Telegram Web Link
🔸جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، از طرح‌های جدیدی برای کاهش بدهی وام‌های دانشجویی برای ده‌ها میلیون آمریکایی رونمایی کرد.

🔸انتخابات بعدی ریاست‌جمهوری در آمریکا ماه نوامبر (آبان) امسال برگزار می‌شود و به نوشته خبرگزاری‌ها، جو بایدن قصد دارد تا با این طرح، نظر رأی‌دهندگان جوان را جلب کند.

🔸دیوان عالی ایالات متحده که تحت تسلط محافظه‌کاران است، سال گذشته پیشنهاد قبلی دموکرات‌ها برای لغو چند صد میلیارد دلار بدهی دانشجویان را رد کرد.

🔸اما جو بایدن روز دوشنبه ۲۰ فروردین گفت که این دادگاه که شامل سه قاضی منصوب‌شده توسط دونالد ترامپ است، «نخواهد توانست» جلوی تلاش او در این راه را بگیرد.

🔸دونالد ترامپ رقیب احتمالی جمهوری‌خواه جو بایدن در انتخابات پیش رو خواهد بود.

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
🔴 تنبیه بدنی دانش آموز کلاس اولی و تشکیل پرونده برای معلم خاطی

به دنبال تنبیه بدنی یک دانش‌آموز بلوچ دبستانی در روستای دزک شهرستان سراوان، پرونده این معلم خاطی به هیات رسیدگی به تخلفات فرستاده شد.

اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با اعلام هویت این دانش آموز کلاس اولی که "محمدطاها کریم‌خانی" نام دارد، اعلام کرد: «صحت این موضوع مورد بررسی قرار گرفت و محرز شد که معلم مربوطه تحت تاثیر احساسات و هیجانات لحظه‌ای، ناخواسته مبادرت به این اقدام غیر انسانی و خلاف قوانین و ضوابط حاکم بر دستگاه تعلیم و تربیت کرده است.»

گفته شده است، در نخستین اقدام مدیر مدرسه از کار خود برکنار شده و معلم مربوطه با تشکیل پرونده تخلف به اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان معرفی شده است.

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
⭕️مرگ‌های مشکوک زنجیره‌ای دانشجویان هندی در آمریکا ادامه دارد

📌از آغاز سال جاری، بین شش تا ده مورد مرگ دانشجویان هندی گزارش شده است


♦️در تازه‌ترین مورد از مرگ‌های زنجیره‌ای میان دانشجویان مهمان در آمریکا و در جامعه هندی‌‌-‌آمریکایی، یک دانشجوی هندی در کلیولند، اوهایو جان باخته است.

بیشتر بخوانید...

🖋گوستاف کیلاندر

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
💢آسیب‌های فضای مجازی؛ کودکان چگونه با تکیه به «غریزه» از خود محافظت می‌کنند؟

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که اغلب کودکان هنگام مواجهه با تهدید‌ات فضای مجازی، مانند محتوای خشونت‌آمیز یا مطالب جنسی تنها به غریزه خود اتکا می‌کنند.

این یافته‌ها همچنین حقیقتی ناخوشایند را آشکار می‌کنند که چگونه کودکان هنگام ورود به دنیای دیجیتال به حال خود رها می‌شوند و در معرض خطرات مختلفی قرار می‌گیرند.

سازمان‌های غیردولتی «ECPAT» ،«Eurochild» و «Terre des Hommes» در این مطالعه، ۴۸۳ کودک از ۱۵ کشور مختلف از جمله ۱۰ کشور در اتحادیه اروپا را مورد بررسی قرار دادند.

بیشتر بخوانید:
https://cutt.ly/Ew4JRaJ4

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
🔸دادستانی ایالت هبئی در شرق چین اعلام کرد که سه پسر نوجوان زیر سن ۱۴ سال به اتهام قتل یکی از همکلاسی‌های خود محاکمه می‌شوند.

🔸این پرونده جامعه چین را بهت‌زده کرده و بحث‌های فراوانی در مورد نحوه رفتار با خلافکاران نوجوان را به راه انداخته است.

🔸هر سه متهم که هنگام وقوع جرم کمتر از ۱۴ سال داشتند، به اذیت و آزار یکی از همکلاسی‌های خود و در نهایت قتل او که ماه گذشته روی داد، متهم شده‌اند.

🔸جزئیات این پرونده، از جمله گزارش‌های حاکی از دفن جسد نوجوان مقتول در یک گلخانه زراعی، توجه جامعه چین را به نحوه رفتار دادستانی و دستگاه قضایی این کشور با متخلفان زیر سن قانونی جلب کرده است.

🔸بیشتر بخوانید


🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شماری از اعضای جنبش زنان «پنجره امید» به مناسبت فرا رسیدن سال تعلیمی ۱۴۰۳ بیانیه و ویدیویی منتشر کرده‌اند که در آن می‌گویند «فرارسیدن نوروز با آغاز سال تعلیمی جدید مصادف است اما هنوز خبری از باز شدن مدارس دوره متوسطه ولیسه نیست.»

اعضای این جنبش که در پاکستان به سر می‌برند، خواهان آموزش دختران «با معیارهای بین‌المللی» هستند که به گفته آنها این آموزش «در افغانستان تحت سلطه طالبان ممکن نیست».

آنها می‌گویند که «طالبان در دوره ابتدایی مضامین دینی را جایگزین مضامین علمی، اجتماعیات و ریاضیات کرده‌ است....طالبان مدارس را جایگزین مکاتب کرده در حالی که با آموختن علوم دینی، دختران بی‌سواد باقی می‌مانند؛ زیرا سواد شامل سواد عاطفی، ارتباطی، مالی، رسانه‌ای، تربیتی، انرژی، محیط‌زیستی و ... می‌شود که دختران می‌توانند با استفاده از آن تغییری در زندگی خود ایجاد کنند.»

اعضای جنبش زنان «پنجره امید» ادامه می‌دهند: «این ممنوعیت دختران از تعلیم وآموزش معیار، در نفس خود آپارتاید جنسیتی است که باعث خودکشی، ازدواج زیر سن، ازدواج اجباری، و فشارهای روحی و روانی جبران ناپذیر شده است.»

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
💢نتایج یک پژوهش؛ دانستن زبان‌های خارجی بیشتر با عملکرد مغز چه ارتباطی دارد؟

در حالی که اکثر مردم فقط به یک یا نهایتا دو زبان صحبت می کنند، برخی افراد در زبان‌های زیادی مهارت دارند. این افراد را «پلی‌گلات» می‌نامند. آن‌ها به ما کمک می‌کنند تا بفهمیم مغز چطور با زبان، که مهم‌ترین روش ارتباطی انسان‌هاست، برخورد می‌کند.

بیشتر بخوانید:
bitly.ws/3fIBo

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

مقاله هفته:
شناسایی عوامل و راهکارهای موثر بر موفقیت برنامه های توسعه و بهسازی اعضا هیئت علمی

پژوهشگران:
دکتر محمدتقی رودی

@ssmovahed2
👇👇👇👇👇👇
Article (1).pdf
1.1 MB
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

کتاب هفته:
نظام خوشنام تعلیم و تربیت در فنلاند، بینش هایی بدیع درباره مدارس فنلاندی

سال انتشار اثر: ۲۰۲۳

@ssmovahed2
👇👇👇👇👇👇
Martin_Thrupp_editor,_Piia_Seppänen_editor,_Jaakko_Kauko_editor.pdf
8.1 MB
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

رفتار جنسیت زده در مدارس بریتانیا رو به افزایش است!

www.tg-me.com/ssmovahed2
👆👆👆👆👆👆👆

بازپخش از کانال:
یادگیری، بالندگی، توسعه
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

آدینه به خیر و خوشی👋

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

اولین روز هفته بخیر 🙏

روستای لاله زار، بردسیر، استان کرمان


@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

کجای قلبمو زدی
رضا صادقی

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

کلیپ هفته:
توصیه یونیسف: چگونه با کودکان درباره جنگ و درگیری صحبت کنیم؟

www.tg-me.com/ssmovahed2
👆👆👆👆👆👆👆

بازپخش از کانال:
یادگیری، بالندگی، توسعه
🔴شیوع بی‌رویه چاقی میان دانش‌آموزان تهران

حمید صاحب، مدیرکل سلامت شهرداری تهران در آغاز هفته سلامت از شیوع بی‌رویه چاقی میان دانش‌آموزان این شهر خبر داده است.

صاحب روز شنبه اول اردیبهشت گفت، آمارهای جدید نشان می‌دهد، ۴۸ درصد دانش‌آموزان تهرانی دارای اضافه‌وزن هستند. او افزود، این کودکان در معرض بیماری‌هایی همچون دیابت، فشار خون و غیره قرار دارند.

صاحب در تشریح برنامه‌های هفته سلامت تهران گفت: «در نظر داریم مسابقه کاهش وزن را نیز به سطح مدارس برسانیم و دانش‌آموزان را وارد این رقابت کنیم تا برحسب وزنی که کم می‌کنند جایزه دریافت کنند.»

روزنامه‌های ایران شهریور ماه ۱۴۰۲به نقل از آمارهای رسمی گزارش کرده بودند که از هر ۳ دانش‌آموز ایرانی، یک دانش‌آموز اضافه‌وزن دارد یا چاق است. یعنی از حدود ۱۶ میلیون دانش‌آموز ایرانی، نزدیک به ۵ میلیون نفر دچار اضافه‌وزن و چاقی هستند.

متخصصان درباره شیوع چاقی در ایران و عواقب آن هشدار داده‌اند.

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
محمد بطحایی، وزیر پیشین آموزش و پرورش به خبرآنلاین گفت:‌ «ما از اول به دانش‌آموزان یاد می‌دهیم اگر می‌خواهند موفق باشند باید درون و بیرونشان متفاوت باشد و بیرونشان را طوری کنند که ما می‌پسندیم و درونشان را هرطور خواستند داشته باشند.»

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
😏 6 چیزی که هرگز نباید به فرزندتان بگویید


تقریباً همه والدین عصبانی می شوند و چیزهایی به فرزندان خود گفته اند که گاه آرزو می کنند بتوانند آنها را پس بگیرند. ترفند اینست که بدانید چگونه خود را کنترل کنید تا چیزی نگویید که پشیمان شوید. 

در اینجا چند نمونه از انواع عباراتی آورده شده که باید در حین مشاجره از گفتن به کودک خود اجتناب کنید:

1. "این مسخره است! چطور می توانید از این موضوع ناراحت باشید؟"
اگر نوجوانی در خانه دارید احتمالن دیده اید که از مسائلی به نظر بی اهمیت یا کوچک ناراحت می شود علیرغم اینکه رفتار او ممکن است از نظر معیارهای بزرگسالان مضحک به نظر برسد سعی کنید از بی اعتبار کردن احساسات او خودداری کنید. هنگامی که کودک حس کند افکار و احساساتش انکار شده اند نه تنها احساس انزوا بیشتری می کند ممکن است بیشتر عصبانی و بدخلقی کند.

2. "تو دقیقا مثل پدرت هستی." / "چرا نمی توانی بیشتر شبیه برادرت باشی؟"

شنیدن حرف‌های منفی والدین درباره یکدیگر برای بچه‌ها ناراحت‌کننده است اگر به کودکی برچسب «درست مثل پدرش» زده شود وقتی پدر مورد انتقاد قرار گیرد، او نیز احساس خشم و شرم می‌کند.
همچنین گفتن جملاتی مانند "چرا نمی توانی بیشتر شبیه برادرت باشی؟" اشتباه است این نوع مقایسه آزاردهنده است و فرزندانتان را مقابل هم قرار می‌دهد و شعله‌های آتش بین فرزندانتان را شعله‌ور می‌کند به یاد داشته باشید آنها منحصر به فردند و هر کدام ویژگی های خود را دارند.

3. "شما هرگز هیچ کاری را درست انجام نمی دهید." / "تو یک بازنده هستی."
این که به شما خنگ یا احمق گفته شود تحقیرآمیز است بسیاری فکر می‌کنند شرم راه خوبی برای تنبیه کودکان است اما اغلب اثر معکوس خواهد داشت زیرا باعث عقب نشینی آنها می شود. در درازمدت نیز، شرم باعث می شود فرزند شما توانایی کمتری در تصمیم گیری درست داشته باشد.

4. "کارمن با تو تمام شده است!"
این عبارت باعث می‌شود بچه‌ها احساس انزوا کنند باید از آن دوری کرد. " کار من با تو تمام شده "، تهدیدی ست که اغلب با عصبانیت با تمایل به صدمه زدن به طرف مقابل گفته می شود در درازمدت، ادامه دادن این نوع اظهارات به رابطه شما با فرزندتان آسیب می زند.

به عبارت دیگر : یک کودک برای بقا به والدین خود وابسته است والدین محافظت، غذا، پوشاک و مسکن را تامین می کنند اگر شخصی که مسئولیت پرورش کودک را بر عهده دارد بگوید: "من دیگر با تو کاری ندارم"، تکان‌دهنده و ترسناک است و می‌تواند بسیار آزاردهنده باشد.

5. "ای کاش هیچ وقت بچه دار نمی شدم."
بعد از یک روز سخت یا مشاجره با فرزندتان ممکن است فکر کنید "گاهی آرزو می کنم هیچ وقت بچه دار نمی شدم " درک این نکته مهم است که این احساس "در لحظه" است و احساس کلی شما نیست.
وقتی چنین احساسی دارید توصیه می‌کنم زبانتان را گاز بگیرید و کمی برای خودتان وقت بگذارید تا از فشار خارج شوید و به مسیر درست برگردید. استفاده از این کلمات فقط باعث می شود رابطه شما با او بی ثبات تر شود. اگر فرزند شما احساس کند چیزی برای از دست دادن ندارد - از جمله محبت شما - اغلب بیشتر لجاجت می کند.

6. "من هم از تو متنفرم!"
وقتی می گویید «من هم از شما متنفرم» تا در بحث با فرزندتان پیروز شوید قبلاً شکست خورده اید. شما همسال فرزندتان نیستید و در رقابت با او نیز نیستید با گفتن «از تو متنفرم»، فقط خود را به سطح بلوغ فرزندتان تنزل داده اید و او را رها کرده‌اید که فکر کند: «اگر والدینم مرا نفرت‌انگیز می‌بینند پس باید اینطور باشم.»

منبع : empowering


خانم زهره عابدینی (کارشناس ارشد روان شناسی و آموزش کودکان استثنایی)

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
2024/07/01 02:24:34
Back to Top
HTML Embed Code: