Telegram Web Link
#معرفی_گروه 📣📣📣📣📣

از بازگشت یکی از فارغ‌التحصیلان دانشکده از فرانسه، شروع شد: «صحبت درمورد مشکلات و نیازهای دختران در دانشکده ریاضی»
کم کم مشکلات را بیشتر دیدیم. در کلاس‌های درس و در سمینارهای ریاضی:

❗️این که دوستانی داشتیم که حالشان در دانشکده خوب نبود و با تمام علاقه‌شان به ریاضی، تصمیم گرفتند دانشگاه را رها کنند، در بین این افراد بعضا کسانی بودند که در مدرسه معروف به مریم میرزاخانی بودند.
❗️این که با وجود خانم‌های موفق در ریاضی، دانشکده از وجود هیات علمی خانم بی بهره است.
❗️این که گاهی اوقات برنامه‌های علمی برگزار می‌شود که تمام برگزارکنندگان و سخنرانان آن آقایان هستند.
❗️این که گاهی نحوه اداره بعضی کلاس‌های دانشکده چنان است که دانشجویان غیر المپیادی نمی‌توانند در کلاس مشارکت فعال داشته باشند و حتی گاهی نمی‌توانند مطالب را دنبال کنند و این مسئله باعث می‌شود اعتماد به نفس‌شان کم و کمتر شود.
❗️این که با وجود فراهم بودن سیاست درهای باز توسط بعضی اساتید، دانشجویان دختر، کمتر از این امکان ارتباط رودررو با استادان، بهره می‌برند.

💡بیشتر که دوستانمان را دیدیم و در این مورد صحبت کردیم دیدیم مشکلات عمیق‌تر و مهمتر از این است که بتوانیم آن را رها کنیم. حتی بسیاری از دختران از لحاظ علمی قوی در دانشکده هم با مسائل جدی مواجه شده بودند.

💡تصمیم گرفتیم گروهی تشکیل دهیم و جلساتی برگزار کنیم و مشکلات را بشنویم و دسته‌بندی کنیم و برای رفع آن‌ها برنامه‌هایی داشته باشیم.
با تعدادی از اساتید دانشکده در این باره صحبت کردیم، پیشنهاداتشان را شنیدیم، مشکلاتمان را غیر رسمی نوشتیم و ایمیل کردیم، حضوری گفتیم و بعضی را نگفتیم و خیلی را هنوز به درستی صورت‌بندی نکرده‎ایم.
الان میخواهیم سر برآوریم و به طور غیر رسمی اما واضح‌تر فعالیت کنیم. لازم به ذکر است که فعالیت‌های این گروه خودجوش است و تحت نظارت یا حمایت هیچ نهاد رسمی در دانشکده و دانشگاه نیست.

📋 و اما بیان خلاصه صحبت‌ها و برنامه‌ها لازم است:

بعضی مشکلات که در صحبت‌ها بیان شدند:

❗️اعتماد به نفس کم خانم‌ها، شامل کم صحبت کردن در کلاس‌های درس و سمینارها و اخذ دروسی که به نظر سخت هستند. یا اگر انتظارشان از خودشان برآورده نشد، بیشتر اعتماد به نفس خود را از دست می‌دهند.
❗️نبود هیات علمی خانم در دانشکده که اگر بود باعث به‌وجود آمدن انگیزه برای آینده تحصیلی و کاری دانشجویان دختر می‌شد.
❗️تنهایی دانشجویان دختری که قویتر هستند یا اعتماد به نفس بیشتری دارند. این دانشجویان معمولا از جایی به بعد تنها می‌شوند و در اقلیت تک عضوی خانم در کلاس‌های خوب خواهند بود. یعنی در بعضی کلاس‌ها یا دانشجویان خانم ثبت‌نام نمی‌کنند یا حداکثر یکی دو نفر ثبت‌نام می‌کنند. این تنهایی از نظر روانی انرژی میگیرد و باعث می‌شود دانشجوی تنها، امکان برقراری مکالمات علمی و امکان مطالعه و تمرین حل کردن گروهی را از دست بدهد.😔😔
❗️بسته بودن حلقه‌های ارتباطی علمی که بیشتر، آقایان در آن حضور دارند. مثلا در پذیرایی‌های سمینارها دیده می‌شود که دانشجویان، از طرف اساتید، مورد کم‌توجهی واقع می‌شوند بخصوص خانم‌ها.
❗️نحوه پذیرفتن خانم‌ها در جوامع علمی و عدم آگاهی از مشکلات و دغدغه و دیدگاه‌های ایشان درمورد کار علمی.
❗️ارتباطات کم بین خود خانم‌ها با وجود این که روحیه انجام کار گروهی بین ایشان بهتر است.

چه راه‌حلها و پیشنهاداتی مطرح شد؟
- طرح «#دانشجویار» برای برقراری ارتباط موثر دانشکده‌ای که در مطالب بعدی آن را معرفی خواهیم کرد.👇
- برگزاری سمینارها و تلاش برای حضور بیشتر خانم‌ها در این نوع سمینارها، هم به عنوان سخنران و هم به عنوان شرکت‎کننده.
- خواندن مطالب علمی و روانشناختی درمورد توانایی‌ ذهنی خانم‌ها، تفاوت‌های معنادار بین خانم‌ها و آقایان و محیط و قوانین مناسب برای امکان رشد و بروز توانایی خانم‌ها و انتشار عمومی آن تا نظر عموم جامعه علمی نسبت به اهمیت توجه ویژه به این بخش بزرگ جامعه جلب شود و چاپ آن در مجله‌های دانشکده
- صحبت با افرادی که فضاهای علمی خارج از دانشگاه شریف را نیز تجربه کرده‌اند وبررسی راهکارهای خوبی از آن‌چه در این محیط‌ها انجام می‌شود
- مصاحبه با خانم‌های موفق علمی و کارآفرین
- راه‌اندازی کانال تلگرام و وبلاگ و بیان دقیق مشکلات و ارائه پیشنهادات، صورتجلسه‌ها، برنامه‌‌ها و متن مصاحبه‌ها ✍️✍️

مسیر پیش رو (برنامه‌هایی که در آینده‌ای نزدیک تصمیم به عملی کردن آن‌ها داریم)
- برگزاری #سمینار های علمی به صورت سخنرانی یا پنل برای آشنایی بیشتر دانشجویان با حوزه کاری اساتید دانشکده، موضوعات روز و ارتباط با سایر رشته‌ها
- اجرای طرح دانشجویار
- پیگیری مساله هیات علمی خانم در دانشکده
- بزرگ کردن گروه و جذب دانشجویان فعال خانم برای اجرای بهتر برنامه‌ها در گروه و ادامه‌دار شدن این جریان در سال‌های آینده
Channel photo updated
💡معرفی طرح #دانشجویار
👥
دانشجویار دوستی است که برای همراهی و همفکری دانشجویان خانم دانشکده، «داوطلب» شده و از طرف دانشکده انتخاب نشده است. همچنین هیچ هزینه‌ای برای این کار داوطلبانه دریافت نمی‌کند.💰

گروه ما به این نتیجه است که با وجود فراهم بودن سیاست درهای باز توسط بعضی اساتید، دانشجویان دختر، کمتر از این امکان ارتباط رودررو با استادان، بهره می‌برند. لذا تلاش می‌کنیم با اجرایی شدن این طرح در دانشکده، این موضوع جبران شود و امکان بیشتری برای ارتباط بیشتر بین خانم‌ها در دانشکده ایجاد شود.
این طرح نمونه خارجی و داخلی دارد! اکنون گروه «دختران ریاضی شریف» در تلاش برای اجرایی شدن این طرح در دانشکده ریاضی دانشگاه شریف می‌باشد.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

در ادامه به توصیف «دانشجویار» می‌پردازیم:

1️⃣ دانشجویار چه کارهایی را به عهده دارد؟

به سوال‌‍های عمومی دانشجویان راجع به درس‌ها، اساتید، دانشجوهای تحصیلات تکمیلی و زمینه‌های تحقیقاتی که می‌شناسد، در حد دانش خود پاسخ می‌دهد.
امکانات دانشکده مثل فیلم کلاس‌ها و سمینارهای قبلی، وجود جلسات علمی و ... را به دانشجویانی که با ایشان مرتبط هستند، اطلاع می‌دهد.🎥
با توجه و آرامش به صحبت‌های دانشجویان گوش می‌دهد و با مهربانی، ایشان را راهنمایی می‌کند.
جویای حال دانشجویان اطراف خود می‌باشد.📞
دانشجویان را تشویق می‌کند، در سمینارها و برنامه‌های علمی شرکت کنند و با دوستانشان راجع به این برنامه‌ها صحبت و تبادل نظر کنند.
خانم‌ها را تشویق می‌کند که فعال باشند، اگر می‌توانند سمینار بدهند، در جلسات گروهی کتابخوانی شرکت فعال داشته باشند و گروهی تمرین و مساله حل کنند.
دانشجویار مشکلات دانشجو را به گروه منتقل می‌کند و گروه با کمک انجمن علمی و شورای صنفی به مسئولین مربوطه منتقل می‌کند و مشکلات عمومی‌تر را در کانال نیز اطلاع‌رسانی می‌کند تا بتوانیم راه‌حلی برای آن‌ها بیابیم.
دانشجویار تلاش می‌کند دانشجویان خسته را راهنمایی کند و آن‌ها را به صبوری و تلاش بیشتر تشویق کند.

2️⃣ از دانشجویار نباید انتظار داشت....:
که برا ی دانشجویانی که برای مشورت به ایشان مراجعه می‌کنند، انتخاب واحد کند.
که حل تمرین دانشجویان باشد یا برای دانشجوهایی که در مرحله‌ی تحقیق هستند پیشبرد کار تحقیقاتی‌شان را عملا به عهده بگیرد.
که واسط بین دانشجو و استاد راهنمای دانشجو یا استاد درس یا هر فرد دیگری باشد.
بیش از برنامه‌ریزی زمانی خود برای یاری دانشجویان، زمان صرف کند.

3️⃣ دانشجویار باید....:
🔹 خود را در جامعه علمی، بروز نگه دارد و اطلاعات خود را با ارتباط با گروه و اساتید دانشکده تکمیل کند.🔍
🔹 رازدار باشد. چه رازدار مشکلات و درددل‌های دانشجو، چه رازدار اطلاعاتی که از قبل به‌طور خاص در دانشکده به دست آورده است.💾

4️⃣ دانشجویار نباید...:
⛔️ رشته یا فرد خاصی را زیر سوال ببرد.
⛔️ غرهای شخصی خود را به دانشجویان منتقل بکند.
⛔️ دانشجو را با خودش و استادان و افراد دیگر مقایسه کند. ⚖️

5️⃣ چطور می‌توان با دانشجویارها ارتباط برقرار کرد؟
☎️ دانشجویارها در همین کانال معرفی می‌شوند و شماره اتاق ایشان در دانشکده و شماره تماس ایشان و آی دی تلگرام ایشان معرفی می‌شود.

امیدواریم با اجرایی شدن این طرح، ارتباط بین دانشجویان خانم در دانشکده بیشتر و موثرتر شود، بعضی مشکلات دانشجویان خانم مثل اعتماد به نفس پایین و فعالیت کم ایشان در برنامه‌های علمی رفع شود و بهتر بتوانیم مشکلات را جمع‌بندی و صورت‌بندی کنیم 📉 و برای آن‌ها راه‌حل بیابیم. 😊

از افرادی که علاقمند و داوطلب کمک به این طرح هستند و دوست دارند در آینده نزدیک دانشجویار شوند، استقبال می‌شود.

کانال «دختران ریاضی شریف»
https://www.tg-me.com/sharifmathgirls
#معرفی_افراد_گروه

🌞افراد فعال در اتاق فکر گروه «دختران ریاضی شریف»:

🎓 نیلوفر فرج زاده طهرانی - فارغ‌التحصیل دکترای ریاضی شریف. محقق پسادکترا با گرایش ریاضیات زیستی با رویکرد سیستم‌های دینامیکی

🤓 نرگس باقری فرد - دانشجوی دکترای ریاضی محض شریف با گرایش توپولوژی بعد پایین

🤓 محدثه رجایی - فارغ التحصیل ریاضی محض شریف و دانشجوی دکترای دانشگاه تربیت مدرس با گرایش احتمال

🤓 الهام منیفی - دانشجوی دکترای ریاضی کاربردی شریف با گرایش بهینه‌سازی

🤓 خاطره قربانی - دانشجوی دکترای ریاضی کاربردی شریف با گرایش بهینه‌سازی

🤓 سایه خانیها - دانشجوی دکترای ریاضی محض شریف با گرایش احتمال

🤓 مائده خسروی زاده - دانشجوی ارشد ریاضی محض شریف

🎓 مونا آزادکیا - فارغ التحصیل ریاضی محض شریف و دانشجوی دکترای آمار دانشگاه استنفورد

🎓 لعیا قدرتی - فارغ التحصیل در رشته‌های ریاضی و علوم کامپیوتر شریف، دانشجوی دکترای نوروساینس در آزمایشگاه فیزیک آماری ecole normale supérieure

🎓 تینا ترکمان - فارغ التحصیل ریاضی شریف، دانشجوی دکترای ریاضی دانشگاه هاروارد

کانال «دختران ریاضی شریف»
https://www.tg-me.com/sharifmathgirls
یک خانم در جامعه کنونی بیش از اندازه، مجبور است فشار روانی تحمل کند تا پتانسیل‌های خود را بتواند ثابت کند. همچنین نسبت به مسئولیت‌های فردی و خانوادگی، خود را موظف می‌داند. لذا خانم‌ها، فشار جسمی و روحی زیادی احساس می‌کنند (قبل از این که به این فشار عادت کنند! )
اما هر فرد باید به سلامتی خود توجه داشته باشد. یکی از فعالیت‌هایی که سلامتی افراد را تضمین می‌کند «ورزش» است. ورزش با ایجاد تحرک در فرد و ایجاد نشاط، باعث کم شدن فشار جسمی و روانی موجود بر فرد می‌شود.
دانشگاه شریف تلاش کرده در حد خود، امکانات ورزشی برای اعضای خود فراهم کند.
بر خود لازم می‌دانیم تعدادی از امکانات ورزشی دانشگاه را در این جا معرفی کنیم. امیدواریم تشویقی باشد برای دختران برای استفاده از این امکانات:

🏊🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏊🏻‍♀️
استخر سرپوشیده دانشگاه شریف:
مهمترین خصوصیت این استخر، مجزا بودن استخر آقایان و خانم‌هاست. لذا به غیر از زمان‌هایی که استخر در اجاره شرکت‌ها و سازمان‌هاست، در سایر زمان‌ها می‌توان از استخر استفاده کرد.
ساعات کار استخر 9 تا 21:30 است.
هزینه استفاده از استخر برای دو ساعت: برای دانشجویان 2500 و برای فارغ التحصیلان 12500 تومان است. کلاس‌های شنا هم با هزینه مناسب برگزار می‌شود. جهت هماهنگی برای ثبت‌نام برای کلاس شنا باید با مسئولین استخر تماس بگیرید.
گاهی کلاسها و مسابقات واترپولو برگزار می‌شود که بسیار هیجان‌انگیز است.
زمان بندی استفاده از استخر و اطلاعات دیگر را می‌توانید از کانال استخر (https://www.tg-me.com/sharifpool) پیگیری کنید.
آدرس: میدان تیموری - کوچه گلستان، استخر دانشگاه شریف
شماره تماس: 66069647

🏐🏸🏀
سالن استاد جباری:
این سالن در دانشگاه در نزدیکی درب انرژِی و کتابخانه مرکزی است. روزهای استفاده ار این سالن برای خانم‌ها روزهای یکشنبه و سه‌‌شنبه ساعت 16تا 19:30 است. تمرینات بدمینتون (ساعت 16 تا 18) و والیبال (ساعت 17 تا 19:30) و بسکتبال (18 تا 19:30) در این سالن برگزار می‌شود. این تمرینات با بهترین مربی‌ها برگزار می‌شود و برای عموم دانشجویان و فارغ‌التحصیلان، آزاد و رایگان است.

🏋️‍♀️
سالن بدنسازی:
این سالن در طبقه دوم ساختمان جدید تربیت بدنی روبروی درب شیمی واقع است. تمرینات بدنسازی برای خانم‌ها، در ساعات 12 تا 18 روزهای یکشنبه و سه‌شنبه برگزار می‌شود. استفاده از سالن رایگان است اما امکانات مشاوره نیز وجود دارد.

کوهنوردی:
گروه کوهنوردی دانشگاه، دومین گروه دانشجویی دانشگاه‌های ایران است. این گروه در هر فصل سه برنامه برای گروه دختران برگزار می‌کند. دفتر این گروه در ساختمان شهید رضایی روبروی سلف خانم‌‍‌هاست. برای آشنایی بیشتر با این گروه به کانال آن (https://www.tg-me.com/sutmcg) مراجعه کنید.


و ورزش‌های دیگر مثل:
ایروبیک
تنیس روی میز 🏓
سنگنوردی
کاراته🥋
شطرنج

برای اطلاعات بیشتر به این صفحه 👇🏻
(http://sport.sharif.ir/index.php/office/2015-07-27-07-38-11)
مراجعه کنید.

امکانات دوچرخه دانشگاه برای خانم‌ها نیز می‌باشد. برای استفاده از این امکان به اداره رفاه دانشجویان مراجعه کنید.

#معرفی_امکانات_دانشگاه #ورزش #تشویق

کانال «دختران ریاضی شریف»
https://www.tg-me.com/sharifmathgirls
#خاطره از مونا در استنفورد ✍🏻

من امروز ارائه داشتم. بعد از اینکه حرفم تموم شد استاد(Amir Dembo) بهم گفت نشونم بده بالاترین جایی که می‌تونی پای تخته بنویسی کجاست. اول فکر کردم داره سر کارم میذاره یا می‌خواهد بگه خوب از تخته استفاده نکردم. به هر حال روی نک انگشت‌های پام بلند شدم و گفتم تا اینجا (یک وجب پایین‌تر از لبه‌ی بالایی تخته). بعدش استاد گفت خب پس یعنی باید حدودا یک وجب تخته‌ها را بیاریم پایین‌تر. من گفتم آخه من قدم از میانگین کوتاهتره. گفت نه این تخته دهه ۶۰ که همه استادها مرد بودند نصب شده الان که دیگه اینطور نیست باید شما هم بتونید راحت از همه جای تخته استفاده کنید. آخرش هم خندید و گفت امیدوار نیست که تا زمان فارغ‌التحصیلی من تخته‌ها جابه‌جا بشوند ولی میره که بگه یک فکری به حالشون بکنند.
😊
کانال «دختران ریاضی شریف»
https://www.tg-me.com/sharifmathgirls
من مونا آزادکیا هستم دانشجوی دکترای آمار در دانشگاه استنفورد.
لیسانس و فوق لیسانس را در دانشکده ریاضی و در گرایش احتمال گذراندم استاد راهنمادکتر علیشاهی و استاد راهنمای همکار، دکتر میرصادقی بودند.
#اطلاع_رسانی #سمینار #آشنایی_با_حوزه_کاری_اساتید #دانشکده_ریاضی_دانشگاه_شریف


#توجه #توجه


هرآن‌چه یک دانشجو باید درمورد کارهای علمی اساتید دانشکده خود بداند.

بشتابید 📣 بشتابید 📣
شنبه‌ها و دوشنبه‌ها ساعت 12 تا 14 کلاس 317 دانشکده ریاضی دانشگاه شریف


توضیحات مفصل هیچ‌کس‌نخوان!! 👇🏻👇🏻😁
#اطلاع_رسانی #سمینار #آشنایی_با_حوزه_کاری_اساتید #دانشکده_ریاضی_دانشگاه_شریف

📣 📣 📣 📣 📣

یکی از مشکلات دانشجویان دانشکده، برای انتخاب مسیر ریاضی خود برای ادامه تحصیل و تحقیق، آشنایی کم و حتی در مواردی، عدم آشنایی درست با برخی از زمینه‌های ریاضی از جمله زمینه‌های تحقیقاتی اساتید دانشکده است. این مشکل در مورد دانشجویانی که از دانشگاه‌ها و یا دانشکده‌های دیگر برای تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی به دانشکده ریاضی می‌آیند جدی‌تر نیز می‌شود. در این مورد به نظر می‌رسد برگزاری جلساتی، هر چند کوتاه، می‌تواند در رفع این مشکل تأثیر بسزایی داشته باشد.


در اولین برنامه اجرایی، تلاش کردیم سمینارهایی در دانشکده برگزار کنیم که در آن ها تعدادی از اساتید درباره حوزه کاری خود سخنرانی می‌کنند. مخاطب این سمینارها، «همه دانشجویان دانشکده» هستند.

🎯 اهداف این جلسات به شرح زیر است:

🔸معرفی زمینه تحقیقاتی
🔸 معرفی درس‌هایی که مرتبط با این حوزه هستند و در دانشکده به طور مرتب ارائه می‌شوند و دروس پیش‌نیاز برای این زمینه کاری
🔸 معرفی مراجع مثل کتاب، مقاله، ژورنال تخصصی برای آشنایی اولیه دانشجویان
🔸 معرفی مسائلی که در حال حاضر یا در آینده‌ای نزدیک در اولویت کار استاد مربوطه است.
🔸 معرفی مسائل روز مرتبط با این زمینه در دنیا
🔸 معرفی دانشجویان دکترا و محققین پسادکترا در این زمینه در دانشکده برای ارتباط بیشتر دانشجویان با ایشان (بخصوص معرفی دانشجویان دکترا و محققین پسادکترای خانم برای ارتباط بیشتر دانشجویان دختر با ایشان)
🔸 معرفی مسائلی که اساتید در بیرون دانشکده و در ارتباط با صنعت با آن‌ها مواجه هستند.

تلاش می‌شود تمام جلسات فیلمبرداری شود و بر روی سایت دانشکده قرار بگیرد تا دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای انتخاب استاد راهنمای خود و دانشجویان دکترا برای انتخاب دانشکده برای ادامه تحصیل، به این فیلم‌ها مراجعه کنند.

ممنون می‌شویم اگر از بین عزیزان سال دوم لیسانس و بیشتر، افرادی در جریان برگزاری سمینارها داوطلب شوند و با ما همکاری کنند.
موارد همکاری:
1- به عهده گرفتن هماهنگی برای پذیرایی ☕️🍰
2- فیلمبرداری از سخنرانی/ میزگرد 🎥
3- عکسبرداری به تعداد محدود اما خلاقانه 📸
4- تهیه پوستر تبلیغات برای هفته‌های آتی و حتی ترم آینده و همکاری در نصب آن و انجام تبلیغات 🖼 🔊
5- جمع‌آوری سوالات دانشجویان قبل از سخنرانی‌ها و احتمالا در حین سخنرانی 🎤 📝




باتشکر از همکاری اساتیدی که برای اجرای این برنامه ما را حمایت کردند. این برنامه در ترم آینده ادامه خواهیم داشت و تلاش می‌کنیم همه اساتید، سخنرانی داشته باشند. امیدواریم بتوانیم سهمی در هر چه بهتر شدن دانشکده‌مان داشته باشیم .

گروه «دختران ریاضی شریف»
https://www.tg-me.com/sharifmathgirls
در اطلاع رسانی برنامه ما را یاری کنید. لطفا پوستر سمینارها را برای هر کدام از اعضای دانشکده که می‌توانید بفرستید.
#توجه #توجه
دوستان عزیز خوشحالیم که به برگزاری سمینار "#راه_ریاضی" توجه و علاقه نشون دادین😊
ظاهرا ابهامی راجع به مخاطب این سمینارها بوجود آمده.
همه‌ی اعضای دانشکده چه خانم و چه آقا و در هر مقطعی می‌توانند در این سمینارها شرکت کنند.
صرفا برگزارکنندگان این برنامه از اعضای گروه "دختران ریاضی شریف" هستند و این موضوع باعث بوجود آمدن هیچ گونه محدودیتی برای مخاطبین سمینار نخواهد بود.
#روشنگری
امروز، دوشنبه 12 آذرماه، نشستی با حضور آقای دکتر افتخاری با موضوع «داستان توپولوژی با بعد پایین، در قرنی که گذشت» در ساعت 12:30 در اتاق 317 دانشکده برگزار خواهد شد.
مخاطب اصلی سمینارهای "#راه_ریاضی :
دانشجویان سال اول کارشناسی ارشد
دانشجویان سال‌های آخر لیسانس

🔻 توجه کنید که :
حضور در این سمینارها برای «همه دانشجویان» آزاد است و پیشنهاد می‌شود.

🎯 اهداف این جلسات به شرح زیر است:

🔸معرفی زمینه تحقیقاتی
🔸 معرفی درس‌هایی که مرتبط با این حوزه هستند و در دانشکده به طور مرتب ارائه می‌شوند و دروس پیش‌نیاز برای این زمینه کاری
🔸 معرفی مراجع مثل کتاب، مقاله، ژورنال تخصصی برای آشنایی اولیه دانشجویان
🔸 معرفی مسائلی که در حال حاضر یا در آینده‌ای نزدیک در اولویت کار استاد مربوطه است.
🔸 معرفی مسائل روز مرتبط با این زمینه در دنیا
🔸 معرفی دانشجویان دکترا و محققین پسادکترا در این زمینه در دانشکده برای ارتباط بیشتر دانشجویان با ایشان (بخصوص معرفی دانشجویان دکترا و محققین پسادکترای خانم برای ارتباط بیشتر دانشجویان دختر با ایشان)
🔸 معرفی مسائلی که اساتید در بیرون دانشکده و در ارتباط با صنعت با آن‌ها مواجه هستند.

گروه «دختران ریاضی شریف»
https://www.tg-me.com/sharifmathgirls
Forwarded from Sharif Sport
🏸 مسابقات بدمینتون قهرمانی دانشگاه 1396
انتخابی تیم جهت مسابقات منطقه ای
دختران
@sharifsports
2024/09/24 00:34:19
Back to Top
HTML Embed Code: