Telegram Web Link
روابط عمومی برای ارتقای تولید و افزایش بهره وری در بخش کشاورزی برنامه راهبردی ارتباطی را تدوین می کند.

حمید شکری خانقاه با اشاره به اینکه روابط عمومی باید با ساختارسازی پویا به سیستم‌های ارتباطی در وزارتخانه معنا دهد، تصریح کرد: روابط عمومی نباید منفعل و محافظه‌کار باشد بلکه باید با قاطعیت در نقش مدعی العموم جامعه و وکیل مدافع وزارت با برنامه و هوشمندانه گام بردارد.
حمید شکری خانقاه معتقد است روابط عمومی با تحقیق آغاز می‌شود و با تحقیق پایان می‌پذیرد.آغاز هر فعالیت در روابط عمومی با مطالعه، مخاطب شناسی و پایان آن با ارزیابی و سنجش اثربخشی همراه است . 
به گفته وی نگاه صرف به روابط عمومی به عنوان واحد اطلاع‌رسان و محل انعکاس رویداد، عامل اصلی ناکارآمدی روابط عمومی هااست.
🔹شکری بزرگترین آفت اغلب روابط عمومی‌ها را روشن نبودن برنامه و نقشه راه، وظیفه محوری و کلیشه گرایی ، نامشخص بودن موضوعات راهبردی ، تضادها و تعارض‌های دائمی و عدم ارتباط موثر با رسانه های رسمی و تاثیر گذار دانست و اظهار کرد: روابط عمومی باید با ارتباط با نخبگان، رهبران فکری، ذی‌نفعان کلیدی و مخاطبان اصلی ، ارتباطات انسانی و رسانه ای را مدیریت کند . 
نویسنده کتاب برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی با اشاره به اینکه شبکه های اجتماعی ، خبر، گزارش، نمایشگاه، انتشارات ، مراسم‌ها و گردهمایی ها ، بهره گیری مناسب از کانالهای ارتباطی رسمی مثل خبر گزاری ها و صدا و سیما و ...کانالها و ابزارهای مدیریت ارتباطات در بخش کشاورزی هستند، عنوان کرد: روابط عمومی پیشرو باید برای تمام پروژه های بخش، برنامه ارتباطی راهبردی تدوین کرده و نقشه‌ذی‌نفعان خود را ترسیم کند . 
🔸شکری ارتقای بهره وری و فرهنگ سازی مصرف محصولات کشاورزی را جزو کارکردهای مهم روابط عمومی در بخش کشاورزی تلقی کرد و افزود: در حال حاضر مصرف بی‌رویه سموم، سلامت جامعه را به خطر انداخته و به همین دلیل تولید محصولات گواهی شده در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته و روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی بر آن است با فرهنگ‌سازی و ایجاد ارتباط موثر با مخاطب در متقاعدسازی و جلب حمایت جامعه و برند سازی نشان محصولات گواهی شده گامهای موثری بردارد. 
وی اظهار داشت :روابط عمومی قدرتمند باید بر اساس اصول "ارتباطات" تسهیل‌گر اهداف سازمانی باشد؛ به عنوان مثال در جهاد کشاورزی باید برای افزایش تولید و ارتقای بهره وری بهره‌برداران بخش کشاورزی را به رعایت الگوی کشت و اجرای سیاست‌های مدیران ارشد، متقاعدکرد تا تابع هیجان بازار نباشند. 
این مدرس دانشگاه اعتقاد دارد روابط عمومی باید با ارتباطات یکپارچه و بکارگیری موثر تمامی تکنیک‌ها و تکنولوژی‌های ارتباطی، موضوعات را اولویت‌بندی و با مخاطبان کلیدی ارتباط موثر برقرار کند
این پژوهشگر روابط عمومی در ادامه گفت: مطالعات افکار عمومی در روابط عمومی ها به معنی اطلاع‌یابی از تفکرات، نیازها، خواسته‌ها و چالش‌های مردم جدی گرفته نمی شود یعنی اگر قبل از هر طرح و برنامه‌، مخاطب‌سنجی و آمایش سرزمین در روابط عمومی صورت گیرد، پروژه‌ها با شکست مواجه نخواهند شد. 
وی با بیان اینکه نقش روابط عمومی مدیریتی است، اذعان کرد: قدرت مشاور مدیریت ارتباطات باید بخشی از باورهای مدیر روابط عمومی باشد. 
این جامعه شناس ارتباطات با بیان اینکه زندگی فرایند ارتباطات، اطلاعات و تبادلات است، تاکید کرد،ابزارهای هوشمند کارساز نیست، روابط عمومی کارآمد به "مدیر ارتباطی هوشمند" نیاز دارد . 
شکری معتقد است صدا و سیما با نمایش کشاورزی سنتی به عنوان شغلی کم‌ درآمد و نشان دادن کشاورزان به عنوان افرادی نه چندان پیشرو، موجب گرایش منفی جامعه به صنعت کشاورزی شده است . 
به گفته وی روابط عمومی اگر می توانست در تولید محتوا برای رسانه ها موفق عمل کند ، صدا و سیما نیز با به نمایش گذاشتن الگوهای موفق و معرفی کشاورزی به عنوان یک صنعت درآمدزا می توانست باعث جذب سرمایه‌گذار به بخش کشاورزی شود . 
شکری روابط عمومی را مدیریت ارتباطات انسانی و رسانه ای با بهره گیری از تکنولوژی‌های ارتباطی دانست و اظهار کرد:روابط عمومی پیشرو در گرو سناریو نویسی و تولید محتوا برای اهداف و برنامه‌های بخش مربوطه است. سناریوهای مبتکرانه باید در قالب تیزر،مولتی مدیا، اقلام انتشاراتی و تبلیغاتی ، اینفوگراف، روش‌های نوین ارتباطی از طریق صدا و سیما و خبر گزاری ها و شبکه های اجتماعی منتشر و در جامعه موجب جریان سازی شود .
وی با بیان اینکه روابط عمومی باید قدرت تولید محتوا داشته باشد، گفت: اکنون مشکل ما هم در کاربرد کانالهای محدود ارتباطی است هم در تولید محتوای مناسب ویژه جامعه کشاورزی به عنوان صنعت پیام سازی در روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی است...

لینک ایسنا:
https://fars.isna.ir/default.aspx?NSID=5&SSLID=46&NID=57830
ارتباطات راهبردی و مدیریت بحران

مدیریت ارتباطات بحران ، حلقه مفقوده مدیران در شرایط بحران است.
🔶سناریو نویسی ارتباطی و اقناعی برای مدیریت افکار عمومی در شرایط هشدار و بحران ، نقطه تمرکز و مسئله اصلی مدیریت در بحران است ...
🔶امروزه مدیریت بحران از اطلاع رسانی به جامعه به ارتباط با جامعه ، از مدیریت پاسخ های فوری به مدیریت تهدیدیهای پیش رو ، از واکنش پذیری به بازدارندگی، از کاهش آسیب پذیری به ارتقای تاب آوری ، از تک عاملی و دولت محوری به مشارکت همگانی و‌.‌‌..تغییر کرده است ...
🔸تمرکز شدید بر اخبار و انتشار آن از رسانه ها تنها یک دهم !!! مدیریت افکار عمومی و ارتباطات استراتژیک است ...
🔹حمید شکری خانقاه
زندگی فرایند ارتباطات،اطلاعات و مبادلات است ...
خبر نگار شخصیتی جریان ساز است که به فرایند ارتباطات و اطلاعات حرکت و برای صلح و ترقی و پیشرفت جامعه صالحانه گام بر می دارد.
خبرنگاری شغل نیست ، یک مسیر تاریخ ساز، سرنوشت ساز و آینده ساز است .
خبر نگاران خوب و صالح روزتان فرخنده باد...
حمید شکری خانقاه
Forwarded from اتچ بات
🔸مهارتهای ارتباطی

از نگاه شازده کوچولو و روباه

روباه گفت: سلام!
شازده کوچولو سر برگرداند و کسی را ندید،‌ ولی مودبانه جواب سلام داد.

صدا گفت: من اینجا هستم،‌ زیر درخت سیب...
شازده کوچولو پرسید: تو که هستی؟ چه خوشگلی!...

روباه گفت: من روباه هستم.
شازده کوچولو گفت:بیا با من بازی کن،من آنقدر غصه به دل دارم که نگو...

روباه گفت: من نمی‌توانم با تو بازی کنم. مرا اهلی نکرده‌اند.

شازده کوچولو آهی کشید و گفت:"اهلی کردن" یعنی چه؟

روباه گفت: تو اهل اینجا نیستی. پی چه می‌گردی؟
شازده کوچولو گفت: من پی آدمها می‌گردم. "اهلی کردن" یعنی چه؟

روباه گفت: "اهلی کردن" چیز بسیار فراموش شده‌ای است، یعنی "علاقه ایجاد کردن..."
- علاقه ایجاد کردن؟!

روباه گفت:بله,تو برای من هنوز پسربچه‌ای هستی مثل صدها هزار پسربچه دیگر، و من نیازی به تو ندارم. تو هم نیازی به من نداری. من نیز برای تو روباهی هستم شبیه به صدها هزار روباه دیگر. ولی تو اگر مرا اهلی کنی، هر دو بهم نیازمند خواهیم شد. تو برای من در عالم همتا نخواهی داشت و من برای تو در دنیا یگانه خواهم بود...

شازده کوچولو گفت: کم‌کم دارم می‌فهمم.
روباه آهی کشید و گفت:زندگی من یکنواخت است. من مرغها را شکار می‌کنم و آدمها مرا. تمام مرغها به هم شبیهند و تمام آدمها با هم یکسان. به همین جهت در اینجا اوقات به کسالت می‌گذرد. ولی تو اگر مرا اهلی کنی، زندگی من همچون خورشید روشن خواهد شد. من با صدای پایی آشنا خواهم شد که با صدای پاهای دیگر فرق خواهد داشت. صدای پاهای دیگر مرا به سوراخ فرو خواهد برد، ولی صدای پای تو همچون نغمه موسیقی مرا از لانه بیرون خواهد کشید. بعلاوه، خوب نگاه کن! آن گندم‌زارها را در آن پایین می‌بینی؟ من نان نمی‌خورم و گندم در نظرم چیز بی فایده‌ای است. گندم‌زارها مرا به یاد هیچ چیز نمی‌اندازند و این جای تاسف است! اما تو موهای طلایی داری. و چقدر خوب خواهد شد آن وقت که مرا اهلی کرده باشی! چون گندم که به رنگ طلاست مرا به یاد تو خواهد انداخت. آن وقت من صدای وزیدن باد را در گندم‌زار دوست خواهم داشت...

روباه ساکت شد و مدت زیادی به شازده کوچولو نگاه کرد. آخر گفت:
- بیزحمت... مرا اهلی کن!

شازده کوچولو در جواب گفت: خیلی دلم می‌خواهد، ولی زیاد وقت ندارم،من باید دوستانی پیدا کنم و خیلی چیزها هست که باید بشناسم.

روباه گفت: هیچ چیزی را تا اهلی نکنند، نمی‌توان شناخت. آدمها دیگر وقت شناختن هیچ چیز را ندارند. آنها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می‌خرند. اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد، آدمهامانده‌اند بی‌دوست . تو اگر دوست می‌خواهی مرا اهلی کن!

شازده کوچولو پرسید: برای این کار چه باید کرد؟
روباه در جواب گفت: باید صبور باشی ، خیلی صبور. تو اول کمی دور از من به این شکل لای علفها می‌نشینی. من از گوشه چشم به تو نگاه خواهم کرد و تو هیچ حرف نخواهی زد. زبان سرچشمه سوءتفاهم است. ولی تو هر روز می‌توانی قدری جلوتر بنشینی.

فردا شازده کوچولو باز آمد.
روباه گفت:
- بهتر بود به وقت دیروز می‌آمدی. تو اگر مثلا هر روز ساعت چهار بعد از ظهر بیایی، من از ساعت سه ببعد کم‌کم خوشحال خواهم شد، و هر چه بیشتر وقت بگذرد،‌ احساس خوشحالی من بیشتر خواهد بود. سر ساعت چهار نگران و هیجان‌زده خواهم شد و آن وقت به ارزش خوشبختی پی‌خواهم برد, ولی اگر در وقت نامعلومی بیایی، دل مشتاق من نمی‌داند کی خود را برای استقبال تو بیاراید...
بالاخره شازده کوچولو روباه را اهلی کرد

روزهابعد وقتی ساعت جدایی نزدیک شد، روباه گفت:
-دلم میخواهد گریه کنم
شازده کوچولو گفت:
- تقصیر خودت است. من بد تو را نمی خواستم، ولی خودت خواستی که اهلیت کنم...
روباه گفت: درست است.
شازده کوچولو گفت:پس چه چیزی برای تو می ماند؟
- رنگ گندمزارها...که به رنگ موهای طلایی تو است، یاد تو را برایم زنده می کند...

سپس گفت:میخواهم رازی را به تو بگویم, آدمها این حقیقت را فراموش کرده اند.اما تو نباید فراموش کنی. تو مسئول همیشگی آنی می شوی که اهلیش کرده ای. تو مسئول هستی...

شازده کوچولو تکرار کرد تا در خاطرش بماند:

من مسئول کسی هستم که اهلیش کرده ام

شازده کوچولو
آنتوان دوسنت اگزوپری

روانشناسی ارتباطی
روز خبرنگار تمام شد!
🔹خبرنگار به تبریک نیازی ندارد،
به خبرنگاران احترام بگذاریم!
با افکار عمومی و رسانه در تعامل باشیم!...
🔶...سه رکن اساسی ارتباط با جامعه ، سازمان و مخاطب را جدی بگیریم ...
🔶یادمان باشد؛ روابط عمومی راهبردی یعنی مدیریت ارتباطات انسانی و اثر گذاری و اثر پذیری در ارتباطات اجتماعی با رویکرد ۳۶۰ درجه ...
حمید شکری خانقاه
روابط عمومی راهبردی
🔶برند شخصی با نگاه استراتژیک

قسمت اول
امروزه با وجود رقابت‌های تخصصی فراوان موجود در صنعت، خوب بودن در هر مهارتی به‌تنهایی کافی و تضمین‌کننده موفقیت نیست. همه ما افراد مستعدی را می‌شناسیم که یا سر جای خودشان نیستند، یا کمتر از استحقاقشان دریافت می‌کنند، یا حتی بیکار هستند. برندسازی شخصی یا پرسونال برندینگ می‌گوید، افراد و مهارت‌هایشان نیز مانند محصولات کسب‌وکارها نیاز به معرفی دارند.

🔸راهکارهای رشد برند شخصی

پرسونال برندینگ یا برندسازی شخصی چیست؟

برندسازی، درواقع، یک “قدرت نرم” است. همانند اصول برندسازی محصول، برندسازی اشخاص هم بسیار مهم است. همه ما می دانیم این که صرفاً مدرک تحصیلی، تجربه یا عناوین شغلی می‌توانند موجب موفقیت فرد شوند، تصور درستی از بازار کار نیست. خواه‌ناخواه برندسازی و قدرت نرم بر همه ابعاد زندگی روزمره‌مان تأثیرگذار است؛ زیرا در محیط کاری و تخصصی بسیار مهم می‌شود، که دیگران راجع به ما و توانمندی ما چه فکر می‌کنند. برند مجموعه‌ای از تعریف‌ها و خاطرات مشتریان و اطرافیان از شماست که نوع نگاه اطرافیان درباره شما را شکل می‌دهد. درواقع برند مجموعه ویژگی‌های منحصربه‌فرد است که به کسب‌وکار و روابط آن با جامعه معنا می‌دهد.

🔸چرا برندسازی شخصی اهمیت دارد؟

با برندسازی شخصی فرصت‌های حرفه‌ای بیشتری متناسب باکیفیت مهارت‌های شما برایتان فراهم خواهد شد. تلاش برای تهیه یک تصویر واضح از خودتان و توانایی‌هایتان باعث می‌شود، شناخت بهتری نسبت به خود پیدا کنید. نقاط قوت خود را بهتر بشناسید و آن‌ها را مشخصاً نشان دهید و همچنین برای نقاط ضعف خود برنامه‌ریزی کنید. به‌مرور در حرفه خود شناخته شوید و موقعیت‌های شغلی بهتر به شما پیشنهاد شود و ارتباطات ارزشمندی با متخصصین حوزه خود پیدا خواهید کرد.

🔸پرسونال برندینگ چگونه ایجاد می‌شود؟
 
پرسونال برندینگ به معنای توسعه و تدوین یک برنامه بازاریابی شخصی (personal marketing plan) در زندگی حرفه ای افراد برای رسیدن به اهدافشان است.

سه سؤال مهم در اینجا مطرح است که باید به پاسخ آن‌ها فکر کنید:

چه عمل، تصمیم یا انتخابی می‌تواند بزرگ‌ترین تأثیر در رشد برند شخصی شما داشته باشد؟

سه نکته‌ای که در وب‌سایت شخصی خود و یا صفحه لینکدین باید به آن توجه کنید، باید بر روی آن تمرکز کنید، چیست؟

برای کسانی که به دنبال برند آنلاین قدرتمندی هستند و قصد استفاده ازاینفلوئنسرمارکتینگ دارند، کدام اینفلوئنسرها را پیشنهاد می‌دهید؟ درواقع باید در حوزه تخصصی خودتان اینفلوئنسرها را بشناسید.

در کالج تپسل بخوانید!  آگاهی از برند، اهداف و روش های اندازه گیری

برندسازی شخصی و مقایسه آن با مفهوم شهرت

به بیان ساده پرسونال برندینگ  آن چیزی است که شما درباره خود بیان می‌کنید. این که می‌خواهید چه فردی و با چه مهارت‌هایی و تخصص‌هایی باشید و آن‌ها را در رزومه و فعالیت‌هایتان نشان دهید. اما شهرت چیزی است که دیگران درباره شما می‌گویند. پرسونال برند تحت کنترل شماست، اما وقتی شهرت داشته باشید، کنترل آنچه درباره شما بیان می‌شود سخت‌ است. البته افراد با پرسونال برندینگ قوی به‌مرور در حرفه خود و بین متخصصین شهرت پیدا می‌کنند.
 

۶ نگاه استراتژیک جهت رشد برندسازی شخصی تان

 برای رشد برند شخصی باید نگاهی استراتژیک و آینده‌محور داشته باشید و برای آینده خود برنامه ریزی کنید.

۱-چگونه برای برند شخصی خود چشم‌انداز یا vision تعیین کنیم؟

می‌دانیم برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار و ایجاد یک برند باید vision  و mission تهیه کنیم.ایجاد برند شخصی هم در این زمینه مشابه برند کسب‌وکار است.
برای برندسازی شخصی باید ابتدا خود را به‌درستی بشناسید و همچنین شخصیت هدفتان(آن شخصیتی که می‌خواهید باشید) را هم مشخص کنید. این دو مرحله چارچوب برنامه‌ای برای زندگی شخصی و رشد حرفه‌ای شما فراهم می‌کند.
ما نمی‌توانیم تمام جنبه‌های زندگی خود را پیش‌بینی کنیم، اما تهیه چشم‌انداز بلندمدت و هدف برای زندگی حرفه‌ای به ما کمک می‌کند به‌طور مستمر برند شخصی خود را رشد دهیم.

۲-متمایز باشید

قانون اساسی برندسازی،”متمایز بودن” است و هیچ برندی در دنیا با کپی کردن به برند قوی‌ای تبدیل نشده است. باید هویت حرفه‌ای‌تان را بر اساس چیزی بنا کنید که در مورد شخص شما صدق می‌کند. برای این کار باید بدانید جنبه تمایز شما و توانایی‌های متمایز شما نسبت به بقیه چیست و روی آن‌ها بیشتر سرمایه‌گذاری کنید.
آن چیزی که شما را از رقیبانتان متمایز می‌کند، ویژگی‌های منحصربه‌فرد خودتان است. پس سعی کنید از کپی کردن ترفند و یا تکرار روش‌هایی که به اسم افراد دیگر ثبت‌شده است، دوری‌کنید.

۳- از تحلیل نقاط قوت-ضعف، فرصت- تهدید (SWOT) در پرسونال برندینگ استفاده کنید.

ادامه دارد

روابط عمومی راهبردی
🔶برند سازی شخصی با نگاه استراتزیک
بخش دوم

🔸 تحلیل SWOT در برند سازیشخصی
این کار کمک می‌کند روی نقاط قوت خود تمرکز کنید، سعی کنید نقاط ضعف خود را برطرف کنید و همچنین از فرصت‌های موجود در مسیر حرفه‌ای خود بیشترین استفاده را ببرید.

🔸نقاط قوت و ضعف در برندسازی شخصی

مهارت‌ها، تجارب و موفقیت‌ها، خصوصیات شخصیتی خوب و یا آدم‌های مهمی که می‌شناسید، همه می‌توانند نقاط قوت شما باشند. این لیست می‌تواند ادامه داشته باشد و بر اساس vision توسعه پیدا کند. به نقاط قوت به‌عنوان دارایی‌هایی نگاه کنید که می‌توانند منجر به موفقیت شما شوند و برای حفظ و رشد بیشتر این توانایی‌ها تلاش کنید.
نقاط ضعف، آن حوزه‌هایی است که بر اساس vision و اهمیت آن‌ها می‌توانید از آن‌ها اجتناب کنید و یا برای تقویت آن‌ها سرمایه‌گذاری کنید. به یاد داشته باشید که دو نقطه‌ضعف را در حوزه برندسازی شخصی باید رفع کرد و بدون آن‌ها هیچ راه دیگری برای موفقیت وجود ندارد. یکی مهارت‌های ارتباطی و دیگری شبکه‌سازی است. این دو نقطه ضعف حتماً باید رفع شود. از بقیه نقاط ضعف متناسب با اهمیت استراتژیک آن در حوزه تخصصتان می‌توانید صرف‌نظر کنید.

🔸فرصت‌ها و تهدیدها در برندسازی شخصی

محیط کسب‌وکار، محیطی کاملاً پویا است که همیشه همراه با تغییرات است. این تغییرات فرصت‌ها و تهدیدهایی را ایجاد می‌کنند. به دنبال پیش‌بینی بازار کار حوزه تخصص خود باشید. در این حوزه چه فرصت‌هایی در آینده به وجود خواهد آمد و چه تهدیدهایی هم به وجود می‌آید.
بعدازاین بررسی‌ها می‌توانید استراتژی برند شخصیتان را بنویسید و می‌توانید بهترین جایگاه خود در بازار را از تلاقی نقاط قوت و فرصت‌ها به دست آورید.

۴-خودتان باشید

استراتژی برند شخصی شما باید ازآنچه هستید نشات بگیرد. استفاده از عناوین و جایگاه‌های تقلبی در برندسازی در بلندمدت جوابگو نخواهد بود.
ویژگی‌های اصلی استراتژی برند شخصی چهار مورد زیر است:

تمایز: کپی کردن، از شما یک بازیگر درجه‌دو می‌سازد.

تمرکز: سعی کنید استراتژی برند شخصی خود را در یک عبارت خلاصه کنید.

اعتبار و قانونی بودن: استراتژی برند شخصی شما باید بر اساس آنچه شما هستید و دارایی‌ها و تجربیات شما تعریف شود و صرفاً چیزی را می‌توانید ادعا کنید که واقعیت داشته باشد.

جذابیت در بازار: استراتژی خود را طوری در نظر بگیرید که در بازار خریدار داشته باشد. به عبارتی بر توانایی‌ها و مهارت‌هایی تمرکز کنید که کاربردی و نیاز بازار باشد.


۵-چگونه در پرسونال برندینگ مخاطبین خود را بیابیم؟

بعد از تهیه چشم‌انداز پرسونال برندینگ، همانند محصول که برای فروش آن نیاز به شناخت بازار مشتریان دارید، برای پرسونال برندینگ هم نیاز به شناخت مخاطبین خود دارید. در واقع در پرسونال برندینگ تخصص و مهارت‌های خود را به مدیران عرضه می کنید و یا اگر خود در سمت مدیریت هستید، به جامعه مشتریان ارائه می‌دهید.
سعی کنید انگیزه افراد (مدیران یا مشتریان پروژه‌ها و محصولات شما)، در همکاری با شما را متوجه شوید. دانستن اهداف و انگیزه‌ها فرصت‌های خوبی در اختیارتان خواهد گذاشت. در این صورت می‌توانید برای رشد و پیشرفت خود مهارت‌هایی را در همین راستا به دست آورید و یا در رزومه و توضیحات خود به توانایی‌های مربوط خود اشاره‌ کنید.

🔸برای جذب مخاطبان، در فضای آنلاین فعال باشید

با حضور در شبکه‌های اجتماعی و فعالیت در وبلاگ‌ها می‌توانید با مخاطبین خود ارتباط بیشتری برقرار کنید و در حوزه تخصصی‌تان شناخته شوید.

بیشترین فعالیت را در آن شبکه اجتماعی داشته باشید که اکثر مخاطبین موردنظرتان آنجا فعال هستند. ولی به عنوان یک فرد متخصص و کارشناس حتماً پروفایل لینکدین با اطلاعات کامل ایجاد کنید.

تهیه ویدئو بهترین ابزار برای ارتقای برند شخصی است. می‌توانید مباحثی را که در آن تخصص دارید، در ویدئویی آموزش دهید و در یوتیوب یا کانال آپارات با نام خودتان منتشر کنید.

یک وب‌سایت حرفه‌ای برای انتشار مطالبتان، بهترین تأثیرها را روی پرسونال برندینگ شما دارد. با ورد پرس می‌توانید وب‌سایت خود را مدیریت کنید.

برگه “درباره من” در وب‌سایت شخصی، مکانی است که در آن داستان حرفه‌ای خود را بیان می‌کنید. می‌توانید در این صفحه از علائق و سرگرمی‌هایتان نیز بگویید، اما دقت کنید که زیاد وارد جزئیات نشوید تا شکل حرفه‌ای وب‌سایت حفظ شود.

برگه “ارتباط با من” را در وب‌سایتتان فراموش نکنید. این صفحه دقیقاً جایی است که اصطلاحاً conversion یا تبدیل به مشتری اتفاق می‌افتد و مخاطبین شما برای پیشنهادهای همکاری با شما وارد مکالمه می‌شوند. با طراحی مناسب این صفحه می‌توانید فرصت‌های حرفه‌ای خوبی کسب کنید. قرار دادن یک فرم برای ارسال پیام، پیشنهاد مناسبی برای ساختار این صفحه است.

ادامه دارد
🔶روابط عمومی راهبردی
🔶برند شخصی با نگاه استراتژیک
قسمت پایانی

🔸۶-از برند شخصی خود محافظت کنید.

هر چقدر برند شخصی خود را قوی‌تر کنید و در حوزه تخصصی خودتان بیشتر شناخته شوید، بیشتر نیاز به مراقبت از برند و توجه به اخبارها خواهید داشت. افرادی که به دنبال متخصصینی مانند شما می‌گردند، با جستجوی نام شما در اینترنت، سعی می‌کنند اطلاعاتی از شما کسب کنند. به همین دلیل باید محتوایی را که مشتریان و جامعه هدف شما می‌خوانند، را بررسی و کنترل کنید.

نداشتن صفحه شخصی فعال در اینترنت، باعث می‌شود با جستجوی نام شما، نتایجی مربوط به اشخاص دیگر نشان داده شود و این موضوع تأثیر منفی در نگاه فرد مراجعه‌کننده به شما خواهد داشت، مخصوصاً اگر حوزه فعالیت شما مرتبط به تکنولوژی و یا اینترنت است، به این مسئله بیشتر توجه کنید.

از راهکارهای دیگر برای حفظ برند شخصی، ایجاد اکانت گوگل پلاس به نام خود و ارسال مطالب در گوگل پلاس است. هم‌چنین نوشتن پست مهمان در سایت‌های مختلف مرتبط با تخصص شما راهکار موثری است. وجود مطالب شما در سایت‌های‌ تخصصی، تأثیر مثبت بر روی برند شخصی شما دارد و باعث می‌شود در سرچ نام شما، مقالاتتان در سایت‌های تخصصی هم نمایش داده شود.

🔶روابط عمومی راهبردی
روانشناسی ارتباطی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
کارگاه آموزشی مدیریت و برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی
شرکت فولاد خوزستان اهواز
شتابدهنده ها و عوامل مختل کننده روابط عمومی کدامند ؟
#حمید_شکری_خانقاه
#کارگاه_آموزشی
#مسئله_شناسی_ارتباطی
#برنامه_ریزی_راهبردی_ارتباطی_در_روابط_عمومی
#مدیریت
#شرکت_فولاد_خوزستان
#روابط_عمومی_راهبردی
#روابط_عمومی
#کارت_ویزیت_خاص : .📞#۱۱۸۸۸۸*۶۶۵۵*
کارگاه آموزشی مهارتهای ارتباطی جذب مشتری
مهارتهای برنامه ریزی ارتباطی برای بازار شناسی، بازار سازی، و بازار داری در نظام مشتری مدار..‌..
ویژه مدیران و مسولان امور مشتریان فروشگاههای زنجیره ای #شهروند ...
من همواره حس خوبی به شهروند و شهروندی و شهروندان داشته و دارم...شاید فروشگاه شهروند را نسبت به سایر رقبا از همین برند شهروندی بیشتر از بقیه دوست داشتم...
برگزاری کارگاه های آموزشی تخصصی برای جلب رضایت مشتری نیز در این فروشگاه موید این واقعیت است که شهروند می خواهد سازمانی شهروند مدار در قد و قامت استانداردهای جهانی خودش را بشناساند ...تلاشهایش بی نتیجه نخواهد بود ...
#کارگاه_آموزشی
#حمید_شکری_خانقاه
#مشتری
#شهروند
#روابط_عمومی_راهبردی
#برنامه_ریزی_راهبردی_کمپین_تبلیغاتی
کارت ویزیت الکترونیک:
....*6655*118888#📞
نظریه یادگیری اجتماعی آلبرت بندورا



در نظریه یادگیری اجتماعی آلبرت بندورا گفته میشود که یادگیری افراد از طریق مشاهده ، تقلید و مدل سازی رخ میدهد. بنا بر مشاهده و تقلید، به طور ناخودآگاه در بسیاری از افراد یادگیری به صورت مثبت و منفی انجام می‌گیرد و پیامدهای ثمربخش،‌ یا زیان‌بار خود را به دنبال خواهد داشت. برای تبیین این نظریه به شرح این مفاهیم میپردازیم.

یادگیری بصری و سرمشق گیری

مردم می‌توانند از طریق مشاهده یاد بگیرند. بندورا در آزمایش معروف خود به نام «عروسک بوبو» نشان داد که کودکان رفتارهایی را که در دیگران مشاهده می‌کنند، یاد گرفته و تقلید می‌کنند. کودکانی که در آزمایش بندورا شرکت کرده بودند، آدم بالغی را مشاهده کردند که رفتار خشنی با عروسک بوبو داشت. هنگامی که بعداً به کودکان اجازه داده شد تا در یک اتاق دیگر به بازی با عروسک بوبو بپردازند، آنها شروع به تقلید و تکرار رفتارهای خشنی که قبلاً مشاهده کرده بودند نمودند.

عوامل مؤثر بر سرمشق‌گیری یا تقلید

بندورا و همکاران وی معتقدند سه عامل زیر می‌تواند بر سرمشق‌گیری تأثیر بگذارد:
1- ویژگی‌های الگوها : ویژگی‌های الگوها بر گرایش ما به تقلید کردن از آن‌ها تأثیر می‌گذارند. این ویژگی‌های اثرگذار عبارت‌اند از:
– شباهت الگو و مشاهده‌گر: در زندگی عملی، بیشتر تحت تأثیر کسی قرار می‌گیریم که به نظر می‌رسد شبیه ماست تا کسی که با ما تفاوت زیادی دارد. بندورا دریافت که گرچه کودکان از رفتار کودک الگویی –کودک در همان اتاق، یا در فیلم و یا شخصیت کارتونی-تقلید کردند، ولی هنگامی که شباهت بین الگو و آزمودنی کاهش یافت، میزان سرمشق‌گیری نیز کاهش یافت.این کودکان از الگوی زنده بیشتر از شخصیت بی‌جان تقلید کردند.
– سن و جنسیت : ما از رفتار کسی که هم‌جنس ماست بیشتر از کسی که از جنس مخالف است سرمشق‌ می‌گیریم.در ضمن، به احتمال بیشتری تحت تأثیر الگوهای هم‌سن قرار می‌گیریم.
– مقام و شهرت: تبلیغات تلویزیونی از مدل‌های عالی‌رتبه و عالی‌مقام مانند ورزشکاران ، ستاره‌های سینما و . . . که ادعا می‌کنند محصول خاصی را مصرف می‌کنند، نهایت استفاده را می‌برند. انتظار این است که مصرف‌کنندگان از رفتار آن‌ها تقلید کرده و محصول تبلیغ‌شده را بخرند.
2-ویژگی‌های مشاهده‌گرها : ویژگی‌های مشاهده‌گرها نیز اثربخشی یادگیری مشاهده‌ای را تعیین می‌کنند.افرادی که اعتماد به نفس پایینی دارند از افردای که اعتماد بالایی دارند به احتمال خیلی بیشتر از رفتار الگو تقلید می‌کنند.
3- پیامدهای پاداش مرتبط با رفتارها : پیامدهای پاداش مرتبط با رفتاری خاص می‌توانند بر میزان سرمشق‌گیری تأثیر بگذارند و حتی تأثیر ویژگی‌های الگوها و مشاهده‌گرها را تحت‌الشعاع قرار دهند.الگویی که مقام بالایی دارد ممکن است باعث شود از رفتار خاصی تقلید کنیم ولی اگر پاداش‌ها برای ما معنی‌دار نباشند، آن‌ رفتار را ادامه نخواهیم داد.

فرآیند مدل‌سازی

یادگیری لزوماً به تغییر رفتار منجر نمی‌شود. با وجودی که رفتارگراها معتقدند که یادگیری به تغییرات ثابتی در رفتار می‌انجامد اما یادگیری مشاهده‌ای بیان می دارد که افراد ممکن است یادگیری نهفته داشته باشند. به این صورت که رفتار مورد نظر یادگرفته می شود ولی بروز داده نمی شود.
تمام رفتارهای مشاهده شده به طور موثری یادگرفته نمی‌شوند. عواملی هم در مدل و هم در یادگیرنده می‌توانند در موفقیت یا عدم موفقیت یادگیری اجتماعی نقش داشته باشند. همچنین باید مراحل و نیازهای خاصی بر آورده شوند.
مراحل زیر در یادگیری مشاهده‌ای و فرایند مدل‌سازی دخالت دارند:
توجه
توجه لازمه یادگیری است. هر چیزی که توجه شما را بر هم زند، اثری منفی بر یادگیری مشاهده‌ای خواهد داشت.
یاد داری
قابلیت ذخیره سازی و نگهداری اطلاعات نیز بخش مهمی در فرایند یادگیری است. عوامل متعددی می‌توانند بر یادداری تاثیر گذار باشند، امّا قابلیت بازیابی بعدی اطلاعات و عمل کردن براساس آن در یادگیری مشاهده‌ای ضرورت حیاتی دارد.
بازسازی
به محض آن که به مدل توجه کردید و اطلاعات را به حافظه خود سپردید، زمان انجام واقعی رفتاری که مشاهده کرده‌اید فرا می‌رسد. تمرین بیشترِ رفتار یاد گرفته شده به یافتن مهارت بیشتر منجر خواهد شد.
انگیزه
سرانجام، برای موفقیت یادگیری مشاهده‌ای باید انگیزه کافی برای تقلید از رفتاری که مدل‌سازی شده است داشت. تشویق و تنبیه، نقش مهمی در انگیزش ایفاء می‌کنند. همان‌طور که روبروشدن با این محرک‌ها می‌تواند بسیار موثر باشد، مشاهده تشویق یا تنبیه دیگران نیز موثر است. مثلاً اگر شما ببینید که دانش‌آموز دیگری به خاطر سروقت حاضرشدن در کلاس نمره اضافی گرفته است، شما هم ممکن است هر روز چند دقیقه زودتر از قبل در کلاس حاضر شوید.
منبع : simplypsychology

🔶روابط عمومی راهبردی
#سناریو_نویسی در #روابط_عمومی

روز دوم از #کارگاه _آموزشی تخصصی ویژه مدیران و کارشناسان روابط عمومی #وزارت_ورزش و جوانان ...

📚 اصول طراحی سناریو و شیوه طراحی انواع پیامهای اقناعی در موقعیتهای مختلف با مدل برنامه ریزی استراتژیک و ارایه نمونه هایی داخلی و خارجی و ارایه کلیپ ها و #کمپین_تبلیغاتی برگزار شد ...

⁉️به نظر شما روابط عمومی های کشور تا چه اندازه در برنامه ریزی و طراحی نقشه ذینفعان و ارایه سناریوهای ارتباطی موفق هستند ؟

#حمید_شکری_خانقاه
#روابط_عمومی_راهبردی
#نقشه_ذینفعان
#برنامه_ریزی_راهبردی_ارتباطی_در_روابط_عمومی
#سناریو
#تولید_محتوایی
ارتباط مستقیم با کد ussd:
#کارت_ویزیت خاص ...📞#۱۱۸۸۸۸*۶۶۵۵*
🔖 روابط عمومی سناریو محور؛
🔖 سناریونویسی حلقه مفقوده روابط عمومی و جامعه مخاطب است

✍🏻 #حمید_شکری_خانقاه، استاد دانشگاه

💭 “روابط عمومی دو فضایی” باید روش حضور در شبکه های اجتماعی را همزمان با کلیشه های سنتی، به شکلی خلاقانه و مبتکرانه در هم آمیزد.

💭 روابط عمومی ها دانش و تخصص خود را در طراحی و تولید محتوا بر پایه #سناریونویسی برای اقناع افکار عمومی افزایش دهند.

شنبه سی‌ام شهریور ماه ۱۳۹۸
#شنبه_های_روابط_عمومی
#روابط_عمومی
@strategicPR
@PublicRelationsIR
✍️ یادداشت

🖊 دکتر حمید شکری‌خانقاه، نویسنده کتاب برنامه‌ریزی راهبردی ارتباطی در روابط‌عمومی
🔹 اشتباهات شاخص روابط‌عمومی در بازاریابی و بازاررسانی دیجیتال

سناریو نویسی؛ حلقه مفقوده روابط‌عمومی راهبردی در «دو فضای اجتماعی» است.
روابط‌عمومی‌ها باید از کلیشه‌گرایی سنتی خارج و روش‌های بازی در شبکه‌های اجتماعی را یاد بگیرند. روابط‌عمومی در حوزه سواد رسانه‌ای باید همه چیز را به‌صورت داستان ببیند و عناصر؛ شخصیت، سناریو، رویداد، کشمکش و بحران، درونمایه و همدلی را در هر متن رسانه‌ای از خبر تا فیلم سینمایی و... را بشناسند.
هر زبان برای خود الفبایی دارد، متون تلویزیون نیز عناصر و مفاهیم کلیدی دارد که باید آنها را شناخت. هم‌اکنون عصر، عصر دنیای دیجیتال، شبکه‌های اجتماعی و کوتاه‌نویسی همراه با سناریوها و بیان داستان جذاب کسب‌وکارهاست.

برای مشاهده متن کامل کلیک کنید 👇👇
http://prconference.ir/?p=13176

🌐کانال کنفرانس روابط‌عمومی
⚜️ @prconference
⚜️ prconference.ir
Forwarded from Deleted Account
🔖انجمن #اصحاب_رسانه مشخصات تعدادی از کانال‌های تخصصی در زمینه رسانه، ارتباطات، روزنامه‌نگاری و رسانه‌های اجتماعی را با هدف افزایش سواد رسانه ای و سواد دیجیتال بحضورتان معرفی می‌کند.
♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️

✍️دکتر حجت اله عباسی
♦️مطالعات رسانه و ارتباطات
🔗@mediaresearches

✍️مدیرمسئول: دکتر هادی خانیکی
♦️مجله رسانه فرهنگ
🔗@ResaneFarhang

✍️دکتر اکبرنصراللهی
🔗@Akbarnasrollahi

✍️دکتر محمدحسین فیروزی
♦️اندیشکده سایبر وان
🔗@cyber_one

✍️دکتر هادی خانیکی
🔗@hadikhaniki

✍️دکتر هادي البرزي
♦️فصلنامه آینده‌پژوهی رسانه
🔗@mediafuturestudy

✍️دکتر معصومه نصیری
♦️عصر هوشمندی
🔗@asrehooshmandi

✍️محمدرضا محمدی
♦️تفکر و سواد رسانه ای
🔗@tafakorvasavad
✍️ دکتر حمید شکری خانقاه
♦️روابط عمومی راهبردی
🔗@strategicPR

✍️محمد هادی بیات
♦️رسانه و مدیریت
🔗@media_managment

✍️سعید حمزه
♦️کاریابی خبر و رسانه های ایران
🔗@karyabiresaneha

✍️محبوبه احمدی
♦️ارتباطات و توسعه
🔗@Commn_Develop

✍️عطیه جلالی فراهانی
♦️عصر جدید مدیریت رسانه
🔗@media_management2018

✍️امیرحسین خان‌احمدی
♦️پژوها (دفتر پژوهش‌های صنعت رسانه و محتوا)
🔗@pajouha_ir

✍️سیدجوادماهری
♦️پیام آموزشی خبری
🔗@payamamozeshi

✍️مهدی قمصریان
♦️ماهنامه مدیریت رسانه
🔗@mediamgt_ir

✍️محمد علی عبدالهی
♦️طلوع نو سواد رسانه‌ای
🔗@Toluenou_ML


♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️

💢هماهنگی جهت پیوستن به تبادل:
@Ardstny
Forwarded from اتچ بات
💠استراتژی ارتباطات

در طبقه بندی رسانه های ارتباطی می توان به چهار دسته زیر اشاره کرد :
۱_ارتباطات میان فردی
زمینه برخورد و تعامل رو در روی افراد را فراهم می سازد.

۲_ رسانه های سازمانی
به وسیله خود سازمان تولید و منتشر می‌شوند و سازمان بر محتوای پیام ،زمانبندی انتشار، بسته بندی و نحوه توزیع ، کنترل کامل دارد؛

۳_رسانه های خبری
فرصتهای لازم را برای معرفی و ارائه اطلاعات معتبرمربوط به سازمان برای حجم عظیمی از مخاطبان فراهم می آورد

۴_ رسانه های تبلیغاتی
این گروه از رسانه ها نیز به نوعی در کنترل سازمان بوده لیکن برون سازمانی محسوب می شوند و به طیف وسیعی ازمخاطبان دسترسی دارند.

این چهار گروه از رسانه ها چندین تاکتیک ارتباطی مختلف را در اختیار سازمان قرار می دهند تا با افکار عمومی هدف خود ارتباط بر قرار کنند.انتخاب ابزار های ارتباطی باید با توجه به موضوع و موقعیت و نوع نیاز ارتباطی هوشمندانه صورت گیرد.
🛅این چهار گروه مکمل یکدیگرند اما همانگونه که در شکل می بینید رابطه آنها به صورت دو هرم معکوس نشان داده شده است.
نکته مهم:
تاکتیکهای ارتباطی بین فردی به تعداد اندکی از مخاطبان دسترسی دارد اما تاثیر گذاری آنها بر مخاطب به مراتب قوی تر است ، عکس این موضوع در رسانه های تبلیغی صادق است ، اینها قادرند به تعداد بسیار زیادی از مخاطبان دسترسی پیدا کنند اما میزان تاثیر گذاری آنها بسیار کمتر از سایر تاکتیکهاست .
اغلب اوقات "تاثیر گذاری "مبنای تصمیم گیری پیرامون برنامه های ارتباطات استراتژیک است...
#حمید_شکری_خانقاه
#ارتباطات_استراتژیک
منبع: کتاب برنامه ریزی استراتژیک روابط عمومی نوشته رونالد دی اسمیت

🅿️روابط عمومی راهبردی
🚻روانشناسی ارتباطی
Forwarded from اتچ بات
#خبر_فوری
بسمه تعالی
مدیران و متخصصان محترم روابط عمومی
با سلام و عرض ارادت

نظر به اینکه آخرین لیست درخواست متقاضیان نشان و مدرک بین المللی ESCO برای سال 2019 بزودی برای اعطای "گواهینامه مدیر روابط عمومی" به "پاریس" ارسال خواهد شد، دوستان عزیزی که طی دو ماه اخیر رزومه خود را برای اخذ مدرک تخصصی اروپایی ESCO و عضویت در "باشگاه اروپایی مدیران روابط عمومی"، ارسال کرده اند،
برای اطمینان از قرارداشتن در لیست جدید و احتمالا تکمیل مدارک، حداکثر تا پایان هفته جاری با اینجانب تماس حاصل نمایند.

ارادتمند
مدیر برنامه اروپایی ESCO در حوزه روابط عمومی در ایران
حمید شکری خانقاه

کد ussd ارتباطی:
*۶۶۵۵*۱۱۸۸۸۸#📞
روابط عمومی راهبردی pinned «‍ #خبر_فوری بسمه تعالی مدیران و متخصصان محترم روابط عمومی با سلام و عرض ارادت نظر به اینکه آخرین لیست درخواست متقاضیان نشان و مدرک بین المللی ESCO برای سال 2019 بزودی برای اعطای "گواهینامه مدیر روابط عمومی" به "پاریس" ارسال خواهد شد، دوستان…»
🔖 پراکنده کاری و عدم تمرکز در روابط عمومی؛
🔖 پراکنده کاری عامل جدی ناکارآمدی روابط عمومی هاست!

✍🏻 #حمید_شکری_خانقاه، استاد دانشگاه

💭 وضع موجود | افرادی غیر متخصص در پست‌های تخصصی گرفتار روزمرگی شده و خود را بی نیاز از مشاوره می دانند و به حرفه ای گرایی در روابط عمومی و به آموزش‌های تخصصی کم توجه هستند.

💭 وضع مطلوب | روابط عمومی های کارآمد برای تحقق اهداف خود و سازمان متبوع، نقشه ذینفعان را ترسیم، مدیریت و برنامه ریزی راهبردی ارتباطی را اجرا، بر اولویت های ارتباطی تمرکز و حرفه ای عمل می کنند و آموزش‌های تخصصی را جدی می گیرند.

شنبه سیزدهم مهر ماه ۱۳۹۸
#شنبه_های_روابط_عمومی
#روابط_عمومی
@strategicPR
@PublicRelationsIR
برنامه ریزی ارتباطات میان فردی

پنج راه شیفته کردن دیگران...

1.🌎پذیرش؛ یعنی پذیرش بی‌قید و شرط طرف گفت‌وگو، همان‌گونه که هست.
بایدها
هرچه به او مربوط است، به دیده‌ی شگفتی ببینید. لبخند بزنید. احساس ارزشمند و مهم بودن در او پدید آورید.
نبایدها
ایراد نگیرید. نقد نکنید.

2.🌎؛قدر دانی: یعنی قدردانی از کارهای کوچک و بزرگ طرف گفت‌وگو
بایدها
ارزش خودانگار و احترام او را نسبت به خودش بالا ببرید.
لبخند بزنید و از او تشکر کنید.
دربرابر هر کاری و هر کسی – چه روابط خصوصی، چه روابط اجتماعی و برای هر دلیل کوچک یا بزرگ بگویید: «سپاس‌گزارم.»

3- 🌏تأیید؛ برای بالا بردن خودانگار دیگران، آنان را ستایش کنید.
انسان هرچه‌قدر هم که بیش‌تر تأیید شود، باز هم به تأیید دوباره نیاز دارد.
همه‌ی انسان‌ها به تأیید نیاز عمیق دارند.
تأیید آن چیزی‌ست که کودکان برایش گریه می‌کنند و مردان برایش می‌میرند.
بایدها
درپی فرصتی باشید که دیگران را تأیید و ستایش کنید.

4.🌍 تحسین؛ همه‌ی انسان‌ها به تأیید نیاز دارند. تحسین سبب می‌شود انسان حس تأییدشدگی، شناخته‌شدن و ارزشمند بودن پیدا کند.
اگر طرف گفت‌وگو را تحسین کنید:
نخست خودش را بیش‌تر دوست دارد  آن‌گاه شما را بیش‌تر دوست می‌دارد.
نمونه‌های تحسین:
1-4. تحسین ویژگی‌های شخصی؛ مانند: وقت‌شناسی، پشتکار داشتن،
2-4. تحسین ویژگی‌های اجتماعی؛ مانند: موفقیت شغلی یا تحصیلی.
بایدها
چیزهای کوچک را نیز همانند چیزهای بزرگ تحسین کنید...

. 5-🌏توجه؛ مهم‌ترین و قوی‌ترین رفتار برای افزایش خودانگاری‌ست.
توجه، کلید طلایی برای شیفته کردن فوریِ دیگران است.
بایدها
به هرکدام از دوستان یا همکاران‌تان که می‌رسید، به‌گونه‌یی برخورد کنید گویی بعد سال‌ها او را دیده‌اید. خوش‌حالیِ توصیف‌ناشدنیِ خود را به زبان بدن و کلام بیان کنید.
نکته: مهم نیست طرف گفت‌وگوی شما چه کسی‌ست. مهم این است که شما او را شیفته‌ی خود کنید.
@strategicPR
💠روابط عمومی راهبردی

@PsychoCommunicatoin
🌎روانشناسی ارتباطی
2024/10/01 19:22:31
Back to Top
HTML Embed Code: