Telegram Web Link
نابرابری؟ انصاف؟ عدالت؟ برابری؟ 🤔

@sharifmathgirls
#خرد_یادگیری در #روزنامه_شریف
#اختلال_در_یادگیری
#اختلال_اضطراب_اجتماعی

سلام
#روزنامه_شریف در پرونده‌هاش معمولا میره سراغ موضوعات جالب و متفاوت. یکی از پرونده‌های مهم روزنامه پرونده امنیت بود که درمورد آن صحبت‌ها زیاد است.
پرونده روزنامه این هفته، در رابطه با «اختلال یادگیری» بود. خیلی جالبه، لطفا بخونین.
خیلی از ما از مشکلات #اختلال_در_یادگیری بی اطلاعیم. در این شماره، روزنامه با دو نفر از دانشجویان عزیز مصاحبه کرده که با این مشکلات در حین تحصیل مواجه بودن: یا خیلی سخت درس می‌خوندن🤓 یا سر کلاس‌های درسی‌شون نمی‌رفتن🚶‍♂️ یا سخت با استاد و دانشگاه ارتباط می‌گرفتن☹️.

موضوع جالب، پیگیری این افراد برای فهمیدن دلیل مشکلاتی‌ست که دارند. و البته این که خودشان به طور اتفاقی و با خوش‌شانسی توانستند موضوع را بفهمند و حمایت بگیرند.
این شماره را می‌تونید از کانال روزنامه شریف در این آدرس دریافت کنین.
اگر تجربه یا اطلاعی از دیگر مشکلات تحصیلی مثل اختلالات یادگیری داشتین خوشحال میشیم به ما اطلاع بدید. (@Mkh4_Khosravizadeh)
شاد باشید :)
دختران ریاضی شریف
@sharifmathgirls
#یادداشت

رشته توییت روزنامه درباره پرونده روزنامه شماره 858:

😏 مشکل اگر عام و جهان‌شمول باشد، حتما تا الآن حسابی برایش فکر هم شده و قانون و ماده و تبصره برایش ردیف شده ولی مشکل وقتی به درصد کوچکی از جامعه محدود است، حواس‌ها را کمتر به خود جلب می‌کند.
در شماره جدید سراغ دو دانشجویی رفتیم که تجربه تحصیل‌شان همراه با این جنس از مشکلات بوده.
🤓 علیرضا جویبار ورودی ۸۹ مهندسی شیمی و ۹۴ ارشد MBA است که امسال درسش تمام شد؛ فعال دانشجویی و اجتماعی که در جمعیت امام علی (ع) هم سابقه زیادی دارد و الآن مسئول سرمایه انسانی کل جمعیت است. علیرضا #اختلال_در_یادگیری از نوع #Dyslexia داشته و همین کارش را تا آستانه اخراج هم کشانده ولی با پیگیری‌های زیادش توانسته مشکلش را به تأیید دانشگاه برساند و در نهایت فارغ‌التحصیل شود. به قول خودش از بچگی با ریاضی و محاسبه مشکلی نداشته ولی در حفظی‌ها و عمومی‌ها کمیتش لنگ بوده و برای خواندن یک متن پنج شش برابر افراد عادی باید وقت بگذارد.
☹️ در مدرسه مشکلش را تشخیص نداده‌اند و به پای تنبلی گذاشته‌اند، با وجود اینکه علائم این اختلال را از بچگی نشان داده. کارشناسی را هرطور بوده به سلامت می‌گذارند، چرا که هدفش بیشتر پاس کردن بوده و راه پاس کردن درس‌ها را پیدا کرده ولی در ارشد و آن هم در رشته MBA گره کار کورتر می‌شود.
😞 درس‌های پروژه‌دار به این راحتی با این اختلال کنار نمی‌آمدند. ترم اول ارشد یک درس، ترم دوم دو درس و ترم سوم سه درس را می‌افتد و رکورد افتادن در دانشکده را می‌زند و کارش به اخراج می‌کشد. اول سراغ مرکز مشاوره می‌رود و بعدش در «مرکز توان‌بخشی کودکان» مشکلش تشخیص داده می‌شود.
🙁 پرونده به دانشگاه بازمی‌گردد ولی خاص بودن مشکل و فقدان نمونه‌های مشابه در گذشته باعث می‌شود مرکز مشاوره و آموزش وقعی به مسئله ننهند و او مجبور شود پیگیری کارش را در وزارت علوم ادامه دهد و آن‌قدر سماجت به خرج بدهد که در نهایت دانشگاه مشکلش را قبول کند و درسش را به پایان برساند.
😒 انگیزه و هدفش هم از این همه پیگیری کمک به سایر افرادی‌ست که این مشکل را دارند تا از راه تدوین و اصلاح قوانین، آنها بتوانند راحت‌تر تحصیل کنند. علیرضا به عنوان یک فعال اجتماعی کودکانی را دیده و با آنها کار کرده که این مشکل را دارند و برچسب خنگی یا تنبلی می‌خورند.
🙁 مورد دیگر دختری‌ست که سال ۹۲ هوافضا قبول شده و سال ۹۷ هم ارشدش را در همین رشته شروع کرده است. مشکل او #اختلال_اضطراب_اجتماعی یا #SocialAnxiety نام دارد؛ مشکلی که باعث می‌شود نتواند در حضور دیگران تمرکزش را حفظ کند و کارهایش را به خوبی انجام دهد و بازدهی تنهایی را نداشته باشد.
😐 این مسئله باعث می‌شود کلاس‌هایش را شرکت نکند و حتی نتواند سوال‌هایش را از استاد و تی‌ای و دیگر دانشجوها بپرسد. به قول خودش در تمرین‌ها و پروژه نمرات بالا می‌گیرد ولی در امتحان وضعش خراب است، چون حس می‌کند همه حواس استاد به اوست.

این پرونده را می‌توانید مفصل در خود روزنامه بخوانید.
پیوست: آدرس توییتر روزنامه
@sharifmathgirls
Forwarded from جامعه جئوجبرای ایران (P. Behzadi Azad)
توضیحات بیشتر،سرفصل ها و لینک ثبت نام:
https://forms.gle/78bpR2o41mA9n55j8
سلام
📣 قابل توجه مدرسان ریاضی، مربیان ریاضی، دوستداران ریاضی و حتی دانش‌آموزان
📐 نرم‌افزار جئوجبرا نرم‌افزار جالبی است برای کار ریاضی، بخصوص کارهای هندسی.
پیشنهاد می‌کنیم که حتما دانلود کنید. با جئوجبرا کارهای جالبی می‌توان انجام داد.
این دوره، توسط استادی خوش ذوق ارائه شده است.
شاد باشید :)

@sharifmathgirls
Forwarded from در مدار انسانی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
وبینار آشنایی با رشته علوم انسانی، ۱۰ و۱۱ تیر ۹۹، مجتمع آموزشی صبا

شرکت در وبینار برای عموم آزاد است. اما ثبت‌نام لازم است. برای ثبت‌نام به ما پیام دهید.

https://www.instagram.com/saba_summer_school/
Forwarded from RiskLab
#quant_learning_workshops

🙋🏻‍♂️با توجه به درخواست های مکرر دانشجویان عزیز، از این هفته دوره های آموزشی یادگیری ماشین و برنامه نویسی را شروع خواهیم کردیم.

💻 در اولین سری از این کارگاه های آموزشی، آقای سینا سیفی مبانی اولیه یادگیری ماشین را با زبان برنامه نویسی پایتون ارائه خواهند کرد

Language: Farsi
Time: 3pm-4:30pm 🕒 (GMT+4:30)
Date: Wednesday, 11 Tir 1399 (1 July 2020)
e-Location: https://vclass.ecourse.sharif.edu/ch/risklab (guest login)

Telegram: @RiskLab
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/risklab-me
Forwarded from انجمن ریاضی ایران (IMS) (احمد صفاپور)
‏دهمین سمینار جبر خطی و کاربردهای آن، ۲۹-۲۶ مرداد ماه ۱۳۹۹ ( به صورت مجازی)، دانشگاه شهید باهنر کرمان.

@IranianMathematicalSociety
Forwarded from جونیورا
🍉 رویداد دانش‌آموزی مجازی کوئرا - Code Up

👩🏽‍💻 👨🏽‍💻مخصوص دانش‌آموزان متوسطه‌ی اول

©️ آموزش زبان برنامه‌نویسی ++C، همراه با مسابقه و پروژه + جایزه! 🎁

💡راهنمایی و همراهی دانش‌آموزان تا پایان دوره بصورت تک به تک و در کلاس‌های تعاملی حل مسئله و رفع اشکال

🌞 مرداد و شهریور ۱۳۹۹

🌐 ثبت‌نام و اطلاعات بیشتر:
🔗 https://Quera.ir/events/codeup/

🔸🔹🔺🔻🔸🔹🔺🔻🔸🔹
@Quera_Students
دختران ریاضی شریف
🍉 رویداد دانش‌آموزی مجازی کوئرا - Code Up 👩🏽‍💻 👨🏽‍💻مخصوص دانش‌آموزان متوسطه‌ی اول ©️ آموزش زبان برنامه‌نویسی ++C، همراه با مسابقه و پروژه + جایزه! 🎁 💡راهنمایی و همراهی دانش‌آموزان تا پایان دوره بصورت تک به تک و در کلاس‌های تعاملی حل مسئله و رفع اشکال…
#رویداد_دانش_آموزی
#برنامه_نویسی

سلام دوستان
امیدواریم خوب باشین :)

🎉 #کوئرا می‌خواد تو تابستون یه رویداد آموزش برنامه‌نویسی جذاب زبان ++C برای دانش‌آموزای متوسطه‌ی اول بذاره.

🔹رویداد به این صورته که هر هفته‌ بچه‌ها یه سری آموزش‌ها می‌بینن و کلی تمرین حل می‌کنن و آخر هفته هم یه کلاس حل تمرین و رفع اشکال دارن. هر دانش‌آموز با یه مربی در ارتباطه که مشکلاتشو باهاش مطرح می‌کنه و مربی کمکش می‌کنه. یه سری مسابقه و پروژه‌ی جالب هم توی این دوره وجود داره.

🏦 اگر دوست داشتید تو مدرسه‌ی خودتون (که درس خوندید) یا جای دیگه‌ای که باهاشون در ارتباط هستید، هم بچه‌ها شرکت کنن، خوشحال می‌شیم که با هم همکاری کنیم تا دانش‌آموزای بیشتری بتونن از این رویداد استفاده کنن، بخصوص دختران علاقمند.

🌐 این لینک رویداده. اگر ایده، پیشنهاد یا نکته‌ی دیگه‌ای هم داشتید باهاشون در میون بذارید.
شاد باشید :)
نوشته ارسالی از تیم کوئرا

دختران ریاضی شریف
@sharifmathgirls
📝
هرکه در حافظه چوب ببیند باغی
صورتش در وزش بیشه شور ابدی خواهد ماند
هرکه با مرغ هوا دوست شود
خوابش آرام‌ترین خواب جهان خواهد بود
آنکه نور از سر انگشت زمان برچیند
می‌گشاید گره پنجره‌ها را با آه
و...

۲۳ تیرماه ۹۹، سومین سالگرد درگذشت "مریم میرزاخانی" عزیز😔

@sharifmathgirls
Forwarded from جونیورا
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 #تیزر رویداد دانش‌آموزی Code Up

👨‍💻 رویداد Code Up یک رویداد برای دانش‌آموزان دوره اول متوسطه است تا در طول تابستان با برنامه‌نویسی آشنا شوند و کمی برنامه‌نویسی را تمرین کنند.

✳️ برای آشنایی بیشتر با رویداد و شرایط تخفیف، ما را دنبال کنید.

📬 هر سوالی دارین برای ادمین بفرستین، زودِ زود جواب می‌دیم:
@Codeup_info

🔸🔹🔺🔻🔸🔹🔺🔻🔸🔹

@Quera_Students
دختران ریاضی شریف
🎥 #تیزر رویداد دانش‌آموزی Code Up 👨‍💻 رویداد Code Up یک رویداد برای دانش‌آموزان دوره اول متوسطه است تا در طول تابستان با برنامه‌نویسی آشنا شوند و کمی برنامه‌نویسی را تمرین کنند. ✳️ برای آشنایی بیشتر با رویداد و شرایط تخفیف، ما را دنبال کنید. 📬 هر سوالی…
#یادداشت #تشویق #رویداد_برنامه_نویسی
#برنامه_نویسی #دختران_فعال #زنان_و_توسعه

👩🏻‍💻🧑🏻‍💻 یکی از مهارت‌هایی که دانش‌آموزان لازمه داشته باشند، یادگیری تفکر الگوریتمی و در ادامه مهارت برنامه‌نویسی‌ه. این مهارت علاوه بر این که لازمه موفقیت در این عصر تکنولوژی‌ه، روی تفکر و تعامل شون هم تاثیر داره. برای شروع یادگیری برنامه‌نویسی لازم نیست نابغه باشند یا چیز خاصی بلد باشند، فقط کافیه اهل چالش و یادگیری باشند.

🏖 کوئرا کالج در تابستان امسال رویدادی مجازی برای آموزش برنامه‌نویسی ++C به دانش‌آموزان متوسطه اول برگزار می‌کنه. این رویداد شامل یه تعدادی درس‌نامه و مثال و تمرین‌ه که همه تمرینات بدون نیاز به هیچ نرم‌افزاری در سایت کوئرا قابل پیاده‌سازی و run کردن و ارسال ه و خود سایت در لحظه تمرینات را تصحیح می‌کنه و امتیاز می‌ده. در طول این رویداد هم یه سری آدم کاربلد دانش‌آموزان را راهنمایی و کمک می‌کنند. یه پروژه و دو مسابقه و یه جایزه هم داره.🤩

⭕️ به طور طبیعی و تاریخی، دانش‌آموزان پسر از رویدادهای برنامه‌نویسی بیشتر مطلع خواهند شد، چرا که تعداد پسران فعال در زمینه برنامه‌نویسی بیشتره و مدارس پسرانه هم بیشتر پتانسیل کار در زمینه برنامه‌نویسی را دارند.

👏🏻اما بیایید تلاشمون را بکنیم که دختران را تشویق کنیم که این مهارت‌ها را کسب کنند و با کارهای جمعی و فردی، افراد تاثیرگذارتری در جامعه و آینده جهان باشند.

شاد باشید:)
گروه دختران ریاضی شریف
@sharifmathgirls
«کلاس حضوری یا یادگیری غیرحضوری؟»

تا حالا به این سوال فکر کردین که:
آیا کلاس رفتن به درد می‌خوره یا نه؟ بخصوص در دوران کنونی. 🤔

🔸 حضور در کلاس، یک نوع آموزش شفاهی است. آموزش شفاهی میراثی بوده از دوران دیرین، قبل از صنعت چاپ که آدم‌ها دانش خود را شفاهی به هم منتقل می‌کردند.

🔹 بعد از صنعت چاپ، دانش و ارتباطات به صورت نوشته بوده.

🔸 در دوران حاضر با وجود اینترنت، خیلی از مطالب اصلی درسی، تمرین‌ها و سوالات حل شده و حل نشده در اینترنت وجود دارد. اینترنت پر است از کلاس‌هایی که ضبط شده‌اند و می‌توان از آن‌ها استفاده کرد. حتی می‌توانیم فیلم‌های آموزشی را دانلود کرده و هر زمان که بخواهیم با سرعت دلخواه آن را ببینیم.

اما همچنان این سوال وجود دارد که آیا این امکانات، نیاز به کلاس درس یا سمینارهای حضوری را برطرف می‎کند؟

این‌ها برگرفته از صحبت‌های دکتر #سیاوش_شهشهانی در ابتدای کلاس ریاضی عمومی یک در سال ۱۳۹۴ است. این صحبت‌ها را می‌توانید در آپارات گروه دختران ریاضی شریف ببینید. موضوع صحبت درمورد شرکت در کلاس، ضرورت یادگیری دروس پایه و هدف آموزش ریاضی عمومی در دانشگاه صنعتی شریف است.

گروه دختران ریاضی شریف
@sharifmathgirls
#اطلاع_رسانی
#مدرسه_تابستانی

📢 پنجمین مدرسه تابستانی ریاضیات (ویژه دانشجویان کارشناسی)
۱ تا ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ بصورت آنلاین برگزار می‌شود‌.

🌀 نظریه توپولوژیک گراف‌ها
امیر جعفری
🌀 نظریه هندسی گروه‌ها
کیوان ملاحی کارای

🔺جهت کسب اطلاعات بیش‌تر و ثبت نام به آدرس زیر مراجعه کنید.
frontiers.ir/school99

@sharifmathgirls
Forwarded from IPMMath
#تبلیغات #موقعیت_شغلی #تحلیل_داده

سلام
این جمله را شنیدین که «راه‌های رسیدن به خدا به عدد آدم‌های دنیاست.» ؟ اگه نشنیدین مخاطب این پست خود خود شمایین!

(اگر وسط خوندن این متن حوصله‌تون سر رفت حتما پست بعدی را ببینین و به ایمیل‌شون پیام بفرستین)

🤔 تاحالا شده به این فکر کنین که ای کاش می‌شد یکی به جای من رایگان توی بورس سرمایه‌گذاری کنه و شما هم بشینین به بقیه سوال‌های افلاطون فکر کنین و سودهای کاری اون 'به جای شما' بیاد توی حسابتون

🤔 تاحالا شده ناراحت باشین که چرا شهرهای بزرگمون این‌قدر شلوغی ترافیک زیادی دارند و کاش می‌شد فهمید گیر کار کجاست

🤔 تاحالا شده به این فکر کنین که ای کاش می‌شد تمام پرونده‌های طلاق را بردارین و بفهمین مشکل اصلی آدم‌ها باهم عمیقا چیه

🤔 تاحالا شده به این فکر کنین که چرا این قدر آدم‌ها از ریاضی بدشون میاد یا چرا این‌قدر درصد زبان توی کنکور پایینه؟ و آیا واقعا این حرف‌ها درسته؟ بعد دلتون بخواد بلند شین برین سازمان سنجش و اطلاعات تمام این سال‌های آدم‌ها را بگیرین و بشینین درصدهاشون را بالا پایین کنین اما زهی خیال باطل که سازمان سنجش راهتون بدن چون فعلا کروناست!

🤔 تاحالا شده به این فکر کنین که چرا با وجود این که بخش کشاورزی بخش مهمی در کشور هست و روستاییان خیلی توی این زمینه فعالند اما از امکانات کمتری برخوردارند و همیشه روستاییان از مسئولین شاکی‌اند

🤔 تاحالا شده به این فکر کنین که چطور می‌شه فهمید خانواده‌ها به چه سرگرمی بیشتر علاقه دارند و دلتون بخواد یه سایتی بزنین که خانواده بتونند سرگرمی مورد علاقشون را پیدا کنند اما بعد که سایت را میزنین می‌بینین که اصلا نمی‌دونین مخاطب چی می‌خواد که شما چی کار کنین

🤔 تاحالا شده به این فکر کنین که اگر اطلاعات بیشتری درمورد فلان موضوع داشتین چه خوب می‌شد، می‌تونستین بشینین اون اطلاعات را بالا پایین کنین و به جواب سوالاتتون برسین و به دوستاتون هم بگین که شما به چه نتایجی رسیدین
🤔 تاحالا شده به این فکر کنین که این همه متن‌هایی که در تلگرام یا لینکدین یا هر جای مشابهی نوشته می‌شه را ای کاش می‌تونستین باهاش کاری بکنین که بفهمین تو سر آدم‌ها چی می‌گذره

🤔 تاحالا شده به این فکر کنین که یه خدمت درست حسابی به خلق بکنین که خدا هم ازتون راضی باشه و بتونین به خدا برسین

💡 خب دیگه لطفا نشینین فکر کنین، یکی از راه‌های رسیدن به خدا شاید «تحلیل آماری داده» است.

🎲 تحلیل داده‌های بزرگ یکی از روش‌هایی است که بشر جدیدا استفاده می‌کنه تا بتونه خیلی چیزهایی که قبلا نمی‌تونسته بفهمه را به کمک اطلاعات سرسام‌آور فعلی پیدا کنه و به کمک‌شون
🍬 تئوری‌هایی ارائه بده یا
🍬 راه‌حل‌هایی برای مسائل ساده و پیچیده پیدا کنه یا
🍬 بهینه‌سازی کنه یا
🍬🍬 خیلی کارهای دیگه،

البته راستش این قدر کار واقعی تحلیل داده ساده اما پیچیده است که هرکسی بلده اما بلد نیست. اگر دوست دارین از این کارها بکنین حسابا می‌تونه جای خوبی برای شما باشه.

تعدادی از افراد دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی شریف که اهل داده بودند، بعد از یه تجربه جدی در راه‌اندازی کسب و کار دانش‌بنیان تحلیل داده، به فکر یه کسب و کار فنی در حوزه داده‌های بزرگ، افتادند و حسابا راه‌اندازی شد.

اگر شرایط زیر را دارین:
👈🏻 توی گوگل مشغول به کارین و حوصله‌تون سر رفته
👈🏻 توی یه شرکت خوب مشغول به کارین اما تصمیم‌گیرندگان شرکت فهمی از اهمیت استفاده از داده‌های بزرگ و تحلیل‌شون ندارند
👈🏻 توی خونه نشستین و دارین بازی می‌کنین
👈🏻 توی فکر هستین درمورد اون چیزهایی که بالا نوشته شده
👈🏻 هیچ‌کدوم از موارد بالا نیستین اما آدم جدی، صبور و اهل یادگیری هستین،

پیشنهاد می‌کنم بدون فوت وقت پست بعدی را ببینین و رزومه‌تون را براشون بفرستین و منتظر نمونین که باهاتون تماس بگیرند، کلی باهاشون تماس بگیرین و پیگیری کنین و به امید خدا برین توی دل این اجتماع بسیار بزرگ داده‌ها شنا کنین! و سعی کنین دردهای جامعه را که همه فقط توی مهمونی‌ها ازش یادی می‌کنند را عمیقا بگیرین و ببینین می‌تونین به کمک داده‌هایی که وجود داره اطلاعاتی پیدا کنین که به حل مساله منجر بشه؟؟

براتون آرزوی موفقیت داریم :)
گروه دختران ریاضی شریف
@sharifmathgirls
2024/09/22 17:26:26
Back to Top
HTML Embed Code: