Telegram Web Link
#توجه
در کنگره بین‌المللی ریاضیدانان آتی که امسال برگزار خواهد شد، دکتر میثم نصیری، عضو هیات علمی پژوهشکده ریاضی پژوهشگاه دانش‌های بنیادی (IPM)، یکی از سخنرانان مدعو خواهند بود.
کنگره بین‌المللی ریاضیدانان بزرگترین گردهمایی ریاضیدانان جهان است که از سال ۱۸۹۷ معمولاً هر چهارسال یک بار برگزار می‌گردد.
سخنرانی در این کنگره، از اعتبار و جایگاه بسیار بالایی در جامعه ریاضی برخوردار است و سخنرانان اصلی و مدعو کنگره، رهبران فعلی یا آینده حوزه‌های فعال ریاضیات تلقی می‌شوند.
http://www.ipm.ac.ir/fa/ViewNewsInfo.jsp?NTID=1983

لازم به ذکر است که دکتر نصیری روز شنبه 5 اسفند ماه، مهمان برنامه ی راه ریاضی خواهند بود تا درباره موضوع سیستم های دینامیکی با ایشان به گفتگو بنشینیم.
#توجه

برنامه راه ریاضی روز دوشنبه 7 اسفندماه لغو شد.

جلسه مربوط به هندسه محاسباتی با حضور آقای دکتر زارعی، در روز شنبه 19 اسفند، ساعت 10:30 تا 12 خواهد بود.
Forwarded from H++
ثبت‌نام برای رویداد بزرگ #HPlusPlus شروع شد.
همه دعوت‌اند، خلاق‌ها دعوت‌ترند ;)
همین الآن ثبت‌نام کن:
www.HPlusPlus.ir
#باشیم
@HealthHackathon
دختران ریاضی شریف
ثبت‌نام برای رویداد بزرگ #HPlusPlus شروع شد. همه دعوت‌اند، خلاق‌ها دعوت‌ترند ;) همین الآن ثبت‌نام کن: www.HPlusPlus.ir #باشیم @HealthHackathon
#توصیه #همایش #بین_رشته_ای
#حوزه_سلامت #علوم_کامپیوتر #کارآفرینی

شرکت در رویداد بالا از این جهت که بین رشته ای بوده و باعث ارتباط هرچه بیشتر رشته ی ما با حوزه ی سلامت شده (و نیز جایزه ی خوبش😉) سودمند است.
ما از برگزارکنندگان این رویداد خواستیم توضیحاتی دقیق از برنامه ی خود در اختیارمان بگذارند، پاسخ این بود:

هکتون سلامت یک مسابقه با چند موضوع مشخص است. موضوعات چند روز قبل از شروع دوره مشخص می‌شوند و شرکت کنندگان در حیطه موضوع دلخواهشان (که مربوط به سلامت هست) باید به دنبال یک مشکل و معضل بگردند. سپس برای معضلی که انتخاب کرده‌اند راه حل پیدا می‌کنند. در روز هکتون، افراد تک تک (یا یک نفر از تیم) می‌آیند و ابتدا مشکل را بیان میکنند (Problem pitch) سپس ایده‌ای که برای حل مشکل دارند رو بیان میکنند (Solution pitch). در نهایت تیم‌هایی با توجه به شباهت سلایق شکل می‌گیرند و دو روز روی ایده‌ مطرح شده کار می‌کنند و به یک پروتوتایپ یا محصول اولیه می‌رسند. داورها قضاوت می‌کنند که کدام محصول مفید‌تر بوده و کدام یک پتانسیل تبدیل شدن به یک استارت‌آپ را دارد.
و نکته اینکه ایده و محصول، به نام شما ثبت خواهد شد، شما حق مالکیت تام بر روی ایده و محصول خود را دارید.
ماهیت هکتون وابستگی زیادی به بچه های مهندسی و علوم کامپیوتر دارد؛ بنابراین از تمام افرادی که در خود، توان ورود به یک عرصه نو و عمل‌گراتر را می‌بینند دعوت می‌شود تا با استفاده ازلینک زیر در رویداد HPlusPlus ثبت نام کنند:
www.HPlusPlus.ir
حال این گوی و این هم میدان :)
#سمینار #راه_ریاضی
دکتر اردشیر - دوشنبه 14 اسفند، 10 تا 12
دکتر زارعی - شنبه 19 اسفند، 10:30 تا 12
#مرزهای_علوم_ریاضی
#کارگاه آشنایی با بسته نرم‌افزاری پلاسما (حل موازی دستگاههای خطی)
#معرفی

خانم نگین باقرپور لیسانس خود را در رشته مهندسی شیمی و ارشد و دکتری را در رشته ریاضی با راهنمایی دکتر مهدوی امیری در دانشگاه شریف گذراندند و برای یک دوره پسادکترا به دانشگاه منچستر رفتند. ایشان در پروژه
NLAFET
همکاری داشتند. در این پروژه گروهی ۱۳ نفره از دانشگاه تنسی و دانشگاه منچستر روی طراحی کتابخانه‌ای برای حل مسائل جبرخطی اندازه بزرگ همکاری میکردند. محصول این گروه، نسخه جدید پلاسما هست که در یک کارگاه آموزشی دو روزه بخش‌هایی را آموزش خواهند داد.
این کارگاه در روز چهارشنبه و پنج‌شنبه 16 و 17 اسفند خواهد بود و برای تمام دانشجویانی که به حل مسائل جبرخطی اندازه بزرگ نیاز دارند، مفید خواهد بود، ازجمله دانشجویان رشته‌های:
🔹 ریاضی
🔹 فیزیک
🔹 مهندسی برق
🔹 مهندسی عمران
🔹 مهندسی مکانیک
🔹مهندسی شیمی و مواد
🔹 علوم زیستی
🔹 علوم زمین
Forwarded from کدناک
انجمن علمی دانشکده‌ی علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شریف (همبند) برگزار می‌کند...
مسابقه برنامه‌نویسی کدناک ۲,۱
📆جمعه ۱۸ اسفند ساعت ۱۸:۳۰ الی ۲۱:۰۰
🌐ثبت‌نام:
http://codeknock.ir

@codeknock
@hamband_math_cs
☕️ آخرین دورهمی استادان و دانشجویان در سال ۹۶ و با حال و هوایی دیگر به صرف چای و شیرینی

دوشنبه ۱۴ اسفند ساعت ۱۶:۳۰
لابی دانشکده ریاضی
#معرفی
سلام
برای اطلاع از برنامه‌های متنوع دانشگاه شریف، #پیشنهاد می‌کنیم کانال https://www.tg-me.com/SharifStudentsNews را دنبال کنید.😊
آخرین برنامه #راه_ریاضی در سال 1396
#مرزهای_علوم_ریاضی
#درسهای_کوتاه
معرفی کوتاهی بر آمیختگی زنجیر مارکوف، مقدمات و کابردها
خانم دکتر شهرزاد حدادان از ایتالیا
#برنامه
#اطلاع_رسانی #مدرسه_تابستانه در فرانسه

سلام😊
داستان از این قرار است که اولین مدرسه‌ی تابستانه ریاضیات فرانسه از ۱۶ تا ۲۷ جولای ۲۰۱۸ (25 تیر تا 5 مرداد 97) در پاریس برگزار می‌شود. هدف از برگزاری این رویداد انتخاب و گردهم آوردن «۵۰ جوان پرشور و با استعداد» در بازه‌‌ی سنی 2 سال‌ آخر دبیرستان تا سال دوم دانشگاه است، تا ریاضی‌ورزی کنند و با محیط علمی، ریاضیاتی و فرهنگی پاریس آشنا شوند. این رویداد شامل برگزاری کنفرانس‌، سخنرانی‌، برنامه‌های حل مسئله و گردش‌های علمی فرهنگی خواهد بود.
نکته ی قابل توجه این است که در میان سخنرانان نام Gowers (ریاضیدان برنده جایزه فیلدز) و امید امینی (از ریاضیدانان معروف ایرانی) درخشان است!🌟
موضوع سخنرانی‌ها طیف گسترده‌ای از حوزه ‌های ریاضی مانند ترکیبیات، آمار، فرایندهای تصادفی، هندسه جبری روی گرافها، سیستم‌های دینامیکی، معادلات دیفرانسیل و نظریه اعداد را شامل می‌شود.
اطلاعات بیشتر درباره‌ی این برنامه را می‌توانید در سایت https://msp.math.ens.fr به‌دست آورید.
هزینه‌ی ثبت‌نام در حدود۴۰۰ یورو است (الان یورو حدود 6هزار تومان است) که هزینه‌های غذا و اقامت را شامل می‌شود. اما برای اشخاصی که نمی‌توانند این هزینه‌ها را متحمل شوند، منابع مالی درنظر گرفته شده است که در مواردی هزینه‌های سفر را نیز پوشش می‌دهد.
می‌توانید با ارسال ایمیل به آدرس [email protected] هرگونه سوال احتمالی را از Claude Viterbo بپرسید.

گروه دختران ریاضی شریف
https://www.tg-me.com/sharifmathgirls
#گزارش پایان سال

سلام😊
ما در سال 1396 فعالیت خود را تحت گروه نوپای "دختران ریاضی شریف" آغاز کردیم. در اولین فعالیت عمومی از تمامی اساتید دانشکده علوم ریاضی برای شرکت در برنامه #راه_ریاضی دعوت کردیم تا در مورد گرایش تحقیقاتی خود و برنامه‌های آموزشی و پژوهشی پیش‌رو با دانشجویان صحبت کنند. نتیجه‌ی این دعوت برگزاری 15 جلسه با محوریت برخی گرایش‌های دانشکده و موضوعات علمی، آموزشی و فرهنگی شد، که گزارش بعضی از این جلسات در کانال قرار دارد. تلاش می‌کنیم ظرف یک ماه آینده (یک ماه کاری😉) گزارش‌ها را در کانال کامل کنیم. یکی از ثمرات برگزاری این گردهمایی‌ها ابراز علاقه و اضافه شدن تعدادی از دوستان برای فعالیت و کمک به گروه بود.
همچنین طرح اولیه برخی فعالیت‌ها مانند #دانشجویار نیز بررسی شده که در سال آینده به تدریج به آن‌ها می‌پردازیم.
گروه دختران ریاضی شریف پیشاپیش سال 1397 را به همه اعضای جامعه علمی تبریک می‌گوید😊🍀🍀🍀
آرزو داریم سال‌های پیش‌رو، سال‌هایی پر از شادی، تحرک علمی، پیشرفت و پیشگامی برای جامعه ریاضی باشد.

گروه دختران ریاضی شریف
https://www.tg-me.com/sharifmathgirls
#مسابقات_ریاضی_دانشجویی🏅
#تشویق برای شرکت در آزمون انتخابی تیم دانشکده

سلام
امیدواریم که تعطیلات به همه عزیزان خوش گذشته باشد.😊

یکی از اهداف هر مسابقه علمی ایجاد شور و نشاط علمی در افراد و ایجاد فضای گردهم آوردن افراد برتر برای آشنایی و رقابت است. مسابقات ریاضی دانشجویی، هرساله با شرکت دانشجویان دانشگاه‌ها برگزار می‌شود. این مسابقات در ایران توسط #انجمن_ریاضی_ایران برگزار می‌شود. تاکنون چهل و یک دوره از مسابقات ریاضی برگزار شده است. در هر دوره سه الی پنج تیم برتر به مسابقات جهانی معرفی می‌شوند.
دانشگاه صنعتی شریف در همه دوره‌ها رتبه اول تیمی را داشته است. دانشکده ما، برای انتخاب تیم، آزمونی برگزار می‌کند اما ملاک انتخاب تیم تنها براساس آزمون نیست.
امسال نیز دانشکده برای انتخاب تیم ثبت‌نام می‌کند. مهلت ثبت‌نام امروز است! (بابت دیرکرد پیام ببخشید.)
طبق اطلاعات ما، متاسفانه در چند سال اخیر حضور دختران دانشکده در مرحله انتخابی تیم، 0️⃣ درصد! بوده است.
ضمن دعوت از همه دانشجویان برای شرکت در این مسابقه انتخابی، به طور ویژه از دختران دانشکده خواهشمندیم در این مسابقه شرکت کنند. شاید از نظر شما مسابقات موضوع مهمی نباشد یا جرات حضور نداشته باشید یا این که فکر میکنید شانس انتخاب شدن ندارید . . . . اما حضور در برنامه‌های علمی (چه مسابقات و چه سمینارها و چه کارگاه‌ها) هم برای خود فرد مفید است و هم برای پویا بودن فضای علمی.
با سپاس از توجه شما

پی‌نوشت: اگر این پیام را دیر مشاهده کردید، برای ثبت‌نام اقدام کنید شاید با تاخیر هم ثبت‌نام پذیرفته شود. البته حداکثر تا 21 و 22 فروردین! لطفا این پیام را برای دوستان خود در دانشکده ارسال کنید و آن‌ها را #تشویق کنید به ثبت‌نام و شرکت کردن.

گروه دختران ریاضی شریف
https://www.tg-me.com/sharifmathgirls
#سمینار
#یک_تعمیق_ساده
#ارتباط_علمی

گروهی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده برنامه‌ای را شروع کرده‌اند. اطلاعاتی که برای ما ارسال کرده‌اند را به اطلاع شما می‌رسانیم!:

«سلام دوستان
تصمیم داریم در سال جدید سمینارهایی را با عنوان "یک تعمیق ساده" در دانشکده شروع کنیم که:

▶️ مخاطب این سمینارها دانشجویان تحصیلات تکمیلی هستند.
🔄 یکی از اهداف این سمیناهار بالا بردن سطح دانش عمومی دانشجویان است، و سخنران باید به زبانی قابل فهم برای طیف زیادی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی که نزدیک به حوزه کاری سخنران هستند، صحبت کند و وارد جزئیات پیچیده نشود. هدف رساندن روح مطلب به شنونده است.
↔️ علاقمند هستیم فضای سمینارها به گونه‌ای باشد که همه، سوالات خود را به راحتی مطرح کنند و سخنرانی یک طرفه نباشد.
این کار سنتی ماندگار در دانشکده شود.

اگر فردی علاقمند به سخنرانی هست استقبال می‌کنیم. لطفا موضوعی که انتخاب می‌کنید:
برای کسانی که در این حوزه فعالیت می کنند جذاب و مفید باشد، یعنی منقضی نشده باشد و یادگرفتنش برای بقیه هم سودمند باشد. می‌توانید موضوعی را انتخاب کنید که نیاز دارید یادبگیرید، به این صورت هم خودتان سود می‌برید هم مخاطبین، با این انگیزه که بهترین راه یادگرفتن یک مطلب یاد دادن آن است. با این کار می توانید مهارت خودتان را در ارائه دادن بالا ببرید.»

📣 اولین سخنرانی از این مجموعه سخنرانی‌ها در روز سه‌شنبه 21 فروردین توسط آقای امین طالبی دانشجوی دکتری دانشکده برگزار می‌شود.👇

گروه دختران ریاضی شریف ضمن #سپاس_گزاری از همت این عزیزان💪 بخصوص برگزار کننده اصلی آقای امین طالبی، از همه برای حضور فعال! در این سمینارها دعوت می‌کند.
در صورتیکه سوال یا پیشنهادی دارید با خانم نرگس باقری فرد ([email protected] ) یا آقای امین طالبی([email protected]) در میان بگذارید.
2024/09/23 17:24:06
Back to Top
HTML Embed Code: