Telegram Web Link
🌐 خسارت ۲۴۷۰ میلیارد ریالی سیلاب و باران بی سابقه نیم قرن اخیر به بخش کشاورزی شهرستان قصرقند

🔹مدیر جهادکشاورزی قصرقند: براساس برآورد اولیه بارندگی و سیلاب  اخیر در فروردین ماه سال جاری  بیش از ۲ هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال به تاسیسات و زیربناهای بخش کشاورزی، باغات و مزارع، قنوات و بند سارهای شهرستان قصرقند خسارت وارد کرد.

🔹سیلاب به بیش از ۲ هزار  هکتار اراضی آبی و دیم زیر کشت محصولات زراعی و باغی مختلف، ۹۶ رشته قنات، ۶۵۰ هزار متر مکعب بتدسارهای دیمی، ۱۱۰ حلقه چاه اب کشاورزی، ۲۳ کیلومتر لوله انتقال آب کشاورزی، ۲۰ کیلومتر کانال آبیاری، ۳۲۰ کلنی زنبور عسل  و ۳۰ واحد دامداری روستایی صدمات جدی وارد نمود./ ایرنا

⬇️ به شریعت آنلاین پایگاه رسمی اطلاع‌رسانی جامعة‌الحرمین‌الشریفین چابهار بپیوندید:
🆔 www.tg-me.com/shariatonline

🆔http://www.instagram.com/shariat_online
❇️ آغاز ثبت‌نام مدرسه دخترانه خدیجةالکبری چابهار برای سال تحصیلی 46_1445 هجری‌قمری برابر با 1403هـ.ش

شریعت‌آنلاین| به اطلاع عموم علاقمندان به علوم دینی می‌رساند، مدرسه خدیجةالکبری وابسته به جامعةالحرمین‌ الشریفین چابهار برای سال تحصیلی جدید از علاقه‌مندان علوم دینی، طلبه خواهر می‌پذیرد.

🔻داوطلبان می توانند از روز دوشنبه (3 اردیبهشت 1403,هـ.ش برابر با 13 شوال 1445هـ.ق) برای ثبت نام طی ساعات 8:00 صبح الی 12:00 ظهر به دفتر آموزشی مدرسه مراجعه نمایند.


🔹 آغاز دروس روز دوشنبه 20 شوال برابر با 10 اردیبهشت می‌باشد.

🔸 گفتنی‌ست امتحانات تجدیدی سوم، چهارم و پنجم اردیبهشت طی روزهای دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه برگزار می‌شوند.

📝 معاونت آموزشی مدرسهٔ خدیجةالکبری چابهار

⬇️ به شریعت آنلاین پایگاه رسمی اطلاع‌رسانی جامعة‌الحرمین‌الشریفین چابهار بپیوندید:
🆔
www.tg-me.com/shariatonline

🆔
http://www.instagram.com/shariat_online
🌐 زیر ساخت‌های نحیف در سیلاب‌های اخیر به قیمت جان مردم تمام شد / مسئولان و متولیان امر سیستان و بلوچستان را فرزند تنی ایران بدانند

🔹معین‌الدین سعیدی در تشریح سیلاب اخیر سیستان و بلوچستان، گفت: هنوز سیستان و بلوچستان از خسارات ناشی سیلاب اسفندماه خلاص نشده بود که امروز باز شاهد تکرار دومینوی تلخ سیلاب در دامنه وسیع تر و تلفات گسترده تر است.

🔹نماینده مردم چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند، دشتیاری و زرآباد در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تاکنون حدود ده نفر در سیستان و بلوچستان در سیل دو روز گذشته جان خود را از دست داده‌اند، افزود: زیر ساخت‌های نحیف راه، برق، ارتباطات بر وسعت این حادثه دامن زد، ارتباطات ۴۰۰ روستا به واسطه سیلاب اخیر قطع شد و هنوز که هنوز است متولیان امر نتوانسته به این ارتباط را ممکن کنند.

🔹سعیدی با تاکید بر اینکه بیشتر چالش قطع ارتباطات مربوط به مناطق قصرقند، کنارک و زرآباد است، اظهار داشت: زمین‌ها و باغات کشاورزان زرآبادی به طور کلی از بین رفته است، راه های روستایی در همه شهرستانهای حوزه انتخابیه بویژه قصرقند و زرآباد و دشتیاری تخریب شده، مسئله فاضلاب کنارک تبدیل به معضل اساسی شده که سلامتی مردم سیستان و بلوچستان را به خطر انداخته است در این بین پدیده خطرناک گرگروک( فرسایش خندقی خاک) در وضعیت فوق بحران قرار گرفته است، اگر این مسئله مورد توجه قرار نگیرد بی تردید مردم دشتیاری بزرگ دچار مشکل خواهد شد.

🔹عضو فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با تاکید بر افزایش فرسایش خاک در مناطق جنوبی استان سیستان و بلوچستان، یادآور شد: باید هرچه سریع‌تر جلوی فرسایش خندقی سرزمین سیستان و بلوچستان گرفته شود، بی تردید مهار چنین حوادثی همت بالای متولیان و مسئولان بالانشین را می‌طلبد.

🔹سعیدی با قدردانی از حضور مسئولان و متولیان امر، اظهار داشت: از حضور وزیر کشور، رئیس ستاد بحران، رییس سازمان راهداری و بصورت ویژه استاندار محترم در نخستین ساعت‌های سیل در کنار مردم کمال قدردانی را دارم اما می‌طلبد در چنین شرایطی زیرساخت‌های مقابله با بحرانی همچون سیل برای استانی که تشنه است دیده شود، متاسفانه صرف وجود رئیس جمهور در سیل اسفندماه به خودی خود مشکلی را حل نکرده البته نگاه‌ها را می‌کشاند برای رفع مشکلات زیرساخت‌های مناطق سیل زده به ویژه استان پهناوری همچون سیستان و بلوچستان.

🔹نماینده مردم در مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه موضوعات لایروبی رودخانه‌ها ، تخریب پلها و راه‌های ارتباطی، زمین‌های کشاورزی و … باید در سیلاب اخیر مورد توجه قرار بگیرد، گفت: میلیاردها مترمکعب در سیل به آب‌های آزاد ریخته می‌شود در صورتی که این استان همواره به دلیل نبود زیرساخت‌ها تشنه است، در حال حاضر سیلاب اخیر ما با یک فاجعه انسانی روبرو بود که سیستان و بلوچستان عینا با چشم آن را نظاره‌گرآن بود.

🔹عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه طی چهار دهه اخیر زیر ساخت‌های خوبی برای این استان دیده شد اما متاسفانه باید بپذیریم که زیرساخت ها بسیار نحیف است، اظهار داشت: اقدامات خوبی در دولت سیزدهم برای آب سیستان و بلوچستان در قالب ساخت سد کهیر صورت گرفت، اما یک کم کاری تاریخی در مهار آب‌های سطحی مواجه هستیم، چنین فرصتی نباید به تهدید بزرگی مبدل می‌شد تا شاهد قربانی شدن تعدادی دیگر از هموطنان باشیم.در این راستا ایجاد سازه هایی نظیر چاه نیمه و بندهای بتونی زودبازده، همچنین لایروبی رودخانه ها می تواند بسیار کارساز باشد.

🔹سعیدی در پایان با قدردانی از حضور استاندار در مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان، خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود با همکاری، وزارتخانه‌های راه، کشاورزی، نیرو به ویژه وزارت کشور شاهد رفع معضلات ناشی از سیل باشیم، توالی و تکرار این حوادث نشان می‌دهد باید زیر ساخت‌های مربوط به مدیریت بحران در مناطق جنوبی سیستان و بلوچستان به ویژه مکران ایجاد شود. مدیریتی در ساختار مدیریت بحران باید شکل بگیرد هرچند از کمترین امکانات یعنی تعداد بالگردها محروم هستیم که می‌توانست نقش موثری در این مواقع ایفا کند، در نهایت باید مسئولان در تخصیص امکانات و اعتبارات، استان سیستان و بلوچستان را به چشم فرزند تنی ایران ببینند./ خبرگزاری خانه ملت

⬇️ به شریعت آنلاین پایگاه رسمی اطلاع‌رسانی جامعة‌الحرمین‌الشریفین چابهار بپیوندید:
🆔
www.tg-me.com/shariatonline

🆔
http://www.instagram.com/shariat_online
🌐سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد

شریعت‌آنلاین| معاون ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: برآورد اولیه خسارت سیل در این استان ۱۱۰ هزار میلیارد ریال بوده و همچنان با توجه به حجم بارندگی ها در حال افزایش است.

روح الله اظهار کرد: بیشترین خسارت سیلاب اخیر سیستان و بلوچستان به ترتیب به راه های ارتباطی، بخش کشاورزی، شبکه برق رسانی و آب اختصاص دارد.

وی تاکید کرد: همچنان تیم‌های ارزیاب ستاد بحران سیستان و بلوچستان با حضور در مناطق درگیر سیلاب در حال بررسی برآورد دقیق این خسارت‌ها هستند.

معاون ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: از مجموع ۳۲۹ راه روستایی بسته شده ناشی از سیلاب در جنوب استان با تلاش دستگاه‌های خدمات رسان تاکنون ۲۲۸ مسیر بازگشایی شده است.

وی توصیه کرد؛ شهروندان با توجه با تداوم بارندگی و برودت هوا در سیستان و بلوچستان شهروندان از سفرهای غیرضروری، فعالیت کوهنوردی، اسکان و تردد در حاشیه مسیل ها و رودخانه های فصلی خودداری کنند./ایرنا

⬇️ به شریعت آنلاین پایگاه رسمی اطلاع‌رسانی جامعة‌الحرمین‌الشریفین چابهار بپیوندید:
🆔
www.tg-me.com/shariatonline

🆔
http://www.instagram.com/shariat_online
📢 اطلاعیه

شریعت‌آنلاین| به اطلاع عموم مسلمانان می‌رساند، مراسم دعا و افتتاح کتاب «صحیح بخاری» حوزه علمیه جامعة‌الحرمین‌الشریفین چابهار  دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 ساعت 11:00 توسط حضرت شیخ‌الحدیث مولانا عبدالرحمن چابهاری حفظه‌الله در مسجد حوزه علمیه جامعة‌الحرمین‌‌ واقع در بلوار شهید ریگی برگزار می‌شود.

🆔
www.tg-me.com/shariatonline

🆔
http://www.instagram.com/shariat_online
❇️ سال تحصیلی جدید حوزه علمیه "جامعةالحرمین‌الشریفین" چابهار آغاز شد

شریعت‌آنلاین| سال تحصیلی جدید حوزه علمیه «جامعةالحرمین‌الشریفین» چابهار صبح امروز دوشنبه (٢٠ شوال ۱۴۴۵ / ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) با قرائت و تشریح اولین حدیث کتاب «صحیح بخاری» توسط شیخ‌الحدیث مولانا عبدالرحمن چابهاری آغاز شد.

🆔 www.tg-me.com/shariatonline
220915_0832_01
My Recording
🔊 #فایل_صوتی سخنرانی شیخ‌الحدیث مولانا عبدالرحمن چابهاری در مراسم افتتاح بخاری جامعة‌الحرمین‌الشریفین چابهار

🗓 دوشنبه 10 اردیبهشت 1403

🆔 www.tg-me.com/molana_abdulrahman
شریعت آنلاین
My Recording – 220915_0832_01
📹 #فایل_تصویری سخنرانی شیخ‌الحدیث مولانا عبدالرحمن چابهاری در مراسم افتتاحیه کتاب صحیح بخاری جامعة‌الحرمین‌الشریفین چابهار


🗓 دوشنبه 10 اردیبهشت 1403

| هم اکنون در یوتیوب مشاهده کنید 🔽

👇🏼👇🏼👇🏼

🆔
https://youtu.be/fIblPTtbDIo?si=KHiWavQKal2nddEw
◻️استاد حوزه علمیه قم:
🔷 راه مبارزه با بی‌حجابی، بگیروببند و شلاق و زندان نیست/ بدون سیاست خارجیِ موفق، نمی‌توان به شکوفایی اقتصادی رسید/ انتقاد می‌کنیم تا جلوی کج‌روی‌ها و تصمیمات غلط گرفته شود

شریعت‌آنلاین| استاد حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با سایت انصاف‌نیوز، با اشاره به مباحث مطرح‌شده پیرامون حجاب، گفت: راه مبارزه با بی‌حجابی بگیروببند و عکسبرداری و شلاق و زندان و یا جریمه‌های مالی و… نیست بلکه روز به روز بدتر هم می‌شود، باید زمینه‌هایی که کار را به اینجا کشانده است را از بین برد و روش آرامی پیش گرفت و راهکارهای فرهنگی سنجیده‌ای را پیگیری کرد.

آیت‌الله سیداصغر ناظم‌زاده قمی افزود: البته حجاب یکی از واجبات قطعی اسلام است و ما شکی در آن نداریم، اما بحث در مورد مقابله با بی‌حجابی و برخورد با زنان و دخترانی است که تعمدا حجاب را رعایت نمی‌کنند. واقعیت این است که این یک مشکل جدی است و باید از ابتدای انقلاب، مسئله حجاب مورد توجه قرار می‌گرفت و آرام‌آرام مسئله حجاب در جامعه نهادینه می‌شد. مثل بسیاری از کشورهای اسلامی که در مجموع موفق بوده‌اند، ولی این کار نشد و امروزه که کار به دست مجلس و نیروهای نظامی و انتظامی افتاده از دست روحانیّت مستقل که هیچ نقشی در امور کشور ندارند هم کاری برنمی‌آید و کسی هم به حرف علما گوش نمی‌دهد.

🔹این استاد حوزه علمیه قم پیرامون مشکلات اقتصادی کشور نیز به انصاف‌نیوز گفت: به نظر می‌رسد اقتصاد؛ اولویت اول کشور است، چون فقر باعث همه مشکلات و بدبختی‌هاست؛ بسیاری از ناهنجاری‌ها، دزدی‌ها، اعتیاد، طلاق‌ها و حتی نزاع‌ها همه محصول فقر هستند. کسی که فقیر است علاوه بر اینکه آرزوی مرگ می‌کند، ممکن است به هر کار حرام و خطرناکی دست بزند تا زندگی خود و زن و فرزندش را اداره کند. تا مشکل اقتصادی کشور حل نشود، نه فقر از بین می‌رود و نه احتمال اعتراضات مردمی مرتفع می‌شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: برای اینکه اقتصاد کشور رونق بگیرد، لوازمی دارد که باید فراهم شود. یکی از لوازم مهم آن، سیاست، مخصوصاً سیاست خارجی، است. باید با برخوردهای مدبرانه و سیاستمدارانه با همسایگان و با کشورهای پیشرفته دنیا زمینه‌های آسانِ تبادل کالا و روابط اقتصادی و سرمایه‌گذاری‌های مؤثر و مفید را به وجود آورد و بدون سیاست خارجیِ موفق، تنش‌زدایی و رفع تحریم‌ها با کشورهایی که اقتصاد قوی دارند، نمی‌توان به شکوفایی اقتصادی رسید. به‌هرحال وضع اقتصاد کشور باید اصلاح شود تا رضایت مردم جلب شود. رضایت مردم هم رضایت خداوند را در پی دارد.

🔹آیت‌الله سیداصغر ناظم‌زاده قمی دربارۀ هدف خود از نقدهایی که مطرح می‌کند نیز گفت: انتقاد می‌کنیم تا با تذکردادن و نقدکردنِ دلسوزانه جلوی کج‌روی‌ها و تصمیمات غلط گرفته شود و همان وعده‌هایی که قبل از انقلاب به مردم می‌دادیم محقق شوند./ انصاف‌نیوز

⬇️ به شریعت آنلاین پایگاه رسمی اطلاع‌رسانی جامعة‌الحرمین‌الشریفین چابهار بپیوندید:
🆔
www.tg-me.com/shariatonline

🆔
http://www.instagram.com/shariat_online
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 #کلیپ

شریعت‌آنلاین| سال تحصیلی حوزه علمیه جامعة‌الحرمین‌الشریفین چابهار با شروع درس صحیح بخاری و دعای حضرت شیخ‌الحدیث مولانا چابهاری حفظه‌الله آغاز شد.

🆔 www.tg-me.com/shariatonline

🆔http://www.instagram.com/shariat_online
🕌 مولانا عبدالواحد بزرگزاده در مراسم نماز جمعه چابهار:

🔰فرهنگ تلاوت قرآن را در جامعه ترویج کنیم

🔰سیلاب‌های اخیر تلنگری بود تا زیرساخت‌های مناسب ایجاد شوند

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شریعت‌آنلاین، مولانا عبدالواحد بزرگزاده در مراسم نماز جمعه (14اردیبهشت 1403) چابهار بعد از تلاوت آیه «هَلْ يَسْتَوِي الَّذِينَ يَعْلَمُونَ وَالَّذِينَ لَا يَعْلَمُونَ» گفت: خداوند متعال در این آیه مقام و برتری صاحبان علم و دانش به ویژه عالم دین را بیان می‌فرمایند و می‌پرسند آیا مقام عالم و دانشمند با یک جاهل برابر است؟ هرگز. قرآن کتابی است که از جانب پروردگار جهانیان نازل شده و دنیای کفر هر چند که به دنبال تحریف آن باشد با بخواهد نسخه‌های قرآن را محو و نابود کند نمی‌تواند چون قرآن کریم امروزه در سینه‌های مسلمانان قرار دارد و خداوند نیز وعده حفاظت آن را داده است: إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ (حجر)

♦️ایشان در ادامه به بیان آداب تلاوت قرآن پرداخت و گفت: بزرگان برای تلاوت قرآن آدابی بیان کرده‌اند از جمله اینکه انسان باید موقع تلاوت با وضو باشد و حتی‌الامکان رو به قبله باشد و قرآن را با توجه کامل تلاوت کند اینطور نباشد که زبان تلاوت کند و قلب در جای دیگری باشد. تلاوت قرآن افضل‌ترین ذکر است و کسی که بخاطر مشغول بودن به قرآن نتواند ذکر بگوید یا دعا کند خداوند از ذاکرین و دعاکنندگان چیز بهتری به او عطا می‌کند. بعد از تلاوت صحیح قرآن از مهمترین آداب قرآن عمل به فرامین آن‌ است. صحابه‌ کرام رضوان‌الله‌علیهم اجمعین می‌فرمودند ما تا زمانی که به بخشی از قرآن که یاد گرفته بودیم عمل نمی‌کردیم جلوتر نمی‌رفتیم و ما هر آیه‌ای که یاد می‌گرفتیم حتما به آن عمل می‌کردیم.

♦️خطیب این هفته نماز جمعه چابهار در ادامه به تلاوت قرآن و ترویج فرهنگ قرآن خواندن توصیه کرد و افزود: چه سعادت بزرگی هست که وقتی وارد مسجد می‌شویم تا رسیدن وقت نماز به تلاوت قرآن مشغول شویم. مشاهده می‌کنیم که بسیاری از مردم با اینکه در اول وقت و بعد از اذان وارد مسجد می‌شوند اما به تلاوت قرآن نمی‌پردازند. فرهنگ تلاوت قرآن را در جامعه ترویج کنیم. ائمه مساجد مردم را به تلاوت قرآن تشویق کنند و کسانی که قرآن خواندن بلد نیستند نیز برای یادگیری قرآن به امام یا حافظ قرآن و یا طالب‌العلم آن مسجد مراجعه کنند تا به آن‌ها آموزش دهند. پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وسلم در روایتی فرمودند: «لا تجعلوا بيوتكم مَقَابر» خانه‌های خودتان را قبرستان نکنید. خانه چطور قبرستان می‌شود؟ در خانه‌ای که تلاوت قرآن نباشد در واقع این خانه به منزله قبرستان است. در خانه‌ای که تلاوت قرآن باشد جنّات نمی‌توانند در آن خانه دوام بیاورند.

♦️مولانا بزرگزاده در بخش پایانی سخنان خود به بارندگی و سیل اخیر اشاره کرد و گفت: در هفته‌های اخیر نعمت بارندگی داشتیم بسیاری نگران کم بودن بارش‌ها بودند اما خداوند بر خلاف تمام تصورات باران خوبی نازل کردند. بارندگی و سیلاب‌های اخیر برای مسئولان تلنگری بود تا در منطقه زیرساخت‌های مناسب درست کنند. متأسفانه بسیاری از راه‌های روستایی با فکر و برنامه درست نشده‌اند یا مسئولان درمورد هدررفت میلیون‌ها مترمکعب آبی که در بارندگی‌های اخیر به دریا ریخت برنامه‌ای نداشتند با این آب می‌توانستیم بسیاری از کمبودهای بخش کشاورزی را جبران کنیم. راه‌های روستایی که در سیل اخیر از بین رفتند بدون کارشناسی درست شده بودند و در مواقعی جانمایی پل‌ها اشتباه بود. طبق خبرهایی که شنیدم ۱۵۰۰ میلیارد تومان بودجه برای مناطق سیل‌زده اختصاص یافته است لذا درخواست ما این است که این بودجه در جای مناسب استفاده شود.

⬇️ به شریعت آنلاین پایگاه رسمی اطلاع‌رسانی جامعة‌الحرمین‌الشریفین چابهار بپیوندید:
🆔
www.tg-me.com/shariatonline

🆔
http://www.instagram.com/shariat_online
2024/09/28 19:21:16
Back to Top
HTML Embed Code: