Telegram Web Link
انجمن علمی ریاضی دانشگاه شیراز pinned «کتاب خانه ملاصدرا در ایام امتحانات هر روز (حتی روز های تعطیل) از ساعت 9 صبح تا 8 شب باز می باشد و دانشجویان می توانند از سالن های مطالعه این کتاب خانه استفاده کنند 📒📕📗📘📙 @shiuma»
دانشجویانی که تمایل دارند درس ریاضی عمومی 3 در ترم تابستان ارائه شود، در ثبت نام مقدماتی ترم تابستان این درس را انتخاب کنند.
نشست مشترک دکتر محمدعلی مسندی ( پدر دکتر حامد و علیرضا مسندی) و دکتر علی حقدل با دکتر مهدی گلشنی،
در آخرین روز حضور رسمی دکتر گلشنی قبل از بازنشستگی اجباری، با عنوان " نخبه کشی با ابزار بروکراسی " در روز 1شنبه 31تیر 97 برگزار شد.

بازنشستگی_اجباری دکتر گلشنی و کارشکنی ها برای حذف و اخراج این_سه_استاد دانشگاه شیراز (برادران مسندی و دکتر حقدل) نمونه هایی بارز از نخبه_کشی_با_ابزار_بروکراسی
@shiuma
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://www.farsnews.com/amp/13970431001128
🌀سومين مدرسه تابستانه رياضيات
🕙 زمان: سوم تا چهاردهم شهريور ٩٧
🏛مكان: دانشگاه تحصيلات تكميلي علوم پايه زنجان

ثبت نام و اطلاعات بيشتر:
http://frontiers.ir/school97
@shiuma
اتحادیه بین‌المللی انجمن‌های ریاضی جهان با پیشنهاد کمیته بانوان انجمن ریاضی ایران، روز تولد مریم میرزاخانی، سوم ماه می (۱۳ اردیبهشت) را روز جهانی زن در ریاضیات نامگذاری کرد.
@shiuma
درس توپولوژی خمینه‌های هموار 




مدرسین:

ایمان افتخاری و میثم نصیری


زمان و مکان کلاس‌ها:

چهارشنبه‌ها، ساعت ۸:۳۰ تا ۱۰ و ۱۰:۳۰ تا ۱۲

پژوهشکده ریاضیات، پژوهشگاه دانش‌های بنیادی


(دانشجویان دانشگاهها می‌توانند در این درس بصورت دانشجوی مهمان ثبت نام کنند.)




در این برنامه یک‌ساله، دو درس با هدف آشنایی دانشجویان با موضوعاتی در توپولوژی خمینه‌های بعد پایین و سیستم‌های دینامیکی ارائه خواهد شد. در ترم اول، اگرچه بیشتر به مبحث توپولوژی دیفرانسیل می‌پردازیم، مطالبی از توپولوژی جبری نیز بحث خواهد شد. در درس ترم دوم موضوعاتی در حوزه توپولوژی خمینه‌های ۳ بعدی و سیستم‌های دینامیکی ارائه خواهند شد.


درس ترم اول شامل موضوعات زیر است:  


  خمینه های هموار، توابع روی خمینه های هموار، قضیه سارد؛  

   نظریه تقاطع و قضیه تام؛  

   میدان های برداری،  قضیه نقطه ثابت لفشتز؛  

   فرم های دیفرانسیل، کوهومولوژی؛  

   گروه بنیادی، فضاهای پوششی و لم ترفیع؛ 

   گروه‌های هومولوژی سادکی و تکین؛   

   نظریه مورس.  


منابع: 


Differential Topology  

by Guillemin & Pollack 


From Calculus to Cohomology  

by Madsen & Tornehave   


Algebraic Topology   

by Hatcher
@shiuma
کار دانشجویی ابزاری مدیریتی در دست مدیران

📝 احد هاشمی، دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه نیشابور

امروزه گرفتن شهریه های هنگفت حلقه تحصیل را بر قشر ضعیف جامعه تنگ تر میکند. حال برای تسکین این درد، ساز و کار های به ظاهر حمایتی تحت عنوان کار دانشجویی که خود پر از ایراد است را پیشنهاد میدهند؛

کار دانشجویی و مکانیزم آن در دانشگاه ها همواره با نقد‌های فراوانی از سوی دانشجویان رو به رو بوده است و تقریباٌ از یک فرصت مناسب برای بهبود زندگی دانشجویان نیازمند به یک ابزار مدیریتی در اختیار مدیران دانشگاهی تغییر جهت داده است. در نگاه سطحی هم میتوان فهمید که پشت این طرح ها چه سیاست های نادرستی وجود دارد، با این حال بررسی‌ها نشان می‌دهد که در اکثر دانشگاه‌ها شرایطی مثل اداره امور خوابگاه ها، نظارت بر امکان فضای سبز، اداره امور سالن‌های ورزشی، نظارت بر حوزه‌هایی نظیر تغذیه، اداره امور کتابخانه‌های خوابگاهی، نظارت بر سامانه‌های حمل و نقل دانشجویی و بعضاً پیش برد منافع مدیران دانشگاهی به عنوان کار‌های دانشجویی تعریف و در ازای آن‌ها به دانشجویان مجری حق الزحمه پرداخت می‌شود که ساعتی هزاری و اندی می باشد که در مقایسه با شهریه دانشجویان مقداری بی ارزش می باشد.

این وظایف در حالی به دانشجویان محول می‌شود و اداره آن‌ها از سوی دانشجویان پیش می‌رود که نه تنها رسالت اصلی اجرای آن بر عهده کارکنان دولتی و خصوصی دانشگاه هاست بلکه اساساً با رسالت اصلی دانشجویان که همان پژوهش و مطالعه و تحقیق است، تناسبی ندارد. این روند به خوبی ضعف در نوع برخورد با کار‌های دانشجویی را نمایان و اثبات می‌کند که آنچه در ایران تحت عنوان کار دانشجویی مطرح می‌شود، بیش از این‌ها به بهره کشی از دانشجویان شباهت دارد که نه تنها سود کافی به آن‌ها نمی‌رساند بلکه دانشجویان فعال را از درس و رسالت اصلی به میزان قابل توجهی دور می‌کند.
منبع: شورای صنفی دانشجویان کشور
@shiuma
یکی از دوستان رشته ریاضی کانال زیر را جهت اطلاع رسانی اخبار مرتبط و بدرد بخور برای دانشجو های رشته ریاضی دانشگاه شیراز ایجاد کردند

لطفا به اشتراک بگذارید 🖐🏻

ایدی کانال
@Math_Shu
آزمایشگاه ریاضیات تجسمی
بخش ریاضی دانشگاه شیراز
نمونه هایی از اجسام ساخته شده
@shiuma
انجمن علمی ریاضی دانشگاه شیراز
آزمایشگاه ریاضیات تجسمی بخش ریاضی دانشگاه شیراز نمونه هایی از اجسام ساخته شده @shiuma
📈آزمایشگاه ریاضیات تجسمی
بخش ریاضی دانشگاه شیراز
بخش مهمي از درک و تفکر فراگير رياضيات از طريق تجسم شکل مي گيرد. در اين راستا آزمايشگاه رياضيات تجسمي طراحي و سپس راه اندازي گرديد. براي تکميل اين آزمايشگاه نياز است تا اجسامي هندسي، نرم افزارهاي رياضي، بازي هاي فکري و ... طراحي و ساخته شوند. در حال حاضر تعدادي جسم هندسي توسط دانشجويان خوش ذوق بخش ساخته شده و در آزمايشگاه قرارگرفته است. به منظور افزايش کارآيي آزمايشگاه فوق و فعال تر نمودن دانشجويان، روز سه شنبه ۳ مهر ساعت ۱۲:۳۰ ، جسم هندسي در پست بعدی توسط دکتر فرشيد عبدالهي، استاد بخش رياضي، ساخته ميشود. پس از ساخت، با حاضرين در جلسه در مورد تئوري رياضي وارد بحث
شده و پس از يافتن يک يا چند مدل رياضي، در خصوص دلايل بوجود آمدن شکل بحث ميشود.

♨️وعده دیدار: روز سه شنبه سوم مهرماه 1397 ، ساعت 12:30 ، آزمایشگاه ریاضیات تجسمی
@shiuma
2024/10/07 02:17:04
Back to Top
HTML Embed Code: