Telegram Web Link
#اخبار_سایت

پرداخت لحظه‌ای حساب به حساب با «پل» در بانک صادرات ایران

🔸 سامانه پرداخت لحظه‌ای «پل» بانک مرکزی در بانک صادرات ایران عملیاتی و پرداخت‌های خرد تا سقف ١۵٠ میلیون ریال با هزینه کمتر به صورت آنی به حساب ذی‌نفع واریز می‌شود.

🔹به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، با اتصال این بانک به سامانه «پل» تسویه حساب لحظه‌ای حساب به حساب مبالغ خرد تا سقف ١٥٠ میلیون ریال به صورت ٢۴ ساعته در تمام طول هفته حتی ایام تعطیل برای کاربران امکان‌پذیر شد.

🔸این سامانه که از الزامات استانداردهای ایمنی، ریسک و کاهش هزینه پیروی می‌کند، همواره در دسترس است و واریز فوری به حساب ذی‌نفع را در تمامی حساب‌های بانک‌ صادرات ایران مقدور می‌سازد.

🔹سامانه پل هر چند شباهت زیادی به سامانه پایا دارد اما تسویه وجوه در این سامانه آنی است. بر اساس دستورالعمل‌های بانک مرکزی، تاکنون رقم سقف ١۵٠ میلیون ریال برای سامانه پل تصویب و کارمزد دو صدم درصد مبلغ حواله و حداقل پنج هزار ریال برای آن در نظر گرفته شده است. سقف مبلغ دستور پرداخت پل در حال حاضر از طریق درگاه‌های غیرحضوری ١٠٠ میلیون ریال و در شعب حداکثر ١۵٠ میلیون ریال است.

🔸درگاه‌های مجاز برای ارائه سامانه پل در بانک صادرات ایران شامل شعب، اینترنت‌بانک و همراه بانک (نسخ تحت وب، اندروید و IOS) است. برای این منظور ضروری است در سامانه همراه‌بانک و در قسمت انتقال وجه پس از درج شماره شبای مقصد، «نوع انتقال به شبا» از حالت پیش‌فرض «پایا/ساتنا» به «انتقال لحظه‌ای (پل)» تغییر یابد.

🔹برای استفاده از امکان انتقال وجه سامانه پل در همراه بانک صادرات ایران نیاز به نصب نسخه جدید (نسخه ٢.١.١) این نرم‌افزار است که از طریق سایت بانک به نشانی: www.bsi.ir در دسترس است.

🔸یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد این سامانه وجود امکان استعلام وضعیت حواله و حصول اطمینان از واریز وجه به حساب ذی‌نفع است که در حال حاضر این قابلیت از طریق منوی انتقال وجه و گزینه «استعلام حواله پل» در نرم‌افزار همراه بانک صادرات ایران و گزینه «تایید رسید انتقال وجه» در سامانه اینترنت بانک صادرات ایران در دسترس مشتریان قرار دارد.

🔹دارا بودن کد شهاب معتبر برای طرفین تراکنش در این سامانه (پرداخت‌کننده و پذیرنده) الزامی است.

⬅️ متن خبر، لطفاً کلیک فرمایید

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
#اخبار_سایت

📌 مدیرعامل بانک صادرات ایران در آیین تجدید میثاق مدیران و کارکنان این بانک با آرمان‌های امام(ره):

مقاوم‌سازی اقتصاد، لازمه استقلال مورد نظر امام و رهبری است

🔹 حجت‌اله صیدی در آیین تجدید میثاق مدیران و کارکنان بانک صادرات ایران با آرمان‌های معمار کبیر انقلاب اسلامی در مرقد مطهر امام خمینی(ره) تاکید کرد: وظیفه ما در نظام بانکی کمک به توانمندسازی و تاب‌آوری اقتصاد کشور است و با این رویکرد می‌توانیم شعارهای بلند حضرت امام (ره) و راهبردهای ارزشمند مقام معظم رهبری را تحقق ببخشیم. در نظام بانکی نزدیک به ۲۵۰ هزار نفر در بیش از ۲۰ هزار شعبه در تلاشند تا اقتصاد کشور بالنده‌تر و شکوفاتر شود و گره از مشکلات مردم بگشاید.

🔸به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، مدیرعامل، اعضای هیئت‌مدیره، مدیران ارشد و جمعی از کارکنان این بانک همزمان با ایام‌الله دهه فجر، با اهدای گل، قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ بنیانگذار انقلاب اسلامی با آرمان‌های حضرت امام خمینی(ره) تجدید میثاق کردند.

🔹حجت‌اله صیدی در این مراسم اظهار کرد: بعد از ۴۳ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، همچنان راه و اهداف امام خمینی(ره) با عزت و سربلندی ادامه دارد و شعارهای استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی که ایشان به ملت آموختند، توسط رهبر بزرگوار انقلاب در مفهوم اقتصاد مقاومتی متبلور است. ما در شبکه بانکی برای تحقق این هدف و تجدید پیمان با این آرمان‌ها حضور یافته‌ایم. بنابراین خستگی نخواهیم شناخت تا کشور اسلامی ما مستقل و سربلند باقی بماند.

🔸وی در جمع مدیران و کارکنان بانک صادرات ایران با اشاره به این که نماینده ۶۰ هزار شاغل و بازنشسته و بیش از ۲۵۰ هزار نفر خانواده بزرگ بانک صادرات ایران هستیم که اگر مشتریان و صاحبان حساب بانک را نیز در نظر بگیریم، این تعداد به بیش از ۲۰ میلیون نفر خواهد رسید، هدف از حضور در مرقد مطهر را تجدید میثاق با روح بلند و ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) عنوان کرد و افزود: سه عبارت کلیدی و عمیق استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی از بدو انقلاب شعار محوری مردم شد؛ عباراتی که درخصوص آنها کتاب‌ها و مقالات زیادی نوشته شده و پژوهش‌های زیادی صورت گرفته است.

🔹صیدی با یادآوری تاریخ مبارزات مردم ایران در صد ساله گذشته گفت: استقلال همواره آرمان و هدف مردم سربلند ایران بوده است.

🔸وی با گرامیداشت یاد شهدا و جانبازان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس، گفت: یکی از مهمترین نکاتی که جمهوری اسلامی برای تحکیم پایه‌های استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی، به آن دست یافته است، قوی‌تر شدن در حوزه اقتصاد است و قطعا کشور بدون اقتصاد قوی نمی‌تواند به معنای واقعی مستقل باشد.

🔹مدیرعامل بانک صادرات ایران با بیان این که ایران در عرصه نظامی به دستاوردهای بزرگی در دفاع و بازدارندگی فعال رسیده است، تاکید کرد: این مسیر در عرصه اقتصاد نیز که با معیشت مردم سروکار دارد، باید طی شود.

🔸صیدی اقتصاد مقاومتی را به عنوان یک مفهوم ارزشمند در منویات مقام معظم رهبری، مورد اشاره قرار داد و گفت: این مفهوم در دنیا مفهوم شناخته‌شده‌ای است و نشان از تاب‌آوری اقتصاد دارد. برای تاب‌آوری باید در زمینه زیرساخت‌ها و ظرفیت‌ها اقدامات مناسبی صورت گیرد که البته در این مسیر با کارشکنی‌های دشمنان داخلی و خارجی مواجهیم و باید بکوشیم تا کشور به جایگاه سزاوار خود دست یابد.

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
#اخبار_سایت

🔻همزمان با چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی رونمایی شد

«مژده» بانک صادرات ایران به متقاضیان وام ۴ تا ۱۲ درصد

♦️ بانک صادرات ایران همزمان با چهل و سومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، از تسهیلات «مژده» پس از سه ماه سپرده گذاری با نرخ ترجیحی ۴ تا ۱۲ درصد رونمایی کرد.

🔹به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، متقاضیان حقیقی و حقوقی می‌توانند با سپرده‌گذاری از ۲۲ بهمن تا ۲۷ اسفند مقارن با نیمه شعبان و ولادت باسعادت حضرت مهدی موعود (عج)، از مزایای تسهیلات «مژده» با نرخ‌های ترجیحی ۴ تا ۱۲ درصد بهره‌مند شوند.

♦️بر مبنای این طرح، متقاضیان می‌توانند با دست کم ۳ ماه سپرده‌گذاری در حساب‌های قرض‌الحسنه جاری یا پس‌انداز، از تسهیلات «مژده» با نرخ‌های ترجیحی ۴ تا ۱۲ درصد استفاده کنند.

🔹مبلغ تسهیلات مشتریان حقیقی حداکثر ۲ میلیارد ریال با نرخ ترجیحی ۴ درصد و ۳۶ قسط ماهانه است که با سپرده‌گذاری حداقل ۳ ماه و دست کم معادل ۵۰ درصد مبلغ تسهیلات درخواستی، قابل پرداخت است.

♦️مشتریان حقوقی و صاحبان مشاغل هم با سپرده‌گذاری در حساب‌های قرض‌الحسنه جاری بدون دسته چک و یا قرض‌الحسنه پس‌انداز می‌توانند از تسهیلات «مژده» تا سقف ۲۰ میلیارد ریال و با اقساط صرفا ۱۲ ماهه بهره‌مند شوند.
بر اساس این طرح، به سپرده‌های سه‌ماهه تا یک برابر، سپرده‌های شش‌ماهه تا ۱٫۵ برابر و سپرده‌های یک‌ساله تا دو برابر مبلغ سپرده، تسهیلات با نرخ‌ سود ۱۲، ۸ و ۴درصد پرداخت می‌شود.

🔹طرح تسهیلاتی «مژده» با هدف تأمین نیاز خانوارها، کاهش هزینه‌های تولید، توزیع و کاهش قیمت تمام شده واحدهای تولیدی و بازرگانی ارائه شده است.

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
1⃣ بخش اول

#اخبار_سایت

تصویب «قانون عملیات بانکداری بدون ربا» شاه‌بیت تحولات بانکی پس از انقلاب/نظام بانکی تحریم‌ها را مدیریت کرد

🔸 مدیرعامل بانک صادرات ایران از دستاوردهای نظام بانکی پس از پیروزی انقلاب اسلامی می‌گوید که شاه‌بیت آن تصویب «قانون عملیات بانکداری بدون ربا» و توانایی نظام بانکی برای مدیریت شرایط سخت تحریم‌ها است.

🔹به گزارش خبرگزاری فارس، برای مرور دستاوردهای نظام بانکی پس از پیروزی انقلاب اسلامی با حجت‌اله صیدی، مدیرعامل بانک صادرات ایران به گفت‌وگو نشستیم. صیدی از تحول نظام بانکی در سال‌های پس از پیروزی انقلاب می‌گوید که تصویب «قانون عملیات بانکداری بدون ربا» به عنوان چارچوبی مترقی، سرآغازی بر آن بود. در گام بعد، تقویت مزیت‌های نسبی کشور و تأمین مالی صنایعی از قبیل فولاد، سیمان، مواد غذایی، نفت، گاز و پتروشیمی قرار داشت که به استقلال اقتصادی به عنوان ساحتی از استقلال در مفهوم انقلابی و همه‌جانبه آن یاری رساند؛ مسیری که هر چند با موانعی چون جنگ تحمیلی و تحریم‌های ظالمانه مواجه بود، اما با اصلاح ساختار و ارتقای استانداردهای نظام بانکی و استفاده حداکثری از فناوری‌های نوین طی شد. او چشم‌انداز پیش روی نظام بانکی را که در افق گام دوم انقلاب معنا می‌یابد، با دو مفهوم حمایت از تولید و گسترش عدالت اجتماعی همساز می‌انگارد؛ دو مفهومی که بانک صادرات ایران با توجه به حضور همیشگی در متن مردم برای هریک طرح‌ها و محصولاتی نو عرضه داشته و بر آن است که علاوه بر اصالت عدالت به عنوان یکی از اصلی‌ترین آرمان‌ها، تأمین مالی مردم کم‌برخودار و کم‌درآمد کمک می‌کند تا پیشرفت اقتصادی نیز بهتر و سریع‌تر در دسترس قرار گیرد.

🔸 فارس: نظام بانکی ما پس از پیروزی انقلاب اسلامی تا چه حد متحول شد و چقدر توانست با اهداف و آرمان‌های انقلاب همسو و منطبق شود؟

🔹صیدی: انقلاب اسلامی مبتنی بر آموزه‌ها و اصول دین مبین اسلام و شعارهای کلیدی آن استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی بود. طبیعی است که بعد از پیروزی انقلاب و برقراری نظام جمهوری اسلامی که مؤلفه‌ها و تعاریف خود را دارد و تدوین قانون اساسی، نظام بانکی نیز باید دچار تحول می‌شد و از انقلاب تأثیر می‌پذیرفت. یکی از مهمترین کارهایی که در همان سال‌های اول استقرار نظام جمهوری اسلامی اتفاق افتاد، این بود که فقها با کار ویژه و منسجم در خصوص عقود اسلامی، قانون عملیات بانکداری بدون ربا را تدوین کردند که در سال 62 تصویب شد.

🔸در اسلام و اقتصاد اسلامی چند مفهوم خیلی برجسته است و وقتی به قانون عملیات بانکی بدون ربا می‌نگریم، متوجه می‌شویم که توجه خوبی به آنها شده است. یکی از این مفاهیم محاسبه سود واقعی و دیگری توزیع عادلانه سود است. در عملیات بانکی بدون ربا اولین نکته در محاسبه سود واقعی این است که وقتی وجهی به یک فعالیت اقتصادی تخصیص پیدا می‌کند تا سودی حاصل شود، آن عملیات باید واقعی باشد. دوم این که این سود بین شرکا یا افراد درگیر در آن فعالیت اقتصادی به صورت عادلانه توزیع شود. (می‌دانیم که عادلانه به معنی مساوی نیست). این امر در قالب عقود معین محقق می‌شود که طرف‌های عقد ممکن است بانک و عامل (انجام دهنده فعالیت اقتصادی) یا دو شریک باشند. مضاربه، مساقات، مرابحه و مشارکت از جمله این عقود هستند. با این که هر متن قانونی قابل نقد است، اما من این قانون را قانون بسیار پیشرفته‌ای می‌دانم. یکی از نشانه‌های آن هم این است که تا امروز که بیش از ۳۸ سال از جاری شدن قانون عملیات بانکی بدون ربا می‌گذرد، نیازی به تغییر آن احساس نشده است. این قانون بحمدالله یکی از ثمرات انقلاب بود.

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران

🔹🔻 ادامه‌ی خبر🔻🔹
2⃣ بخش دوم

#اخبار_سایت

🔹 فارس: یکی از مهمترین شعارهای انقلاب اسلامی، استقلال بود. بانک‌ها برای کاهش وابستگی و افزایش خوداتکایی کشور در این بیش از چهاردهه چه نقشی ایفا کردند و در دستیابی به آن چقدر موفق بودند؟

🔸صیدی:‌ بحث استقلال برای جمهوری اسلامی خیلی مهم است و بانک‌ها هم باید در همین مسیر حرکت کنند. در این بحث استقلال را در حوزه اقتصاد در نظر می‌گیریم، اگرچه می‌توان در حوزه سیاست و فرهنگ و سایر حوزه‌ها هم به طور مبسوط گفت‌وگو کرد؛ اما از آنجایی که در حوزه بانکداری بحث می‌کنیم، استقلال اقتصادی را مدنظر داریم. برای دستیابی به استقلال اقتصادی، لازم بود که زیرساخت‌های کشور محکم شوند و برای این که کشور روی پای خود بایستد، شاخص‌ها در حوزه اقتصاد کلان بهبود پیدا کند. باید از مزیت‌های نسبی کشور استفاده و آنها را تقویت می‌کردیم و این‌ها نیاز به تأمین مالی داشت که نظام بانکی باید انجام می‌داد. به جای این که خام فروشی کنیم، باید به سمت ایجاد ارزش افزوده در معادن و ذخایر کشور می‌رفتیم. در فولاد کارهای بزرگی شد؛ مثل فولاد مبارکه، فولاد خوزستان و فولاد خراسان. الحمدلله الان در استان هرمزگان چند طرح بزرگ فولادی داریم که چند تا از آنها به بهره‌برداری رسیده است. برای این که زنجیره فولاد تکمیل شود، باید از معادن، سنگ‌آهن استخراج می‌ شد و فرآیند تبدیل به ‌شمش فولادی را طی می‌کرد. بنابراین کارخانه‌های آهن اسفنجی، گندله‌سازی، کنسانتره و امثال اینها ایجاد شد که این فعالیت‌ها نیاز به تأمین مالی داشت. بعد از آن به جای واردات ورق آهن از کره و روسیه برای تولید خودرو، تجهیزات و ماشین‌آلات، بانک‌ها کارخانه‌های فولاد را تأمین مالی کردند.

🔹اوائل انقلاب تولید سیمان کشور در حداقل میزان بود و در دهه ۷۰ لازم بود به ۵۶ تا ۷۰ میلیون تن و تا امروز به ۸۰ میلیون تن برسد که تقریباً محقق شده است. کارخانه‌های سیمان با تأمین مالی بخش بانکی ایجاد شدند. در مواد غذایی خیلی مشکل داشتیم. حتی پنیر را از دانمارک وارد می‌کردیم. وقتی جمعیت زیاد می‌شود، شیوه‌های سنتی تولید روستایی و خانگی برای جمعیت ۵۰ تا ۸۰ میلیونی جوابگو نیست و انواع لبنیات باید به شیوه صنعتی تولید شود. بنابراین لازم بود شرکت‌های لبنی بزرگ تأسیس شود یا شرکت‌های موجود بزرگتر شوند. نظام بانکی به داد اینها رسید و در حال حاضر کشور تولیدکننده و صادر کننده انواع محصولات لبنی است که نقش نظام بانکی را در این بخش برجسته می‌کند.

🔸فارس:‌ در حوزه تأمین مالی مزیت نسبی کشور یعنی نفت و گاز و پتروشیمی چطور؟

🔹صیدی: در این حوزه روشن است که هم اکتشاف باید صورت می‌گرفت و هم حفاری و استخراج. بعد از تکمیل فرآیندها باید به جای صادرات نفت خام و گاز، آنها را به فرآورده‌های بالادستی و پایین دستی و محصول نهایی تبدیل می‌کردیم. بنابراین ابتدا پالایشگاه‌ها و بعد شرکت‌های پتروشیمی ایجاد شدند. پارس جنوبی در عسلویه اوج این کار بود. تأمین مالی این بخش را هم نظام بانکی به عهده گرفت و این پیشرفت‌ها باعث شد که کشور در تحقق استقلال جلو برود.

🔸فارس:‌ آیا از منظر نظام بانکی، شاخصی برای سنجش این کاهش وابستگی و تحقق مفهوم استقلال اقتصادی وجود دارد؟

🔹صیدی: استقلال یک مفهوم نسبی است و مطلق نیست که با تعیین یک عدد بتوان تشخیص داد. در همه جای دنیا مزیت نسبی برقرار است. در ایران هم نظام بانکی به این روند کمک کرد و به جای واردات محصولات متنوع، خودمان تولید کردیم و الان صادرکننده خیلی از محصولات نهایی هستیم. زمانی گاز، ماده خام محسوب می‌شد و متانول محصول؛ اما در حال حاضر متانول فروشی هم خام فروشی است و باید آن را به یک محصول نهایی تبدیل کنیم. اتیلن و حتی پلی‌اتیلن را هم باید به سمت محصولات پایین‌دستی ببریم. در بخش‌های دیگر این صنعت هم به جای این که قطعات مختلف لوازم خانگی و خودرو را وارد کنیم، از محصولات متنوع پتروشیمی مختلف استفاده می‌شود. این نقش نظام بانکی بود در تحقق شعار استقلال.

🔸فارس: ‌اگر بخواهید در چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، از چند دستاورد اصلی نظام بانکی برای مردم نام ببرید، به چه مواردی اشاره می‌کنید؟

🔹صیدی:‌ دستاوردهای نظام بانکی همین‌هاست. منبع اصلی بخش مهمی از تولید ناخالص داخلی که توسط کارخانجات و خدمات تامین می‌شود، نظام بانکی است. تحولات زیادی هم در درون نظام بانکی اتفاق افتاده که از جمله آنها می‌توان به فناوری اطلاعات اشاره کرد. نظام بانکی با این فناوری توانست روی پای خودش بایستد. بانکداران خودشان برنامه نوشتند و نرم‌افزار تهیه کردند. در حال حاضر ۸۰ میلیون نفر جمعیت داریم.

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران

🔹🔻 ادامه‌ی خبر🔻🔹
3⃣ بخش سوم

#اخبار_سایت

🔸نزدیک به ۲۰۰ میلیون کارت بانکی در دست مردم است و با این که زمان استاندارد متوسط نقل و انتقال تراکنش‌های بانکی در دنیا هشت ثانیه است، در ایران این زمان کمتر است و حتی برخی اوقات پیامک انتقال وجه پس از دو ثانیه دریافت می‌شود. اینها دستاوردهای داخلی نظام بانکی در حوزه اصلاح ساختارهاست.

🔹پس از انقلاب اسلامی در نظام بانکی دو اتفاق مهم رخ داد؛ یکی عرضه سهام برخی بانک‌های بزرگ دولتی مانند بانک صادرات ایران، ملت و تجارت در بورس و دیگری تأسیس بانک‌های خصوصی و این هر دو در نظام بانکی تحول آفرید. الحمدلله امروز چند بانک خصوصی قوی در کشور داریم که پا به پای بانک‌های دولتی و بورسی در حال فعالیت هستند. عمده این بانک‌ها به بورس وارد شدند و این موضوع باعث شفافیت بیشتر شد. وقتی شرکتی را بورسی می‌کنیم، دو اتفاق می‌افتد؛ یکی شفافیت و دیگری افزایش پاسخگویی. اصولاً وقتی از نظام جمهوری صحبت می‌کنیم، مردم‌سالاری و پاسخ‌خواهی مردم مطرح می‌شود و دولت باید پاسخگو باشد. بورسی کردن بانک‌ها و شرکت‌ها موجب شد تا پاسخگویی در سطح بهتری قرار گیرد و کیفیت آن بالا برود.

🔸فارس:‌ مدتی کوتاه پس از پیروزی انقلاب جنگ آغاز شد. نظام بانکی و از جمله بانک صادرات ایران در مواجهه با جنگ تحمیلی و پس از آن تحریم‌های ظالمانه چه واکنش‌هایی از خود نشان داد، چطور به مقاوم‌سازی اقتصاد در برابر این تهاجمات کمک کرد و به چه نتایجی رسید؟

🔹صیدی:‌ دشمن فهمیده بود که ضربه به کشور را از کجا آغاز کند. از همان ابتدای انقلاب دیدیم که از طریق گروهک‌ها از جمله منافقین سعی داشت کشور را به هم بریزد و مغزهای متفکر نظام را یکی پس از دیگری از میان بردارد تا به اهدافش برسد. موفقیت‌های انقلاب برای دو گروه هزینه داشت. یکی برای ابرقدرت‌ها و استکبار جهانی و دیگری برای حکام مرتجع برخی کشورهای منطقه که بیداری اسلامی رفته رفته آنها را از پاسخگویی به ملت‌هایشان ناگزیر می‌کرد. اینها نمی‌خواستند مردم ایران و دیگر ملت‌ها به این بینش برسند. به همین دلیل ترور و انفجار و ناآرامی و بلافاصله در پی آن هشت سال دفاع مقدس اتفاق افتاد و همه دنیا پشت سر عراق قرار گرفت تا زیرساخت‌های ایران را تخریب کند. با این همه در دفاع مقدس اولاً ایران نگذاشت یک وجب از خاک کشور از دست برود و سرافراز از جنگ بیرون آمد و ثانیاً بلافاصله همت کرد به آبادانی کشور، ساختن خرابی‌های ناشی از جنگ و سرمایه‌گذاری. عسلویه آغاز شد. افزایش ظرفیت سیمان، پتروشیمی، مواد غذایی، نساجی و فولاد شروع شد. دشمنان برای ضربه زدن به این تحولات و پیشرفت، تحریم‌ها را آغاز کردند. دریافتند که اگر نظام دریافت و پرداخت را فلج کنند، سیمان، خودروسازی و سایر صنایع هم نمی‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند. از این رو تحریم‌ نظام بانکی خیلی زودتر از سایر تحریم‌ها آغاز شد.

🔸در مورد تحریم‌ها دو منبع مهم وجود دارد که یکی کتاب «جنگ خزانه‌داری» نوشته معاون خزانه‌داری آمریکا در زمان جورج بوش و دیگری کتاب «هنر تحریم‌ها»ست که توسط ریچارد نفیو نوشته شده است. در کتاب جنگ خزانه‌داری به صراحت تحریم نظام بانکی مورد اشاره قرار گرفته و حتی چند سطر هم در خصوص تحریم بانک صادرات ایران نوشته شده است. نظام بانکی کشور تحریم را با همه سختی‌اش توانست مدیریت کند. این تحریم‌ها در سال ۲۰۱۰ به اوج خود رسید. سوئیفت بسته و نقل و انتقالات محدود شد. پیشتر هم معامله با دلار محدود شده بود. نظام بانکی اما با تمام سختی‌ها توانست دوام بیاورد و به فعالیت خود ادامه دهد. بانک صادرات ایران با توجه به این که بیشترین تعداد شعب خارجی را در دنیا دارد، قطعا باید بیشتر ضربه می‌دید؛ اما در مقابل تدابیری را به کار بست و الحمدلله تاکنون موفق شده به فعالیت و خدمت رسانی و تزریق پول به اقتصاد ادامه دهد.

🔹با اصلاح ساختاری که از چهار سال پیش آغاز شد، ساختار مالی بانک بهتر شد. بانکی که در سال ۹۶ روزانه ۱۰ میلیارد تومان زیان می‌داد و نزدیک به ۵٫۷ هزار میلیارد تومان زیان انباشته داشت، در حال حاضر بانک سوددهی شده، زیان انباشته خود را پوشش داده است و پروژه‌های داخلی و خارجی را تأمین مالی می‌کند. اینها برخی از دستاوردهای نظام بانکی در چهل و سه سال گذشته است.

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران

🔹🔻 ادامه‌ی خبر🔻🔹
4⃣ بخش چهارم

#اخبار_سایت

🔸فارس: ‌به نظرتان برای پایداری و افزایش این دستاوردها چه باید کرد؟


🔹صیدی:‌ دو نکته بسیار اهمیت دارد. یکی حمایت از تولید است. هرچه‌قدر از تولید حمایت کنیم، تولید ناخالص داخلی (مجموعه کالا و خدماتی که در یک سال تولید می‌شود) بالا می‌رود که در بانک صادرات ایران این امر در اولویت قرار دارد و تلاش شده متناسب با منویات مقام معظم رهبری که در سال‌های اخیر، همه ساله ابعاد مختلف تولید را مورد نظر قرار داده و ابلاغ فرموده‌اند، اقدامات خود را سامان دهد و با طرح‌های طروت، محیا، کارا و محصولات مختلف بانکی برای تحقق این اهداف قدم‌های بزرگی بردارد.

🔸در کنار رونق تولید، فقرزدایی مطرح است. می‌دانید که تحقیقات و نظریه‌های توسعه اقتصادی نهایتاً به دو راهی توسعه و عدالت می‌رسد. حتی برخی طرفداران یک نظریه افراطی معتقدند ایرادی ندارد برخی زیر چرخ‌های توسعه له شوند. البته معلوم است در چنین شرایطی مردم فقیر له خواهند شد. زمانی که کارخانجات و برج‌ها ایجاد ‌شود، دهک‌های اول فقیرتر می‌شوند و گاهی از بین می‌روند و این دسته از توسعه‌گراها هم به آن اعتنایی ندارند؛ اما جمهوری اسلامی همواره توسعه را در کنار عدالت دیده و نه فقط اجازه نداده دهک‌های اول و دوم له شوند، بلکه تلاش کرده از رفاهی حداقلی برخوردار باشند. تأمین مالی این طبقات در نظام بانکی یک ارزش است و مورد توجه قرار دارد. ارزش و اهمیت این موضوع در بانک صادرات ایران به مراتب بیشتر است؛ چراکه بانک صادرات ایران یک بانک مردمی است و از زمان تأسیس در ۷۰ سال پیش در متن جامعه قرار داشته است.

🔹در همه شهرها و بخش‌ها و حتی مناطق دورافتاده شعبه تأسیس کرده است. این بانک حتماً تسهیلات بخش‌های آسیب‌پذیر، اشتغال، کارآفرینی و ازدواج و اخیراً پرداخت وام بدون ضامن را با جدیت در دستور کار خود دارد. در دوسال اخیر شیوع بیماری کرونا باعث شد تا کسب و کارها آسیب ببینند و درآمد و اشتغال مردم با مشکل مواجه شود. در چنین شرایطی وام ودیعه مسکن تعریف شد. اینها بخشی از مأموریت‌های اجتماعی بانک صادرات ایران است. باید بدانیم که بدون وجود نشاط و گسترش فقر در جامعه امکان توسعه وجود ندارد. مگر می‌شود در یک جامعه فقیر و بدون نشاط به فکر توسعه بود؟ بنابراین تأمین مالی مردم کم‌برخودار و کم‌درآمد کمک می‌کند تا جامعه زنده‌تر باشد و بهتر بتوان توسعه ایجاد کرد و این مهم در کارنامه شبکه بانکی و از جمله بانک صادرات ایران نمره قابل قبولی دارد.

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران

🔹🔸پایان🔸🔹
#اخبار_سایت

🔷 حجت‌اله صیدی در مراسم امضای تفاهم‌نامه با هلدینگ اقتصادی و خودکفایی «آزادگان» عنوان کرد

خدمت به زنجیره تولید، افتخار بانک صادرات ایران است/آغاز طرح «مژده» برای پرداخت تسهیلات ۴ تا ۱۲ درصدی به اصناف و خانوارها

🔶 تفاهم‌نامه توسعه همکاری بانک صادرات ایران با شرکت اقتصادی و خودکفایی «آزادگان» در نشستی با حضور مدیرعامل، اعضای هیأت‌‌مدیره و مدیران ارشد بانک و همچنین مدیرعامل و مدیران شرکت‌های زیرمجموعه گروه صنعتی مینو در قالب تسهیلات، تعهدات و ظرفیت‌های شرکت‌های ابزاری زیرمجموعه بانک صادرات ایران امضا شد.

🔷 به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، حجت‌اله صیدی در این نشست با بیان این که هر چه‌قدر در کشور تولید رونق پیدا کند، به معنی تحکیم پایه‌های استقلال است، تاکید کرد: برای بانک صادرات ایران افتخار است که در خدمت زنجیره تولید و توزیع کشور باشد.

🔶 بانک صادرات ایران در پی نام‌گذاری سال ۹۸ از سوی مقام معظم رهبری به سال رونق تولید، اقدامات کارشناسی ویژه‌ای در بخش تولید انجام داد و به این نتیجه رسید که بخشی از منابع باید به طور مستقیم به تهیه مواد اولیه، هزینه‌های دستمزد و سایر هزینه‌ها اختصاص یابد و بخشی نیز باید صرف افزایش تقاضا شود تا تولید بهتر به فعالیت خود ادامه دهد. با این راهبرد طرح «طراوت» و به دنبال آن طرح‌های دیگری برای حمایت از تولید از جمله «طراوت توسعه»، «کارا» و «همیان» تعریف شد و امسال نیز طرح «محیا» با هدف حمایت از زنجیره تولید از تقاضای مصرف‌کننده تا عرضه مواد اولیه معرفی شد تا حمایت از تولید را به طور کامل پوشش دهد.

🔷 مدیرعامل بانک صادرات ایران با بیان اینکه هلدینگ اقتصادی و خودکفایی «آزادگان» به همت مدیران توانمند خود، روز به روز بزرگتر و بالنده‌تر شده، اظهار کرد: کشور ما عزت خود را مدیون رزمندگان هشت سال دفاع مقدس است و آزادگان که در این عرصه سختی‌های‌ زیادی را متحمل شدند و با سرافرازی به میهن بازگشتند، حق بزرگی بر گردن مردم دارند.

🔶 حجت‌اله صیدی با اشاره به این که بانک صادرات ایران برای توسعه همکاری با مجموعه هلدینگ اقتصادی و خودکفایی «آزادگان» در کوتاه‌ترین زمان آمادگی کامل دارد و این تفاهم‌نامه ارائه خدمات را تسریع خواهد کرد، از مشارکت شرکت‌های بیمه سرمد، کارگزاری بانک صادرات ایران و دیگر شرکت‌های ابزاری بانک در این همکاری خبر داد.

🔷 صیدی در جریان امضای این تفاهم‌نامه همچنین از رونمایی طرح تسهیلاتی جدید «مژده» برای اصناف و وام‌های خرد خانوارها خبر داد که بر اساس آن متقاضیان حقیقی و حقوقی می‌توانند با سپرده‌گذاری از ۲۲بهمن تا ۲۷ اسفند مقارن با نیمه شعبان و ولادت باسعادت حضرت مهدی موعود(عج)، از مزایای این تسهیلات با نرخ‌های ترجیحی ۴ تا ۱۲ درصد بهره‌مند شوند.

🔶 در این مراسم همچنین علیرضا عباسیان‌فر، مدیرعامل هلدینگ اقتصادی و خودکفایی آزادگان با ذکر تاریخچه تاسیس گروه صنعتی مینو و تشکیل این هلدینگ گفت: نیت خیر بنیان‌گذاران این گروه و همچنین آزاده بزرگوار، مرحوم سیدعلی اکبر ابوترابی موجب تداوم و توسعه فعالیت این شرکت شده و طی ۲۰ سال اخیر نوسازی تجهیزات و نیروی انسانی و توسعه شرکت‌های زیرمجموعه و تکمیل زنجیره تولید با شتاب بیشتری صورت گرفته است.

🔷 وی پرداخت کامل حقوق دولتی و نداشتن معوقات بانکی را از مهمترین ویژگی‌های این شرکت عنوان کرد و افزود: با وجود افزایش قیمت تمام شده تولید، این شرکت شفافیت مالی و مالیالتی را در دستور کار خود دارد که از اهمیت زیادی برخوردار است.

🔶 در این مراسم همچنین امیر یوسفیان، نائب‌رئیس هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران به تشریح و تبیین استفاده بهینه از طرح طراوت و کاهش هزینه‌های مالی شرکت‌ها به ۴ درصد در استفاده از ظرفیت اعتبارات اسنادی ریالی داخلی بانک صادرات ایران اشاره کرد و گفت: بخش‌های مختلف اقتصادی جامعه از این ظرفیت بانک صادرات ایران به خوبی استفاده کرده‌اند.

🔷 وی ظرفیت شرکت‌های زیرمجموعه بانک صادرات ایران برای کمک به کاهش هزینه‌های مالی را از دیگر توانمندی‌های موجود برای توسعه همکاری با شرکت‌های بزرگ کشور دانست.

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
#اخبار_سایت

قدردانی دبیر شورای عالی مناطق آزاد از مدیرعامل بانک صادرات ایران

🔸مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری – صنعتی و ویژه اقتصادی با اهدای لوح تقدیر از مدیرعامل بانک صادرات ایران برای مشارکت در رویداد کیش اینوکس ٢٠٢١ قدردانی کرد.

🔹به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، در لوح تقدیر اهدایی سعید محمد خطاب به حجت‌اله صیدی آمده است:

🔸«توسعه اقتصادی و عزت و سربلندی جمهوری اسلامی ایران، مرهون مدیریت خلاق و پشتکار فعالان اقتصادی این سرزمین است که با وجود همه سختی‌های مسیر، به انجام رسالت خطیر خود اهتمام ورزیده‌اند. اینک که در پرتو عنایات خداوند متعال و در سالی که به فرمایش مقام معظم رهبری به نام تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها مزین شده، با همت و جدیت در سیزدهمین نمایشگاه معرفی دستاوردهای سرمایه‌گذاری کشور و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی KISHINVEX٢٠٢١ در نگین خلیج پارس، جزیره زیبای کیش مشارکت کرده‌اید، ضمن قدردانی و تشکر، موفقیت روزافزون جنابعالی و آن مجموعه وزین را از درگاه خداوند منان خواستارم.»

🔹بانک صادرات ایران و شش شرکت ابزاری فعالش از جمله شرکت‌های گروه مالی سپهر صادرات، صرافی سپهر، تامین سرمایه سپهر، بیمه سرمد، پرداخت الکترونیک سپهر و کارگزاری بانک صادرات ایران در این نمایشگاه با ارائه انواع خدمات مالی و سرمایه‌گذاری، این بانک را در حمایت از تولید و کمک به توسعه زیرساخت‌های اقتصادی کشور همراهی کردند.

⬅️ متن خبر، لطفاً کلیک فرمایید

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
#اخبار_سایت

پرداخت ١٨ هزار فقره وام بدون ضامن توسط بانک صادرات ایران

🔶 تعداد وام‌های بدون ضامن پرداخت‌شده توسط بانک صادرات ایران در سال جاری از ١٨ هزار و ٧٠٠ فقره عبور کرد و به بیش از ١٠ هزار میلیارد ریال رسید.

🔷 به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، این بانک در سال جاری با هدف تسهیل شرایط پرداخت وام‌های خرد در سراسر کشور، پرداخت تسهیلات بدون ضامن را مورد توجه قرار داده به نحوی که در این مدت ١٨ هزار و ٧٤٨ فقره وام بدون ضامن به ارزش ١٠ هزار و ٥٣ میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت کرده است.

🔶 این تسهیلات به صورت کارت اعتباری بدون ضامن و با اعتبارسنجی توسط شعب سراسر کشور بانک صادرات ایران پرداخت شده که سهم مهمی در تسریع ارائه خدمات بانکی و عدالت اعتباری داشته است.

🔷 استان‌های تهران، کرمان، اصفهان، گیلان، فارس، خوزستان، یزد، خراسان رضوی، اردبیل و مازندران ١٠ استان اول دریافتکننده این تسهیلات در سال جاری بوده‌اند.

⬅️ متن خبر، لطفاً کلیک فرمایید

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
#اخبار_سایت

مشارکت بانک صادرات ایران در همایش «حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی»

⭕️ سومین نمایشگاه و همایش تخصصی «حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی» با مشارکت بانک صادرات ایران و پنج شرکت ابزاری این بانک، دوم تا چهارم اسفندماه سال جاری در کیش برگزار می‌شود.

🔵 به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، سومین نمایشگاه و همایش تخصصی «حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی» با نگاه ویژه به صنعت پالایش و پتروپالایش با مشارکت بانک صادرات ایران و پنج شرکت ابزاری این بانک، دوم تا چهارم اسفند ماه سال جاری در مرکز همایش‌های بین‌المللی و مرکز نمایشگاه‌ بین‌المللی جزیره کیش توسط شرکت صنایع پتروشیمی هلدینگ خلیج‌فارس برگزار می‌شود.

⭕️ در این دوره از این نمایشگاه که با حضور بیش از ٣٠٠ شرکت فعال در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی و نشست‌های تخصصی تامین مالی و فنی در این حوزه برگزار می‌شود، ظرفیت‌ها و قابلیت‌ها، طرح‌ها و محصولات جدید بانک صادرات ایران و شرکت‌های سرمایه‌گذاری گروه مالی سپهر صادرات، بیمه سرمد، تامین سرمایه سپهر، پرداخت الکترونیک سپهر و صرافی سپهر برای حمایت از صنعت پتروشیمی در قالب طرح بزرگ «پتروصاد» معرفی شده و زمینه‌ساز دستاوردهای بیشتر این بانک در زنجیره تامین مالی صنعت پتروشیمی خواهد بود.

⬅️ متن خبر، لطفاً کلیک فرمایید

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
#اخبار_سایت

🕰 مهلت استفاده از طرح تسهیلاتی «مژده» تنها تا نیمه شعبان

🔹 متقاضیان حقیقی و حقوقی دریافت تسهیلات جدید طرح «مژده» بانک صادرات ایران تا نیمه شعبان (٢٧ اسفندماه) مهلت دارند از مزیت‌ وام‌های ارزان‌قیمت این طرح در قالب کارت مرابحه اعتباری با نرخ‌های ترجیحی ۴ تا ١٢ درصد استفاده کنند.

♦️به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، این بانک در تازه‌ترین طرح تسهیلاتی خود، وام ‌«مژده» را با هدف تامین نیازهای خانوار، کاهش هزینه‌های تولید و توزیع واحدهای تولیدی، بازرگانی، اصناف و مشاغل رونمایی کرد که مهمترین مزیت آن استفاده از نرخ ترجیحی ٤ تا ١٢ درصدی این تسهیلات است.

🔹اشخاص حقیقی، حقوقی و صاحبان مشاغل و کسب و کار می‌توانند با حداقل سه ماه سپرده‌گذاری در قالب این طرح، از فرصت دریافت تسهیلات جدید با نرخ ترجیحی ٤ تا ١٢ درصد استفاده کنند.

♦️بر اساس این طرح متقاضیان و اشخاص حقیقی می‌توانند با افتتاح حساب جدید در قالب طرح «مژده» به صورت قرض‌الحسنه جاری بدون دسته‌چک/ با دسته‌چک (مسدود در حساب) یا قرض‌الحسنه پس‌انداز تا دو برابر میزان موجودی سه ماهه خود در این طرح تا سقف دو میلیارد ریال با نرخ ٤ درصد و اقساط مساوی ۳۶ ماهه از بانک صادرات ایران تسهیلات دریافت کنند.

🔹فرصت افتتاح حساب جدید در این طرح که همزمان با چهل و سومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی آغاز شده تا ٢٧ اسفند ماه، نیمه شعبان و میلاد مبارک حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف ادامه دارد و بهترین فرصت برای اشخاص حقیقی در استفاده از مزایای این طرح و نرخ ۴ درصدی تسهیلات آن در قالب کارت مرابحه اعتباری است.

♦️ویژگی مهم این طرح برای اشخاص حقوقی، سقف ٢٠ میلیارد ریالی تسهیلات است و مشتریان حقوقی و صاحبان مشاغل هم با سپرده‌گذاری در حساب‌های قرض‌الحسنه جاری بدون دسته چک و یا قرض‌الحسنه پس‌انداز ویژه این طرح می‌توانند از تسهیلات «مژده» تا سقف ۲۰ میلیارد ریال و با اقساط صرفا ۱۲ ماهه بر اساس جدول زیر بهره‌مند شوند.

🔹بر اساس این طرح، به سپرده‌های سه‌ماهه تا یک برابر، سپرده‌های شش‌ماهه تا ١.٥ برابر و سپرده‌های یک‌ساله تا دو برابر مبلغ سپرده، تسهیلات با نرخ‌ سود ۱۲، ۸ و ۴درصد پرداخت می‌شود.

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
#اخبار_سایت

دستور رهبر انقلاب به مجلس درباره عدم تکالیف مازاد به بانک‌ها

🔹 پیرو نامه رئیس کل بانک مرکزی به مقام معظم رهبری درباره تکالیف مازاد بر شبکه بانکی در مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه، رئیس مجلس شورای اسلامی در صحن علنی دوشنبه دوم اسفندماه مجلس اعلام کرد: مقام معظم رهبری در نامه‌ای به بنده و سایر نمایندگان در خصوص تحمیل تکالیف مالایطاق به بانک‌ها در لایحه بودجه سال ١۴٠١ هشدار دادند.

🔸به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران به نقل از بانک مرکزی، دکتر قالیباف با اشاره به برخی جزئیات نامه رئیس کل بانک مرکزی به مقام معظم رهبری گفت: همانطور که رئیس بانک مرکزی نیز روز گذشته در صحن مجلس تاکید داشتند، در تبصره ۱۶ لایحه بودجه سال ١٤٠١ تکالیفی برای بانک‌ها مشخص شده که بعضی از تکالیف نسبت به سال ۱۴۰۰ تا دو برابر افزایش پیدا کرده است.

🔹وی افزود: اگر ما شاهد گرانی و بالا رفتن نرخ کالاها و خدمات در سطح جامعه هستیم همه به تکالیف مالایطاق برمی‌گردد که از سوی دولت و مجلس شورای اسلامی به بانک‌ها تحمیل می‌شود. زمانی که این تکالیف به بانک مرکزی و سایر بانک‌ها تحمیل می‌شود نتیجه آن افزایش پایه پولی و تورم است.

🔸رئیس مجلس تصریح کرد: در همین زمینه مقام معظم رهبری نیز پیرو نامه هشدارآمیز رئیس کل بانک مرکزی، دیروز به صورت مکتوب به بنده و سایر نمایندگان هشدار دادند که تکلیف مالایطاقی به بانک‌ها داده نشود. البته این هشدار ایشان هم به مجلس و هم به دولت است.

🔹وی گفت: گاهی دولت به بانک‌ها فشار می‌آورد و آن بانک‌ها نیز ناچار به اضافه برداشت از بانک مرکزی می‌شوند؛ درست است که در این موارد دولت تکلیفی به بانک مرکزی نداشته است و پولی از بانک مرکزی نگرفته است اما به بانک‌ها تکلیف کرده است که باعث فشار به بانک مرکزی می‌شود.

🔸دکتر قالیباف گفت: هم مجلس شورای اسلامی و هم دولت نباید تکلیف اضافی به بانک مرکزی اعمال کنند و در بازنگری مجدد تبصره ۱۶ در کمیسیون تلفیق باید به تذکر مقام معظم رهبری و خواست بانک مرکزی توجه شود.

🔹وی تاکید کرد: بنابراین کمیسیون تلفیق بر اساس ماده ١٥٣ جزء ١ و ٢ بند «ی» را با این شرایط مجددا مورد بررسی قرار دهد و به صحن مجلس بیاورد.

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
#اخبار_سایت

🔻 مدیرعامل بانک صادرات ایران در آیین گشایش سومین نمایشگاه و همایش «حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی» عنوان کرد

ظرفیت سالانه ۲ میلیارد دلاری نظام بانکی برای تأمین مالی پتروشیمی‌ها

🔸 حجت‌اله صیدی، مدیرعامل بانک صادرات ایران از ظرفیت سالانه یک و نیم تا ۲ میلیارد دلاری نظام بانکی برای تامین مالی صنعت پتروشیمی خبر داد و گفت: ظرفیت تولید سالانه ۲۵۰ میلیون تن محصولات پتروشیمی تا ۱۰ سال آینده با کمک نظام بانکی فراهم است.

🔹به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، حجت‌اله صیدی در آیین افتتاحیه سومین «نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی» به نمایندگی از نظام بانکی از زحمات همه تلاشگران صنعت نفت، گاز و پتروشیمی قدردانی کرد و افزود: افتخار داریم که یکی از مهم‌ترین آرزو‌های مقام معظم رهبری و مردم و یکی از والاترین آرمان‌های انقلاب اسلامی که همان استقلال کشور است و امروز با مفهوم اقتصاد مقاومتی تعریف می‌شود، در صنعت پتروشیمی متبلور شد.

🔸وی با بیان این که جنبه اقتصادی استقلال از اهمیت بسزایی برخوردار است، اظهار کرد: در صنعت پتروشیمی مؤلفه‌های سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی تبلور یافته است.

🔹صیدی تاکید کرد: درون‌گرایی اقتصاد، مردم بنیان بودن، تعامل با خارج و ابتنا بر اقتصاد دانش‌بنیان به خوبی در صنعت پتروشیمی محقق شده است.

🔸مدیرعامل بانک صادرات ایران با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری و مسئولان عالی کشور در خصوص اقتصاد و انتظارات از نظام بانکی برای هدایت اعتبار به سمت تولید، گفت: بانک‌ها اعتبارات و منابع را به سمت تولید هدایت می‌کنند و بر اساس اعداد و ارقام اعلام شده در صنعت پتروشیمی، سهم بسزایی در این خصوص دارند.

🔹وی با بیان این که بانک‌ها در این عرصه دو کار بزرگ انجام داده‌اند، افزود: یکی از این دو اقدام، تامین مالی زنجیره پتروشیمی در بخش سرمایه ثابت و سرمایه در گردش است که طی آن سه بانک صادرات ایران، ملت و تجارت در سال‌های اخیر به طور متوسط سالانه یک میلیارد دلار برای توسعه طرح‌های پتروشیمی هزینه کرده‌اند.

🔸صیدی دومین اقدام بزرگ نظام بانکی در صنعت پتروشیمی را مدیریت وجوه حاصل از صادرات محصولات این صنعت خواند و افزود: زمانی که درآمدهای ارزی کشور کسب شد، انتقال و تبدیل آن به کالا، کالاهای واسطه‌ای و زیرساخت در کشور، نتیجه فعالیت بانک‌هاست که با بیش از ۲۰۰ هزار همکار خود در شبکه بانکی برای کسب این موفقیت تلاش کرده‌اند.

🔹مدیرعامل بانک صادرات ایران درون‌زا بودن، قابلیت ارتقا و امتیازات ایران در منطقه در صنعت پتروشیمی را عاملی مهم برای افزایش تولید سرانه ۲ و نیم تا ۳ تن محصولات پتروشیمی و رسیدن به قله موفقیت در بازه زمانی مشخص دانست و اظهار کرد: تولید ۲۵۰ میلیون تن محصولات پتروشیمی با دست‌یابی به محصولات نهایی قابل تحقق است؛ چرا که امروزه فروش متانول و اتیلن نیز که زمانی محصول نهایی بود، خام فروشی به حساب می‌آید و این مواد باید به محصولات نهایی مورد نیاز صنعت خودرو، لوازم خانگی، نساجی و دیگر صنایع تبدیل شوند.

🔸صیدی با اعلام آمادگی نظام بانکی برای تأمین مالی و مدیریت وجوه در صنعت پتروشیمی، تاکید کرد: سه بانک بزرگ صادرات ایران، ملت و تجارت از سال ۱۴۰۱ به بعد سالانه به طور متوسط یک و نیم تا ۲ میلیارد دلار به صورت نقدی و اعتبارات اسنادی برای بخش ساخت داخل، سرمایه در گردش و پیمانکاران مختلف این صنعت تامین مالی خواهند کرد.

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
#اخبار_سایت

🔻 از سوی بانک های دولتی و نیمه دولتی در بهمن ماه امسال صورت گرفت؛

پرداخت ۲۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات خرد بدون ضامن

🔹 معاونت امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی از پرداخت بیش از ۲۶ هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال تسهیلات خرد بدون ضامن، توسط ۱۱ بانک دولتی و نیمه دولتی در بهمن ماه سالجاری خبر داد.

🔸به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران به نقل از شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران (شادا) معاونت امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی با انتشار گزارشی از پرداخت ۹۵ هزار و ۹۸۳ فقره تسهیلات خرد تا سقف یک میلیارد ریال بدون ضامن در بهمن ماه امسال خبر داد.

🔹بر اساس این گزارش، بانک‌ سپه با پرداخت ۴۰ هزار و ۸۵۲ مورد تسهیلات خرد، بانک رفاه کارگران با پرداخت ۲۵ هزار و ۳۳۲ مورد و بانک‌ قرص‌الحسنه مهر ایران نیز با پرداخت ۱۲ هزار و ۱۲۳ مورد تسهیلات، حائز رتبه اول تا سوم در تعداد تسهیلات پرداختی بدون ضامن به متقاضیان در میان بانک‌های دولتی و نیمه‌دولتی شده‌اند.

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
#اخبار_سایت

همکاری بانک صادرات ایران و استصنا برای ساخت ۵۰ هزار میلیارد ریال تجهیزات صنعت نفت

🔸 در سومین نمایشگاه «حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی» مدیران عامل بانک صادرات ایران و انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران «استصنا» تفاهم‌نامه‌ای به ارزش پنج هزار میلیارد تومان امضا کردند.

🔹به‌گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، حجت‌اله صیدی در مراسم امضای این تفاهم‌نامه گفت: قرارداد دو هزار میلیارد تومانی قبلی با انجمن استصنا امسال به پنج هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کرد که قطعا سال آینده نیز حجم آن افزایش خواهد یافت.

🔸مدیرعامل بانک صادرات ایران با اظهار امیدواری نسبت به صرف سالانه پنج هزار میلیارد تومان برای تولید تجهیزات صنعت نفت و‌ توسعه کارخانجات این صنعت گفت: همکاری با استصنا تجربه خوبی بود که الگویی برای گسترش همکاری‌ها در حوزه تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای کشور به دست داد.

🔹وی با بیان این که سازندگان تجهیزات سنگین از جلوه‌های شکوه و عظمت ایران اسلامی به شمار می‌آیند، اظهار کرد: این سازندگان در بخش نفت، گاز و پتروشیمی اشتغال ایجاد می‌کنند، کشور را از وابستگی اقتصادی می‌رهانند و امید را به جوانان باز می‌گردانند؛ به طوری که امروز می‌بینیم به همت اعضای انجمن استصنا، صنعت ماشین‌سازی و تجهیزات بخش انرژی، نفت، گاز و پتروشیمی ایران پیشرفت‌های بسیاری داشته است.

🔸صیدی گفت: مایه افتخار بانک صادرات ایران است که طی سه سال همکاری با استصنا، تامین مالی ریالی و اعتباری برای یکایک سازندگان این انجمن صورت گرفت و اعضای انجمن توانستند موجبات سرافرازی کشور را در مقابل سازندگان خارجی فراهم کنند.

🔹مدیرعامل بانک صادرات ایران با ابراز خشنودی از این که امروز سازندگان داخلی تجهیزات نفت توانسته‌اند جای سازندگان خارجی را بگیرند و حتی در خارج از کشور برای اجرای پروژه‌های بزرگ منطقه وارد قراداد شوند، اظهار داشت: با آن که از سال ۲۰۱۸ ، فشار تحریم‌ها بسیار سنگین بود و حتی برخی از دارندگان فناوری روز اروپا و جهان با وجود انعقاد قرارداد نتوانستند به همکاری خود با ما ادامه دهند؛ اما خوشبختانه انجمن استصنا جای خالی سازندگان خارجی را به نحو شایسته‌ای پر کرد؛ به طوری که امروز با اقدامات ظریف و ارزشمند این انجمن، شاهد افتتاح چند کارخانه پتروشیمی و پتروپالایشگاهیم.

🔸در این مراسم رییس هیئت ‌مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران «استصنا» نیز با بیان این که سابقه این تفاهم‌نامه به دو سال قبل باز می‌گردد، گفت: بانک صادرات ایران اولین بانکی است که با انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت تفاهم‌نامه امضا کرده و تسهیلات ویژه‌ای را به بخش تولید به خصوص ساخت تجهیزات اختصاص داده‌ که بیش از ۶۰ درصد این تسهیلات جذب شده است.

🔹احسان ثقفی افزود: این روند با توجه همکاری‌های بین بانک و انجمن، افزایش سقف اعتبارات و امتیازات قابل توجهی را برای سازندگان صنعت نفت به دنبال داشته است.

🔸وی با ابراز خرسندی از تداوم این همکاری و استفاده از ظرفیت اعتبارات اسنادی ریالی بانک افزود: در خصوص اعتبارات اسنادی ریالی کاملا با بانک تفاهم داریم و امیدواریم که اعتبارات اسنادی ریالی در صنعت پتروشیمی توسعه یابد.

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
#اخبار_سایت

📌 حجت‌اله صیدی در نشست تخصصی «تأمین مالی صنعت پتروشیمی» همایش حمایت از ساخت داخل تشریح کرد

الگوی جدید بانک صادرات ایران برای جهش تأمین مالی پتروشیمی‌ها در ۱۴۰۱

🔹حجت‌اله صیدی، مدیرعامل بانک صادرات ایران، حجم تامین مالی صنعت پتروشیمی توسط این بانک را بیش از ۹ هزار میلیارد تومان در سال جاری عنوان و تصریح کرد که با رویکرد جدید، این میزان به مراتب افزایش بیشتری خواهد داشت.

🔸به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، حجت‌اله صیدی در نشست تخصصی تأمین مالی طرح‌های پتروشیمی از طریق نظام بانکی با بیان این مطلب افزود: عزم نظام بانکی به ویژه بانک صادرات ایران برای ایفای نقش حداکثری و مؤثرتر در اقتصاد کشور جزم‌ است و بانک صادرات ایران در سال ۱۴۰۰ بیش از ۹ هزار میلیارد تومان در صنعت پتروشیمی تامین مالی کرده که این رقم در سال ۱۴۰۲ برای پیشبرد اهداف صنعت نفت، گاز و پتروشیمی و با توجه به رویکرد جدید هلدینگ خلیج فارس به مراتب بیشتر خواهد شد.

🔹وی در این نشست که با حضور و سخنرانی محسن رضایی، معاون اقتصادی رئیس جمهور و عبدالعلی علی‌عسگری مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس برگزار شد، از عملیاتی شدن طرح پتروصاد به عنوان طرح ویژه بانک صادرات ایران برای تکمیل زنجیره تامین مالی صنعت پتروشیمی خبر داد و اظهار امیدواری کرد که در سال آینده اعتبارات و تامین مالی بیشتری توسط بانک صادرات ایران به این صنعت تخصیص یابد.

🔸صیدی افزود: بانک صادرات ایران با هدف دستیابی به الگویی مناسب برای تامین مالی سریع‌تر و مؤثرتر صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، طرح «پتروصاد» را با برخی اصلاحات در مدل نظری اولیه، عملیاتی کرد که ظرفیت‌های بازار پول و سرمایه را در برمی‌گیرد.

🔹مدیرعامل بانک صادرات ایران با بیان این که در بازار پول همواره تسهیلات نقدی، تعهدات، ضمانت‌نامه‌ها و اعتبارات اسنادی موضوعیت دارد، اظهار داشت: بانک صادرات ایران در سال‌های اخیر با طرح‌‌های طراوت تولید و توسعه، گام‌های بلند و مؤثری برای تأمین سرمایه ‌در گردش و سرمایه ثابت صنایع پیشران کشور برداشته و یکی از بهترین همکاری‌ها را با استفاده از طرح‌های یادشده با انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران (استصنا) داشته است.

🔸حجت‌اله صیدی با اشاره به الگوی بانک صادرات ایران در استفاده از شرکت‌های زیر مجموعه‌اش برای پشتیبانی از صنایع نفت، گاز و پتروشیمی افزود: در بازار سرمایه با انتشار اوراق از توانمندی‌های تامین سرمایه سپهر و همچنین برای تکمیل این چرخه از ظرفیت‌های کارگزاری بانک صادرات ایران و بیمه سرمد استفاده شده و با برخی اصلاح‌های ساختاری، از ظرفیت شعب خارج از کشور به نحو مطلوب‌تری بهره‌برداری صورت گرفته است.

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
#اخبار_سایت

🔻 در دومین روز از همایش حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی صورت گرفت

امضای مجموعه تفاهم‌نامه‌های بانک صادرات ایران و صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس

🔸در دومین روز از برگزاری سومین نمایشگاه ‌و همایش «حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی» سه تفاهم‌نامه همکاری جدید بین بانک صادرات ایران و گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس توسط حجت‌اله صیدی و عبدالعلی علی عسگری، مدیران عامل این دو مجموعه امضا شد.

🔹تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین بانک صادرات ایران، صندوق نوآوری و شکوفایی و گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس با اعتبار ۳۰ هزار میلیارد ریال، الحاقیه تخصیص تسهیلات به شرکت پالایش گاز بیدبلند و همچنین الحاقیه تامین‌مالی پروژه‌های پایین دستی گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، سه سند مهم امضا شده در نشست تأمین مالی طرح‌های پتروشیمی از طریق نظام بانکی بود.

🔸پرداخت تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در صنعت پتروشیمی با اعتبار ۳۰ هزار میلیارد ریال، گسترش همکاری‌های بانک صادرات ایران و گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس از طریق اعطای ضمانت‌نامه، اعتبارات اسنادی ریالی، اوراق مرابحه و اوراق مولد گام به ارزش ۲۵۰ هزار میلیارد ریال و همچنین اعطای تسهیلات و صدور اعتبارات اسنادی ریالی به سود سازندگان، تأمین‌کنندگان و تولیدکنندگان ماشین‌آلات، تجهیزات و تأسیسات شرکت پالایش گاز بیدبلند، همچنین بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات و تعهدات به علاوه ۲۰ میلیون دلار ارزهای قابل تامین از سوی بانک از جمله مهمترین مفاد این تفاهم‌نامه‌ها بوده است.

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

☑️ @sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
#اخبار_سایت

⭕️ در قالب تفاهم‌نامه با شرکت صنایع معدنی و فولادی «ستاره سیمین هرمز» صورت می‌گیرد

حمایت بانک صادرات ایران از تولید سالانه ۱/۷۲ میلیون تن آهن اسفنجی

🔹بانک صادرات ایران برای کمک به تولید سالانه ۱/۷۲ میلیون تن آهن اسفنجی با شرکت «صنایع معدنی و فولادی ستاره سیمین هرمز» تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد.

🔸به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، این بانک به منظور حمایت از تولید و تامین منابع مورد نیاز طرح احیاء مستقیم تولید آهن اسفنجی، با شرکت صنایع معدنی و فولادی «ستاره سیمین هرمز» با ظرفیت اسمی سالانه ۱/۷۲ میلیون تن در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس تفاهم‌نامه‌ امضا کرد.

🔹در این تفاهم‌نامه که توسط حجت‌اله صیدی، مدیرعامل بانک صادرات ایران و رضا صدیق، قائم‌مقام مدیرعامل بانک و همچنین احمد آقا‌زاده، مدیرعامل و اسماعیل تبادار، رئیس هیأت‌مدیره شرکت صنایع معدنی و فولادی «ستاره سیمین هرمز» به امضا رسید، برقراری و توسعه همکاری‌ها با این شرکت در زمینه تامین مالی پروژه به صورت ریالی و ارزی و ارائه انواع خدمات و تسهیلات و تعهدات برای تامین سرمایه در گردش و سرمایه ثابت این شرکت از جمله تامین مالی بخشی از کل پروژه در قالب تسهیلات ریالی و اعتبارات اسنادی (به صورت تدریجی و مرحله‌ای) و همچنین تسهیلات ارزی معادل ۵۷ میلیون یورو از ارزهای قابل تامین از محل منابع ارزی شعب خارج از کشور یا صندوق توسعه ملی در چارچوب قوانین و مقررات در دستور کار بانک قرار گرفته است.

🔸حمایت از تولید در دو صنعت راهبردی پتروشیمی و فولاد در سال‌های اخیر و با هدف کمک به صنایع پیشران و ارزآور کشور مورد توجه بانک صادرات ایران قرار گرفته که امضای چندین تفاهم‌نامه توسعه همکاری با مجموعه هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس و انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران در سومین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی از جمله تازه‌ترین اقدامات این بانک برای کمک به صنایع بزرگ کشور بوده است.

⬅️ متن خبر، لطفاً کلیک فرمایید

@sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
#اخبار_سایت

✳️ در نشست ظرفیت‌های جدید بانک صادرات ایران و شرکت‌های تابعه آن برای خدمت رسانی به صنایع پیشران مطرح شد

🔻کاهش هزینه‌های صنعت پتروشیمی با «پتروصاد»

🔹 امیر یوسفیان، نائب‌رئیس هیأت‌مدیره بانک صادرات ایران در «نشست تخصصی تشریح ظرفیت‌های بانک صادرات ایران و شرکت‌های تابعه در اعطای تسهیلات ریالی و ارزی و ارائه خدمات به شرکت‌های پتروشیمی در قالب پتروصاد» به اتفاق سرپرست شعب منطقه خلیجفارس این بانک، مدیران شرکت‌های صرافی سپهر، تامین سرمایه سپهر و بیمه سرمد، اهداف و قابلیت‌های موجود برای حمایت از صنعت پتروشیمی را در قالب طرح پتروصاد، تشریح کردند.

🔸امیر یوسفیان در این نشست که هم‌زمان با سومین نمایشگاه و همایش تخصصی ساخت داخل در صنعت پتروشیمی در کیش برگزار شد، تاکید کرد: «امروز بانک صادرات ایران علاوه بر استفاده از تمامی ظرفیت‌ها از جمله ظرفیت‌های ریالی، اعتبارات اسنادی ریالی و تعهدات، از سایر توانمندی‌های شرکت‌های ابزاری و امکانات خود در خارج از کشور در قالب طرح پتروصاد برای حمایت و کمک به صنعت پتروشیمی استفاده خواهد کرد.

🔹وی با بیان این که تنها با توان ریالی نظام بانکی نمی‌شود همه طرح‌ها و پروژه‌ها را عملیاتی کرد، افزود: «پتروصاد با امتیازات خود از طرح‌هایی است که منافع ویژه‌ای در صرافی، انتشار اوراق یا اعتبارات اسنادی ریالی بانک صادرات ایران برای صنایع پیشران خواهد داشت و هدف از این طرح، افزایش توان بانک صادرات ایران برای کمک به تامین مالی و اجرای پروژه‌های شرکت‌ها به ویژه در صنعت پتروشیمی است.

🔸نائب‌رئیس هیأت‌مدیره بانک صادرات ایران اظهار کرد: با توجه به تجربه استفاده از ظرفیت‌های نظام بانکی و بازار سرمایه​، لزوم کاهش هزینه بالای اجرای پروژه‌ها و نوسان نرخ ارز، نیاز است همه توان موجود در نظام بانکی در تمامی بخش‌ها برای عملیاتی شدن صنایع بالادستی و پایین دستی پتروشیمی به کار گرفته شود.

🔹وی با یادآوری این که اغلب شرکت‌های پتروشیمی از طرح طراوت تولید و توسعه بانک صادرات ایران بهره‌مند شده‌اند، افزود: تاکنون بیش از ۸۰ هزار میلیارد ریال در قالب طرح طراوت توسعه توسط بانک صادرات ایران در شرکت‌های زیرمجموعه گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس تأمین مالی صورت گرفته است. این در حالی است که در ۱۱ ماه اخیر بانک صادرات ایران بیش از ۶۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبارات اسنادی ریالی صادر کرده و نشان می‌دهد که بازار اعتبارات اسنادی ریالی بازار مناسبی است اما برای نیاز شرکت‌های پتروشیمی، کافی نیست بههمین دلیل بانک صادرات ایران در قالب طرح پتروصاد به دنبال استفاده از ظرفیت شعب خارج از کشور، تامین سرمایه سپهر برای انتشار اوراق، صرافی سپهر برای نگاهداری ارز و صرفه‌جویی در هزینه‌ها و بیمه سرمد برای کاهش ریسک عملیاتی پروژه‌های شرکت‌ها است.

🔸در این نشست سعید میرزائیان، سرپرست شعب منطقه خلیج فارس بانک صادرات ایران امکانات، شرایط و مقررات جدید بانکداری در منطقه و امکانات بانک صادرات ایران برای کمک به فعالان صنعت پتروشیمی را برشمرد و برای ارائه خدمات بانکی به صادرکنندگان و واردکنندگان این صنعت اعلام آمادگی کرد.

🔹محمد وطن‌پور، مدیرعامل شرکت تأمین ‌سرمایه سپهر نیز با تشریح اقدامات انجام شده توسط این شرکت در انتشار انواع اوراق، سبدگردانی و خدمات متنوع مالی در بازار سرمایه گفت: تأمین سرمایه سپهر بازوی فعالیت بانک صادرات ایران در بازار سرمایه و ​آماده تامین سرمایه شرکت‌های پتروشیمی است.

🔸محمود رضا گشادرو، مدیرعامل صرافی سپهر نیز در توضیح ظرفیت‌های فراوان این شرکت برای حمایت از تولید، واردات و صادرات در شرکت‌های پتروشیمی، تاکید کرد: هدف ما کسب سودآوری برای بانک نیست بلکه رسالت ما کمک به زنجیره تامین و تولید در صنعت پتروشیمی است و تلاش داریم تا با تسهیل انتقال وجوه ارزی و ریالی واحد‌های اقتصادی این صنعت با کمترین هزینه، رسالت خود را انجام دهیم.

🔹مدیرعامل بیمه سرمد نیز با بیان اینکه این شرکت با سطح توانگری مالی یک، شرکت توانمندی در پوشش ریسک فعالیت شرکت‌های پتروشیمی است، گفت: بیمه سرمد با قرار گرفتن در قالب طرح جامع پتروصاد در کنار بانک صادرات ایران و سایر شرکت‌های زیرمجموعه، سهل‌ترین شرایط را برای حمایت از صنعت پتروشیمی فراهم خواهد کرد.

🔸یعقوب رشنوادی با اعلام آمادگی برای ارائه انواع خدمات بیمه‌ای به صنایع نفت، گاز و پتروشیمی تاکید کرد: ما نه به دنبال سود بلکه به دنبال خلق ارزش در این صنعت هستیم. بیمه در طرح پتروصاد هزینه نیست بلکه یک سرمایهگذاری است و به دنبال این هستیم تا برای بیمه‌گذاران ارزش ایجاد شود​.​​

⬅️ لینک خبر، لطفاً کلیک فرمایید

@sepehr_eco
سپهر اقتصاد ایران
2024/09/23 16:30:51
Back to Top
HTML Embed Code: