Telegram Web Link
دختران ریاضی شریف
💠 پخش زنده‌ی سخنرانی مایکل عطیه (اثبات حدس 160 ساله‌ی ریمان) 🔸 همراه با سخنرانی دکتر امیر جعفری 🔹 دوشنبه، دوم مهرماه؛ ساعت 11:15 🔻 سالن جناب، دانشکده‌ی فیزیک همبند، ژرفا و فیزیک
پروفسور عطیه از ریاضیدانان برجسته، ادعا کرده که برای حدس ریمان یک اثبات ساده یافته است. امروز یک سخنرانی برای بیان اثبات خود دارد. اگر اثبات عطیه درست باشد، نتایج عجیبی خواهد داشت.
منتظریم ببینیم آیا واقعا این مسأله حل شده است؟ . . . .
Forwarded from Mathematics Association
💢فرضیه ریمان

فرضيه‌ي ريمان مهم‌ترين مساله‌ي حل‌نشده‌ي نظريه‌ي اعداد و به عقيده‌ي بسياري از رياضي‌دانان شايد مهم‌ترين مساله‌ي حل‌نشده‌ي تاريخ رياضيات است. هیلبرت درباره‌ي فرضيه‌ي ريمان گفته است: «اگر پس از خوابي هزارساله بيدار شوم، اولين سوالي كه خواهم پرسيد اين است: آيا فرضيه‌ي ريمان حل شده است؟».

موسسه‌ي تحقيقاتي رياضي كلي براي ۷ مساله‌ي تاريخي رياضيات جايزه‌هاي ۱ ميليون دلاري در نظر گرفته است كه يكي از اين مساله‌ها همين فرضيه‌ي ريمان است (از اين ۷ مساله تاكنون يكي از آنها (حدس پوانكاره) بوسيله‌ي پرلمان (Perelman)، رياضي‌دان روسي حل شده است،‌ البته او اين جايزه را قبول نكرد!).

حدس ریمان نتایجی درباره توزیع اعداد اول دارد. این مسئله در میان بعضی از ریاضی‌دان‌ها به عنوان یکی مهمترین مسئله حل نشده در ریاضیات محضشناخته می‌شود. حدس ریمان بخشی از مسئله ۸ هیلبرت، است که خود بخشی از ۲۳ مسئله حل نشده است، با اینکه این مسئله حل نشده‌است اما محاسبات کامپیوترها نشان داده‌است که ۱۰ تریلیون ریشه اول مسئله در خط بحرانی (Re=۰٫۵) قرار دارند.

در ادامه دعوت می کنیم مقاله ای از مجله ی Notices انجمن ریاضی امریکا درباره ی این حدس را مطالعه کنید ( خلاصه ای از مقاله به فارسی ترجمه شده است ) .

@qomat
«دخترا! از این ترم ورزش کنید»

برنامه هفتگی ورزشی #دختران دانشگاه را ببینید. اخبار ورزشی دانشگاه را هم از @sharifsports دنبال کنید.

@sharifdaily
#نمایشگاه_کار #دانشگاه_صنعتی_شریف
#شغل #درآمد #آینده_کاری

سلام.
حدود یک دهه است که دانشگاه صنعتی شریف سنت حسنه‌ای به نام «نمایشگاه کار» را با حضور بهترین شرکت‌های داخلی اجرا می‌کند. این هفته نهمین دوره از این برنامه، روزهای یکشنبه تا سه‌شنبه 22 تا 24 مهرماه، در محل سالن ورزشی استاد جباری برگزار خواهد شد.
http://iranjobfair.ir
یکی از مهمترین دغدغه‌های همه افراد بعد از فارغ‌التحصیلی، شغل و کسب درآمد است و وجود چنین نمایشگاه‌هایی می‌تواند راهنمایی برای افراد جویای کار باشد.

اما انتخاب شغل چند وجه دارد:
1- وجه شخصیتی خود فرد: برای انتخاب شغل خوب است که شخصیت خود اعم از توانمندی‌ها و مهارت‌های خود را شناسایی کنیم. انواع مختلف تست‌های #خودشناسی در اینترنت وجود دارد که معروفترین آن‌ها تست MBTI است. در دانشگاه‌ها نیز، کارگاه‌های زیادی در این‌باره برگزار می‌شود.
2- شغل مناسب فرد: جستجو در اینترنت، گفتگو با افراد مشابه خود که در کسب و کار فعال هستند، تفکر، دیدن نمایشگاه‌های کار، رصد شرکت‌های پیش‌رو در ایران و جهان از روش‌هایی است که می‌تواند به فرد در انتخاب شغل مناسب کمک کند. در دانشگاه شریف، مراکز مختلفی جهت مشاوره در این موضوع برنامه‌های متفاوتی دارند. از جمله مدرسه اشتغال شریف، شتاب‌دهنده شریف و مرکز رشد دانشگاه شریف.
3- فضای شغلی مناسب فرد: آشنا شدن با فضای کسب و کار، می‌تواند به افراد برای داشتن شغل مناسب‌تر کمک کند. این آشنایی می‌تواند از طریق شرکت در نمایشگاه‌های کار، جستجو در اینترنت، پرس‌وجو از افراد مختلف و امدادهای الهی باشد.
4- درآمد: اجازه دهید در این مورد فقط شعری را به طنز بیاورم: از در «درآمد»ی و من از خود به در شدم/ گویی از این جهان به جهان دگر شدم!
5- همکاران: در چند جای مختلف خوانده‌ام که یکی از مهمترین مولفه‌های رضایت شغلی، همکاران هستند. در این مورد به طور جداگانه خواهم نوشت.
6- رقبا: شناختن رقبای کاری در هر حوزه‌ای مهم و اصولی است. بهترین روش بقا در کار، کشف خلاقانه فرصت ایجاد خدمات به رقبا است! (جمله سنگینی است اما با یک داستان جالب توضیح می‌دهم: فردی که کافه‌ای داشت و شیرینی‌هایش معروف بود با ایجاد یک کارگاه شیرینی‌پزی به کافه‌های دیگر که رقبایش بودند این شیرینی‌ها را می‌فروخت و باعث بقا و رشد خود و رضایت و همکاری رقبا شد. این فرد آدم دوری از ما نیست!!)
7- . . . شما بگویید چه مولفه‌های دیگری مهم هستند؟!

یکی از راه‌های آشنا شدن با فضای کسب و کار، ورود به این فضا ست. (جمله‌ای نغز!) و چه بهتر که در دوران دانشجویی این آشنایی صورت گیرد. با جستجوی عبارت «مشاغل دانشجویی» می‌توانید مشاغل خوبی را بیابید که هرکدام به خودی خود آموزنده و جالب هستند.

⭕️اما چند تذکر مهم:
⛔️در زمان دانشجویی بخصوص دوران کارشناسی، اصلا وارد کار تمام وقت نشوید.
⛔️ در دوران کارشناسی، اولویت خود را کار خود نگذارید. اگر قصد دکترا خواندن دارید، در دوران کارشناسی ارشد هم اولویت خود را کار خود نگذارید.
🚫 نظر شخصی من این است که بین دوران کارشناسی و کارشناسی ارشد چند سالی کار کنید.
🚫 در ابتدای کار، فقط به «درآمد» توجه نکنید. به یادگیری مهارت‌های مختلف بپردازید.
🚫 بعد از ورود به کار بدانید که فضای کاری همیشه سخت بوده است. لذا اگر خسته می‌شوید نگران نباشید همه در همه زمان‌ها همین شرایط را داشته‌اند.

برایتان آرزوی سلامتی و برکت رزق و روزی را داریم :)
@sharifmathgirls
«چگونه از نمایشگاه کار دیدن کنیم؟»

#نمایشگاه_کار #دانشگاه_صنعتی_شریف
#نهمین_نمایشگاه_کار

شرکت و سازمان‌های مختلف برای یافتن افراد مناسب خود در #نمایشگاه_کار شرکت می‌کنند. شركت‌ها حتي وقتي در حال تعديل نيرو هستند هم نياز به استخدام نيروي جديد دارند، و براي تثبيت برند خودشان در بازار كار از نمايشگاه بسيار استقبال مي كنند. البته این تنها هدف شرکت‌ها نیست. شرکت‌هایی هستند که در ثریا هم نمایشگاهی برپا شود، در آن شرکت میکنند! بخصوص شرکت‌های بزرگ که مجبورند. چون غیبت آن‌ها در یک نمایشگاه، نشانه‌ای است برای رقبای ایشان!
اما بعضی شرکت‌ها را اصلا نمی‌توانید در هیچ‌جایی جز غار خودشان پیدا کنید! این‌ها عمدتا شرکت‌های دانش‌بنیان هستند که اتفاقا کارهای عمیقی، هم از نظر علمی و هم از نظر تاثیرگذاری در آینده صنعت، انجام می‌دهند. البته حضور در نمایشگاه فرصتی است که شرکت‌ها باید از آن استفاده کنند، لذا گوشه ذهن داشته باشید که شرکتی که در نمایشگاهی شرکت نمی‌کند از همه فرصت‌های خود استفاده نمی‌کند و ممکن است برای راهنمایی شما در یافتن فرصت‌های‌تان ناتوان باشد.

همه شرکت‌ها چه دانش‌بنیان و چه سنتی در فضای کسب و کار هستند و بودن در فضای کسب و کار الزاماتی دارد. بیشتر افرادی که در نمایشگاه کار می‌بینید اعضای قسمت منابع انسانی شرکت‌ها هستند. کسانی هستند که:
✳️ مهارت گفتگو دارند و می‌دانند چه چیزی را در چه زمانی بگویند.
✳️ روانشناسی بلدند.
✳️ افراد تیزی هستن و از رفتارها و کلام شما، شما را بررسی می‌کنند.
✳️ هوش هیجانی بالایی دارند.
رسالت این افراد این است که بتوانند افرادی را که برای سازمان‌شان مناسب هستند، انتخاب کنند. معمولا تخصص این افراد مربوط به قسمت فنی سازمان نیست و رزومه علمی و کاری شما را به بخش فنی ارجاع می‌دهند اما این که آیا شما به رفتار سازمانی تیم مورد نظرشان نزدیک هستید مهمترین دغدغه ایشان است. توجه کنید که آن‌ها فیلتر سازمان برای ورود افراد به شرکت هستند!

لذا چند نکته را مدنظر داشته باشید:
1- سعی کنید هیجانات دانشجویی خود را کنترل کنید و با كساني كه در نمايشگاه مي‌بينيد با رعايت احترام و با متانت رفتار كنيد.
2- از رفتارهای مسئول HR و حتی فرم استخدام شرکت‌ها می‌توانید قضاوتی کلی از نوع شرکت داشته باشید.
3- سعي كنيد با دوستان خود به نمايشگاه بروید. شايد دوستان شما با افرادي از اين شركت‌ها آشنايي داشته باشند و اين براي شما هم فرصتي براي آشنايي بيشتر با اين شركت‌ها مي دهد.
4- معمولا تیم‌های کاری برای حداقل پنج سال آینده خود برنامه دارند. از حوزه‌هایی که سازمان‌ها/شرکت‌ها در آن استخدام دارند می‌توانید بفهمید که در چه حوزه‌هایی به نیروی متخصص نیاز دارند و سعی کنید در آن حوزه‌ها کسب مهارت کنید تا شانس خود را برای گرفتن موقعیت شغلی افزایش دهید.
5- احتمالا بعد از چند سال کار در یک سازمان یا شرکت، به دلیل وجود پروژه‌های جدید، موقعیت افراد تغییر خواهد کرد، لذا نگران نباشید که کاری که پیدا می‌کنید شغل رویایی‌تان نیست. انتخاب تیم خوب را در اولویت قرار دهید.
6- بعد از دیدن نمایشگاه، در اینترنت سرچ کنید و شرکت‌هایی که در آن حوزه‌ها فعال هستند اما در نمایشگاه حاضر نشده‌اند را بیابید و آن‌ها را نیز مورد بررسی قرار دهید.

چند توصیه به افراد جویای کار:
اگر قصد کار کردن دارید، حتما رزومه خوتان را آماده کنید و در نمایشگاه نیز درمورد شرایط مصاحبه و استخدام بپرسید. در نمایشگاه کار دانشگاه شریف، «مدرسه اشتغال شریف» و یا مراکز رشد دیگر می‌توانند به شما در رزومه‌نویسی و درست کردن صفحه linkedin کمک کنند.
از مصاحبه شدن نترسید و حتما برای شغل‌هایی که برایتان مناسب است اقدام کنید.

امیدواریم مطالب بالا برای‌تان مفید بوده باشد و در زندگی و کار راضی باشید :)

@sharifmathgirls
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
«نظر اهالی کسب و کار در خصوص شریفی‌ها»

#ببینید #فیلم #پرسه 🎥

🔸چند هفته پیش هشتمین #نمایشگاه_کار در شریف برگزار شد. بروبچه‌های روزنامه با برخی غرفه‌داران درخصوص شریفی‌ها مصاحبه کردند.

@sharifdaily
Forwarded from ریسمان
🌀اولین جلسه از سلسله نشست های ریسمان
🕙زمان: سه شنبه 24 مهرماه، ساعت 17 تا 18:30
🏛مكان: اتاق ٢١٧ دانشكده رياضي

@hambandrisman🆔
🌀چاي با سرطان
🗣گفت و گويى صميمانه با دكتر فروغمند با موضوع سرطان
🕙زمان: دوشنبه،٢٣ مهر ساعت ١٧ تا ١٨:٣٠
🏛مكان: كلاس ٢١٧ دانشكده رياضى

كانال"باشگاه رياضيات سرطان شريف":
@SUT_MCC

🆔@hamband_math_cs
Forwarded from Scientro | ساینترو
#رویداد

📌 چگونه احداث یک رصدخانه می‌تواند به ایجاد اشتغال کمک کند؟

۲ آبان ماه ۹۷
دانشگاه تربیت مدرس
#تهران

ثبت‌نام:👇🏻
https://evnd.co/Ceg9s

@scientro
@voiceofcosmos
Forwarded from Scientro | ساینترو
‍ ‍‍ ‍‍ ‍‍ #مقاله #آگهی #رویداد

📌 نقش رصدخانه‌ها در توسعه علم و تکنولوژی
✍🏻 فاطمه خسروی

🔸 از دیرباز که چشمان بشر به آسمان گشوده شده است، همیشه به دنبال راه‌هایی بوده تا این راز سر به مهر را کشف کند. در طول تاریخ حس کنجکاوی دانشمندان و منجمان منجر به ساخت ابزارهای گوناگونی جهت رصد آسمان و در پی آن کشف گوشه‌ای از معماهای پیچیده خلقت کیهان شده‌است.

🔸 از ابزارهای سنتی رصدی از قبیل اسطرلاب و زیج و رصدخانه­‌های سمرقند و مراغه گرفته تا اولین ابزارهایی که گالیله با آن پی برد که زمین مرکز دنیا نیست، تا مدرن‌­ترین و مجهزترین ابزارهای رصدی در دو قرن اخیر همه و همه در جهت ارضای حس کنجکاوی بشر تولید و رشد یافته‌­اند.

🔸 رشد صنعت و تکنولوژی این ابزارها را دقیق‌تر، به‌روزتر و کارآمدتر کرده به طوری که بشر امروز نیز همچنان به دنبال کشف لایه‌های عمیق‌تر آسمان و سفر به آن سوی مرزهای این کره خاکی است.

🔸 نقش اصلی رصدخانه‌ها همان کشف آسمان و عجایب جهان پیرامون ماست. اما داستان به همین جا ختم نمی‌شود. در حاشیه طرح‌ریزی یک رصدخانه و احداث آن و همچنین برای افزایش دقت داده‌های حاصل از ابزارهای رصدی، فناوری‌های نوینی شکل می‌گیرد که چه بسا در سایر وجوه زندگی انسان‌ها وارد شده و آینده بشر را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

🔸 به علاوه در کنار همه اینها، شغل‌های جدید و فراوانی به وجود می‌آید که پژوهشگران، مهندسان و صنعتگران بسیاری را وارد فضای علم، پژوهش و فناوری می‌سازد.

🔸 به همین منظور و به مناسبت پخش مستند «اروپا به سوی ستارگان» که برای اولین بار توسط گروه دوبله نجومی «آوای کیهان» به فارسی ترجمه و دوبله شده است، به معرفی و بررسی گذشته، حال و آینده طرح رصدخانه ملی ایران می‌پردازیم.

🔸 همچنین در این رویداد که به همت گروه «ساینترو» و با عنوان «نقش رصدخانه‌ها در توسعه علم و تکنولوژی» دوم آبان ماه ۹۷ در دانشگاه تربیت مدرس برگزار خواهد شد، نقش رصدخانه‌ها در توسعه علم و تولید فناوری‌های نوین بررسی می‌شود و از اثرات مفید و حواشی سازنده و موثر اینگونه طرح‌های کلان ملی و چالش‌ها و موانع رایج آن‌ها، با حضور اساتید و متخصصان حاضر در طرح رصدخانه ملی ایران، مطلع خواهیم شد.

🔻 با ما به تماشای این مستند بنشینید و از حضور اساتید و متخصصان با تجربه در این زمینه بهره­‌مند شوید.

اطلاعات بیشتر و ثبت‌­نام: 👇🏻
https://evnd.co/Ceg9s

#مستند #رصدخانه #علم #تکنولوژی

📌 ایده‌های فناورانه علمی و اخبار و سایر مطالب و رویدادهای #علم_و_فناوری را در ساینترو دنبال کنید:👇🏻
@scientro
Forwarded from Sharif Sport
🏐 مسابقات والیبال

🔹 رقابت های دانشکده ای
دختران
@sharifsports
از ارکان قابل اتکای(؟) هر دانشکده، #انجمن_علمی و #شورای_صنفی آن است. خوشبختانه اعضای انجمن علمی و شورای صنفی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه شریف مانند گذشته بسیار فعال و خوش فکر هستند.
برنامه #ریسمان یک برنامه جدید به همت #انجمن_علمی این دانشکده است. پیشنهاد می‌کنیم این برنامه‌ها را از دست ندهید. این برنامه روزهای دوشنبه ساعت 17 تا 18:30 برگزار می‌شود.
https://www.tg-me.com/hamband_math_cs/386
🚫عزیزانی که از خارج از دانشگاه شریف می‌خواهند در این برنامه‌ها شرکت کنند برای ورود به دانشگاه باید هماهنگی انجام دهند و می‌توانند با ما یا با انجمن علمی هماهنگ کنند.
موفق باشید.
گروه دختران ریاضی شریف
@sharifmathgirls
#طرح_راه_مهندسی
#نشست #راه_ریاضی

چند سالی است که پوسترهایی با عنوان #طرح_راه_مهندسی روی برد‌های دانشگاه شریف دیده می‌شود. تقریبا هرروز «طرح راه مهندسی» برای چشمان بینا ! قابل رویت است! این برنامه به همت بسیج دانشگاه انجام می‌شود. مهمانان این برنامه از افراد موفق علمی یا حوزه کسب و کار هستند. گاهی نیز دانشجویان خوب سال بالایی دانشگاه را برای گپ و گفت با نودانشجویان دعوت کرده‌اند. و اما امسال یک برنامه جدید به همت دانشجویان دانشکده ریاضی اضافه شد به نام #راه_ریاضی .
فردا یکشنبه 13 آبان ماه برنامه #راه_ریاضی #ویژه_دختران در #مسجد_دانشگاه_شریف، گپ و گفت با خانم ریحانه ملکیان است. ایشان یکی از دانشجویان پر تلاش و موفق دانشکده علوم ریاضی هستند و گپ و گفت با افرادی مثل ایشان برای نودانشجویان می‌تواند مفید باشد.
برنامه‌های #ویژه_دختران فضایی است که خانم‌ها درمورد مسائل مشترکشان صحبت کنند و بتوانند از همدیگر حمایت کنند.
گروه دختران ریاضی شریف ضمن تشکر از عزیزانی که برای این برنامه تلاش کردند از #دختران_دانشگاه_شریف دعوت می‌کند در این برنامه شرکت کنند. خواهشمندیم پوستر برنامه را 👇 برای دختران دانشگاه ارسال کنید.

📩 در صورت هرگونه سوال می‌توانید به @FFeizi98 پیام دهید.
⚽️ جالب است که چندی پیش، برنامه تفریحی فوتبال حبابی ویژه دختران در طرح راه مهندسی ترتیب داده شد. امیدواریم این برنامه‌ها در دانشگاه ادامه‌دار باشد.😁

موفق باشید :)
گروه دختران ریاضی شریف
@sharifmathgirls
Forwarded from طرح راه مهندسی
سلسله جلسات #راه_ریاضی
#جلسه_دوم

🔸با حضور ریحانه ملکیان

🗓 زمان : یکشنبه ۱۳ آبان
ساعت ۱۶ الی ۱۷.۳۰
🏫 مکان : مدرس امام خمینی

🔹 ویژه دختران
@mathcs_97
«دختران چقدر ورزش می‌کنند؟»

#ورزش #بانوان #نظرسنجی

❇️ یکی از معدود اخبار قابل توجه تابستان امسال، درخشش تیم بسکتبال دختران دانشگاه در المپیاد ورزشی کشوری بود. اما آیا عملکرد آن تیم می‌تواند وضعیت ورزشی دختران شریف را نشان دهد؟

🔸 تصمیم گرفتیم در قالب یک پرسشنامه وضعیت ورزش دختران شریف را از خودشان بپرسیم و نتایج آن را در شماره شنبه روزنامه (بعد از تعطیلات) منتشر کنیم.

🔸 پر کردن این پرسشنامه حدود 5 دقیقه از شما وقت خواهد گرفت ولی برای قضاوت عملکرد اداره تربیت‌بدنی دانشگاه درباره خانم‌ها و خود خانم‌های شریفی می‌تواند بسیار مفید باشد.

🔸 به زودی مشابه همین نظرسنجی را برای آقایان انجام خواهیم داد.

https://goo.gl/forms/Hxxp1HMDWFceX9793
@sharifdaily
#معرفی طرح #نظر_دیواری #شورای_صنفی

سلام
گفتیم که یکی از ارکان قابل اتکای(؟!) هر دانشکده #شورای_صنفی آن است.
#شورای_صنفی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه شریف ایده‌های زیادی برای رفع مشکلات مختلف دانشکده چه آموزشی و چه مشکلات فردی و فرهنگی اعضای دانشکده دارد. یکی از ایده‌هایی که این گروه جدیدا اجرا کردند، #نظز_دیواری است. دو سال پیش نیز این طرح اجرا شده بود.
https://www.tg-me.com/sharifMSD/739
#نظر_دیواری طرح جالبی است. یک کاغذ بزرگ شامل یک سوال روی یکی از دیوارهای دانشکده نصب میشود و همه افراد می‌توانند نظر خود را روی آن بنویسند، حتی عادل فردوسی‌پور!!
https://www.tg-me.com/sharifMSD/745
سوال این هفته #نظر_دیواری دانشکده این است:
«بهترین (کتابی که خواندید📖/ فیلمی که دیدید📽/ بازی‌ای که کردید🎮) چه بوده؟»

https://www.tg-me.com/sharifMSD/744
چه سوال جالبی! راستش اگر جوابی برای این سوال ندارید، یک دقیقه ترمز را بکشید. به کجا چنین شتابان؟!
🔆 گفتگو درباره این سوال چند جنبه دارد: یکی به اشتراک گذاشتن جواب، یکی آگاهی از نوع تفریحات بقیه دوستانمان و آشنایی با سلایق شان و یکی هم رسیدگی به بعدهای مختلف زندگی.
🤓 این که این گروه خوش‌فکر می‌تواند با پاسخهای افراد به این سوال چه طرح‌های جالب دیگری اجرا کند هم می‌تواند قابل تامل باشد!
🤔 به نظرتان پرسش بعدی #طرح_دیواری چه باشد؟ می‌توانید ایده‌های خود را برای @sayyedata بفرستید.

🙏 گروه ما از #شورای_صنفی برای اجرای این طرح جالب تشکر می‌کند و امیدواریم که این طرح در دانشکده به یک رسم به عنوان سبکی از گفتمان تبدیل شود. منتظر اجرای طرح‌های جالب دیگر هستیم و تا حد امکان، حمایت اجرایی و فکری می‌کنیم.
گروه دختران ریاضی شریف
@sharifmathgirls
Forwarded from ریسمان
#ریسمان
#آقای_محمدهادیـفروغمند
🌀پنجمین جلسه از سلسله نشست های ریسمان با حضور دکتر فروغمند
✏️از دانشجویی تا هیئت علمی - بررسی مسیر شغلی و تحصیلی

🕔زمان: دوشنبه ۲۱آبان ماه، ساعت ۱۷ تا ۱۸.۳۰
🏛مكان: اتاق ٢١٧ دانشكده علوم رياضي
🆔@hambandRisman


کانال انجمن علمی و فوق برنامه‌ دانشکده علوم ریاضی
🆔@hamband_math_cs
Forwarded from سلسله جلسات "پیوست"
📚 طرح همخوانى کتاب "رياضيات چيست؟"
🖋نوشته ى : ريچارد کورانت، هربرت رابينز، يان استيوارت

🔵جلسه دوم

🌀موضوع:

اعداد اول، از اقليدس تا فرستنبرگ

🕔 دوشنبه ٢١ آبان، ساعت ١٧ الى ١٨
🏛دانشکده ى علوم رياضى، اتاق انجمن علمى و فوق برنامه(همبند)


🆔 @WhatIsMathematics
Forwarded from Sharif Sport
🏀 آغاز تمرینات بسکتبال

🔹از سه شنبه 29 آبان ماه 1397
با حضور مربی جدید
دختران

@sharifsports
2024/09/23 10:23:59
Back to Top
HTML Embed Code: