Telegram Web Link
جرات، هميشه فرياد نمى‌كشد. گهگاه آن صدايى كه در انتهاى روز، آرام در گوش‌ات زمزمه می‌كند: «فردا باز هم تلاش خواهم كرد» همان جرات است.

- مرى آن ردمارچر
💎 @shahrameslami1
مهم‌ترین درسی که از پاییز می‌آموزیم، اینست:
«تغییر» می‌تواند زیبایی آفرین باشد.

💎 @shahrameslami1
قبل از حرف زدن، خوب فکر کنید
تا مجبور نشوید پس از زدن حرفی، به فکر فرو روید.

#شهرام_اسلامی
💎 @shahrameslami1
هیچ وقت به خواب نرو، بدون اینکه درخواستی از ضمیر ناخودآگاهت داشته باشی!

#توماس_ادیسون
💎 @shahrameslami1
♨️ راهکارهایی برای افزایش اعتماد به نفس در کودکان

1⃣ استفاده از کلمات تشویق کننده
وقتی کودک کار خوبی انجام می‌دهد با صدای بلند به او بگویید: "کار تو فوق‌العاده است!" یا "تو خیلی باهوش هستی!" این کار باعث عزت نفس و ایجاد حس ارزشمند بودن در کودک شما می‌شود که او را در رویارویی با شرایط سخت نیز یاری می‌دهد.

2⃣ حذف نکردن موانع زندگی
هر کودکی در طی دوره رشد خود، با یک‌سری چالش‌ها و کشمکش‌هایی روبرو می‌شود. حذف این موانع و چالش‌ها برای کودک مناسب نیست؛ در واقع اگر برای نجات دادن او و از سر دلسوزی این کار را انجام دهید، اعتماد به نفس او را کاهش داده و مانع از برخورد او با مشکلات می‌شوید. پس اگر فرزند خود را در حال مواجهه با مشکل دیدید مطمئن باشید که راهی برای حل آن خود پیدا خواهد کرد. کافی است از دور نظاره‌گر رفتارش باشید.

3⃣ ساعات کسل‌کننده برای کودک
برخی از والدین، ساعات مختلف شبانه‌روز را برای فرزند خود برنامه‌ریزی و زندگی او را همانند یک رُبات، از پیش تعریف می‌کنند. اما این واقعیت که کودکان برخی مواقع احساس کنند کاری برای انجام دادن ندارند و آن زمان احساس کسالت کنند، اصلاً بد نیست! وقتی که کودکی احساس کسالت کرد، شروع به فکر کردن و ایجاد خلاقیت و نوآوری می‌کند. او در این مواقع، علایق خود را کشف کرده و سعی در پرورش توانایی‌هایش خواهد کرد.

4⃣ آموزش مهارت‌ها و تقویت آنها در کودک
به کودک اجازه دهید که در کارهای خانه، تمیز کردن و نوشتن لیست خرید و... به شما کمک کند. در واقع وقتی که به وی اجازه‌ی مشارکت دهید، یعنی او و مهارت‌هایش را باور دارید و به توانمندتر شدنش کمک می‌کنید. این مهم را به کودک یادآور شوید: "من مطمئن هستم تو قادر به انجام این کار هستی."

5⃣ گوش دادن
کودک نیاز به کسی دارد که به حرف‌های او گوش دهد. همیشه زمان‌هایی از روز را برای صحبت کردن با کودک خود بگذرانید و از او بخواهید در مورد ترس‌ها، نگرانی‌ها و ایده‌های خود با شما صحبت کند. حتی می‌توانید این صحبت کردن را به صورت بازی با کودک خود انجام دهید و از او بخواهید ساعت‌هایی از روز، کارهای مورد علاقه‌اش را بیان کند و یا یکسری از کارهای مورد علاقه‌اش را تغییر و به نحو دیگری انجام دهد.

6⃣ تایید نگرانی‌ها
این بسیار طبیعی است که کودکان یکسری نگرانی‌ها و اضطراب‌هایی داشته باشند. وقتی کودکی احساس نگرانی کرد، بهتر است او را قادر سازید تا بر آن نگرانی‌ها غلبه کند و به سمت جلو حرکت کند. پس سعی نکنید که نگرانی‌های را حذف یا انکار کنید. صحبت کردن در مورد نگرانی‌ها و احساسات تصدیق شده، فرصتی برای کودک است تا پتانسیل‌های درونی‌اش را کشف و تقویت کند.

7⃣ داشتن شجاعت و مهربانی
فرزندان به طور دقیق، نظاره‌گر رفتارها و برخوردهای والدین هستند و روی آن‌ها تامل می‌کنند. بنابراین خودتان با موانع، ترس‌ها و نگرانی هایتان با شجاعت روبه‌رو شوید، با خود مهربان باشید و با حالتی ناتوان و شکست خورده صحبت نکنید. به یاد داشته باشید که شما الگوی فرزند خود هستید؛ شجاعت، مهربانی و برخورد منطقی در برابر مشکلات‌تان، تاثیر مثبتی در ذهن فرزند شما باقی می‌گذارد.

8⃣ پذیرفتن اشتباهات و عیوب
هر اشتباه می‌تواند فرصتی برای یادگیری چیز جدیدی باشد یا حداقل می‌تواند یک مدلی برای حل مشکلات مشابه باشد. به کودک یاد دهید از فرصت‌های پیش آمده در زندگی، برای یادگیری و همچنین افزایش استقامت خود استفاده کند.

9⃣ گذراندن زمان با کودک
بازی، سرگرمی و خنده، از قدرتمندترین وسیله‌ها برای ارتباط با قلب کودک هستند. از فرصت‌ها برای لذت بردن در کنار یکدیگر استفاده کنید. کودکانی که با پدر و مادر خود ارتباط بهتری دارند، احساس خوبی نیز نسبت به خود دارند. ارتباط و وقت گذاشتن برای کودک دارای پتانسیل فوق‌العاده‌ای برای کاهش استرس و رفتارهای نامناسب کودک است.

👤 نویسنده: Ariadne Brill
#اختصاصی
💎 @shahrameslami1
طوری زندگی کن
که انگار امروز آخرین روز از عمر توست.
آنگونه چیزهای جدید یاد بگیر
که انگار تا همیشه زنده خواهی بود.

- ماهاتما گاندی
💎 @shahrameslami1
اگر هرگز یک گل زیبا یا غروبی به یاد ماندنی را ندیده باشید و کسی آن را برای شما توصیف کند، ممکن است فکر کنید چیزی مثل معجزه است (البته واقعاً هم معجزه است!) اما اگر خودتان چند بار آنها را مشاهده کنید، قوانین طبیعی موجود را یاد می‌گیرید و چگونگی شکل‌گیری آنها را درک می‌کنید و آنها دیگر طبیعی و عادی به نظر می‌رسند و حالت معجزه‌وار خود را از دست می‌دهند.
مصداق این مسئله، فرایند «تجسم خلاق» است؛ آنچه که در ابتدا به دلیل نوع آموزشِ بسیار محدود ذهن ما، غیرممکن و خارق‌العاده به نظر می‌رسد، بعد از چندی با آموزش و تمرین مفاهیم موجود، به طرزی مطلوب و بدون کم‌وکاست، قابل درک و فهم می‌شوند. وقتی این کار را مکرراً انجام دهید، به نظر می‌رسد در زندگی معجزه می‌کنید و واقعاً هم این کار را می‌کنید!

📔 تجسم خلاق
#شاکتی_گواین
💎 @shahrameslami1
وقتی می‌بخشی، تغییری در گذشته رخ نمی‌دهد...
آینده‌ات عوض می‌شود.

💎 @shahrameslami1
شما هیچ‌وقت یک رنگین‌کمان را نخواهید یافت، اگر مدام به پایین نگاه کنید.

#چارلی_چاپلین
💎 @shahrameslami1
منتظر آسانسور ایستاده بودیم، سلام و احوالپرسی که کردم انگار حواسش پرت شد و موبایل از دستش افتاد. تازه متوجه شدم دو تا گوشی دارد، آن که بزرگ‌تر بود و جدیدتر به نظر می‌آمد، سفت و محکم بین انگشتانش خودنمایی می‌کرد، آن یکی که کوچک‌تر بود و قدیمی‌تر، روی زمین افتاده بود و بند بندش از هم جدا شده بود. باتری‌اش یک طرف، در و پیکرش طرف دیگر. از افتادن گوشی ناراحت نشد، خونسرد خم شد و اجزای جدا شده را از روی زمین جمع کرد.

لبخند به لب باتری را سر جایش گذاشت و گفت: «خیلی موبایل خوبی است، تا به حال هزار بار از دستم افتاده و آخ نگفته.» موبایل جدید را سمتم گرفت و ادامه داد: «اگر این یکی بود همان دفعه‌ی اول سقط شده بود. این یکی اما سگ‌جان است.» دوباره موبایل قدیمی را نشانم داد.

گفتم: «توی زندگی هم همین کار را می‌کنیم، همیشه مراقب آدم‌های حساس زندگی‌مان هستیم. مواظب رفتارمان، حرف زدن‌مان، چه بگویم چه نگویم‌هایمان. نکند چیزی بگوییم و دلخورش کنیم. اما آن آدمی که نجیب است، آن که اهل مدارا است و مراعات، یادمان می‌رود رگ دارد، حس دارد، غرور دارد، آدم است. حرف‌مان، رفتارمان، حرکت‌مان چه خطی می‌اندازد روی دلش.»

چیزی نگفت، فقط نگاهم کرد. سوار آسانسور که شدیم حس کردم موبایل قدیمی را محکم توی مشتش فشار می‌دهد.

💎 @shahrameslami1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
صحبت‌های شهرام اسلامی در برنامه سیمای خانواده پیرامون "بیش‌فعالی" و "بدغذایی" در کودکان.

با ما همراه باشید 👇
🌟 @shahrameslami1
زندگی‌ات بر اساس آنچه به دیگران می‌گویی، ساخته نمی‌شود؛ بلکه نجواهای درونی‌ات، تعیین‌کننده هستند.

#رابرت_کیوساکی
💎 @shahrameslami1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
لذت‌های زندگی در اتفاقات ساده‌ نهفته‌اند...

🍃 @shahrameslami1
کلام شما «ندایی درونی» برای کودک است
که او مدام با خود مرور می‌کند...
پس طوری سخن بگویید
که از مکالمه با خود لذت ببرد.

روز جهانی کودک مبارک باد 🌺

💎 @shahrameslami1
اگر دنیای کسی را تیره یافتی، به‌جای پنهان شدن در تاریکی، روشنی‌بخش او باش.

💎 @shahrameslami1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
وقتی اونچه که می‌بینی با اونچه که می‌شنوی هماهنگ باشه، احساسی در درون‌ات ایجاد می‌کنه که در کلام نمی‌گنجه.

💎 @shahrameslami1
2024/11/05 19:09:43
Back to Top
HTML Embed Code: