Telegram Web Link
Forwarded from ميلاد دخانچی
🔺درباره مجادله فاضلی و اسفندیاری

نمی توانیم ادای دموکراسی و مشارکت را به انتخابات محدود کنیم، در ۸۸ هم همین را تجربه کنیم و ظاهراً این بار سطح چالش به رده های پایین تر نیز نفوذ کرده است.

در این رفت و برگشت فاضلی نمایندگی میکند تمام حذف شدگان جامعه ایرانی را، حذف شدگانی که چه بسا قانونی حذف شده اند، اما نه لزوما عادلانه و اخلاقی! این حذف شدگان خشمگین اند و وقتی با استدلال های حقوقی و چه بسا شخصی حذف آنها منطقی جلوه داده میشود، طبیعی است که بشورند.

شهاب اسفندیاری نیز، نقش نقش بازی کردن را بازی میکند. اسفندیاری یک اصول گرا به معنی واقعی کلمه نیست، وحید جلیلی نیست، اسفندیاری اگر لازم باشد تندتر از فاضلی میتواند اپوزیسیون باشد، اما انتخابش این نیست، اسفندیاری با بازی قدرت بازی میکند، اپورتونیست است و این موقعیت را بغرنج می‌کند. استدلال حقوقی که "چرا تو باید حذف بشی" نه توسط خود قدرت، بلکه توسط کسانی طرح میشود که لزوما اعتقادی به آنچه می‌کنند ندارند، اما نقش آن را بازی می‌کنند! دقیقا مثل بعضی پلیسهای کلانتری که مردم معمولی اند و حسب شغلشان باید در سرکوب مشارکت کنند.

رسانه ملی نیز یک قاق به تمام معناست که بعنوان میانجی برسمیت شناخته نمی‌شود و مجری ای جلسه را اداره می‌کند که از پشت به او فرمان می‌دهند و خودش جز صندلی که اشغال کرده اعتباری ندارد! پزشکیان نیز واضح است که رابطه اورگانتیکی با فاضلی ندارد، همین جوری آمده و اصطلاحا بارخورده و حسب ضرورت این افراد کنار هم آمده اند!

این صحنه به ما چه میگوید؟ قدرت نه از طریق باورمندان بلکه از طریق از خود بیگانگان برای حذف شدگان استدلال حقوقی طرح میکند ( دقیقا مثل گشت ارشاد و قضیه حجاب)، نهاد های میانجی اعتبار ندارد، روابط سطحی و گذرا و بی ریشه شده، و حذف شدگان عصبانی و با پرخاش اعتراض میکنند.

و این ماجرا نشانه یک بیماری بیشتر نیست، تعطیلی گفتگو و مشارکت واقعی در سازو کارهای مدنی در ایران، به سطح آوردن نخبگان و مردم به سطح در شکلی نمایشی و هیجانی و ضعف بیش از پیش نهادی ها میانجی.

جای بزرگان ای بودم موقعیت را اورژانسی تلقی کرده، انتخابات را چند ماه عقب می انداختم و جامعه را به یک گفتگوی ملی دعوت میکردم! میدانم پیشنهادم رومانتیک است اما صحنه خطرناک تر از آن چیزی است که فکر میکنیم. اگر وضعیت نخبگان این است که مشاهده کردیم چه انتظاری از مردم عادی داریم که در فقدان مهارت های گفتگو به جان هم نیفتند و نه نهاد میانجی بتواند کاری از پیش ببرد و نه اصطلاحا بزرگتر ها! نمیدانم. قصه خیلی خطرناک است. میفهمید؟

@miladdokhanchi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴گوشه ای از سیاهی های فرهنگ شرقی

«۱۸+ دارای تصاویر آزاردهنده»

بازار خرید و فروش غلام بچه (برده جنسی پسر) احتمالا در ⁧افغانستان ⁩

📌انتخاب این تیتر بمعنای نفی مطلق فرهنگ شرقی نیست بلکه گزاره ایست برای عدم نفی مطلق فرهنگ غربی در امر جنسی!

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴 اجرای حکم شبانه!

▪️وحید اشتری را شبانه در خارج از تهران بازداشت و برای اجرای حکم روانۀ زندان کرده‌اند. آیا این رفتارهای خارج از عرف در شأن دستگاه قضایی کشور است؟

▪️از حق آزادی بیانِ وحید دفاع می‌کنم و مقصر اصلی را در این ماجرا، دخالت‌های امنیتی برای تأثیرگذاری بر تحولات سیاسی می‌دانم که نتیجۀ ابتدایی آن، قربانی شدن امثال اشتری‌هاست!

@AmirTafreshi
برای زندگی معمولی

بالاتر از سیاهی هم رنگی هست.

جا به جایی ده تن شن تنها با دو دسته بیل و بی بهره از فرغون خروجیش دست های آبله زده و عضلات قفل شده خواهد بود.(خدا به داد امشب برسد)

آنچه سختی کار را دو چندان می کرد آفتاب تموز بود و گرمای بی امان.
در چنین شرایطی که باغچه کوچک زندگی پدرخانم ما را سیل خانمان برانداز برداشته راه نجاتی جز ساخت دوباره نیست.
فلذا باید باغچه زندگی ها را بیل زد تا دوباره شرایط زندگی فراهم شود در این ویرانه سیل زده.

بیل زدن کار سختیست،کابوس جا به جایی آن حجم از شن به هنگام پدیدآمدن ابرهای درون آسمان کمی برایم تلطیف شد.خنکای باد بهاری در دل تابستان که نواختن گرفت و عرق جبین را در نطفه خشک نمود شرایط باز هم از قبل بهتر شد.

آری زندگی یک امر رئال و واقعسیت.آکنده از رنج و سختی،آنهم در بلاد شرق که شدتش مضاعف است.اهالی زندگی نیک می دانند بالای سیاهی رنگهای بیشتری هست.بنابراین برای زندگی گاهی باید به بهانه های کوچک دلخوش شد و تسهیل در امور ولو در حد کوچک را مغتنم شمرد.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴کارت‌های بازی بداخلاق

بیایید هیچگاه در زندگی همچون دو نفر از این آقایان حاضر در انتخابات خود را کارت بازی دیگران نکنیم.شخصیت و هویت مستقل خود را حفظ کنیم.به ذره ای نان و آب بسازیم و نگذاریم متاع دنیا از ما و شما اینگونه هیولای کنترلی بسازد.

بیایید با عدم اتخاذ کاراکترهای نامستقل کارت بازی مودب و یا خشمگین دیگران نشویم و بدتر از اینها دروغ نگوییم، بداخلاقی را به منتهی الیه خود نرسانیم و بر روی درک و شعور مخاطب نیز کمی حساب باز کنیم.

📌در مورد وجود #زن چنین و چنان بی نسبت با امرواقع لسان به سخن باز می کنند که مخاطب آگاه جز برداشت بی تقوایی چیز دیگر ادراک نمی کند از کلام آنها!

«لایحه منع خشونت علیه زنان» که سپر قانونی موثری برای جامعه زنان ایران زمین بود حدود سه سال است در مجلس فعلی گیر کرده.
در عمل صدایی از هیچکس بلند نبود جز معدود نفراتی همچون خانم دکتر پاد دوست گرامی و هزینه بده ما در دولت مستقر آنهم بصورت انفرادی.

من که نیک می دانم جامعه مردان متعصب و تمامیت خواه از نوع معمم و مکلا با چه انگیزه هایی حاضر نیستند این امتیاز را به جامعه زنان ایران زمین بدهند.
در مقوله گشت تاریک ارشاد با آن بداخلاقی های فراوان در حق جامعه زنان ایران نه تنها صدایی از این آقایان بلند نشد که رسماً با رفتار و گفتار حمایتگر آن هم بودند.

لیکن اگر آن پس چرا این!

اگر آن امتیاز اساسی را نمی دهند و به آن اعتراضی نمی کنند و آنگونه گشت ارشاد را حمایت کردند و یا نسبت به عدالتی ساختاری در حق زنان از مجلس تا شورای عالی انقلاب فرهنگی و دیگر نهادها و ارگان‌ها اعتراض نمی کنند اکنون چرا اینگونه به لنز دوربین خیره می شوند و دروغ می گویند!

پناه بر خدا مخاطب را چه فرض می کنند برخی از این ها؟

📌حقیقتا و انصافا دو کاندید مخالف رویکرد دولت مستقر نهایت ادب، اخلاق و متانت را در مورد رئیس جمهور فقید از خود نشان داده اند.
من این اخلاق مداری را می پسندم.

اما از آن طرف اوضاع کاملا متفاوت است.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
جمع بندی خلاصه و تحليلی از آنچه دیشب با موضوع زنان در مناظره انتخاباتی کاندیدها مطرح شد به قلم خانم زهرا اردکانی.

@kherad_jensi
اکثریت کیست اقلیت کجاست؟

پایانی بر خطای ادراکی خود «اکثریت» پنداری مناسکی!

آیا انتخابات و صندوق رأی در ۱۴۰۳ پایان بخش فهم منفعت طلبانه و خطای ادراکی اکثریت پنداری در خیل ذی نفعان و طرفداران حاضر در «تجمعات خیابانی» مناسک محور خواهد شد؟

ای کاش حداقل سه تن از کاندیدهای دارای گرایشات تندروانه بعنوان نمایندگان آن بخش از جامعه که بروز و ظهور خیابانی زیادی در این سالها داشتند و همواره تصور درونی آنها قراگیری در طبقه «اکثریت» بوده و هر تجمع خیابانی را با اغراق و انحراف و تولید اعداد غیرمنطقی به رفراندومی بیعت طلبانه تشبیه می کردند. تا پایان انتخابات در صحنه باقی بمانند و بر همگان من جمله خودشان آشکار سازند که جمعیت پای کار آنها چه میزان از کلیت جامعه است؟

📌اگر علی رغم بازنمایی تصویری میتینگ های سیاسی همچون #اصفهان نهایت آرا نهایی سرجمع ۷ میلیون ۸ میلیون و یا ۱۰ میلیون بود، آیا شرعا و اخلاقا رواست خواست و رای کشوری ۸۰ میلیونی چه آنها که نظر دیگری در انتخابات داشتند و چه آنها که اصلا شرکت نکردند گرفتار و اسیر نادیده انگاری «اقلیتی» اکثریت پندار شود؟

آیا پس از آن دست از این تحریف و تولید خطای ادراکی برخواهند داشت؟

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 نبود عمق راهبردی

زاکانی :
«اگر احساس خطر شود عقل و دین حکم می‌کند باید همه بنشینند و تفاهم کنند.»

براستی که فقدان عمق راهبردی در تحلیل سیاسی و اقتصادی ‌اجتماعی اینگونه اولویت ها را جا به جا می کند.

مبتنی بر حقایق کشور هنگامی که دولت بعد چاره ای جز به سرانجام رساندن fatf ندارد.
باید برجام را احیا کند.
باید بنزین را گران کند.
باید جلوی گشت ارشاد را بگیرد.
باید فیلترینگ را بردارد.
باید وضعیت منطقه را بسمت ثبات ببرد.
و ده ها باید دیگر من جمله ایجاد وفاق سیاسی...
براستی چگونه این ها هنوز دل در گرو حفظ قدرت بدون ارائه راهکار حل مسائل فوق دارند و «خطر» را وارونه متوجه می شوند!

📌«آخرین رئیس جمهور اسلامی ایران»گزاره قابل تأمل و قابل تحققی می تواند باشد،اگر مسائل فوق در ایران حل نشوند.

چهارساله دوم دولتها همواره دوره جهش های بزرگ تورمی بوده است.
دولت بعد از منظر زمانی بنوعی دولت دوم آقای رئیسی است و این مسیر را بسرعت خواهد پیمود اگر راهکار عملی با اولویت حل و فصل مسئله سیاست خارجه نداشته باشد.

مسئله ای که نباید از ۹۹ تا کنون به درازا می کشید‌ چرا که احتمال آمدن ترامپ بالاست.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
Forwarded from فلاخن||سلمان کدیور (سلمان کدیور)
✳️ در باب حزب الله منتفع!

🔹ما در دوره مرحوم رئیسی با یک طبقه نوکیسه تازه ای مواجه شدیم که از دل جریان حزب الهی، یک شبه  بدون کوچکترین تجریه و تخصص، به شکل ماکروفری به مناصب بالای مدیریت نظام رسیدند. تحت تئوری جوان گرایی حاکمیت.

این طیف طی سه سال اخیر بسیاری از گلوگاه ها، از وزارت خانه ها بگیرید تا هلدینگ های نفتی و صنعتی را تصرف کردند.

اینها که تازه طعم چرب و شیرین دنیا زیر زبانشان مزه کرده، کلی خواب و رویا برای آینده داشتند که در حادثه شهادت آقای رئیسی دود شد.
این طیف منافعشان بیشتر در قدرت گیری آقای جلیلی است که شعارشان ادامه دست فرمان سه سال گذشته است.
.
اینها تمام تلاششان را می کنند که تغییر دولتی آنچنان که منافع آنها تهدید شود رخ ندهد.
این طبقه عامل تازه ی مقاومت سیستم در برابر هر نوع تغییر ریلی خواهد بود.

#سلمان_کدیور
....
....
@Falaakhon
کیفیت و نتیجه انتخابات در ۹تیر ماه می تواند نقش بسزایی در وقوع و یا عدم وقوع جنگ در لبنان و بالتبع افزایش خشونت‌ها در کلیت منطقه داشته باشد.

دقت بفرمایید این رابطه خطی و مطلق نیست.

بنظر غرب و منطقه بجهت تصمیم گیری های کلان نظاره گر انتخابات ایران است که آیا از ایران پالس #چرخش و #تغییر به بیرون ارسال خواهد شد و یا همچنان درب بر پاشنه گذشته می خواهد بچرخد!

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴پیامدهای وارونه!

حمله هماهنگ و پرتکرار چهار نفر در برنامه مناظره علیه یک فرد غایب(ظریف) در عمل نتیجه عکس در پی دارد.
و نه در فرامتن بلکه عملا در سطحی ترین لایه متن بیانگر قدرت و عظمت آن فرد غایب است که با نداشتن رسانه و تریبون رسمی باز چهار نفر را در رسانه و تریبون رسمی مشغول به خویش نموده است.

این یک تحلیل کاملا علمیست و نه سیاسی...

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
من برای این خودانتقادی فلسفی احترام زیادی قائل می شوم.

مسعود پزشکیان:
«صادقانه‌ گفتم من سواد برجام را ندارم، اما مشکل این بود که اینها هم (در مخالفت با آن) سواد نداشتند ولی نمی‌گفتند و اقدام می‌کردند.
من می فهمم که نمی فهمم اما عده ای عقل کل توهم دانایی در موضوعات تخصصی دارند»

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴مایه شرم

بیانیه خوانی یکجانبه بی نسبت با حوادث سه سال گذشته آنهم آکنده از توهین و بعضاً خلاف که تنها چشم به دوره های قبل از خود دارد، حقیقتا مایه شرم است.

خدا می داند که اینچنین تاختن بر مرکب مست قدرت یکدست شده عین بی عدالتی ست.و این یک توصیه اخلاقیست و نه بیان ایده آل سیاسی.

اینچنین شعور عمومی را نادیده گرفتن و زبان به عتاب و خطاب و تمسخر دوره های قبل از خود باز کردن بی آنکه نگاهی به پایین و پاهای تا زانو در گل گیر کرده خویش داشته باشند براستی مایه خجالت است.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
2024/06/26 10:33:01
Back to Top
HTML Embed Code: