Telegram Web Link
بودن‌های نصفه و نيمه آدم‌ها به هيچ دردتان نمی‌خورد!
خودتان را گرفتار همچين افرادي نكنيد!
همانها كه نه ميشود گفت دارينشان و نه می‌شود گفت ندارينشان!
همان‌ها كه تنها شما را از كساني كه واقعا دوستتان دارند دور می‌كنند!
و در اخر با يك جمله‌ی "لياقت تو بهتر از من است"رهايتان می‌كنند و خطايشان را توجيه!
و شما می‌مانيد و ادم هايي كه به خاطر وجود انها دركنارتان و دوست داشتنشان ،از خود رهانده‌ايد و جز تنهايي راهي براي خود نگذاشته‌ايد!
@rasapsychoo
*
اشتباهات گذشته را فراموش كنید

از این كه روی خطاهای گذشته تاكید كنید خودداری نمائید. آنها دیگر به شما تعلق ندارند .

این دقت است كه عادت و خاطره را به وجود
می آورد . به محض اینكه سوزن گرامافون را روی صفحه گرامافون می گذارید شروع به نواختن می كند. دقت، سوزنی است كه حوادث گذشته را زنده و بیدار می كند. شما نباید توجه خود را روی كارهای بد متمركز كنید .

چه دلیلی دارد كه غصه كارهای نابخردانه گذشته را بخورید ؟ سعی كنید خاطرات گذشته را به یاد نیاورید و آنها را در ذهن مجدداً تكرار كنید .

تمركز روی چیزهای منفی، هدف انسان خدا دوست نیست . برخی از افراد همه حوادثی را كه در گذشته برایشان اتفاق افتاده و درد جانگذاز آن را از یك عمل جراحی در بیست سال گذشته گرفته تا چیزهای دیگر به یاد دارند. آنها بطور مكرر در مكررآگاهی آن بیماری را زنده می كنند .

چرا این تجارب را تكرار می كنید؟ به خاطر آوردن عمدی تجارب دردناك و تلخ ، استفاده نادرست از حافظه و گناهی علیه روح به شمار می آید. با تغذیه خاطرات نازیبا شما آنها را به آینده حمل خواهید كرد . این برای شما زیان آور است .

اگر از كسی رنجش شدیدی دارید و هر روز عمل زشت او را به یاد آورده و بطور ذهنی درصدد تلافی بر می آیید، غرامت سختی باید بابت آن بپردازید .

قربانی خاطره تلخ شدن و یادآوری فكر آن بسیار خطرناك است. سعی كنید اشتباهات گذشته و احساسات كینه توز را فراموش كنید و صرفاً خاطره های شیرین را به خود تلقین كنید.

افراد انگشت شماری آگاهانه سعی می كنند كه استعداد بالقوه، جسم و ذهن و روح خود را تقویت كنند. بقیه قربانی حوادث گذشته هستند. آنها بطور ملالت انگیزی كار می كنند در حالی كه توسط عادات نادرست به جلو رانده و با درماندگی تحت نفوذ آنها قرار می گیرند، و فقط این را به یاد می آورند. (( من آدمی عصبی هستم.)) یا (( من ضعیفم )) (( من گناه كارم )) و غیره ...

هر یك از ما مسئولیت داریم با شمشیر خود ریسمان هایی كه ما را به بند كشیده پاره كنیم، یا اسیر و برده باقی بمانیم .

خداوند به هر كس آزادی داده تا از روی اختیار و اراده عمل كند. هرگز اراده خود را به كسی تحمیل نكنید ولی اگر می خواهید كسی را قانع كنید كه آن چه شما متواضعانه به آن اعتقاد دارید ، برای او ، بهترین است ، او را با عشق تحت تاثیر قرار دهید .
@rasapsychoo
اولين مردی که دختر به او ابراز علاقه می‌کند پدر اوست.
پاسخی که پدر به ابراز علاقه او نشان می‌دهد برای رشد جنسی دختر بسیار حیاتی است.

گرما، بازیگوشی و عشق پدر برای رشد جنسی سالم دختر بسیار مهم است.

پدری که نقش طبیعی خود را به عنوان حامی دختر جوان خود نادیده می‌گیرد، بیشتر به روحیه دختر آزار می‌رساند و به علت نیاز به سلطه مذکر، رشد جنسی عادی دختر از طریق معاشرت با محارم متوقف می‌شود.

چنین دختری باید بقیه عمر خود را صرف بازپس‌گیری جنسیت خود کند.

دخترانی که در دوران کودکی از بی‌توجهی پدر رنج برده‌اند در هر رابطه‌ای دنبال آن توجه گمشده می‌گردند.

📘ژرفای زن بودن
📝مورین مورداک
@rasapsychoo
*
شخصیت- ازدواج

شخصیت حساس

همسرم‌ با کسی رابطه ندارد، دنیای کوچکی دارد که در آن ما و خانواده خودش می‌گنجد. برای او خانه قلعه امن و ایمنی است»

*شخصیت حساس نوعی خاص از شخصیت است که در روابط بر آشناها تمرکز دارد و روابطی یک نواخت و تکراری را می‌پسندد، در محدوده خود احساس راحتی می‌کند، اما در محیط های اجتماعی جدید شبیه یک ماهی هستند که از آب بیرون افتاده باشد.
*شخصیت‌های حساس در حالی که به نظر دیگران بها می‌دهند، ولی به شدت حد و حدود رابطه تأکید دارند.
در حضور افراد جدید اعتماد به نفس شخصیت حساس کاهش می یابد و به خود تردید می‌کنند.

*والدین حساس از فرزندان خود به خوبی مراقبت می‌کنند:«لباست را بپوش، ممکنه برف بیاد، با غریبه‌ها حرف نزن، تو آنها را نمی شناسی و معلوم نیست چه قصدی دارند».
* شخصیت حساس به انتقاد و عدم تأیید دیگران بهای فراوان می دهند بویژه تأیید و درکناربودن همسر برای آنها مهم‌است.

*برای افراد حساس بهترین همسر شاید شخصیت وظیفه شناس باشد.
آنها دوست دارند همسر مرتب در کنار خانواده باشد، برای مثال شوهر بعد از کار سریع به خانه بیاید و خودش را در خانه سرگرم کند.

*شخصیت‌های نمایشی و ماجراجو گزینه‌های خوبی برای زندگی با شخصیت حساس نیستند، سبب اضطراب و تنش وی می شوند.

*اگر همسر حساس دارید:
از صمیمیت او لذت ببرید و توجه داشته باشید شما از جمله معدود افراد زندگی این شخص هستید.
اگر همسر شما در جمع فامیل شما راحت نیست، از شما دلگیر نیست و نظر بدی ندارد. او را بپذیرید.
گاه او را راحت بگذارید و تنها بیرون بروید، در هر حال شخصیت حساس از تنهایی استقبال می‌کند. اگر قرار ست با هم مهمانی بروید و او معمولاً اجتناب می‌کند و یا دیر حاضر می‌شود به جای اعتراض او را متقاعد کنید که همه چیز به خوبی برگزار می‌شود و مشکلی پیش نمی‌آید.

@rasapsychoo
آموزش جذب مردان با حرف زدن درست!

خودتان بهتر می‌‌دانید که زن ومرد با هم تفاوت دارند و هیچ گاه نباید توقع داشته باشید رفتار و عکس‌العمل‌های خانم‌ها و آقایان مثل هم باشد؛ البته باید گفت همین تفاوت‌ها هم هست که این دو را برای هم جذاب می‌کند.

برای داشتن یک رابطه عاشقانه باید از خودتان بیرون بیایید و هوشمندانه متوجه تفاوت‌ها باشید و بیاموزید که چگونه رفتار کنید.

قرار نیست همان‌گونه که با خواهرتان صحبت می‌کنید با شوهرتان نیز حرف بزنید؛ خواهر شما هم‌جنس خودتان است و در نتیجه ساختار مغزی‌‌ او شبیه شماست پس به راحتی حرکات و رفتارهایتان را درك می‌کند اما برای همسرتان بسیاری از حرف‌ها و رفتارها گنگ و مبهم است.

مردها هنگامي بهتر ارتباط برقرار مي‌كنند كه بتوانند روي مكالمه خود با شما تمركز كنند.

در واقع آنها هنگامي احساس عملكرد بهتري دارند كه از قبل حدود مكالمه را بشناسند و اطلاعات كافي را در دست داشته باشند. به اين ترتيب، احساس مي‌كنند روي هر مورد رفتاري كنترل كافي دارند..

@rasapsychoo
لطفا فقط کسانی ک ب طور تخصصی روانشناسی میخونن وارد بشوند.
https://www.tg-me.com/joinchat-RLUGosUDjEnFkEs1
*
چرا من مجذوب افراد اجتنابی می شوم؟

چه چيزی سبب می شود شما مجذوب فردی اجتنابی شويد؟
چرا در گذشته نيز همواره به ايجاد رابطه عاطفی با اين گونه افراد تمايل داشته ايد؟

شما در حقيقت با فردي در رابطه ايد كه :
*در برابر انتقاد بشدت شكننده می باشد
*از برقراری رابطه عاطفی هراس دارد،مگر آنكه احساس كند در همه حال (غير مشروط)مورد پذيرش است.
*او همواره ترس دارد كه در موقعيت های اجتماعی مورد تمسخر و تحقير واقع شود و به دليل شدت بالای اين ترس و نگرانی از اين فضاها اجتناب می كند .

*گاه دور از دسترس بودن اين افراد وعدم خود افشایی آنها در رابطه می تواند از دلايل جذابيت اين افراد برای شما قلمداد شوند .
*برای نزديكی و صميميت با اين افراد تلاش و انرژی زيادی لازم است و هر صميميت مشوق و پاداشی می شود در جهت تلاش بيشتر از طرف شما.
*در واقع اين ارتباط بار و فشار زيادی برای شما می آورد كه قابل تامل است ديدن اين بخش از خودتان،كه چگونه رابطه ای كه مسئوليت تداوم و ادامه ی آن بر عهده ی شماست ،برای تان بدين سان جذاب می شود .

@rasapsychoo
*
همانندسازی - پژوهش

بر اساس مطالعات انجام گرفته ، مشخص شده است دخترانی که مادرانشان نقش غالب را در خانواده دارند، بیشتر با مادر خود همانندسازی می کنند تا با پدرانشان .
همچنین در خانواده هایی که خواهران بزرگتر وجود دارند، برادران کوچکتر بیشتر نقش های زنانه را از خود نشان می دهند و برعکس در خانواده هایی که برادران بزرگتر وجود دارند، دختران کوچکتر بیشتر نقش های مردانه و خشن را از خود بروز می دهند .

منبع : مقاله هنری ماسن ، پاول و دیگران
جملاتی که حالتان را خوب می‌کند♥️👇🏼
https://www.tg-me.com/+eZnSmkQyGM82N2Q0
زندگی با همسری بی مسئولیت، غیر قابل اطمینان، هوسباز، مستعد پرخاشگری، دارای روابط تصنعی و سطحی، بی تفاوت نسبت به نیازهای شما، فاقد وفاداری جنسی و مستعد سوء استفاده از دیگران و از جمله خود شما، آسیب‌های متعددی برایتان به دنبال دارد.
امیدی به آینده ی رابطه تان وجود ندارد؛ بهتر است به فکر خودتان بوده و زندگی خود و اگر فرزندی در رابطه وجود دارد را نجات دهید.

📘عشق ویرانگر
📝جانسون و موری
@rasapsychoo
براے جلوگیرے از سوءتفاهم تو رابطه اینطورے پیام بده :

نگو: اصلا میفهمے چے میگے؟ ، بهتره بگے : بهتره زود قضاوت نڪنے و بهتر تصمیم بگیرے و شخصیت من رو هم تو حرفات در نظر بگیری
نگو: اوڪے هرجور راحتے ، بهتره بگے : اوڪے هر جور احساس بهترے داری
نگو: نمیخواے حرف بزنے ؟ ، بهتره بگے : دوست دارے باهم راجع بهش صحبت ڪنیم؟
نگو: امروز حوصله هیچیو ندارم ، بهتره بگے : امروز نیاز به استراحت دارم

@rasapsychoo
عضو شدید بردارم؟
#روش_صحیح_تربیت_کودک

💟 تشویق استقلال فردی از طریق روش "بپرس، بگو،انجام بده"

⭕️ حدود سنی پیشنهادی : 3 تا 7 سال

بسیاری از والدین سعی می کنند کودکان خود را تشویق کنند تا هر چه زودتر پاره ای از کارها را خود به تنهایی انجام دهند. برای مثال لازم است آنان نحوه لباس پوشیدن و درآوردن، برای مدت کوتاهی تنهایی بازی کردن، مسواک زدن و.... را یاد بگیرند. به محض آماده بودن کودکان باید آنان را در فراگیری این مهارت ها تشویق کرد. متاسفانه به نظر نی رسد که همه کودکان برلی یادگیری این مهارت ها انگیزه ندارندکو مشتاق و خواهان فراگیری نیستند. بنابرابن تلاش ما برای کمک به آن ها بی نتیجه و کاملا مایوس کننده است. روش " بپرس، بگو، انجام بده" به کودک کمک می کند تا در انجام دادن مهارت اای مراقبت از خود و بهداشت فردی به استقلال برسد. می توانید از این شیوه در ارتباط های روزمره خود با کودک استفاده کنید و درست از زمانی که کودک قادر به درک حرف ها و صحبت های ابتدایی می شود (از 12 ماهگی) آن را به کار گیرید.

◀️ همه چیز را آماده کنید
از قبل هر چیزی را که لازم دارید آماده کنید، از قبیل لباس ها، مسواک و خمیر دندان. به این ترتیب دیگر لازم نیست کودک مدتی را صبر کند تا شما به دنبال اشیای گم شده بگردید.

توجه کودک را جلب کنید
به چشمان کودک نگاه کنید، لبخند بزنید و سعی کنید شاد و آرام باشید. اگر دستپاچه شوید و سراسیمه به طرف کودک بروید، یا برعکس تعلل کنید، کودک این فشار را احساس می کند. هدف کلی این است که یادگیری را برای کودک مبدل به سرگرمی و تفریح کنیم.

بپرس
از کودک سوال کنید که ابتدا باید چه کار کرد. "وقتی می خواهیم مسواک بزنیم چه کاری را باید اول از همه انجام بدهیم؟"،"وقتی می خواهیم لباس هایمان را دربیاوریم، از کجا شروع کنیم؟"و .... کودک باید درباره تربیت درست و سلسله مراتب انجام دادن کار فکر کند و بنابراین احساس کند که از عهده آن کار برمی آید و آن را در اختیار خود دارد.

◀️ اگر کودک پاسخ صحیح داد، آن را تکرار کنید
یک راه نشان دادن بازخورد مثبت نسبت به کودک و تشویق پیشرفت تکلم کردن در او، تکرار حرف های اوست. "بله درست است. اول باید کفش هایت را دربیاوری. آفرین پسر خوب،"

بگو
اگر کودک پاسخ درستی نداد با روی خوش به او بگویید چه کار کند. "اول کفش هایت را دربیاور. به من نشان بده چطور کفش هایت را در می آوری."

◀️ اگر کودک اطاعت کرد، او را به خاطر موفقیت در انجام دادن کار تحسین کنید
به یاد داشته باشید که بازخورد یا کنش متقابل شما در قبال انجام دادن کار بسیار مهم است. " آفرین دختر خوب. همه را خودت به تنهایی انجام دادی."

انجام بده
اگر کودک همچنان نتوانست آن کار را انجام دهد، سعی کنید خودتان حرکاتی را که کودک باید انجام دهد به او نشان دهید و همه موارد مورد نیاز را برای او شرح دهید.

◀️ بازخورد مثبت نشان دهید
هنگامی که کار به پایان رسید، با توصیف کاری که کودک با موفقیت انجام داده از او تعریف و تمجید کنید. " آفرین، عالی است. خودت به تنهایی توانستی کفش هایت را دربیاوری."

◀️ برای انجام دادن هر قسمت از کار تا پایان آن، شش مرحله فوق را تکرار کنید
برای مثال هنگامی که می خواهید به کودک نحوه لباس درآوردن را یاد بدهید، باید این شش مرحله را برای درآوردن کفش ها، سپس بلوز و شلوار و آلی آخر انجام دهید.

◀️ به تدریج از کمک های خود کم کنید
هنگامی که کودک بر همه مراحل لازم تسلط و مهارت کافی پیدا کرد، می توانید از مقدار کمک خود به او کمک کنید. با استفاده از این روش مهم ولی ساده، می توان انواع و اقسام مهارت های گوناگون از قبیل مرتب کردن اتاق خواب، دوچرخه سواری، نگهداری از حیوانات، خیاطی و آشپزی را به کودکان آموزش داد.
*
افرادی که تحت تاثیر جملات بی‌معنی ولی به ظاهر خردمندانه قرار می گيرندضریب هوشی پایین‌تری دارند.

*لبخند بزن، امروز روز جدیدی است.
*آنچه تو را نمی کشد، نیرومندتر می سازد.
*همیشه آخرش خوب میشه، اگه هنوز خوب نشده یعنی به آخرش نرسیده.

این جملات به ظاهر فلسفی یا انگیزه بخش برای تحت تاثیر قراردادن شما ساخته شدند نه آگاه کردن شما از اطلاعاتی جدید.

*گوردن پنیکوک، سرپرست تیم تحقیقاتی، بیان مي كند:
افرادی که خریدار چرندیات هستندکمتر اهل تفکر هستند و توانایی‌های شناختی و کلامی و تفکر انتزاعی و حسابی (کار با اعداد) کمتری دارند. این افراد سردرگمی هستي شناسی بیشتری دارند، بیشتر تحت تاثیر تئوری توطئه هستند و احتمال بیشتری دارد که تحت تاثیر باورهای مذهبی یا ماوراء طبیعی باشند و بیشتر احتمال دارد که طب مکمل یا جایگزین رو قبول داشته باشند.
*
چگونه به طرف مقابل بگوييم رفتار او باعث ناراحتی ما شده؟

*روش درست

*لحظه ایی درنگ كنيد. نفس عميق بكشيد. جمله خود را با كلمه وقتی كه شروع كنيد،،، سپس احساس خود را بيان كنيد و در اخر دليل خود را بگوييد.

*وقتی تو دير ميایی و جواب تلفنتو نمیدی "احساس نگرانی می کنم" چون فكر می كنم برات اتفاق بدی افتاده كه جواب نميدی.

*وقتی .... احساس می كنم .... چون ....
يك متد موفق در داشتن رابطه موفق است. به جای آن که انگشت خود را به سمت طرف مقابل بگيريد از احساس خود حرف بزنيد:

*وقی غر ميزنی حس می کنم برات كافی نيستم.

*وقتی قهر می کنی حس می کنم خيلی ازت دورم.

*وقتی داد می زنی حس می کنم منو دوست نداری.

*وقتی گريه می کنی حس می کنم با من خوشبخت نيستی....
بعضی وقت ها از خودم می پرسیم که ما چرا بچه دار می شیم؟

فکر می کنم جوابش این باشه که تو یه نقطه از زندگی به این نتیجه می رسیم که بدجور خراب کردیم و قابل بازگشت هم نیست.

پس تصمیم می گیریم که دوباره شروع کنیم از اول، بخاطر همین بچه دار می شیم. کپی های کوچکی از خودمون به وجود می یاریم و بهشون می گیم تو باید کارهایی که من نتونستم رو انجام بدی، اون جایی که شکست خوردم به موفقیت برسی. چون می خوام این‌بار دیگه همه چیز درست پیش بره
اگر نتوانیم تنهایی مان را در آغوش کشیم، از دیگری به عنوان سپری در برابر انزوا سود خواهیم جست!
بی حساب بچه دار شدن اشتباه است، بچه دار شدن برای کاستن از تنهایی خویش غلط است، هدف دار کردن زندگی با تولید چون خودی، اشتباه است.
و اشتباه است اگر با تولید مثل، درصدد رسیدن به جاودانگی باشیم!

👤اروین یالوم
📘وقتی نیچه گریست
با کسی که به بلوغ عاطفی نرسیده ازدواج نکنید.

✍️ کسی که به این بلوغ رسیده باشد می تواند احساساتش را کنترل، ابراز و مدیریت کند. کجا باید بخندم، کجا باید گریه کنم، کجا باید داد بزنم، کجا باید اشک بریزم، می تواند در شرایط حاد و بحرانی خودش را کنترل کند و به هم نریزد.

🔻کسی که به بلوغ عاطفی رسیده است در اکثر موارد می تواند خطای دیگران را نادیده بگیرد. نه اینکه با هر خطایی برخورد تند و خصمانه بکند. کسی که به این بلوغ رسیده است در برخوردهایش انعطاف پذیر است و تحمل شنیدن انتقاد را دارد.

🔻تذکرات و حرفهای منطقی دیگران را با جان و دل می پذیردو در شکستها و ناکامی ها خودش را نمی بازد و دست و پایش را گم نمی کند و حس فداکاری در او به وضوح دیده می شود. و در بروز احساساتش خیلی آدم بازی است. لذت می برید از اینکه او مدام به شما بیان و ابراز احساس می کند.

🔻کسی که بلوغ عاطفی نرسیده باشد مثل سنگ می ماند و دچار انجماد عاطفی است و باید عشق را از او گدایی کنید.

⛔️ با کسی که به بلوغ عاطفی نرسیده ازدواج نکنید.
جملاتی که حالتان را خوب می‌کند♥️👇🏼
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAEtSyjCy7VPsWL-sgA
2024/10/04 09:25:37
Back to Top
HTML Embed Code: