Telegram Web Link
🔴شبه علم

آقای جلیلی پس از چندین دوره حضور در انتخابات ریاست جمهوری در مهمترین مسئله مورد مناقشه در مورد ایشان یعنی رفع تحریمها عملا هیچ پلن و برنامه شفافی برای منتقدین و‌ عموم ارائه نکرد.ولو بارها مجری با دوپینگ عوامل پشت صحنه بدو متذکر شد.و این برای کشور خطرناک است.

آقای جلیلی حتی یکبار زوایه نگاهش بسمت آن اکثریت ۶۰درصدی تحریم کننده انتخابات نچرخید و این خیلی خطرناک است.

آقای جلیلی شبه علم دارای سوگیری را بعنوان برنامه معرفی کرد که خروجیش قطعا و بمراتب می تواند آسیب بیشتری از مدیریت حول گفتمان «من می فهمم که نمی فهمم» و به نظرات کارشناس و متخصص علمی مراجعه می کنم،داشته باشد.

حریف آقای جلیلی در حقیقت یک فرد کرد زبان ترک زبان عرب زبان انگلیسی زبان فارسی زبان نبود،خود این چندگانگی تسلطی تاخیر زبانی و کلامی ایجاد می کند.
اگر در برابر آقای جلیلی یکی از خیل دوستان باسواد بنده که نگاه علمی دارند بنشینند همین شبه علم دارای سوگیری نیز ذره ای امکان تبلور نخواهد داشت.

حتی غافلگیری حاصل شده برای حضور آقای پزشکیان در انتخابات و البته سالیان متمادی آزمون و خطای بدون ارزیابی آقای جلیلی و تیم همراهش در مجموعه های مختلف که القصه خیلی هم در سایه نبودند بازهم نتوانست عامل ارائه یک بحث و گفتمان منظم توسط ایشان شود.

عمده این دوستان حاضر در ستاد ایشان را من می شناسم.
آقای عبدالملکی
آقای فروزان
و عوامل استانی آقای جلیلی بعضاً مجموعه های هزار میلیاردی در اختیار داشتند.

اینها خود بخشی از وضع موجودند و نه دولت پنهان و سایه.

آقای جلیلی با چشم پوشی بر سه سال گذشته عملا در تاریخ ایران انقطاع و شکاف ایجاد کرد و حجم انبوه نارسایی ها و ناکارآمدی ها را ندید.

فی المثل در ماجرای بورس که سواد آقای جلیلی در مورد آن در حد همان شبه علم بود، بلای نازل شده در دولت آقای رئیسی قابل قیاس با دوره قبل نیست.
من در این باره بصورت مستدل در کانال زیاد نوشته ام.

علی ای حال سقف مدیریت نظام اینقدر کوتاه است که شبه علم بسیار معمولی آقای جلیلی در نزد خود او اینچنین جلوه می کند که او توانایی اداره کشور حول نگاهش را دارد.

اما از آنسو پایبندی به «نهاد علم» و گزاره «من می فهمم که نمی فهمم» بنظر نشانه عمیقتری از فهم علمیست.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴خوب نیست!

این هزینه کرد از تمام دین و دنیا و دولت در شهر و روستا برای یکنفر اشتباهی راهبردی ست.

حتی یک درصد اگر احتمال تکرار حادثه قالیباف برای جلیلی وجود داشته باشد که بنظر خیلی بیشتر است، برای خودشان گران تمام می شود.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
Forwarded from یاسر عرب
با همین روحیه مشکل داریم!

اگر جناب جلیلی آیه‌ای از قرآن بخواند، استراتژی خداوند در عصر نزول نام می‌گیرد!
اگر جناب پزشکیان آیه‌ای از قرآن بخواند قرآن را سر نیزه کرده است!

اگر جناب جلیلی روایتی از نهج البلاغه بخواند انطباق دکترین سیاسی او با دکترین سیاسی اهل بیت است!

اگر جناب پزشکیان برشی از نهج البلاغه بخواند می‌فرمایند با این حرفها که هر شيخی در هر مسجدی می‌زند کشور اداره نمی‌شود!

اگر برای رای آوردن آقا سعید 《صلوات جلیلی》 (به تعبیر حاج سعید قاسمی و اطرافیان‌اش) فرستاده شود برکت است.

اگر از همین استعاره‌های دینی آقای پزشکیان (که سی سال است حرفهای خود را با همین روش و منش زده است) استفاده کند می‌شود عوام فریبی!

حالا چه کسی تمسخر می‌کند؟
روحانی شناخته شده!

چقدر زشت است این استانداردهای دوگانه حضرات!

@yaser_arab57
🔴پناه بر خدا

چه بد مذهبیست این «قدرت و ثروت» که برای حفظ آن در چنبره ای محدود حتی حاضر به عبور از عالی ترین ارزش های خود نیز هستید.

پیشاپیش از مخاطبین محترم بابت بی احترامی صورت گرفته به ساحت حضرت علی علیه السلام پوزش می‌طلبم.

بالا و پایین کشور از شهردار تهران تا صدا و سیما و مخابرات و از دولت مستقر تا ستاداجرایی فرمان امام و کمیته امداد همه را به خط کرده اند که خواست و اراده مردم برای کمی و فقط کمی «زندگی بیشتر و بهتر» به سرانجام نرسد.
که البته دلها دست خداست و آه مظلومین و مستضعفین مال باخته در «نازندگی» موجود یحتمل سیلی بزرگ شود.

براستی نظام ارزش های شما لقلقه ای بیش برای کسب قدرت نیست.قدرت «مذهب» شماست و در راه رسیدن به آن هرآنچه نباید کنید، می کنید.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🛑دوربرگردان از مسیر دره

تسلط کامل به ۵زبان و سخن گفتن به:
فارسی
ترکی
کردی
عربی
و انگلیسی
مزیتی شگرف است که نشان از توانمندی مطلوب در فرآیندهای عالی ذهنی دارد.

پایبندی پرتکرار آقای پزشکیان به «اصول و روش» کارشناسی ذیل «نهاد علم» مهمترین حلقه مفقوده نظام‌ حکمرانی امروز کشور است.

📌از دل شهودگرایی عرفانی و شبه علم گرایی حاکم حرف متقن خارج نمی شود.‌هرآنچه بیرون بیاید نظر و فهم و علاقه شخصی ست که «هرمونتیک» نامگذاری می شود و بشدت سیال است و تفسیر و تأویل پذیر!

بازگشت به نهاد علم و توسعه و پیشرفت بر مدار آن تنها راه نجات ایران از هلاکت است.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴ارزش زندگی

«جعفر شیرعلی نیا»

وقتی دادنِ تلفات آسان می‌شود
ارزش زندگی در محاسبات جلیلی و پزشکیان


اولین عملیاتی که پس از آزادی شیرین خرمشهر انجام گرفت، یکی از تلخ‌ترین شکست‌های ایران شد. عبارت عدم‌الفتح به جای شکست قدری از تلخی واقعه‌ی پیش‌آمده کم می‌کرد و برخی فرماندهان حجم تانک‌های زده‌شده‌ی دشمن را از موفقیت‌های عملیات می‌دانستند. اما برخی نگاه دیگری داشتند.
دهم مرداد ۶۱ در جلسه‌ی فرماندهان ارشد سپاه، حسین خرازی، در نقد عملیات پرتلفات رمضان گفت: «یک گردان داشتیم هم‌محله‌ای‌های خود ما بودند، به خود من گفتند، ما جدید آمدیم، ما آموزش ندیدیم، بگذارید ما حداقل دو الی سه روز برویم آموزش ببینیم، برویم تیراندازی بکنیم... نیرویی می‌آید منطقه که کیفیت ندارد، می‌رود همین‌جور شهید و زخمی می‌دهد.» (روزشمار جنگ، مرکز مطالعات سپاه، ج۲۰، ص۴۵۷)

حسن باقری نیز در جلسه‌ای دیگر، گفت: «کار کردن قبل از عملیات خیلی سخت شده، ولی تلفات دادن در داخل عملیات خیلی ساده شده. هیچ به روی خودمون هم نمی‌آوریم. اول جنگ بچه‌های تبریز تو دهلاویه ۷۰ تا شهید دادند، خدا شاهده همه تنشون می‌لرزید. حالا، ۱۰۰۰تا، ۲۰۰۰تا، ۳۰۰۰تا، اصلا انگار نه انگار، اگر فردا هم بهمون بگن ۱۰۰هزارتا! مثل این‌که عددها، ۱ با ۱۰۰۰ مثل این‌که فرقی نداره. تخریب‌چی اومده می‌گه آقا یه گردانی رو معبر کنار دستش باز کردیم، به فرمانده گردان می‌گیم آقا معبر ۳۰۰ متر دست چپه، بیار نیرو را از دست چپ، از معبر میدان مین ببر، بعد دراومده به بچه‌ها می‌گه کی داوطلبه که بره روی میدان مین. من خودم جوابی ندارم برای این‌که روز قیامت بدم.»

به‌راستی ارزش زندگی انسان‌ها در محاسبات سیاسی-نظامی چقدر است؟ در یک عملیات، تنها رسیدن به اهداف تعیین‌شده و نتایج به‌دست‌آمده مهم است یا هزینه‌ها، امکانات و نیروهای ازدست‌رفته نیز محاسبه می‌شود؟

اگر تحلیل‌گران سپاه عملیات کربلای پنج را یک عملیات موفق و بزرگ می‌دانند، در تحلیل‌شان تا چه حد میزان شهدا و مجروحین را دخالت می‌دهند؟ در تحلیل‌های منتشرشده چنین بررسی‌هایی نمی‌بینیم.
بنا بر آمار پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس، تلفات انسانی (شهید، مفقود و مجروح) سپاه در این عملیات حدود ۶۵ هزار نفر است (۷۶۵۱ شهيد، ۳۵۲۹ مفقود) که حدود ۴۰۰ نفر از شهدا از فرماندهان سطوح مختلف لشكرها هستند.

با این‌که پس از عملیات کربلای پنج فاصله‌ی زیادی تا بصره باقی مانده بود، می‌توان پرسید حتی اگر در این عملیات بصره‌ی عراق را نیز تصرف می‌کردیم، در چه صورتی و با چه میزان تلفات انسانی نمی‌توانستیم این عملیات را یک پیروزی محسوب کنیم؟ برای مثال آیا تصرف بصره با ۲۰۰ هزار شهید و مجروح یک پیروزی محسوب می‌شد یا یک شکست؟

تاثیر تصمیم‌ها‌ی کلانِ سیاسی-نظامی بر زندگی مردم بسیار مهم است و باید در محاسبه‌ها، زندگی‌های ازهم‌پاشیده و آسیب‌های اجتماعی را نیز در نظر گرفت. باید دید برای چیزهایی که به‌دست می‌آوریم چه چیزهایی را از دست می‌دهیم.

جمله‌ی معروفی منسوب به استالین هست که می‌گوید: «مرگ یک نفر یک تراژدی و مرگ میلیون‌ها نفر آمار است.»

این بدترین نوع نگاه به عددهایی است که به‌عنوان آمار پیشِ روی ما قرار می‌گیرد؛ به‌ویژه آن‌جا که عددها و رقم‌ها با جان انسان‌ها سر و کار دارد.

عددها به شما نشان می‌دهد ۹۱۹۱۸ نفر از شهدای ایران، نوجوانان بین ۱۶ تا ۲۰ سال بودند؛ وقتی به تک‌تک نوجوان‌های این آمار و زندگی‌ها و خانواده‌های پشت سرِ هر کدام نگاه کنید، تن و بدن‌تان می‌لرزد.

اگر رقم ۶۳۴۴۱ نفریِ جوانان شهید که سن ۲۱ تا ۲۵ سال داشتند را به آمار شهدای نوجوان اضافه کنیم، حدود ۷۲ درصد از شهدای ایران را نوجوانان و جوانانِ بین ۱۶ تا ۲۵ سال تشکیل می‌دهند. یعنی از هر سه نفر ایرانی که در صحنه‌ی جنگ ایران و عراق در خون خود می‌غلتند، دو نفرشان کمتر از ۲۵ سال سن دارند.

تجربه‌ی ‌مطالعات جنگ مرا همیشه از تبدیل شدن آمارها به یک تعداد عدد ترسانده است.
برای من مسیر اصلاح امور از میدان سیاست نمی‌گذرد. هوادار پزشکیان نیستم و شأن اهالی علم و فرهنگ و هنر را بالاتر از هواداری اهالی سیاست می‌دانم.

اما از کسانی که چه شکست بخورند و چه پیروز شوند، خودشان را پیروز می‌دانند می‌ترسم؛ از آن‌ها که خودشان را مامور به وظیفه می‌دانند و نتیجه هر چه باشد، حتی نابودی زندگی مردم، تفاوتی برایشان ندارد.
از جماعتی می‌ترسم که تیر می‌اندازند و بعد دور جای اصابت تیر را دایره می‌کشند و فریاد می‌زنند: خورد به هدف.

📌شاید اشتباه می‌کنم، اما گمان می‌کنم پزشکیان نمی‌تواند نسبت به له شدن مردم بی‌تفاوت باشد و فقط به هدف‌هایی آرمانی و رویایی فکر کند.

📌شاید اشتباه می‌کنم، اما نگرانم جلیلی آرمان‌هایی داشته باشد که در ذهن او رسیدن به آن‌ها حتی ارزش له شدن بسیاری از مردم را داشته باشد.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
برای آخرین بار

بیایید برای آخرین بار پای خویش را در لای درب در حال بسته شدن خانه ای بنام ایران بگذاریم،از زمین برخیزیم و به امید رهایی از این کویر لم یزرع در حال پیشرفت و سرایت به کل ایران گامهایی بزرگ برداریم.باشد که درب این خانه دوباره باز شود و سر تا سرش حیاطی دلباز سازیم و حیات کم رمق شده اش را بار دیگر احیا و به چهارگوشه آن برگردانیم.

بیایید دگربار فرصت اصلاح سیاسی بعنوان کم هزینه ترین شیوه تغییر را به ساختار حکمرانی کشور بدهیم و امکان #چرخش کم هزینه در سیاستهای کلان حاکمیت را با مطالبه سخت و پیگیری مجدانه فراهم کنیم.

بیایید برای آخرین بار یکبار دیگر «ما» شویم و برای عبور از «اقلیت» قدم در مسیر حرکت بگذاریم.

برای ایران
برای زندگی
و برای خودمان

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
عاشقانه های پدر دختری

چقدر خوب است این نمایش عاشقانه پدر دختری در حال وقوع.

ایران امروز در فراق عشق ملی به یغما رفته بدست تعصب ایدئولوژیک در خود می سوزد.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
تقریر حقیقت تقلیل مرارت

استاد ملکیان درست گفت:
ما در مواجه با موجودی بنام انسان دو رسالت بیشتر نداریم:
تقریر حقیقت و تقلیل مرارت.

آنچه مشخص است فراموشی انسان و رنجهایش در این خاک بلاکشیده نه تنها عامل تقلیل نشد بلکه رسما سبب تشدید مرارت‌های او شد.

حال من با شانیت تسهیل‌گر اجتماعی پس از سالها تلاش برای تقریر حقیقت چگونه می توانستم در این برهه مهم بی تفاوت به رنج تشدید یافته ملت سکوت نموده و از امکان پدید آمده برای تقلیل مرارتهای ایران چشم بپوشم.

#برای_ایران و دردهایش و برای ایران و پنجره کوچک باز شده، به امید تقلیل مرارت هایمان به پا خیزید و دیگران را هم همراه خویش نمایید.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴مسئولیت پذیری؟

«و بازهم تکرار چرخه ناتجربه مندی و ناعقلانیت سالاری»

0⃣آیا جریان انقلابی در یک خودانتقادی سازنده شکستی چنین تلخ را مورد واکاوی قرار خواهد داد؟
و یا همچنان با گزاره های شهودی و فرافکنانه شانه از زیر بار مسئولیت و پذیرش شکست برای خود خالی خواهد کرد!

پذیرش شکست و حرکت بسمت اصلاح از آن جهت مفید به فایده است که ثمره اش می شود تعدیل در الگوی رفتاری حاکم و آورده اش می شود بهره مندی نظام اجتماعی برای آینده های ایران.

1⃣پاسخ به پرسش چرایی شکست از مجرای فهم ابتدایی در علوم جامعه شناسی،روان شناسی و سیاست می گذرد.لیکن اینها را هم اگر کسی نداند،مطالعه تاریخ و سرگذشت پیشینیان از باستان تا معاصر او را آگاه می ساخت، که برای حفظ منافع خویش هم که شده طور دیگری باید با مردم رفتار می شد که نشد.

2⃣حال اگر امکان و حوصله مطالعه تاریخ نبود پایبندی به اصل تجربه مندی غریزی و یادگیری رفتاری که از ابتدایی ترین اصول ناخودآگاه و خودآگاه انسانی می باشد،رفتار حاضرین در اریکه قدرت در سطوح مختلف حکمرانی را جور دیگری باید تنظیم می کرد که نکرد!

اساسا انسان عاقل پس از مشاهده پیامدهای رفتار خود و یا دیگران در نحوه رفتار خویش بازنگری بسمت مطلوبیتها دارد.و از تکرار اشتباهات گذشته و پرهزینه پرهیز می کند.
غریزه بقا و غریزه پیروزی در زندگی که با تجربه و مشاهده آمیخته می شود،نظام رفتار را کنترل و تغییر می دهد.

3⃣براستی چگونه شد که جریان دارای قدرت در ایران بی تمایل به علوم اجتماعی پشت کرده به تاریخ از تجربه پذیری رفتاری نیز خود را بی بهره نمود و در این سه سال در سه گانه اقتصاد و اجتماع و سیاست رفتارهای غلط گذشته خویش را باشدت بیشتر تکرار نمود؟

4⃣ناظر به بدکنشی و برهم کنشی مبرهن ۳سال گذشته بسیار بدیهی بود که کشور حسب تحلیل روندهای موجود نهایتا تا 1404 بصورت نرم و یا سخت خواهد چرخید. و خوب دیدیم که این چرخش با پیامهایی بسیار آموزنده و بزرگ در سال 1403 بصورت نرم پدیدار شد.


آری قدرت اجتماعی براستی که بزرگترین قدرت موجود در جهان امروز است.

باشد که همه ما متنبه شویم.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
سید هاشم فیروزی
🔴ما باید تا ۱۴۰۴ صبر کنیم! سپر ضخیم قرار گرفته توسط بخش عاقله در برابر سنان تیز جماعت تندرو حاکم که پشتوانه یک نهاد نظامی را دارند، گویی قصد تراش جدی و کند کردن دارد. کنش اژه ای رئیس دستگاه عدلیه در مقابل دولت موید پاراگراف فوق است. اینجا همان جاییست که…
ثبات تحلیلی

از میانه اعتراضات ۱۴۰۱ پیش بینی علمی صحنه پیش روی کشور امری امکانپذیر بود.
۱۴۰۴ برای من آخرین نقطه بازگشت پذیر بجهت اصلاح سیاسی کم هزینه بود.

(در این رابطه یادداشت لینک شده را بخوانید)

نقطه چرخش ایران در سال ۱۴۰۴ حسب برکت خون رئیس جمهور فقید و البته خون جوانان وطن به یکسال جلوتر منتقل شد تا مجدد هزینه چرخش بازهم کمتر شود.

از اینجا کار به بعد بار سنگینی برروی دوش همگان است.
دولت مسعود پزشکیان می تواند رسما آخرین شانس تغییر و اصلاح سیاسی کم هزینه ایران باشد، اگر همگان حول سه مسئله اصلی کشور وفاق نداشته باشند و مسیر حرکت او را هموار نکنند.

📌گشایش اقتصادی با محوریت حل مسئله سیاست خارجه
📌گشایش اجتماعی با محوریت پذیرش تکثر و احترام به دیگری
📌گشایش سیاسی با محوریت ایجاد انسجام داخلی

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
جایی برای تبریک وجود ندارد!

دقت کردید اساسا برای پیروزی نظام اجتماعی و نهادمدنی ایران بر خواست و نظر جریان صاحب قدرت که خود نیز نهایت تلاش را به کار بستم تبریک نگفته و نخواهم گفت!

تاریخ حسب ذات نامیرایش همواره تمایل به تکرار دارد.«تکرار» حسب ناشایسته سالاری و ناتجربه مندی تاریخی دوباره از منافذی مشخص دامان دولت قبل را گرفت و حماسه دیروز رقم خورد.
(در این باره مرور خاطرات من در سال ۱۴۰۰ خالی از لطف نیست.در این رابطه این یادداشت و یادداشت بعد از آن را بخوانید.)

با نگاه مسئله مندانه هولستیک و بدور از نگاه سمپاتگرایی و طرفداری اگر هوشمندی و هوشیاری مکفی وجود نداشته باشد در دولت دکتر مسعود پزشکیان که همه اهل علم و اهالی علوم اجتماعی آبرویشان را وسط گذاشتند «تکرار» مجدد خود را تکرار خواهد کرد.و باز مسئله ای از ایران حل نخواهد شد.

زخم های ایران عفونت شدید پیدا کرده و
برای توقف این چرخه راهی جز استفاده از همه ظرفیت‌ها نیست.(بشرط برخورداری از تخصص)

یکبار برای همیشه با توقف چرخه دیگری ساز و قطبیت آفرین ایران را برای همه بخواهیم و از این لوب و چرخه معیوب رها کنیم خودمان را.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
حالا اگر در مقام تسهیل‌گر کلام بر زبان راحت می چرخد و دست بر کاغذ بی محابا می رقصد، بیل لاکردار هم گویی بدست ما خوش می چسبد.

من شغلم کارگری نیست اما خوب طعم کارگری را از عنفوان کودکی برای سالهای متمادی چشیده ام و نداری طبقات پایین را هم خیلی خوب لمس کرده ام.اساسا چشیدن درد امکان فهم آن را فراهم می کند.

اینها را گفتم که گفته باشم من در این ۱۰ ۱۵ روز کنشگری اجتماعی سیاسی مبرهن، انگیزه ای نداشتم جز کمک به بهبود حل مسائل ایران مبتنی بر فهم خویش که آزمون شده بود و البته دوستان زیاد دیگری نیز برروی آن صحه می گذاشتند.

اینجا باغچه پدر خانم ما هست که پس از سیل ویرانگر همچنان جا برای کار زیاد دارد. پس از اتمام کنش سیاسی در طرف صبح شروع به پاکسازی در طرف بعدازظهر کردیم.تمام ماهیچه ها سوز می زند.

اما خوب دستاوردهای قابل قبولی نیز بدست آمد.

دیالوگ عباس در آژانس شیشه ای اینجا دیگر جواب نمی دهد:
ما نمی توانیم پس از انتخابات برگردیم سر زمین خودمان با بیل یا با تراکتور.زمین ایران نیازمند مطالبه و حضور و پیگیری جدی می باشد.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بیانیه و مانیفست پایانی انتخابات ۱۴۰۳

باشد که آغازی شود بر تقلیل مرارت‌های این مردم درد کشیده

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
در شب پیروزی خواست و اراده مردم بر خواست و اراده حاکمیت حسین یکتا را آورده اند در تلویزیون از ۸۸ و بنی صدر و این چیزها بگوید.
اعتراضات ۱۴۰۱ را فتنه زن زندگی آزادی بخواند و جنگ هیبریدی را دائم تکرار نماید.

نه، شما ها در پی درس گرفتن از گذشته خویش نیستید.شما بازی سه هیچ برده را در زمین خودتان همینگونه به ملت خویش باختید.و خوب این اشکالی ندارد.لیکن ادامه این قطبیت آفرینی اجتماعی سیاسی بازی را به نفع خارج نشین‌ها در می آورد و شما می شوید عامل باخت ملی ما به بیرون از کشور.

در قالب قرارگاه های مختلف صدها و شاید هزاران میلیارد پول بی زبان ملت را گرفتید و خروجی مشخصی هم نه برای ما ملت بلکه برای خودتان هم نداشتید(نتایج انتخابات).

ای کاش سکوت پیشه کنید و رفتار خویش را بازنگری منطقی نمایید.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
به کارزار علیه مجاهدین روز شنبه بپیوندید

🔰این کارزار از طرفِ جمعی از کنشگرانِ مدنی و رأی دهندگان به دکتر پزشکیان و به‌منظورِ ایجاد‌ مطالبهٔ عمومی مبنی بر رعایتِ اصولِ «حق و عدالت» و #هشدار نسبت به حضورِ «مجاهدینِ روز شنبه» و #کاسبان_انتخابات در چیدمان کابینه دولت دکتر مسعود #پزشکیان تنظیم و منتشر شده است.

✔️منفعل نباشید و جهت صیانت از رأی خود، پویش را امضاء کنید:
👇
https://www.karzar.net/134747
به احترام آن مرد

محسن برهانی خدمات زیادی در این مدت به امر مدنی و جامعه ایران داشته است.
تسلط او بر فقه و قانون و ایستادگی در برابر جریان ناعقلانیت سالار با ابزار خودش به مذاق خیلی ها خوش نیامده است.
مجاهدت این مرد در غیر فقهی خواندن احکام اعدام در اعتراضات ۱۴۰۱ عامل بازبینی و نجات جان انسانهای زیادی شد.

از اخلاق و‌ جوانمردی بدور است اکنون که بازداشت شده از او یاد نکنیم.

راهت پر رهرو مرد خدا

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
✳️درخواست پاسخگویی قوه قضائیه پیرامون حبس فعالین سیاسی اجتماعی در ایام انتخابات

🔹دستگاه قضایی درباره حبس فعالین رسانه‌ای در ایام انتخابات پاسخ بدهد.

جناب حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای
ریاست محترم قوه قضائیه

موضوع: نامۀ جمعی از فعالان عدالتخواه به رئیس قوه قضائیه دربارۀ احکام زندان اشتری، سلطانی، آذرپیک
با سلام و احترام؛

🔹همان‌گونه که استحضار دارید در ایام انتخابات، موج دستگیری برخی فعالین عرصه سوت‌زنی از جمله آقایان یاشار سلطانی، وحید اشتری و خانم صبا آذرپیک بازتابی منفی در جامعه داشته و عملکرد قوه قضائیه را نزد افکار عمومی زیر سوال برده است. چه‌آنکه در آراء حقوقی و قضایی این فعالین، ایراداتی وجود دارد که شبهۀ عدم استقلال دستگاه تحت امر شما را در اذهان متبادر می‌سازد.

🔹به عنوان مثال، در پروندۀ آقای وحید اشتری، با اینکه محکومیت‌های قطعی وی در دیوان عالی کشور شکسته شده، اما شعبۀ تجدیدنظر اقدام به صدور رای تجمیعی نموده و پس از اعتراض، شعبۀ تجدیدنظر دیگری، در لوای رسیدگی به ادعای رای تجمیعی، اقدام به صدور رای در مورد یکی از پرونده‌ها کرده و ایشان را به چهارده ماه حبس محکوم کرده است! سوال اینست که این تضاد حقوقی چگونه می‌تواند به راحتی تجویز شود؟

🔹یا اینکه، چرا قاضی پرونده برای احراز سوءنیت آقای اشتری، به اظهارات وی در جلسات بازجویی دربارۀ آقای قالیباف استناد کرده، در حالی که پروندۀ جاری هیچ ارتباطی به آقای قالیباف یا پروندۀ موسوم به سیسمونی‌گیت ندارد؟
چرا در این پرونده، روال قانونی جلب و احضار رعایت نشده است و ضابطین قضایی باید بدون اطلاع قبلی، به منزل آقای اشتری -آن هم شبانه- هجوم برده و با بازرسی منزل و توقیف وسائل شخصی، نامبرده را به زندان منتقل کنند؟

🔹همچنین در پروندۀ خانم آذرپیک، طبق اظهارات خانواده ایشان، روال بازجویی‌ها و احضارهای مکرر، از جمله عواملی بوده که منجر به سقط جنین ایشان شده است. آیا امر قدرت و سیاست آنقدر در جمهوری اسلامی بی‌ملاحظه شده است که بر چنین اقدامات تأسف‌باری چشم می‌پوشد؟

🔹همچنین در پروندۀ آقای یاشار سلطانی، چرا دستگاه قضایی یا ضابط، وی را به بهانۀ مذاکره دربارۀ روال قضایی پرونده به شکل تلفنی احضار می‌کند و پس از مراجعۀ آقای سلطانی، بدون ابلاغ و اعلام قبلی، وی را راهی زندان می‌کنند؟

🔹آیا می‌توان تصور کرد که افراد یا نهادهایی در ایام انتخابات از فعالیت این افراد احساس خطر کرده و با فشار و اعمال نفوذ بر قوه قضائیه، زمینۀ چنین اقدامات غیرقانونی را فراهم کرده‌اند؟ آیا افکار عمومی باید این شائبه را بپذیرد که فضای زیست اجتماعی و حق زندگی معمولی برای منتقدین وضعیت کنونی در کشور، از سوی دستگاه‌های نظارتی و قضایی نادیده گرفته می‌شود؟
و از همه مهمتر تکلیف نظارت مستقل مردم و نخبگان بر حکومت که از مهمترین توصیه های سیاسی اسلام به حکمرانان است در این شرایط چیست؟ جامعه ای که در آن منتقدان و فعالین سیاسی مدنی، به راحتی و با اتهاماتی تکراری به محبس فرستاده می‌شوند چگونه می تواند منادی آزادی و کرامت انسانی باشد؟

🔹با تفاصیل فوق، امضاءکنندگان این نامه از جناب‌عالی تقاضا دارند ضمن رسیدگی عاجل به ابهامات مطروح در این نامه، نسبت به پاسخ به سوالات و اقناع افکار عمومی اقدام نمایید.

با احترام

امیر تفرشی
میلاد دخانچی
سید محمد رضا اصنافی
مرتضی کیا
َسید هاشم فیروزی
غلامحسین اسلامی صدر
مهدی نیکخواه
میلاد گودرزی
علیرضا ملوندی
سلمان کدیور
یاسر عرب

✳️ شما نیز می توانید این کارزار را امضا نمایید 👇

https://www.karzar.net/135325
2024/11/20 09:35:56
Back to Top
HTML Embed Code: