Telegram Web Link
🌑مراسم سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع)
♻️به همراه اقامه نماز جماعت مغرب و عشا سخنرانی و مداحی و عزاداری و شام نذری
🔆جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳از هنگام اذان مغرب
💠جنگل دالخانی، یادمان شهدای دالخانی
🔹سخنران سرهنگ خمسیه فرمانده سپاه رامسر
🔹مداح کربلایی میلاد ایزدیار
_ _ _ _ -- -- _ _ __ _ _ _
🔰شنبه ۱۵ اردیبهشت اذان مغرب مسجد امام حسین (ع) لیماک با سخنران حجت الاسلام والمسلمین هادوی و مداحی کربلایی محمد اعرافی

🔘هیئت قمربنی هاشم بخش دالخانی
🆔 @Ramsarkhabar
⭕️گردهمایی بزرگ فعالین فرهنگی و جهادی شهرستان رامسر
💠در سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع)
🔆شنبه ۱۵ اردیبهشت ساعت ۱۷ بلوار طالقانی مسجد النبی (ص)
🔻با حضور حاج حسین یکتا
🌱مرجع خبری رامسر
🆔 @Ramsarkhabar
🎯آگهی استخدام فروشنده🎯
تمام وقت و پاره وقت
فروشگاه لوازم ورزشی
استخدام خانم و آقا
🟡سابقه فروشندگی  ۱ سال
🔴خوش برخورد،ظاهر امروزی
🟢سن ۲۰ الی ۴۵
🎯 حقوق ثابت، پورسانت ، مزایا و بیمه
واقع در رامسر  مرکز خرید آرامش
☎️ 09195002013
☎️ 09190895058

🆔 @Ramsarkhabar
مرجع خبری رامسر
♻️ادامه افتخارات آموزش و پرورش شهرستان رامسر ؛ ⭕️آموزش و پرورش ؛ آبروی ادارات دولتی رامسر در سطح استان 🔆در تداوم موفقیت‌های درخشان و برجسته آموزش و پرورش رامسر و براساس ارزیابی عملکرد کلی سال ۱۴۰۲ ادارات شهرستان و مناطق استان مازندران ؛ 💠مدیریت آموزش و پرورش…
♻️مدیر آموزش و پرورش شهرستان رامسر :
⭕️کسب ۱۷۶ رتبه برتر کشوری و استانی
⭕️آموزش و پرورش را از جناح بندی ها جدا کردیم

🔆رحمت الله حسینعلی ثانی در آیین بزرگداشت روز معلم و تجلیل از فرهنگیان و دانش آموزان با بیان اینکه، آموزش و پرورش شهرستان رامسر تلاش کرد تفکر جدیدی در مدیریت ادارات رقم بزند، گفت: در آموزش و پرورش حکمرانی حکیمانه را عملیاتی کردیم که نگاه تیمی، جدا شدن از جناح بندی، دور شدن از حواشی و بهره مندی از همه ظرفیت و فرصت ها و عدالت آموزشی سرلوحه کارمان بود.
💠ثانی افزود: اعتماد مردم را بعنوان الگو قرار دادیم که ۶ اردیبهشت سال قبل در کانون امین گزارش دادم ۱۰۰ رتبه برتر کشوری و استانی کسب کردیم و در سال جاری ۱۷۶ رتبه برتر کشوری و استانی داریم.
🔰وی بیان داشت: آموزش و پرورش شهرستان رامسر با حمایت مدیر کل در پروژه مهر با تلاش مسئولین و خیرین فضا، تجهیزات و نیروی انسانی برای اول مهر آماده شد که رتبه اول استان را کسب کردیم و شورای آموزش و پرورش برتر استان مازندران شد.
✔️وی افزود: در ارزیابی کل استان در ۳۳ شهرستان و منطقه، آموزش و پرورش رامسر در همه حوزه ها رتبه اول استان را کسب کرد.

🆔 @Ramsarkhabar
⭕️مراسم سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)
⭕️گرامیداشت مقام علمای شهرستان رامسر

♻️یادبود استاد اخلاق حضرت حجت الاسلام و المسلمین شیخ هادی قدس
🔹سخنران: حجت الاسلام و المسلمین تسخیری۰
🔹مداح : حجت الاسلام و المسلمین فتاحی
🔹مجری: اسفندیاری
🔸زمان: شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
🔸ساعت ۱۶ الی ۱۸ عصر
🔸بخش دالخانی ، مسجد امام هادی چالکرود

🌱مرجع خبری رامسر 👇
🆔 @Ramsarkhabar
⭕️آیین رونمایی از یادمان شهید عسگریان در اردوگاه قلی زاده شهرستان رامسر برگزار شد
💠با حضور مسئولان، خانواده معظم شهدا، رزمندگان و یادگاران ۸ سال دفاع مقدس آیین رونمایی از یادمان شهید محمد عسگریان در اردوگاه شهید قلی زاده برگزار شد.
🔆شهید محمد عسگریان در دوران دفاع مقدس و در سال ۱۳۶۵ در حین تعلیم آموزش های نظامی به بسیجیان و رزمندگان به دلیل انفجار نارنجک به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
🌱مرجع خبری رامسر
🆔 @Ramsarkhabar
مرجع خبری رامسر
⭕️حفظ محیط زیست و جلوگیری از تخریب آن در اولویت اقدامات دادستان 🔰بهمن سام خانیان: ⭕️اجازه تخریب محیط زیست و سرمایه های ملی به بهانه های مختلف به هیچ ارگانی داده نخواهد شد ⭕️دادستانی پشتیبان یگان حفاظت میراث فرهنگی در جلوگیری از تعرضات به عرصه های ارزشمند رامسر…
مرجع خبری رامسر
🆔 @Ramsarkhabar

⭕️باغ ۸ هکتاری را تبدیل به جاذبه جدید رامسر کنید ، نه محلی برای ساختمان سازی

⭕️آثار باغ ۸ هکتاری در موزه جواهرات بانک مرکزی به اسم غرفه سخت‌سر نگهداری می‌شود


🔹باغ ملی هشت هکتاری رامسر که مدتی است به خاطر برخی تحرکات پیرامون تغییر کاربری‌اش مورد توجه میراث‌ دوستان قرار گرفته ، با این‌که پنج معیار از ۱۵ معیار ثبت در فهرست آثار ملی را دارد هنوز در فهرست میراث فرهنگی به ثبت نرسیده و حتی گاهی زمزمه‌هایی از مخالفت با ثبت ملی این اثر طبیعی - تاریخی نیز شنیده می‌شود.

🔹باغ هشت هکتاری رامسر یکی از اجزای منظر طبیعی و تاریخی رامسر است که پرونده ثبت جهانی آن از سال ۲۰۰۷ تا امروز به دلیل برخی نواقص و مداخلات در فهرست موقت یونسکو قرار دارد.

🔹این باغ به گواه کارشناسان از نظر قدمت طبیعی، تاریخی و فرهنگی یک سر و گردن از دیگر آثار تاریخی پیرامونی‌اش که هم‌اکنون در فهرست آثار ملی قرار دارند بالاتر است. پژوهشگاه باستان‌شناسی کشور هم ارزش تاریخی باغ نیز را تایید کرده است. اما هنوز در فهرست آثار ملی به ثبت نرسیده و حتی گاهی زمزمه‌هایی از مخالفت با ثبت آن نیز شنیده می‌شود.

🔹ثبت نشدن باغ هشت هکتاری رامسر در فهرست میراث ملی کشور در حالی که این باغ معیارهای لازم برای ثبت ملی شدن را دارد، برای بسیاری از شهروندان رامسری و به ویژه دوستداران میراث فرهنگی این پرسش و ابهام را ایجاد کرده که گره کار برای ثبت شدن این باغ زیبا کجاست؟

🔹نکته مهم‌ درباره باغ هشت هکتاری رامسر این است که بر اساس معیارهای ۱۵ گانه ثبت آثار ملی، چنانچه اثری حتی یک معیار از ۱۵ معیار مد نظر را داشته باشد واجد شرایط ثبت در فهرست آثار ملی است.

🔹این در حالی است که باغ هشت هکتاری رامسر به گفته کارشناسان پنج معیار از معیارهای ۱۵ گانه را دارد. با این حال ثبت ملی آن سال‌هاست که به دلایل نامعلوم به سرانجامی نرسیده و سرنوشت این محدوده تاریخی، فرهنگی و طبیعی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد

⭕️چرا باغ هشت هکتاری ارزش تاریخی دارد؟

🔹بنا بر شواهد و مستندات تاریخی باغ هشت هکتاری رامسر دوران باشکوهی را از سرگذرانده است. از انتساب باغ به مقر حکمرانی حاکم سلسله آل کیا در گذشته‌های دور تا وجود سازه‌های معماری معاصر و انجام فعالیت‌های علمی و پژوهشی مختلف مانند اصلاح و تلقیح دام و برخی اقدامات مطالعاتی علوم کشاورزی و منابع طبیعی طی دهه‌های اخیر گواهی بر پرقصه بودن این باغ هستند.

🔹نگرانی‌ها پیرامون سرنوشت نامعلوم باغ هشت هکتاری رامسر تا جایی پیش رفت که گروهی از دوستداران میراث فرهنگی در رامسر با ثبت یک‌هزار و ۱۴۵ امضا در یک کارزار اینترنتی خواستار آن شدند که باغ هشت هکتاری هرچه سریع‌تر در فهرست آثار ملی قرار گیرد.

🔹بر اساس متون تاریخی این باغ در فاصله بین سال‌های ۷۵۰ تا ۷۶۹ هجری قمری محل حضور و حکمرانی حاکم منطقه محال ثلاث تنکابن بود که استقرار فرهنگی در این محدوده را ثابت می‌کند.

🔹بر اساس آنچه که در کتاب «تاریخ گیلان و دیلمستان» اثر سید ظهیرالدین مرعشی آمده، این منطقه در مقطعی محل حضور حاکم سلسله آل کیا بود. بقایایی نیز به دست آمد که اثبات می‌کند که این منطقه همان «گرمه‌رود» قرن ششم و هفتم هجری است.

🔹سال ۱۳۱۰ خورشیدی این محوطه به عنوان باغ پژوهشی وزارت کشاورزی طراحی شد و مطالعات پایه‌ای علوم کشاورزی و منابع طبیعی (اعم از دامی، باغی و زراعی) در آن انجام می‌شد. محوطه‌ای با کاربری کشاورزی-اداری (موسسه تحقیقات کشاورزی) با نظام کرتی و آمایش شده که جانمایی چند بنا در آن نشان می‌دهد، فعالیت‌هایی شامل اصلاح و تلقیح دام نیز در آنجا صئرت می‌گرفت.

🔹به گفته کارشناسان منابع طبیعی کاشت درختان در این باغ نیز به صورت ردیفی و منظم در ۲ دالان عمود بر هم در طول و عرض باغ طراحی و اجرا شده است. قطر برخی درخت‌های چنار بین ۵۰ تا ۱۰۰ سانتیمتر و ارتفاع آن‌ها بین ۲۰ تا ۳۵ متر است.

🔹در قسمت مرکزی و عرض باغ نیز به طول ۲۰۰ متر و عرض پنج متر درختان اوکالیپتوس با عمر ۸۰ سال و با قطرهایی بین ۵۰ تا ۶۰ سانتیمتر و ارتفاع ۲۵ متر دیده می‌شوند. همچنین گونه‌های بومی و باارزش جنگل‌های هیرکانی با تجدید حیات طبیعی و تنوع زیستی بالا نیز در این باغ روییده است.

⭕️هشت هکتاری کدام یک از معیارهای ۱۵ گانه ثبت ملی را دارد؟

🔹طبق قانون حفظ آثار ملی، مصوب ۱۳۰۹ و تبصره ۲ قانون مدیریت خدمات باستان‌شناسی، موزه و... مصوب ۱۳۲۳ مجلس شورای ملی محوطه تاریخی، طبیعی و فرهنگی موسوم به هشت هکتاری ۵ معیار از معیارهای ۱۵ گانه ثبت اثر در فهرست آثار ملی را دارد.

🔻پایان صفحه یک / ادامه گزارش در صفحه دوم
🌱مرجع خبری رامسر 👇
🆔 @Ramsarkhabar
مرجع خبری رامسر
مرجع خبری رامسر 🆔 @Ramsarkhabar ⭕️باغ ۸ هکتاری را تبدیل به جاذبه جدید رامسر کنید ، نه محلی برای ساختمان سازی ⭕️آثار باغ ۸ هکتاری در موزه جواهرات بانک مرکزی به اسم غرفه سخت‌سر نگهداری می‌شود 🔹باغ ملی هشت هکتاری رامسر که مدتی است به خاطر برخی تحرکات پیرامون…
🔻صفحه دوم گزارش
مرجع خبری رامسر
🆔 @Ramsarkhabar

⭕️... ادامه گزارش

🔹بر اساس معیار نخست، از معیارهای ۱۵ گانه، آثار تاریخی و فرهنگی که قدمت آن‌ها تا پایان دوره زندیه باشد، واجد ارزش ثبت در فهرست آثار ملی هستند. در مورد باغ هشت هکتاری پژوهشکده باستان‌شناسی کشور تایید کرده که پیشینه تاریخی و فرهنگی این محوطه تاریخی مربوط به قرون میانه اسلامی، قرن پنجم تا نهم هجری قمری و دوره حکم‌فرمایی آل کیا بوده و این تاییدیه ضمیمه پرونده شده است.

🔹همچنین کارشناسان اعلام کردند که این باغ جزیی از باغ پژوهشی طراحی شده‌ای است که سال ۱۳۱۰ و ۱۳۱۱ خورشیدی در زمان پهلوی اول اجرایی شد. از سوی دیگر در همین سال زمانی که مراحل اولیه طراحی باغ فلاحت در حال انجام بود، بقایا و فضاهای معماری کاخ و اشیاءِ تاریخی و فرهنگی و جواهرات در این عرصه کشف و به تهران منتقل شد که گفته می‌شود این آثار هم‌اکنون در موزه جواهرات بانک مرکزی به اسم غرفه سخت‌سر نگهداری می‌شود.

🔹بر اساس معیار سوم، آثار تاریخی و فرهنگی غیرمنقول با جنبه فنی و صنعتی که قدمت‌شان تا پایان دوره پهلوی اول باشد واجد ارزش ثبت در فهرست آثار ملی یا فهرست آثار واجد شرایط ارزش تاریخی و فرهنگی هستند.

🔹در باغ هشت هکتاری تعدادی سازه معماری از دوره پهلوی اول قرار دارد که در گذشته محل اصلاح ژنتیک دامی و مبارزه بیولوژیک با آفات بود. بقایای ساختمان اصطبل و سالنی موسوم به پرورش کفشدوزک هم هنوز در باغ هشت هکتاری موجود است.

🔹در معیار چهارم از معیارهای ۱۵ گانه نیز اعلام شده که بناها، تاسیسات، محوطه‌ها، باغ‌ها، فضاها، مجموعه‌ها، اماکن و عمارت سلطنتی یا حکومتی قاجار و پهلوی واجد ارزش ثبت در فهرست آثار ملی هستند.

🔹بر اساس معیار پنجم، آثار تاریخی و فرهنگی غیرمنقول متعلق یا منسوب به رجال سیاسی، حکومتی و دیوانی و نظامی شناخته شده و معتبر در سطح ملی یا منطقه‌ای، با تشخیص وزارت، واجد شرایط ثبت در فهرست آثار ملی هستند.

🔹در تطبیق معیار چهار و پنج نیز کارشناسان اعلام کردند که در محوطه باغ هشت هکتاری پنج سازه معماری با عنوان ایستگاه مطالعاتی و خانه‌های سازمانی برای کارشناسان و مدیران مرکز پژوهش باغی، دامی و زراعی وزارت کشاورزی دوره پهلوی اول وجود دارد.

🔹علاوه بر این، ۴ سازه معماری دیگر نیز به عنوان واحدهای اقامتی و سالن‌های نگهداری محصولات و فرآورده‌های باغی، دامی، زراعی، کود و سم و یک استخر برای اندازه‌گیری میزان بارش سالیانه از دوره پهلوی دوم به چشم می‌خورد. همچنین در این محوطه نخستین سالن پرورش کرم ابریشم نیز جانمایی شده است.

🔹بر اساس معیار چهاردهم از معیارهای ۱۵ گانه، مناظر فرهنگی و آثاری که توامان به وسیله‌ انسان و طبیعت ایجاد شده‌اند به لحاظ تاریخی، فرهنگی، منظری و زیبایی‌شناختی یا مردم‌شناسی دارای ارزش برجسته باشند واجد شرایط ثبت در فهرست آثار ملی هستند. گونه‌های موجود در عرصه باغ هشت هکتاری شامل گونه‌های به جا مانده از درختان هیرکانی در جلگه ساحلی دریای کاسپین هستند، این باغ دارای نظام کرتی است و خودزایشی درختان هیرکانی در این محوطه صورت گرفته است

⭕️مشکل کار کجاست؟

🔹در حالی که کارشناسان، به ویژه پژوهشگاه باستان‌شناسی کشور ارزش تاریخی، طبیعی و فرهنگی محوطه تاریخی موسوم به هشت هکتاری را تایید می‌کند و از سوی دیگر این باغ پنج معیار از معیارهای ۱۵ گانه ثبت آثار تاریخی را دارد، این پرسش مطرح می‌شود که مسوولان اجرایی ثبت آثار تاریخی با چه استدلالی با ثبت ملی این اثر تاریخی مخالفت می‌کنند؟

🔹در همین پیوند یک کارشناس میراث فرهنگی به خبرنگار ایرنا می‌گوید: در باغ هشت هکتاری سازه‌های معماری وجود دارد که بر اساس شواهد تاریخی چند دوره تاریخی نظیر صفویه، قاجار و پهلوی را در خود جای داده است و یکی از کامل‌ترین پرونده‌های ثبتی این وزارتخانه است.

🔹محمدقاسم کفاشی می‌افزاید: مدیران اجرایی ثبت آثار تاریخی میبایست پاسخگوی افکار عمومی باشند که چرا این پرونده با علی‌رغم اینکه پنج معیار از معیارهای ۱۵ گانه ثبت ملی را دارد، با قرار گرفتن آن در فهرست آثار ملی مخالفت شده است.

🔹کفاشی اظهار می‌کند: مسوولان اجرایی ثبت آثار ملی بی‌توجه به پنج معیار گفته شده، صرفا بر معیاری تاکید دارند که برای اثبات آن نیاز به کاوش و گمانه‌زنی است. این در حالی است که پژوهشگاه باستان‌شناسی کشور ارزش و قدمت تاریخی این محوطه را بر اساس شواهد عینی و یقینی تایید کرده و اصرار آنان بر چنین معیاری بی‌اساس و بهانه‌تراشی است.

🔻ادامه گزارش در صفحه سوم
🌱مرجع خبری رامسر 👇
🆔 @Ramsarkhabar
مرجع خبری رامسر
🔻صفحه دوم گزارش مرجع خبری رامسر 🆔 @Ramsarkhabar ⭕️... ادامه گزارش 🔹بر اساس معیار نخست، از معیارهای ۱۵ گانه، آثار تاریخی و فرهنگی که قدمت آن‌ها تا پایان دوره زندیه باشد، واجد ارزش ثبت در فهرست آثار ملی هستند. در مورد باغ هشت هکتاری پژوهشکده باستان‌شناسی…
🔻صفحه سوم‌ گزارش
مرجع خبری رامسر
🆔 @Ramsarkhabar

⭕️ ... ادامه گزارش

🔹ناگفته‌های ثبت ملی نشدن باغ هشت هکتاری رامسر از گذشته تا به امروز
باغ هشت هکتاری در حالی برای قرار گرفتن در فهرست آثار ملی ناکام مانده است که دیگر عرصه‌های تاریخی هم دوره این محوطه تاریخی، با داشتن حتی یک معیار از معیارهای ۱۵ گانه ثبت ملی شدند. به همین دلیل این پرسش مطرح می‌شود که چرا متولیان میراث فرهنگی رامسر با وجود تهدیدهای متعدد برای این باغ، پیش از این برای ثبت ملی هشت هکتاری اقدام نکردند؟

🔹کفاشی پیرامون سرگذشت ناکامی‌های ثبت ملی هشت هکتاری می‌گوید: سال ۱۳۸۳ قرار بود این باغ به عنوان بدهی یکی از نهادهای متولی قطعه‌بندی و واگذار شود. همان زمان سازمان‌های مردم نهاد حامی میراث فرهنگی رامسر به موضوع ورود کردند و با امضای یک طومار و فرستادن آن به مسوولان وقت از واگذاری آن جلوگیری شد.

🔹کفاشی می‌افزاید: پس از آن نیز متولیان میراث فرهنگی دولت وقت اعلام کردند که می‌خواهند بر اساس ضوابط میراثی و با حفظ ساختار موجود، در راستای پروژه‌های ملی سفر ریاست جمهوری نقشه یک چهارباغ ایرانی را در این محوطه اجرایی کنند. به همین دلیل ثبت ملی این اثر تاریخی از دستور ثبت ملی خارج شد.

🔹کفاشی در ادامه اظهار می‌کند: با این اوصاف به دلیل اینکه همیشه سایه تهدید بر سر این باغ احساس می‌شد، سال ۲۰۰۷ که مقدمات ثبت جهانی پرونده منظر طبیعی-تاریخی رامسربه جریان افتاد، همه بناها و محوطه‌های تاریخی رامسر، از جمله باغ هشت هکتاری و مجموعه فرهنگی تاریخی رامسر را در قالب پرونده ثبتی آماده کردیم تا در فهرست آثار ملی به ثبت برسد. در آن زمان هم مسوولان وقت به بهانه‌ای دیگر این هشت هکتار را از پرونده جدا و با ثبت ملی آن مخالفت کردند.

🔹کفاشی با تاکید بر اینکه تلاش‌ها برای ثبت ملی هشت هکتاری در تمام این سال‌ها در جریان بود و متوقف نشد تصریح می‌کند: سال ۱۳۹۵ نیز پرونده باغ هشت هکتاری به همراه پرونده ۲۲ هکتار باغ پژوهشی مرکبات مجددا برای ثبت ملی فرستاد شد، اما در آن زمان هم به بهانه آن که قصد دارند در این مکان پروژه چهارباغ ایرانی را اجرا کنند این پرونده ثبتی را از دستور کار خارج کردند.

🔹این کارشناس میراث فرهنگی خاطرنشان می‌کند: پارسال همزمان با مطرح شدن زمزمه‌های تغییر کاربری باغ هشت هکتاری، پرونده این باغ بروزرسانی و فرستاده شد که باز هم به بهانه‌هایی از این دست از ثبت ملی این اثر تاریخی جلوگیری شد و سرنوشت این باغ که جزئی از پرونده ثبت جهانی منظر طبیعی و تاریخی رامسر به شمار می‌آید در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته و موجب نگرانی میراث دوستان این شهرستان شده است.

🔹سرنوشت باغ هشت هکتاری این روزها بیش از هر زمان دیگری مورد توجه افکار عمومی رامسر قرار گرفته است. در شرایطی بیشتر مقاصد گردشگری برای جذاب گردشگر با هزینه‌های گزاف به دنبال ایجاد جاذبه‌های گردشگری مکمل و تجربه‌های جدید برای مخاطبان هستند، باغ هشت هکتاری بهترین فرصت برای ارایه یک تجربه جدید گردشگری است، ضمن اینکه ثبت ملی آن گام مهمی در جهت حفظ حقوق آیندگان محسوب می‌شود.

🔹ثبت ملی باغ هشت هکتاری رامسر و تعیین ضوابط عرصه و حریم برای این محوطه نه تنها کارکرد باغی و ویژگی‌های تاریخی‌ این مجموعه را حفظ می‌کند، بلکه شگفتی‌های تاریخی آن که تاکنون مسکوت مانده را نیز معرفی می‌کند. از سوی دیگر ضوابط میراثی سبب می‌شود که هرگونه خدشه بر هویت باغ که جزیی از پرونده ثبت‌ جهانی منظر طبیعی و تاریخی رامسر است برطرف شود.

🔹پرونده ثبت جهانی منظر طبیعی و تاریخی رامسر سال ۲۰۰۷ در فهرست موقت یونسکو قرار گرفت که به گفته کارشناسان تا زمان به حداقل رسیدن مداخلات مستقیم شهری از جمله جمع‌آوری سازه نیمه‌تمام مجتمع فرهنگی در عرصه باغ ۳۳ هکتاری و به حداقل مداخلات در این فهرست قرار دارد

🔘گزارش‌: مینو وکیل نژاد
🌱مرجع خبری رامسر 👇
🆔 @Ramsarkhabar
♻️اطلاعیه ترحیم
⭕️آیین یادبود سومین روز درگذشت مرحوم ناصر کردرجبی کارمند بازنشسته شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامسر و پدر گرامی امین و معین و همسر داغدارش
🔆یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۵
💠مسجد چهارده معصوم کردمحله کتالم

🆔 @Ramsarkhabar
⭕️از چند نفر مدل جهت انجام ميکروبلیدینگ دعوت به همکاری می شود
♻️مخصوص بانوان / اطلاعات بیشتر در تصویر
🔆در واتس آپ به شماره ۰۹۰۲۴۹۱۸۸۹۹ پیام دهید یا با شماره ۰۹۱۱۳۹۴۶۰۶۷ تماس حاصل فرمایید

🆔 @Ramsarkhabar
♻️اطلاعیه ترحیم
⚫️آیین یادبود سومین روز درگذشت جوانی ناکام مرحوم امیررضا صیادی فرزند دلبند جواد و برادر گرامی بهشاد و مادر داغدارش
🔆یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ساعت ۱۴
🔰مسجد جامع چهل شهیدان

🆔 @Ramsarkhabar
⭕️کلینیک مشاوره و روانشناسی یارا
♻️مریم اشرفی پور کارشناس ارشد روانشناسی
بالینی، روان درمانگر، مربی هوش هیجانی
🔆ارائه کلیه خدمات توسط تیم متخصص
💠کودک و نوجوان، اعتیاد، مشاوره تحصیلی، زوج درمانی، روانشناسی فردی، مشاوره پیش از ازدواج، بازی درمانی و کار درمانی، کارگاه های آموزشی
🔰رامسر، روبروی بیمارستان امام سجاد ع، کوچه مطهری ۳۹، ساختمان حاتم، طبقه دوم واحد ۵
🔹 ۰۹۳۳۷۶۴۹۵۹۵
🔹 ۰۱۱۴۴۴۶۴۰۶۲

🌱مرجع خبری رامسر 👇
🆔 @Ramsarkhabar
مرجع خبری رامسر
🆔 @Ramsarkhabar

⭕️لزوم توجه به دغدغه های فعالین حوزه چای رامسر

✔️اردیبهشتِ شهرهای تنکابن، رامسر و عباس‌آباد در غرب مازندران با فصل برداشت چای و بوی آشنای تولید آن که از کارخانه‌ها به مشام می‌رسد عجین شده است. حال و هوای ورودی کارخانه‌ها با چایکاران و زنبیل‌های مملو از برگِ سبزِ چای که برای تحویل صف کشیدند و نوید آمدن چای بهاره را می‌دهند. چین بهاره چای که عطر و طعم‌اش عاشقان چای را مست می‌کند.

✔️البته چای ایرانی و کارخانه‌های سطح شهر، دیگر حال و هوا و رونق سابق را ندارند، صنعت چای طی این سال‌ها افت و خیزهای زیادی را از سر گذرانده است. در سال‌های نه چندان دور بسیاری از باغ‌های چای به حال خود رها شدند و یا اینکه در معرض فروش و تغییرکاربری قرار گرفتند.

✔️با این وجود، سیاست‌های حمایتی دولت نظیر افزایش قیمت چای و احیای باغ‌های رها شده سبب شد که قدری امیدها برای برداشت طلای سبز شمال زنده شود و کشاورزان به تولید این محصول روی خوش نشان دهند.

⭕️چای ایرانی نیاز به معرفی دارد

✔️فعالان این بخش معتقدند واردات چای، بی‌علاقگی نسل جدید به تولید، معرفی نشدن چای ایرانی و ارزش اقتصادی بالای زمین در غرب مازندران آینده این صنعت را تهدید می‌کند و چنانچه برنامه ریزی دقیقی برای این محصول راهبردی شمال کشور انجام نشود؛ سربرآوردن ساختمان های سنگی و ویلایی از باغ های چای، سرنوشت محتوم این صنعت است.

✔️در غرب مازندران حدود ۲ هزار و ۳۵۰ هکتار باغ چای فعال و غیرفعال وجود دارد که یک هزار و ۲۵۰ هکتار آن در شهرستان های تنکابن و عباس آباد و ۱۱۰۰ هکتار آن در شهرستان رامسر واقع شده و این منطقه سال گذشته افزایش تولید ۳۰ درصدی چای را تجربه کرده است و شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی نیز برای سال ۱۴۰۳ نرخ جدید خرید هر کیلو برگ سبز چای درجه یک را ۱۸۰ هزار ریال و برگ سبز درجه ۲ را ۱۵۰ هزار ریال اعلام کرد که به طور میانگین این رقم نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد رشد داشته است.

✔️بنا بر اعلام منابع رسمی سهم کارخانجات چای بابت بهای برگ سبز معادل ۷۵ درصد قیمت خرید تضمینی و ۲۵ درصد هم رقم حمایت دولت است.

✔️در این بین شهرستان رامسر نیز با حدود ۵۰۰ بهره‌بردار و مساحت ۲۸۰ هکتار سطح زیر کشت چای و ۳ کارخانه فعال امسال درحالی به استقبال برداشت چین اول چای می‌رود که این منطقه هم از چالش‌های این صنعت مستثنی نیست و امیدوار هستند که در سال جدید برداشت چالش‌های سال گذشته تا اندازه‌ای برطرف شود.

⭕️واردات پاشنه آشیل صنعت چای

✔️کارخانه‌های فعال چای درحالی به استقبال خرید برگ سبز چای می‌روند که از واردات چای و ضعف تبلیغات برای معرفی چای ایرانی گلایه دارند و امیدوار هستند برای رفع این چالش‌ها در سال جدید بایستی برنامه ریزی شود.

✔️یک کارخانه‌دار رامسری در تشریح وضعیت صنعت چای و گلایه از واردات بیش از نیاز بازار داخل یادآور شد: سال گذشته به دلیل بارش‌های خوب و سیاست‌های حمایتی دولت ۳۴ هزار و ۵۰۰ تن چای در کشور تولید شد، اما در حالی که ۳۰ درصد افزایش تولید داشتیم و مصرف چای داخلی ۸۰ تا ۸۵ هزار تن است، ۱۱۱ هزار تن چای خارجی، بیش از نیاز بازار واردات چای انجام شد، که نشان می‌دهد در عمل تولید داخلی نادیده گرفته شده است و اهمیتی ندارد.

✔️ابراهیم طالشی بیان کرد: طی سال‌های گذشته بخش زیادی از شرکت‌های تولیدکننده چای در حال فروش کارخانه‌هایشان بودند اما در آن زمان جلوی واردات چای گرفته شد که همین امر موجب رونق تولید و جان گرفتن این صنعت شد، حتی به کشاورزان هزینه مازادی هم پرداخت می‌کردند که همین امر سبب شد که کشاورز برای تولید چای با کیفیت ترغیب شود. اما طی یکی، ۲ سال گذشته به دلیل واردات و فروش نرفتن چای تولیدی، کارخانه‌ها رغبتی برای خرید برگ سبز ندارند.

✔️طالشی با توضیح اینکه حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ تن چای دپو شده دارد، گفت: اگرچه دولت واردکننده را مکلف کرده که به ازای واردات ۲ تن چای خارجی باید یک تن چای ایرانی خریداری کند، این در حالی است که تجار بدون درنظر گرفتن هزینه‌های تولید می‌خواهند چای را نصفِ قیمت تمام شده خریداری کنند، ضرری ۵۰ درصدی که رمقی برای تولید باقی نمی‌گذارد. این درحالی است که همین هزینه‌ نصف قیمت را هم می‌خواهند شرایطی پرداخت کنند.

⭕️نهادهای دولتی برای خرید چای پیش‌قدم شوند

✔️طالشی اضافه کرد: اگر شرکت‌ها و نهادهای دولتی کشور چای ایرانی استفاده کنند، عمده چالش این صنعت برطرف می شود. فارغ از نهادهای دولتی حتی اگر چای تولیدی این منطقه در مازندران هم مورد استفاده قرار گیرد و ادارات شهرستان ها ملزم شوند که چای محصول منطقه را استفاده کنند، عمده مشکلات صنعت چای در منطقه برطرف و از این وضعیت رها می‌شوند. خرید ۲۰ تا ۳۰ کیلو چای درحالی برای ادارات دولتی هزینه‌ای ندارد که در مقابل برای تولید کننده بسیار خوب و تاثیرگذار است.

🌱مرجع خبری رامسر 👇
🆔 @Ramsarkhabar
مرجع خبری رامسر
♻️خبری منتشر نشده از سال گذشته ؛ ⭕️نشست اهالی روستای دالخانی (گالشمحله) با هدف تبیین و تسریع در ایجاد شهر 🔆پروسه افزوده شدن یک شهر به شهرهای شهرستان پس از تاسیس بخشداری دالخانی در اسفند سال ۱۳۹۷ که برابر قانون مرکز بخش تبدیل به شهر می شود در دستور کار قرار…
⭕️گلایه مردم از تاخیر یکساله در راه اندازی شهرداری دالخانی
♻️اسفند ماه سال ۱۳۹۷ بود که مجوز تاسیس بخشداری دالخانی صادر و در مدت بسیار کوتاهی نیز شروع بکار کرد
🔆طبق قانون تقسیمات کشوری، مرکز هر بخش قابلیت تبدیل شدن به شهر را دارد لذا مدیریت وقت شهرستان در پی مطالبه مردم دالخانی طرح توجیهی و کلیه مقدمات آن را فراهم و در نهایت فروردین ۱۴۰۲ با تبدیل شدن دالخانی به شهر موافقت و نامه آن رسما ابلاغ شد
💠پس از ابلاغ نیز جمعی از چهره های موثر این شهر گردهم آمدند و اجاره ساختمان و هزینه های اولیه تاسیس شهرداری را بر عهده گرفتند
🌀حال با گذشت بیش از یکسال از ابلاغ رسمی شهرداری دالخانی اما همچنان راه اندازی آن با تاخیر مواجه شده که مورد گلایه مردم بویژه نخبگان و چهره های اثرگذار آن منطقه قرار گرفته است.
🔰بخشدار دالخانی نیز در مدت اخیر چندین بار در جلسات رسمی، راه اندازی شهرداری را مطالبه مردم عنوان کرده است
✔️لذا انتظار می رود مسئولان شهرستانی و استانی، شروع بکار شهرداری دالخانی که عاملی مهم در توسعه محور میرزاکوچک‌خان است را محقق نماید تا طعم شیرینی این خدمت نظام به مردم چشیده شود.

🔘یادداشت: حسین قاسمی
🆔 @Ramsarkhabar
♻️اطلاعیه
⭕️پویش نذر گل برای گل‌آرایی حرم امام رضا (ع)
🔆به منظور قرب الهی در دهمین سال متوالی در دهه کرامت به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) و آقا علی ابن موسی الرضا (ع) توفیقی حاصل گردید تا نذورات گل و گیاه اهدایی مردم شهرستان های رامسر و تنکابن عباس آباد و چابکسر و ... را از درب منازل و باغات منطقه جمع آوری و به بارگاه ملکوتی ثامن الائمه ارسال نمائیم.
💠زمان: ۱۶ الی ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
🌀مکان: محوطه امامزاده آقا سید محمد نیاسته
🔰مسئول جمع آوری و ارسال: ابوالفضل جنت علی پور 09113928638
✔️منتظر حضور گرم شما عاشقان اهل بیت (ع) هستیم.

🔘گروه مردمی خادمیاران گل آرایی حرم مطهر رضوی _ شهرستان رامسر
🌱مرجع خبری رامسر 👇
🆔 @Ramsarkhabar
♻️اطلاعیه
⚫️مراسم هفتگی ؛ شهادت امام جعفر صادق علیه السلام
🔆سخنرانی و روضه و عرض ادب
💠یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۲۰:۳۰
🔰رامسر، ابریشم محله، مسجد ولیعصر عج

🔘هیئت حضرت حر رامسر
🆔 @Ramsarkhabar
♻️به همت انجمن دوستداران میراث فرهنگی محقق شد ؛
⭕️ثبت نخستین اثر تاریخی در جواهرده (جوردی) رامسر در فهرست آثار ملی کشور

♻️با کوشش های علاقمندان میراث‌ نیاکان منطقه و پیگیری های سازمان مردم نهاد انجمن دوستداران میراث فرهنگی سخت سر شهرستان رامسر (.N.G.O) و انجام مراحل اداری توسط اداره میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان رامسر ؛
🔆اولین اثر ارزشمند فرهنگی ، تاریخی و مذهبی جواهرده در فهرست آثار ملی قرار گرفت.
💠" مسجد سکینه آباجی " واقع در ضلع جنوب غربی میدان تاریخی ییلاق جواهرده ، در مرداد سال ۱۴۰۲ در فهرست آثار ملی ثبت نهایی شد و در آذر ماه ، از سوی وزیر محترم میراث فرهنگی به دستگاه های ذیربط ابلاغ گردید.
🔰تابلوی ثبتی آن نیز در روزهای آینده نصب خواهد شد.

🌱مرجع خبری رامسر 👇
🆔 @Ramsarkhabar
مرجع خبری رامسر
♻️مدیر آموزش و پرورش شهرستان رامسر : ⭕️کسب ۱۷۶ رتبه برتر کشوری و استانی ⭕️آموزش و پرورش را از جناح بندی ها جدا کردیم 🔆رحمت الله حسینعلی ثانی در آیین بزرگداشت روز معلم و تجلیل از فرهنگیان و دانش آموزان با بیان اینکه، آموزش و پرورش شهرستان رامسر تلاش کرد تفکر…
مرجع خبری رامسر
🆔 @Ramsarkhabar

⭕️حکمرانی حکیمانه مدیریتی آموزش و پرورش می‌تواند به الگوی توسعه رامسر تبدیل شود

🔹شهید آوینی در کتابش نوشته است " اسلام از طریق مباحث نظری و معرفتی و از طریق ساختن انسانهایی تازه ، دنیای جدید را تسخیر می کند و نه از هیچ طریق دیگر " که قطعا یکی از مهم ترین مخاطبان این نوشته را می توان به آموزش و پرورش نسبت داد که منشا انسان سازی و پایه گذار یک جامعه انسانی است.

🔹آموزش و پرورش زمانی کارا و اثربخش است که علاوه بر داشتن یک سند بنیادین مبتنی بر شرایط روز جامعه ، بتواند از سطوح پایین تر در سطح مدرسه و ادارات شهرستانی بسترهای لازم را برای ساختن یک جامعه مهیا و از همه ظرفیت ها برای به ظهور و بروز رساندن آن بهره مند شود‌ چرا که آموزش و پرورش ، به عنوان دستگاهی مادر برای همه نهادهای دولتی و غیردولتی و مدنی محسوب می شود.

🔹این امر مگر با ایجاد یک تیم‌ منسجم و دلسوز و متخصص در حوزه های آموزشی و تربیتی و پشتیبانی محقق نخواهد شد که نمونه آن را می توان در آموزش و پرورش شهرستان رامسر به عنوان یک الگو برای همه نهادها اشاره کرد‌

🔹آموزش و پرورش شهرستان رامسر که در همه مقاطع مدیریتی در دولتهای مختلف توانسته خوش بدرخشد در سال های اخیر نیز نقاط قوت خود را تقویت و از ضعف های خود کاسته که این مهم باعث شده است تخصص و تعهد بر سیاست زدگی پیشی بگیرد و به موفقیت های پی در پی آن به عنوان الگویی برای همه ادارات و نهادها تبدیل شود.

🔹شرایط جامعه به‌گونه ای پیش رفته که بخشی از اعتماد عمومی دچار خدشه شده است و بازسازی اعتماد مردم و گسترش مشارکت آنان و همچنین بازگشت شهرستان بر روی ریل توسعه نیازمند مدیران پیگیر به معنای رسیدن به هدف نه صرف انجام وظیفه ، مردمی با شاخص های حقیقی و غیرنمایشی ، دلسوز و اولویت دانستن شهرستان ، متخصص در امور محوله ، انسجام درونی با بهره مندی از همه ظرفیت ها و توانا در شنیدن و قبول کردن انتقادات است که آموزش و پرورش رامسر در این مسیر گام برداشته و موفقیت هایش نشان از این دارد که توانسته در مسیر توسعه اهداف آموزشی و پرورشی اش حرکت کند و امید به آینده را روشن نگه دارد.

🔹حکمرانی حکیمانه که شعار تیم مدیریتی آموزش و پرورش بوده در سطح ستادی و مدارس شهرستان رامسر به منصه ظهور رسیده است و کسب رتبه های نخست در اکثر امور مرتبط مدیریتی و همچنین افزایش افتخار آفرینی های آموزشی و پرورشی دانش آموزان و فرهنگیان و همچنین ارتقا سطح تجهیزات لجستیکی و فیزیکی مدارس نشان از این دارد که حکمرانی حکیمانه از یک شعار فراتر رفته و الگو برداری از آن می‌تواند قطار توسعه شهرستان را در ریل پیشرفت قرار دهد.

🔹نگارنده که مدتهاست شرایط گذار شهرستان را صرفا تحت رصد و پایش دارد و کمتر در جلسات و برنامه های بی‌حاصل شرکت داشته و معتقد به بازسازی مدیریتی و اداری بسیاری از دستگاههای اجرایی برای بازگشت به ریل توسعه می‌باشم ، در این برهه آموزش و پرورش شهرستان رامسر را در کنار دستگاه هایی همچون دادستانی ، امامت جمعه ، سپاه و چند نهاد دیگر نظارتی و انتظامی ، یکی از ادارات موفق و اعتمادساز در این شرایط پر تنش اجتماعی می داند که همه ادارات باید از حکمرانی حکیمانه آن الگو گرفته و برای خدمت به مردم و توسعه شهرستان بهره برداری شود‌ چراکه حکمرانی حکیمانه بر پایه خواست مردم، تعامل همگانی و بهره مندی از ظرفیت ها و تخصص ها و دوری از سیاست‌زدگی و نگاه های جناحی حکم فرما است.

🔹در پایان ایام منتسب به روز معلم را به همه فرهنگیان و فعالین عرصه تعلیم و تربیت شهرستان رامسر که ۱۴ هزار دانش آموز و ۲۸ هزار اولیا را همراهی می کنند تبریک عرض نموده و تلاش هایشان را ارج می‌نهیم و بی شک بهره مندی از ظرفیت نیروی انسانی و تفکر فرهنگیان شهرستان که افتخارآفرینی آنان زبانزد استانی و منطقه ای است می‌تواند راه‌گشای بسیاری از بحران های اجتماعی باشد.

🔘یادداشت: حسین قاسمی
🌱مرجع خبری رامسر 👇
🆔 @Ramsarkhabar
⭕️اطلاعیه اشتغال
♻️مجموعه عکس و چاپ تله کابین رامسر (تله فوتو) از چند نفر آقا و خانم دررشته های IT، صندوقدار، عکاسی ، ادیت ویاافرادمسلط به کامپیوتر وچندنفرباروابط عمومی بالا (آقایاخانم)  تمام وقت یاپاره وقت (تاظهریابعدازظهر)حتی علاقمندان دانش آموز ودانشجو  فعالیت دردفترکاری ویاسایت ایستگاه پایین ویابالا دعوت به همکاری می کند.(حقوق طبق قانون کار)
🔰شماره تماس و یا تلگرام👇
✔️09115004474
✔️09372429898

🆔 @Ramsarkhabar
2024/06/27 08:08:20
Back to Top
HTML Embed Code: