Telegram Web Link
ذخایر نیروگاه‌ها را طوری تنظیم می‌کنیم که زمستان با مشکل مواجه نشویم

📍رئیس‌جمهور گفت: تلاش می‌کنیم ذخایر نیروگاه‌ها را به شکلی تنظیم کنیم که در زمستان با مشکل مواجه نشویم.

🔹به گزارش خبرنگار شانا، مسعود پزشکیان امروز چهارشنبه (۲۳ آبان) پس از پایان نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران درخصوص خاموشی‌های اخیر اظهار کرد: چون ذخایر نیروگاهی ما کم است و در زمستان امکان دارد با مشکل مواجه شویم الان ناگزیریم ذخایر نیروگاه‌ها را طوری تنظیم کنیم که زمستان با مشکل مواجه نشویم. اگر الان فکری نکنیم ممکن است در زمستان با مشکلات زیادی مواجه شویم.

@Shananewsroom
قیمت نفت اندکی افزایش یافت

📍پس از کاهش پیش‌بینی سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) درباره رشد تقاضای جهانی در سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵، بروز نشانه‌هایی مبنی بر کمبود عرضه قریب‌الوقوع نفت خام، قیمت‌های نفت را در معامله‌های روز چهارشنبه افزایش داد.

🔸قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال تا ساعت ۴ و ۲۰ دقیقه بامداد چهارشنبه به‌ وقت گرینویچ با ۱۷ سنت یا ۰.۲۴ درصد افزایش به ۷۲ دلار و ۶ سنت برای هر بشکه رسید. نفت خام دبلیوتی‌آی آمریکا روز چهارشنبه با قیمت ۱۴ سنت یا ۰.۲۱ درصد افزایش ۶۸ دلار و ۲۶ سنت برای هر بشکه دادوستد شد.

🔸ییپ جون رونگ، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی گفت: پیش‌بینی می‌کنیم قیمت‌ها برای مدت طولانی‌تری در سطح کنونی حفظ شوند.

🔸وی افزود: نبود محرک‌های مالی خارج از چین همراه با چشم‌انداز افزایش تولید نفت آمریکا در دوران ریاست‌جمهوری ترامپ و برنامه‌های اوپک‌پلاس برای افزایش تولید بر چشم‌انداز تقاضای نفت سایه انداخته است.

shana.ir/news/649151

@Shananewsroom
قیمت بنزین سوپر متناسب با هزینه واردات خواهد بود

📍محسن پاک‌نژاد وزیر نفت گفت:

🔹قیمت بنزین سوپر مطابق قیمت وارداتی و متناسب با هزینه واردات خواهد بود.

🔹این مطالبه اجتماعی بود و کسانی که دارنده خودروهای لوکس خارجی وارداتی هستند، انتظار دارند از سوختی متناسب با شرایط موتور این خودروها استفاده کنند.

🔹این ظرفیتی است که ایجاد می‌شود و هزینه آن را می‌پردازند.

shana.ir/news/649154

@Shananewsroom
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
وزیر نفت:
امیدوارم زمستان را با کمترین چالش پشت سر بگذاریم

📍محسن پاک‌نژاد وزیر نفت:

🔹 زمستان را سخت نمی‌بینم و امیدوارم زمستان را با کمترین چالش پشت سر بگذاریم.

🔹مدیریت سوخت‌رسانی هر سال از اوایل آذر شروع می‌شود اما امسال به‌دلیل سرمای زودرس در روزهای ابتدایی آبان‌ نسبت به شرایط مشابه سال قبل ۳ تا ۴ درجه افت دما داشتیم که باعث شد گاز مصرفی خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده ۹۰ تا ۹۵ میلیون مترمکعب در روز افزایش یابد.

🔹با افزایش مصرف گاز خانگی مجبور به ایجاد محدودیت در سایر بخش‌های مصرف هستیم.

🔹مردم در جریان باشند اگر ما به اندازه‌ای که سال گذشته مازوت مصرف کردیم در سال جاری هم مصرف کنیم نه خاموشی خواهیم داشت نه مشکلی در زمستان خواهیم داشت ولی به دلیل اهمیت سلامت مردم و محیط‌زیست تصمیمی گرفته شد که در قبال کاهش مصرف مازوت، بخشی را به‌عنوان خاموشی با تشخیص کارشناسان وزارت نیرو اعمال شود.

@Shananewsroom
کاهش مصرف مازوت به نفع بخش سلامت است

📍وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مصرف مازوت در ایجاد بیماری‌های قلبی و عروقی، بیماری‌های ریوی و ابتلا به انواع سرطان‌ها نقش دارد و مصرف این سوخت هرچه کم شود به نفع بخش سلامت است.

🔸به گزارش خبرنگار شانا، محمدرضا ظفرقندی امروز چهارشنبه، ۲۳ آبان در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: بدون‌ شک هرچه بتوانیم از مصرف مازوت جلوگیری کنیم در حوزه سلامت از ایجاد بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری خواهد شد.

🔸فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت هم امروز در حاشیه نشست هیئت وزیران در جمع خبرنگاران گفت: مشکلی از نظر تأمین مازوت وجود ندارد و صرفاً به جهت سلامتی مردم مصرف این سوخت را کاهش داده‌ایم، زیرا رابطه معناداری بین مازوتی که سوزانده می‌شود و بیماری‌هایی که وجود دارد ایجاد شده بود، از این رو به‌خاطر سلامت مردم، این تصمیم گرفته شد و موضوع دیگری نیست.

@Shananewsroom
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در مقابله با تحریم‌ها تفکیکی میان بایدن یا ترامپ قائل نیستیم/ در فصل سرما این آمادگی وجود دارد که از سایر سوخت‌های جایگزین نیز استفاده کنیم

📍وزیر نفت:

🔹 در بعضی روزهای سرد سال تا ۸۰ درصد کل تولید گاز کشور در بخش خانگی مصرف می‌شود. متناسب با افزایش مصرف خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده در فصل سرما، این آمادگی وجود دارد که از سایر سوخت‌های جایگزین نیز استفاده کنیم تا بقیه بخش‌های مصرف‌کننده تا حد ممکن گرفتار نشوند.

📍محسن پاک‌نژاد درباره برخی انتقادها به عدم شفافیت حوزه نفت در گزارش دیوان محاسبات در مورد تفریغ بودجه ۱۴۰۲ در مجلس شورای اسلامی گفت:

🔹البته این گزارش مربوط به پارسال است اما باید تأکید کنم که وزارت نفت نیز علاقه‌مند شفاف‌سازی بیشتر است. باید توجه داشت که اکنون با محدودیت‌های بین‌المللی در حوزه فروش مواجه هستیم و به‌طور طبیعی افشای اطلاعات بخشی از حوزه فروش امکان‌پذیر نیست.

🔹در مقابله با تحریم‌ها، تفکیکی میان بایدن یا ترامپ قائل نیستیم و با توجه به راهکارهای آزموده‌شده و تجربه ارزشمندی که در این زمینه وجود دارد، دغدغه جدی نداریم.

@Shananewsroom
مصرف گاز کل کشور از ۸۰۰ میلیون مترمکعب در روز گذشت

📍سعید توکلی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از گذشتن مقدار مصرف گاز کل کشور از ۸۰۰ میلیون مترمکعب در روز خبر داد و گفت:

🔸مصرف گاز کل کشور به ۸۱۸ میلیون مترمکعب رسیده که سهم بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء ۴۳۹ میلیون مترمکعب بوده است.

🔸مقدار مصرف گاز بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء در ۲۳ آبان پارسال ۳۷۴ میلیون بود، اما امسال با ۶۵ میلیون مترمکعب مصرف بیشتر مواجه شده‌ایم، یعنی مصرف گاز حدود ۱۸ درصد نسبت به پارسال بیشتر شده است.

🔸با توجه به کاهش دما از همه مصرف‌کنندگان گاز طبیعی درخواست می‌شود با مدیریت بهینه در مصرف گاز سبب پایداری شبکه گازرسانی شوند.

@Shananewsroom
رمزگشایی از معمای ذخایر نیروگاهی

📍سطح ذخایر نیروگاهی در زمستان ۱۴۰۲، کاهش ۷۴ درصدی داشته و به‌دلیل افزایش مصرف روزانه نیروگاه‌ها (در پی کاهش گازرسانی) حتی با وجود افزایش تحویل نفت‌گاز، تنها مقداری از این کاهش جبران شد.

@Shananewsroom
گازرسانی به نیروگاه‌ها کاهشی نداشته است

📍سعید توکلی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه وزارت نفت امسال نسبت به پارسال مقدار سوخت معادل (گاز، گازوئیل و نفت کوره) بیشتری به نیروگاه‌های کشور تحویل داده است، گفت:

🔸امسال گازرسانی به نیروگاه‌ها کاهشی نداشته و مقدار گازرسانی انجام‌شده حتی از برنامه‌ریزی موجود در معاونت برنامه‌ریزی وزارت نفت نیز بیشتر بوده است.

🔸اکنون روزانه در اوج مصرف با کمبود ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون مترمکعب گاز روبه‌رو هستیم.

🔸بیشتر نیروگاه‌های برق دنیا سبد سوختی بسیار متنوعی دارند، از سوی دیگر برخی تکالیف قانونی ایجادشده برای دستگاه‌های اجرایی در سال‌های گذشته سبب افزایش مصرف و کاهش بهینه‌سازی شده است.

shana.ir/news/649160

@Shananewsroom
وزارت نفت به وظایف خود در تولید و تحویل سوخت مایع نیروگاهی عمل کرده است

📍کرامت ویس‌کرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از رشد ۹۸ درصدی تحویل سوخت مایع نیروگاهی در ۲۲ روزه ابتدایی آبان امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال خبر داد و گفت:

🔹وزارت نفت به تمامی وظایف خود در زمینه تولید و تحویل سوخت نیروگاهی در موعد مقرر عمل کرده است.

🔹در ۳۱ روز شهریور امسال مقدار تحویل نفت‌گاز نیروگاهی نسبت به سال ۱۴۰۲، ۳۰ درصد افزایشی بوده است؛‌ یعنی در شهریور سال ۱۴۰۳ به طور میانگین روزانه ۲۱ میلیون لیتر نفت‌گاز به نیروگاه‌ها تحویل شده است که این عدد در سال ۱۴۰۲، ۱۶ میلیون لیتر بوده است.

🔹در ۲۲ روز آبان ۱۴۰۳، با تحویل میانگین روزانه ۴۲ میلیون لیتر نفت‌گاز به نیروگاه‌های کشور که این عدد در سال گذشته ۱۹.۷ میلیون لیتر بوده است.

shana.ir/news/649170

@Shananewsroom
معاون امور حقوقی و مجلس وزارت نفت منصوب شد

📍محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت در حکمی محسن پیرهادی را به‌عنوان «معاون وزیر در امور حقوقی و مجلس» منصوب کرد.

تأمین نفت‌گاز نیروگاه‌ها در دولت چهاردهم از ادعا تا واقعیت

@Shananewsroom


@Shananewsroom
مشاور امور اجرایی وزیر نفت منصوب شد

📍محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت در حکمی بهروز نعمتی را به‌عنوان «مشاور وزیر در امور اجرایی و عضو شورای معاونین» منصوب کرد.

@Shananewsroom
تولید بزرگ‌ترین میدان نفتی قزاقستان کاهش یافت

📍منابع صنعتی از کاهش ۲۱ درصدی تولید میدان نفتی تنگیز قزاقستان خبر دادند.

🔸این کاهش تولید ممکن است به قزاقستان کمک کند تا بر اساس توافق انجام‌شده با اوپک‌پلاس از سهمیه تولید خود پیروی کند.

🔸تولید نفت از میدان تنگیز اوایل ماه اکتبر به سطح بی‌سابقه ۶۹۹ هزار بشکه در روز رسید که نسبت به تولید روزانه ۶۸۷ هزار بشکه‌ای از این میدان در ماه سپتامبر افزایش داشته است. تولید ماه سپتامبر هم به‌دلیل پایان‌ یافتن عملیات تعمیر و نگهداری با رشد ۳۰ درصدی نسبت به ماه اوت همراه بود.

🔸شورون و شرکای آن در نظر دارند تولید نفت از پروژه میدان تنگیز را در نیمه نخست سال ۲۰۲۵ به ۸۵۰ هزار بشکه در روز افزایش دهند. هزینه‌های توسعه در این پروژه حدود ۴۹ میلیارد دلار است.

shana.ir/news/649167

@Shananewsroom
افزایش اندک تولید نفت روسیه در ماه اکتبر

📍اوپک روز سه‌شنبه (۲۲ آبان) به‌ نقل از منابع ثانویه اعلام کرد تولید روزانه نفت خام روسیه در ماه اکتبر با ۹ هزار بشکه افزایش به ۹ میلیون و ۱۰ هزار بشکه رسید.

🔹این مقدار تولید کمی بالاتر از سهمیه توافق‌شده اعضای ائتلاف اوپک و متحدانش (اوپک‌پلاس) است. بر اساس توافق اوپک‌پلاس و کاهش داوطلبانه روسیه، سهمیه تولید ماهانه نفت این کشور ۸ میلیون و ۹۸۰ هزار بشکه است.

🔹روسیه متعهد شده است مازاد تولید خود از ماه آوریل تاکنون را جبران کند که شامل کاهش تولید در ماه‌های اکتبر و نوامبر امسال و بین مارس و سپتامبر سال آینده می‌شود.

🔹پایبندی کشورها به کاهش تولید توافق‌شده اعضای اوپک‌پلاس به‌ویژه عراق و قزاقستان که بالاتر از اهداف تعیین‌شده تولید کرده و متعهد به جبران کاهش تولید مازاد خود شده‌اند، مورد توجه قرار گرفته است.

🔹الکساندر نواک، معاون نخست‌وزیر روسیه، هفته گذشته اعلام کرد که کشورش به تعهدهای خود به اوپک‌پلاس پایبند است و به سطح تولید نفت وعده داده شده خود یعنی ۹ میلیون بشکه در روز رسیده است./ رویترز

@Shananewsroom
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تأمین نفت‌گاز نیروگاه‌ها در دولت چهاردهم، از ادعا تا واقعیت

@Shananewsroom
مجمع عمومی سالانه شرکت ملی نفت ایران

📍مجمع عمومی سالانه شرکت ملی نفت ایران بعدازظهر امروز (چهارشنبه، ۲۳ آبان) در ساختمان مرکزی وزارت نفت برگزار شد.

📸 علیرضا خضرایی

shana.ir/photo/649179

@Shananewsroom
2024/11/14 02:39:10
Back to Top
HTML Embed Code: