Telegram Web Link
به آنانی که «راه» را از من پرسیده‌اند، چنین پاسخ داده‌ام: «این، اکنون راهِ من است. راهِ شما کدام است؟» زیرا راهِ مطلق در کار نیست.

#نیچه
@shahrameslami1
وقتی این همه اشتباهات جدید وجود دارد که می‌توان مرتکب شد، چرا باید همان قدیمی‌ها را تکرار کرد.

- برتراند راسل
@shahrameslami1
اگر به کسی اهمیت می‌دهید، "کناره‌گیری" یکی از ضعیف‌ترین راهبردها برای حل مشکلات است. با دوستان، همکاران و به‌ویژه اعضای خانواده - والدین، همسر، بچه‌ها و دیگر اقوام - هر وقت مشکلی بروز می‌کند، عاقلانه این است که در موردش صحبت کنید.
چطور درباره‌ی مشکل صحبت کنیم؟
ما راهبردهای صریح و شناخته شده‌ای را که توأم با قاطعیت باشند، نه پرخاشگرانه، برای گفتگو پیشنهاد می‌کنیم. وقتی ژانت می‌خواهد مشکلش را با فرانک مطرح کند، از ارتباط قاطعانه استفاده می‌کند.
• ابتدا، مشکل را مطرح کنید: «وقتی با مارویس و جوئل ناهار می‌خوردیم، با من حرف نزدی. همین کار را در مهمانی مارکوس هم کردی. چند باری که سعی کردم حرفی بزنم، حرفم را قطع کردی.»
• بعد، احساس‌تان نسبت به مشکل را مطرح کنید: «احساس ناراحتی و عصبانیت می‌کنم چون احساس می‌کنم شبیه احمق‌ها هستم و به نظر می‌رسد که عقیده‌ام خیلی برایت اهمیت ندارد.»
• سپس توضیح دهید که دوست دارید موقعیت به چه شکلی تغییر کند:
«خیلی دوست داشتم که مرا نادیده نمی‌گرفتی. خیلی عالی می‌شد اگر گاهی رو به من می‌کردی و می‌پرسیدی عقیده و احساسم در این باره چیست؟»

توجه کنید که ژانت عاقلانه از کاربرد پیام های «تو.... هستی» اجتناب می‌کند: به عنوان مثال «تو بی‌ملاحظه و خودخواه هستی!»
صحبت درباره‌ مشکل بدین معنا نیست که با قضاوت درباره دیگری کارهایی را که کرده به او یادآوری کنید. بلکه یعنی مشکل را از دیدگاه خودتان توصیف کنید، بگویید چه احساسی دارید و توضیح دهید چطور دوست دارید موقعیت تغییر کند. در این روش با مشکلات روبه‌رو می‌شوید و آنها را قاطعانه حل می‌کنید، نه اینکه از آنها فرار کنید.


40 فکر سمی
آرنولد لازاروس و دیگران
@shahrameslami1
دلبندم درس!
وبینار جدید مخصوص والدین
دارای کودک و نوجوانِ محصل...
یکشنبه ۲۸ شهریور با #شهرام_اسلامی
اطلاعات و ثبت‌نام با تخفیف زودهنگام:
www.shahrameslami.com/dd
#به_دوستان_خود_بگویید
@shahrameslami1
«دَرست رو خوندی؟!» پرسشی است که اغلب از پدر یا مادرمان شنیده‌ایم و احتمالاً از فرزند خود نیز می‌پرسیم.
اگر بگوییم چرا این سوال مطرح می‌شود؟ یک دلیل پررنگ‌تر است، نگرانی از سر دوست داشتنِ والدین! چرا که حرف‌های پدر و مادر چنین رنگ و بویی دارند: «درس بخوان که در آینده برای خودت کسی بشوی.» یا «اگر درس نخوانی آسیب می‌بینی و آیندۀ شغلی جالبی نخواهی داشت» و جملاتی از این دست با هدف ترغیب کردن کودک و نوجوان برای درس خواندن که اگر بخواهیم خلاصه‌اش کنیم می‌شود عنوانِ وبینار جدید #شهرام_اسلامی یعنی «دلبندم درس!».
در این سمینار آنلاین که قبل از شروع سال تحصیلی جدید در ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ برگزار می‌شود، نقش والدین در درس و تحصیل کودک و نوجوان تشریح و راهکارهای مقتضی در جهت کاستن از نگرانی‌ها ارائه می‌شود.

ثبت‌نام زودهنگام تخفیف‌دار (۶۹ تومان)
http://www.shahrameslami.com/dd
#از_دست_ندهید
@shahrameslami1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
مهارت‌آموزی کودک و نوجوان
چه چیزهایی را برای یادگیری بهتر فرزندمان لحاظ کنیم؟

وبینار #دلبندم_درس در پیش است...
یکشنبه ۲۸ شهریور با #شهرام_اسلامی
اطلاعات بیشتر و نام‌نویسی:
https://shahrameslami.com/dd
🔺
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
دلبندم دوره و زمانه عوض شده!
مهم‌ترین خاطرهٔ شما از دوران مدرسه‌تان چیست؟

وبینار #دلبندم_درس با شهرام اسلامی در پیش است...
▫️ نقش پدر و مادر در هدایت تحصیلی فرزندان
▫️ اولویت‌ها و علاقمندی‌های پدر، مادر و فرزند
▫️ چرا بعضی از کودکان و نوجوانان حس و حال درس‌ خواندن ندارند؟ راهکار چیست؟
▫️ ایجاد ارتباط موثر با فرزند در کنار درس‌خوان بودن او
▫️ ارزیابی روش‌های یادگیری کودک و نوجوان
▫️ دغدغه‌های والدین برای آینده نوجوانان
▫️ و ...

امسال، مهرتان را متفاوت کنید 👇
www.shahrameslami.com/dd

@shahrameslami1
انسان‌ها به سه گروه تقسیم می‌شوند. گروه اول، رویاپردازان و سخنگویان، که پروژه‌هایشان را با هیاهو، شور و شوقی وصف‌ناپذیر آغاز می‌کنند؛ اما این انفجار انرژی و شور و هیجان به سرعت فروکش می‌کند، زیرا در دنیای واقعی، برای پایان دادن به هر پروژه، تلاشی سخت و بی‌وقفه لازم است. این افراد موجوداتی احساساتی هستند که اغلب در لحظه‌ی حال زندگی می‌کنند و به راحتی با ورود چیزهای جدید، علاقه‌ی خود را از دست می‌دهند. پروژه‌های ناتمام بسیاری در زندگی‌شان وجود دارد و حتی برخی از آنان به اندیشیدن و پروردن افکار پوچ‌شان عادت دارند.
گروه بعد، افرادی هستند که هر کاری را انجام می‌دهند به نتیجه می‌رسانند، یا به این دلیل که آنها مجبورند یا به این خاطر که توانایی انجامش را دارند، اما هنگام رسیدن به خط پایان، انرژی و قدرتی کمتر از لحظه‌ی شروع دارند و از آنجا که مجبور به اتمام راه هستند، اغلب شتابزده و بی‌برنامه پروژه را به انتها می‌رسانند و معمولا احساس نارضایتی می‌کنند. در واقع هر پروژه را بدون درک دقیق از چگونگی پایان آن شروع می‌کند و هنگام پیشرفت و مواجهه با رخدادهای غیرقابل انتظار برنامه‌ای خاص ندارند.
گروه سوم، شامل افرادی می‌شود که قوانین اولیه قدرت و استراتژی را درک می‌کنند. پایان در هر زمینه‌ای مانند یک پروژه، یک مبارزه‌ی انتخاباتی یا یک گفتگو، اهمیت فوق العاده‌ای برای مردم دارد. این اتفاق در ذهن ثبت می‌شود. یک جنگ می‌تواند با هیاهوی بسیار شروع شود و پیروزی‌های بسیاری را به ارمغان بیاورد؛ اما اینکه چگونه به پایان می‌رسد، در یادها می‌ماند و کسی به شروع پرهیاهو اهمیتی نمی‌دهد و تنها شاید این هیاهو برای لحظه‌ای ذهنشان را درگیر کند.
افراد گروه سوم از اهمیت به پایان رساندن آگاه هستند. آنها با تفکر منطقی، طرحی روشن ارائه می‌کنند. آنها نه تنها برای پایان دادن به پروژه‌ی خود در آینده برنامه ریزی می‌کنند، بلکه به تمام نتایج و عواقب اجرای آن برنامه هم می‌اندیشند. این افراد کسانی هستند که «هنر به پایان رساندن» را می‌دانند.

- رابرت گرین
@shahrameslami1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مامان جان مگه تو درس نداری؟!

وبینار #دلبندم_درس ۲۸ شهریور
با شهرام اسلامی، ثبت‌نام کنید 👇
http://www.shahrameslami.com/dd

#به_دوستان_خود_بگویید
@shahrameslami1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
همۀ ما در دوران تحصیل‌ خود کم‌وبیش با مشکلاتی روبه‌رو بودیم که صد البته نمی‌‌خواهیم بچه‌های ما این چالش‌ها را داشته باشند و با احساس مسئولیتی که داریم در پی ایفای نقش راهنمای باتجربه برای ایشان هستیم. برای این منظور وبینار #دلبندم_درس را در یکشنبه 28 شهریور برگزار می‌کنم. برای همراهی و حضور در این برنامه می‌توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:
www.shahrameslami.com/dd

@shahrameslami1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
☀️ طلوع مهر
آنچه هر پدر و مادر دارای دانش‌آموز کودک و نوجوان باید بداند...

دوره 5 جلسه‌ای «محصلِ من»
با شهرام اسلامی در پیش است 👇
https://shahrameslami.com/mm

#به_دوستان_خود_بگویید
سرزنش کردن و مقصر دانستن دیگری، همچنین به پایین آوردن عزت نفس، به ویژه در بچه‌ها، منجر می‌شود. اظهارات سرزنش آمیز، پیام‌های زیر را انتقال می‌دهد: «تو بدی»، «تو احمقی»، «تو اشتباه می‌کنی»، «تو نفرت‌انگیزی»، «تو خودخواهی.» بیشتر درمانگران بیماران زیادی را می‌بینند که برای هر موضوعی که غلط از آب در می‌آید، خودشان را سرزنش می‌کنند. در واقع پیشینۀ زندگی‌شان تا حدودی بدون استثنا والدین و معلمان سرزنش کننده‌ای را آشکار می‌کند که در طول سال‌های شکل‌گیری‌شان روی آنها تأثير گذاشته‌اند.
مقصر نامیدن، متهم کردن، محکوم کردن و سرزنش کردن دیگران یا خودتان، مخرب است. در واقع این رفتارها مانع راه حل‌های سازنده و خلاق برای مشکلات هستند. از این رو وقتی کارها غلط از آب درمی‌آیند، یکی از سازنده‌ترین عاداتی که باید رشد دهیم، این است که ابتدا از خودمان بپرسیم: «چطور باعث این مشکل شدم؟» این، ارزش تکرار را دارد که بگوییم در جر و بحث‌ها بیشتر اوقات هرگز یکی صد درصد برحق و دیگری صد درصد ناحق نیست.

📚 چهل فکر سمی
- لازاروس
@shahrameslami1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
روش‌های تربیت کودک
هنگامی که بر گریه‌وزاری، جیغ و نق پافشاری می‌کند...

#شهرام_اسلامی
www.shahrameslami.com
@shahrameslami1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
تعریف صحیح شکست برای نوجوان

آنچه هر پدر و مادر
دارای دانش‌آموز کودک و نوجوان باید بداند.

♨️ دوره 5 جلسه‌ای «محصلِ من»
از شانزدهم مهرماه 1400
با شهرام اسلامی 👇
https://shahrameslami.com/mm

#به_دوستان_خود_بگویید
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
کاری که در آینده می‌خواهد انجام دهد، مبنای انتخاب رشته برای نوجوان است.

دوره محصل من با شهرام اسلامی
اطلاعات و ثبت‌نام در لینک زیر:
https://shahrameslami.com/mm
🔺
آدام فیلیپس، روانکاو مشهور بریتانیایی، لطیفه‌ای نقل می‌کند، دربارۀ یک خارجی که بیرون در خانه‌اش در لندن ایستاده بود و مشت مشت، دانه‌های ذرت روی زمین می‌پاشید. یک انگلیسی که از آنجا عبور می‌کند پیش می‌رود و از او دلیل این کارش را می‌پرسد. آن خارجی جواب می‌دهد: «برای دور نگاه داشتن ببرها.» مرد انگلیسی می‌گوید: «اینجا که ببری نیست.» و خارجی جواب می‌دهد: «پس معلوم است که این کار موثر افتاده است.» این واقعیت که یک بدبختی بزرگ بر سرمان نمی‌آید، به هیچ وجه دلیل این نیست که ما عملاً روش معقولی را در برابر آن در پیش گرفته‌ایم.

- لارس اسوندسن
@shahrameslami1
♨️ نسخه کامل وبینار «تقویت اراده»
در کانال یوتیوب #شهرام_اسلامی منتشر شد.
رایگان تماشا نمایید:
https://www.youtube.com/watch?v=zqzbYmnBtgM

@shahrameslami1
2024/09/29 11:23:42
Back to Top
HTML Embed Code: