Telegram Web Link
🔴مسئولیت پذیری؟

«و بازهم تکرار چرخه ناتجربه مندی و ناعقلانیت سالاری»

0⃣آیا جریان انقلابی در یک خودانتقادی سازنده شکستی چنین تلخ را مورد واکاوی قرار خواهد داد؟
و یا همچنان با گزاره های شهودی و فرافکنانه شانه از زیر بار مسئولیت و پذیرش شکست برای خود خالی خواهد کرد!

پذیرش شکست و حرکت بسمت اصلاح از آن جهت مفید به فایده است که ثمره اش می شود تعدیل در الگوی رفتاری حاکم و آورده اش می شود بهره مندی نظام اجتماعی برای آینده های ایران.

1⃣پاسخ به پرسش چرایی شکست از مجرای فهم ابتدایی در علوم جامعه شناسی،روان شناسی و سیاست می گذرد.لیکن اینها را هم اگر کسی نداند،مطالعه تاریخ و سرگذشت پیشینیان از باستان تا معاصر او را آگاه می ساخت، که برای حفظ منافع خویش هم که شده طور دیگری باید با مردم رفتار می شد که نشد.

2⃣حال اگر امکان و حوصله مطالعه تاریخ نبود پایبندی به اصل تجربه مندی غریزی و یادگیری رفتاری که از ابتدایی ترین اصول ناخودآگاه و خودآگاه انسانی می باشد،رفتار حاضرین در اریکه قدرت در سطوح مختلف حکمرانی را جور دیگری باید تنظیم می کرد که نکرد!

اساسا انسان عاقل پس از مشاهده پیامدهای رفتار خود و یا دیگران در نحوه رفتار خویش بازنگری بسمت مطلوبیتها دارد.و از تکرار اشتباهات گذشته و پرهزینه پرهیز می کند.
غریزه بقا و غریزه پیروزی در زندگی که با تجربه و مشاهده آمیخته می شود،نظام رفتار را کنترل و تغییر می دهد.

3⃣براستی چگونه شد که جریان دارای قدرت در ایران بی تمایل به علوم اجتماعی پشت کرده به تاریخ از تجربه پذیری رفتاری نیز خود را بی بهره نمود و در این سه سال در سه گانه اقتصاد و اجتماع و سیاست رفتارهای غلط گذشته خویش را باشدت بیشتر تکرار نمود؟

4⃣ناظر به بدکنشی و برهم کنشی مبرهن ۳سال گذشته بسیار بدیهی بود که کشور حسب تحلیل روندهای موجود نهایتا تا 1404 بصورت نرم و یا سخت خواهد چرخید. و خوب دیدیم که این چرخش با پیامهایی بسیار آموزنده و بزرگ در سال 1403 بصورت نرم پدیدار شد.


آری قدرت اجتماعی براستی که بزرگترین قدرت موجود در جهان امروز است.

باشد که همه ما متنبه شویم.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
سید هاشم فیروزی
🔴ما باید تا ۱۴۰۴ صبر کنیم! سپر ضخیم قرار گرفته توسط بخش عاقله در برابر سنان تیز جماعت تندرو حاکم که پشتوانه یک نهاد نظامی را دارند، گویی قصد تراش جدی و کند کردن دارد. کنش اژه ای رئیس دستگاه عدلیه در مقابل دولت موید پاراگراف فوق است. اینجا همان جاییست که…
ثبات تحلیلی

از میانه اعتراضات ۱۴۰۱ پیش بینی علمی صحنه پیش روی کشور امری امکانپذیر بود.
۱۴۰۴ برای من آخرین نقطه بازگشت پذیر بجهت اصلاح سیاسی کم هزینه بود.

(در این رابطه یادداشت لینک شده را بخوانید)

نقطه چرخش ایران در سال ۱۴۰۴ حسب برکت خون رئیس جمهور فقید و البته خون جوانان وطن به یکسال جلوتر منتقل شد تا مجدد هزینه چرخش بازهم کمتر شود.

از اینجا کار به بعد بار سنگینی برروی دوش همگان است.
دولت مسعود پزشکیان می تواند رسما آخرین شانس تغییر و اصلاح سیاسی کم هزینه ایران باشد، اگر همگان حول سه مسئله اصلی کشور وفاق نداشته باشند و مسیر حرکت او را هموار نکنند.

📌گشایش اقتصادی با محوریت حل مسئله سیاست خارجه
📌گشایش اجتماعی با محوریت پذیرش تکثر و احترام به دیگری
📌گشایش سیاسی با محوریت ایجاد انسجام داخلی

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
جایی برای تبریک وجود ندارد!

دقت کردید اساسا برای پیروزی نظام اجتماعی و نهادمدنی ایران بر خواست و نظر جریان صاحب قدرت که خود نیز نهایت تلاش را به کار بستم تبریک نگفته و نخواهم گفت!

تاریخ حسب ذات نامیرایش همواره تمایل به تکرار دارد.«تکرار» حسب ناشایسته سالاری و ناتجربه مندی تاریخی دوباره از منافذی مشخص دامان دولت قبل را گرفت و حماسه دیروز رقم خورد.
(در این باره مرور خاطرات من در سال ۱۴۰۰ خالی از لطف نیست.در این رابطه این یادداشت و یادداشت بعد از آن را بخوانید.)

با نگاه مسئله مندانه هولستیک و بدور از نگاه سمپاتگرایی و طرفداری اگر هوشمندی و هوشیاری مکفی وجود نداشته باشد در دولت دکتر مسعود پزشکیان که همه اهل علم و اهالی علوم اجتماعی آبرویشان را وسط گذاشتند «تکرار» مجدد خود را تکرار خواهد کرد.و باز مسئله ای از ایران حل نخواهد شد.

زخم های ایران عفونت شدید پیدا کرده و
برای توقف این چرخه راهی جز استفاده از همه ظرفیت‌ها نیست.(بشرط برخورداری از تخصص)

یکبار برای همیشه با توقف چرخه دیگری ساز و قطبیت آفرین ایران را برای همه بخواهیم و از این لوب و چرخه معیوب رها کنیم خودمان را.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
حالا اگر در مقام تسهیل‌گر کلام بر زبان راحت می چرخد و دست بر کاغذ بی محابا می رقصد، بیل لاکردار هم گویی بدست ما خوش می چسبد.

من شغلم کارگری نیست اما خوب طعم کارگری را از عنفوان کودکی برای سالهای متمادی چشیده ام و نداری طبقات پایین را هم خیلی خوب لمس کرده ام.اساسا چشیدن درد امکان فهم آن را فراهم می کند.

اینها را گفتم که گفته باشم من در این ۱۰ ۱۵ روز کنشگری اجتماعی سیاسی مبرهن، انگیزه ای نداشتم جز کمک به بهبود حل مسائل ایران مبتنی بر فهم خویش که آزمون شده بود و البته دوستان زیاد دیگری نیز برروی آن صحه می گذاشتند.

اینجا باغچه پدر خانم ما هست که پس از سیل ویرانگر همچنان جا برای کار زیاد دارد. پس از اتمام کنش سیاسی در طرف صبح شروع به پاکسازی در طرف بعدازظهر کردیم.تمام ماهیچه ها سوز می زند.

اما خوب دستاوردهای قابل قبولی نیز بدست آمد.

دیالوگ عباس در آژانس شیشه ای اینجا دیگر جواب نمی دهد:
ما نمی توانیم پس از انتخابات برگردیم سر زمین خودمان با بیل یا با تراکتور.زمین ایران نیازمند مطالبه و حضور و پیگیری جدی می باشد.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بیانیه و مانیفست پایانی انتخابات ۱۴۰۳

باشد که آغازی شود بر تقلیل مرارت‌های این مردم درد کشیده

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
در شب پیروزی خواست و اراده مردم بر خواست و اراده حاکمیت حسین یکتا را آورده اند در تلویزیون از ۸۸ و بنی صدر و این چیزها بگوید.
اعتراضات ۱۴۰۱ را فتنه زن زندگی آزادی بخواند و جنگ هیبریدی را دائم تکرار نماید.

نه، شما ها در پی درس گرفتن از گذشته خویش نیستید.شما بازی سه هیچ برده را در زمین خودتان همینگونه به ملت خویش باختید.و خوب این اشکالی ندارد.لیکن ادامه این قطبیت آفرینی اجتماعی سیاسی بازی را به نفع خارج نشین‌ها در می آورد و شما می شوید عامل باخت ملی ما به بیرون از کشور.

در قالب قرارگاه های مختلف صدها و شاید هزاران میلیارد پول بی زبان ملت را گرفتید و خروجی مشخصی هم نه برای ما ملت بلکه برای خودتان هم نداشتید(نتایج انتخابات).

ای کاش سکوت پیشه کنید و رفتار خویش را بازنگری منطقی نمایید.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
به کارزار علیه مجاهدین روز شنبه بپیوندید

🔰این کارزار از طرفِ جمعی از کنشگرانِ مدنی و رأی دهندگان به دکتر پزشکیان و به‌منظورِ ایجاد‌ مطالبهٔ عمومی مبنی بر رعایتِ اصولِ «حق و عدالت» و #هشدار نسبت به حضورِ «مجاهدینِ روز شنبه» و #کاسبان_انتخابات در چیدمان کابینه دولت دکتر مسعود #پزشکیان تنظیم و منتشر شده است.

✔️منفعل نباشید و جهت صیانت از رأی خود، پویش را امضاء کنید:
👇
https://www.karzar.net/134747
به احترام آن مرد

محسن برهانی خدمات زیادی در این مدت به امر مدنی و جامعه ایران داشته است.
تسلط او بر فقه و قانون و ایستادگی در برابر جریان ناعقلانیت سالار با ابزار خودش به مذاق خیلی ها خوش نیامده است.
مجاهدت این مرد در غیر فقهی خواندن احکام اعدام در اعتراضات ۱۴۰۱ عامل بازبینی و نجات جان انسانهای زیادی شد.

از اخلاق و‌ جوانمردی بدور است اکنون که بازداشت شده از او یاد نکنیم.

راهت پر رهرو مرد خدا

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
✳️درخواست پاسخگویی قوه قضائیه پیرامون حبس فعالین سیاسی اجتماعی در ایام انتخابات

🔹دستگاه قضایی درباره حبس فعالین رسانه‌ای در ایام انتخابات پاسخ بدهد.

جناب حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای
ریاست محترم قوه قضائیه

موضوع: نامۀ جمعی از فعالان عدالتخواه به رئیس قوه قضائیه دربارۀ احکام زندان اشتری، سلطانی، آذرپیک
با سلام و احترام؛

🔹همان‌گونه که استحضار دارید در ایام انتخابات، موج دستگیری برخی فعالین عرصه سوت‌زنی از جمله آقایان یاشار سلطانی، وحید اشتری و خانم صبا آذرپیک بازتابی منفی در جامعه داشته و عملکرد قوه قضائیه را نزد افکار عمومی زیر سوال برده است. چه‌آنکه در آراء حقوقی و قضایی این فعالین، ایراداتی وجود دارد که شبهۀ عدم استقلال دستگاه تحت امر شما را در اذهان متبادر می‌سازد.

🔹به عنوان مثال، در پروندۀ آقای وحید اشتری، با اینکه محکومیت‌های قطعی وی در دیوان عالی کشور شکسته شده، اما شعبۀ تجدیدنظر اقدام به صدور رای تجمیعی نموده و پس از اعتراض، شعبۀ تجدیدنظر دیگری، در لوای رسیدگی به ادعای رای تجمیعی، اقدام به صدور رای در مورد یکی از پرونده‌ها کرده و ایشان را به چهارده ماه حبس محکوم کرده است! سوال اینست که این تضاد حقوقی چگونه می‌تواند به راحتی تجویز شود؟

🔹یا اینکه، چرا قاضی پرونده برای احراز سوءنیت آقای اشتری، به اظهارات وی در جلسات بازجویی دربارۀ آقای قالیباف استناد کرده، در حالی که پروندۀ جاری هیچ ارتباطی به آقای قالیباف یا پروندۀ موسوم به سیسمونی‌گیت ندارد؟
چرا در این پرونده، روال قانونی جلب و احضار رعایت نشده است و ضابطین قضایی باید بدون اطلاع قبلی، به منزل آقای اشتری -آن هم شبانه- هجوم برده و با بازرسی منزل و توقیف وسائل شخصی، نامبرده را به زندان منتقل کنند؟

🔹همچنین در پروندۀ خانم آذرپیک، طبق اظهارات خانواده ایشان، روال بازجویی‌ها و احضارهای مکرر، از جمله عواملی بوده که منجر به سقط جنین ایشان شده است. آیا امر قدرت و سیاست آنقدر در جمهوری اسلامی بی‌ملاحظه شده است که بر چنین اقدامات تأسف‌باری چشم می‌پوشد؟

🔹همچنین در پروندۀ آقای یاشار سلطانی، چرا دستگاه قضایی یا ضابط، وی را به بهانۀ مذاکره دربارۀ روال قضایی پرونده به شکل تلفنی احضار می‌کند و پس از مراجعۀ آقای سلطانی، بدون ابلاغ و اعلام قبلی، وی را راهی زندان می‌کنند؟

🔹آیا می‌توان تصور کرد که افراد یا نهادهایی در ایام انتخابات از فعالیت این افراد احساس خطر کرده و با فشار و اعمال نفوذ بر قوه قضائیه، زمینۀ چنین اقدامات غیرقانونی را فراهم کرده‌اند؟ آیا افکار عمومی باید این شائبه را بپذیرد که فضای زیست اجتماعی و حق زندگی معمولی برای منتقدین وضعیت کنونی در کشور، از سوی دستگاه‌های نظارتی و قضایی نادیده گرفته می‌شود؟
و از همه مهمتر تکلیف نظارت مستقل مردم و نخبگان بر حکومت که از مهمترین توصیه های سیاسی اسلام به حکمرانان است در این شرایط چیست؟ جامعه ای که در آن منتقدان و فعالین سیاسی مدنی، به راحتی و با اتهاماتی تکراری به محبس فرستاده می‌شوند چگونه می تواند منادی آزادی و کرامت انسانی باشد؟

🔹با تفاصیل فوق، امضاءکنندگان این نامه از جناب‌عالی تقاضا دارند ضمن رسیدگی عاجل به ابهامات مطروح در این نامه، نسبت به پاسخ به سوالات و اقناع افکار عمومی اقدام نمایید.

با احترام

امیر تفرشی
میلاد دخانچی
سید محمد رضا اصنافی
مرتضی کیا
َسید هاشم فیروزی
غلامحسین اسلامی صدر
مهدی نیکخواه
میلاد گودرزی
علیرضا ملوندی
سلمان کدیور
یاسر عرب

✳️ شما نیز می توانید این کارزار را امضا نمایید 👇

https://www.karzar.net/135325
🔴یک جهان حسرت یک ایران افسوس!

ما خودمان انتخاب کرده ایم دیگران اینگونه با ما رفتار کنند.جیب ملت ایران عمومی شود و در اختیار همگان قرار گیرد تا هرکس و ناکس از شرق تا غرب و از همسایه و برادر تا بیگانه و دشمن حسب «تحریم ها» فقط دستش به برداشت دراز باشد و ثروت ما را به یغما ببرد، بی آنکه چیزی در آن قرار دهد!

برای شرح این بدیهیات «یک جهان حسرت و یک ایران افسوس» هنوز باید برای برخی استدلال آورد!

«سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری چینی‌ها در صنعت خودروسازی ترکیه»

شرکت خودرو سازی BYD چین در  ترکیه برای ساخت کارخانه و خط تولید خودروهای برقی یک میلیارد دلاری سرمایه گذاری خواهد کرد.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
سید هاشم فیروزی
🔸این یک رپرتاژ است! از خدا که پنهان نیست از شما چه پنهان بعد از نشست رسانه ای اخیر خانم دکتر پاد مسئول پیگیری حقوق و آزادی های اجتماعی کشور، اصحاب «اتاق فشار یا همان اتاق گاز» درون دولت و بیرون دولت آنچنان دست به ایجاد رعب و وحشت و وارد آوردن فشار زده اند…
دغدغه های خانم مدیر

خانم دکتر پاد مسئول پیگیری حقوق و آزادی های اجتماعی کشور از سر بزرگ منشی و دغدغه مندی آشکار شده بر همگان طی یک تماس و در گفتگوی تلفنی با بنده شرح اقدامات انجام شده برای آزادی فوری دکتر محسن برهانی را بیان داشتند.

پیگیری از شخص رئیس دادگاه ویژه روحانیت قم
پیگیری از شخص رئیس دادگاه ویژه روحانیت تهران
پیگیری از شخص معاون اول قوه قضائیه
شرح و تبیین آزادی های اجتماعی و قانونی برای این آقایان
و همچنین شرح و تبیین وضعیت افکار عمومی از پی این اقدام

قرار بر گفتگو با شخص رئیس قوه قضاییه است.
امیدوارم تلاش های این خانم مدیر در کنار دیگر تلاش های دوستان منجر به آزادی فوری معلم دانشگاه دکتر محسن برهانی شود.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴مبادله نابرابر

(زنان ‌و سقط جنین)

سید هاشم فیروزی

در تئوری مبادله رفتاری زن و مرد در نظام خانواده از حقوق و تکالیفی برخوردار هستند.

فرزندآوری جز تکالیف بزرگ جامعه زنان محسوب می شود.بسیار بدیهیست که برای چنین تکالیفی حقوق بزرگی نیز باید دریافت نمایند.

حقوقی که دو جنبه مادی و غیرمادی دارد.از بعد مادی وضعیت کلی کشور بیانگر آن است که خانم ها با فرزندآوری نه تنها پاداش دریافت نمی کنند بلکه فرصتهای مادی بیشتری را هم از دست می دهند.

وضعیت بد اقتصادی نه تنها زنان بلکه جامعه مردان را هم برخلاف نگاه تکاملی_زیستی نسبت به افزایش نسل بی تفاوت کرده است.بسیاری از سقط جنین ها با توافق زوجین صورت می پذیرد.

از بعد غیرمادی نیز تحمیل تمامی هزینه های رفتاری فرزندآوری و نگهداری از فرزند به خانم ها فرصتهای زیادی همچون ورزش کردن، درس خواندن و اشتغال را برای آنها محدود می کند.

طبیعتاً بهبود وضعیت اقتصادی در ساحت کلان و تغییر نظام رفتاری در جامعه مردان برای مسئولیت پذیری بیشتر می تواند فاجعه ای بنام سقط جنین در ایران را کاهش دهد.

اقدامات فرهنگی بدون حل این دو مسئله نمی تواند راهگشا باشد.

https://www.tg-me.com/kherad_jensi
🔴از غزه تا اوکراین

حمله مرگبار به بیمارستان کودکان در اوکراین / در موشک باران اوکراین 41 نفر جان باختند.

بیش از 100 ساختمان از جمله یک مرکز زایمان در پایتخت، مهد کودک، یک مرکز تجاری و بسیاری از خانه‌ها آسیب دیده اند.

📌ضمن محکومیت این عمل شنیع و غیرانسانی باید توجه داشت، افزایش خشونت روس ها در اوکراین که جامعه جهانی را متاثر کرده، هوشیاری بسیار بالاتری را بجهت تنظیم روابط ایران و روسیه طلب می کند.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
انتخابات ۱۴۰۳ و جامعه خودآگاه

خودآگاهی تاریخی در شکل تکامل یافته خویش یعنی شناخت صحیح زمانه و عناصر و اجزای موثر بر آن در گذشته، حال و آینده.

جامعه دست یافته به خودآگاهی تاریخی ولو در سطوح ابتدایی با فهم منطقی گذشته و سرنوشت پیشنیان و نظاره وضعیت حال خویش دست به ترسیم آینده می زند.

جامعه دست یافته به خودآگاهی تاریخی دیگر تمایل به «تکرار» گذشته ندارد.این جامعه از اصل «ناتجربه مندی» عبور کرده و از گذشته و حال خویش درسها آموخته است.

جامعه ایرانی در سال ۱۴۰۳ رشحاتی مبرهن از خودآگاهی تاریخی را از خود به نمایش گذاشت.

جامعه ای که با تجربه پذیری از شکست‌های گذشته و نظاره وضعیت حال خویش با شناسایی سه مسئله دست به تغییر آینده زد.
تغییر تدریجی، آرام، بدور از خوشبینی های افراطی و شاید تنها مبتنی بر کاهش آلام و مرارت های پیش رویش.(لیکن من امیدوارم سطوح بهنجاری عملکرد دولت جدید فراتر از کاهش آلام صرف باشد و ما شاهد دوره ای از ارتقا ملی باشیم)

جامعه ایرانی نه گرفتار در مارپیچ سکوت و نه اسیر در مارپیچ فریادهای بلند در یک مواجه آگاهانه با نهاد حاکمیت در دو سطح عدم مشارکت حداکثری و پیروزی در هر دو دور انتخابات، پیامی کاملا شفاف منطقی و البته آگاهانه به نهاد حاکمیت ارسال نمود.

این جامعه فریاد تغییر خواهی مسالمت آمیز خویش را به هر قیمتی که بود از میان صدای بلند بلندگوها و تجمعات خیابانی به گوش اهل سیاست رساند.
این جامعه در یک بلوغ نسبی و آگاهانه نشان داد دیگر دچار تفریب و وعده و وعید نمی شود.

جامعه ایران در ۱۴۰۳ آگاهانه و بدور از خوشبینی های افراطی بر روی حل تدریجی سه مسئله اصلی پدیدآورنده دیگر مسائل خویش برای ایران ایستادگی کرد:

📌گشایش اقتصادی با محوریت حل مسئله سیاست خارجه
📌گشایش اجتماعی با محوریت پذیرش تکثر و احترام به دیگری
📌گشایش سیاسی با محوریت ایجاد انسجام داخلی

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
Forwarded from #کارخیر
‏⁧ #مهم
‏دختری ۱۱ ساله‌ باید فوراً تحت عمل جراحی قلب valve in valve قرار گیرد که متاسفانه ۲۵۰ میلیون‌تومان هزینه داشته و خانواده از پس این عدد برنمی‌آیند(اساسا چند درصد برمی‌آیند؟)
‏بدیهی‌ست که این عمل برای دخترمان حیاتی‌ست…

‏⁧ #کارخیرفوری


6393461025410958

‏⁦ پرداخت مستقیم
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پزشکیان بر کجا دست گذاشته است؟

«من یکنفر مثل شما هستم»

دکتر مسعود پزشکیان از آخرین بازمانده های نسل فتوت و پهلوانی در فرهنگ سیاسی ایران آن‌هنگام که زبان به سخن باز می کند خود خود واقعیش است.
من این را از نزدیک آزموده ام.

دکتر پزشکیان بصورت ناخودآگاه و شاید هم خودآگاه دارد مهمترین وجوه پدید آورنده استبداد شرقی یعنی آمریت کاریزماتیک و آمریت سنتی مدنظر ماکس وبر را بدست خود برای خود نابود می کند.

«من یکنفر مثل شما هستم» یعنی نفی کاریزمای شخصیتی بعنوان ابزار تفریب و تحکم بر توده.
«من یکنفر مثل شما هستم»بدان معناست که ملت رشید و بالغ ایران لطفا چرخه تولید آمریت سنتی یا همان «فرهنگ سلطنت» پوستین عوض کرده در قالب رئیس و وکیل و وزیر را خود بدست خود خرق نمایید، تا شاید رها شویم از بند ناتجربه مندی و ناکارآمدی.

از صمیم قلب امیدوارم این مرد همینگونه بماند و جامعه ایران با شناخت حقوق و تکالیف خویش تنها حق برخورداری از «آمریت قانونی» را برای مسئولان کشور برسمیت بشناسد ولاغیر.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴گویا آمدن ترامپ دیگر یک حدس و گمان نمی تواند باشد.
آیا آمریکا بدنبال جذب آرای بیشتر و در نتیجه ساخت اقتدار درونی مضاعف برای ترامپ است؟
اقتداری که شاید بجهت بازگرداندن جهان به دوره جدیدی از ثبات و نظم مورد نیاز آمریکا باشد!

«اکانت پرطرفدار حامی ترامپ: او را ۲ بار استیضاح کردند، ۴ بار دستگیر کردند و ۹۱ اتهام به او زدند. و حالا تلاش کردند او را بکشند!»

«حمایت همه‌جانبه ایلان ماسک از ترامپ: آخرین باری که آمریکا نامزدی به این سختی داشت، تئودور روزولت بود.»

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴مرز ناشفاف مالیات و باج و خراج

از خودروی دناپلاس با قیمت تمام شده ۷۰۰ میلیون تومان ۱۱۰ میلیون آن متعلق به انواع و اقسام مالیات و ستانده های دولتیست!

این دیگر چه وضعیتیست.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
2024/10/03 04:27:13
Back to Top
HTML Embed Code: