Telegram Web Link
hassan_zirak_leyla
hassan_zirak - نیک موزیک
پایان سالی

حسن زیرک خدا بیامرز خواننده نبود بلکه یک جادوگر بود.این هوش مصنوعی لعنتی هم که چه خوب قدر بزرگان موسیقی ایران را می شناسد.
حقیقتا شعورش بعضا از برخی هوش های واقعی بیشتر است.

در این پایان سالی نمی دانم چرا یکهو و خیلی واقعی غمی سنگین از کردستان و بلوچستان و البته همه مستضعفین ایران بر روی شانه هایم سنگینی کرد.

عید نوروز بر همه شما عزیزان همراه مبارک باد.امیدوارم شما شاد باشید و سالی بهتر را پیش رو داشته باشید.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 آن و این!

شهوت دیده شدن در ذیل مشوق های شخصی، با ماسک دین کنش سیاسی و اجتماعی خلق می کند که بسیار روبنایی و ظاهریست.

اندکی فهم روانشناسی با محوریت شخصیت و رفتار جمعی و اندکی فهم جامعه شناسی با محوریت رسانه توان ادراک صحیح شما از رفتار دیگران را بالا می برد.

بنابراین قیاس آقای جدی می فرمایید با قبل انقلاب از اساس اشتباه است.
لب لباب داستان این آقا فهم دوگانه انگیزه های شخصی و انگیزه های جمعیست.
جماعتی به اسم منافع جمعی و با ماسک دین فریادشان همیشه بلند است.

اما در باطن انگیزه های فردی از جنس منافع مادی و شخصیتی موتور پیشران آنها است.

فلذا هنگامی که بستر مهمتر و پرتکرارتری برای دیده شدن وجود داشته باشد،آقای جدی می فرمایید از «آن» تئورسین اخمو و جدی و یقه دیپلمات و مبدع لوله کشی آبجو از کارخانه به استادیوم رسما تبدیل به «این» شومن می شود و شبکه های تلویزیون را با طنازی در می نوردد.

در کنش و رفتارهای افراد همواره با وسواس بدنبال انگیزه‌ های مختلف شخصی آنها باشید.
🔸«نمایش» و «کسب» مهمترین موتور پیشران چنین آدمهاییست.

هرچند برای همه ما نیز وجود دارد اما درصدش متفاوت است.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴جنگ سوپر بیگ استیج ها

ویژه برنامه های شب عید تلویزیون و بصورت کلی همه برنامه های مهم آن همچون «محفل» عرصه رقابت سخت سوپر بیگ استیج های گران قیمتیست که لوجستیکش تی وی والهای عظیم و دکورهای بزرگ است و سربازانش مخاطبین پولی و بعضا واقعی!

نکته عجیب این جنگ گران قیمت که حسب اطلاع فنی گاها هزینه هر استیج بالغ بر ده ها میلیارد تومان می باشد،مقایسه داخل با خارج کشور است.

شبکه های خارجی بجای غنای «فرمی» بر غنای «محتوایی» مدنظرشان افزوده بودند و در داخل گویی فرم چشم پرکن ارجح بر هر رویکرد دیگریست.

وحید جلیلی هم از آخر برای جذب مخاطب کنترل آلت ضد زد و تلویزیون برگشت به تنظیمات کارخانه.

علی ای حال این حجم از سرمایه گذاری سنگین بر روی رسانه با قصد و غرض «سرگرمی» در زمانه وجود انشقاق حقیقی و البته ناخوشی اقتصادی در جامعه حقیقتا اسراف بزرگیست.

خداقوت وحیدآقای جلیلی!

این حجم از زرق و برق گرایی و هیجان خواهی مزمن و پرتکرار ذیل مکتب پست مدرن «دلزدگی» بزرگ و القصه احیای بزرگ دوره «کلاسیک» ایرانی را هم در پی خواهد داشت.
که داشته.
فقط کافیست سری به فضای کافه ها موجود در تهران و کلان شهرها بزنید:
مینیمال و آکنده از المان‌های کلاسیک.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
سید هاشم فیروزی
🔴سفر به اعماق زمین «فیلم سفر به اعماق زمین»ساخته هنری لوین را یادتان هست،چقدر جذاب بود. نخستین پرداختها در مدیوم رسانه به موضوعات و مفاهیم مهم همواره جذابترین آنها خواهد بود.تکرار رسانه ای عامل مرگ جذابیت و زوال معناست. 🔸هنگامی که «مرگ» هم می میرد! اگر…
🔴عبور از اثبات گرایی

ای کاش همه دوستان گرفتار در مرحله «اثبات گرایی» نیک می دانستند مسئله اصلی لاینحل باقی مانده در ایران امروز «کارآمدیست» و نه اثبات!

اصرار بر اثبات تکرار را در پی دارد و تکرار در فقدان کارآمدی ثمره اش در تاریخ بین ادیانی هیچگاه پیامدهای مطلوبی نداشته است.

مخاطبین برنامه «زندگی پس از زندگی» نه تنها در کمیت مشکل دارند(استقرا) بلکه اساسا کیفیت و تشنگی قبل را هم ندارند.

🔸سفر به اعماق زمین

«فیلم سفر به اعماق زمین»ساخته هنری لوین را یادتان هست،چقدر جذاب بود.
نخستین پرداختها در مدیوم رسانه به موضوعات و مفاهیم مهم همواره جذابترین آنها خواهد بود.تکرار رسانه ای عامل مرگ جذابیت و زوال معناست.

📌هنگامی که «مرگ» هم می میرد!

اگر حیات بشر را به کره زمین تشبیه کنیم قطعا رازآمیزترین وجه حیات بشری در دل اعماق تاریک آن «مرگ»است.

به هنگام فقدان لسان مشترک و نبود مخاطب در کانتکست نمایشی رسانه ای مصرفی حاکم «مرگ» نیز در قالب برنامه تلویزیونی در ماه رمضان با نیات مختلف مصرف می شود.

در فقدان تفلسف انتقادی آنچه پدید می آید زوال و اتمام معناست.

ما هیچگاه نفهمیدیم که بعد دیگر «مصرفهای نمایشی»عادی سازی آن مفهوم و پدیده است!

از امام حسین تا مرگ مرحله پس از پرداختهای رسانه ای جور و واجور عادی سازی و در نتیجه خشکیدگی معناست...

این برداشت بی رویه عاطفی احساسی از چاه معنا به هنگام انشقاق سیاسی و تفرق اجتماعی و اضمحلال اقتصادی و در یک کلام «در نبود کارآمدی» یقینا خشکیدگی های حادتری در پی خواهد داشت.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴وضعیت مستهجن

استمرار نظام تحریم‌ها موقعیت استهزا را خیلی وقت است که رد کرده و اکنون آنچه در کف ایران در حال نمایش است یک تراژدی مستهجن با فاعلیت باعثان داخلی و آمران خارجی تحریمها و مفعولیت ملت مستضعف است.

سکته قلبی یکی از علل شایع مرگ و میر در ایران آکنده از استرس و فشار است.یکی از راهکارهای جلوگیری از مرگ بعلت سکته تشخیص زود هنگام آن است.

الکترو کاردیو گرافیECG یا همان نوار قلب یک ابزار بسیار موثر است.در جهان غرق در تکنولوژی امروز «ساعت های هوشمند» با تمرکز بر دو برند اپل و سامسونگ این قابلیت بی نظیر را دارا می باشند.

با پسرم امیرعباس چرخی در بازار می زدیم تا ببینیم آیا این قابلیت پزشکی را می توانیم با قابلیت اقتصادی ۳ تا ۵ میلیونی خودمان تنظیم نماییم.
بازار تحریمی اشباع بود از برندهای فیک.
و البته یک غصه بزرگ!

📌فروشنده ها میگفتن آقاجان سامسونگ و اپل هم بخاطر تحریمها Ecg قفل هستند.حالا شما با ۳میلیون دنبال چه هستی!

آه سرد و تلخی کشیدم.امیرعباس می گفت بابا مسبب این وضعیت تحریمها کیست؟
چندتایی اسم بر زبان آورد.و من تنها سکوت کردم.

🔸از دوستی صاحب فضل یکباری شنیدم تنی انگشت شمار از مقامات عالی نظام چنین دستگاهی را با قابلیت صد در صد پزشکی در اختیار دارند.
مچ بندهایی که بر خلاف ساعتهای هوشمند درصد خطای پایینی دارند و هرگونه فعالیت نامنظم قلبی را با آلارم به تیم پزشکی اطلاع می دهند!

حالا آنها ارباب هستند و بنظر من برای رعیت رفع تحریمها و همین ساعتهای هوشمند معتبر با کمی درصد خطا هم مکفی ست.

یک تیم توسعه دهنده بیاید با یک اپلیکیشن ساعتها را به تیم های متخصص پزشکی وصل کند و افراد با شارژ سالیانه و یا ماهیانه خود را تحت مراقبت قرار دهند.

ساعتها به محض دریافت وجود خطر سکته قلبی با استفاده از نت پیام هشدار به تیم برخط پزشکی،خود فرد و شماره یکی از بستگان او می فرستند.

می فهمید چه امکان بی نظیری ست.
می فهمید شاید بتوان جلوی مرگ و میر چه میزان از جامعه را گرفت؟

ما و شما اگر بفهمیم باعثان تحریم ها محال است بفهمند.
چون اگر قرار بود بفهمند.مرگ و میر ماحصل نبود خودروی با کیفیت در همین نوروز امسال و نوروزهای گذشته و هزار دلیل دیگر برای فهمیدن کافی بود.

فهم داستان این ساعتهای هوشمند و ارتباط آنها با سلامتی و تحریمها حقیقتا کمی پیچیده است!

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🌎 خسارت تحریمها معادل ۲۴۰ سال بودجه عمرانی ایران از عصر صفویه تاکنون!

(اسفندیار خدایی)

🌿 به گفته داود منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه، کل بودجه عمرانی کشورمان سیصد هزار میلیارد تومان است که می‌شود معادل پنج میلیارد دلار (لینک)

🌿 حالا جناب دکتر حسین سلاح ورزی رئیس سابق اطاق بازرگانی نیز خسارت مستقیم تحریمهای هسته‌ای ۱۲ سال اخیر را اینگونه محاسبه کرده است:
«هزینه مستقیم تحمیل شده از تحریم‌ها به ملت ”فقط“ طی سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۲ بالغ بر ۱۲۱۰ میلیارد دلار بوده، یعنی تحریمها هرسال ۱۰۱ میلیارد دلار خسارت مستقیم در زندگی مردم داشته است» (لینک)

🌿 با یک حساب ریاضی ساده می‌توان گفت: خسارت تحریمها هر سال بیش از بیست برابر کل بودجه عمرانی همان سال بوده است و از سال ۱۴۰۲ تاکنون خسارت مستقیم تحریمها معادل بودجه عمرانی ۲۴۰ سال کشورمان بوده است. یعنی معادل بودجه عمرانی ایران از دوره صفوی تاکنون! با فرض اینکه هر سال پنج میلیارد دلار بودجه برای عمران و ابادانی کنار می‌گذاشتم.

🌿 حالا این خسارتهای مستقیم تحریمهاست.
کاش خسارتهای غیرمستقیم تحریمها در بیکاری جوانان، تعطیلی کسب‌وکارها، شکاف طبقاتی، طلاق و فروپاشی خانواده‌ها، فساد اخلاقی و اقتصادی، فرار مغزها، مرگ بیماران و خسارتهای روانی و... هم قابل محاسبه بود.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴اصل و حاشیه

(ورودی تخت جمشید)

رابطه چرخشی بین «اصل» و «حاشیه» تا زمانیکه بین آنها تعادلی منطقی وضع نشود همواره پایسته خواهد ماند.

ازجاکندگی هویت دینی و اصل قراردهی حداکثری در کنار از جاکندگی هویت ایرانی و حاشیه قراردهی حداکثری آن عامل این موج جدید در حال وقوع حول بازگشت به دوره های کلاسیک و باستان‌گرایی ایرانی ست.
مظاهر و مستندات این تحلیل بسنده به این عکس نمی باشد.(از عقد ایرانی در حال شیوع تا نامگذاری فرزندان و موارد دیگر)

یحتمل هویت دینی دوره هایی کم فروغ را در پیش رو داشته باشد.نظرسنجی های معتبر نیز تقریبا همینگونه می گویند.

این قاعده «امرفرهنگیست» که هرآنچه مقبول عموم است توسط نهاد حاکمیت به حاشیه رانده شود خود به خود و بمرور به اصل تبدیل خواهد شد.

بالعکسش نیز برقرار است.بویژه اگر آنچه حاکمیت اصل قرار داده خود بدان پایبند نباشد،آنگونه که فردوسی می گفت:

نه دهقان نه ترک و نه تازی بدند
سخن ها به کردار بازی بدند
زیان کسان از پی سود خویش
بجستند دین اندر آرند پیش

حال راهکار نه تغییر در آمارهای استانی و نه مقابله با خواست عموم بلکه ایجاد توازن بین ایران و اسلام است.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
عصیان گری

تا کی عبادت و بندگی خداوند متعال تا کی پرهیزکاری و تحمل گرسنگی و تشنگی. ما که هر چه تلاش کردیم تعطیلات رسمی با مناسبت‌های دینی همسو نشود صور افلاکی و قمری از دگر سو تمام نقشه های ما را باطل کرد.

و حال حقیقتا پارادوکس بزرگ نوروز جان و رمضان مبارک بوقوع پیوست.از خدا که پنهان نیست از شما چه پنهان دوست داشتم رمضان یکدفعه از روی فروردین می پرید و خود را به اسفند و بهمن می رساند.

علی ای حال تاکنون یادم نمی آید در طول ماه رمضان سفر رفته باشم.در چله تابستانش نرفتم اکنون که هوا مساعد است نسبتا.

لیکن همان‌گونه که خداوند حقی بر گردن ما دارد همسر نیز حقوقی دارد.فلذا به درخواست یکی از خدایان زمینی دست به عصیان در برابر خدای آسمانی زدیم و راهی سفری یک روزه به نیشابور یا نیشاپور که نامش برگرفته از شاپور ساسانی ست شدیم.

۱۲۰کیلومتر رفت و ۱۲۰کیلومتر برگشت فیکس ۱.۵میلیون تومان خرج برداشت.خدای آسمانها خودش بفریاد ملت برسد که با این هزینه ها عصیانگری ها نیز فزونی خواهند یافت.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴افول پادشاه

نادرشاه تعداد زیادی از افغانها را به سپاه خود ملحق نمود و حتی این افغانها به فرماندهی سپاه نادرشاه رسیدند.

مرحوم دکتر رضازاده شفق در کتاب خویش «نادرشاه افشار» نکات ارزشمندی را از دو کتاب «فریز»و«لاکهارت»در مورد نادر جمع آوری نموده است.

نادر در اواخر عمر خویش نسبت به مفهوم «ملیت» کم توجه بود. و با برخورداری از عنصر ظن و گمان بد به ایرانیان راه را برای ورود خارجی های وفادار به نزد خویش فراهم نمود و نسبت به «ایرانیان»کم توجهی کرد.

📌حال مسئله بنده نه گرفتار شدن در ریسمان پان ایرانگرایی و نژادپرستی بلکه تاسف برای قطعیت یافتن عبور هیئت حاکمه از ۸۰میلیون ایرانی و رسیدن به برادران و خواهران افغانستانی است!
🔸این عبور صریح و لجوجانه از مردم خودمان حقیقتا خطرناک است.

این دوستان بجای آنکه از خود سوال کنند چه شده است که اینگونه زمین سرمایه اجتماعی در ایران را باختند.با لجاجتی مضاعف و هزینه کردهایی شگرف بدنبال ایجاد طبقه جدیدی از طرفداران کور هستند.

🔸و بدتر از آن ایجاد خودفریبی بزرگ تحت عنوان:

مردم ایران«افغانستان»همچنان پای کار هستند!!

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴درون و بیرون

وحی آمد سوی موسی از خدا
بندهٔ ما را ز ما کردی جدا

تو برای وصل کردن آمدی
یا برای فَصل کردن آمدی؟

ما برون را ننگریم و قال را
ما درون را بنگریم و حال را

موسیا آداب‌دانان دیگرند
سوخته جان و روانان دیگرند

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴ده دقیقه بزرگتر از هشت سال!

مبنای محاسبات عالم در ایران خیلی وقت است که دچار اعوجاج شده.فی المثل در بعد زمان صاحبان امر دست به اعجازهای بزرگی زده اند!

درآمد ماهیانه ۱۰ میلیون تومانی برای کارگر را اگر ضرب در یکسال کنیم می شود ۱۲۰ میلیون.
اگر همین عدد را ضرب در ۸ سال کنیم می شود ۹۶۰ میلیون.

۹۶۰ میلیون بازهم از آن یک میلیاردی که در شب عید برای ده دقیقه به برخی از میهمانان در تلویزیون دادند کمتر است!

من که تکلیفم با خودم مشخص است اما خوب شما خودتان می دانید و تفسیر عینی گزاره:

«این جامعه لجن است!»

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🟢قدر شب قدر

براستی که تکرار با بن مایه تسریع و تعجیل عامل تخدیر ذهن و تفریب عقل است و کاهنده قدر شب قدر بعنوان شب تامل و تدبر و تعمق.

اعمال ثابت
آدمهای(سخنران)ثابت
کلیت محتوا ثابت
پارادایم کلی ثابت
قالبها ثابت

پوسته ی بی خردی در حال شکافت، دیگر بند نمی خورد. زایایی فلسفه آفرینش است. تعمد بر تکرار و نفی تامل و تدبر تنها هزینه زایمان را بالا می برد.

حکمت بعنوان هسته و میوه دین زاده تامل، تدبر و تعمق است و این سه در تضاد با تکرار و عادت و هیجانگرایی است که غایتشان نه فهمیدن بلکه سرگرمی و آرام سازیست!

ثمره خطای تکرار بی تامل آسمانیان(فرشتگان)در کارگاه آفرینش، بر روی زمین قرن هاست که خاطر همه را آزرده!

ای کاش ما برروی زمین دیگر برگردیم و سنت اسلاف خلف آسمانی خود را در تکرار ضد حکمت ادامه ندهیم!

آخر آن بزرگواران اگر کمی تامل داشتند شاید اصلا گل عده ای را نمی سرشتند و شاید اصلا هیچ گلی نمی سرشتند!

این چه زمینی ست...

علی ای حال آن که ۱۰۰۰ اسم برای خطاب دارد، در همان ۶ اسم ابتدایی تکلیف ما راهم مشخص می کند.

یاعلیم یاحلیم یاحکیم

نسبت مناسک و اعمال توسعه یافته در شب قدر در سالیان گذشته مبتنی بر عدم تامل و تدبر و تعمق است!

قدر شب قدر را باید بیشتر می دانستیم.

این ایستایی ضد خلقت است. فلسفه شب قدر پویایی و جولان عقل و خرد جهت نیل به حکمت است.

جنس حرکت چندین ساله مرسوم و حاکم مشغله دارای هیجان و ثبات آفرین است و نه پویایی حل کننده مسائل ایران.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔸تضارب عید و شهادت

به هنگام ایجاد شکاف و تنفر در یک رابطه بمرور تقابل زاده می شود.شکاف و تنفر محصول اجبار، نفی تکثر و خودرأیی است.آنجا که تصمیم گرفته شد «فرهنگ» برآمد تفکرات عده ای قلیل است و مراقبت از آن نیز برعهده آنها،جایگاه «مردم» بعنوان پدید آورندگان فرهنگ و پاسداران حقیقی آن نادیده گرفته شد.

فلذا حال اینگونه رعبی حقیقی نسبت به تضارب دو مناسبت فرهنگی ارزشی در دل خود مالک پنداران «فرهنگ ایرانی اسلامی» پدید می آید.

انشاءالله که ملت در عین حفظ حرمت شهادت حضرت علی سیزده را هم در کنار هم بدر خواهند کرد.و از دل این تضارب و تقاطع تصادفی پدید نخواهد آمد.

علی ای حال آنچه مهم است استمرار این تمامیت خواهی و کژفهمی فرهنگی با برش های مختلف من جمله برش فرهنگی تقابل بیشتر عموم با ارزش های فرهنگ رسمی را در پی خواهد داشت.

📌نکته ای مهم و حائز توجه نیز وجود دارد که نباید آن را نادیده گرفت.
حقیقتا حجم درهم تنیدگی تعطیلات رسمی با مناسبت‌های دینی زیاد است.

ذات تعطیلات فرح و نشاط خاصی را می طلبد که با وضعیت فعلی تقویم ایران همخوانی ندارد.

من پیشتر عرض کرده بودم تقریبا حدود نیمی از تقویم سالیانه ایران با تمرکز بر فرهنگ آمیخته گی بسیار بالایی با مناسبت‌های مذهبی و مناسک دینی دارد.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
رند بازی بلد

من تاکنون چند پستی در مورد رندی قابل ستایش عزت الله ضرغامی نوشته ام.

این تصمیم اخیر او با هر نیتی باشد نشان از رندی قابل احترامی دارد که اگر با ذره بین هم بگردی در این دولت کمتر پیدا می شود،میراث فرهنگی رسما سوار موجی عظیم شد و تا اینجای کار ردای قهرمانی پوشید.مردم اکنون منتظر سکوی قهرمانی هستند.(عدم صدور مجوز ساخت و ساز در پارک قیطریه).

«نجات پارک قیطریه توسط میراث فرهنگی/ حصار کارگاهی برچیده شد

معاون اداره میراث استان تهران: به شهرداری نامه زدیم که قبل از انجام هر کاری باید کارشناس ما در آنجا مستقر باشد.

در محوطه باستانی قیطریه ۳۵۰ گور کشف شده است»

باید منتظر ماند...

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴از پارکهای ایران تا سفارت ایران در سوریه!

میدان جنگ کجاست؟

1⃣ویدیو پیوست مربوط به حمله امروز اسرائیل به ساختمان چسبیده به سفارت ایران در دمشق است.
از هر جهت که نگاه کنیم موقعیت بسیار جسورانه است و ابعاد نظامی تمام عیار بخود گرفته.

2⃣در دیگر تصاویر پیوست دوستان با شناسایی دشمن فرضی با ایجاد خاکریز و گشت شناسایی در سراسر ایران نسبت به تثبیت و تحکیم قوای دفاعی در روز سیزده بدر اقدام کرده اند!

📌از ما که گذشت.و آنچه گذشت شد سرگذشت برای آیندگان.

لیکن به این دوستان بگویید آنجایی که باید دست به تثبیت و تحکیم می زدید احتمالا جایی غیر از خیابانهای ایران نبود؟

بجای مبارزه با دشمن فرضی در داخل مقابله با دشمن حقیقی و یا مبارزه با نفوذی و خائن بزرگ سوار بر کشور ایران «روسیه» بهتر نبود؟

آخر پدافند سوریه دست روس هاست!
بدون چراغ سبز روس‌ها ساختمان بغل سفارت را مگر می توانند بزنند؟

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴صاحبان بلوای دمشق

در آمریکا گویا وضعیت بایدن در نظرسنجی ها کمی بهبود پیدا کرده است.
تیم ترامپ بصورت مستقیم در افزایش درگیری ها ذی نفع است.

در اسرائیل وضعیت نتانیاهو مناسب نیست.افزایش درگیری ها نسبت مستقیم با طول بقای او دارد.بماند حالا که حسب فشار جهانی و آمریکا جبهه رفح مسدود است باید جبهه جدیدی باز شود.

در روسیه پوتین به هیچ وجه علاقه ای به تکرار ریاست جمهوری دموکراتها ندارد.من پیشتر گفته بودم در دوره ترامپ تمرکز آمریکا بر چین و اروپا بود.و روسیه حقیقتا در حاشیه امن بسر می برد.

یک تحلیل جدی وجود دارد که اگر ترامپ بیاید مسئله اوکراین برای روسیه کم هزینه تر حل و فصل خواهد شد.خود ترامپ هم بارها این را بیان کرده است.

📌اما در ایران یقینا معرفی کشور بعنوان طرف اصلی پشت پرده دعوا با اسرائیل خطایی راهبردی بود.
آنهم به هنگام فعال شدن کشورهای دیگر و اجماع جهانی نسبی!

اقدام امروز در دمشق پاسخی آشکار به حضور هنیه و نخاله و گزاره های راهبردی مطرح شده در رسانه ها در تهران بود.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴تحلیل ضمیر ناخودآگاه

همه در بیرون از ایران و بویژه در داخل مایوس از تغییر در وضع موجود بنحوی دارند اتخاذ موضع می کنند که انگاری دیگر تمایل بنظاره وقوع «جنگ» را دارند!

اما همه اهل فن در بیرون و در درون نیک می دانند ایران شرایط جنگ را به هیچ وجه تاکید می کنم به هیچ وجه ندارد.

فلذا از همین روست که در خارج و داخل در پس ظاهر مواضع، به «جنگ» به دیده یک فرصت و یک شانس برای نیل به آنچه در بطن ضمیر ناخودآگاه دارند،می نگرند!

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
شیائومی هر ۷۶ ثانیه یک خودرو تولید می‌کند؛ افزایش زمان تحویل به ۷ ماه

🔹 استقبال چشمگیر از خودرو شیائومی SU7 باعث شده است تا زمان تحویل برخی از تیپ‌های این خودرو از جمله تیپ مکس به سه تا هفت ماه برسد. SU7 اولین خودرو شیائومی محسوب می‌شود و این شرکت با چالش‌هایی برای افزایش ظرفیت تولید مواجه است.
🔹قیمت خودرو SU7 در تیپ استاندارد از ۲۱۵٬۹۰۰ یوان (حدود ۲۷٬۹۰۰ یورو) شروع می‌شود. قیمت مناسب در کنار طراحی مدرن و مشخصات فنی مطلوب باعث شده است تا بسیاری از چینی‌ها برای سفارش SU7 اقدام کنند.
🔹 تیپ‌های پرو و مکس با مشخصات فنی بهتر و آپشن‌های بیشتر قیمت بالاتری دارند اما همچنان از رقبایی مانند پورشه تایکان و تسلا مدل اس ارزان‌تر هستند.
🔹 کارخانه‌ی شیائومی در پکن قرار است سالانه ۳۰۰ هزار خودرو تولید کند و در فاز اول با ظرفیت تولید ۱۵۰ هزار خودرو شروع به‌کار می‌کند. در حال حاضر، کارخانه می‌تواند ۴۰ دستگاه SU7 در ساعت تولید کند؛ یعنی هر ۷۶ ثانیه یک خودرو از خط تولید خارج می‌شود.
🔹 شیائومی امیدوار است تا اواسط سال ۲۰۲۴ به ظرفیت تولید فاز یک برسد.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
2024/10/04 05:27:34
Back to Top
HTML Embed Code: