Telegram Web Link
نخستین جلسه کارگروه اصلاح اساسنامه اسکودا تشکیل شد

▪️نخستین جلسه کارگروه اصلاح اساسنامه اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران(اسکودا) صبح روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در محل این اتحادیه برگزار شد.

▪️به گزارش روابط عمومی اسکودا در این جلسه که با دبیری دکتر محمود حبیبی نایب رئیس دوم اسکودا و با حضور دکتر محمدرضا پاسبان، دکتر حسین عسکری‌راد، شهرام محقق دولت‌آبادی، شهرام مختاری، امیرحسین سجادیه و سعید آئینه‌وند برگزار شد، اعضا به بحث و بررسی پیرامون مفاد مختلف اساسنامه اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران پرداختند.

▪️در این جلسه اعضا ضمن تاکید بر اصلاح اساسنامه اسکودا به این مسئله اشاره کردند که این اساسنامه ضمن به‌روز بودن و توجه به نوگرایی و نوآوری در آن، بایستی پاسخگوی چالش‌ها و مسائل امروز نهاد وکالت چه از منظر داخلی و چه در تعامل با نهادهای بیرونی و مرتبط با کانون وکلای دادگستری باشد.
▪️همچنین در این جلسه پیرامون مفاد فعلی اساسنامه اسکودا بحث و بررسی صورت گرفت و مقرر شد اصلاحاتی در آن اعمال شود.

▪️اصلاح اساسنامه اسکودا در جلسات بعدی کارگروه مزبور ادامه خواهد داشت تا پس از نهایی شدن این تغییرات، برای تصویب نهایی در نشست آتی هیات عمومی اسکودا مطرح شده تا با موافقت اعضای هیات مدیره کانون‌های وکلای دادگستری و تصویب نهایی، ابلاغ شده و اجرایی شود.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
کانال رسمی اسكودا
چالش‌ها و چشم‌انداز کانون وکلا از نگاه معمرین نهاد وکالت /۸/ دکتر محمدنبی: در مدیریت کانون‌های وکلا باید روش‌های سنتی را کنار گذاشت و از الگوهای پیشرفته جهانی بهره برد ▪️نهاد وکالت در سال ۱۴۰۲ با چالش‌های گوناگون و چند لایه‌ای روبرو بود که بخشی از آن ریشه…
چالش‌ها و چشم‌انداز کانون وکلا از نگاه معمرین نهاد وکالت /۹/

دکتر محمدرضا ویژه: تمرکز بر حفظ استقلال بیرونی نهاد وکالت نباید موجب غفلت از اهمیت استقلال درونی شود

نهاد وکالت در سال ۱۴۰۲ با چالش‌های گوناگون و چند لایه‌ای روبرو بود که بخشی از آن ریشه داخلی و بخشی دیگر ابعاد خارجی داشت. برخی از این چالش‌ها مانند مسائل مربوط به کارآموزی وکالت با تبادل نظر و پیگیری‌ها تا حد زیادی مرتفع شده و مابقی این چالش‌ها به دلیل ماهیت آن نیاز به همگرایی بیشتر در داخل و خارج از صنف دارد که به نوعی چشم‌انداز سال ۱۴۰۳ نهاد وکالت را در برمی‌گیرد.
بر همین اساس برای واکاوی چالش‌های نهاد وکالت در سالی که گذشت و همچنین بررسی چشم‌انداز ۱۴۰۳ به سراغ معمرین نهاد وکالت رفتیم.

▪️دکتر محمدرضا ویژه، وکیل پایه یک دادگستری و رئیس سابق دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه‌ طباطبایی طی یادداشتی برای اسکودا به تحلیل این چالش‌ها و چشم‌اندازها پرداخته که بدین شرح از نظر می‌گذرد:

▪️به لحاظ کارکردی، کانون وکلای دادگستری را از چند جنبه می‌توان بررسی نمود. به عبارت دیگر، نهاد وکالت و کانون وکلای دادگستری نهادهایی چند وجهی هستند. از جنبه‌ای، کانون وکلا نهادی صنفی است بدین معنا که مانند تمامی نهادهای صنفی منافع جمعی اعضای آن را دنبال می‌کند و به علاوه، امور مربوط به وکلای دادگستری را از منظر نظم حرفه‌ای انسجام می‌بخشد. وکلای دادگستری مانند تمامی اصناف نیازمند مرجعی هستند که امور صنفی آنها را تنظیم و به موارد انتظامی رسیدگی کند. از این منظر، کانون وکلای دادگستری تفاوت چندانی با سایر نهادهای صنفی ندارد و مانند آنها عمل می‌کند.

▪️جنبه‌ دیگر کانون وکلای دادگستری، نقش تنظیم‌گری آن است. وکلای دادگستری در این گستره مانند تمامی بخش‌های بازار، بخشی از آن را بر عهده دارند و بدین‌سان نیازمند نهاد تنظیم‌گری هستند که فعالیت‌های آنان اداره شود. نیک می‌دانیم که نهادهای تنظیم‌گر جایگزین دولت در اداره‌ امور هستند و این بدان معناست که این بخش‌ها مانند در فرآیند خودتنظیم‌گری، خود اداره‌ امور خویش را بر عهده گیرند.

▪️جایگزینی دولت با نهاد تنظیم‌گر از دستاوردهای حقوق اداری نوین است که علاوه بر ایجاد اعتماد به نفس و استقلال در اعضای هر بخش، دولت را از مداخله در تمامی امور جامعه، از جمله بازار، معاف می‌کند و از بار اجرایی آن می‌کاهد.

▪️نکته‌ مهم در این نقش تنظیم‌گری کانون وکلای دادگستری، مانند سایر نهادهای تنظیم‌گر، استقلال آن است. اگر استقلال نهاد تنظیم‌گر در ابعاد ساختاری، مقررات‌گذاری و نظارتی رعایت نشود، تنظیم‌گری خالی از معنا خواهد بود. بالطبع، دولت با این استقلال همواره دچار چالش است و تمایل به مداخله در ابعاد فوق دارد و نهاد تنظیم‌گر تمایل به حفظ و در صورت امکان افزایش استقلال خود دارد. اگر استقلال نهاد تنظیم‌گر تامین نشود دچار مداخلات متعدد دولت خواهد بود.

▪️به نظر می‌رسد که این امر نخستین و مهم‌ترین آسیبی است که کانون وکلای دادگستری را تهدید می‌کند. اما، کانون با تهدید دیگری هم روبروست که کمتر از مورد پیشین نیست. حتی اگر استقلال کانون وکلا از دولت نیز تامین شود، این نهاد از درون با تهدید گروه‌های فشار از وکلا نیز مواجه است که در لوای منافع گروهی و صنفی به دنبال منافع شخصی خود هستند. بنابراین، استقلال تنها از جنبه‌ بیرونی نباید مورد توجه قرار گیرد (که تاکنون بیشترین تمرکز بر این جنبه بوده است) بلکه استقلال درونی از تحمیل اراده‌ گروه‌های ذی‌نفوذ و فشار نیز از اهمیتی بس شایان برخوردار است. به دیگر سخن، تمرکز بر حفظ استقلال بیرونی نباید موجب غفلت از اهمیت استقلال درونی شود. در نتیجه، طراحی سازوکارهای لازم برای جلوگیری از انحصار گروهی و حفظ فضای رقابتی در هر جنبه‌ی آن امری الزامی به نظر می‌رسد.

▪️در نهایت، مهم‌ترین کارکرد کانون وکلای دادگستری نقش آن در جامعه‌ مدنی است. منظور از جامعه‌ مدنی فضای میانی حوزه‌ عمومی و حوزه‌ خصوصی است که قواعد خاص بر آن باید حاکم باشد. بدیهی است که میزان مداخله‌ دولت در حوزه‌ عمومی بیشتر و در حوزه‌ خصوصی کمتر است و این میزان البته بستگی تام به دیدگاه دولت دارد. در این میان، شرایط خاص جامعه‌ مدنی در کشورمان را هم باید لحاظ نمود که بسیار نوپا و ضعیف است و از امتیازات معمول جامعه‌ مدنی در جوامع پیشرفته کمتر برخوردار است.

🔗 مشاهده ادامه یادداشت


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
#اخبار_کانونها

برگزاری نشست مشترک رئیس کانون وکلای همدان با اعضای خانه مطبوعات استان

🔹رئیس و اعضای هیات مدیره کانون وکلای دادگستری استان همدان با مدیر خانه مطبوعات همدان دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی اسکودا به نقل از کانون وکلای دادگستری همدان، در این دیدار طرفین ضمن بیان راهکار‌ها جهت همکاری با یکدیگر در مسائل مختلف خواستار تشکیل و راه‌اندازی کمیته حقوقی مشترک، معاضدت خبرنگاران، برگزاری کارگاه حقوق رسانه، برگزاری جلسات دوره‌ای برای تعامل بیشتر، راه‌اندازی ستون اختصاصی تحت عنوان آشنایی با مسائل حقوقی در روزنامه‌ها، معرفی کانون وکلای دادگستری به جامعه و… شدند.

🔹همچنین در این دیدار دکتر مهدی غلامی جلال، رئیس کانون وکلای دادگستری استان همدان با تأکید بر اینکه هدف اصلی نهاد وکالت حرکت در مسیر احقاق حق است و با توجه به اینکه اغلب خبرنگاران به حقوق خود آشنا نیستند، درصدد هستیم در موعد مشخص کارگاه یک روزه حقوق رسانه برگزار کنیم و به تمامی شرکت‌کنندگان در این دوره، گواهی‌نامه اعطا کنیم.

🔹غلامی جلال ضمن اعلام موافقت در راستای حمایت از اصحاب رسانه با معرفی و در اختیار قرار دادن وکیل معاضدتی، خواستار معرفی و انعکاس پوشش اخبار و فعالیت‌های کانون وکلای دادگستری استان از سوی رسانه‌ها شد.

🔹وی خاطرنشان کرد: کانون وکلای دادگستری استان همدان به عنوان قدیمی‌ترین نهاد در اغلب اتفاقات و حوادث نظیر سیل، زلزله، مسئله آب شرب همدان و… همواره همراه مردم بوده است.

🔹رئیس کانون وکلای دادگستری استان همدان با اشاره به وکالت رایگان برای زندانیان بی‌بضاعت، افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی از سوی این کانون گفت: عدالت و نظارت، وجه مشترک وکلا و خبرنگاران است. جامعه‌ رسانه و جامعه‌ وکلا سردمداران دفاع از حقوق شهروندان به حساب می‌آیند.

🔹غلامی جلال پیشنهاد داد: بهتر است رسانه‌های استان به‌صورت مداوم و با راه‌اندازی یک ستون اختصاصی در رابطه با مسائل حقوقی به آموزش شهروندان در خصوص حقوق اجتماعی و مسائل مختلف حقوقی خود بپردازند.

🔹در این دیدار مدیرعامل خانه مطبوعات استان همدان هم با ارائه عملکرد خانه مطبوعات و همچنین رسانه‌های استان همدان گفت: مسئولان، جامعه مطبوعات را در مقابل خود نبینند؛ اگر خبرنگاری از مجموعه و مدیری انتقاد می‌کند این نشان‌دهنده پویایی آن مجموعه است. مدیران هم باید به‌جای موضع‌گیری به مشکلات پی ببرند و درصدد اصلاح قدم بردارند.

🔹رضا زنداسرار، اطلاع‌رسانی و تعامل با رسانه را نشان از دغدغه‌مند بودن رئیس کانون وکلای دادگستری همدان دانست و ادامه داد: در راستای هرچه بهتر شناساندن خدمات و ویژگی‌ها و ساختار کانون وکلای دادگستری استان همدان نهایت تلاش خود را خواهیم کرد.

@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
📌با حضور رئیس اسکودا برگزار می‎شود؛
«گردهمایی بزرگ حقوقدانان»

▪️با همکاری مشترک کانون وکلای دادگستری استان کرمان و گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان

زمان: پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳



@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
#اخبار_کانونها

دیدار اعضای هیئت مدیره کانون وکلای لرستان با دادستان مرکز استان

🔹اعضای هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری لرستان با دادستان مرکز استان و معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم وی دیدار و گفتگو کردند.

🔹به گزارش روابط عمومی اسکودا به نقل از کانون وکلای دادگستری استان لرستان، در این نشست غلامرضا رفیعی رییس، عباس رحمتی و اصغر رضایی مفرد از اعضای هیئت مدیره و همایون آزادی نماینده کانون در شورای اجرایی اسکودا حضور داشتند.

🔹در این دیدار اعضاء هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری لرستان ضمن تبریک به دکتر علی حسنوند بابت حسن انتصاب وی به عنوان دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان لرستان، با برشمردن برخی از مشکلات عدیده مردم این استان، از قبیل بیکاری و پروژه‌های نیمه‌کاره در استان، بر لزوم اهتمام جدی دادستان به عنوان مدعی‌العموم و لزوم ورود به این امور تاکید کردند.

🔹در ادامه نیز دو طرف بر لزوم حفظ شأن وکلا و کارآموزان در مراجعه به دادگستری تاکید کردند.
همچنین در این دیدار ضمن انتقاد از پیامدهای سوء قانون غیر کارشناسانه «تسهیل»، به بررسی ابعاد این قانون و پذیرش بی‌رویه وکیل در کشور و مشکلات معیشتی وکلا پرداخته شد.

🔹در پایان نیز دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان لرستان ضمن تقدیر و تشکر از اعضاء هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری لرستان با ابراز خرسندی از تعامل کانون وکلا با دستگاه قضاء در استان، بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت بالای کانون لرستان در همکاری با دادستانی در برخورد با موانع و مشکلات استان تاکید کرد.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
#اخبار_کانونها

در اختتامیه دوره سوم کارآموزان ۱۴۰۲ کانون وکلای دادگستری مرکز مطرح شد؛

سواد وکیل باید هم‌تراز با قاضی باشد

🔸مراسم اختتامیه دوره سوم کارآموزان ۱۴۰۲ کانون وکلای دادگستری مرکز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اسکودا به نقل از کانون وکلای دادگستری مرکز، دکتر بهنام حبیب‌زاده مومن، رئیس کانون مرکز در این مراسم خطاب به کارآموزان گفت: دوره کارآموزی بسیار ارزشمند است. به جایی پا گذاشتید که قدمت بسیاری دارد. کانون وکلا بیش از ۹۰ سال در کنار دستگاه عدالت قضایی بوده و دفاع از شهروندان را تخصصی و علمی وبا شایستگی پیگیری می‌کند.

🔸حبیب‌زاده مومن در ادامه تاکید کرد: دادرسی بدون حضور وکیل اساسا معنا ندارد. اگر در اسناد بین‌المللی، میثاق بین‌المللی مدنی و سیاسی، اعلامیه جهانی حقوق بشر، اسناد داخلی و قانون اساسی مشاهده کنید، داشتن وکیل دادگستری به عنوان حق بنیادین بشری پذیرفته شده است. هیچ دادگاهی در دنیا نمی‌تواند اعلام کند که دادرسی بدون حضور وکیل اعتبار دارد. حضور وکیل پروژکتوری است که به دادرسی عادلانه جان می‌بخشد. اگر وکیلی، در تراز کانون و دارای شایستگی شخصی، اخلاقی، علمی و تخصصی باشید ما به شما افتخار خواهیم کرد و دستگاه عدالت قضایی هم، در تراز بالاتری قرار خواهد گرفت.

🔸دکتر امیر حسین‌آبادی، رئیس اسبق کانون مرکز و عضو ادوار هیات مدیره این کانون نیز در این مراسم خطاب به کارآموزان وکالت گفت: در مراسم تحلیف می‌بینید که در متن سوگند نوشته شده به شغل شریف وکالت نائل می‌شوم. در ۵۲ سال اخیر در هیچ شغلی ندیدم که در یک متن رسمی شغلی را، شریف عنوان کنند. شرافت این شغل را حفظ کنید. مسئولیت این شغل سنگین است. توصیه می‌کنم همه مباحث را مطالعه کنید و مسایل مطرح شده را مدنظر قرار دهید، چون شغل پرمسئولیتی است.

🔸رئیس اسبق کانون وکلای دادگستری مرکز گفت: این را صادقانه می‌گویم برای من دادخواست نوشتن به مراتب مشکل‌تر از رای دادن است. دادخواست نوشتن و پذیرفتن پرونده‌های فنی کار سختی است، چون قاضی به استناد به آن، تشخیص می‌دهد که حق با چه کسی است؟

🔸حسین‌آبادی با تاکید بر داشتن علم کافی در حوزه وکالت گفت: سواد وکیل باید هم‌تراز قاضی باشد. اگر وکیل کم‌اطلاع باشد از دم دفتر مدیران تا دفتر قاضی به او توجه نمی‌کنند. مجهز به سلاح علم شوید. وکیل باید انسان شریفی باشد و در همه دوران این شرافت را حفظ کند. شما بد زمانی وارد کانون وکلای دادگستری شدید، چون از هر طرف در فشار و مضیقه هستند. آقایان در هیات مدیره کانون زحمت می‌کشند تا استقلال کانون را حفظ کنند اولا مراقب باشید، چون رفتار شما را به حساب دیگران هم می‌گذارند. دوما؛ شرافت در این کار چیز کمی نیست حیف است این‌ها را از دست بدهیم. خیلی مراقب باشید قضیه حساس است.

🔗 دسترسی به مشروح خبر


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
#اخبار_کانونها

در آیین معارفه پذیرفته‌شدگان آزمون کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۲ کانون وکلای خراسان مطرح شد؛
موتور محرک قضاوت و وکالت، علم و حلم است

🔹رییس کانون وکلای دادگستری خراسان در واکنش به عدم احراز صلاحیت حدود ۱۸ درصد از پذیرفته شدگان آزمون کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۲، گفت: امیدواریم با کمک نهادهای نظارتی و مجموعه دادگستری بتوانیم موجبات حضور فرزندانمان در فرایند کارآموزی و حرفه وکالت را فراهم آوریم.

🔹به گزارش روابط عمومی اسکودا به نقل از کانون وکلای دادگستری خراسان، حسن حسن‌زاده در مراسم معارفه پذیرفته‌شدگان آزمون کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۲ خطاب به کارآموزان وکالت و وکلای دادگستری تاکید کرد: باید در مدت دوران کارآموزی و وکالت به گونه‌ای رفتار کنیم که از خود یک برند بسازیم. بدان معنا که در دوران وکالت و کارآموزی در برخی از روابط اجتماعی، روابط با همکاران، محاکم، مدیران دفاتر و موکلین به نحوی در اذهان بمانیم که بعد از سال‌ها که به افتخار بازنشستگی نائل آمدیم، همانگونه که امروز از مقام شامخ استاد شالفروشان صحبت می‌کنیم از ما نیز به نیکی یاد شود.

🔹در ادامه این مراسم، احمد آقایی، معاون منابع انسانی و فرهنگی دادگستری خراسان رضوی، خطاب به حاضران در جلسه با بیان اينکه شما با دیگران تفاوت‌هایی دارید، گفت: مسئولیت‌پذیری شاخصه هر فردی است که در پی کسب موفقیت است. کسانی که می‌خواهند در کسوت وکالت و اجرای عدالت فعالیت کنند باید به مثابه قضات علم و حلم داشته باشند؛ در واقع موتور محرک دو بال فرشته عدالت یعنی قضاوت و وکالت، علم است و حلم. به واسطه علم و دانایی است که می‌توانیم مسئولیت‌پذیر باشیم. اگر اینها نباشد، به تعهدی که نسبت به موکل خود داریم نمی‌توانیم وفا کنیم.

🔹وی ادامه داد: دومین ویژگی که باید به آن مجهز باشید حلم، صبوری و ظرفیت است. اگر کسی در هر منصب و شغلی صبر و ظرفیت نداشته باشد طبیعی است که مسئولیت پذیر نبوده و طغیان می‌کند. از این حیث است که در آموزه‌های ما به صبوری توجه ویژه‌ای شده است چرا که صبوری ضامن پیروزی است. لذا بایستی به صبوری که خروجی حلم است، آراسته شوید.

🔹محمد مشتاقی، رییس کمیسیون کارآموزی کانون وکلای دادگستری خراسان نیز در این مراسم، با بیان اینکه دو موضوع زمان‌شناسی و همت در این حرفه بسیار حائز اهمیت است، افزود: زمانی بهترین نتیجه حاصل خواهد شد که در زمان مناسب همت کافی داشته باشید؛ زمان و همت لازم و ملزوم یکدیگرند. برخی کارآموزان حتی اظهارنامه نمی‌توانند تنظیم کنند. دلیلش آن است که زمانی که باید کارآموزی کنند در پی کار هستند و هنگام کار در پی کارآموزی. بنابراین زمان شناسی و هدفمند بودن را ملاک کار خود قرار دهید. انسان‌های موفق کسانی هستند که در زمان مناسب آن کاری را که باید، انجام می‌دهند تا بهره کافی را ببرند.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
#اخبار_کانونها

در آیین پذیرش ۱۰۲۵ کارآموز وکالت در کانون وکلای دادگستری منطقه فارس مطرح شد:
زیرساخت‌های موجود پاسخگوی نیاز آموزشی پذیرفته‌شدگان قانون تسهیل نیست

🔸آیین پذیرش بالغ بر ۱۰۲۵ کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری منطقه فارس با حضور مسئولان این کانون برگزار و بایسته‌های لازم برای این گروه از وکلای آینده تبیین و تشریح شد.

🔸به گزارش روابط عمومی اسکودا به نقل از کانون وکلای دادگستری منطقه فارس، دکتر بهنام اکبری، رئیس کانون منطقه فارس در این مراسم طی سخنانی ضمن تبریک به پذیرفته‌شدگان این دوره، خدمت به مردم و جامعه در کسوت وکالت را نعمت و توفیق بزرگ توصیف کرد و گفت: وکالت، رسالتی سنگین را بر عهده وکلا می‌گذارد و انتظار می‌رود کارآموزان اخلاق حرفه‌ای را رعایت و از جایگاه وکالت صیانت کنند.

🔸اکبری با بیان اینکه وکالت و قضا در نظام‌های حقوقی به خصوص در نظام‌های دموکراتیک از جایگاه و اهمیت ویژه‌ای برخورداراست، اظهار داشت: فلسفه و اهمیت این موضوع به نوع کار و رسالتی که این دو نهاد برعهده دارند برمی‌گردد؛ چراکه وکیل، امین مردم و امانتداری صفت انبیاست؛ بنابراین همه ما در راستای حفظ این رسالت و این جایگاه مسئولیم.

🔸علی شایان منش، نایب رئیس کانون وکلای دادگستری منطقه فارس نیز در این مراسم با اشاره به اینکه تصویب قانون تسهیل باعث شده تا‌ تعداد پذیرفته‌شدگان آزمون وکالت تا ۱۰ برابر ظرفیت افزایش یابد، بیان داشت: طبیعتاً امکانات و فضای آموزشی موجود پاسخگوی این حجم از افزایش نخواهد بود و باید اذعان کنیم که زیرساخت‌های لازم برای آموزش اصولی و استاندارد به کارآموزان جدید را نداریم؛ بنابراین شما برای موفقیت در حرفه وکالت باید تلاش بیشتری داشته باشید تا بتوانید در آینده به عنوان یک وکیل شاخص فعالیت کنید.

🔸هومان پارسا، عضو هیات مدیره کانون وکلای دادگستری منطقه فارس نیز در این آیین، ضمن پر افت و خیز و دشوار توصیف کردن مسیر وکالت گفت: در این ‌مسیر لغزش‌ها و وسوسه‌هایی وجود دارد که ممکن است وکلا را در مخمصه‌هایی قراردهد؛ در این راستا علم آموزی و روزآمد بودن از جمله نیاز‌های اجتناب ناپذیر حرفه وکالت است.

🔸مهدی هوشیار، بازرس و دبیر هیات مدیره کانون وکلای دادگستری منطقه فارس هم تاکید بر صبر، استقلال و رعایت اخلاق حرفه‌ای برای توفیق در وکالت، گفت: نهاد وکالت از گذشته مورد هجمه و تعرض نهاد‌هایی بوده که واضع قانون بوده اند؛ در حالی که انتظار می‌رفت به استقلال کانون که مبتنی بر قانون است، احترام بگذارند.

🔸احمد ابول پور، عضو ‌هیات مدیره کانون وکلای فارس نیز در این مراسم، گرانبهاترین گوهرحرفه وکالت را استقلال وکیل دانست و تأکید کرد که بر این اساس و به اقتضای حق تعیین سرنوشت، هیچ کس نمی‌تواند او را در خدمت فرد و یا گروهی خاص قرار دهد.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
#اخبار_کانونها

در آئین تحلیف کارآموزان وکالت دوره ۴۹ کانون وکلای اصفهان مطرح شد؛
عده‌ای تامین منافع خود را در اضمحلال کانون وکلای دادگستری می‌دانند

🔹آئین تحلیف بیش از ۱۶۰ نفر از کارآموزان وکالت دوره ۴۹ کانون وکلای دادگستری استان اصفهان با حضور اعضای هیات مدیره، دادستان عمومی و انقلاب اصفهان، روسای ادوار کانون، پیشکسوتان نهاد وکالت، روسای کمیسیون‌های کانون وکلای اصفهان، مقامات قضایی و انتظامی استان، اعضای هیات مدیره کانون کارشناسان دادگستری و اعضای هیات مدیره کانون سردفتران استان اصفهان و سایر مهمانان برگزار شد.

🔹به گزارش روابط عمومی اسکودا به نقل از کانون وکلای دادگستری استان اصفهان، دکتر
حسین ادیب، رئیس کانون اصفهان در این مراسم خطاب به کارآموزان وکالت گفت: عدالت باید منظور و مقصود شما باشد یعنی رسیدن به عدالت، اجرای عدالت و استقرار عدالت. شما سربازان عدالت هستید. احقاق حق و ابطال باطل هم باید منظور شما باشد.

🔹وکیل با سوگندی که یاد می‌کند به عنوان یک شغل شریف وارد عرصه احقاق حق و اجرای عدالت می‌شود. از انتقامجوئی احتراز کنید نباید به این فکر کنیم که به مسندی برسیم تا بتوانیم انتقام بگیریم. وکیل انتقام نمی‌گیرد، وکیل احقاق حق می‌کند، خداوند هم کینه توزی نمی‌کند و باید همواره سعه صدر داشته باشید.

🔹شهرام محقق دولت‎آبادی، نایب رئیس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان نیز در این مراسم اظهار کرد: توانایی صحبت کردن و سخنوری و فن دفاع، تشخیص دعاوی و تفکیک مسائل و موضوعات حقوقی مراجعین و ارائه راهکار مناسب و صحیح جهت رفع مشکلات حقوقی آنان، حفظ اسرار موکل و رازداری و امانتداری و رعایت اخلاق حرفه‌ای و احراز این توانایی‌ها در وجود شخص، نیازمند اخذ اختبار جهت ارزیابی و سنجش این توانایی‌هاست تا پروانه وکالتی که از طرف کانون وکلا برای فرد صادر می‌شود دارای اعتبار باشد و مردم با اطمینان و بدون هیچگونه شائبه‌ای به آن اعتماد کنند؛ بنابراین فلسفه وجودی اختبار در اصل اطمینان دادن به مردم است که دارنده پروانه وکالت از توانایی لازم در تامین حق دفاع افراد جامعه برخوردار است.

🔹مصطفی انوری زاده، رئیس چندین دوره کانون وکلای اصفهان نیز در این مراسم گفت: قصد ندارم راجع به وضعیت شکننده و حساس وکالت دادگستری، مشروحا و صریحا حرفی بزنم، نمی‌خواهم بگویم که گویا عده‌ای منافع خود را در این می‌بینند که این نهاد مدنی کهن سال را از ریشه برکنند. اضمحلال این نهاد مدنی، گویا خوشایند عده‌ای است و با تمام توان دست به کار شده اند.

🔹سید محمد موسویان، دادستان عمومی و انقلاب اصفهان نیز در این مراسم اظهار کرد: همواره تعامل سازنده‌ای فی‌مابین کانون‌های وکلا و دستگاه قضایی وجود داشته است.

🔹یکی از موضوعاتی که در سند تحول قضایی مورد توجه قرار دارد رعایت شأن و جایگاه وکلا در دادگستری است. این جزء برنامه‌های تبیین شده است که ما باید حتما آن را اجرا کنیم و بهتر از قبل با مجموعه کانون‌های وکلا تعامل داشته باشیم تا بتوانیم برنامه عملیاتی قوه قضاییه را هم پیاده کنیم.

🔹دکتر امیر هنری، دبیر کمیسیون کارآموزی کانون وکلای دادگستری استان اصفهان هم در این مراسم تاکید کرد: وکالت هنر دفاع از حق است و نه کسب و کار و کاسبی. هدف وکیل باید احقاق حق باشد و حق الوکاله نباید هدف اصلی تلقی شود.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
#اخبار_کانونها

رئیس کانون وکلای دادگستری استان کردستان:
صدور پروانه وکالت از طریق درگاه ملی مجوز‌ها باعث دولتی شدن وکالت می‌شود

🔹چهل و سومین جلسه هیأت مدیره دوره هشتم کانون وکلای دادگستری کردستان روز هفدهم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ با حضور اعضای هیأت مدیره این کانون تشکیل شد.

🔹به گزارش روابط عمومی اسکودا به نقل از کانون وکلای دادگستری استان کردستان، در ابتدای جلسه، احمد نامداری رئیس کانون وکلای کردستان به سند تحول قضایی اشاره کرد و گفت: بر اساس آنچه در صفحه ۵۹ سند جدید تحول و تعالی قوه قضائیه آمده است صدور، تمدید و ابطال پروانه کارآموزی وکالت، ابلاغ سردفتری اسناد رسمی، پروانه کارشناسی دادگستری و پروانه مشاوره خانواده باید به صورت الکترونیکی و منحصراً از طریق درگاه ملی مجوز‌های کشور باشد، این در حالیست که الزام اتصال کانون‌های وکلا برای اتصال به درگاه ملی مجوز‌ها که در رأی شماره ۲۷۵۰ هیأت عمومی دیوان عدالت اداری برخلاف قانون تشخیص داده شده و مصوبه هیأت مقررات‌زدایی در این خصوص ابطال شده است! چنین گزاره‌هایی که پرسابقه‌ترین نهاد مدنی مستقل ایران را برای صدور پروانه وکالت ملزم به اتصال به سامانه تحت نظر یک وزارتخانه نماید، در تضادی آشکار با اصول عالیه‌ ۱۵۳ تا ۱۷۴ قانون اساسی است.

🔹رئیس کانون وکلای دادگستری کردستان تصریح کرد: در صورتی که شاهد اتصال به درگاه ملی مجوز‌ها باشیم متأسفانه وکالت کاملاً دولتی و در اختیار وزارت اقتصاد و دارایی قرار می‌گیرد و رسماً استقلال نهاد وکالت و به تبع آن حق دفاع وکیل مستقل بر باد خواهد رفت!

🔹وی اظهار کرد: استقلال نهاد وکالت و وکیل دادگستری، به عنوان یک اصل اساسی و بنیادین در تمام دنیا مورد قبول واقع شده است و از بین بردن آن، دادرسی منصفانه و عادلانه را به مسلخ نابودی خواهد کشاند و حقوق مردم را در آستانه تضییع قرار خواهد داد و آرامش و امنیت قضایی را با چالش‌های متعددی مواجه خواهد کرد.

🔹نامداری در ادامه جلسه به رأی دادگاه عالی تجدیدنظر قضات در خصوص ۶ نفر از اعضای هیات مدیره دوره سی و یکم کانون وکلای مرکز اشاره کرد و گفت: از ریاست محترم قوه قضائیه و ریاست دانشمند شعبه تجدیدنظر دادگاه عالی انتظامی قضات و کلیه همکاران در سراسر کشور که کمر همت در حمایت از ۶ نفر همکار شجاع بسته، کمال تشکر را دارم و صدور چنین آراء متقن و مستدلی دلالت بر اهمیت دادرسی عادلانه و منصفانه و اهمیت استقلال دستگاه قضایی و لزوم اتحاد و همبستگی وکلای محترم دادگستری در دفاع از کیان نهاد وکالت و پرهیز از ناامیدی است و امیدوارم با صدور این دادنامه فصل تازه‌ای از موازنه‌های صنفی آغاز و بار دیگر شاهد شکوفایی کانون‌های وکلای دادگستری باشیم.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
رضا کوهدار رئیس کانون وکلای دادگستری البرز شد

🔹در دومین جلسه منتخبین هیات مدیره دوره هفتم کانون وکلای دادگستری البرز، رضا کوهدار به عنوان رئیس این کانون انتخاب شد.

🔹به گزارش روابط عمومی اسکودا به نقل از کانون وکلای دادگستری استان البرز، جلسه دوم منتخبین هیات مدیره دوره هفتم کانون وکلای البرز  جهت تشکیل هیات رئیسه امروز ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در محل این کانون تشکیل و پس از رای‌‎گیری با اکثریت قاطع آراء به شرح ذیل اتخاذ تصمیم شد:

۱-  رضا کوهدار به عنوان رئیس
۲-  جواد عروجی به عنوان نائب رئیس
۳-  وحید نصیری اوانکی به عنوان بازرس
۴-  دکتر رضا وطن‌خواه به عنوان عضو اصلی
۵-  حسین تفویضی به عنوان عضو اصلی


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
دکتر کوشا در گردهمایی بزرگ حقوقدانان در کرمان:

تبصره ماده ۴۸ مانعی برای تحقق عدالت قضایی است/ درخت کهن نهاد وکالت اگرچه پابرجا است، اما حال خوبی ندارد


▪️گردهمایی بزرگ حقوقدانان با موضوع «سیاست حقوقی ایران در زمینه نهاد وکالت» به همت کانون وکلای دادگستری استان کرمان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان برگزار شد.

▪️به گزارش روابط عمومی اسکودا، دکتر جعفر کوشا در این همایش، وکالت را یکی از شاخصه‌های بااهمیت در بحث عدالت قضایی برشمرد و تصریح کرد: یکی از بازوانی که در خارج از حاکمیت می‌تواند به قاضی در کشف حقیقت کمک کند، وکیل است. وکیل به‌ ماهو وکیل، باید برخاسته از نهادی باشد که نهراسد که پروانه‌اش باطل شود و و مورد تعقیب قرار گرفته و در خیابان مورد تهدید جانی قرار گیرد؛ لذا باید استقلال او را تامین کرد.

▪️رئیس اسکودا همچنین با انتقاد از تبصره ماده ۴۸ آیین دادرسی کیفری، گفت: عدالت قضایی مگر با تبصره و لیست وکلای مورد تایید حاکمیت محقق می‌شود؟ این تبصره نوعی رانت است و آرای منبعث از آن نیز نمی‌تواند به عدالت قضایی منجر شود. این اشتباه است که وکیل را قوه قضائیه تعیین کند. وکیل باید توسط موکل انتخاب شود. این تبصره مانعی در راستای تحقق عدالت قضایی است. پیشتر این تبصره در مرحله تحقیقات مقدماتی و در دادسرا کاربرد داشت، اما امروز آن را به دادگاه‌ها نیز تسری داده‌اند. چرا؟ چون می‌گویند ما به این وکیل اعتماد نداریم! مگر این وکیل از فرزندان این مملکت نیست؟ مگر نهاد وکالت پروانه او را صادر نکرده است؟ مگر نهاد وکالت جزئی از نهاد‌های این کشور نیست؟ مگر این‌ها فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های همین سرزمین نیستند؟

▪️عضو هیات علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی یادآور شد: وقتی در بحث عدالت قضایی می‌گوییم قاضی باید کمتر اشتباه کند تا به عدالت قضایی نزدیک شود، منظورمان این است که وکیل باید آزاد و مستقل باشد. وکیل مستقل است که می‌تواند اشتباهات قاضی را کمتر کند. وکیل تبصره‌ای نمی‌تواند به قاضی در کشف حقیقت یاری رساند.

▪️دکتر کوشا با تاکید بر اینکه تحقق عدالت قضایی نیازمند نهاد وکالتی موثر و مستقل است، گفت: ما امروز برای دستیابی به عدالت قضایی نهاد وکالتی را نداریم که بتواند کمک کند چرا که حال خوبی ندارد و با هجمه‌های بی‌سابقه‌ای مواجه است. این درخت کهن اگرچه پابرجا بوده، پابرجا می‌ماند و پابرجا خواهد ماند، اما حال خوبی ندارد.

▪️گفتنی است دکتر عارفی، دکتر نجفی ابرندآبادی، دکتر جلیل مالکی، دکتر شاملو، دکتر غلامی و دکتر نیازپور از دیگر سخنرانان این گردهمایی بودند.

▪️همچنین در پایان این گردهمایی از مقام شامخ دکتر سید احمد علوی، استاد پیشکسوت و برجسته علم حقوق تجلیل به عمل آمد.

🔗 دسترسی به مشروح خبر


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 توضیحات رئیس اسکودا درباره پرونده مطرح شده در شعبه ۶۳ تعزیرات حکومتی

▪️رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران از پذیرش واخواهی این اتحادیه در پرونده مطرح شده در شعبه ۶۳ تعزیرات حکومتی و صدور دستور توقف در اجرای موضوع این پرونده خبر داد و گفت: پرونده مزبور مجددا روز ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در این شعبه رسیدگی خواهد شد.

▪️دکتر جعفر کوشا همچنین از وکلا و کارآموزان وکالت خواست اطلاعات این پرونده را صرفا از نمایندگان کانون‌های وکلای دادگستری در شورای اجرایی اسکودا کسب کنند و به شایعات توجه نکنند.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
🔰انجمن علمی دانشجویی حقوق دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌کند

نشست بررسی هزینه و فایده جرم با مطالعه پرونده کورش کمپانی

🗓زمان: سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

ساعت ۱۶ تا ۱۸

📌مکان: دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
دکتر کوشا در دیدار نماینده تهران در مجلس:
انتظار ما از مجلس تعامل با کانون وکلا به دور از برخی هیجانات کاذب بیرونی است

▪️عضو کمیسیون برنامه و بودجه و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با حضور در اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران با رئیس و نواب رئیس اسکودا دیدار و گفت‌وگو کرد.

▪️به گزارش روابط عمومی اسکودا، در این دیدار دکتر جعفر کوشا، مجلس را تبلور حاکمیت اراده مردم توصیف کرد و گفت: انتظار ما از مجلس به عنوان قوه قانونگذاری کشور این است که اولویت خود را بر اساس اولویت‌های مردم تنظیم و بر اساس نیازسنجی از موکلان خود حرکت کنند.

▪️رئیس اسکودا با اشاره به موضوعات متعددی که امروز باعث نقض استقلال کانون وکلای دادگستری شده است، خواستار تعامل بیشتر مجلس با نهاد وکالت شد و گفت: انتظار ما از مجلس این است که به دور از برخی هیجانات کاذب بیرونی، ارتباط موثر و تعامل خوبی با کانون وکلا داشته باشد.

▪️دکتر کوشا با تاکید بر اینکه سیاست تقنینی باید بر اساس نظرات کارشناسی باشد، از تصویب قانون استفاده بعضی دستگاه‌ها از نماینده حقوقی در مراجع قضایی انتقاد کرد و گفت: مجلس باید خواست و اراده مردم را متجلی و بر اساس نظرسنجی‌های هدفمند صورت گرفته، حرکت کند. تصویب برخی قوانین از جمله قانون مزبور نشان می‌دهد مجلس در برخی مسائل بر اساس اولویت‌های مردم حرکت نمی‌کند.

▪️دکتر غلامحسین رضوانی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار با تأکید بر ضرورت ارتباط هرچه بیشتر دو نهاد تقنینی و حقوقی کشور، گفت: بنده از این ارتباط استقبال می‌کنم و آماده نقش‌آفرینی برای تسهیل امور و ارتباط هرچه بیشتر و بهتر کانون وکلا با قوه مقننه هستم.

▪️دکتر ابراهیم کیانی، نایب رئیس اول اسکودا نیز در این دیدار با اشاره به ضعف‌های قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، گفت: در تصویب قانون تسهیل، معیار علمی در مجلس حاکم نبود. ما این آمادگی را داریم که با همکاری قوه مقننه در این زمینه یک کار پژوهشی و علمی انجام دهیم. تمامی داده‌ها را نیز در اختیار کارشناسان مجلس قرار خواهیم داد تا بررسی شود که آیا قانون تسهیل بر اساس معیارهای علمی به تصویب رسید یا خیر.

▪️دکتر محمود حبیبی، نایب رئیس دوم اسکودا نیز در این دیدار خواستار ارتباط بیشتر و بهتر مجلس با نهاد وکالت شد و گفت: واقعیت این است که برقراری ارتباط ما با نمایندگان تهران در مجلس سخت است و باید برای این مسئله به خصوص در دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی تدبیری اندیشید.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
#پیام_تسلیت

جناب آقای دکتر فرهاد طهماسبی
نماینده محترم مردم نیریز، استهبان و بختگان در مجلس شورای اسلامی

درگذشت پدر گرامی‌تان مایه تأسف و تأثر فراوان شد. این ضایعه را خدمت حضرتعالی و خانواده محترمتان، تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای آن عزیز سفر کرده، غفران و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی خواستاریم.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
پیام تبریک رئیس اسکودا به بازرس کانون وکلای خراسان جنوبی در پی راهیابی به مجلس دوازدهم

▪️رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران در پیامی، انتخاب دکتر سید حسن هاشمی، بازرس کانون وکلای دادگستری خراسان جنوبی به نمایندگی مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم از حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی اسکودا، متن پیام تبریک دکتر جعفر کوشا به این شرح است:

«جناب آقای دکتر هاشمی
بازرس محترم کانون وکلای دادگستری خراسان جنوبی
با سلام و احترام
انتخاب شایستۀ شما از سوی مردم عزیز بیرجند به‌عنوان نمایندۀ مجلس شورای اسلامی را تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و امیدوارم در تدوین قوانین پویا و در راستای مصالح عامه و منافع مردم و همچنین نظارت بر امور کشور، موفق و مؤید باشید.
برای کانون‌های وکلای دادگستری این افتخار است که جناب‌عالی به‌عنوان عضو هیئت‌مدیرۀ کانون وکلای دادگستری در جایگاه نمایندگی مجلس شورای اسلامی هم ایفاد نقش فرمایید.»


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
دکتر کوشا در دیدار عضو هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب و کار مجلس اعلام کرد:

آمادگی کانون‌های وکلا برای همکاری با مجلس در راستای تدوین قوانین و مقررات

▪️عضو هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب و کار مجلس شورای اسلامی با حضور در اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران با رئیس و نایب رئیس اول اسکودا دیدار و گفت‌وگو کرد.

▪️به گزارش روابط عمومی اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران، دکتر جعفر کوشا، رئیس اسکودا در این دیدار با تاکید بر ضرورت استفاده از نقطه نظرات وکلای دادگستری در تدوین لوایح و طرح‌ها در کشور گفت: ما امروز از دانشکده‌های حقوق و نیز دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و اساتید خوبی در حوزه حقوق برخورداریم که می‌توانند در تدوین لوایح و طرح‌ها از نظرات علمی آنها استفاده کرد. این مسئله قطعا باعث اتقان بیشتر قوانین و مقررات در کشور خواهد شد.

▪️وی در ادامه از آمادگی کانون‌های وکلای دادگستری سراسر کشور برای همکاری با مجلس شورای اسلامی در راستای تدوین قوانین و مقررات خبر داد و گفت: وکلای دادگستری فرزندان این نظام هستند و انقلاب را دوست دارند و برای پیشرفت کشور از هیچ تلاشی فروگذاری نکرده و نخواهند کرد.

▪️دکتر کوشا افزود: متاسفانه برخی مغرضان وقتی از وکیل در محافل مختلف از جمله صداوسیما نام می‌برند طوری جوسازی می‌کنند که گویی وکلای دادگستری خارج از نظام هستند، در حالی که امروز قلب آنها برای پیشرفت کشور می‌تپد و همواره آمادگی خود را برای کمک به بهبود امور به خصوص در حوزه‌های حقوقی و قضایی اعلام کرده‌اند.

▪️حجت‌الاسلام و المسلمین علیرضا سلیمی، عضو هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب و کار، نماینده دلیجان و محلات در مجلس یازدهم و نماینده منتخب تهران در مجلس دوازدهم نیز در این دیدار با تاکید بر ضرورت ارتباط هرچه بیشتر دو نهاد قانونگذاری و حقوقی در کشور، گفت: انتقال نقطه نظرات به مجلس در زمان موثر خود، امری مهم است و کانون‌های وکلای دادگستری باید در امور مهم، نظرات خود را به مجلس منتقل کنند و ما نیز قطعا از این دیدگاه‌ها در تدوین طرح‌ها استفاده خواهیم کرد.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
دکتر کوشا در پیامی به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی:

روابط عمومی کانون‌های وکلای دادگستری با همفکری یکدیگر توطئه‌ها علیه نهاد وکالت را خنثی و در جامعه روشنگری کنند

رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران در پیامی به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی، ضمن حائز اهمیت دانستن نقش روابط عمومی کانون‌های وکلا در این برهه زمانی، از آنها خواست با همفکری یکدیگر توطئه‌ها علیه نهاد وکالت را خنثی و به روشنگری در سطح جامعه بپردازند.

به گزارش روابط عمومی اسکودا، متن کامل پیام دکتر جعفر کوشا، رئیس اسکودا به این شرح است:
«ارتباطات اساسی‌ترین عنصری است که افراد و جوامع را به یکدیگر متصل می‌کند و درک و همدلی میان انسان‌ها و جوامع را ترویج می‌دهد. ارتباطات به انسان‌ها امکان می‌دهد تا احساسات، ایده‌ها و ارزش‌های خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و به توسعه روابط فردی، بهبود کیفیت ارتباطات محیط کاری و تقویت ارتباطات جامعه کمک می‌کند.
در دنیایی که ارتباطات از اهمیت بالایی برخوردار است، توانایی ما برای انتقال ایده‌ها، تقویت درک و ایجاد روابط حیاتی‌تر از همیشه است.

امروزه، با پیشرفت تکنولوژی، ارتباطات دیگر از محدوده مکالمات حضوری به فضای مجازی گسترش یافته است. شبکه‌های اجتماعی، رسانه‌های دیجیتال و ابزارهای مختلف ارتباطی به ما اجازه می‌دهند تا با افراد در سراسر جهان در ارتباط باشیم و تجارب خود را به اشتراک بگذاریم.

علم ارتباطات، دانشی است که با بکارگیری انواع قالب‌های هنری، کنش‌گری‌های سازمان‌ها را به نمایش گذاشته و در معرض دید افکار عمومی قرار می‌دهد.

جدای از نقش ارتباطات در توسعه روابط فردی، این علم نقشی مهم در تبلیغ و ترویج کنش‌گری‌ها و ارزش‌های هر سازمانی دارد و در این میان روابط عمومی سازمان‌ها به عنوان پیشرانان این امر مهم، نقشی بی‌بدیل در این زمینه ایفا می‌کنند.

در واقع روابط عمومی قلب تپنده سازمان‌ها را شکل می‌دهد و بدون تردید سازمانی که از این نعمت محروم باشد، همانا مانند موجود بی‌روحی است که گویی وجود خارجی ندارد و فعالیت‌هایش در معرض دید قرار نمی‌گیرند.

همه ساله در روز ارتباطات بر تقویت اهمیت ارتباطات در زندگی مدرن تأکید می‌شود. این روز فرصتی است تا به اهمیت ارتباطات موثر در زندگی شخصی، حرفه‌ای و اجتماعی توجه ویژه داشته باشیم.

در سالروز جهانی ارتباطات و روابط عمومی باید ارزش ارتباطات موثر را بیشتر شناخت و از آن در زندگی روزمره و کاربردهای مختلفش استفاده کنیم. 

روز ارتباطات فرصتی برای تقدیر از تلاش‌گران عرصه روابط عمومی است، همان‌ها که برای بهبود ارتباطات سازمانی می‌کوشند و سعی دارند آینه تمام‌نمای فعالیت‌های سازمان متبوع خود باشند.
در این میان اهمیت روابط عمومی در نهاد وکالت امروز بیش از گذشته احساس می‌شود.

امروز کهن‌ترین نهاد مدنی کشور، دشمنان و مغرضانی دارد که بی‌سابقه‌ترین هجمه‌‌های خود را به کانون وکلای دادگستری روانه کرده‌اند و سعی در زیر سوال بردن خدمات بی‌شائبه جامعه وکلای کشور دارند، لذا این مسئله نقش روابط عمومی کانون‌های وکلای دادگستری در سراسر کشور را بیش از گذشته حائز اهمیت می‌کند که با همفکری و همکاری یکدیگر، ضمن خنثی‌سازی این توطئه‌ها که دادرسی عادلانه و عدالت قضایی را نشانه گرفته است، به روشنگری در سطح جامعه پرداخته و خدمات نهاد وکالت به مردم و نیز مسئولیت‌های اجتماعی که متاثر از این خدمات به جامعه ارائه می‌شود را اطلاع‌رسانی کنند.

اینجانب در پایان ضمن تبریک روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی به تلاش‌گران این عرصه در کانون‌های وکلای دادگستری سراسر کشور، توفیقات روزافزون آنها در اعتلای هرچه بیشتر نهاد وکالت در جامعه را از خداوند متعال مسئلت می‌کنم.»


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
#شورای_اجرایی_اسکودا

دکتر کوشا در جلسه شورای اجرایی اسکودا:
- اصلاح ماده ۵۴ آئین‌نامه در انتظار ابلاغ رئیس قوه قضائیه است
-امنیت سوالات آزمون وکالت از افتخارات ما است


▪️رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران از استقبال مقامات قضایی با مشارکت کانون‌های وکلای دادگستری در تدوین لایحه جامع وکالت خبر داد.

▪️به گزارش روابط عمومی اسکودا، دکتر جعفر کوشا در جلسه شورای اجرایی اسکودا که صبح امروز پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در محل این اتحادیه تشکیل شد، با اشاره به برگزاری انتخابات هیات مدیره کانون‌های وکلای دادگستری استان‌های البرز و بوشهر، انتخابات اعضای جدید هیات مدیره این دو کانون‌ را تبریک گفت و برای آنها جهت تعالی نهاد وکالت آرزوی موفقیت کرد.

▪️وی افزود: انتخابات سال دوم هیات مدیره کانون کرمانشاه نیز برگزار و در ترکیب اعضای هیأت مدیره این کانون نیز تغییراتی صورت پذیرفت و برای آنها نیز آرزوی موفقیت می‌کنم.

▪️رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران با اشاره به رایزنی‌های اسکودا با معاون اول قوه قضائیه و سایر مقامات قضایی درباره تدوین لایحه جامع وکالت، گفت: اگرچه وزیر دادگستری اعلام کرده است که این لایحه در حال تدوین است اما باید تأیید کنیم که تاکنون اقدام خاصی در این زمینه انجام نشده است.

▪️دکتر کوشا در ادامه به نتایج رایزنی‌های هیات مذاکره کننده نهاد وکالت با قوه قضائیه اشاره کرد و گفت: رایزنی‌ها همچنان با دستگاه قضایی ادامه دارد و پیگیر برگزاری انتخابات اسکودا هستیم و پیشنهاداتی نیز در این رابطه مطرح کرده‌ایم و منتظر اعلام نظر رئیس قوه قضائیه هستیم.

▪️رئیس اسکودا همچنین به موضوع اصلاح ماده ۵۴ آیین‌نامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری اشاره کرد و گفت: در صحبتی که با مقامات قضایی داشتیم آنها با این اصلاحات موافق هستند و در نتیجه منتظر ابلاغ این اصلاحیه از سوی رئیس محترم قوه قضائیه هستیم. امیدواریم این ابلاغ هرچه زودتر انجام شود تا تکلیف کارآموزان وکالت هرچه سریعتر مشخص شود.

▪️دکتر کوشا همچنین با اشاره به برگزاری آزمون وکالت از سوی کانون وکلای دادگستری و ایجاد شائبه‌هایی مبنی بر لو رفتن سوالات در آزمون مرکز وکلای قوه قضائیه گفت: خوشبختانه تاکنون آزمون‌هایی که با همکاری اسکودا به نمایندگی از کانون‌های وکلا و سازمان سنجش برگزار شده، با سلامت کامل برگزار شده است. امنیت سوالات آزمون وکالت همواره از افتخار کانون‌های وکلاست. این مسئله نشان می‌دهد که نهاد وکالت نهایت دقت را در طراحی سوالات و برگزاری آزمون دارد.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
2024/09/22 13:36:01
Back to Top
HTML Embed Code: