Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📺 حتما ببینید...

🔹در ششمین کنفرانس حرفه‌ای‌گرایی در روابط‌عمومی توسط دکتر حمید شکری خانقاه «طراحی و برنامه‌ریزی کمپین‌های تبلیغاتی» مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

⚜️ @prconference
⭕️ متقاعد سازی در روابط عمومی

چرا متقاعد کردن مهم است؟ زمانی که سعی دارید بر افراد تاثیر بگذارید، باید نه تنها خود را بفروشید بلکه به مشتریان کمک کنید تا بفهمند محصول یا خدمت شما چگونه زندگی آن‌ها را ساده‌تر، بهتر و شگفت‌انگیز خواهد کرد؟

👈 اصل علاقه و دلبستگی
ما همه می‌خواهیم دوست داشته شویم. این طبیعت انسان است که وقتی کسی کاری برای ما انجام می‌دهد می خواهیم لطف و محبت او را جبران کنیم. در روابط عمومی، این لطف ممکن است منتشر کردن یک داستان داغ به یک گزارشگر و یا قراردادن یک بیانیه مطبوعاتی همراه با انتشار مناسب برای یک همکار باشد. گرفتن یا بردن قهوه برای کارمند دیگر ممکن است به نفع شما باشد زیرا در برخی موارد در آینده به کمک او نیاز خواهید داشت. در صورت ثابت کردن اینکه در گذشته منبع خوبی بودید؛ یک روزنامه‌نگار و یا مجله ممکن است مایل به شنیدن نظرات تان یا تبلیغ داستانتان باشد.
اگر در مورد چیزهایی مورد علاقه دیگران اطلاعات داشته باشیئ، به شما مبنایی برای صحبت کردن در مورد منافع مشترک می‌دهد. زمانی که علایق مشترک کشف می‌ شوند، در رابطه اعتماد ایجاد می ‌کند. باز کردن باب گفتگو، لحظه شاد و دلپذیری را ایجاد می ‌کند اما به ما بیشتر بهره می‌دهد.
گوش دادن به دیگران فرآیند تفکر را آغاز می کند و ممکن است باعث جرقه زدن ایده‌ها و راه‌حل شود. همچنین، دیدگاه متفاوت به ما شانس دیدن مشکلاتی را می‌ دهد که می ‌توانند حل شوند، و یا ممکن است راه حل دیگری برای استفاده از یک محصول باشد. این مساله باعث جریان درآمد دیگر بدون نیاز به ایجاد یک محصول متفاوت می شود. گفتگوی دوستانه نیز مهارت‌های ما و درک چگونگی برقراری ارتباط موثرتر را بهبود می ‌بخشد. این به آن معنا است که قدرت متقاعد سازی ما می‌تواند بهبود یابد.

👈اعتبار و نفوذ
زمانی که اعتبارهای فردی را از طریق مواردی مانند برجسته کردن تعداد سال‌هایی که در آن زمینه کار شده یا ارائه شواهدی از سطح عملکرد بالای آن‌ها در گذشته نشان می ‌دهید، اعتبار و نفوذ خود را به حمایت و یا تایید آن‌ها می رسانید. افراد عاشق این هستند که بدانند چه کسی واجد شرایط است و به احتمال بیشتر با کسی که می‌داند چه کار می‌کند، ارتباط برقرار می کنند. به پزشک خود فکر کنید؛ همیشه می ‌خواهید بدانید که آیا او یکی از بهترین ‌ها در حوزه کاری خود و در محدوده ای است که شما زندگی می‌کنید.

👈 اثبات اجتماعی
مشتریان باید بدانند که یک شرکت روابط عمومی که نماینده یک برند یا محصول است، نه تنها موثر بلکه اخلاقی است. آن‌ها ممکن است از محصولات و خدمات از بیلبوردها، رسانه ‌های اجتماعی، تعامل های گفتاری، کتاب ‌ها و حتی نشریات یاد بگیرند.


👈 هماهنگی و سازگاری
مهم است که ثابت‌قدم باشید. انتخابات اخیر را در نظر بگیرید که در آن بسیاری از نشانه‌ها برای ترویج اهمیت رای‌گیری مطرح شدند. در آن مناطق چندین نشانه وجود داشت که تعداد رای دهندگان افزایش یافت. این می‌تواند در روابط عمومی هم صدق کند. کسی که ایده‌ها یا محصولات شما را مورد توجه قرار دهد اغلب به مشتری در ارائه ‌ها و رسانه‌ ها کمک می‌کند. این معمولا بسیار موثرتر ازغرق شدن در ایمیل افراد است.

👈کمیابی
زمانی که به دست آوردن یا فراهم کردن چیزی سخت‌تر می‌شود، آیا همه ما آن را بیشتر نمی‌خواهیم؟ بهترین مثال هر سال در کریسمس اتفاق می‌افتد زمانیکه همیشه یک اسباب ‌بازی وجود دارد که بچه‌ها می‌خواهند، و چون همه آن‌ها آن را می‌خواهند، زود فروخته می شود و پیدا کردن آن سخت است. این اصل در مورد روابط عمومی هم صدق می‌کند اگر یک مورد کمیاب باشد و مردم آن را بخواهند، پس آسان‌تر است که کالا یا خدمت به آن گروه منتخب با دسترسی بهتر عرضه شود.
روابط عمومی متقاعد کننده این اصول مشابه را به شکل نوشتاری و شفاهی به مردم ارائه می ‌کند، اما به آنجا ختم نمی‌شود. روابط عمومی متقاعد کننده زمانی به بهترین شکل عمل می‌کند که صداقت و یکپارچگی بخشی از ارائه آن باشند. این در مورد فروش چیزی که ممکن است ضروری نباشد گفته نمی شود؛ بلکه در مورد ایجاد رابطه‌ای است که دوام دارد و مصرف کنندگان را در وقت و زمان دوباره به یاد می آورد.

🎓 روابط عمومی راهبردی
🔖 دولت، فارغ از #روابط_عمومی‌ ...!!!
🔖 آقای رئیس جمهور، دولت نظام ارتباطی منسجم و روابط عمومی یکپارچه ندارد | #حمید_شکری_خانقاه، استاد دانشگاه

#شنبه_های_روابط_عمومی
#روابط_عمومی
@PublicRelationsIR
🔹سقز، میزبان سمینار آموزشی «مدیریت و برنامه ریزی راهبردی در روابط عمومی و رسانه»

🔸سمینار آموزشی «مدیریت و برنامه ریزی راهبردی در روابط عمومی و رسانه» در سقز برگزار می شود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور سقز، این کارگاه حمید شُکری خانقاه استاد حوزه علوم جامعه شناسی و ارتباطات می باشد.

🔹شکری خانقاه مولف کتاب" برنامه ریزی راهبردی و ارتباطی در روابط عمومی" است و تاکنون سمینارهای زیادی در مراکز استان ها کشور برگزار کرده است

🔸این استاد حوزه ارتباطات در این کارگاه پیرامون نقش های روابط عمومی در کارآمدی سازمان و سلامت اداری، مدیریت روابط اجتماعی، شاخص کارآمدی در روابط عمومی، گامهای کلیدی شاخص ها و معیارهای هوشمند سازی روابط عمومی سخنرانی می کند.
بررسی انواع نگرش های ارتباطی، اهمیت "اعتمادسازی"، "اخلاق حرفه ای و "تولید محتوای تاثیرگذار" توسط دست اندرکاران و تلاشگران عرصه روابط عمومی و حرکت به سمت روابط عمومی دانش محور” از دیگر محورهای این سمینار می باشد.

🔹شکری خانقاه همچنین پیرامون اهمیت تکریم ارباب رجوع در ادارات، پیوند دو طرفه رسانه ها و روابط عمومی سخنرانی می کند.

🔹این سمینار آموزشی به همت دانشگاه پیام نور، فرمانداری و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساعت 9 صبح در سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور سقز واقع در شهرک دانشگاه این شهر برگزار می شود.
http://sagez.kurdistan.pnu.ac.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&CategoryID=849281e3-186f-49a1-907b-5afaeb0efefd&WebPartID=310666ca-2569-42d6-8f83-854386b240de&ID=28afe935-e9ad-4193-8308-92c8406b8b68

@saqqezuni
🔸سمینار "مدیریت و برنامه ریزی راهبردی در روابط عمومی ورسانه ها"

🔸با حضور: دکترحمید شکری
استاددانشگاه

🔸زمان: چهارشنبه14شهریور، ساعت 9 صبح

🔸مکان: سالن همایش های دانشگاه پیام نور سقز
@sakaapress
هنگامی که آدمها شما را میبینند
ابتدا به لبخند شما نگاه میکنند

درصد توجه آدمها به لبخند 47%
به چشمان شما 31%
بوی شما 11%
لباس شما 7%
و موی شما 4% هست

📚روانشناسی ارتباطی
📚روابط عمومی راهبردی
ششمین کنفرانس حرفه ای گرایی در روابط عمومی/هتل المپیک
سخنرانی #حمید_شکری_خانقاه با عنوان :
طراحی و برنامه ریزی #کمپین_تبلیغاتی
با محورریت:
#برنامه_راهبردی_ارتباطی_در_روابط_عمومی

📚روابط عمومی راهبردی
روانشناسی ارتباطی

🌎نظرية مارپيچ سكوت
عامل مهمی که در روانشناسی ارتباطی وارد عمل مي‌شود، «مارپيچ سكوت» است. به اين معنا كه در خصوص يك موضوع مناقشه‌انگيز، افراد دربارة توزيع افكار عمومي حدس‌هايي مي‌زنند. آن‌ها سعي مي‌كنند دريابند كه آيا در اكثريت قرار دارند يا در اقليت؛ و سپس مي‌كوشند تعيين كنند كه آيا تغيير افكار عمومي در جهت موافقت با آن‌هاست يا خير.
🌎به باورنئومان،‌ اگر آن‌ها احساس كنند در اقليت قرار دارند يا تغيير افكار عمومي در جهت فاصله گرفتن از آن‌هاست،‌ ترجيح مي‌دهند سكوت اختيار كنند. هر چقدر اقليت بيشتر سكوت كنند،‌ مردم احساس مي‌كنند كه ديدگاه خاص و متفاوت ارائه نشده است و لذا مارپيچ سكوت تشديد مي شود (سورين و تانكارد،‌ 1381:7-96).
🌎ويندال، سيگنايزر و اولسون معتقدند كه نظرية مارپيچ سكوت بر فرضيات زير استوار است:
1. اگر مردم احساس كنند داراي عقايد مشترك با ديگران هستند، دربارة آن‌ها با يكديگر صحبت مي‌كنند؛ اما اگر احساس كنند فقط خودشان صاحب عقيدة خاصي هستند،‌ آن عقيده را آشكارا ابراز نمي‌كنند.
2. افراد ممكن است از رسانه‌هاي جمعي به عنوان منبع توزيع عقايد استفاده كنند. اگر عقيدة خاص آن‌‌ها در رسانه مطرح نشده باشد، آن‌ها نتيجه مي‌گيرند كه آن عقيده مورد پذيرش عمومي نيست.
3. همة رسانه‌ها به شيوه‌اي تقريباً انحصاري، عقايد مشابهي را بيان مي‌كنند (هم صدايي) و موجب مي‌شوند كه مردم،‌ اغلب از جّو فكري جامعه تصوير نادرستي داشته باشند.
4. بسياري از افراد كه عقيدة خاصي دارند،‌ از ترس انزوا از آن دفاع نمي‌كنند. لذا هر چه بيشتر،‌ افراد ساكت بمانند،‌ ديگران احساس مي‌كنند كه عقيده مخالف وجود ندارد و بنابراين مارپيچ سكوت در جامعه شكل مي‌گيرد (ويندال، سيگنايزر،‌ اولسون، 1376:6-1365).
.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🌎 برنامه ریزی راهبردی ارتباطی
روابط عمومی راهبردی
چرخه حیاط رابطه

فراگرد « مردم بودن » یعنی انسانها فقط با هم گفتگو نمی کنند ، بلکه آنها با هم زندگی می کنند.
چرخه حیاتی یک رابطه شامل سه حالت است :
حالت اول : در این حالت دو نفر کاملا از یکدیگر دور هستند و رابطه ای آن دو را به هم پیوند نمی دهد
حالت دوم : آغاز رابطه با تماس پیرامونی شکل می گیرد
حالت سوم : الف و ب کاملا با یکدیگر می آمیزند و وجه اشتراک نسبتا زیادی پیدا می کنند


بخش اول...
🌎مرحله رابطه از آغاز تا جدایی طبق نظریه مارک نپ عبارت است از :
مرحله پیوند شامل :
1- مرحله آغاز : در برگیرنده اولین تلاش برای ایجاد رابطه و گفتگو با شخص تازه ای است که برای اولین بار با او روبرو شده‌ایم

2- مرحله آزمودن : مرحله ای است که در آن سعی می شود از طریق موضوع های مشخص مکالمه ای یا اطلاعاتی در مورد نحوه تفکر و نگرش طرف مقابل به دست آورد
در این مرحله طرفین رابطه ، یکدیگر را می آزمایند و یا به عبارت دیگر سبک و سنگین می کنند

3- مرحله چفت و بند یا سفت کردن : با پدیدار شدن دگرگونی های فراوان ، بین طرفین این رابطه شکل می گیرد.
تاکنون با یکدیگر نزدیک شده و مرحله قبل را گذرانده اند.

4- مرحله کامل کردن یا ادغام : زمانی محقق می شود که دو انسان به یکدیگر به عنوان زوج یا جفت می نگرند.
در ان مرحله هریک از طرفین رابطه سعی در پرورش و نشان دادن خواسته ها ، علایق و نگرش های خویش در جهت توافق طرف مقابل دارد.

5- مرحله پیمان بستن : مرحله ای است که بیشتر رسمی و مبتنی بر مراسم و آئین های مرسوم است ، مثل نامزدی
بخش دوم
🌎مرحله جدایی شامل :
1- مرحله افتراق : زمانی به وقوع می پیوندد که دو نفر طرف رابطه یا یکی از آنها احساس کند که رابطه او با دیگری او را کاملا محدود و در چارچوب معینی محبوس کرده و از این رو تصمیم می گیرند که خود را از این قید برهانند

2- مرحله محدود کردن : اشاره به مرحله ای دارد که در آن زوج ها یا طرفین رابطه شروع به کاهش دفعات ارتباط و نیز تقلیل صمیمیت ٱن می کنند

3- مرحله توقف و بی روح شدن : بیانگر افزایش تخریب و تباهی رابطه است که طرفین آن تلاش در حفظ و گاه پیوند مجدد آن دارند
در این مرحله پیام های کلامی یا غیرکلامی بیشتر به گونه ای هستند که عموما میان اشخاص بیگانه رد و بدل می شوند و هیچ رنگی از محبت و جاذبه و گذشت در آنها نیست

4- مرحله پرهیز از یکدیگر : مرحله ای است که در آن می کوشند با ابزار گریز از بار غم و درد رابطه ای که باعث ناراحتی می شود را بکاهند.

5- مرحله جدایی : مرحله آخرین در هر رابطه میان اشخاص یا حداقل میان دو نفر است.

@StrategicPR
🌎روانشناسی ارتباطی
روابط عمومی راهبردی
💖نگذار كسي تو را برنامه ‏ريزي كند و برايت برنامه تعيين كند

مگر آنكه شعورش از تو بالاتر است.

📚روابط عمومی راهبردی
💕شما
شبیه کسانی خواهید شد که بیشترین رابطه را با آن‌ها دارید.
پس
با افرادی معاشرت کنید که ذهنی ثروتمند دارند!


📚روابط عمومی راهبردی
⭕️مدیران و کارشناسان روابط عمومی بخوانند...

🔴مذاکره به شیوه حرفه ای ها

1) پیوسته مذاکره کننده حرفه ای متمرکز بر منافع است
2)در مذاکره از استراتژی خاص استفاده کنید
3) تن صدای مذاکره کننده حرفه ای متفاوت است
4) هرگز از واژه هاو جملات سطح پایین استفاده نکنید
5) مذاکره کننده حرفه ای صدای تو دماغی نداشته وبیان سلیس و شفاف دارد
6) پیوسته در مذاکره بابد از ریتم تند و کند یا متفاوت استفاده نمود
7) مذاکره کننده حرفه ای تحت هیچ شرایطی کلام مخاطب مقابل را قطع نمی کند⛔️
8) در مذاکره همیشه از حاشیه ها باید اجتناب نمود.
9) مذاکره کننده حرفه ای ارتباط چشمی قوی است
10) مذاکره کننده حرفه ای یعنی شنونده
11) مذاکره کننده حرفه ای عطر استعمال نمود و هرگز بدون مسواک و با بوی نامناسب به جلسه نمی رود
12) مذاکره کننده حرفه ای همیشه آراسته و مرتب به جلسه مذاکره می رود
13) زبان بدن مذاکره کننده حرفه ای همیشه فعال و پویا است
14) مذاکره کننده حرفه ای هرگز کلمات و جملات تکراری و تکه کلام ندارد
15) زبان بدن و حرکات اضافی را مذاکره کننده حرفه ای بسیار محدود می نماید
16) همیشه ژست‌هاو مدل نشستن یا ایستادن مذاکره کننده حرفه ای کاملا متفاوت است
17) یادداشت دقیق مطالب مهم در جلسه اولویت هر مذاکره ای است
18) در مذاکره کنندگان حرفه ای هرگز سردی و خشکی کلام یا عضلات صورت مرده نخواهیم دید
19) نگاه به ساعت و یا در و دیوار و یا تلفن همراه حین صحبت کاملا ممنوع است
20) مذاکره کننده حرفه ای هرگز بازوها و ساعد یا انگشتان دست خود را در هم قفل نمی کند
21) مذاکره کننده کاملا حرفه ای پیوسته بدنبال جمع بندی مباحث طی شده است
22) پیوسته از عنوان و نام خانوادگی استفاده می کند
23) 🗣 مذاکره کننده حرفه ای هرگز شوخی های نامناسب نمی کند
24)مذاکره حرفه ای یعنی مدیریت زمان
25)مذاکره حرفه ای یعنی عبور از موضع گیری فردی
شما به این لیست اضافه کنید ...

روابط عمومی راهبردی
روانشناسی ارتباطی
Forwarded from Deleted Account
#ماهنامه_مدیریت_ارتباطات

مخاطبان: مدیران، روزنامه نگاران،فعالان روابط عمومی، جامعه اطلاعاتی،تبلیغات و بازاریابی
به ماهنامه مدیریت ارتباطات بپیوندید:
👇
@cm_magazine
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹 برنامه‌محوری و استراتژی‌مداری نیاز امروز روابط‌عمومی
🖊 دکتر حمید شکری خانقاه

🌐 شبکه تلویزیونی ارتباطات ایران 👇
⚜️ @iranctv
⚜️ www.iranctv.com
📕برند شخصی

افرادی هستند که همانند مغناطیس دیگران را به سمت خود جذب می کنند و همه اطرافیانشان آرزو دارند یا مثل آن ها باشند یا مورد تایید آن ها. نکته جالب این جاست که این همه جذابیت هیچ ارتباطی به ظاهر آن ها ندارد. اگر می خواهید مانند چنین افرادی جذاب باشید از این چند قانون پیروی کنید.

تصویر فردی
هر کدام از ما باید تصویری منحصر به خودمان داشته باشیم بنابراین جزئیات این تصویر دیگران را به یاد ما می اندازد. ما درباره زیبایی ظاهری نمی گوییم. شاید کمی عجیب باشد اما این یگانگی ممکن است در زشت بودن یا آسیب پذیر بودن فرد خلاصه شود. هر کدام از ویژگی های یگانه شما مثل قدم برداشتن، حرکات بدن، حالات چهره، لهجه، نحوه ارتباط برقرار کردن یا نوع خاص لباس پوشیدن می تواند شما را فراموش نکردنی کند. به عنوان مثال انسان های مشهوری که ویژگی های منحصر به فردشان باعث شده همیشه در ذهن بمانند:

چارلی چاپلین: سبیل، کت و شلوار و عصا
تیلدا سوئینتون: صورت بدون آرایش
چرچیل: چاقی و سیگار
ژوزف استالین: سبیل، پیپ و لهجه
هیتلر: مدل سبیل و لحن بیان
سالوادور دالی: مدل سبیل و حالت چهره

رویای بزرگ داشته باشید
برای این که دیگران جذب تان شوند و شخصیت منحصر به فرد شما را تحسین کنند باید دلیلی برای زندگی داشته باشید. هدف، آرزو و رویای تغییر چیزی در دنیا. برای رسیدن به یک هدف تلاش کنید کسی که بدون رویا زندگی کند مثل کتاب بدون ایده می ماند. پس نیازی به خواندن این کتاب نیست.

اعتماد به نفس
برای جذاب بودن باید اعتماد به نفس داشته باشید. شجاعانه تصمیم گیری کنید و فقط به خودتان تکیه کنید. هیچوقت منتظر کمک از دیگران نباشید و ایده های تان را طوری بیان کنید که برای دیگران قابل درک باشد. اطرافیان اعتماد به نفس شما را نه تنها در رفتار بلکه در نحوه سخنرانی نیز احساس می کنند. پس بهتر است در سخنان تان از به کار بردن کلماتی چون: حدس می زنم، امیدوارم، قرار بود و شاید پرهیز کنید.

شکایت ها را فراموش کنید
آیا رفتار کسی که همیشه در حال شکایت کردن است را تحسین می کنید؟ یا دوست دارید شبیه او باشید؟ مسلما جواب خیراست. از انتقاد، شکایت و پرداختن به موضوعات منفی پرهیز کنید. حتی زمانی که اوضاع زندگی تان خوب پیش نمی رود درباره مسائلی صحبت کنید که برایتان رضایت بخش باشد و شنونده ها هم مثل شما حس خوبی داشته باشند.

از حرکات بدن استفاده کنید
رفتار شما باید نشاندهنده اعتماد به نفس شما باشد. هرگز خمیده راه نروید، هنگام حرف زدن با چیزی بازی نکنید. سعی کنید هنگام صحبت کردن لبخند به لب داشته باشید و به چشم های مخاطب نگاه کنید و ژست های جمع و بسته نگیرید.

راوی خوبی باشید
خیلی ها معتقدند نحوه بیان یک داستان حیرت انگیز استعداد می خواهد. اما همیشه اینگونه نیست بلکه این مهارت را می توان یاد گرفت. فقط کافی است با اعتماد به نفس داستان را تعریف کنید، شوخ طبعی به کار ببرید و توانایی خندیدن به خودتان را داشته باشید. زبان بدن را فراموش نکنید، احساساتی و مثبت باشید. اگر داستان ها و طنزهای تان تاثیری در شنونده نداشت برایتان مهم نباشد.

به چشم ها نگاه کنید
همیشه هنگام صحبت کردن با دیگران به چشم های او نگاه کنید. گاهی اوقات یک نگاه نافذ می تواند بیانگوی هزاران کلمه باشد. تماس چشمی نشاندهنده این است که به او واقعا گوش می دهید و برایش به عنوان یک انسان ارزش قائل هستید. وقتی مشغول صحبت کردن با کسی هستید به گوشی یا به مردم نگاه نکنید. این یعنی دنبال یک همسخن دیگر می گردید.

به دیگران گوش دهید
نیازی نیست خودتان را مهم ترین انسان روی کره زمین بدانید. همین که برای گوش دادن به دیگران تمایل نشان دهید باعث می شوید که دیگران دوست تان داشته باشند زیرا همین گوش دادن خود یک هنر است. اگر به دقت و با تمایل به حرف های دیگران گوش دهید به آن ها احساس خاص بودن می دهید. نیازی نیست تمام چیزهایی که برایتان تعریف کرده به خاطر بسپارید همین که نامش را در ذهن سپرده باشید کافی است. برای این کار نامش را بارها پیش خودتان تکرار کنید. و برای این که آن ها نیز نام شما را به خاطر بسپارند خودتان را با اسم معرفی کنید.

از تاثیر آینه استفاده کنید
اگر می خواهید دیگران شما را دوست داشته باشند از تاثیرآینه استفاده کنید. یعنی حرکات، حالات چهره و لحن گفتار آن ها را مثل آینه تقلید کنید. این روش به دلیل طبیعت نارسیسم (خودشیفتگی) انسان روش بسیار موثر و کارآمدی است.

از این روش می توانید برای تقلید از انسان های منحصر به فرد نیز استفاده کنید. به عنوان مثال فرد معروفی که برای شما بسیار جذاب است. به نحوه صحبت و معرفی کردن شان دقت کنید و مثل آینه رفتارهای او را تقلید کنید.

🕊روانشناسی ارتباطی
روابط عمومی راهبردی
🔖 تخصص‌گرایی ارتباطی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر
🔖 روابط عمومی‌ها برای تاثیرگذاری بر افکار عمومی باید تخصصی عمل کنند | #حمید_شکری_خانقاه، استاد دانشگاه

#شنبه_های_روابط_عمومی
#روابط_عمومی
@PublicRelationsIR
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#خطاهای_چشم_و_مغز

⚡️ با این همه خطای چشم و مغز ، بهتر نیست در ارتباط با دیگران آنها را هرگز بی دلیل قضاوت نکنیم؟


روابط عمومی راهبردی
─═ঊঈ🌼ঊঈ═─
2024/10/02 14:20:40
Back to Top
HTML Embed Code: