Telegram Web Link
روسیه‌ای که به آن متکی بودیم!

شورش گروه واگنر، نیروهای مزدوری که در جنگ با اکراین از طریق روسیه به کار گرفته شده بودند، حادثه‌ای عجیب نیست!
روسیه جز استیلای خشک نظامی، بلندپروازی‌های نمایشی، سابقه ابرقدرتی، و اقتصادی ناکارآمد و فاسد، چیزی برای عرضه ندارد.

از همان آغاز تهاجم روسیه به اکراین، با گذشتن یک هفته، و عدم موفقیت سریع مسکو بر اکراین، همه چیز قابل پیش‌بینی بود. فرسایشی شدن جنگ روزهای بسیار سخت و ناگواری را برای پوتین به همراه خواهد داشت.
بسیاری از تحلیلگران متوجه شدند، جز مقامات و تحلیلگران رسمی  کشورمان.

از دیشب گروه ۲۵ هزار نفره جنگجوی پولیِ واگنر، مسیر حرکت خود را از جهت اکراین به سمت مسکو تغییر داده و ضمن تصرف نسبی شهر جنوبی رستوف، اعلام کرده به سمت مسکو در حرکت است.
رسانه‌های دولت ایران با بی‌اهمیت شمردن این اقدام مهم گروهی نظامی، دلگرمی می‌دهند بزودی انها سرکوب خواهند شد!
اگر چه در مسکو عملا حکومت نظامی اعلام شده، بورس روسیه سقوط کرده و روبل، پول رسمی آن کشور در سراشیبی قرار گرفته.

مهم نیست ظرف ۴۸ ساعت یا یک هفته گروه واگنر سرکوب شده، به یک تفاهم شکننده تن بدهند یا نه. مهم آن است که سیستم حاکمیتی مستقر در مسکو، توان نقش‌آفرینی منطقه‌ای خود را نیز از دست داده. تا چه رسد به نقش جهانی‌اش.
مشکلات درونی روسیه به خودش مربوط است. ۲۵ هزار نیروی واگنر کشته شوند، یا همه اکراینی‌هایی که تا به‌حال توسط همین گروه مزدور کشته شده‌اند، جز تأسف چیزی برای ما نداشته.
اما حاکمیت ما باید متوجه شود، روسیه دیگر ابرقدرتی نیست که بتوان با تکیه بر آن برای غرب شاخ و شانه کشید.
پوتین در حمله‌اش به اکراین اشتباه کرد.
حاکمیت ایران در حمایتش از پوتین اشتباه کرد.
ارسال پهپاد به روسیه اشتباه فاحشی بود.
روش‌های پوتین برای تحکیم قدرت، مبتنی است بر روش‌های کهنه و ناکارآمد صد سال پیش.

مقامات عالی نظام به تانک‌هایی که در خیابان‌های مسکو برای حفظ پوتین امروز می‌چرخند دقت کنند. این تانک‌ها نشانه تزلزل است، نشانه ناتوانی است، نه قدرت.
امروز اینترنت در مسکو بشدت فیلتر شده. فیلتر اینترنت نشانه ضعف و فروپاشیدگی است، نه تدبیر.
پوتین ولو کیف و همه اکراین را تصرف کند، که نمی‌تواند.
ولو گروه نظامی مزدبگیر واگنر را نابود کند.
پوتین در نمایش انتخاباتی باز رئیس‌جمهور شود.
دیگر روسیه هرگز کشوری اثر گذار و قوی نخواهد شد، با وجود همه بمب‌های هسته‌ایش!
روسیه قابل اتکا نیست. قابل سرمایه‌گذاری نیست. قابل مدل‌گیری نیست.

در تهران نمی‌شود فردا تانک آورد.
در ایران واگنر ۲۵ هزار نفره نیست!
دیروز صبح کسی تصور نمی‌کرد امروز مسکو متشنج و متزلزل باشد.
اما شد.
آیا دولتمردان ما قرار است همچنان چشم‌‌هایشان را ببندند!
و پا جای پای پوتین بگذارند!؟

نه روسیه قابل اتکا بود.
نه وضعیت اسفبار ایران قابل دوام است.

✍️ رحیم قمیشی

#روسیه
#مرگ_بر_جلادان_رژیم
#کانال_دانشجویان_آزاده_وطن
چرا دولتهای ایدئولوژیک از شادی و آزادی های اجتماعی مردم در فضای عمومی وحشت دارند؟

چرا یک دولت قدر قدرت باید از لباسهای رنگی،بیرون امدن تکه ای از مو و شادی دسته جمعی مردم و حتی  طنز و...نگران باشد و بترسد؟
پاسخ اصف بیات جامعه شناس خواندنی است.

او معتقد است مخالفت دولتهای ایدئولوژیک با شادی  هیچ ربطی به دین و اخلاق ندارد بلکه مساله به تمامیت خواهی این دولتها باز می گردد و بیشتر جنبه سیاسی و تاریخی دارد. 
شادی جمعی فراتر از صورت و ظاهر مادی  آن، برخی پیش فرض های بنیادگرایان درباره جامعه و انسان و زندگی و حکمرانی را که تنگ نظرانه و متصلب و انحصاری است به چالش می کشد و زیر پوستی با این ایدئولوژی رقابت می کند.

احساس نگرانی از گسترش کنسرت های موسیقی و هنر نمایش و تئاتر، درواقع  نگرانی از تنگ و محدود شدن فضاهایی است که طرفداران دولت ایدولوژیک آن فضاها را تریبون ترویج ایدیولوژی خود می دانند و تمایل ندارند حوزه عمومی به تصرف رقبای خود در اید .

دولتهای تمامت خواه اگر نتوانند با رادیو و تلویزیون دولتی خانه ها را تصرف کنند از تصرف کوچه و خیابان چشم پوشی نمی کنند و چشم دیدن هیچ رقیب دگر اندیش و دگر باشی  را در حوزه عمومی ندارند .

در این نگرش هر مناسکی و آیینی و مراسمی که سروری و برتری منادیان ایدئولوژی رسمی را تحت الشعاع قرار دهد مذموم و مطرود است به همین خاطر ظاهر و ارایش و نوع لباس پوشیدن در این حکومت‌ها بسیار مهم و حساس است و دلالت بر همراهی و همدلی یا مخالفت و عناد با حکومت می کند. نه بدین خاطر که این نمادها غیر اخلاقی یا مخالف دین است بلکه بخاطر تضعیف قدرت گفتمانی حاکم است زیرا دولت‌های ایدیولوژیک در باطن امر اساسا درد دین و خدا ندارند بلکه درد قدرت و موقعیتی  را دارند که پشت ارزشها پنهان شده است.

هر چند بخش وسیعی مردمان دیندار و ارزش مدار این نوع حکومتها را حامی ارزشهای الهی  می دانند و از انها حمایت می کنند مانند حمایت طبقات روستانشین افغانستان از طالبان در سی سال اخیر و حمایت وهابیون از ال سعود .
چنانچه اگر هنجارهای مورد حمایت قدرت را  فرهنگ رسمی بدانیم که تحکیم کننده قدرت گفتمان حاکم است باید از مفهوم دیگری یاد کنیم که  پاد فرهنگ نام دارد و  همه ارزشها و هنجارهایی است که فرهنگ رسمی را به چالش می کشد.

جالب است که دولتهای ایدئولوژیک برای طرد و حذف پاد فرهنگ به آن برچسب بیگانه و غربی بودن و وارداتی می زنند درحالی که رفتارهای شادی آفرین لزوما غربی و بیگانه نیست بلکه از منظر گفتمان ایدولوژیک شادی و کنش های مستقل جمعی اساسا کنشی براندازانه محسوب می شود زیرا فرهنگ رسمی و هنجارهای مطلوب حاکمیت را به چالش می کشد و اقتدار انحصار طلبان تمامت خواه را مختل می کند.

اقتدار طلبها نه تنها از شادی بیزار هستند از طنز هم وحشت دارند و در مواقع بحرانی فضای طنز نویسی  را با انگ تشویق و  هزل و جفنگ گویی محدود و حتی سرکوب می کنند.زیرا طنز لذت بخش و خنده اور است و تابوها را می شکند و از ناگفتنی ها می گوید و اقتدار طلب ها  بطور اساسی اهل پنهان کاری و عبوس بودن و غم و افسردگی هستند و چهره هایشان و اطوار صورت شان هم بر همین صفات دلالت می کند.

در پارادایم بنیادگرایی و تمامت خواهانه  که در شکل مدرن در قالب فاشیسم خودنمایی می کند افراد بعنوان یک فرد فاقد ارزش و توانایی  هستند مگر اینکه جزیی از یک گروه بزرگتر همسو با گفتمان حاکم تعریف شوند که همان توده نامیده می شود و درست و نادرست و‌خوب و بد و خیر و شر را هم رهبران ایدئولوژی تعریف می کنند و افراد حق تشخیص و انتخاب ندارند بلکه ارزش و جایگاه  آنها در میزان تبعیت محض از هنجارها و  فرهنگ رسمی است.

اما در شادی دسته جمعی،هنر،بازی،سرگرمی و خلاقیت این فردیت و تفاوت و خود بودن و تمایز است که  مجال ظهور پیدا می کند و پارادایم بنیادگرا با این انسان مشکل دارد و آن را بر نمی تابد.

نکته مهم اخر اینکه این نگرش در غرب هم سابقه و ریشه دارد هم ژاکوبن ها در فرانسه پس از انقلاب و هم بلشویک ها در روسیه اینگونه می اندیشیدند اما اندیشه دولتهای مدرن لیبرال منجر به گذار این کشورها از وضعیت جهنمی گذشته به وضع امروز شد به گونه ای که نه تنها در فرانسه بلکه در روسیه هم کسی جرات نمی کند به حریم خصوصی  شهروندان و حتی حوزه عمومی بخاطر سبک زندگی و شادخواری انها تعرض کند.

دولتها و حاکمان باید بدانند که اگر زمین بازی را به نفع ازادی شهروندان تغییر ندهند در نهایت بازنده هستند . اگر هر دولتی در جهان پای خودش  را بیش از گلیمش  که همان تامین امنیت و رفاه و آزادی شهروندانش هست دراز کند بازنده خواهدشد.

✍️ امیر دبیری مهر

#ایدئولوژی
#توسعه
#ویرانی
#انقلاب_ملی_میهنی_ایران
#کانال_دانشجویان_آزاده_وطن
سیاست رسمی و ترکیب دولت را رها کنید!

مصطفی مهرآیین

در ایام انتخابات ریاست جمهوری چندین بار نوشتم و گفتم "مهم نیست چه کسی رئیس جمهور می شود و بهتر است اصولا بازی انتخابات را منحل کنیم". الان هم معتقدم اصلا مهم نیست چه کسی وزیر یا معاون یا استاندار یا فرماندار یا بخشدار می شود.بحث درباره ترکیب دولت و افرادی که مسئولیت می پذیرند را رها کنید. اصولا وضعیت و حالت کشور به نحوی است که فقط باید در آن عمر گذراند و اصولا گفتار درمانی و بحث را رها کرد و "نا- گفتن" ( و نه نگفتن) را به عنوان مهمترین شیوه عمل در پیش گرفت.این همان روشی است که در واقعیت، جامعه هوشمند ایران در مقابل سیاست در پیش گرفته و خود را کاملا منفک از سیاست رسمی ساخته و در تلاش برای یافتن شیوه های جدید تجربه زندگی است. نا- گفتن یعنی توان سکوت.نا- گفتن یعنی توان خارج شدن از زبان و گفتار یا گفتارهای تاکنون موجود.باید سکوت کنیم تا بتوانیم همه کثافت های ذهنی و روانی و زبانی و کنشی که وجود ما را در برگرفته را از وجودمان بشوریم و دوباره در نقطه صفر تولد قرار گیریم، حتی اگر تولدمان تولد کودکی نارس باشد.اخلاقی زیستن یعنی عدم باور به هر گزاره اخلاقی تاکنون موجود.متفکر بودن یعنی رها شدن از همه واژگان تاکنون مصرف شده و سیاسی بودن یعنی منحل کردن و نادیده گرفتن همه گفتارها و کردارهای سیاسی تاکنون موجود.خود را با آنچه حاصل گفتگو با ما نیست، مواجه نکنید.

#نه_به_حکومت
#نه_به_سیستم_تمامیت_خواه
#نه_به_جمهوری_اسلامی
#معدود_روشنفکر_زمانه
#انقلاب_ملی_میهنی_ایران
#کانال_دانشجویان_آزاده_وطن
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♦️برخی از مرفهین به حاشیه‌ی شهرها و مناطق فقیرنشین می‌رن و به سگ‌های ولگرد غذارسانی می‌کنند. این حامیان با اینکار یکی از مسببین ناامنی، خطر دریده‌شدن کودکان و شیوع انواع بیماری و آلودگی برای مردم نیازمند حاشیه‌نشین هستند. کاش این سگ‌ها‌ رو به کوچه‌ها و خیابون‌های خودشون ببرن!

#حقوق_حیوان
#حق_انسان
#انقلاب_ملی_میهنی_ایران
امتدادِ جنگ اوکراین و ختمِ رویاهای روسیه

طوس_طهماسبی

چرا معتقدم که اگر جنگ اوکراین یک تا دو سال دیگر با شدت متوسط ادامه یابد، حتی اگر اوکراینی‌ها نتوانند تمام سرزمین‌های خود را آزاد کنند، دیگر چیزی به نام «ارتش بزرگ روسیه» یا روسیه به عنوان یک «قدرت جهانی» وجود نخواهد داشت؟

تصویر پیوست مربوط به مانور زاپادِ ۸۱ ارتش شوروی در آغاز دهه ۸۰ میلادی است. این بزرگترین رزمایش یک نیروی زمینی در تاریخ بود؛ مربوط به دورانِ اوج قدرت نظامیِ شوروی، کمی پیش از آغاز روند اضمحلال آن. در آن زمان، شوروی ۵۰ تا ۶۰ هزار تانک عملیاتی در اختیار داشت. پس از فروپاشی شوروی، روسیه بیش از ۳ تا ۵ هزار تانک را نتوانست در خدمت نگه دارد. شوروی ۱۳ هزار هواپیمای جنگی در اختیار داشت، حال آنکه هواپیماهای رزمی روسیه به ۱ هزار فروند هم نمی‌رسد.

اما آیا ارتش روسیه که همواره بر کمیت متکی بوده، توانست که در مقابل چنین کاهشِ قدرت تکان‌دهنده‌ای، دکترین و فونداسیونِ نظامیِ جدیدی بر پایۀ کیفیت و فن‌آوریِ نظامی هوشمند بنا کند؟ به هیچ وجه!

سطح فن‌آوری ارتش روسیه امروز تفاوت ناچیزی با ارتش شوروی ۳۳ سال پیش دارد. شکست‌های خردکنندۀ آنها در اوکراین، ریشه در همین واقعیت دارد.

شوروی کمونیستی ساختارِ صنعتیِ عظیمی به‌وجود آورد که بر پایۀ «منطق اقتصادی»، مفهوم «بازدهی» و «تناسب با کشش بازارها» بنا نشده‌بود. این ساختار زیانده، به‌تدریج به‌معنای دقیق کلمه گندید و مضمحل شد. یلستین و پوتین ناچار شدند آن را تقریبا به تمامی تعطیل کنند.

روسیه برخلاف شوروی، یک «قدرت صنعتی» نبود و به یک «صادر کنندۀ مواد خام» تبدیل شد. روسیه با اختلاف، غنی‌ترین کشور جهان از لحاظ «منابع زیرزمینی» است، اما امروز در رده‌بندی اقتصاد جهانی، جایگاه ۱۱-ام را  به‌خود اختصاص داده‌است، در حالی که شوروی پس از پیروزی در جنگ جهانی دوم، اقتصاد دوم جهان بود.

روسیه با یک دولت فاسد و مافیایی، به‌هیچ‌وجه قادر نشده تا اقتصاد و تکنولوژی خود را بر پایه‌ای جدید بنا کند.

روسیه در پارامترهای بنیادینِ توسعه و قدرت، تنها یک پیکرِ بدقواره، نیمه‌نصفه و زوار-در-رفته از دوران شوروی است. به همین سبب است که روسیه، قادر نشده در این سال‌ها، سلاح‌های واقعا جدیدی در اختیار نیروهای مسلح قرار دهد. به همین سبب است که سلاح‌های جدیدی نظیر سوخو پاکفا و تانکِ آرماتا، با این که ظاهرا تکمیل شده‌اند، اما عملا وجود ندارند؛ چرا که بنیۀ اقتصادی و تکنولوژیِ لازم برای تکمیل آنها وجود ندارد. هند که شریک برنامۀ جنگندۀ نسل پنجم پاکفا بود، دریافت که این پروژه پوچ و توخالی است و کناره‌گیری خود را اعلام کرد.

  پوتین در طول بیش از ۱۰ سال دورۀ رونق ناشی از قیمت بالای نفت و گاز، توانست چند طرح نیمه‌کاره‌مانده از دوران شوروی را تکمیل کرده و در اختیار ارتش روسیه بگذارد. جنگنده‌های سوخو 30، 34 و 35، و نیز تانک‌های T90 شامل طرح قدیم و جدید در این دسته قرار می‌گيرند. بدین‌ترتیب، ۳۸۰ جنگندۀ جدید و حدود ۴۵۰ تانک جدید در اختیار ارتش روسیه قرار گرفت. امروز حدود ۶۰ فروند از این هواپیماهای جدید از بین رفته‌اند و رقمی که در مقابل تولید شده، حدود ۱/۸ تلفات است.

در مورد نیروی زمینی، وضعیت بارها و بارها بدتر است. روس‌ها نزدیک به ۵ هزار تانک و بیشترِ خدمه زرهی زبدۀ خود را از دست داده‌اند. بیش از نیمی از تانک‌های جدیدِ کم‌تعداد از میان رفته‌اند. تولید نظامی روس‌ها تا اینجا، بسیار کم‌تر از تلفات بوده و به همین سبب، ناچار شده‌اند تانک‌های قدیمی تولیدیِ ۵۰ تا ۷۰ سال پیش را از انبارها و از حالت ذخیره بیرون بیاورند.

بررسی‌ها نشان داده با روند تولید و تلفات فعلی، روس‌ها یکسال دیگر تقریبا تانکی در میدان نبرد ندارند. از سوی دیگر، هر چه آنها به‌سوی تولید بیشتر جنگ‌افزارهای سنگین بروند، فشار بر اقتصاد غیرنظامی روسیه بیشتر شده و زمینه برای «فروپاش اقتصادی دومِ» امپراتوری مسکو فراهم‌تر می‌گردد.

تلفات در زمینۀ نفربرها, توپ‌های خود-رانش و سیستم‌های پدافندِ موشکی زمین به هوا هم بسیار زیاد بوده‌است و در مجموع، رقمی حدود ۵ هزار دستگاه را شامل می‌شود.

روس‌ها مشکل دیگری نیز دارند. آنها در زمینۀ فن‌آوری نظامیِ پیچیدۀ الکترونیک، خودکفا نیستند و در دو دهۀ آخیر، در این زمینه وابسته به قدرت‌های غربی، به‌خصوص فرانسه، بوده‌اند.

تحریم‌هایی که پس از اشغال کریمه، یعنی ۱۰ سال قبل اعمال شد، ارتش روسیه را دچارِ مشکلات جدی کرد. علت اینکه چرا روس‌ها نتوانستند برتری هوایی بر فراز اوکراین را بدست گیرند و نیروی هوایی کوچک اوکراین را نابود کنند، مربوط به همین عقب‌ماندگی در زمینه دانشِ پیشرفتۀ الکترونیک است.

#توهم_روسیه
#افول_روسیه
#مرگ_بر_جمهوری_اسلامی
#انقلاب_ملی_میهنی_ایران
#کانال_دانشجویان_آزاده_وطن
حکم یک زندانی به‌نام الیاس رضایی که با اتهامات مربوط به «مواد مخدر» به اعدام محکوم شده بود، در زندان مرکزی گرگان به اجرا درآمد.

نه به اعدام

#مرگ_بر_جلادان_رژیم
#انقلاب_ایران
استعفا «فرهاد دانشجو» از ریاست دانشگاه تربیت مدرس

📌 #فرهاد_دانشجو، ریاست دانشگاه تربیت مدرس که در طول سه سال گذشته پرونده‌ای گسترده از سرکوب‌های امنیتی دارد؛ امروز در نامه‌ای به وزیرعلوم درخواست استعفا کرد؛ گرچند که با استعفایش موافقت نشد.

⚠️ از زمان انتصابش در آبان ۱۴۰۰ تا مرداد ۱۴۰۳ با همکاری #وزارت_اطلاعات و سازمان #اطلاعات_سپاه دکتر #سمیه_سیما و دکتر #آرمان_ذاکری اخراج شدند و علاوه بر آزار و اذیت دکتر #آبتین_گلکار او را وادار به استعفا کرد؛ ضمن آنکه در این مدت، وی قرارداد دکتر #کامران_ربیعی را تنها به دلیل حمایت از اعتراضات جنبش #زن_زندگی_آزادی تمدید نکرد.

🚨 صدور حکم ۱۲ ماه محرومیت از تحصیل برای #شقایق_اکبری دانشجو دکتری، صدور حکم ۷ ماه محرومیت از تحصیل برای #معید_مهدیان دانشجو کارشناسی ارشد و صدور حکم ۶ ماه محرومیت از تحصیل برای #احمد_پیروزنیا دانشجو دکتری از جمله افتخارات سرکوبانه این مهره امنیتی است.

#مرگ_بر_جلادان_رژیم
#فرهاد_دانشجو
#مزدوران_رژیم
#انقلاب_ایران
🛑  خبر تیراندازی به «آرزو بدری» به دلیل نداشتن حجاب در خودرو شخصی اش در حال جهانی شدن است!

جمهوری اسلامی در حال ماستمالی کردن قضیه است.

نگذارید حق این زن که دو فرزند دارد پایمال شود!

#آرزو_بدری
#جنایات_سازماندهی_شده
#مرگ_بر_جلادان_رژیم
#انقلاب_ملی_میهنی_ایران
#کانال_دانشجویان_آزاده_وطن
🔺️حمید حاجی عبدل پور دانشجوی سابق دانشگاه امیرکبیر با وجود پذیرش اعاده دادرسی و نقض رأی از سوی شعبه ۳۹ دیوان عالی کشور و همچنین نامه رئیس دانشگاه امیرکبیر خطاب به قوه قضاییه، از سوی شعبه ۲۰ دادگاه تجدیدنظر استان خراسان رضوی، به تحمل شش سال حبس محکوم شده است.

سال گذشته و پیش از ورود به زندان، این دانشجوی نخبه در نامه‌هایی سرگشاده به برخی ارگانهای حکومتی، از ضرب و شتم خویش در دوران بازجویی (۴۶ روز حبس در سلول انفرادی بازداشتگاه حفاظت اطلاعات سپاه استان خراسان رضوی) و اخذ اعتراف اجباری خبر داده بود و افشاگری کرده بود.
او در جلسه‌ی دادرسی مورخ ۲ مرداد ۱۴۰۳، تمام اتهامات خویش را رد کرده و به قضات اعلام داشته که تحت فشار اقرار کرده است.
آقای حاجی عبدل پور در سال ۱۳۹۵ با کسب رتبه ۲۲ در آزمون کارشناسی ارشد رشته مهندسی پلیمر وارد دانشگاه پلی‌تکنیک شده بود.

#ننگ_بر_رژیم_فاسد
#رژیم_اشغالگر_ایران
#نه_به_رژیم_اعدامی
#انقلاب_ملی_میهنی_ایران
#کانال_دانشجویان_آزاده_وطن
🌹🌷خلاصه‌ی حرفهای علم الهدی :
در یک کلام مردم را دیگر مثل گذشته نمی‌شود گول زد
باید ترفندی جدید اندیشید.


علم الهدی: ذائقه مردم با گذشته تفاوت پیدا کرده؛ دیگر نمی‌شود به سبک قدیم منبر رفت/ دیگر نمی‌توان با بیان صرف روایات مردم را پای منبر جذب کرد

🔸️احمد علم‌الهدی:
در تربیت و جذب روحانیون باید این نکته مورد توجه قرار بگیرد که ذائقه مردم با گذشته تفاوت پیدا کرده است و دیگر نمی‌توان با بیان صرف روایات مردم را پای منبر جذب کرد، بلکه باید روند خطابه‌ها به سمت تحلیلی شدن حرکت کند.

🔸️ روایتی که بر منبر گفته می‌شود چه در مسائل سیاسی، اجتماعی و اخلاقی باید دارای تحلیل داشته باشد، دیگر نمی‌شود به سبک قدیم منبر رفت.

در یک کلام مردم را دیگر مثل گذشته نمی‌شود گول زد
باید ترفندی جدید اندیشید.


#مرگ_بر_جمهوری_اسلامی
#انقلاب_ملی_میهنی_ایران
#مسلح_شوید
🍃🍃

توماج صالحی با طرح اتهامات جدید در زندان می‌ماند


امیر رئیسیان وکیل توماج صالحی در گفتگو با روزنامۀ شرق گفت: اگر چه شعبه پنج دادگاه انقلاب اصفهان موکل او را از اتهام “فساد فی الارض” تبرئه و در نتیجه حکم اعدام او را لغو کرد، اما، شعبۀ دو دادگاه انقلاب اصفهان با طرح پروندۀ جدید اتهامی از آزادی موکل وی جلوگیری نمود.
امیر رئیسیان گفته است که در پروندۀ جدید، توماج صالحی بابت یکی از ترانه‌هایش به “توهین به مقدسات و دعوت به آشوب و بلوا” متهم شده است. بر این اساس، بازپرس پرونده برای توماج صالحی قرار بازداشت صادر کرده و در نتیجه نامبرده تا تعیین تکلیف موضوع اجازه آزادی از زندان را نخواهد داشت.
پس از کشته شدن مهسا امینی در بازداشتگاه پلیس ارشاد و گسترش خیزش “زن، زندگی، آزادی” توماج صالحی به دلیل دفاع از این جنبش به یکی از نمادهای بین‌المللی آن تبدیل شد. در واکنش نیروهای امنیتی ایران توماج صالحی را ربودند و تصاویر ویدیویی او را پس از تحمل شکنجه‌های سخت جهت ارعاب عمومی در شبکه های اجتماعی پخش کردند. مدتی بعد شعبۀ یک دادگاه انقلاب اصفهان توماج صالحی را به اتهام فساد فی الارض به اعدام محکوم کرد. دیوان عالی کشور پس از پذیرش ایرادات حکم صادره، پروندۀ توماج صالحی را جهت بررسی مجدد به شعبه پنج دادگاه انقلاب اصفهان ارجاع داد. این امر به لغو حکم اعدام توماج صالحی و البته تشکیل پروندۀ جدید اتهامی علیه او منجر شد.

#توماج_صالحی
#زندانیان_سیاسی
#مرگ_بر_جلادان_رژیم
#انقلاب_ملی_میهنی_ایران
📢چرا انسانها شورش می کنند؟

یکی از تحقیقات مفصلی که درباره علل رخداد انقلاب ها و خشونت های جمعی انجام شده، کتاب "تد رابرت گر" است با عنوان "چرا انسانها شورش می کنند" (why men rebel)که درسال ۱۹۷۰ به نگارش درآمده است.
رابرت گر با رویکردی روانشناسانه و تا حدی فردگرایانه به مبحث خشونت جمعی و سیاسی، سعی می کند علل بروز خشونت ها را تبیین کند.
دراین نظریه، خشونت سیاسی به عنوان تمامی حملات فراگیری که درون یک جامعه سیاسی علیه رژیم سیاسی، بازیگران آن یا سیاست های آن انجام می شود تعریف شده است.

نظریه رابرت گر ازجمله نظریه های تجربی و سیستماتیک در حوزه علوم سیاسی است؛ به این معنا که:
۱. این نظریه تا آنجا که ممکن است روشن و به دور از ابهام است،
۲. از تناقض های منطقی یا محال احتراز می کند، و
۳. میزان هماهنگی و انطباق آن واقعیت های تجربی معین و قابل تشخیص است.

رابرت گر برخلاف نظریه هایی که با دیدگاه اقتصادی محض به این مسائل نگاه می کنند و نیز صرفا به شرایط عینی و واقعی جوامع توجه می کنند، انتظارات فزاینده انسانها را عامل مهم بروز خشونت ها می داند؛ یعنی فاصله ای که مردم با ارزش ها و شرایط مطلوبی که درپی دستیابی به آنها هستند، احساس می کنند. این ارزشها به سه صورت ارزش های رفاهی(رفاه مادی و فرصت های موجود برای استفاده از توانایی های ذهنی و مادی)، ارزشهای قدرتی(میزان توانایی انسانها برای تاثیرگذاری بر دیگران و اجتناب از دخالت ناخواسته در زندگی و اعمال و رفتار آنها) و ارزشهای بین الاشخاصی(رضایت های روانی به دست آمده در تعاملات اجتماعی) تقسیم بندی می شوند.

البته می توان در چارچوب این نظریه، متناسب با شرایط تاریخی، اجتماعی و فرهنگی جوامع مختلف، خواسته ها و ارزش های مختلف را در این چارچوب تحلیلی وارد کرد و یا به صورت های دیگری آنها را دسته بندی و تعریف کرد.

بنابراین فارغ از چیستی این ارزش ها، هرچه شکاف میان "انتظارات ارزشی کنشگران" و رسیدن آنها به این خواسته ها یا به عبارتی "توانایی های ارزشی" بیشتر باشد، احتمال بروز خشونت و وقوع اتفاقاتی نظیر آشوب های مردمی و درنتیجه انقلاب بیشتر است.
انتظارات ارزشی، میانگین موقعیت هایی هستند که کنشگران خود را به گونه ای توجیه پذیر مستحق آن می دانند و توانایی های ارزشی، میانگین موقعیت هایی هستند که کنشگران خود را احتمالا توانا در دستیابی به آنها می دانند.

ازجمله نقاط قوت نظریه رابرت گر این است که سعی می کند دریابد در ذهن کنشگران چه می گذرد و خود را به آنچه در واقعیت اتفاق می افتد محدود نمی کند. به عبارتی، علاوه براینکه از دیدگاه صرف اقتصادی فراتر می رود و عوامل دیگر را نیز در مدل خود وارد می کند، فقط آنچه در درون جامعه درحال اجراست را درنظر نمیگیرد و از "انتظارات ارزشی" حرف می زند که در ذهن مردم نقش بسته اند. ازدیگرسو، صرفا پتانسیل و توانایی های بنیادین برای رسیدن به این خواسته ها را ملاک قرار نمی دهد؛ بلکه با یک نگاه جامع تر، تصور ذهنی کنشگران یا برداشت کنشگران در امکان رسیدن به خواسته هایشان را به عنوان یک متغیر مهم وارد مدل خود می کند.

#انقلاب
#شورش
#تد_رابرت_گر
#انقلاب_ملی_میهنی_ایران
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📢مسئول مفت خور ج.ا:
مانعی برای تحصیل مبینا نعمت‌زاده در رشته پزشکی وجود ندارد!

پ.ن:
کاش انقدر که دغدغه تحصیل سهمیه ای و رانتی هارا داشتید فکری هم به حال کودکان بلوچ محروم از تحصیل و امکانات آموزشی میکردید. رژیم مفت خور ج.ا از طرفی در بنیاد شهید اختلاس میکند و از طرفی امتیازات نامعقول و ناعادلانه به این خانواده ها میدهد تا به شکاف بیشتر در جامعه دامن بزند.

#تنها_راه_نجات_براندازی
#مرگ_بر_جلادان_رژیم
#انقلاب_ملی_میهنی_ایران
#سهمیه
#فساد_رژیم_جمهوری_اسلامی
#کانال_دانشجویان_آزاده_وطن
ولی من دقت کردم دیدم اکثر ماهایی که چنل داریم و می‌نویسیم، درد‌های عمیقی هم تو زندگیمون داریم. همیشه درحال جنگیدن برای فرداهای بهتریم و حال دلمون زیاد خوب نیست. ما می‌نویسیم تا یادمون نره باید به خودمون یادآوری کنیم که ادامه دادن و قوی موندن تنها چیزی هست که داریم.
با گذشت حدود ۲۰ روز از حذف اسماعیل هنیه در تهران و عملی نشدن وعده جمهوری اسلامی برای انتقام، محمود زهار، از رهبران حماس گفت:

«اگر‌ جمهوری اسلامی عرضه و توان گرفتن انتقام ابو العبد را ندارد، آن را اعلام کند تا ما خودمان اقدام کنیم!»


#مرگ_بر_جمهوری_اسلامی
#ترور_هنیه
#انقلاب_ملی_میهنی_ایران
🔴نگاهی به کارنامه سیاه معتمدی;

چکیده‌ای از کارنامه عبداالله معتمدی به بهانه اظهارات اخیر او در دفاع از علم


◻️دانشگاه که باید فضایی برای برخورد آرا در بستری آکادمیک باشد، امروز بیش از هر زمان دیگری در مسیر تهی شدن از علم قرار گرفته است.
خروجی طرز تفکر تیم مدیریتی عبدالله معتمدی را می‌توان در اخراج برخی اساتید مطرح دانشگاه علامه طباطبایی و جایگزینی آنها با نیروهای غیرمتخصص همسوی با خود به وضوح مشاهده کرد. تفکری که کوچکترین اختلاف نظری را منجر به حذف قهری همکارش می‌کند، برای صحبت از علم و آکادمی زیادی کوچک است.

◻️لکه ننگی که بر پیکره دانشگاه به جای گذاشتید در کارنامه ۳ سال اخیرتان کاملا مشهود است. چند صد ممنوع الورود، ده‌ها تعلیق و بازداشت، برخورد امنیتی با دانشجویان، ضرب و شتم آنان توسط  حراست و لباس شخصی‌ها، همه و همه تنها در ۳ سال مدیریت شما اتفاق افتاد.
امروز شما درباره ضرورت جلوگیری از تبدیل دانشگاه به پایگاهی برای احزاب سیاسی سخن به میان آوردید، آقای معتمدی؛ صداقت و شرافت حکم می‌کرد همانگونه که در تصمیم‌گیری‌هایتان برای پیشبرد اهداف سیاسی خود دانشجویان را به خودی و غیرخودی تقسیم کردید، کاش حقیقت را بر زبان می‌آوردید که دفاتر ما و برخی نشریات سابق را به انباری نهادهای شبه دانشجویی مورد تاییدتان بدل کردید.

◻️سیاست همواره حربه‌ای برای شما بود اما درک شما از سیاست مهم بود که آن را جز در راستای قدرت گروهی و فرقه‌ای ندیدید؛ سیاست تعریفی داشت آن هم زندگی عمومی بهتر بود اما زندگی بسیاری را ذیل قدرت سیاسی حاکم تباه کردید.

◻️می‌گویند سیاست کثیف است و پدر و مادر ندارد، آری سیاست کثیف است اما دقیقا همان پنداشت شما از سیاست به شکل سنتی آن است که کثیف است وگرنه سیاست تدبیر زندگی بهتر بود و این امر نه کثیف است که هدف است؛ هدفی که آنان که قائل به آن هستند تحت تعقیب و آزار ادراک قدمایی سیاست امثال شماها هستند.

◻️جناب معتمدی، ما سخنرانی شما در پاییز 1401 در دانشکده روانشناسی را فراموش نمی‌کنیم که در جواب اعتراض دانشجویان، آنان را تهدید به بازداشت و اخراج از خوابگاه و دانشگاه کردید.
یادمان نمی‌رود در دوران ریاست شما حراست سر دانشجو را به دیوار کوبید و آب از آب تکان نخورد، یادمان نمی‌رود که عضو تشکل ما را با ضرب‌وشتم از دفتر انجمن بیرون کردید؛ همچنین وسایل شخصی اعضا که در دفتر مرکزی انجمن آزاداندیش بود را هم پس ندادید.

◻️فراموش نمی‌کنیم که در همان لحظاتی که مشغول بازدید نمایشی از خوابگاه همت بودید، یک دانشجو در همان محل خود را به دار آویخته بود.
عزل و نصب‌های متعدد شما در معاونت دانشجویی و فرهنگی به خوبی نشان از سوءمدیریت شدیدی دارد که امروز جایگاه شخص شمارا هم تحت الشعاع قرار داده است‌. 

◻️آقای معتمدی، صحبت از علم و فضای علمی در دانشگاه برای کارنامه شما زیادی سنگین است. این بار سنگین را بیش از این به دوش نکشید.
سایه‌ها منتظر شماست تا به حرفه‌های دیگری که پیش از دانشگاه مشغولیت داشتید حضور به هم برسانید؛ همانجا که علم برای قدرت و با قدرت است.

✒️ @atuazadandish
بی شک نظام سیاسی ایران از میان انواع نظامهای شناخته شده، نظام خود کامگی بوده است، یعنی نظامی که به ظاهر یک نفر بدون ضابطه و قانون، خواسته های خود را تحمیل می کند.

در هر نوع از انواع حکومت، نوعی احساس، رابطه شهروند را با حاکمیت مشخص میکند در نطام خودکامگی، ترس جانمایه رابط بین پادشاه و مردم است، و همه در این ترس برابرند.
این ترس بر خود حاکم نیز حکومت میکند. این ترس دامنه خود را از زمینه سیاسی به حیطه كلیه روابط اجتماعی می‌کشاند و همه چیز را ناامن میکند.

ناامنی، فعالیتهای اقتصادی- اجتماعی را به حداقل ممكن تقلیل میدهد و حکومت خودکامه از این جهت در آستانه سقوط دایمی قرار دارد.

#جامعه_شناسی_خودکامگی
#علی_رضاقلی
#انقلاب_ملی_میهنی_ایران
📢حمله پلیس های وحشی نوپو به مرکز آموزش زبان آلمانی گوته در پی تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ!

این بار آتش به اختیارهای نوپو وحشیانه به داخل موسسه گوته دیباجی و آموزشی قلهک تهران حمله کردند و اساتید و کارکنان و تمام کسانی که امتحان آلمانی داشتند رو بیرون انداختند.

ماموران وحشی داد میزدن کجا میخواین برین؟

و بعد درآخر موسسه زیر نظر سفارت آلمان را پلمپ کردن و تابلو سردر موسسه رو پایین اوردن.

دولت آلمان ضمن محکوم کردن نحوه رفتار مقامات ایرانی با موسسه «گوته» که آموزشگاه تدریس زبان آلمانی در تهران است، سفیر ایران در برلین را احضار کرد.

به گزارش خبرگزاری های دولتی ایران، این تصمیم در پاسخ به اقدام چند هفته پیش پلیس آلمان به موسسات «مرکز اسلامی هامبورگ» وابسته به رژیم اسلامی اشغالگر ایران در شهرهای مختلف آلمان صورت گرفته است.

#آتش_به_اختیار_نوپو
#مرگ_بر_جلادان_رژیم
#حکومت_وحشی_آخوندی
#انقلاب_ملی_میهنی_ایران
#کانال_دانشجویان_آزاده_وطن
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴تهران
پرستاران تهران به اعتصاب سراسری پیوستند

تجمع اعتراضی پرستاران مقابل وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی
چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۳


#تجمع_پرستاران
#به_اعتراضات_سراسری_بپیوندید
#مرگ_بر_جلادان_رژیم
#انقلاب_ملی_میهنی_ایران
#کانال_دانشجویان_آزاده_وطن
2024/11/20 11:36:39
Back to Top
HTML Embed Code: