Telegram Web Link
#اخبار_سایت

💢 با حکم حجت‌اله صیدی

اعلایی مدیر شعب بانک صادرات استان فارس شد

🔹 با صدور حکمی از سوی حجت‌اله صیدی، مدیرعامل بانک صادرات ایران، کیومرث اعلایی به عنوان مدیرشعب استان فارس منصوب و طی مراسمی معرفی شد.

🔸به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، در جلسه تودیع مدیر سابق و معرفی مدیر جدید این استان که با حضور مصطفی رحیمی شهواری معاون شعب و بانکداری جامع، علیرضا افکار مدیر امور شعب جنوب کشور، مهدی اقبالی‌راد مدیر امور بانکداری جامع و جمعی از مدیران و کارکنان مدیریت شعب استان فارس، برگزار شد، کیومرث اعلایی مدیر سابق شعب استان یزد با حکم مدیرعامل بانک به عنوان مدیر جدید شعب استان فارس معرفی و از خدمات مهدی اقبالی‌راد مدیر سابق این مدیریت که به تازگی به عنوان مدیر امور بانکداری جامع منصوب شده است، قدردانی شد.

🔹رحیمی شهواری معاون شعب و بانکداری جامع بانک صادرات ایران در این مراسم ضمن قدرانی از تلاش‌ها و خدمات ارزنده مهدی اقبالی‌راد در استان فارس گفت: از همکاران استان انتظار می‌رود تا با هماهنگی، تلاش مضاعف و سختکوشی، بانک صادرات استان فارس را به بانک اول استان و در شبکه به درجه ممتاز الف ارتقا دهند.

🔸مصطفی رحیمی شهواری با اشاره به اینکه دو موضوع با اهمیت بانک‌ها، تسهیلات تکلیفی و نقدینگی است، گفت: هرچند لازم است تکالیف به طور کامل تحقق یابد، اما این مورد باید بخشی از توان همکاران شبکه را به خود اختصاص دهد و علاوه بر آن همکاران باید در زمینه افزایش منابع که از مهمترین مسائل پیش روی بانک صادرات ایران است، تلاش مضاعف داشته باشند.

🔹وی راه موفقیت در این میدان را انضباط مالی در کنار انجام تکالیف دولت و تأمین مالی مشتریان خوب برشمرد و افزود: دو برنامه «شناسایی و جذب مشتریان جدید» و «پرستاری و تقویت مشتریان قدیمی یک تا ده ستاره»، بیشترین تأثیر را در زمینه انضباط مالی و کنترل نقدینگی دارد. لذا موارد ذکر شده باید به طور جدی در دستور کار باشد به نحوی که تمام فعالیت‌های انجام شده به تهیه صورت‌های مالی قابل قبول در همه زمینه‌ها بینجامد.

🔸در پایان این جلسه، ضمن قدردانی از زحمات مهدی اقبالی راد، حکم انتصاب کیومرث اعلایی به عنوان مدیر جدید شعب استان فارس به وی اعطا شد.

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
. pinned Deleted message
. pinned Deleted message
Forwarded from سپهر نیوز
بسمه تعالی
نرخ خريد و فروش ارز به صورت اسكناس بر اساس نرخ سنادر صرافی های نظام بانکی


روز شنبه ١۴۰۰/٠۸/۰۳
ساعت: ١۳:۴۰

خريد دلار ٢٦۶۵۶۶ ريال
فروش دلار ٢۷۱۹۵۰ ريال

خريد يورو ٣٠۷۸۹۰ ريال
فروش يورو ٣۱۴۱۱۰ ريال

#شرکت_صرافی_سپهر_صادرات
https://www.tg-me.com/sepehr_exchange_ir
#اخبار_سایت

🔶 حجت‌اله صیدی در مراسم افتتاح نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری حوزه نفت، گاز و پتروشیمی خبر داد

🔷 ظرفیت تامین مالی طرح طراوت بانک صادرات ایران در صنعت تا پایان سال به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد

🔸مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: تامین مالی بخش‌های مختلف صنعت با استفاده از ظرفیت طرح طراوت و اعتبارات اسنادی ریالی بانک صادرات ایران تا پایان سال جاری در صورت وجود پروژه‌های جدید به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان خواهد رسید.

🔹به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، حجت‌اله صیدی در آیین افتتاحیه نمایشگاه و همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری حوزه نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی‌های تجدیدپذیر در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در جزیره کیش با اعلام آمادگی برای تامین مالی پروژه‌های این صنعت افزود: بانک صادرات ایران از ابتدای سال ۹۸ همزمان با نام‌گذاری آن سال به عنوان «رونق تولید» از سوی مقام معظم رهبری با استفاده از قابلیت طرح طراوت و اعتبارات اسنادی ریالی داخلی در شرایط تنگناهای بین‌المللی، حمایت از بخش‌های مختلف اقتصادی و تولیدی کشور را با داخلی سازی اعتبارات اسنادی آغاز کرد. سال ۹۹ بیش از ۴۵ هزار میلیارد تومان از این طریق تامین مالی انجام شد و از ابتدای سال ۱۴۰۰ نیز تاکنون بالغ بر ۳۵ هزار میلیارد تومان از این مکانیسم برای بنگاه‌های اقتصادی کشور تامین مالی صورت گرفته و در تلاش هستیم تا در صورت وجود پروژه‌های جدید این رقم را تا پایان سال جاری به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان برسانیم.

🔸وی در این همایش که با حضور سعید محمد، مشاور رئیس‌جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی و سایر مقامات و‌ مسولان و حضور بیش از ۱۲۰ شرکت فعال در حوزه نفت،گاز و پتروشیمی و همچنین انرژی‌های تجدیدپذیر و همچنین مدیران و اعضای انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت برگزار شد، اظهار کرد: در بررسی برای تامین مالی پروژه‌های اقتصادی چندین نکته مورد توجه قرار می‌گیرد که وجود بازار فروش برای کالا و خدمات تولیدشده، وجود فناوری و تکنولوژی در صنعت، مدیریت و امکان تامین مالی مهمترین این موارد هستند. بازار صنعت پتروشیمی تا سال ۲۰۵۰ همچنان داغ و پر رونق خواهد بود ضمن اینکه دانش و تجربه این صنعت در سطح بسیار مناسبی در کشور وجود دارد. از سوی انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت (استصنا) تلاش‌های فراوانی در این زمینه انجام شده است.

🔹صیدی همچنین با بیان اینکه اعتبارات اسنادی خارجی به اعتبارات اسنادی داخل کشور برای حمایت از صنعت انتقال یافته است، تاکید کرد: مهمترین اقدام، فراهم کردن فرصت سرمایه‌گذاری در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی و انرژی‌های تجدیدپذیر است و در صورتی که سرمایه گذاری در این بخش صورت گیرد، ظرفیت تولید و ساخت تجهیزات به ۱۰۰ درصد خواهد رسید.
مدیرعامل بانک صادرات ایران با اشاره به اینکه تولید در صنعت پتروشیمی از اهداف خود عقب است، برای حمایت از تامین مالی بانک‌ها از پروژه‌های این صنعت اعلام آمادگی کرد و با تبریک به سردار سعید محمد در مسئولیت دبیری مناطق آزاد اظهار امیدواری کرد: به تولید ناخالص داخلی ۴۰۰ میلیارد دلاری سرزمین اصلی، ۴۰۰ میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی در مناطق آزاد افزوده شود.

🔸مدیر عامل بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه باید از خام فروشی به طور کلی رها شویم و صنعت نفت، گاز و پتروشیمی هم توجیه اقتصادی دارد و هم در راستای توسعه کشور است، افزود: نظام بانکی برای تامین مالی در صنعت پتروشیمی به میزان سالانه ۴ تا ۵ میلیارد دلار آمادگی دارد و امیدوارم این صنعت در مناطق آزاد با مدیریت مناسب و جهادی متکی بر تجربه و دانش بیش از پیش موفق باشد.

🔹نمایشگاه و همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری حوزه نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی‌های تجدیدپذیرIFEEX2021، سوم تا پنجم آبان ماه در جزیره کیش در حال برگزاری است.

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
#اخبار_سایت

🔰 مدیرعامل بانک صادرات ایران:

سرمایه‌گذاری در نفت، گاز و پتروشیمی مزیت رقابتی آن را تقویت می‌کند

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
#اخبار_سایت

🔰 مدیرعامل بانک صادرات ایران:

سرمایه‌گذاری در نفت، گاز و پتروشیمی مزیت رقابتی آن را تقویت می‌کند

🔸 مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: نفت، گاز و پتروشیمی مزیت رقابتی کشور ماست و سرمایه‌گذاری در بخش‌های بالادستی و پایین‌دستی این صنعت، مزیت رقابتی آن را تقویت می‌کند.

🔹 به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، حجت‌اله صیدی در گفت‌وگو با خبرنگاران در حاشیه نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری حوزه نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی‌های تجدیدپذیر در خصوص اهمیت این صنعت و لزوم سرمایه‌گذاری در آن اظهار کرد: صنعت نفت، گاز و پتروشیمی مزیت رقابتی کشور ماست و نزدیک به ۱۰ تا ۱۵ میلیون تن ظرفیت سرمایه‌گذاری مجدد در صنایع بالادستی این صنعت وجود دارد. در بخش‌های پایین‌دستی این صنعت ظرفیت سرمایه‌گذاری به مراتب بیشتری نیز وجود دارد.

🔸وی افزود: برخی کالاها صادر می‌شود در حالی که مجبور هستیم شکل کامل شده آن کالا را مجدداً وارد کنیم و از این‌رو باید در صنایع پایین‌دستی به صورت کامل‌تری سرمایه‌گذاری صورت گیرد.
صیدی گفت: بانک‌ها برای ایجاد ظرفیت تامین مالی سالانه ۵ تا ۷ میلیارد دلار، کنسرسیوم تشکیل داده‌اند تا سالانه ۴ تا ۵ میلیون تن به ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی افزوده شود.

🔹وی اظهار کرد: بانک صادرات ایران سال گذشته ۴۰ هزار میلیارد تومان اعتبار ایجاد کرد و در سال جاری نیز تاکنون ۳۸ هزار میلیارد تومان اعتبار ایجاد کرده و امکان ایجاد ۸۰ تا ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار تا پایان سال نیز وجود دارد‌ که بخشی از آن در قالب اعتبارات اسنادی و بخشی در قالب تسهیلات خواهد بود.

🔸مدیرعامل بانک صادرات ایران در اولین روز از برگزاری این نمایشگاه، ضمن بازدید از غرفه‌های شرکت‌های بزرگ پتروشیمی، میزبان مدیران شرکت‌ها و مسئولان کشوری در غرفه بانک صادرات ایران بود.

🔹حجت‌اله صیدی، در حاشیه بازدید سعید محمد، مشاور رئیس‌جمهور و دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی از غرفه بانک صادرات ایران با وی دیدار و بر سرمایه‌گذاری بانک در حوزه‌های مختلف صنعت از جمله معدن، نفت، گاز و پتروشیمی تاکید کرد.

🔸در این دیدار که در جریان بازدید مشاور رئیس‌جمهور از غرفه‌های مختلف نمایشگاه صورت گرفت، تعامل بیشتر بانک صادرات ایران و دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد برای افزایش همکاری‌ها مورد تاکید قرار گرفت.

🔹همچنین حجت‌اله صیدی، در جریان بازدید از نمایشگاه، با دکتر محمد زارع‌پور اشکذری، مدیرعامل شرکت نفت ایرانول در غرفه این شرکت دیدار و راه‌های توسعه همکاری بانک با مدیران این شرکت را بررسی کرد.

🔸وی همچنین با حضور در غرفه شرکت نفت پاسارگاد با مدیران این شرکت دیدار و بر حمایت بانک صادرات ایران از صنعت پتروشیمی تأکید کرد.

🔹دیدار با مدیران شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس و انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت (استصنا) از دیگر برنامه‌های حجت‌اله صیدی، مدیرعامل بانک صادرات ایران در بازدید از نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری حوزه نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی‌های تجدیدپذیر بود.

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
#اخبار_سایت

💢 نایب‌ رئیس هیئت‌ مدیره بانک تشریح کرد

تأمین مالی حوزه‌های نفت، گاز و پتروشیمی با اعتبارات اسنادی ریالی بانک صادرات ایران

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
1⃣ بخش اول

#اخبار_سایت

💢 نایب‌ رئیس هیئت‌ مدیره بانک تشریح کرد

تأمین مالی حوزه‌های نفت، گاز و پتروشیمی با اعتبارات اسنادی ریالی بانک صادرات ایران

🔹 نایب‌ رئیس هیأت‌ مدیره بانک صادرات ایران گفت: برای کمک به ایجاد مجموعه‌‌های بزرگ نفت، گاز و پتروشیمی، روش‌های جدید تامین مالی و اعتباری را بر پایه توسعه و چرخش اعتبارات اسنادی ریالی در این صنعت با جدیت دنبال می‌کنیم.

🔸به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، امیر یوسفیان در نشست تخصصی «روش‌های جدید زنجیره تامین مالی اجرای پروژه‌های نفت، گاز و پتروشیمی» در محل مرکز همایش‌های بین‌المللی کیش در جمع فعالان این صنعت افزود: تنگناهای بین‌المللی و تورم به صورت همزمان آسیب‌های زیادی به توان و عملیات مجموعه‌های اقتصادی کشور وارد کرد. به نحوی که قطع ارتباط بانکداری بین‌المللی موجب از بین رفتن اعتبارات خارجی فاینانس، ریفاینانس و یوزانس برای صنایع شد و  افزایش تورم به از بین رفتن نسیه‌فروشی و تمرکز معاملات بر استفاده از ریال انجامید.

🔹نایب‌ رئیس هیأت‌ مدیره بانک صادرات ایران اظهار کرد: نیاز مالی صنایع کشور در حالی ١٠٠ درصد افزایش یافته که منابع بانکی در کشور تنها ٦٠ درصد رشد داشته است و بانک صادرات ایران با ارائه طرح‌های طراوت تولید، طراوت توسعه و اعتبار در حساب جاری، تنگناهای ناشی از تحریم‌های ظالمانه و تورم را برای واحدهای تولیدی از جمله صنایع نفت، گاز و پتروشیمی کاهش داده و با قدرت ظرفیت حمایت از واحدهای تولیدی و بنگاه‌های اقتصادی را فراهم کرده است.

🔸وی تاکید کرد: اگر سرمایه‌گذاری در صنعت صورت نگیرد، کاهش تولید رخ خواهد داد و در پی آن کاهش فروش و نهایتا کاهش اشتغال پدید خواهد آمد. یوسفیان ادامه داد: تحریم و تورم موانع بزرگی برای دست‌یابی به رونق و جهش تولید بوده و  بانک صادرات ایران برای جبران همزمان این مشکلات، اعتبارات اسنادی ریالی را جایگزین فاینانس، ریفایناس و یوزانس کرده و بیش از ۲۰ واحد بزرگ صنعتی کشور از جمله در صنایع پتروشیمی و فولاد را در قالب فاینانس بر پایه اعتبارات اسنادی ریالی تامین اعتبار کرده است.

🔹یوسفیان اظهار کرد: بانک صادرات ایران در سال ٩٩ بالغ بر ٤٠٠ هزار میلیارد ریال اعتبارات اسنادی ریالی در حمایت از تولید صادر کرد و طی نیمه اول سال جاری نیز این میزان به ٣٧٠ هزار میلیارد ریال رسید که در مجموع به ۷۸۰ هزار میلیارد ریال بالغ می‌شود.

🔸وی با بیان این که نظام بانکی توان تأمین تسهیلات لازم برای اجرای همه پروژه‌های واحدهای تولیدی را ندارد، قابلیت‌های طرح طراوت تولید، طراوت توسعه و طرح اعتبار در حساب جاری بانک صادرات ایران را برشمرد و گفت: این بانک با اجرای طرح طراوت به دنبال کاهش هزینه‌های تولید از طریق کاهش هزینه‌های مالی واحدهای تولیدی به واسطه استفاده از اعتبارات اسنادی داخلی ریالی مدت‌دار به جای تسهیلات بانکی است ضمن این که در این طرح سهولت خرید و فروش اعتباری (نسیه) حداکثر ٣٦٠ روزه بدون ایجاد مشکل نقدینگی برای تولید‌کنندگان و فروشندگان دنبال می‌شود.

🔹نایب‌ رئیس هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران، آسان‌سازی خرید مواد اولیه واحدهای تولیدی به صورت نسیه شش ماهه در قبال اعتبارات اسنادی ریالی مدت‌دار بانک صادرات ایران را به نفع فروشنده توصیف کرد و  تامین نقدینگی واحدهای تولیدی در قالب خرید دین و اعتبارات اسنادی ریالی گشایش شده در شعب بانک صادرات ایران بدون ارائه وثیقه یا ضامن، تامین سرمایه در گردش و افزایش تقاضای کل برای خرید کالاهای تولید داخل را از دیگر اهداف این طرح برشمرد.

🔸یوسفیان با تاکید بر اینکه اختیار استان‌ها و مناطق تهران در اعطای صدور اعتبارات اسنادی ریالی چندین برابر شده است، گفت: واحدهای تولیدی و فروشندگان مواد اولیه که محصولات تولیدی و مواد اولیه را به صورت نسیه و اعتباری به خریداران در ازای اعتبارات اسنادی ریالی مدت‌دار صادره توسط شعب بانک صادرات ایران بفروشند، می‌توانند با مراجعه به شعب این بانک در اسرع وقت نسبت به تنزیل آن در قالب عقد خرید دین اقدام و مبلغ فروش کالا یا مواد اولیه را به صورت نقد دریافت کنند.

🔹وی همچنین با بیان اینکه برای اولین بار در نظام بانکی، بانک صادرات ایران پس از چهل سال موفق به استفاده از عقد خرید دین برای تسریع خدمات بانکی به مشتریان خود شده، گفت: طرح اعتبار در حساب جاری همان نسخه پیشرفته طرح خرید دین است و مشتریان می‌توانند چک‌های حاصل از فروش کالا یا مواد اولیه خود را نزد بانک صادرات ایران تودیع کرده و در صورتی که در سررسید چک‌های صادره، حساب آنها موجودی نداشته باشد، از محل خرید دین و تنزیل چک‌های واگذاری، تامین اعتبار انجام و چک‌های آنها کارسازی خواهد شد.

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران

🔻🔻ادامه‌ی خبر🔻🔻
2⃣ بخش دوم

#اخبار_سایت

🔸نایب رئیس هیئت مدیره بانک صادرات ایران همچنین با اشاره به قابلیت‌های طرح طراوت توسعه از آن به عنوان یکی از مطلوب‌ترین طرح‌های این بانک در تامین سرمایه ثابت و حمایت از توسعه پروژه‌های صنعتی نام برد و افزود: به دنبال این هستیم که اعتبارات اسنادی ریالی صادر شده به صورت مکرر برای تامین مالی بخش‌های مختلف به گردش درآید و با ایجاد جذابیت‌های لازم برای حمایت همه‌جانبه از واحد‌های تولیدی و بنگاه‌های اقتصادی بتوانیم، فعالان اقتصادی را از تنزیل اعتبارات اسنادی منصرف کنیم تا اعتبار لازم برای فروش نسیه و فروش اعتباری توسعه یابد.

🔹وی همچنین با بیان اینکه سرمایه در گردش به مثابه خون در رگ‌های صنعت است، از همه فعالان اقتصادی برای استفاده از این ساز و‌کار در شرایط فعلی اقتصادی کشور دعوت به همکاری کرد.

🔸یوسفیان با اشاره به اینکه گرفتن وثیقه ملکی در ازای اعطای اعتبار و تسهیلات به واحد‌های تولیدی و اقتصادی، مطلوب بانک صادرات ایران نیست، بر استفاده از ابزارهای گوناگون و محصولات متنوع این بانک در جهت تکمیل زنجیره تامین مالی و ارایه پیشنهادهای متنوع به مشتریان و فعالان حوزه نفت، گاز و پتروشیمی تاکید کرد.

🔹در این نشست علاوه بر امیر یوسفیان، نائب‌رییس هیئت ‌مدیره بانک صادرات ایران، معاون بین‌الملل بانک، افشین خانی نیز به پرسش‌های فعالان صنعت نفت، گاز و پتروشیمی در خصوص امکانات و توانایی‌های موجود برای کمک به توسعه صادرات و حل مشکلات ارزی آنها پاسخ داد. مصطفی رحیمی شهواری، معاون بازاریابی و بانکداری جامع، محمدحسین زارعی، معاون اعتباری بانک و همچنین مدیران امور شعب شمال و جنوب کشور و برخی مدیران  شعب مناطق تهران و استان‌ها نیز در این نشست، عضو هیئت ‌مدیره بانک صادرات ایران را در ارایه راهکارهای کمک به فعالان صنعت نفت، گاز و پتروشیمی همراهی کردند.

🔸نمایشگاه و همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری حوزه نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی‌های تجدیدپذیر در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی سوم تا پنجم آبان ماه سال جاری در جزیره کیش برگزار شد.

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران

🔸🔹 پایان🔹🔸
#اخبار

💢 فروش سفته و برات بیش از ۲ برابر شد

🔷 طبق اعلام بانک مرکزی، در شش ماهه اول سال جاری حدود ۵۹ میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان سفته و برات در شهر تهران فروخته شد که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل ۵۳.۵ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

📤 منبع: ایرنا

⬅️ متن خبر، لطفاً کلیک فرمایید

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
#اخبار_سایت

حمایت بانک صادرات ایران از لیگ برتر کشتی

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
2024/09/24 16:37:54
Back to Top
HTML Embed Code: