Telegram Web Link
#پیشنهاد می‌کنیم کانال #انجمن_علمی_همبند را دنبال کنید:
@hamband_math_cs
در هفته آینده چند سمینار جالب در دانشکده علوم ریاضی دانشگاه خواهد بود. پیشنهاد می‌کنیم از دست ندهید.

@sharifmathgirls
هدف از اين كانال تسريع اطلاع رسانى در مورد فعاليت هاى دانشكده علوم رياضى دانشگاه صنعتى شريف در مورد دروس پايه (سرويس) است.

لطفا كانال را به دوستان خود، بالاخص دانشجويان سال اول و دوم، معرفى فرماييد.


@math_basic_courses
دروس پايه، شامل رياضيات عمومى ١، رياضيات عمومى ٢، معادلات ديفرانسيل و رياضيات مهندسى است، كه در هر نميسال براى حدود ٢٥٠٠ دانشجو ارائه مى شود.

@math_basic_courses
#مطالعه_مقاله
#توصیه

چندوقت پیش یکی از اعضای کانال پیشنهاد دادند که مطلبی در مورد شیوه‌ی صحیح خواندن مقاله یا به اصطلاح باز کردن مقاله، بنویسیم. ما هم اجابت کردیم، البته با مقداری تاخیر.
📑 مقاله‌های ریاضی به چند دسته تقسیم میشن. برخی از مقاله‌ها تشکیل شدن از تعدادی قضیه، اثبات و لم. اما برخی دیگه بیشتر بصورت توصیفی هستند و بخش عمده‌ی مقاله به معرفی یک روش، ابزار ریاضی جدید، یا کاربرد می‌پردازد.
💡یک اصل مهم در خواندن مقاله این است که "هیچگاه کاملا متوقف نشوید و جلو بروید، حتی اگر هیچ چیز متوجه نمیشوید‌." این خیلی مهمه.
کار اشتباه اینه که در اولین مواجهه با یک مقاله بخواین متن رو ریز به ریز بخونین و از هر جمله و عبارت رمز گشایی کنید. همیشه یک نگاه کلی از اول تا آخر مقاله بندازید و سعی کنید از روی نتیجه‌گیری و اینجور بخش‌ها متوجه بشید که حرف حساب مقاله چیه.
به چند دلیل هیچگاه متوقف نشید:
1️⃣ یکی اینکه گاهی بصورت خیلی مختصر به مطلبی اشاره میشه و نویسنده ازش سریع عبور میکنه، بعضی وقتا اینجور مطالب توضیح اضافه یا تکمیلی هستند و به فهم هدف مقاله هیچ کمکی نمیکنند.
2️⃣ دلیل دوم اینکه معمولا نکته اصلی مقاله و هدف مقاله در چند جای مختلف مثل خلاصه، مقدمه، متن اصلی و نتیجه گیری با عبارت‌های مختلف گفته میشه و ممکنه شما با بعضی از عبارات و شیوه‌های توضیح که در ادامه مقاله میاد راحت تر باشید و بهتر متوجه بشید، پس جلو برید تا به اون برسید.
3️⃣ دلیل سوم اینکه بهتره اول یک دید کلی راجع به موضوع مقاله و هدفش پیدا کنید بعد برید سراغ جزئیات، اینجوری خودتون بهتر متوجه میشید که فهم چه قسمت‌هایی کلیدی‌تر هست.
📚📑موضوع مهم دیگه ارجاع‌ها هستند. آیا باید به همه‌ی مقاله‌ها و کتاب‌هایی که بهشون اشاره شده رجوع کرد؟ قهریست که نه😁 گاهی نویسنده‌ها مجبور هستند که این همه ارجاع داشته باشند به خصوص در بخش مقدمه، به بیان دیگه خیلی از ارجاع‌ها جنبه تزئینی دارند😁 پس صبر کنید و مقاله رو تا آخر بخونید و اگر در فهم قسمتی از مقاله بدون دیدن ارجاع واقعا مشکل داشتید، اون وقت برید سراغ مطلب ارجاع داده شده. اما اگر نویسنده به مقاله قبلی خودش ارجاع داده، خوبه بهش نگاهی بندازید. چون ممکنه به بعضی از مطالب در مقاله قبلی پرداخته باشه.
📜 در خوندن مقاله‌هایی که شامل تعداد زیادی قضیه و لم هستند. اول صورت همه‌ی قضایا رو نگاه کنید، بعد سراغ اثبات‌ها و لم‌ها برید.
📝 معمولا خلاصه نوشتن یا نوشتن یک یادداشت کوچک کنار مطالب مهم میتونه کمک کنه. به قول یکی از دوستان کمک میکنه که نخ ماجرا از دست نره😊
💻در مورد مقاله‌هایی که شبیه‌سازی دارند، گاهی راحت‌تر اینه که خودتون دست به کار بشید و اون شبیه‌سازی رو انجام بدین.
🧬🧪💉 در مقدمه‌ی بعضی از مقاله‌های بین رشته‌ای، یا مقاله‌هایی که به کاربرد تئوریشون اشاره می‌کنند، با مفاهیم و اصطلاحاتی مواجه میشید که براتون ناآشنا هستند. گاهی مستقل از اینکه از اون‌ها سر در بیارید می‌تونید مقاله رو دنبال کنید. به عنوان مثال اگر در مقاله‌ای شیوع یک بیماری با معادلات مدل شده، شما به اطلاعات زیستی چندانی برای فهم خود مدل و آنالیز آن نیاز ندارید.
📨 در آخر اگر با تمام تلاشی که صرف کردید واقعا مطلب مهمی براتون مبهم باقی موند، شاید با ایمیل زدن به نویسنده و پرسیدن سوالتون به نتیجه برسید.

@sharifmathgirls
🔹 مدرسه تحقیقاتی بین المللی گراف- الگوریتم و ااحتمالات
🔸 زمان:25 خرداد الی 1 تیر98
👇👇
https://cimpa2019.tabrizu.ac.ir/
#صرفا_جهت_اطلاع_رسانی
#مدرسه_تابستانی

گروه اطلاع رساني مدرسه تحقيقاتي ( گراف - الگوريتم و احتمال ) كه با همكاري موسسه سيمپا از تاريخ ٢٥ خرداد تا يك تير ٩٨ در دانشگاه تبريز برگزار خواهد شد.

لينك گروه :
https://www.tg-me.com/joinchat-AtRT0BUpYThRCt46wywSqw

@sharifmathgirls
سلام
#اطلاعیه
متن زیر به دست ما رسیده که برای دانشجویان سال‌های اول دانشگاه می‌تواند فرصت خوبی باشد.
اطلاعات ما درمورد این برنامه فقط درحد همین نوشته است و درصورت یافتن اطلاعات بیشتر همینجا اطلاع‌رسانی می‌کنیم
موفق باشید:

Dear Sir or Madam,

I’m pleased to inform you that the application call for admission into the Ingénieur polytechnicien program at École polytechnique “Spring Session” is opened until March 15th, 2019.

https://www.polytechnique.edu/gestion-concours/univ-int/welcome/cand.php

The deadline for the application is March 15th, 2019.

This application session is of interest for students who have already completed 2-4 semesters of B.Sc at your institution with excellent grades in mathematics, and who are wishing to strengthen their curriculum by a high-level curriculum in sciences and humanities leading to the Engineering Degree of École polytechnique and the École polytechnique Diploma.

We would appreciate you would kindly circulate the information enclosed regarding our International Entrance Examinations 2019.

To find out more about the Ingenieur Polytechnicien program, the entrance examination website is the following:
https://www.polytechnique.edu/en/ingenieur-polytechnicien-program

https://www.polytechnique.edu/admission-cycle-ingenieur/en/entrance-exam-fili%C3%A8re-universitaire-internationale-fui

Best regards,
Sylvie Pottier

@sharifmathgirls
Forwarded from ریسمان
#ریسمان
#آقای_محمدرضا_رزوان
#نشست_سيزدهم
🌀سيزدهمین نشست از سلسله نشست‌های ریسمان با حضور دكتر رزوان

🕔 یکشنبه ١٢ اسفند، ساعت ۱۷ الی ۱۹
🏛 اتاق ۱۰۹ دانشكده علوم رياضي دانشگاه شریف

⬅️حضور در جلسات رایگان است و ثبت نام تنها برای تدارک پذیرایی می باشد که می توانید از طریق لینک زیر ثبت نام کنید.

https://docs.google.com/forms/d/1T2abVMuzhU7qjT01YFmL031l9OBXqfXnFmtsFiLjqXU

🆔 @hambandRisman
Forwarded from SNS (Fa)
📌اولین سمپوزیوم نوروساینس شریف

📣ظرفیت ثبت نام در سمپوزیم تکمیل شد. لینک ثبت نام تا اطلاع ثانوی بسته شده است.

📆 ۱۵ و ۱۶ اسفند ۱۳۹۷

🏛دانشگاه صنعتی شریف

http://sns.ee.sharif.ir

@SNS_2019
#اطلاعیه_فوری
سلام
سمینار جالبی در حوزه #نوروساینس فردا در دانشکده برق دانشگاه صنعتی شریف برگزار خواهد شد.
متاسفانه دیر توانستیم در این کانال اطلاع‌رسانی کنیم اما اگر علاقمند هستید و ثبت‌نام بسته شد، می‌توانید با ارسال ایمیل به برگزارکنندگان و پرداخت هزینه (که شاید قابل تخفیف باشد) در این سمینار شرکت کنید.
موفق باشید
@sharifmathgirls
Forwarded from سلسله جلسات "پیوست"
📚سلسله جلسات "پیوست"

🔵جلسه‌ی دوم
🌀مقدمه‌ای بسیار بسیار کوتاه بر هندسه نااقلیدسی

🗣مهدی صالح
🕙 دوشنبه، ۲۰ اسفند ساعت ۱۷ تا ۱۸
🏛 كلاس ۱۰۹ دانشكده علوم رياضى

🆔 @TalksInMath
#تبریک #سال_جدید
#رشد_علمی #رشد_زنان
#گروه_دختران_ریاضی_شریف

سلام
سال نو را به همه شما عزیزان تبریک می‌گوییم 💐 و برای شما و خودمان آرزوی سال‌های باسلامتی و شادی و جرات و جسارت در پیشرفت دانش و تفکر و تکنولوژی را داریم.

سال 97 سالی پر از فعالیت‌های مختلف در دانشگاه صنعتی شریف و بخصوص در دانشکده ریاضی و کامپیوتر این دانشگاه بود.

تلاش ما در گروه دختران ریاضی شریف همیشه بر این بوده که با رصد اتفاقات روز و بحث و گفتگو به موضوعات متفاوتی بپردازیم، از جمله موضوع سلامتی، جایگاه زن در جامعه، رشد خانم‌های ریاضی‌دان/خوان در جامعه ریاضی، توجه به حوزه‌های مختلف، توجه به فضاهای کسب و کار برای جامعه ریاضی

امیدواریم با همراهی و همفکری همه شما عزیزان و بخصوص گروه‌های علمی و اجرایی در دانشگاه، بتوانیم مسیرهای روبه رشدی را در فضای علمی و پژوهشی و کسب و کار داشته باشیم.

موفق باشید :)
گروه دختران ریاضی شریف
@sharifmathgirls
Forwarded from رویداد نهال (Smd)
مرکز نوآوری مانا با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری دومین رویداد استارتاپی بانوان را برگزار می کند.
با شرکت در این رویداد استارتاپی می توانید حمایت ۲-۵ میلیونی برای تست ایده هایتان دریافت کنید و این فرصت خوبی برای کسب تجربه شماست🧗‍♀
لینک ثبت نام:
https://evnd.co/0kyVC
اگر دوست دارید با ما بیشتر آشنا بشید:
@nahal_event
دختران ریاضی شریف
مرکز نوآوری مانا با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری دومین رویداد استارتاپی بانوان را برگزار می کند. با شرکت در این رویداد استارتاپی می توانید حمایت ۲-۵ میلیونی برای تست ایده هایتان دریافت کنید و این فرصت خوبی برای کسب تجربه شماست🧗‍♀ لینک ثبت نام: https://evnd.co/0kyVC…
#پیشنهاد #رویداد_استارتاپی
#کسب_و_کار
#ویژه_بانوان

⭕️ این پست مخصوص خانم‌هاست ⭕️

«رویداد استارتاپی ویژه بانوان» برنامه‌ای است شامل موضوعات مختلف از جمله شخصیت‌شناسی، نوشتن بیزینس‌پلن، گیمیفیکشن و برنامه‌هایی برای تیم‌سازی. اساتید این رویداد افراد موفق و قابل ارجاع هستند.
اطلاعات بیشتر را در کانال مربوطه ببینید.

و اما چند نکته که باید به آن توجه کنید:
«ویژه بانوان» بودن این برنامه مزایا و معایبی دارد. مزایای آن جو صمیمی و راحت آن است که در آن خانم‌ها می‌توانند راحت و بدون خجالت‌های همیشگی یک خانم در یک جمع عمومی، دغدغه‌های خود را مطرح کنند. در این رویداد فضای کاری ویژه بانوان است. دراینصورت به زودی ما شاهد کسب و کارهایی خواهیم بود که در آن همه اعضای تیم، از خانم‌ها هستند که این به خودی خود می‌تواند جذاب و نو و برای خانم‌ها موثر باشد.
اما به هرحال فضای کاری فعلی بیشتر مردانه است و هر تیمی بخواهد پروژه‌ای تعریف کند به کار با شرکت‌هایی با مدیران آقا برخواهد خورد که شاید برای این مدیران، بخصوص مدیران مسن‌تر، حتی دیدن مدیران خانم عادی نیست و کار را برای تیم‌های بانوان سخت می‌‍کند.
همچنین خانم‌ها بدون کمک آقایان نمی‌توانند کسب و کاری راه بیندازند، از گرفتن تجربه ایشان در مسائل مالی و اجتماعی تا قرارداد بستن در فضای کاری مردانه تا حتی حمل بارهای سنگین برای شرکت!
از معایب این رویداد می‌توان به این نکته اشاره کرد که در این فضا امکان شنیدن دغدغه‌های آقایان در کار وجود ندارد (بخصوص درمورد درآمد و پول). واقعیتش این است که دغدغه خانم‌ها و آقایان متفاوت است. خانم‌ها بیشتر دغدغه‌های خانوادگی و اجتماعی دارند و آقایان بیشتر دغدغه سرمایه و درآمد و کار تیمی. و این تفاوت دغدغه‌ها در این برنامه دیده نمی‌شود.

ما توصیه می‌کنیم که در این نوع برنامه‌ها شرکت کنید. چه بخواهید وارد فضای کاری بشوید و چه وظایف خانوادگی را ارجح بدانید، چه بخواهید کسب و کار خودتان را راه بیندازید چه بخواهید به کسب و کاری اضافه شوید، چه بخواهید از حمایت‌های مالی برخوردار شوید و چه بخواهید با سرمایه خودتان کسب و کار راه بیندازید، این برنامه شروع خوبی برای یادگیری مهارت‌هایی است که در کار و زندگی لازم می‌شود و مهمتر از همه، با تعداد زیادی خانم از حوزه‌های مختلف آشنا می‌شوید که این می‌تواند در آینده کاری و اجتماعی موثر باشد.

موفق باشید:)

گروه دختران ریاضی شریف
@sharifmathgirls
Forwarded from سلسله جلسات "پیوست"
📚سلسله جلسات "پیوست"

🔵جلسه‌ی سوم
🌀مباحثی در ریشه‌های چندجمله‌ای‌ها

🗣علی الماسی
🕙 دوشنبه، ۲۶ فروردین ساعت ۱۷ تا ۱۸:۳۰
🏛 كلاس ۱۰۹ دانشكده علوم رياضى

🆔 @TalksInMath
Forwarded from RiskLab
کارگاه مدلسازی تصادفی محاسیه احتمال ورشکستگی
با مدیریت پروفسور امیر تیمور پاینده، استاد تمام گروه بیم سنجی دانشگاه شهید بهشتی
دختران ریاضی شریف
کارگاه مدلسازی تصادفی محاسیه احتمال ورشکستگی با مدیریت پروفسور امیر تیمور پاینده، استاد تمام گروه بیم سنجی دانشگاه شهید بهشتی
#اطلاع_رسانی
🕧 موضوع: کارگاه مدلسازی تصادفی محاسبه احتمال ورشکستگی مدیریت پروفسور امیر تیمور پاینده، استاد تمام گروه بیم‌سنجی دانشگاه شهید بهشتی در آزمایشگاه ریسک خاتم برگزار خواهد شد.
زمان: 5 اردیبهشت 1398 از ساعت 8
پیش نیاز: نظریه احتمال
پیشنهاد می‌شود علاقمندان به موضوعات بیمه و مدلسازی تصادفی در این برنامه شرکت کنند.

در قسمت دوم این کارگاه که در تابستان برگزار خواهد شد، دکتر پاینده و دکتر کوروسکی از دانشگاه نیوبرانزویک کانادا به حل مسأله محاسباتی احتمال ورشکستگی به وسیله ابزارهای احتمال و آنالیز تصادفی می‌پردازند.

در ابتدا مقدمات مدلسازی تصادفی ارایه میشوند، تئوری مدلسازی ورشکستگی مورد بحث قرار میگیره و در نهایت مسائل باز این رشته مورد بررسی قرار می‌گیرند.

هدف از برگزاری این کارگاه‌ها تشکیل تیم‌های تحقیقاتی در حوزه بیم‌سنجی و ریسک می‌باشد.
برای اطلاعات بیشتر به راه‌های ارتباطی پوستر مراجعه کنید.
موفق باشید:)

گروه دختران ریاضی شریف
@sharifmathgirls
Forwarded from DSCA 2019
Workshop on Data Science and Combinatorial Algorithms

🆔 @DSCA2019
🌐 https://dsca2019.kntu.ac.ir/en/
Forwarded from DSCA 2019
🔴کارگاه علوم داده و الگوریتم های ترکیبیاتی
امروزه، داده ها به ابزاری مهم برای پیشرفت علم و فناوری تبدیل شده اند. علوم داده ها به عنوان یک حوزه نوین پژوهشی، ایده ها و نظریه های رشته های علمی متفاوتی از جمله علوم کامپیوتر، بهینه سازی، آمار و داده کاوی را به کار می گیرد و سعی در حصول اطلاعات از مجموعه داده های در حال پیدایش دارد.

این کارگاه با دعوت از اساتید و محققان برتر علوم کامپیوتر، بهینه سازی ترکیبیاتی و یادگیری ماشین سعی در ایجاد یک فضای علمی برای بحث در مورد آخرین دستاوردهای نظری و عملی در علوم داده و محاسبات دارد.
زمان:۴و۵ اردیبهشت
🏛مکان:دانشکده ریاضی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
🎤سخنرانان و عناوین سخنرانی:

Omid Etesami:
Computational Concentration of Measure and Stable Learning

Mohammad Mahdian:
To Be Announced Shortly

Hamid Mahini:
The Impact of Data Science on Real Businesses in Iran

Andrei Raigorodskii:
Web-Graph Modeling and Applications

Mohammad R. Salavatipour:
Talk 1: Clustering via Local Search
Talk 2: Clustering: Outliers and Stable Instances

Ali Sharifi Zarchi:
Cancer Diagnosis Using Deep Neural Networks

Hadi Veisi:
Persian Optical Character Recognition Development Using Deep Learning
#اطلاعیه #ویدئوی_آنلاین
#اهمیت_علوم_پایه #فیزیکدان
سلام
به اطلاع دوستان علاقمند به ریاضی و فیزیک و علوم پایه می‌رسانیم که فردا سخنرانی توسط دکتر نیما ارکانی، از فیزیکدانان مطرح، با عنوان «اهمیت پرداختن به علوم پایه» ایراد می‌شود. این سخنرانی را می‌توانید به صورت آنلاین در این آدرس ببینید:
http://yon.ir/hfx7G

موفق باشید :)
گروه دختران ریاضی شریف
@sharifmathgirls
2024/09/24 18:33:58
Back to Top
HTML Embed Code: