Telegram Web Link
Forwarded from روح اله رجبلو
#اخبار_سایت

سرمایه‌گذاری در صندوق اندوخته پایدار سپهر با خودپردازهای بانک صادرات ایران عملیاتی شد

🔸امکان سرمایه‌گذاری غیرحضوری و آسان در صندوق اندوخته پایدار سپهر از طریق خودپردازهای بانک صادرات ایران فراهم شد.

🔹به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، با فراهم شدن امکان سرمایه‌گذاری در صندوق اندوخته سپهر از طریق دستگاه‌های خودپرداز بانک صادرات ایران، دارندگان تمامی کارت‌های بانکی عضو شبکه شتاب می‌توانند، از طریق پنج هزار و ۲۰۰ دستگاه‌ خودپرداز (ATM) بانک صادرات ایران نسبت به خرید واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق اندوخته پایدار سپهر اقدام کنند و از سود روزشمار این صندوق بهره‌مند شوند.

🔸برای دسترسی به این سرمایه‌گذاری از طریق خودپردازهای بانک صادرات ایران لازم است پس از وارد کردن کارت و رمز، گزینه خدمات پرداخت و انواع قبوض را انتخاب، سپس گزینه صندوق سرمایه‌گذاری و صندوق پایدار سپهر را انتخاب و با وارد کردن کدملی و مبلغ سرمایه‌گذاری، واحدهای سرمایه‌گذاری این صندوق را خریداری کنید. ثبت‌نام اولیه در این صندوق برای استفاده از این خدمت نوین ضروری است. شماره تماس ۴۲۳۵۸ ۰۲۱ برای راهنمایی متقاضیان و کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه تعیین شده است.

⬅️ متن خبر، لطفاً کلیک فرمایید

🆔 @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
#اخبار_سایت

قدردانی وزیر ارشاد از حمایت بانک صادرات ایران برای برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب

🔹 وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اهدای لوح سپاس از حمایت، همراهی و همکاری ارزشمند بانک صادرات ایران در برگزاری شایسته سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران قدردانی کرد.

🔸به گزارش روابط عمومی بانک صادرات ایران، در نامه قدردانی محمدمهدی اسماعیلی خطاب به سیدضیاء ایمانی، مدیرعامل بانک صادرات ایران آمده است: «رشد و ارتقای فرهنگ مکتوب کشور ماموریتی است که نیل به آن مستلزم همکاری، همراهی و همدلی همه سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی فعال در کشور بوده و توجه به کتاب، پدیدآورندگان آثار و مخاطبان آن گامی بلند در مسیر شکوفایی و توسعه فرهنگی است.

🔹همت والا، تلاش‌های شبانه‌روزی و پشتیبانی‌های بی‌شائبه جنابعالی و همکارانتان با به‌کارگیری تمام ظرفیت‌ها و تجربه‌ها برای میزبانی از صاحبان اصلی نشر مکتوب کشور و خدمت به مردم کتاب دوست ایران اسلامی در ایام برگزاری سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و نقش‌آفرینی‌های ارزنده در به ثمر نشستن اهداف این دوره از نمایشگاه موجبات دلگرمی اهالی فرهنگ و کتاب را فراهم ساخت و برگ زرینی از خدمت‌رسانی به مردم را در طلیعه دولت مردمی به یادگار گذاشت.

🔸بدین وسیله و به رسم احترام از تلاش‌های جنا‌بعالی و همکارانتان در عرصه فرهنگ و کتاب قدردانی کرده و دوام توفیق شما را از درگاه خداوند متعال مسالت دارم.»

🔹بانک صادرات ایران با شعار «بانک صادرات ایران، حامی یار مهربان» به عنوان بانک عامل و پشتیبان سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با تجهیز شبکه گسترده خدمات بانکداری الکترونیک و تخصیص بن کارت و هدیه بانک در اردیبهشت‌ماه سال جاری، همچون گذشته، از این نمایشگاه حمایت کرد.

🔸این بانک همچنین در سال‌های گذشته نیز به منظور تحقق مسئولیت اجتماعی خود از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حمایت کرده و بانک عامل این رویداد بزرگ فرهنگی بوده است.

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

🆔 @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
#اخبار_سایت

💰 پرداخت وام ازدواج بانک صادرات ایران در هفته دولت سرعت گرفت

🔹بانک صادرات ایران همزمان با هفته دولت پرداخت وام به متقاضیان وام قرض‌الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه را تسریع کرد.

🔸​‌به گزارش روابط عمومی بانک صادرات ایران، تمامی متقاضیانی که تا ۲۹ مردادماه سال جاری پرونده وام قرض‌الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه خود در بانک صادرات ایران را تکمیل کرده‌اند، در ایام هفته دولت، وام خود را دریافت می‌کنند.

🔹بانک صادرات ایران به منظور عمل به مسئولیت اجتماعی و حمایت از تشکیل خانواده و ترویج سنت حسنه ازدواج، پرداخت وام قرض‌الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه را در دستور کار داشته و در طی یک سال خدمت‌رسانی دولت سیزدهم را با جدیت دنبال شده به نحوی که طی یک سال گذشته منتهی به پایان مردادماه ١٤٠١، این بانک ۱۱۴ هزار و ۶۲۸ فقره به ارزش بالغ بر ۱۲۸ هزار و ۲۵۲ میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه پرداخت کرده و سهم مهمی در پرداخت این وام در مجموعه نظام بانکی کشور داشته است.

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

🆔 @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
#اخبار_سایت

💰 پرداخت ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات بلاعوض بانک صادرات ایران به بیماران پروانه‌ای

🔹پرداخت ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات بلاعوض به بیماران پروانه‌ای در بانک صادرات ایران همزمان با هفته دولت عملیاتی شد.

🔸به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، ۱۰۰ بیمار پروانه‌ای همزمان با هفته دولت از بانک صادرات ایران ۵۰‌ میلیارد ریال تسهیلات حمایتی دریافت خواهند کرد.

🔹بانک صادرات ایران همزمان با هفته دولت با سرعت بخشیدن به خدمات و تسهیلات حمایتی خود به ۱۰۰ بیمار پروانه‌ای معرفی شده از سوی موسسه حمایت از بیماران پروانه‌ای (خانه ای بی) ۵٠۰ میلیون ریال وام بلاعوض در راستای انجام مسئولیت‌های اجتماعی خود، تخصیص داده و پرداخت آن عملیاتی شده است.

🔸بانک صادرات ایران طی سال‌های گذشته همواره حمایت از بیماران نیازمند را به عنوان یکی از مهمترین بخش‌های تسهیلات حمایتی در دستور کار خود قرار داده و در یک سال گذشته دولت سیزدهم نیز به آن سرعت بخشیده است به نحوی که طی یک سال گذشته ۱۳ هزار و‌۸۰۰ فقره تسهیلات حمایتی به بیماران نیازمند به ارزش بالغ بر دو هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال توسط این بانک پرداخت شده است.

⬅️ متن خبر، لطفاً کلیک فرمایید

🆔 @sepehr_eco
#اخبار_سایت

حمایت بانک صادرات ایران از تولید داخلی

🔸 طرح طراوت بانک صادرات ایران، طرحی تسهیلاتی است که تامین نقدینگی مورد نیاز واحدهای تولیدی از تأمین مواد اولیه تا تولید کالای نهایی را تسریع و تسهیل می‌نماید.

🔹به گزارش روابط عمومی بانک صادرات ایران به نقل از خبرگزاری ایرنا، بانک صادرات طرحی به نام طرح طراوت ارائه کرده، در واقع این طرح، یک طرح ویژه حمایت از تولید بود که واحدهای تولیدی به پشتوانه آن می‌توانستند محصولات خود را به صورت نسیه به خریداران بفروشند و بدین‌گونه بتوانند مواد اولیه مورد نیاز خود را به صورت نسیه خرید کنند. بدین معنا که خریداران در صورت نداشتن نقدینگی کافی، می‌توانند در ازای اعتبارات اسنادی داخلی مدت‌دار که توسط شعب بانک صادرات و در قالب عقد خرید دین صادر می‌گردد، محصولات مورد نیاز خود را از تولیدکنندگان خریداری کنند.

🔸طبق اعلام بانک صادرات تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی، واحدهای تولیدی، فروشندگان مواد اولیه به واحدهای تولیدی و خرده‌فروشان و مصرف‌کنندگان نهایی محصولات تولیدی می‌توانند از این طرح استفاده نمایند و بر اساس شرایط حساب بانکی و پشتوانه های قابل ارائه خود از اعتبارات این طرح بهره‌مند گردند.

🔹این طرح با استقبال خوبی از سوی بخش‌های مختلف اقتصادی روبه‌رو شد، به نحوی که از ٤٤٠ هزار میلیارد ریال صدور اعتبارات اسنادی ریالی از ابتدای سال ١٣٩٩ تاکنون، ١٧٠ هزار میلیارد ریال از این اعتبارات تنزیل گردیده است. فشار تحریم‌ها حذف اعتبارات ارزی فاینانس، ریفاینانس، و یوزانس را به همراه داشته است و عدم کفایت آن، امکان تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و نیاز مضاعف آنها از نظام بانکی سلب کرده است. همزمان افزایش تورم، امکان خرید و فروش اعتباری و نسیه را از بازار داخلی حذف کرده و از توانایی افراد از خرید تولیدات داخلی کاسته است، اما بانک صادرات ایران با نوآوری در زمینه طرح های نوین بانکی مانند طرح طراوت، افزایش تولید، اشتغال و امکان سرمایه‌گذاری در طرح های توسعه را ایجاد نموده است.

🔰 مزایای طرح طراوت

🔸طرح اعتباری طراوت ضمن اولویت دادن به بخش‌های تولیدی جهت استفاده از تسهیلات و تعهدات بانکی، تامین نقدینگی مورد نیاز واحدهای تولیدی را تسریع و تسهیل کرد. ضمن اینکه همزمان با افزایش سهم بخش تولید از اعتبارات بانکی، هزینه‌های تولید از طریق کاهش هزینه‌های مالی واحدهای تولیدی به واسطه استفاده از اعتبارات اسنادی داخلی ریالی مدت‌دار به جای تسهیلات بانکی، کاهش یافت.

🔹بر طبق اسناد موجود، بیشتر افراد از بانک‌ها ریال طلب می‌کنند و افراد زیادی خواستار دریافت اعتبار نیستند. عملکرد زنجیره تامین به گونه‌ای است که می‌تواند اعتبار را بازگرداند بدین صورت که اگر فردی به اعتبار یک سند یک کالایی را از فرد دیگری خریداری نماید، فرد فروشنده می‌تواند به اعتبار آن سند کالایی را از فرد سومی خریداری نماید و نفر آخر که این سند را در اختیار می‌گیرد نیز می‌تواند این سند را به پول تبدیل نماید و اینگونه با یک واحد پول می‌توان به اندازه سه واحد پول کار انجام داد. هدف زنجیره تامین نیز دقیقا همین است. حال آنکه بانک صادرات این زنجیره تامین را با طرح طراوت و یا طرح طراوت توسعه عملیاتی نموده است و حدود ٧٨٠ هزار میلیارد ریال اعتبارات اسنادی ریالی را صادر نموده است. این اعتبارات اسنادی ریالی بدین صورت عمل می‌کنند که اگر نفر دوم این اعتبارات را نقد نکند و با این ال‌سی‌ها کالاهای دیگری خریداری گردد، گام اول زنجیره برداشته می‌شود و بدین ترتیب زنجیره بعدی نیز تشکیل می گردد، در نهایت کار به جایی می‌کشد که هیچکس پول نقد دریافت نمی‌کند و بدون جابه‌جایی پول نیز تورم مالی ایجاد نمی‌گردد.

🔸تغییرات اخیری که در چک ها ایجاد شده است به اعتبار چک افزوده است اما برخی از مشتریان اظهار می کنند که در خرید و فروش نسیه به مشکل بر خورده اند. بانک در اینجا باید به مشتریان کمک کند، بدین گونه که اگر بانک برای مشتری خرید دین را انجام دهد، مشتری هم راغب به استفاده از آن می شود، ضمن اینکه بانک در جریان خرید دین و تنزیل اعتبارات اسنادی با کاهش ریسک و افزایش سوداوری از منفعت مناسبی برخوردار می‌گردد. چک می تواند صوری باشد اما در چارچوب اعتبارات اسنادی باید حتما کالا جابه جا گردد.

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

🆔 @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
#اخبار_سایت

پرداخت ارز اربعین در شعب منتخب بانک صادرات ایران و صرافی سپهر آغاز شد

🔹 بانک صادرات ایران از طریق ١٢٥ شعبه منتخب خود در سراسر کشور و تمامی شعب صرافی سپهر به زائران اربعین حسینی ١٠٠ دلار یا معادل ١٥٠ هزار دینار عراق با نرخ توافقی عرضه می‌کند.

🔸به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، شعب منتخب اعلامی بانک صادرات ایران در تمامی استان‌ها پرداخت ارز مورد نیاز زائران اربعین را از امروز چهار‌شنبه ٩ شهریورماه امسال آغاز کردند و زائران می‌توانند با همراه داشتن کارت ملی معتبر، سپهر کارت فعال بانک صادرات ایران، کد پیگیری ثبت‌نام در سامانه سماح و شماره تلفن همراه به نام متقاضی، به شعب منتخب در شهر محل سکونت خود مراجعه کنند.

🔹همچنین صرافی سپهر صادرات در تهران، اصفهان، یزد و شیراز از روز چهارشنبه هفته گذشته دوم شهریورماه علاوه بر اسکناس دلار، اسکناس دینار عراقی را نیز عرضه کرده و متقاضیان می‌توانند همچنان با همراه داشتن کارت ملی، کارت بانکی عضو شتاب، شماره تلفن همراه به نام متقاضی و حضور شخص خریدار نسبت به دریافت آن از صرافی سپهر اقدام کنند.

🔸فروش ارز اربعین در تمامی شعب منتخب بانک صادرات ایران تا روز ٢٦ شهریورماه امسال ادامه داشته و توصیه می‌شود زائران خرید ارز مورد نیاز خود را به روزهای پایانی موکول نکنند.
همچنین شعب منتخب بانک صادرات ایران در ٤ استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه و همدان تا ساعت ٢٠ آماده فروش ارز اربعین به زائرین هستند.

👈 لیست شعب منتخب ارزی پرداخت کننده ارز اربعین را اینجا مشاهده کنید.

⬅️ متن خبر، لطفاً کلیک فرمایید

🆔 @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
1⃣ بخش اول

#اخبار_سایت

🔻 حمایت تمام قد بانک‌ها از اقتصاد دانش‌بنیان

🔷 سهم تسهیلات بانک صادرات ایران به دانش‌بنیان‌ها به ۱۴ درصد رسید

🔹 شرکت‌های دانش‌بنیان به دلیل نوپا بودن و ماهیت رشدی خود نیاز به حمایت مالی شدیدی دارند. در هر اقتصادی بانک‌ها بزرگ‌ترین تأمین‌کننده تسهیلات خرد و کلان هستند. در ایران نیز این موضوع صدق کرده و بانک‌های ایرانی نیز طبیعتاً در تأمین مالی خرد مهم‌ترین ابزار هستند. بانک صادرات ایران در همین راستا سابقه‌ای موثر داشته به نحوی که سهم این بانک در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان از ١٤ درصد در نظام بانکی فراتر رفته است.

🔸به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تولید یکی از بخش‌های حیاتی در هر جامعه‌ای است.

🔹بدون تولید هرگز چرخ هیچ اقتصادی نخواهد چرخید. شاید برخی از کشورها مانند کشورهای کوچک در آسیای جنوب شرقی با تأکید بر خدمات، مدتی به حیات خود ادامه دهند، اما همان کشورها امروزه به این نتیجه رسیدند که بدون تولید، بخشی از کار اقتصاد می‌لنگد و در چرخش استراتژیک خود، با تأکید بر شرکت‌های دانش‌بنیان تلاش کردند تا خود را از رخوت به وجود آمده نجات داده و بر همین اساس، در سال‌های اخیر با اتکا بر شرکت‌های دانش‌بنیان رشد مناسب اقتصادی را تجربه کردند. بانک صادرات ایران در همین راستا سابقه‌ای موثر داشته به نحوی که سهم این بانک در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان از ١٤ درصد در نظام بانکی فراتر رفته است.

🔷 بانک‌ها برای شرکت‌های دانش‌بنیان سنگ تمام گذاشتند

🔸بر اساس همین اهمیت شرکت‌های دانش‌بنیان بود که سال ١٤٠١ را «سال تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» نامیده شد، اما این‌همه ماجرا نیست چراکه شرکت‌های دانش‌بنیان به دلیل نوپا بودن و ماهیت رشدی خود نیاز به حمایت مالی شدیدی دارند. در همین رابطه چندی پیش، مدیرعامل صندوق نوآوری و شکوفایی گفته بود که به دلیل مشکلات ناشی از کرونا و کمبود مالی، بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان از دور رقابت خارج شدند.

🔹در حقیقت باید علت این حساسیت بالای شرکت‌های دانش‌بنیان را در تعریف آن جستجو کرد؛ چراکه شرکت‌های دانش‌بنیان، موسسه خصوصی یا تعاونی است که به‌منظور هم‌افزایی علم و ثروت، توسعه اقتصاد دانش‌محور، تحقق اهداف علمی و اقتصادی و تجاری‌سازی نتایج تحقیق و توسعه در حوزه فناوری‌های برتر و باارزش افزوده فراوان به‌ویژه در تولید نرم‌افزارهای مربوط تشکیل می‌شود و بر اساس همین تعریف می‌توان گفت که بدون تأمین مالی این شرکت‌ها توان رقابت و حتی سرپا ایستادن را ندارند.

🔸از طرف دیگر در هر اقتصادی بانک‌ها بزرگ‌ترین تأمین‌کننده تسهیلات خرد و کلان هستند. در ایران نیز این موضوع صدق کرده و بانک‌های ایرانی نیز طبیعتاً در تأمین مالی خرد مهم‌ترین ابزار هستند در این حوزه نیز بانک‌های ایرانی تلاش زیادی کردند.

🔹اخیراً بانک مرکزی در خصوص تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان گزارشی را ارائه کرده که نشان می‌دهد که بانک‌ها برای شرکت‌های دانش‌بنیان سنگ تمام گذاشتند.

🔷 رشد ١٢٧ درصدی تسهیلات اعطایی بانک‌ها به دانش‌بنیان‌ها در سال ١٤٠٠

🔸بر اساس آمار اعلامی بانک مرکزی، بانک‌ها در ١٠ ماه نخست سال گذشته به ١١٧٦ شرکت دانش‌بنیان‌ بیش از ٥٠٩ هزار میلیارد ریال تسهیلات اعطا کردند که رشد ١٢٧ درصدی نسبت به سال ١٣٩٩ داشته است و فقط در دی ١٤٠٠ به ٤٦٠ دانش‌بنیان‌ ٤٤ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد که رشد ٣٢ درصدی نسبت به مدت مشابه ١٣٩٩ داشت که این روند با هدفمندی دقیق در ارائه تسهیلات بانکی جهت رونق تولید و اشتغال‌آفرینی مؤثر و پایدار ادامه یافته و افزایش ٥٥ درصدی تسهیلات پرداختی بانک‌ها به بخش‌های اقتصادی در ١١ ماهه ١٤٠٠ به مبلغ ٢٥٤٣ هزار میلیارد تومان تحقق یافت.

🔹نقش برخی از بانک‌ها در این حوزه بیشتر و پررنگ‌تر بوده است. به‌عنوان نمونه بانک صادرات ایران برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان تا پایان شهریور سال گذشته و قبل از مطرح‌شدن شرکت‌های دانش‌بنیان به شکل امروزی آن و انتخاب شعار سال برای آن، با صندوق نوآوری و شکوفایی تفاهم‌نامه تأمین ٢٠ هزار و ٩٠٠ میلیارد ریالی را امضا و اقدام کرده بود. این بانک برای پیگیری بیشتر تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان، مانع‌زدایی از تولید را نیز در دستور کار امسال خود قرار داده و اعلام کرده است که استمرار اشتغال و جلوگیری از توقف تولید در کنار واحدهای تولیدی ایستاده و برای کمک به رفع این دغدغه مأموریت دارد.

🆔 @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران

🔻🔻 ادامه خبر🔻🔻
2⃣ بخش دوم

#اخبار_سایت

🔸در سال جاری نیز همین رویه تأمین مالی ادامه داشته و با توجه به نام‌گذاری سال و تأکید بیشتر بر شرکت‌های دانش‌بنیان، بانک‌ها همت خود را بیشتر کرده و اقدامات مفیدی انجام دادند؛ چراکه همان‌گونه که پیش‌تر تأکید شده بود، یکی از وظایف و رسالت‌های اصلی بانک اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی، مردم و مشتریان است که برای تحقق این امر مهم، بانک‌ها با طراحی محصولات جدید و جذب منابع، روند تسهیلات دهی به مردم را تسریع کنند.

🔷 سهم ١٤ درصدی بانک صادرات ایران

🔸نکته‌ای که ذکر آن خالی از لطف نیست، نقش سه بانک خصوصی شده و بورسی صادرات، ملت و تجارت در تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان است. در مقطع ده‌ماهه سال ١٤٠٠ که مبلغ ٥٠٩ هزار میلیارد ریال تسهیلات به دانش‌بنیان پرداخت شد، سهم سه بانک مورداشاره مبلغ ١٧٢ هزار میلیارد ریال یعنی ٣٣ درصد بود. یک‌سوم این تسهیلات به سه بانک بزرگ خصوصی شده و دوسوم مابقی به ٢٧ بانک دولتی و خصوصی دیگر اختصاص داشت همچنین به لحاظ رتبه‌بندی فردی نیز سه بانک صادرات، ملت و تجارت بالاترین رتبه را در رقم پرداختی تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان را داشته و از غول‌های دولتی نیز رکورد بالاتری را ثبت کردند به‌عنوان‌مثال، سهم بانک صادرات در این ‌بین با رقم ٦٨ هزار میلیارد ریالی نزدیک به ١٤ درصد بوده که رقم بزرگی در بین ٣٠ بانک ایرانی است.

🔹در واقع بر اساس آمارهای بانک مرکزی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بانک‌های مانند صادرات، ملت و تجارت تلاش بیشتری را در راستای تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان داشتند و این موضوع در سخنرانی مدیران این بانک‌ها نیز تأکید شده است.

🔸مدیرعامل بانک صادرات اخیراً در این رابطه اعلام کرده بود: «تمام تلاش خود را به کارخواهیم بست تا در سال جاری با توان و شتابی بیشتر از سال‌های قبل به تأمین مالی و توسعه تولید دانش‌بنیان اهتمام ورزیم و برای افزایش سهم این حوزه راهبردی از تولید ناخالص ملی، همچنین پرداخت تسهیلات به صنایع اشتغال‌آفرین کشور، گام‌های اساسی برداریم.» بر اساس آمارهای منتشره می‌توان مشاهده کرد که بانک صادرات در این راستا اقدامات قابل‌توجهی را انجام داده است.

🔹در یک سال گذشته و از ابتدای شهریور و همزمان با روی کار آمدن دولت سیزدهم تا کنون، بانک صادرات مبلغ ١٠٦ هزار و ٨٨١ میلیارد ریال تسهیلات به ٣٥٣ فقره از شرکت‌های دانش‌بنیان تسهیلات اعطا کرده که در مقابل دیگر بانک‌های ایرانی رقم قابل‌توجهی است. برای درک این رقم می‌توان به رقم تخصیص بودجه شرکت‌های دانش‌بنیان در قانون بودجه سال ١٤٠١ (بودجه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری) اشاره کرد که ١٩ هزار و ٨٧٣ میلیارد ریال است.

🔸و در نهایت می‌توان گفت با توجه به برنامه‌های دولت برای رشد شرکت‌های دانش‌بنیان و افزایش سهم این شرکت‌ها در تولید ناخالص داخلی کشور، نقش بانک‌ها در این حوزه بیش از دیگر نهادهای مرتبط، پررنگ‌تر و حیاتی است و امید است که در صورت تداوم این حمایت از سوی بانک‌ها شرکت‌های دانش‌بنیان اینده خوبی را برای اقتصاد کشور رقم بزنند.

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

🆔 @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران

🔹🔸پایان🔸🔹
#اخبار_سایت

بانک صادرات ایران در پرداخت وام فرزندآوری نقش موثر ​ایفا کرد

🔸 فرزندآوری از جمله تسهیلات تکلیفی دولت در بودجه سال ١٤٠١ بوده که در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت طراحی شد که درنهایت در سال جاری عملیاتی شده و اقداماتی در این خصوص انجام‌شده است.

🔹بر اساس این گزارش، در زمان بررسی لایحه بودجه سال ١٤٠١، در مصوبه گروه تلفیق تأکید شد که آیین‌نامه اجرایی پرداخت وام فرزندآوری و وام مسکن برای خانوارهای صاحب فرزند، باید حداکثر تا اول اردیبهشت به بانک‌های عامل ابلاغ شود؛ که در نهایت بر اساس ابلاغیه‌های بانک مرکزی، این تسهیلات برای فرزندانی که از سال ١٤٠٠ به بعد به دنیا آمده‌اند، پرداخت می‌شود. بانک صادرات ایران با پرداخت ٣٤ هزار و ١٥٩ فقره به ارزش ١٣ هزار و ٦٤٥ میلیارد ریال نقش موثری برای حمایت از فرزندآوری در بین بانک‌های عامل داشته است.

🔶 شرایط وام فرزندآوری چیست؟

بر اساس این ابلاغیه‌ها، در واقع فرزند اول مبلغ ٢٠ میلیون تومان با دوره بازپرداخت سه سال (٣٦ ماه)، فرزند دوم مبلغ ٤٠ میلیون تومان با دوره بازپرداخت چهار سال (٤٨ ماه)، فرزند سوم مبلغ ٦٠ میلیون تومان با دوره بازپرداخت پنج سال (٦٠ ماه)، فرزند چهارم مبلغ ٨٠ میلیون تومان با دوره بازپرداخت ٦ سال (٧٢ ماه) و فرزند پنجم به بعد مبلغ ١٠٠ میلیون تومان با دوره بازپرداخت هفت سال (٨٤ ماه) است.

🔹وام ٢٠٠ میلیون تومانی فرزند سوم به بانک‌ها ابلاغ شد. وامی که بر اساس آن خانوارهای فاقد مسکن که سه فرزند و بیشتر دارند، می‌توانند از آن استفاده کنند. به گفته معاون بانک مرکزی، بخشنامه پرداخت وام مسکن به شش بانک مسکن، تجارت، صادرات، کشاورزی، توسعه تعاون و پست‌بانک ابلاغ شد.

🔸شایان‌ذکر است که نرخ کارمزد تسهیلات قرض‌الحسنه فرزند آوری حداکثر ٤ درصد و به‌صورت سالانه است و تسهیلات قرض‌الحسنه فرزند آوری با اخذ یک ضامن معتبر و سفته و با دوره تنفس ٦ ماهه پرداخت می‌شود.

🔷 چقدر وام فرزند آوری از ابتدای طرح پرداخت شد

🔸وام فرزندآوری در سال‌ها و دولت‌های قبل وجود نداشته است و با روی کار آمدن دولت سیزدهم این طرح کلید خورد و در بودجه ١٤٠١ مطرح شد. بر همین اساس، از اردیبهشت امسال تا پایان مرداد ١٤٠١ حدود ٢٧٦ هزار فقره وام فرزندآوری به ارزش ١١٠ هزار و ١٠٠ میلیارد ریال توسط بانک‌ها پرداخت شد.

🔹کدام بانک در جایگاه نخست قرار دارد؟
با توجه به اینکه بانک‌های زیادی از این وام استقبال نکردند، بنابراین فشار روی بانک‌های بزرگ است. دولت برای وام‌های بزرگ در بخش فرزندآوری، تصمیم گرفت که شش بانک مسکن، تجارت، صادرات، کشاورزی، توسعه تعاون و پست‌بانک را برای این کار در نظر بگیرد؛ اما برای وام‌های سبک‌تر به همه بانک‌ها ابلاغ کرد تا این کار را عملیاتی کنند. بانک صادرات در این حوزه پیشرو بوده و با سرعت بالاتری اقدام به پرداخت این تسهیلات کرده است. یکی از دلایل سرعت پرداخت این تسهیلات در بانک صادرات، سهل گرفتن این بانک در پرداخت این‌گونه تسهیلات بر اساس ضوابط بانک مرکزی است.

🔸همان‌گونه که اشاره شد از آغاز طرح تا پایان مرداد ١٤٠١ حدود ٢٧٦ هزار فقره وام فرزندآوری به ارزش ١١١ هزار میلیارد ریال توسط همه بانک‌های دولتی و خصوصی پرداخت شد. سهم بانک صادرات از این پرداخت ٣٤ هزار و ١٥٩ فقره به ارزش ١٣ هزار و ٦٤٥ میلیارد ریال بود.

🔹در واقع سهم بانک صادرات ١٣ درصد از کل پرداختی تسهیلات فرزندآوری چه به لحاظ تعدادی و چه به لحاظ ریالی در بین ٢٧ بانک ایرانی است. باید توجه داشت که اگر همه بانک‌ها برای این کار متعهد بوده و به‌اندازه بانک صادرات این تسهیلات را پرداخت می کردند تاکنون یک‌میلیون ایرانی از این تسهیلات برخوردار می‌شدند، یک‌پنجم از این آمار توانستند وام بگیرند.

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

🆔 @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
Forwarded from .
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#موشنگرافی

🎥 امکان سرمایه‌گذاری در صندوق اندوخته پایدار سپهر از طریق دستگاه‌های خودپرداز (ATM) بانک صادرات ایران فراهم شد

🏧 با استفاده از تمامی کارت‌های بانکی عضو شبکه شتاب می‌توانید از طریق دستگاه‌های خودپرداز (ATM) بانک صادرات ایران نسبت به خرید واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق اندوخته پایدار سپهر اقدام کنید.

@sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
#اخبار_سایت

همراهی ٧٠ ساله بانک صادرات ایران با خانواده ایرانی

🔸 به گزارش روابط عمومی بانک صادرات ایران به نقل از پایگاه خبری ایبنا، آمارهای موجود نشان می‌دهد دولت سیزدهم در پرداخت تسهیلات ازدواج به عنوان یکی از اولویت‌ها، عملکرد خوبی را در یکسال گذشته داشته است. به گونه‌ای که به فاصله مدت زمان یکسال گذشته از شهریورماه سال گذشته تا مرداد ماه امسال ٩٣٩ هزار فقره تسهیلات به ارزش ٩٧٢ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

🔹به گفته معاون اداره اعتبارات بانک مرکزی پرداخت وام ازدواج ٣٥ درصد رشد داشته است. این وام از مبلغ ٧٠ میلیون تومان در سال گذشته به ١٢٠میلیون تومان در سال جاری افزایش یافت تا بخشی از هزینه‌های آغاز زندگی را در مردان بالای ٢٥ سال و زنان بالای ٢٣ سال پوشش دهد.

🔸با در نظر گرفتن این روند که حدود ٧٠٠هزار ازدواج در یکسال اتفاق می‌افتد باید گفت مسیر حرکت بانک‌ها برای ارایه وام ازدواج هموارتر از گذشته است. تعداد تسهیلات ازدواج بانک‌ها در یکسال گذشته یک میلیون و ١٥هزار و ٥٢٢ فقره به ارزش یک میلیون و ٧٧هزار و ٩٠٠ میلیارد ریال بوده است. در این میان ٣٢ بانک دارای شرایط ارایه وام ازدواج معرفی شده‌اند که وام ازدواج را پرداخت می‌کنند.

🔹بانک صادرات ایران از جمله بانک‌های بزرگ کشور دارای بیش از دو هزار شعبه در سراسر کشور است که با در نظر گرفتن ١١٤ هزار و ٦٢٨ فقره وام پرداخت شده به مبلغ ١٢٨هزار میلیارد ریال، سهم هر شعبه حدود ٥٧ وام بوده است. اما پرداخت‌های این بانک در زمینه ازدواج جوانان حدود ١١درصد از تسهیلات پرداختی ازدواج در یکسال گذشته در کل نظام بانکی را شامل می‌شود.

🔸این رقم در یکسال منتهی به پایان خردادماه به میزان ١٢٠ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و تهیه جهیزیه بوده و زمینه ازدواج ١٣٣هزار عروس وداماد را فراهم کرده است.

🔹جاده هموار وام ازدواج در یکسال گذشته
دغدغه جوانان در آستانه ازدواج، تامین مخارج است. وام ازدواج می‌تو.اند بخشی از این دغدغه را مرتفع کند. در سال‌های گذشته حل مشکل نحوه پرداخت و معطلی متقاضیان مدنظر سیستم بانکی کشور بوده است. مقامات بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز بارها بر تسهیل و تسریع روند ارایه تسهیلات ازدواج تاکید کرده‌اند و بر اجرای این امر در بانک‌ها نظارت دارند.

🔸بانک صادرات نیز به عنوان یکی از بانک‌های ارایه دهنده تسهیلات ازدواج در ارایه تسهیلات پیشرو بوده و پس از تکمیل پرونده وام را در کمترین زمان ممکن به حساب متقاضیان واریز می‌کند.

🔹بانک صادرات ایران همگام با فرزندان ایران
بانک صادرات ایران در حالی ٧٠ ساله می‌شود که این ریش سفید نظام بانکی در راستای فرزندآوری نیز همراه خانواده‌های ایرانی است. ٢٣ هزار فقره تسهیلات، هدیه بانک صادرات به فرزندان تازه متولد شده ایرانی است. مبلغ این تسهیلات ١٣٥ هزار میلیارد ریال بوده است. بانک صادرات ایران همگام با فرزندان ایرانی‌ای که از ابتدای ١٤٠٠ متولد شده‌اند تسهیلات پرداخت کرده است. این بانک در طرح حمایت از جوانی جمعیت تا ابتدای تیرماه حدود چهار هزار فقره وام فرزندآوری به ارزش بیش از یک هزار و ٥٠٠ میلیارد ریال پرداخت کرده است. بیشترین تعداد وام‌های فرزندآوری بانک صادرات به استان‌های اصفهان، یزد، فارس و خراسان‌رضوی پرداخت شده است.

🔸وام فرزندآوری دارای شش ماه دوره تنفس است و برای فرزند اول ٢٠٠ میلیون ریال با بازپرداخت ٣٦ ماهه، فرزند دوم ٤٠٠ میلیون ریال ٤٨ ماهه، فرزند سوم ٦٠٠ میلیون ریال ٦٠ ماهه، فرزند چهارم ٨٠٠ میلیون ریال ٧٢ ماهه و فرزند پنجم به بعد یک میلیارد ریال ٨٤ ماهه در نظر گرفته شده که بر اساس اعتبارسنجی به والدین پرداخت خواهد شد.

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

🆔 @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
Forwarded from .
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#همراه_بانک #موشن_گرافی

📲 نسل جدید همراه‌بانک صادرات ایران شعبه‌ای اختصاصی در جیب شما

👈 جهت دریافت نسخه جدید همراه بانک، لطفاً کلیک فرمایید

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
. pinned Deleted message
Forwarded from سپهر نیوز
💵 دلار آمریکا فروش 🔴 : 30,100 تومان

💵 دلار آمریکا خرید 🔵 : 29,980 تومان

💶 یورو فروش : 30,030 تومان

جمعه ۱۱ شهریور ۰۱ ساعت ۱۸:۲۳

#سپهر_صادرات_ایران
Forwarded from .
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#پیام_امنیتی
#پلیس_فتا
#پیامک_ناشناس

در صورت دریافت پیام‌ها و پیشنهادهای ناشناس و فریبنده، هیچگاه از لینک‌های ارسالی نامعتبر وارد درگاه‌های بانکی نشوید

@sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
#اخبار_سایت

🔷 پیشتازی بانک صادرات ایران در پرداخت تسهیلات فرزندآوری

🔸 قانون جوانی جمعیت دو تکلیف مهم، یکی در خصوص تسهیلات ازدواج و دیگری تسهیلات فرزندآوری را بر عهده بانک‌ها گذاشته است. در این میان بانک‌هایی هستند که گوی رقابت را از سایر بانک‌ها ربوده و در این راه پیشگام هستند.

🔹به گزارش روابط عمومی بانک صادرات ایران به نقل از پایگاه خبری اقتصاد آنلاین، این در حالی است که پرداخت وام ازدواج امسال در مقایسه با سال گذشته ۳۵ درصد رشد داشته است به گونه‌ای که تا امروز تسهیلات ازدواج برای ۳۶۴ هزار و ۵۸۰ نفر به مبلغ ۵۰۱ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است. همچنین تسهیلات فرزندآوری هم به تعداد ۲۶۵ هزار فقره و به میزان ۱۰۶ هزار میلیارد ریال از سوی شبکه بانکی به متقاضیات پرداخت شده است.

🔸اینکه سهم هر بانک چه میزان از تسهیلات یاد شده است به موفق بودن عملکرد هر بانک بستگی دارد. در این خصوص، بانک صادرات ایران وام قرض‌الحسنه فرزندآوری برای متولدین اول فروردین ١٤٠٠ به بعد را با جدیت دنبال کرده و هم اکنون یکی از بانک‌های موفق و نمونه در این زمینه است.

🔹به بیان دیگر بانک صادرات ایران در راستای اجرای مفاد قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، از ابتدای ابلاغ بخشنامه تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری به منظور حمایت از خانواده و افزایش جمعیت جوان کشور، پرداخت وام قرض‌الحسنه فرزندآوری را به واجدین شرایط با جدیت تمام دنبال می‌کند.

🔸بانک صادرات ایران تاکنون بیش از ٣٤ هزار فقره تسهیلات بانکی به ارزش بیش از ١٣ هزار میلیارد ریال تسهیلات فرزندآوری به واجدین شرایط پرداخت کرده است.

🔹این در حالی است که با وجود محدودیت در منابع بانکی، بانک صادرات ایران رسالت اجتماعی خود را در این زمینه انجام به نحو قابل قبولی در حال انجام دادن است و حمایت از این مقوله را در اولویت برنامه‌ها و سیاست‌های خود قرار داده است.

🔸بانک صادرات ایران که تا تیرماه ٤ هزار میلیارد ریال تسهیلات فرزندآوری پرداخت کرده بود به یکباره گوی رقابت را از سایر بانک‌ها ربود و هم اکنون با ارائه١٣ هزار میلیارد ریال، تمام کوشش خود را در ارائه این تسهیلات به نحو احسن به قشر جوان جامعه به کار بسته است.

🔹ذکر این نکته ضروری است که استان‌های اصفهان، یزد، فارس و خراسان‌‌رضوی بیشترین تعداد وام فرزندآوری را از بانک صادرات ایران دریافت کرده‌‌اند.

🔸لازم به ذکر است که این وام دارای شش ماه دوره تنفس است و برای فرزند اول ٢٠٠ میلیون ریال با بازپرداخت ٣٦ ماهه، فرزند دوم ٤٠٠ میلیون ریال ٤٨ ماهه، فرزند سوم ٦٠٠ میلیون ریال ٦٠ ماهه، فرزند چهارم ٨٠٠ میلیون ریال ٧٢ ماهه و فرزند پنجم به بعد یک میلیارد ریال ٨٤ ماهه در نظر گرفته شده که بر اساس اعتبارسنجی به والدین پرداخت خواهد شد.

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

🆔 @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
1⃣ بخش اول

#اخبار_سایت

🔻 بنگاه‌های کوچک و متوسط پیشران اقتصاد

سهم ١٢ درصدی بانک صادرات ایران از کل تسهیلات اعطایی به بنگاه‌های کوچک و متوسط

🔹تسهیلات به بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط یکی از مهم‌ترین نوع تسهیلات بانکی است که به دلیل اهمیت آن دولت تکالیفی را برای بانک‌ها مشخص کرده و بانک صادرات ایران موفق شده سهم ١٢ درصدی از کل تسهیلات اعطایی به بنگاه‌های کوچک و متوسط را به خود اختصاص دهد.

🔸به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران به نقل از خبرگزاری مهر، تسهیلات به بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط یکی از مهم‌ترین نوع تسهیلات بانکی است که به دلیل اهمیت آن دولت تکالیفی را برای بانک‌ها مشخص کرده و بانک مرکزی هرساله برای آن دستورالعمل‌های مختلفی را منتشر می‌کند. این تسهیلات برای بانک‌ها نیز جذاب است اما به دلیل سخت‌گیری‌های بانک مرکزی در اعطای این تسهیلات همه بانک‌ها قادر نبودند تا در این حوزه موفق عمل کنند.

🔹بر اساس تعریف قوانین تجارت ایران بنگاه‌های اقتصادی کوچک به بنگاه‌هایی گفته می‌شود که تعداد کارکنانش در یک سال گذشته کمتر از ٥٠ نفر باشند و بنگاه‌های اقتصادی متوسط هم به بنگاه‌هایی گفته می‌شود که تعداد کارکنانش در یک سال گذشته بین ٥٠ تا ١٠٠ نفر باشند.

🔶 اهمیت بنگاه‌های کوچ و متوسط برای اقتصاد ایران

🔹بر اساس اطلاعات آخرین اطلاعات منتشرشده از مجموع ٢٤ میلیون و ٥٠٠ هزار نیروی کار مشغول در کشور، در حدود ١٩ میلیون و ٣٠٠هزار نفر در بنگاه‌های کوچک و متوسط که کمتر از ٥٠ نفر هستند، فعالیت دارند و تنها ٥ میلیون و ٢٠٠ هزار نفر در بنگاه‌های بزرگ مشغول به کار بوده‌اند.

🔸درواقع بنگاه‌های کوچک و زودبازده، سهم ٧٨ درصدی در اشتغال کشور را دارند و مشخص است که نسبت اشتغال در بنگاه‌های کوچک و متوسط به کل اشتغال بنگاه‌ها طی سال‌های ٩٠ تا ٩٧ افزایش‌یافته است. در خصوص اهمیت این بنگاه‌های اقتصادی برای هر کشوری باید گفت که برای همه دنیا این موضوع دارای اهمیت زیادی است. به‌عنوان نمونه بر اساس آمار کمیسیون اروپا، ٨٣ درصد از خلق فرصت‌های شغلی جدید در اتحادیه اروپا در سال‌های اخیر برعهده بنگاه‌های کوچک و متوسط بوده است.

🔷 سالم‌ترین و کاراترین تسهیلات

🔸برای ادامه حیات این بنگاه‌ها به تسهیلات بانک‌ها نیاز دارند. در شرایطی که اقتصاد به مشکلاتی مانند رکود، تورم و تحریم مواجه است، بانک‌ها بعضاً به بنگاه‌های با دیده تردید نگاه می‌کنند و نگران وصول تسهیلات خود هستند، لذا بنگاه‌های اقتصادی با ریسک بالا تسهیلاتی دریافت نمی‌کنند.

🔹به همین دلیل دولت‌های دوازدهم و سیزدهم و همچنین بانک مرکزی شرایط خاصی را برای پرداخت تسهیلات به این بنگاه‌ها در نظر گرفته که شرایط را برای بانک‌ها اندکی بهتر می‌کند. بر اساس همین تغییرات، تسهیلات به بنگاه تسهیلات به بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط یکی از سالم‌ترین تسهیلات در بخش بانکی است. معاون اداره اعتبارات بانک مرکزی که اخیراً در تشریح تصمیم‌های بانک مرکزی برای تسهیلات به این موسسات اقتصادی می‌پرداخت تأکید کرده بود: «در پرداخت تسهیلات به بنگاه‌های کوچک و متوسط استثنائاتی همچون نداشتن بدهی غیر جاری، نداشتن چک برگشتی و رعایت نسبت مالکانه در نظر گرفته‌شده است. و اظهارنظر شورای تأمین استان نیز ضروری است.»

🔸بعد از ایجاد چنین شرایطی از سال ٩٩ به این‌طرف بود که برخی از بانک‌ها به دنبال اعطای تسهیلات به این بنگاه رفتند در حالی برخی از بانک‌های بزرگ مانند صادرات درگذشته و قبل از ایجاد شرایط مناسب نیز به این بنگاه تسهیلات بالایی را پرداخت کردند که همه آن‌ها وصول‌شده و ریسکی متوجه بانک نشد تا جایی که مجموع تسهیلات پرداختی بانک صادرات ایران در حمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط از تیرماه ١٣٩٥ لغایت پایان خردادماه ١٣٩٦ بالغ‌بر ٢٥ هزار و ٧٦٨ میلیارد ریال تسهیلات به ٢٧٥١ بنگاه کوچک و متوسط پرداخت کرده و همچنین از ابتدای سال ٩٦ تا پایان آذرماه ٩٧ به مرز ١٨٠ هزار میلیارد ریال رسید که همچنان جایگاه این بانک را در کمک به رونق تولید و پشتیبانی از اشتغال بین بانک‌های خصوصی کشور برجسته کرد. برای درک این عدد باید گفت که در سال گذشته طی یازده ماه تنها ٢٠٠ هزار میلیارد ریال تسهیلات از مجموع بانک‌ها به این بنگاه‌ها اعطا شد.

🆔 @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران

🔻🔻 ادامه‌ی خبر 🔻🔻
2⃣ بخش دوم

#اخبار_سایت

🔷 حمایت بانک‌های بزرگ از بنگاه‌های کوچک و متوسط

🔸در سال گذشته و با تغییرات اعمالی از سوی بانک مرکزی، حجم تسهیلات پرداختی به واحدهای تولیدی کوچک و متوسط، جهش ٦٠ درصدی پیدا کرد. در سال ١٣٩٨ از ٩٧٥ هزار میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی تخصیص داده شده تنها ٥٤ هزار میلیارد تومان یعنی کمتر از شش درصد آن به بنگاه‌های کوچک و متوسط رسیده بود که در نیمه نخست سال گذشته حدود ٦٩٧ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی اعطاشده که بنا بر اعلام مقام پولی، حدود ٨٥ هزار میلیارد تومان یعنی حدود ١٢ درصد از کل تسهیلات به بنگاه‌های کوچک و متوسط رسیده است. که در این دوره سهم بانک‌های بزرگ از جمله بانک صادرات بیشتر از دیگر بانک‌ها بوده است.

🔹بر اساس آخرین آمار بانک مرکزی، در ١١ ماهه سال ١٤٠٠ بابت تأمین مالی بنگاه‌های تولیدی کوچک و متوسط و طرح‌های نیمه‌تمام با پیشرفت بالای ٦٠ درصد در راستای اقتصاد مقاومتی ٢٠٠ هزار و ٢٦٤ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت‌شده ولی باز بانک‌های بزرگ خصوصی شده همچون صادرات، همت به اعطای این تسهیلات گماردن و همچنان رکورددار هستند.

🔸برای بررسی بیشتر فضای تسهیلات دهی بانک‌ها به بنگاه‌های کوچک می‌توان از نمونه‌های موفق و ناموفق یادکرد. بسیاری از بانک‌ها همچنان تمایلی به اعطای تسهیلات به بنگاه‌های کوچک ندارند.

🔹باوجوداینکه دولت تکلیف کرده تا بانک‌ها به اعطای تسهیلات در این حوزه بپردازند بازهم بانک‌های کوچک‌تر رغبتی برای این کار ندارند.

🔸بر همین اساس باید از بانک‌های خاص در این حوزه نام برد. بر اساس آمارهای بانک مرکزی و اتاق بازرگانی و وزارت صمت، برجسته‌ترین بانک در این حوزه در سال‌های اخیر بانک صادرات ایران بوده که نمونه مناسبی برای بررسی در این حوزه است. این بانک برای حمایت از تولید و کمک به افزایش میزان اشتغال در کشور طی سال ١٣٩٩ به بیش از ٥٠ هزار واحد تولیدی کوچک و متوسط (SME) بیش از ٣٠٩ هزار میلیارد ریال تسهیلات حمایتی پرداخت کرد. در ماه‌های اخیر تسهیلات بانک صادرات به این بنگاه افزایش چشمگیری داشته و از شهریور سال گذشته تا مرداد سال ١٤٠١ بانک صادرات ٢٣ هزار فقره تسهیلات به ارزش ٢٣٥ هزار میلیارد ریال به بنگاه‌های کوچک و متوسط اعطا کرد. در حالی بانک صادرات این رقم از تسهیلات را پرداخت کرده که در سال گذشته مجموع تسهیلات اعطایی بانک‌های کشور دو هزار میلیارد ریال بوده که درواقع بیش از ١٢ درصد از این تسهیلات به بانک صادرات اختصاص داشته است. همچنین این بانک با پرداخت بیش از ١٤٤ هزار فقره تسهیلات به مجموع واحدهای تولیدی بیش از یک میلیون و ٣١٨ هزار و ٧٢٢ میلیارد ریال به این بخش اختصاص داده که سهم بزرگی در رونق و پیشبرد تولید و پایداری اشتغال در کشور داشته است.

🔹یکی از دلایل توفیق بانک صادرات در این حوزه طرح‌های نوینی بود که برای حمایت از تولید راه‌اندازی کرد.

🔸با توجه به نمونه بانک صادرات ایران برای اعطای تسهیلات به بنگاه‌های اقتصادی کشور، با توجه به شرایط رکودی و تحریمی این بانک‌ها هستند که باید برای اشتغال و رونق اقتصادی تلاش بیشتری کرده و کشور را نجات دهند در حال حاضر نزدیک به ١٠ درصد از نیروی کار کشور بیکار هستند و با توجه به اینکه بنگاه‌های کوچک بیشترین ظرفیت را برای جذب نیروی کاردارند لذا تأمین مالی بنگاه‌ها می‌تواند شرایط اقتصادی کشور را نجات دهد.​​

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

🆔 @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران

🔹🔸پایان🔸🔹
Forwarded from .
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#پیام_امنیتی
#پلیس_فتا
#مصاحبه_تلفنی_ساختگی

فریب مصاحبه‌های تلفنی رادیویی ساختگی را نخورید

@sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
#اخبار_سایت

🔻 سرپرست معاونت بین‌الملل بانک صادرات ایران:

باجه ارزی بانک صادرات ایران برای تسهیل فعالیت‌های بازرگانی با کشورهای آسیای میانه راه‌اندازی شد

🔹 سرپرست معاونت بین‌الملل بانک صادرات ایران از راه‌اندازی باجه ارزی برای تسهیل فعالیت‌های بازرگانی و تجاری بین استان گلستان و منطقه آسیای میانه در شعبه مرکزی بانک در شهرستان گنبد کاووس خبر داد.

🔸به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، داود مهدیان با اعلام این خبر افزود: این باجه ارزی با هدف استفاده، ایجاد ظرفیت‌ها و جذب منابع ارزی در استان گلستان و به دلیل مجاورت با کشور ترکمنستان و همچنین نزدیکی به منطقه آزاد تجاری اینچه‌برون راه‌اندازی شده و خدمت‌رسانی کاملی برای تسهیل فعالیت تجار و بازرگانان استان گلستان خواهد داشت.

🔹وی با برشمردن ظرفیت‌ها و قابلیت‌های اقتصادی و صادراتی استان گلستان آمادگی این باجه را برای ارائه انواع خدمات ارزی و ریالی، مشاوره‌های مالی و ارزی، افتتاح انواع سپرده‌ها و حوالجات ارزی اعلام کرد.

🔸مهدیان با اشاره به بازار ١٠٠ میلیارد دلاری تجارت بین‌المللی کشور گفت: بانک صادرات ایران با داشتن ٢٧٤ دایره و باجه ارزی و سابقه درخشان در ارائه خدمات تجاری و بازرگانی کشور سهم مهمی در مبادلات تجاری دارد و برای خدمت‌رسانی به بازرگانان در منطقه خلیج‌فارس، اروپا، آسیای میانه و سایر نقاط جهان از ظرفیت‌های کارآمدی برخوردار است.

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

🆔 @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
2024/09/22 16:23:53
Back to Top
HTML Embed Code: