنیم ...
این هنر ماست که بعد از هر بارانی(عملکردی) رنگین کمانی زیبا خلق کنیم یا ابری سیاه در آسمان به تصویر بکشیم...

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
..........
گپ و گفتی کوتاه و صمیمی با #حمیدرضا_حبیبیان مدیر روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری
#حمید_شکری_خانقاه
#روابط_عمومی
#روابط_عمومی۱۴۰۰
https://www.tg-me.com/StrategicPR
🔖 مدیریت هوشمند روابط عمومی؛

🔖 روابط عمومی حرفه ای مدیریت هوشمند، خلاقانه و چند بعدی ارتباطات انسانی است.

✍🏻 #حمید_شکری_خانقاه
💭 استراتژی سازی، برنامه محوری، استاندارد سازی و کیفی گرایی روابط عمومی ها برای تاثیر گذاری، پاسخگویی و واکنش به نیازهای سه جانبه سازمان-جامعه-مخاطب،با بهره گیری از الگوهای نوین جهانی برای عمق بخشیدن به نظام ارتباطات سازمانی و ایجاد روابط عمومی یکپارچه، ماموریت اصلی مدیریت هوشمندانه روابط عمومی است.
مدیران موفق جهان، همواره روابط عمومی های موفقی داشته اند.

#برگی_از_کتاب
#روابط_عمومی_ایرانی_با_استانداردهای_جهانی
#حمید_شکری_خانقاه
#شنبه_های_روابط_عمومی
#روابط_عمومی_تخصصی
#انتشارات_پشتیبان
برنامه رادیویی پایش موضوع: روابط عمومی ایرانی ، استانداردهای جهانی و سواد رسانه ای میهمان برنامه: دکتر حمید شکری خانقاه کارشناس مجری: دکتر سارامیرقاسمی سردبیر:مرتضی چشمه نور #روابط_عمومی_ایرانی #استانداردهای_جهانی #سواد_رسانه_ای #پایش #رادیو_گفت_گو #حمید_شکری_خانقاه #مرتضی_چشمه_نور #دکتر_سارا_میرقاسمی
🔖 روابط عمومی تنها نیست !!
🔖 روابط عمومی ها آموزش ارتباطات انسانی فراگیر را جدی بگیرند !!!

✍🏻 #حمید_شکری_خانقاه

💭 روابط عمومی های هوشمند برای افزايش توانمندی‌های فردی، تخصصی، علمی و حرفه ای كليۀ مديران و كارشناسان صف و ستاد اقدام کنند و آموزش مهارت‌های ارتباط با جوامع، ارتباط با رسانه، تدوین راهبرد ارتباطی، ایجاد و توسعه شبکه‌های خاص برای ارتباط، فن مذاکره و چانه‌زنی، سواد ارتباطی و رسانه ای و ... را در تمام ارکان سازمان فراگیر کنند.

✔️ “هر عضو سازمان یک روابط عمومی بالقوه است” ✔️

#برگی_از_کتاب
#روابط_عمومی_ایرانی_استانداردهای_جهانی
#شنبه_های_روابط_عمومی
#روابط_عمومی_هوشمند
#انتشارات_پشتیبان
#روابط_عمومی_تخصصی
ارتباط موثر در مقابل ارتباطات غیر موثر


ما انسان‌ها موجوداتی اجتماعی هستیم. ابراز وجود كردن یا ارتباط قاطعانه یكی از سبك‌های موثر و موفق در برقراری ارتباط محسوب می‌شود، اما متاسفانه مردم اغلب به میزان لازم از این سبك استفاده نمی‌كنند. ما در برقراری ارتباط با دیگران از یکی از چهار سبک زیر استفاده می‌كنیم و گاه ممكن است بپرسیم كه چرا برخی از تعاملات و گفتگوهای ما علی رغم تلاش‌هایمان خسته کننده و نامطلوب است. در ادامه این مطلب اين چهار سبک برقراری ارتباط را توصیف می‌كنیم. می‌توانید بررسی كنید كه چه زمانی از هر یك از این سبک‌های ارتباطی استفاده كرده‌اید و در مورد هر كدام ارتباط شما چقدر موثر بوده است.

سبک منفعل

سبک منفعل، در برقراری ارتباط سبك موثری نبوده و اغلب مردم برای جلوگیری از درگیری و جروبحث از آن استفاده می‌كنند. افرادی كه از این سبك در برقراری ارتباطات استفاده می‌كنند، احساس می‌کنند که خواسته‌ها، نیازها، عقاید و تمایلات آن‌ها در نظر دیگران بی اهمیت  است. منفعل بودم می‌تواند منجر به اضطراب یا افسردگی شود. این افراد خواسته‌های خود را در درون نگه داشته و هرگز انتقاد نمی‌كنند. در پیش گرفتن این سبک ارتباطاتی به معنای اجازه دادن به دیگران به کنترل زندگی شماست حتی در صورتی كه بگویید چنین قصدی نداشته‌اید. احساسات بسیاری هستند که منجر به انفعال می‌شوند مانند ترس از پس زده شدن، خشم، خستگی، سرخوردگی و درماندگی. سبک منفعل می‌تواند به دلایل زیر به وجود آید: برخی از افراد در طول زندگی خود هرگز برای گفتن “نه” تمرین نكرده‌اند و یا برخی افراد فكر می‌كنند در صورت ابراز وجود كردن ممکن است به خشونت دست بزنند یا برخی دیگر نمی‌توانند در عمل ابراز وجود كنند. به عنوان نمونه این جملات را از افراد منفعل می‌شنوید:‌ “دیگران مهم‌تر از من هستند” یا “آن‌ها می‌توانند همه چیز را به طرز موثری انجام دهند. من نمی‌توانم”.

سبك تهاجمی

سبك تهاجمی دقیقا در مقابل سبک منفعل قرار دارد. مردمی كه از این سبک استفاده می‌كنند سعی می‌کنند دیگران را متقاعد به تایی خود كنند. آن‌ها احساس قدرت و داشتن کنترل بر روی همه چیز را دارند. هدف این افراد کنترل دیگران توسط ایجاد ترس در آن‌هاست. افراد با در پیش گرفتن این سبک ممكن است تا مدتی بتوانند دیگران را متقاعد كنند اما در طولانی مدت ارتباط موثری با دیگران نخواهند داشت. سبک تهاجمی ممكن است به دلایل زیر در افراد به وجود آید: فرد ممکن است پدر و مادر پرخاشگری داشته باشد، ممکن است اعتماد به نفس پایینی داشته و احساس كند از جانب دیگران تهدید می‌شود، ممکن است فرد احساس كند تنها از طریق پرخاشگر بودن می‌تواند آنچه می‌خواهد را به دست آورد و برخی نیز ممکن است از نتایج پرخاشگر بودن آگاه نباشند. نمونه‌هایی از سبک تهاجمی را در جملات زیر می‌بینید: “مادر پرخاشگر بود و همواره آنچه می‌خواست رابه دست می‌آورد. من نیز سعی می‌كنم برای به دست آوردن آنچه می‌خواهم مانند او عمل كنم” و یا “من می‌توانم با ارعاب دیگران از پس این مشكل برآیم”.

سبک منفعل-تهاجمی

این روش ارتباطی ترکیبی از دو روش ذکر شده در بالا است. این نوع رفتار اغلب در ابتدا به عنوان شوخی كردن یا طعنه زدن تفسیر می‌شود، اما شخص مقابل مطمئنا از گفته شما آزار دیده و از خود خواهد پرسید معنای واقعی حرف شما چه بوده است. این رفتار منفعل است، چرا که شخص نظر، خواسته‌ها و یا نیازهای خود را به طور مستقیم بیان نمی‌كند. این رفتار تهاجمی نیز هست، زیرا فرد افكار، خواسته‌ها و نیازهای خود را ز طریق طعنه زدن و یا جملات گستاخانه بیا می‌كند که طرف مقابل را آزرده خواهد كرد. شخصی که از این سبک ارتباطی استفاده  می‌كند در گذشته هم تهاجمی بودن و قدرت داشتن و هم منفعل بودن را تجربه كرده است. این افراد در موقعیت‌هایی با پرخاشگر بودن کنترل شرایط را به دست آورده‌ند، اما با این حال از ابراز وجود به طور مستقیم نیز می‌ترسند. نمونه‌هایی از سبک منفعل-تهاجمی افرادی هستند كه در محیط كاری وجهه همکاران خود را نزد رئیس خراب می‌كنند و یا از انجام کارهای عادی و روزمره شانه خالی می‌كنند تا شخص دیگری به آن‌ها رسیدگی كند.
تمامی سبك‌های برقراری ارتباطی كه در بالا ذکر شد دارای اثرات منفی در روابط ما با دیگران هستند. هیچ یك از این سبك‌ها شامل ارتباطی  صادقانه و باز به همراه احترام قائل شدن برای شخصی مقابل نمی‌شود.

قسمت اول
روانشناسی ارتباطی
سبکهای ارتباطی
قسمت دوم
سبك قاطعانه و یا ابراز وجود

در این سبک ارتباطی شما خود را مسئول رفتار خود می‌‌دانید. دیگران نیز مسئول رفتارهای خود هستند. افراد افکار خود را بدون انتظار تایید دیگران بیان می‌كنند. همچنین در این سبك ما برای احساسات و نظرات دیگران اهمیت قائلیم گرچه شاید با احترام به نظرات آن‌ها آنچه آن‌ها می‌خواهند را انجام ندهیم. آموختن این سبك ممكن است مشکل باشد اما به ما اجازه می‌دهد تا با دیگران ارتباط موثری برقرار كنیم، در میان دیگران احساس راحتی كنیم، در میان دیگران محترم بوده و به حقوق یكدیگر احترام بگذاریم. نمونه‌هایی از سبک قاطعانه در جلات زیر مشخص است: “متاسفم، تو برای من اهمیت بسیاری داری اما در حال حاضر نمی‌توانم در انجام آن كار به تو كمك كنم” و یا”درک می‌کنم که مدتی است سخت کار می‌كنی، با این حال بقیه كارها را به هفته آینده موكول كن. اكنون بیا در كنار هم بنشینیم و با كمك هم یک راه حل برای این مشكل بیابیم “.

به عبارت دیگر:

شخص منفعل: از صحبت کردن و ابراز وجود می‌ترسد، آرام صحبت می‌کند، خود را از جمع جدا می‌كند، ارزش خود را کمتر از دیگران می‌داند و با دیگران موافقت می‌كند حتی اگر باور شخصی او متفاوت باشد.
شخص مهاجم: صحبت دیگران را قطع می‌كند، به جای دیگران تصمیم می‌گیرد، با ایجاد ترس در دیگران بر آن‌ها غلبه می‌كند، خواسته‌های خود را به كرسی می‌نشاند، فقط به نظرات خود اهمیت داده و نظرات دیگران برای او اهمیتی ندارد، ارزش خود را بیش از دیگران می‌داند، اغلب با صدای بلند صحبت می‌كند.
شخص قاطع: آشکار و روشن صحبت می‌كند، ارزش خود را با دیگران برابر می‌داند، در گفتگوها هدف مشخصی دارد، سعی می‌کند به دیگران آزاری نرسانده و آن‌ها را از خود نرنجاند، برای نظرات و عقاید دیگران ارزش قائل است و به آن‌ها را در نظر می‌گیرد.
برقراری ارتباط قاطعانه مهارت دشواری است. با این حال، زمانی که آن را بیاموزیم می‌تواند اثرات شگفت‌انگیزی بر رابطه ما با دیگران گذاشته و باعث شود ارتباطی بسیار موثرتر از قبل با اطرافیان داشته باشیم. شما چه فكر می‌كنید؟ چه سبکی را برای برقراری ارتباط با دیگران برمی‌گزینید؟

روانشناسی ارتباطی
روابط عمومی به پوست اندازی جدی نیاز دارد

حمید شکری خانقاه نویسنده کتاب روابط عمومی ایرانی با استانداردهای جهانی با تاکید بر اینکه روابط عمومی نیاز به سازماندهی مجدد، مهندسی مجدد و الگوسازی دارد، گفت:
ما الگوی مشخصی نداریم و  این یک آفت است، از این رو روابط عمومی به پوست اندازی جدی نیازمند است.
مشروح خبر»
باشگاه خبرنگاران جوان:
https://www.yjc.news/00XSHd
پایگاه خبری. هنر هشتم
https://pra8.ir/8726/
خبرگزاری شارا
http://www.shara.ir/view/48179/http://www.shara.ir/view/48179/
پایگاه خبری راستین
https://rastinonline.ir/memo/15255
پایگاه خبری سحاب
https://sahabpress.ir/?p=26928
پایگاه خبری عصر پویا
http://www.asrepooya.com/fa/news/show.aspx?id=E7nvKq1Wnxa6%2F%2FWmZVaO0XQlSjbOiCYY
پایگاه خبری توسعه پویا
https://toseepooya.ir/تکنولوژی-مدرن،-تولید-محتوای-بی‌کیفیت/
البرز گلستان
http://alborzegolestan.ir/?p=56662
و سایر سایتها و روزنامه های مختلف ...
https://www.tg-me.com/StrategicPR
💭 کار اصلی #روابط_عمومی پردازش درست و علمی اطلاعات و بهره‌گیری از شبکه‌های ارتباطی برای انتقال این اطلاعات به مخاطبان است. روابط عمومی، کنش‌گر و رابط است که اطلاعات را از بخش‌های تخصصی می‌گیرد و پس از پردازش، آن‌ها را در اختیار مخاطبان می‌گذارد.

▫️#دکتر_علی_دارابی
#برگی_از_کتاب
#روابط_عمومی_ایرانی_با_استانداردهای_جهانی
#حمید_شکری_خانقاه
🔖 #انتشارات_پشتیبان
🔖 مسئولیت پذیری و کیفیت در روابط عمومی؛
🔖 روابط عمومی ها برای ارتقاء کیفیت ارتباطات سازمان، برنامه عمل ارائه کنند

✍🏻 #حمید_شکری_خانقاه

💭 روابط عمومی در نقش مسئولیت مدیریت ارتباطات سازمان، راهی جز توجه به نیازهای مردم، ذینفعان، منابع انسانی و کیفی سازی سیستم های ارتباطی ندارد.

💭 تصمیمات کیفی، برنامه های کیفی و اقدامات کیفی قطعا نتایج کیفی و مبادلات ارتباطی کیفی تری در روابط عمومی به همراه خواهد داشت.

💭 «روابط عمومی یک سویه و بی کیفیت جایگاهی در سازماندهی نظام ارتباطات سازمان ندارد»

#برگی_از_کتاب
#روابط_عمومی_ایرانی_با_استانداردهای_جهانی
#حمید_شکری_خانقاه
#شنبه_های_روابط_عمومی
#روابط_عمومی_تخصصی
#انتشارات_پشتیبان
https://www.tg-me.com/StrategicPR
🔖 روابط عمومی توانمند ...
🔖 روابط عمومی‌ها منش پلاکارد چسبانی را رها کنند

✍🏻 #حمید_شکری_خانقاه

💭 روابط عمومی در عصر جدید، اندیشمند، خلاق، توسعه گر، استراتژیست، هویت آفرین، سازمان‌دهنده افکار عمومی، مشاور مدیر، تصمیم ساز، متقاعدکننده و نظریه پرداز است. هنوز برخی از روابط عمومی‌ها منش #پلاکارد_چسبانی را با روش‌های نوین الکترونیکی حفظ کرده و آنگونه که برای مناسبت‌ها و مراسم تلاش می کنند، متاسفانه برای اعتلای نظام ارتباطات و پیشبرد اهداف سازمانی برنامه روشنی ندارند.

💭 روابط عمومی هوشمند با #برنامه_ریزی_ارتباطی و نظریه پردازی تخصصی و راهبردی، نظام ارتباطات یکپارچه سازمانی را هدایت می کند.
🔶 روابط عمومی برای اعتماد سازی، اقناع مخاطب و حفظ کارایی سازمانی بایستی با خلاقیت و ابتکار عمل #مدیریت_ارتباطات انسانی و رسانه ای را هوشمندانه به یک رفتار سازمانی حرفه ای منسجم تبدیل کند.

#برگی_از_کتاب
#روابط_عمومی_ایرانی_با_استانداردهای_جهانی
#حمید_شکری_خانقاه
#شنبه_های_روابط_عمومی
#روابط_عمومی_تخصصی

#انتشارات_پشتیبان
🔖 الگو سازی ارتباطی در #روابط_عمومی ؛
🔖 روابط عمومی های کارآمد بر اساس الگوها و مدلهای ارتباطی عمل می کنند |
#حمید_شکری_خانقاه
الگو سازی ارتباطی در روابط عمومی
🔶الگو سازی ، طراحی مدلهای ارتباطی ، بهره گیری از نظریه های متخصصان و اندیشمندانِ ارتباطات و برقراری ارتباط خلاقانه و هوشمندانه با مخاطبان و ذینفعان بر اساس استراتژی و نقشه راه و ماتریس اثرگذاری و اثرپذیری ، موفقیت روابط عمومی ها را در ارتباط موثر با ذینفعان تضمین می کند.
🔶 از امروز بررسی کنید:
🔹مدل ارتباطی روابط عمومی شما برای بالا بردن کارآیی و تضمین اثربخشی و اثر گذاری ارتباط با ذینفعان و مخاطب خاص خود چیست؟

#برگی_از_کتاب
#روابط_عمومی_ایرانی_با_استانداردهای_جهانی
#حمید_شکری_خانقاه
#روابط_عمومی_تخصصی
#انتشارات_پشتیبان
🔶️🔷️🔸️"طراحی و #مدیریت_کمپین های تبلیغاتی و ارتباطی در روابط عمومی
🔶️ #حمید_شکری_خانقاه
🔶️🔸️مدیر عامل موسسه برنامه ریزی ارتباطی
🔸️نویسنده کتاب برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی
🔶️🔸️کجا هستیم ؟
🔸️کجا می خواهیم قرار بگیریم؟
🔸️چگونه می خواهیم به آنجا برسیم؟

🔶️🔸️کمپین 360 درجه برنامه ای است که از منظر محتوای پیام،شامل همه جنبه های جایگاه سازی؛
استراتژیک (Strategic)،
مفهومی (Conceptual)،
تصویری (Visual)
وکلامی (Verbal) باشد
و از منظر ابزاری نیز ابزارهای بالای خطی (ATL) و زیرخطی (BTL) را پوشش دهد.

🔶️ #کارگاه_آموزشی تخصصی
ویژه مدیران و کارشناسان روابط عمومی

https://www.tg-me.com/StrategicPR

#روابط_عمومی_تخصصی
#روابط_عمومی_راهبردی
#روابط_عمومی_ایرانی_با_استانداردهای_جهانی
#pr #publicrelationsprofessional #communication #hamidshokri

https://instagram.com/pr_standards
🌐ID: 📞 *6655*118888#
کتاب روابط عمومی ایرانی با استانداردهای جهانی به قائم مقام وزیر میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی اهدا شد.

🔶️دکتر علی دارابی را از زمانی که کار حرفه ای را در جهاد سازندگی و بخش مطالعات و تحقیقات افکار عمومی آغاز کردم می شناسم.، مدیریت ایشان را دوست داشتم و هنوز هم او را مدیری برای تمام فصول می دانم ، بیش از ربع قرن دوستی ، در قالب مدیر من ، معاون ایشان و همکار هم و هم اکنون دوستی ماندگار در دنیای حرفه ای و تخصص گرایی برای هم هستیم ...
نزدیک به سه دهه از ارادت ام به مردی از جنس روابط عمومی و ارتباطات حرفه ای و متخصص در عرصه مدیریت می گذرد؛ با اینکه بعد از ادغام جهاد سازندگی با کشاورزی ایشان هیج جایی مدیریت روابط عمومی را نپذیرفتند و در موقعیتهای مختلف در قامت قائم مقام صدا و سیما و معاونت سیماو معاون پژوهشی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و هم اکنون قائم مقام وزیر میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی هستند ، اما جامعه همچنان ایشان را مدیری توانمند و پیش کسوت در عرصه روابط عمومی می داند و خدمات ایشان را پاس می دارد.
🔶 بخش عمده ایی از دانش و تجربه حرفه ایی و مدیریتی خویش را مدیون این مرد اندیشمند و توانا و خوش فکر هستم .
🔶در نشست امروز با ایشان موضوعی توجه ام را جلب کرد ، خصوصیتی بود که در ایشان تغییر نکرده بود؛ و من آن را به عنوان یکی از مزیت های مدیریتی ارزشی و فرصت آفرین دکتر علی دارابی می دانم :
تاکید ویژه ایشان بر پژوهش محوری و برنامه مداری ارتباطی و استاندارد سازی و فرآیند گرایی در مقام مدیر و در تمام سطوح مدیریتی ایشان ، همواره یکی از خصوصیات مدیریتی شاخص دکتر علی دارابی است.

🔶 امروز نیز مثل همیشه ایشان را سرشار از ایده ها و خلاقیت های ناب برای توسعه میراث فرهنگی کشور از مسیر روابط عمومی ارتباطات تخصصی یافتم.

🔶🔹🔶کتاب «روابط عمومی ایرانی با استانداردهای جهانی» نوشته این کوچکترین عضو جامعه روابط عمومی ایران و به اهتمام محمدرضا پارسیان که اخیرا در گردهمایی بزرگ پنجاهمین سالگرد تاسیس انجمن روابط عمومی ایران رونمایی شد، در برگیرنده ۳۰۰ اندیشه ناب با استانداردهای جهانی و نکته‌های‌ ارتباطاتی تخصصی بومی‌ از ۸۵ استاد و ‏متخصص روابط عمومی و ارتباطات از جمله ۱۰ اندیشه و رویکرد تخصصی از دکتر #علی_دارابی است که امروز به رسم هدیه تقدیم ایشان شد.
برای ایشان در موقعیت جدید که بسیار راهبردی هم هست آرزوی توفیق روز افزون دارم.
#علی_دارایی
#حمید_شکری_خانقاه
#روابط_عمومی_ایرانی_با_استانداردهای_جهانی
#نشر _پشتیبان
🔷🔹کتاب روابط عمومی ایرانی با استانداردهای جهانی به قائم مقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اهدا شد.

🔶️دکتر علی دارابی را از زمانی که کار حرفه ای در جهاد سازندگی و بخش مطالعات و تحقیقات افکار عمومی را آغاز کردم می شناسم، مدیریت ایشان را دوست داشتم و هنوز هم او را مدیری برای تمام فصول می دانم،
بیش از ربع قرن از دوستی ، در قالب مدیر من، معاون ایشان و همکار هم می گذرد و هم اکنون دوستی ماندگار در دنیای حرفه ای گرایی و تخصص مداری برای هم هستیم.
🔶در نشست امروز با ایشان موضوعی توجه ام را جلب کرد ، خصوصیتی بود که در ایشان تغییر نکرده بود، من آن را به عنوان یکی از مزیت های مدیریتی ارزش آفرین و فرصت ساز دکتر علی دارابی می دانم :
🔶 تاکید ویژه بر پژوهش محوری ، برنامه مداری ارتباطی ؛استاندارد سازی در مقام مدیرارشد، همواره یکی از خصوصیات مدیریتی شاخص ایشان است...

🔶🔹🔶کتاب «روابط عمومی ایرانی با استانداردهای جهانی» برگیرنده ۳۰۰ اندیشه تخصصی از ۸۵ متخصص ، از جمله ۱۰ رویکرد تخصصی از دکتر#علی_دارابی است.
#علی_دارایی
#حمید_شکری_خانقاه
#روابط_عمومی_ایرانی_با_استانداردهای_جهانی
https://www.tg-me.com/StrategicPR
🔖 روابط عمومی و مشاوره مدیریت!
🔖 مخاطب پژوهی و پژوهش های افکار عمومی در روابط عمومی‌ها بی رمق است... !

✍🏻 #حمید_شکری_خانقاه، استاد دانشگاه

🔶 گرایش روابط عمومی‌های ما گرایش اطلاع رسانی است و اطلاع رسانی آنها بیشتر یک بعدی و یک طرفه شده است، اغلب واحدهای افکار سنجی و پژوهش های افکار عمومی نیمه تعطیل هستند و یا کارکرد واقعی خود را از دست داده اند.

🔶 روابط عمومی تخصصی، یک سیستم یکپارچه و منسجم ارتباطی است که باید قادر به مسئله شناسی ارتباطی و ترسیم نقشه ذینفعان باشد و با تحلیل و ترسیم نقشه راه ، گام های موثری برای برنامه ریزی و مشاوره ارتباطی به مدیران ارشد برداشته و نظام ارتباطات سازمان را مدیریت کند .

#برگی_از_کتاب
#روابط_عمومی_ایرانی_با_استانداردهای_جهانی
#حمید_شکری_خانقاه
#روابط_عمومی_تخصصی
#روابط_عمومی_مسئله_محور
#انتشارات_پشتیبان

https://www.tg-me.com/StrategicPR
2024/09/29 22:24:00
Back to Top
HTML Embed Code: