Telegram Web Link
«گفتگو» کلید گنج روابط همسران است.

◼️دختر و پسر در روزهای آشنایی قبل از ازدواج و حتی تا چندین وقت بعد از ازدواج ممکن است تصور کنند که هیچوقت با یکدیگر به اختلاف نخواهند خورد.

◼️اما مگر ممکن است دو آدم غریبه تصمیم به زندگی در زیر یک سقف برای مدتی نامحدود بگیرند و در مسیر تبدیل غریبگی به آشنایی و صمیمت، هیچوقت با هم به مشکل برنخورند؟

◼️زوجین به طور میانگین شش سال با اختلافات زناشویی خود مدارا می‌کنند. درحالی که یک تصمیم بهتر قبل از طی کردن این شش سال و برای اینکه در  پایان این سالها یک زندگی مشترک به اختلاف جدی یا جدایی کشیده نشود، مراجعه و استفاده از نظرات مشاورین ازدواج و زناشویی و زوج‌درمانگرهاست.

◼️اگر مدتهاست به جز صحبت روزمره با هم حرف نمی‌زنید. اگر مرتب و بی‌دلیل دعوا می‌کنید. اگر فاصله قهر و آشتی شما بسیار طولانی شده است و مدتها مانند دو غریبه در یک خانه زندگی می‌کنید.

◼️اگر کوچکترین طرح مشکل بین شما منجر به دعوا و دلخوری می‌شود و به طور کلی اگر در طول روز آرامش داشتن همسر و قرار داشتن در یک زندگی مشترک را تجربه نمی‌کنید، زمانی است که زندگی شما در معرض خطر قرار گرفته است و نیاز به دریافت کمک از مشاور دارید.

قبل از هر چیز برای آنکه به نقطه شش سال مذکور نرسید از رابطه زناشویی خود محافظت کنید.

◼️کلید این محافظت «گفت‌وگو» کردن است. یکی از شکایات رایج زنان این است که همسرم با من صحبت نمی‌کند و دفاع مردان هم اغلب این است که حرفی برای گفتن نداریم. بعضی دیگر هم می‌گویند ما با هم صحبت می‌کنیم. مثلا همین امروز من از او پرسیدم: « غذا کی حاضر می‌شود؟»


◼️صحبت کردن زن و شوهر موقعی مفید است که برای آن زمان گذاشته بشود.
 
◼️در زمان مشخصی که خود روی آن توافق دارید، موضوع مشخصی که اغلب می‌دانید محل اختلاف یا دلخوری و یا حتی موضوع مورد علاقه برای صحبت از طرف همسرتان هست را انتخاب کنید و درباره آن گفتگو کنید.

◼️به خواسته‌های هم گوش بدهید. در صحبتها دنبال مقصر و یا اثبات خودتان نباشید. با هم همدلانه برخورد کنید و حتی اگر نیش و کنایه شنیدید عصبانی نشوید. این کنایه شنیدن ناشی از وقت کمی است که تا به حال برای صحبت با یکدیگر گذاشته‌اید. همین گفتگوی ساده کلید حل بسیاری از اختلافات زناشویی است که حتی تصور نمی‌کنیم حرف زدن آنها را برطرف خواهد کرد.
@rasapsychoo
اریک برن، روان‌شناس برجسته می‌گوید:
اگر انسان‌ها نوازش نشوند، مغزشان متلاشی می‌شود و این کنایه‌ایست از  اهمیت نوازش به‌عنوان غذای روح برای مغز .

نوازش‌ها می‌توانند مثبت و منفی باشند. لبخند زدن، جملات مهرآمیز گفتن و ... نمونه‌هایی از نوازش مثبت و اخم کردن، مشاجره، انتقاد، نیش و کنایه زدن مواردی از نوازش‌های منفی هستند.

نیاز به نوازش یا دیده شدن به اندازه‌ای قوی است که بشر همه تلاش خود را به کار می‌گیرد تا دیگران او را ببینند، تایید کنند، دوست بدارند و تحسین کنند و اگر چنین چیزی اتفاق نیفتد به نوازش‌های منفی نیز بسنده می‌کند، به عبارتی، ما حاضریم انتقاد شویم، بازخوردهای منفی بگیریم، زیر سوال برویم و... تا به خودمان ثابت کنیم که دیگران ما را می‌بینند و به‌همین دلیل مهم هستیم.

نوازش‌ها می‌توانند کلامی و غیرکلامی باشند. کلمات مهرآمیز نمونه‌هایی از نوازش‌های کلامی هستند.
🍃امپاتی (empathy ) چیست؟

"امپاتی" به معنی خود را به جای دیگران قرار دادن است.

مادری کودکش را به گردش می برد. او خیلی خوشحال است اما کودک زار زار گریه می کند.

مادر ابتدا دلیل گریه کودک را نمی فهمد اما وقتی خود را جای کودک می گذارد و از دید کودک به جهان می نگرد ، تازه متوجه می شود کودک فقط پاهای آدمها را می بیند ، و در این شلوغی چیز دیگری نمی بیند. از این پایین دنیا خیلی خسته کننده است.

هرچه توانایی امپاتی در شما افزایش پیدا کند ، ارتباطهای صمیمانه تری با دیگران خواهید داشت .
پژوهشگران معتقدند که امپاتی می تواند تا حد زیادی مشکلات خانوادگی را که عموما از عدم درک متقابل ناشی میشود ، حل و فصل کند .
اگر پدر و یا مادر هستید خودتان را جای فرزندتان بگذارید ، آیا چنین والدینی را دوست دارید؟ خودتان را جای همسر ، معلم ، شاگرد ، فروشنده ، خریدار و یا دوستتان بگذارید .
آیا طرف مقابلتان را دوست دارید؟

"توانایی امپاتی را تمرین کنید و در خود افزایش دهید."
💎اگر می خواهید خشنودتر زندگی کنید این یازده نکته را مربوط به شفقت ورزی را انجام دهید .


1️⃣در هر هفته سه عمل مهربانانه بدون چشم داشت برای دیگران انجام دهید. کاملاً ارادی برای آن برنامهریزی کنید و بطور جدی برایش گام عملی بردارید.

2️⃣ در محل کار با دیگران (همکاران- مشتری- مراجع ) با خوشرویی و ادب برخورد کنیم.

3️⃣ هنگام مراجعه به مؤسسه، سازمان، شرکت و...با صدایی مهربان و لحنی صمیمی با کارمند مربوطه گفتگو و درخواست کنیم.

4️⃣ در پایان هر هفته از خود بپرسیم : در هفت روز گذشته چه خدمت بی مزدی برای کسی یا محیط زیست انجام داده ام.

5️⃣ در کوچه و خیابان به هنگام پارک ماشین ، رانندگی ، خرید، سوارشدن به اتوبوس و مترو و هواپیما و ...از خود بپرسم چگونه می توانم در اینجا عمل مشفقانه انجام دهم و با دیگران مهربانی کنم؟ نیاز و خواسته دیگری را مد نظر قرار دهم؟

6️⃣ هر کس در هر جا کاری برایتان انجام داد، مهربانانه و مشفقانه سپاسگزاری و قدردانی کنید.

7️⃣ با خودتان مهربانی کنید ، به خودتان سخت نگیرید . دنیا و زندگی به اندازه کافی سخت و دشوار است. مشفقانه خودتان را ارزیابی کنید.

8️⃣ با اطرافیان مهم ، همسر ،فرزند ، خواهر ، برادر، والدین همسر و همکار به زبان خوش غیر_تحکمی و غیر طلبکارانه و با ادب و محترمانه سخن بگویید .

9️⃣ عزیزان و اطرافیانتان را با نگاهی از سر شفقت و مهربانی (همدلی ، همدردی، یاری رسانی و حمایت) نگاه کنید.

🔟 به هنگام مواجه با خودخواهی و تمامیت خواهی دیگران ، با زبان و لحن و حالتی مهربان و مشفقانه مخالفت کرده و نه بگوییم.

1️⃣1️⃣ شفقت ورزی و نوعدوستی را یک فضیلت و ارزش بزرگ انسانی بدانیم و نه یک تکلیف یا وظیفه و تکنیک
@rasapsychoo
افراد کمال‌گرا و بهینه نگر؛

افرادی که همیشه به دنبال بی‌نقص‌ترین و عالی‌ترین‌ها هستند و به محض اینکه متوجه شوند رسیدن به نمره بیست برایشان ممکن نیست سرجلسه امتحان شرکت نمی‌کنند، جزو غیر مناسب‌تیرین آدم‌ها برای دوستی و کار شراکتی هستند.

البته عالی بودن و بهترین‌ها را خواستن نه تنها بد نیست بلکه برای کسی که می‌خواهد والا باشد یک ضرورت است.

اما اینکه انسان به خاطر بی‌نقص بودن بخش زیادی از اعتبار و زحمت و عمر و هزینه خود و اطرافیانش را قربانی کند، این نشان‌دهنده وجود مشکلی عمیق در بخش شناختی وجود فرد است و می‌تواتد ضرر و زیان فراوانی را برای او و اطرافیانش به ارمغان آورد.

👈🏻 در زندگی کار با آدم‌هایی مناسب است که واقع‌بین و بهینه نگرند.

"بهینه نگر یعنی ضمن درک واقعیت سعی می‌کنند بهترین نتیجه را از منابع موجود بدست آورند. "
13 فرمول طلایی موفقیت در زندگی

🔹برای بعضی‌ها، وقتی صحبت از موفقیت می‌شود اولین چیزی که به ذهنشان خطور می‌کند، ثروت است. بعضی دیگر تعریفشان از موفقیت رسیدن به قدرت و گروهی هم موفقیت را در توان تاثیرگذاری بر جهان می‌بینند.
همه این تصوراتی که از موفقیت ارائه شد، می‌تواند معتبر باشد چرا که تعریف این مفهوم از نظر هر کسی متفاوت است. به هر حال از نظر شما موفقیت هرچه که باشد تفاوتی نمی‌کند مهم این است که این مهم به راحتی به دست نخواهد آمد.
🔹تا امروز جملات و کتاب‌های بی شماری در مورد موفقیت گفته و نوشته شده، اما هیچکدام به اندازه کافی مفید نیستند چرا که همانطور که گفته شد موفقیت شخصی و منحصر به افکار هر فرد است، پس لزوما نسخه یک شخص نمی‌تواند به کار شخص دیگری هم بیاید.
🔹با توجه به این نکته باید به توصیه‌های افراد مختلف با ایده‌ها و سلایق متفاوت توجه کرد تا بلکه یکی از آن‌ها با تعریف شما قرابت داشته باشد.
1️⃣ بزرگ فکر کنید
به جای رها کردن رویاهایتان سعی کنید، بلندپرواز باشید.
2️⃣ کاری که دوست دارید بیابید و انجام دهید
حتی اگر در کاری که به شدت به آن علاقه دارید چندان هم موفق نشوید چیزی از دست ندادید چرا که حداقل کاری را که به آن عشق می‌ورزیدید را انجام دادید.
3️⃣ یاد بگیرید که چگونه در زندگی‌تان تعادل ایجاد کنید
موفقیت در گرو ایجاد تعادل بین کار و زندگی و تفریح است.
4️⃣ از شکست نترسید
به شکست‌های خود توجه کنید، آنها را بررسی کنید. شاید در این صورت آموختید که چگونه موفق شوید.
5️⃣ برای موفقیت عزمی راسخ و بدون تردید داشته باشید
بی شک موفقیت سخت است؛ پس بدون تمایل وصف ناپذیر به آن، این دشواری ممکن است غیرقابل تحمل به نظر برسد، اما در صورتی که شما شوق و علاقه داشته باشید این سختی‌ها برایتان تنها موانعی کوچک به نظر خواهند رسید.
6️⃣ به عمل کار برآید، پس مرد یا زن عمل باشید
از پیله محافظه‌کاری خارج شوید، انقدر درگیر هنجار‌های معمول نباشید، همین که فکر کردید کاری را با روش خودتان می‌توانید بهتر انجام دهید دست به کار شوید، اگر هم شکست خوردید دوباره امتحان کنید.
7️⃣ به دنبال روابط مثبت باشید
"مهمترین ماده در فرمول موفقیت، دانستن چگونگی همراهی با مردم است. "
8️⃣ از بیان ایده‌های جدید و اجرا آن نترسید
اگر ایده‌ای دارید، از بیان آن به خاطر جدید و متفاوت بودن نترسید؛ اتفاقا خوشحال باشید که به چنین ایده‌ای رسیدید. ایده جدید و حتی عجیب شما ممکن است روزی همان چیزی باشد که شما را به سمت موفقیت سوق می‌دهد.
9️⃣ ظرفیت‌های خودتان برای رسیدن به موفقیت را باور داشته باشید
برای دستیابی به موفقیت اول باید آن را تصور کنید و بعد به سمتش حرکت نمایید.
🔟 همیشه مثبت نگر باشید
تکلیف نگرش منفی هم که روشن است اگر منفی نگر باشید به راحتی از ادامه کار انصراف خواهید داد.
1️⃣1️⃣ اجازه ندهید دلسردی ها شما را از ادامه مسیر بازدارد
به شبهات توجه نکنید. اگر دلسرد شدید به آن پر و بال ندهید و سعی کنید آن را نادیده بگیرید.
2️⃣1️⃣ مشتاق سخت کار کردن باشید
شما هرگز موفق نمی‌شوید مگر با کار و تلاش در راه رسیدن به اهدافتان.
3️⃣1️⃣ برای پیگیری اهدافتان و آنچه که حس می‌کنید، به اندازه کافی شجاع باشید
درنهایت، باید به غرایض خود اعتماد کنید.
✳️ سخن نهایی
احتمالا بعد از خواندن این 13 نکته متوجه شده‌اید که جان مایه همه این توصیه‌ها تقویت روحیه مثبت است. این مساله به وضوح نشان می‌دهد که کلید رسیدن به موفقیت، در هر آنچه که می‌خواهید تقویت ذهنتان خواهد بود.
احتمالا کسانی رو میشناسید یا دیدید که دچار نشخوار فکری یا Overthinking هستند‌. نشخوار فکری به معنای اندیشدن مداوم به یک سری افکار تکراری و اغلب ناراحت‌کننده و آزاردهنده است.

پژوهش‌ها نشون داده که بچه‌هایی که تو محیط استرس‌زا بزرگ می‌شن و والدین سخت‌گیر و سرزنش‌گر دارن، به احتمال زیاد در نوجوانی و بزرگسالی دچار نشخوار فکری میشن. نشخوار فکری خودش می‌تونه باعث افسردگی و اضطراب و فوبیا و اسکیزوفرنی بشه!

+ هر رفتار نادرست پدر و مادر ممکنه تاثیرات جدی رو بچه‌ها و آینده‌شون بذاره. اگر بچه دارید خیلی به این مسائل دقت کنید
آدری هِپبورن بازیگر مشهور بریتانیای، تو یکی از مصاحبه هاش میگه واسه ی داشتن یه زندگیه ی بهتر:
«به سرعت ببخشید، به آرامی ببوسید، صادقانه عشق بورزید، به راحتی بخندید و هرگز از چیزی که لبخند به لبهای شما نشانده اند احساس پشیمانی نکنید.
مهم ترین چیز در زندگی، آن است که از زندگی خود لذت ببرید، شاد باشید، و این همه ی آن چیزی است که اهمیت دارد.
لحظات زندگی من چیزی بسیار فراتر از یک افسانه بوده است، من هم بسیار دشواری داشته ام؛ اما از هر مشکلی که عبور کردم در نهایت جایزه آن را هم گرفته ام!
من معتقدم هر روز باید حداقل یک لحظه فوق العاده داشته باشی.»
▪️بعضی از کودکان مشکلات رفتاری زیادی دارند؛

⚠️زیرا والدینشان بسیار کم به رفتارهای خوب آنان توجه می کنند و آنان را مورد تشویق قرار می دهند!

▪️ولی هر بار کار اشتباهی از آنان سرمی زند، بشدت مورد مواخذه قرار می گیرند!

▪️اگر رفتار شایسته کودک مورد بی توجهی و بی مهری قرار گیرد، در آینده رفتارهای پسندیده
کمتر از او سر می زند.
‌ "16 راهکار ساده برای اینکه دوباره خودمان را دوست داشته باشیم."

قسمت چهارم

10. برای امتحان کردن ایده ها و فرصت های جدید، به خودتان شانس بدهید.
اینکه نمی دانید آخرش چه می شود، نباید باعث شود که شروع نکنید! شما استارتش را بزنید، مطمئن باشید که عدم قطعیت ها شما را به سمتی می برند که فرصت ها در انتظارتان هستند.

11. به بصیرت خود اعتماد کنید و در رابطه با همه چیز با خودتان صادق باشید.
ما نمی توانیم درباره شیوه زندگی ای صحبت کنیم که خودمان آنگونه زندگی نمی کنیم.ما دیگر نیازی به داستانهای جذاب نداریم، بلکه ما نیازمند داستانهای هوشمندانه هستیم. به صدای درونی خود گوش دهید. اعتماد به نفس اینگونه بدست می آید که بدانیم کاری که می کنیم صحیح است، و "برای ما" صحیح است.

12. به توانایی های خود باور داشته باشید.
همه چیز ممکن است. کلیدش این است که بشناسید چه چیزهایی می خواهید، ادعا کنید که قسمتی از شماست و باور داشته باشید که شما لیاقت داشتنش را دارید.

13. به جای اینکه داستان زندگی دیگران را بخوانید، ببینید یا بشنوید، داستان زندگی خود را بنویسید.
هر زمانی که دیدید در حال مقایسه زندگی خود با دیگران هستید، به خاطر داشته باشید که افراد غالبا قسمت های پررنگ زندگی شان را نشان می دهند (مخصوصا در شبکه های اجتماعی)، نه واقعیت هایشان را.

ادامه دارد...

مارک چرنوف
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥آیا شما توانایی مدیریت خشم خود را دارید؟ از راهکارهای مدیریت خشم بیشتر بدانیم.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
👌 کلیپی آموزنده درمورد کنترل خشم

تصور کنید که در جنگلی قدم می زنید و ناگهان سگ کوچکی را می بینید که کنار درختی نشسته است، همچنانکه به آن سگ نزدیک می شوید، ناگهان به شما حمله کرده و دندانهای تیز خود را نشان می دهد، شما وحشت زده و خشمگین می شوید، اما ناگهان متوجه می شوید که یکی از پاهای سگ در تله ای گرفتار شده است، به سرعت حالت ذهنی شما از خشم به سوی نگرانی و ترحم تغییر می نماید؛ زیرا متوجه شده اید که حالت پرخاشگری سگ از جایگاه آسیب پذیری و درد نشات می گیرد، این موضوع در مورد همه‌ی ما نیز صدق می کند، زمانیکه ما به شیوه های دردآوری رفتار می‌کنیم، بدین دلیل است که ما در نوعی مشکل و تله گرفتار شده ایم که نیاز است آن را ریشه یابی کرده و به آن درمان دهیم، هر چه بیشتر از طریق چشمان مهربانانه و فرزانگی به خودمان و دیگران نگاه کنیم، قلبی سرشار از عشق و شفقت را پرورش می دهیم.
🍃خودتان را دوست داشته باشید،
یک جور توی آیینه به خودتان نگاه کنید انگار زیباترین مخلوق خدایید...
خودتان را باور داشته باشید،
یک جور که همه هم باورتان کنند و ایمان بیاورند که شما قادر هستید هرکاری که اراده میکنید را آنطور که میخواهید انجام دهید...
آدمها آیینه رفتار شما هستند،
همانجوری با شما رفتار میکنند که شما با خودتان توی خلوتتان رفتار میکنید،
همانقدر شما را زیبا میبینند که شما ایمان دارید همانقدر زیبا هستید...
همانقدر شما را موفق میبیند که شما از موقعیت فعلیتان رضایت داشته باشید...
خودتان را دوست داشتید باشید،
همان طور که هستید،
سعی کنید هرروز آدم بهتری شوید به نسبت قبل
ولی از آدمی که دیروز و هفته قبل بودید شرم زده نباشید،
شما همانقدر در نظر دیگران با ارزش هستید که خودتان برای خودتان ارزش قائل شوید...
کانال روانشناس کودک با بالاترین قیمت پیشنهادی به یک روانشناس کودک فروخته خواهد شد
@Anatomy2020
🍃عاشق خودتان باشید؛

هیچ عشقی تاثیرگذارتر از عشق یک انسان به خویش نیست، بسیار مهم است که در طول روز چه گفتگوهای درونی با خود دارید، اگر مدام خودتان را بابت اشتباهات گذشته شماتت می کنید، اگر از دیدن چهره خود جلوی آینه نهایت لذت را نمی برید یعنی شما عاشق خودتان نیستید، اگر به محض اینکه یک خطا انجام میدهید خودتان را با کلماتی نامناسب تحقیر می کنید یعنی شما در حال سرکوب کردن عزت نفس خود هستید.

رفتار شما با خودتان بسیار مهمتر از رفتار دیگران با شماست، سعی کنید همواره خودتان را فردی ارزشمند، محترم و شایسته بهترینها بدانید، سعی کنید همیشه بدنبال نکاتی در خود بگردید که باعث تحسین و افتخار شما نسبت به خویش باشد، درون شما نیاز شدیدی به تایید و تشویش شما دارد و همین تاییدهای درونی است که انگیزه، شادی و امید به حرکت را در شما بیدار می کند.
🍃"من بی ارزشم"

اگر گرفتار این طرحواره شده باشید، احساس می کنید عیب های زیادی دارید و از ارزش چندانی برخوردار نیستید. باور راسخ دارید که برای اطرافیان آدم ارزشمند و دوست داشتنی نیستید. فکر می کنید که هر آن ممکن است عیب های شما برملا شود. ممکن است در دوران کودکی احساس کرده اید که به دلیل عیب و ایرادهایتان مورد احترام خانواده قرار نمی گیرید و از شما عیب جویی می کرده اند. خودتان را مقصر می دانید و احساس می کنید ارزش آن را ندارید که دیگران شما را دوست داشته باشند. در دوران بزرگسالی نیز از عشق ورزی و قبول محبت دیگران می ترسید. باورتان نمی شود که دیگران به دلیل ارزشمندی تان بخواهند با شما رابطه ای صمیمی برقرار کنند. بنابراین انتظار دارید که دیگران دست رد به سینه شما بزنند، شما را تحویل نگیرند و طردتان کنند.
⚪️ آموزش سه تکنیک مهم برای صحبت کردن با شریک عاطفی:

1⃣ قاعده دعوت: یعنی من قبل از اینکه بخوام موضوع بحث رو یکدفعه و ناگهانی پیش بکشم، اول از همه با خونسردی از طرف مقابلم میخوام یک روز و زمانی که وقت خالی داره رو برای من مشخص کنه تا بشینیم در مورد اون موضوع در کمال آرامش و بدون دغدغه صحبت کنیم.

2⃣ هربار فقط یک موضوع: یعنی هر بار که قرار هست باهم صحبت کنیم فقط و فقط در مورد یک موضوع حرف میزنیم و مباحث دیگه از گذشته و آینده رو وارد نمیکنیم و مکالمه در مورد این مسائل رو هر چقدر هم مهم باشه به زمان دیگه ای موکول میکنیم.

3⃣ وقفه: یعنی ما با شریک عاطفی مون توافق میکنیم هر بار که در مورد موضوعی صحبت کردیم و بحث بین ما خیلی شدید و سنگین شد یک وقفه ای بین صحبتون ایجاد بشه و طرفین در این زمان که میتونه از چند دقیقه تا چند روز باشه سعی میکنن خشم خودشون رو فروکش کنن و مجدد آرامش لازم رو برای گفت و گو سالم به دست بیارن. نکته مهم اینکه شخصی که درخواست وقفه بین صحبت رو میده خودش هم باید برای شروع مجدد مکالمه پیش قدم بشه.
💎اگر می خواهید خشنودتر زندگی کنید این یازده نکته را مربوط به شفقت ورزی را انجام دهید .


1️⃣در هر هفته سه عمل مهربانانه بدون چشم داشت برای دیگران انجام دهید. کاملاً ارادی برای آن برنامهریزی کنید و بطور جدی برایش گام عملی بردارید.

2️⃣ در محل کار با دیگران (همکاران- مشتری- مراجع ) با خوشرویی و ادب برخورد کنیم.

3️⃣ هنگام مراجعه به مؤسسه، سازمان، شرکت و...با صدایی مهربان و لحنی صمیمی با کارمند مربوطه گفتگو و درخواست کنیم.

4️⃣ در پایان هر هفته از خود بپرسیم : در هفت روز گذشته چه خدمت بی مزدی برای کسی یا محیط زیست انجام داده ام.

5️⃣ در کوچه و خیابان به هنگام پارک ماشین ، رانندگی ، خرید، سوارشدن به اتوبوس و مترو و هواپیما و ...از خود بپرسم چگونه می توانم در اینجا عمل مشفقانه انجام دهم و با دیگران مهربانی کنم؟ نیاز و خواسته دیگری را مد نظر قرار دهم؟

6️⃣ هر کس در هر جا کاری برایتان انجام داد، مهربانانه و مشفقانه سپاسگزاری و قدردانی کنید.

7️⃣ با خودتان مهربانی کنید ، به خودتان سخت نگیرید . دنیا و زندگی به اندازه کافی سخت و دشوار است. مشفقانه خودتان را ارزیابی کنید.

8️⃣ با اطرافیان مهم ، همسر ،فرزند ، خواهر ، برادر، والدین همسر و همکار به زبان خوش غیر_تحکمی و غیر طلبکارانه و با ادب و محترمانه سخن بگویید .

9️⃣ عزیزان و اطرافیانتان را با نگاهی از سر شفقت و مهربانی (همدلی ، همدردی، یاری رسانی و حمایت) نگاه کنید.

🔟 به هنگام مواجه با خودخواهی و تمامیت خواهی دیگران ، با زبان و لحن و حالتی مهربان و مشفقانه مخالفت کرده و نه بگوییم.

1️⃣1️⃣ شفقت ورزی و نوعدوستی را یک فضیلت و ارزش بزرگ انسانی بدانیم و نه یک تکلیف یا وظیفه و تکنیک
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥مقابله با حمله ترس و اضطراب

⚠️درباره علایم این مشکل چه می‌دانیم؟ فرد در طی این حمله‌ها چه حسی دارد؟
چطور می‌توان از نظر روانی با این حمله‌ها مقابله کرد؟
2024/10/03 23:28:27
Back to Top
HTML Embed Code: