Telegram Web Link
🎓🎓🎓

🟡کارگاه  تربیت پژوهشگر  کیفی

🟡مدرس:
دکتر اسماعیل سعدی پور
🟡استاد تمام دانشگاه علامه طباطبایی

مدت دوره : ۱۲ ساعت
🟡روزهای برگزاری :  ۲۱ و ۲۵ و ۲۶ مرداد ماه از ساعت ۱۶ الی ۲۰

دریافت گواهی پایان دوره از دانشگاه تهران به صورت دو زبانه

🟡شهریه دوره : ۸۵۰ هزار تومان
۲۰ درصد تخفیف، ویژه دانشجویان و یا فرهنگیان گرامی. (پرداختی ۶۸۰ هزار تومان)

🟡دوره به صورت غیرحضوری، آنلاین و آفلاین برگزار می‌شود.
🟡سرفصل های دوره :

_ تفاوت تحقیق کمی و کیفی
_ مشاهده
_ مصاحبه عمیق
_ روش شناسی کیو
_ دلفی
_ گروه متمرکز
_ تحقیق زمینه ای
_ تحقیق ترکیبی
_ تجزیه و تحلیل داده های کیفی

لینک ثبت نام: 👇

https://psyravanchi.ir/course/qualitative-research/

برای کسب اطلاعات بیشتر(قیمت دوره ، شرایط، سرفصل ها و ...) به لینک بالا مراجعه کرده یا با شماره های زیر تماس حاصل نمایید.👇

🤙 شماره‌های تماس:
09378487718
09208487718
تیمورنیا
09378484418
روحانی

آیدی تلگرام پاسخگوی شما: 🫥
https://www.tg-me.com/Psyravanchi_admin
https://www.tg-me.com/ravanchi_admin
جهت اطلاع از دیگر دوره ها در آکادمی_خردگستر_روانچی به ما بپیوندید:
https://www.tg-me.com/psyravanchi
🌸🌸
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
«شما هرگز شاد نخواهید بود اگر همیشه در جست‌وجوی منشاء شادی باشید. هرگز زندگی نخواهید کرد، اگر در جست‌وجوی معنای زندگی باشید.» یا به عبارت ساده‌تر: سعی نکنید.

تا حالا دقت کرده‌اید که گاهی اوقات هرچه کم‌تر به چیزی اهمیت بدهید، عملکرد بهتری در آن خواهید داشت؟ دقت کرده‌اید که آدم‌های بی‌خیال اغلب به هدف‌شان می‌رسند؟ دقت کرده‌اید که گاهی اوقات، هنگامی که بی‌خیال چیزی می‌شوید، همه چیز خودش جفت‌و‌جور می‌شود؟

آن‌ها می‌گویند بی‌خیال، نه برای همه چیز در زندگی، بلکه برای چیزهای بی‌اهمیت. آن‌ها دغدغه‌های‌شان را برای چیزهایی نگه می‌دارند که واقعا اهمیت دارند. ‌

یک بار از هنرمندی شنیدم که گفت وقتی یک نفر هیچ مشکلی نداشته باشد، ذهن‌ش به طور خودکار راهی برای ابداع مشکلات پیدا می‌کند.

📝مارک منسن
📘هنر رهایی از دغدغه‌ها
| مفهوم صمیمیت |

صمیمیت را می‌توان این چنین تعریف کرد: فرایندی تعاملی که از چندین مولفه مربوط به هم تشکیل شده است و هسته اصلی این فرایند، شناخت، درک و پذیرش طرف مقابل، همدلی با احساسات او و قدرشناسی از دیدگاه بی‌همتای وی نسبت به جهان است.

صمیمیت به عنوان یکی از نیازهای اساسی انسان مفهوم سازی می‌شود. از طرفی صمیمیت فقط این نیست که ما برخی اوقات آن را بخواهیم یا به آن تمایل داشته باشیم. بلکه یک نیاز واقعی است که ریشه های تحولی خاصی دارد و از نیازی بنیادین به نام دلبستگی نشات می گیرد.

آشفتگی های شدید در شکل گیری دلبستگی مادر – نوزاد یا ناتوانی در شکل‌گیری دلبستگی سالم دوران نوزادی، به هر دلیلی که باشد، پیامدهای ناگواری برای رشد دلبستگی در زندگی آینده دارد. نیاز به صمیمیت در حقیقیت جنبه رشدیافته و متمایز نیاز زیستی تماس و نزدیکی با انسانی دیگر است. با این حال شدت این نیاز در افراد مختلف متفاوت است.
| عشق و ايثار |

چهار مشخصه عشق واقعی از نظر فروم:
۱. احساس دلسوزی و توجه
۲. احساس مسئوليت
۳. احترام
۴. دانايی و شناخت موضوع عشق

نثار كردن از دريافت كردن شيرین‌تر است نه به سبب اينكه ما به محروميتی تن در می‌دهيم بلكه به اين دليل كه شخص در عمل نثار كردن زنده بودن خود را احساس می‌كند. نثار كردن برترين مظهر قدرت آدمی است، در حين نثار كردن است كه من قدرت خود، ثروت خود، و توانايی خود را تجربه می‌كنم، بنا به گفته‌ی نيچه، «بشر را می‌توان از روی ظرفيتی كه برای قول دادن دارد، شناخت.»
🕊
شخصیت سالم

شخصیت سالم، انسان‌ها را طبقه‌بندی ارزشی نمی‌کند بلکه تنها احساسات متفاوتی نسبت به آن‌ها دارد. و به خود این حق را نمیدهد در جهت تغییر دادن دیگران تلاش کند.

اندرز دادن کسی که از ما راهنمایی نخواسته است و تلاش برای تغییر دادن دیگران، مغایر با روابط صمیمانه است.

کارل راجرز‌ پایه‌گذار روانشناسی انسان‌گرا اعتقاد دارد که :

یک شخصیت سالم در روابطش با دیگران "عشق نامشروط" به آن‌ها میدهد، یعنی بدون اینکه شرطی قائل باشد دیگری را دوست دارد، افراد را با تمام عیب و نقصی که دارند دوست دارد.

چنین فرایندی بسیار نادر است. به این دلیل که ما در مورد خودمان هم نقش دادستان و قاضی را ایفا می‌کنیم، چگونه ممکن است در مورد دیگران نقش متفاوتی داشته باشه
| نیاز به باورِ سرنوشتی از پیش تعیین‌شده |

چنین واکنشی از چند عامل ریشه می‌گیرد:
۱. شما می‌خواهید مطمئن شوید که همه چیز به‌خوبی پیش خواهد رفت؛ همچنین در جستجوی اطمینانی در زندگی هستید که احساس می‌کنید در اختیار ندارید، ولی ناامیدانه خواهان آن هستید. اگر خبرهای خوبی دریافت نکنید، حداقل می‌توانید خود را برای پیشامدهای احتمالی آماده کنید.
۲. آگاهی از پیشامدهای آتی، به شما انگیزه‌ای مضاعف می‌دهد تا به تلاش‌هایتان ادامه بدهید؛ زیرا می‌دانید اگر تسلیم نشوید، عاقبت خوبی در انتظار شما است.
۳. هنگامی‌که سرنوشت خود را به ستاره‌ها می‌سپارید، بهانه‌ای برای انفعال خود دارید. دیگر نیاز ندارید دست به خطر بزنید یا خودتان را به چالش بکشید. اگر سرنوشت شما این باشد که موفق شوید، پس حتما موفق خواهید شد و اگر سرنوشت شما این باشد که شکست بخورید، به‌طور قطع شکست خواهید خورد. چنین نگرشی موجب سلب فشار زندگی از شما می‌شود. به این طریق، شما در زندگی مرتکب هیچ اشتباهی نمی‌شوید و مسئولیت اشتباهات نیز برعهده‌ی شما نخواهد بود. شما خود را برای رفتارهایتان سرزنش نمی‌کنید؛ زیرا باور دارید دست دیگری سرنوشت شما را رقم زده است.
متعهد شدن به رابطه با فردی که دارای ویژگی‌های خودشیفتگی‌ست، اغلب منجر به یک رابطه نافرجام می‌شه. یک فرد خودشیفته به دنبال تحسین و تعریف از سمت پارتنرش هست و وقتی برای اولین‌بار با کسی ملاقات می‌کنه، ممکنه بسیار جذاب و کاریزماتیک به نظر برسه و توجه دیگران را تحت تأثیر قرار بده و رابطه را خیلی سریع‌تر از دیگران به جلو ببره؛ اما این افراد به احتمال زیادی قادر به عاشق شدن یا ایجاد یک رابطه سالم عاطفی نیستن. در عوض، سعی می‌کنن در کنار رفتارهای آزاردهند‌شون، قوانین سختگیرانه‌ای وضع و شریک عاطفی‌شون رو از دوستان و خانواده جدا کنن.
شش دلیل برای این که خیلی زود از لحاظ عاطفی وابسته می شویم:

*باور نداریم ڪه وقتی با ڪسی نیستیم می توانیم خوشحال باشیم.

*ما تمام تصمیمات را بر اساس احساس مان میگیریم

*عزت نفس ما به وضعیت رابطه ما وابسته است.

*از تنها بودن می ترسیم.

*اعتماد به نفس و باور به خودمان بسیار ضعیف است

*تصور می کنیم اگر کسی کنار مان نباشد نمی توانیم از عهده ڪاری بربیاییم.
❤️‍🔥طلاق عاطفی چیست و از کجا شروع می شود؟

💔 طلاق عاطفی زمانی اتفاق می افتد که زن و مرد با سردی در کنار هم هستند اما طلاق قانونی نگرفته اند.

وقتی رابطه عاطفی زن و شوهر به مرور، و بر اثر، عدم درک یکدیگر، به مشاجره، دعوا، توهین، تحقیر و... سرد شود، این سردی رابطه، به طلاق عاطفی منجر می شود .

🛑 طلاق عاطفی می تواند در تمامی جنبه ‌های زندگی مشترک زن و مرد اثرگذار باشد

طلاق_عاطفی و سردی رابطه می تواند بر رابطه عاطفی و روحی، بر گفتار، بر روابط جنسی، حتی در ارتباط و محبت به فرزندان اثر گذار باشد.
شش دلیل برای این که خیلی زود از لحاظ عاطفی وابسته می شویم:

*باور نداریم ڪه وقتی با ڪسی نیستیم می توانیم خوشحال باشیم.

*ما تمام تصمیمات را بر اساس احساس مان میگیریم

*عزت نفس ما به وضعیت رابطه ما وابسته است.

*از تنها بودن می ترسیم.

*اعتماد به نفس و باور به خودمان بسیار ضعیف است

*تصور می کنیم اگر کسی کنار مان نباشد نمی توانیم از عهده ڪاری بربیاییم.
2024/09/27 19:25:32
Back to Top
HTML Embed Code: